A korábbi Fellytone névre keresztelt pontgyűjtő játékunk sikere miatt újból bemuglisodunk . Ezúttal is ugyanaz a feladatotok, mint legutóbb, egyetlen apró kiegészítéssel: az alábbi social media vagy telefonos kódok közül választhattok, amit kedvetek szerint kitölthettek a karaktereitekkel, csupán annyi a megkötés, hogy illeszkedjen az őszi tematikába. Ne nyári strandolós képeket posztoljanak a karaktereitek Instagramra, a beszélgetéseik pedig ne a karácsonyról szóljanak, de amúgy minden mást a fantáziátokra bízunk. A karaktereitekkel, akikkel szeretnétek részt venni a játékban, külön-külön rakjátok fel a posztokat. Minden poszt 2 pontot ér majd annak a háznak, amelynek az adott karakter gyűjt. Természetesen nyugodtan játsszatok olyan karakterekkel is, akik a valóságban biztosan nem használnának semmilyen mugli kütyüt, ez csak egy "out of character" játék Lejjebb átalakítottam nektek két kódot, de ezen kívül is nyugodtan használhattok bármilyen hasonló sablont. Ezen a linken találtok még néhányat, illetve ha tudtok hasonló kódaranybányáról, akkor azt nyugodtan jelezzétek: https://comptoirdesrolistes.tumblr.com/tagged/codes+divers Jó pontgyűjtést mindenkinek! Határidő: 2021. november 14.
16:1167%
16:112021. október 26.
Dobbyszeretem a zoknikat
WizApp
HarryCsak ne a Mardekárba...
HermioneVagy akár ki is csaphatnak...
RonVAN EGY PÓK A SZOBÁMBAN
NevilleNem láttad valahol Trevort?
DumbledoreTízezer pont a Griffendélnek!
VoldiKötöttem egy pulóvert Nagininek
LunaNézd milyen cuki nargli
HedvigHoot hoot motherfucker
DracoHa ezt apám megtudja...
DobbySzabad manó vagyok
ArthurMa, 14:21
HarryMa, 10:56
HermioneMa, 10:36
DracoTegnap, 22:14
LuciusTegnap, 19:28
Dumbledore
Akciós zoknik!MERLINRE!És ráadásul csomagban?Rendelek Harrynek is, biztos nagyon boldog lesz! Köszönöm, Albus!Szívesen!
sziavan egy kis bajne akadj ki???Cirmi megette a töklámpást és lehányta az új jelmezeketez most teljesen komoly?mindjárt hazaérek, addig áztasd be őket...
Recent calls
FridaMobile, 2 hrs ago
EddieMobile, 15 hrs ago
Alina Mobile, 2 days ago
Polly(2) Mobile, 2 days ago
Currently playing...Lithium
To-do
elvinni Cirmit állatorvoshoz
éjfélkor megkeverni a bájitalt
Gallery
Alina Scamander, Leo Black and Lily Luna Potter varázslatosnak találta
I am one of those melodramatic fools, neurotic to the bone
soha többet nem viszem el sétálni a kutyáidatFEKETÉK a sártólhárom kibaszott órán keresztül fürdettem őket. HÁROM.minden tele van kutyaszőrrel és sárral, tudod te meddig kell majd takarítanom?minden kicseszett pocsolyába belefetrengtek, biztos direkt csinálták
Alina Scamander, Leo Black and Lily Luna Potter varázslatosnak találta
megettem a szendvicsedetmost ezen lepődjek meg?de azt ígértem, hogy hagyok neked, csak éhes lettem ...de este viszek haza bureszt a kedvenc helyünkrőlcsak mert ennyire szeretlekbocsánatkérés elfogadva
Recent calls
Inszomnia(23) Mobile, 2 min ago
Dante<3Mobile, 12 hrs ago
AlinaMobile, 18 hrs ago
Levin(13) Mobile, 1 day ago
Kiscikesz Mobile, 2 days ago
Leo-nidas Mobile, 4 days ago
Currently playing...Arctic Monkeys
To-do
hajnali edzés Briggs köcsög fejével
este hamburgert vinni vacsira
Gallery
Alina Scamander, Leo Black and Hollyn Shelby varázslatosnak találta
apád kitette a halloweeni dekorációtpedig megmondtam neki, hogy előbb a törpéket takarítsa ki az előkertbőlde hallgatott ő rám valaha is?a törpét lassan a nevünkre is vehetjükbeköltözött a töklámpásba...ÉN FELMONDOK!
Vendég
Szer. Okt. 27, 2021 8:53 pm
ms_willow_wilkinson követem 68 bejegyzés623 követő251 követés Prof. Wilhelmina Wilkinson ♢ auror ♢ DADA teacher ♢ mentor of exchange students
medeabyrne követem 382 bejegyzés282k követő403 követés ♛ Three-time Synchro Flight US Champion ♛ Golden Crown (Albuquerque Abraxan Tournament) ♛ Member of the San Francisco Sandpipers
AnyaApa azt hiszi Gyilkoska rágta meg most. a kanapé lábát. Probálja megcsnálni, hogy ne vedd észre. Nagyon vicces :'D.
Kit-Kat(ie)HALKÍTSD LE AZ ISTENVERTE ZENÉDET!!!
MasonA Szellem Szálláson éjfélkor, komolyan? Fűtött, meleg titkos helyeket nem ismersz...?
EthanA kanapéd még lakó mentes, ugye? Lehet ingyér kiveném pár napra...
LyannaLyanna! Lyanna! SOS!
FloraÖrülök, hogy megtanultál végre védeni Travers, de a cikkedet se felejtsd el leadni! Ami nem Briggsékről szól, remélem!
FrankieMa este nem érek rá, de jövőhéten valamikor kinézhetünk a Rengetegbe.
Chris
ApaMa, 14:21
AnyaMa, 14:19
MasonMa, 10:56
CharlieTegnap, 23:13
HelenaTegnap, 22:14
Kalliope M.Tegnap, 19:28
Apa
Tessék, itt vanÉs nem, nem akarom tuni miért kell...Vannak sejtésemDe kérlek, NE jelölj meg, hogy én csináltamMONDTAM, HOGY NE JELÖLJ MEG, EZ A LEÍRÁSA IS VONTAKOZOTT
Leo Black, Mason Briggs and Lily Luna Potter varázslatosnak találta
Always be a
first rate version of yourself and not a second rate version of someone else.
brendanbyrneofficial követem 85 bejegyzés9403 követő31 követés Brendan Byrne "Art is a lie that makes us realize the truth." owner of @byrnegalleryofficial