Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Bill & Fleur

Anonymous

Bill & Fleur Empty
Vendég
Pént. Okt. 29, 2021 10:30 pm
Bill & Fleur
● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

Ébren voltam, csukott szemmel, lustán tapogatva ki magam mellett az ágy üressé vált felét – ezek szerint Fleur már felkelt. Nagy volt acsend a gyerekek nélkül, mely már elég sokszor zavaróvá vált. Holott márrég megszokhattam volna. Nem lehet, hozzá teszem! Hasra fordultam, a párnába fúrtam fejem, majd felhagyva a további lustasággal, felkeltem. Csend volt még mindig. Bennem, a szobában… csak a feleségem konyhai tevékenységének nesze hallatszott. Látott már igazán teperni, hülyeséget csinálni, szerelembe esni, áldozatot hozni,  látott szétesve, örömittasan, dühösen, kiborulva, boldogan…
Melegítőnadrágot húztam egyszerű, fehér pólóval, öt fogas fésűnek használva kezem a hajamba túrtam, majd némi nyújtózást követően magam mögött hagytam a hálót. Óvatosan lépkedtem, mintha a puszta járásom zavaró tényező lehetne, ébredés utáni rekedtes „jó reggelt”-em kurta, talán feszült is. Zabpelyhet kanalaztam szórakozva, amikor Ő a rádióban szóló dalt dúdolgatva mosogatni kezdett. Annyira békés volt az egész, hogy teljesen belefeledkeztem, s kellett némi időre, mire rájöttem, hogy percek óta mosolyogva figyeltem őt. Felálltam, a mosogatóba tettem az üres edényt - ami egy elő reggelinek felelt meg csupán  - , majd a kávés bögrém és a felhasznált két kanál társaságában az asszony mögé léptem, hogy megajándékozzam még némi mosogatnivalóval. Amúgy se akadt sok, így ezért a kis pluszért nem éreztem rosszul magam, ám, hogy véletlen se érhesse szó a ház elejét – meg egyébként is, jól esett –, hálásan arcon csókoltam. Az illata vagy a közelsége, de képtelen voltam elhúzódni tőle, visszasétálni a helyemre és átfutni a híreket. Ott álltam mögötte, mellkasom hátát érte finoman, visszahúzódó kezem megtorpant egy ponton, hogy végül oldalán, csípőjén állapodjon meg.
- Soha életemben nem voltam még ennyire szerelmes! - mondtam, kicsit azért bókoltam is neki ezzel, legalábbis próbáltam, arcomonn letörölhetetlen vigyorral, ahogy szemébe néztem, arca jól ismert vonásait jártam végig tekintetemmel újra meg úja...
- Mihez lenne kedved? Szabadnapon vagyok... Velem tartanál?

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Bill & Fleur Empty
Vendég
Vas. Okt. 31, 2021 8:13 pm
Bill & Fleur

A nap legkorábbi sugaraival ébredtem fel, amikor még Bill a legszebb álmait álmodhatta talán. Nem akartam felébreszteni őt, ezért hangtalanul kimásztam az ágyunkból. Az ajtóban még visszapillantottam rá, hogy megjegyezhessem magamnak ezt a pillanatot. Nagyon szerencsésnek éreztem magam, most, hogy itthon volt és nem sietett sehová sem.
A reggeli tisztálkodás után felvettem az egyik itthoni ruhámat, amiben nyugodtam főzhetek vagy kimehetek a kertbe ha úgy tartja kedvem.
Csend volt, igazából csak én zajongtam néha és a varázslattól tevékenykedő seprű, szivacs, fakanál. A hozzávalókat jobb szerettem én felvágni a saját kezemmel, lefoglalt amíg egyedül voltam.
Kávét készítettem, manapság még elég két személyre, amíg a gyermekeink nincsenek itthon addig nem éri meg, kivéve ha később is hideg kávét akarunk inni, de azt senki sem akarja.
Reggelire darált csirke brizolt készítettem, ezért is keltem fel olyan korán, hogy meglephessem vele az én csodás férjemet.
Kíváncsi vagyok, hogy mit fog szólni, ritka alkalmak egyike, hogy valami otthonit alkotok neki. Ma nem volt semmilyen jeles nap vagy bármi ilyesmi, pusztán kíváncsi voltam mennyire fog megörülni Bill ennek a kis meglepetésnek.
Már rég készen voltam a reggelivel amikor Bill úgy döntött szépen felébred, kimászik az ágyból és egyenesen lejön a konyhába.
– Neked is jó reggelt szívem! – köszönök vissza neki, arcomon csupa mosollyal.
Szándékosan nem szólok rá, hogy van más reggeli, inkább csak hagyom neki, hogy nyugodtan táplálkozzon, a meglepetéssel úgyis ráérek.
Meglepett a közelségével azonban. Nem számítottam arra, hogy most ide jön és figyel egy kicsit rám is.
– Minden nappal egyre szerelmesebb leszel igaz? – megsimogattam az arcát miközben ő ölelt engem.
– Mit szólnál egy kiadósabb reggelihez előbb? Közben beszélgethetünk a mai napi terveidről is, ha szeretnél.
Ettől függetlenül, hogy ezt feldobtam neki, mint ötlet, még nem húzódtam el tőle, hiszen imádtam a közelében lenni és hagyni, hogy egy kicsit szeretgessen a maga módján. A plusz mosatlanért sem voltam mérges, de ezt neki is tudnia kell. Hiszen ismer.

∞ szószám Alice Outfit  Bill & Fleur 3217638854

Anonymous

Bill & Fleur Empty
Vendég
Szomb. Nov. 20, 2021 1:05 pm
Bill & Fleur
● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

A mosolyom nem tágít, főleg, mikor meg hallom a kiadós reggeli szót és a - valószínűsíthetően - annak az illatát is megérzem. Összefut a nyál a számban, az előreggeli már megvolt, a gyomrom is felébredt, így készen állok egy erősebb ételre.
- Hm, igazán remek ötlet. - adok egy csókot homlokára, majd lepillantok szemeire, arcára és végig nézek rajta. Túl sokat dolgozok, meg ő is, néha kell egy kis pihenő csak kettesben. Gyerek és munka nélkül.
- Mikor keltél? - érdeklődőm meg, majd hagyom kicsitt ott, kicsit kisebb távolságot meglépek kettőnk között, hagyom, hogy zabadon mozogjon a konyhában, csinálja a dolgát.
- Segítsek? - annyira otthonosan már a konyhában nem mozgok, deegy plusz kéz mindig jól jön. Tapasztalat. Ami pedig a kettesben töltött napot illeti, megnyalom a szám szélét, majd árgus szemekkel figyelem a mozdulatait, ha újra ténykedni kezdene a konyhában.
- Kell néha egy kis szabadság . Főleg úgy, hogy már évek óta ugyanaz a nóta. Mondjuk szó se róla, semmi bajom nincsen vele, de hát.. mindenkinek kell valami hobbi, szenvedély, kikapcsolódás, vagy akármi, nem igaz? - kiszakadni a hétköznapokból, fellélegezni kicsit és a többi ilyenkor használatos maszlag. - Szeretnélek elvinni valahova, ennyi! - vontam meg végül a vállam, mindenféle sallangot kihagyva ezúttal a képletből. A mosogatóhoz lépek és elöblitem a felhalmozodott mosatlant benne, túl sok nem volt tény, de vagyok olyan uriember, hogy tényleg segítsek. Még ha szükség sincsen rá...mondjuk úgy: apró kedvesség így reggelre.
- A gyerekek nem üzentek? - a legutolsó levelet már régen kaptuk, talán érkezett már friss is amelyről még nem tudok... vagy nem is jött semmi egyiktől sem. Csalódott volnék, ha ez így volna.

Anonymous

Bill & Fleur Empty
Vendég
Hétf. Dec. 13, 2021 6:05 pm
Bill & Fleur

Sosem tudtam igazán helyén kezelni a meglepetéseket, leginkább azokat amik engem értek, amikor valaki mást kellett meglepni, nem volt semmi gondom. Ezért is volt meglepő minden egyes nap, a gyerekek nélkül felébredni és veszekedni velük, hogyha valami rossz történt és emiatt nem tudtam mihez kezdhetnék így hát megszidtam őket, innen a távolból is. Van, hogy semmit sem ért. Gyakran emiatt voltam egy kicsikét szomorú és levert, mert ugyanazokat a hibákat követték el, ha kellett ha nem. Ezért megesett, hogy olyan dolgokat is mondtam, amit nem kellett volna nekik. A hírek amik Domi-tól jöttek sem tetszettek annyira, hogy nyugodtan meg tudjam emészteni. Vic pedig már nem hajlandó írni nekem, csak félévente egyszer, ha elér hozzá a levelem és az eszébe jutok. Lou pedig még kicsi a szemeimben, így őt mindig ellátom egy-két jó anyai tanáccsal, ha kíváncsi rá ha nem. Szeretek hallani róla. Hogy mi történik vele. Mi megy végbe benne, hiszen még kamasz. Ha máskor nem, hát most igazán érdemes foglalkoznom vele is, mert neki esetleg most lehet rám szüksége. Éppen ezért most leginkább érte aggódom. Még a mosogatás és Bill mellett is azon gondolkodom, hogy van ő.
– Nem figyeltem az órát. – fordulok végül Bill felé és vallom be neki őszintén, hogy most mennyire figyelmetlen voltam az órát illetően. Olyan, mintha csak pár perce lett volna, de persze az étel sem két perc alatt lett kész, ez holt biztos.
– Csak ha szeretnél, tudod, hogy nem erőltetem. – de azért mindig jól esik, ha gondol egyet és tesz-vesz ő is valamit a ház körül. Olyankor nem érzem magam egy percig sem egyedül, mert a neszekből ítélve is tudom, hogy Bill itt van a közelemben. Most persze közvetlenül itt van, de amikor esetleg odakint ténykedik, nos az olyan alkalmakra gondolok én.
– Egyetértek. – fordulok felé, abba az irányba, ahonnan a hangja is jött éppenséggel. Nem kellett nagyon győzködnie, hogy változtassunk, hogy tartsunk egy kis pihenőt. Nekem is jól jött, ha másra gondolhatok és lazíthatok egy kicsit.
Csak még nem láttam értelmét szóvá tenni, mert nem akartam semmit sem megzavarni, az ő szabadnapját meg végképp nem. Ha valakinek, akkor neki biztosan úgyszintén jár a pihenés.
– Hová szeretnél elvinni? – kíváncsiskodtam, mert nyilván még nem mondta el és én akármennyire szeretnék, nem tudok a gondolataiban olvasni, csak tippjeim lehetnek, de azok sem mindig jönnek be teljesen.
– A lányoktól nem jött semmi említésre méltó, Lou-nak pedig most én vagyok a soron, hogy írjak. Tudod szüksége van egy kis támogatásra mostanában és csak jó tanácsokkal látom el őt. – vagy legalábbis megpróbálom, a tőlem telhető legjobban támogatni. Nem akarom, hogy egyedül érezze magát.

∞ szószám Alice Outfit  Bill & Fleur 3217638854

Bill & Fleur Empty
Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: