| Starts to fall in love with me - Amy & Marcel |
| | Kedd Okt. 19, 2021 4:32 am |
Amy & Marcel
Crawling underneath my skin, sweet talk with a hint of sin
Hiába telt el már majdhogynem két hónap, az angolok számomra továbbra is furák. Az egész iskola fura, nem megszokott, nem a megszokott társaságom, és habár nekem nem okoz gondot a beilleszkedés, mégis hiányzik az, amit már megszoktam. Annak ellenére is, hogy itt is villámgyorsan szereztem “barátokat”, barátnőket, és valószínűleg ezzel az egésszel sikeresen megyek Fabien agyára. Nem tud érdekelni. Semmi nem tud érdekelni. Feszegetem a határokat, csak azért, hogy még inkább tisztában legyek a képességeimmel, és mindezen folyamat közben egyáltalán nem érdekel az, hogy más embereket netalántán megbántok. Már rég túlléptem azon a ponton, amikor képes vagyok bűntudatot érezni azért, mert így teszek. Amúgy sem igaz semmi, amit éreznek az irányomban, akkor miért is érdekelne, hogy ők mit éreznek? Kissé unottan turkálom az előttem lévő ebédet, miközben fél füllel hallgatom a körülöttem összegyűltek vidám fecsegését. Máskor biztosan még be is szállnék a beszélgetésbe, de ma kifejezetten bal lábbal keltem fel, ezért csak csendben figyelek, és csak néha-néha válaszolok, ha éppen felém intéz valaki egy kérdést. Jelenleg csak megfigyelőként vagyok jelen: figyelem a körülöttem lévőket, a másik asztaloknál ebédelő diákokat, amikor is megakad a szemem egy szép, barna hajú lányon a Hugrabugosok asztalánál. Már egy ideje figyelem Őt. Nem tudtam még kideríteni a nevét, annak ellenére sem, hogy már volt jó pár közös óránk, de már akkor is vonzónak találtam. Kifejezetten csendes, visszahúzódó típus, ahogy megfigyeltem nem nagyon tartózkodik nagy társaságban, és szinte mindig egyedül van, ez pedig csak megkönnyíti a dolgomat. - Marc. - Szólít meg az egyik fiú, akinek sajnálatos módon elfelejtettem a nevét. - Hmm? - Kérdezek vissza, miközben nagy nehezen leveszem a tekintetem a lányról. - Óra előtt még kimegyünk a birtokra. Van kedved velünk jönni? - Kérdezi, de csak megrázom a fejem és leteszem a villámat. - Nem, menjetek csak nélkülem. - Legyintek, majd egy gyors elköszönés után, hamarosan egyedül is maradok. De nem sokáig. Otthagyom a félig elfogyasztott ebédemet és magabiztos léptekkel a szép kék szemű lányhoz megyek. Az, hogy másik háznál van, egyáltalán nem érdekel, különben is egyedül van, és még van fél óra a következő óráig. Sőt, szerintem pont a hugrabugosokkal lesz a következő bájitaltanom. - Szia. - Köszönök rá mosolyogva, enyhe francia akcentussal, miközben a szemeibe nézek. Tényleg szépek a szemei. - Leülhetek? A barátaim elmentek valahova, és nincs kedvem egyedül enni. Persze csak akkor, ha nem zavarok, ma Belle. - Csak akkor ülök le, ha végül beleegyezik, tudok ám udvarias lenni, ha nagyon akarok. - Egy évfolyamon vagyunk, már párszor láttalak, de soha nem sikerült kiderítenem a nevedet. Hogy hívnak? Én Marcel vagyok. - Mutatkozok be egy kedvesnek szánt mosollyal. |
| | | | Szer. Okt. 20, 2021 1:34 pm | Marcell & Amy
Elhatároztam magamban, hogy ez az év más lesz, magabiztosabb leszek és nem fogom hagyni, hogy ismét szivassanak, ahogy azt öt éven át tették. Tavaly óta a Roxmorts-i kávézóban is dolgozom, még több emberrel megismerkedtem és kezdem úgy érezni, hogy végre az én számomra is megnyílik a világ. Nem szekálnak, sőt, többen teljesen normálisan viselkednek velem. Talán mindez azért lenne, mert elkezdtem nőiesedni? 16 éves vagyok, egyértelműen látszanak a változások. Mondjuk a nagy tervem Valeriannál egy kicsit hibádzott, de szerencsére rendes volt a srác, sokkal rendesebb, mint amilyennek gondoltam volna. Jelenleg ebédidő van, így a Hugrabugosok asztalánál fogyasztom el az ebédemet, de ritkán beszélgetek másokkal, mivel az előttem lévő bájitaltan könyvet bújom. Nem vagyok jó ebből a tantárgyból, bár fogalmam sincs, hogy miért nem. Főzni jól tudok, ez pedig ahhoz hasonlítható, mégis… valahogy ritka, hogy összejöjjenek a főzeteim, a tanár legnagyobb bánatára, aki amúgy szerintem egyáltalán nem csíp engem. Most is próbálom menteni a menthetőt, a házim megvan - az más kérdés, hogy jó-e -, az anyagot átnézem és közben természetesen eszegetek, nem számítva arra, hogy valaki pont engem szólít meg. Nos ez… nem gyakori. Pontosabban még soha nem volt ilyesmire példa, így meglepetten pillantok fel a fiúra, arcomra pedig kedves mosoly költözik, ahogy mindig. Egyre több a cserediák a Roxfortban, de most már egyértelműen tudom, hogy kik azok, bár azt nem mindig, hogy honnan érkeztek pontosan. Bár látom a Mardekáros talárt, Nico és Emerson is kedvesek voltak, amikor találkoztam velük, hiába kerültek abba a házba, az Ilvermornyból érkeztek. Talán ez a fiú is, bár nem értem, hogy miért jött hirtelen ide hozzám. - Szia! - viszonzom a köszöntését, majd amikor le szeretne ülni látom, hogy páran az asztalomnál kissé meglepetten néznek felénk, talán kíváncsian is. Sutyorognak picit, ami nem meglepő, én is látom azt, amit Ők. Észrevettem magamon, hogy az utóbbi időkben én is máshogy nézek egyes fiúk felé, érdeklődőbben, ami teljesen normális, valószínűleg most is ez a helyzet. - Persze, csak nyugodtan. - mondjuk furcsa, hogy nem a saját házánál csapódik oda valakihez, de nem zavar és próbálok nem hátsó szándékot felfedezni a dologban. Belle… az nem éppen amerikainak hangzik és az orosztól is távol áll. Beauxbatons-os lenne? - Én is láttalak már, de nem tudtam, hogy érdekel a nevem. - pont az enyém? Miért? Kék szemeim kíváncsian figyelik arcát, de természetesen nincs ellenvetésem a bemutatkozás ellen. Egyáltlaán nincs. - Amy Henderson vagyok, nagyon örvendek! - tanultam a múltkoriból Vallal, így most a teljes nevem hangzik el, majd jobbom finoman felé nyújtom, hogy kezet foghassak vele. - Ha jól tudom, akkor te is cserediák vagy. Jól sejtem, hogy a Beauxbatonsból jöttél? - nem bírom ki, hogy ne kérdezzek rá. Nagyon kíváncsi vagyok a többi varázslóiskolára is, de sajnos esélytelen, hogy én eljussak bármelyikbe. Egyébként is ide köt a munkám és nem vagyok éltanuló se. De vajon milyen lehet? Az Ilvermornyról is próbáltam érdeklődni, de csak minimálisan meséltek eddig róla, hiába kérdezgettem legutóbb Emersont is. Vajon Marcel válaszolna? Még túl korai lenne, én is tudom, szóval nem indítok máris ezzel. - Hogy tetszik a Roxfort? Jól érzed magad nálunk? - érdeklődöm kedvesen, ha rábólintott arra, hogy nem tévedek a cserediákságával kapcsolatban. Vajon hogy éli meg az ittlétet? Mit szól az intézményhez? - Gondolom valahol furcsa lehet az idegen hely és a sok idegen diák. Nekem az volt, amikor elsőben megérkeztem. - de azt most nem teszem hozzá, hogy leginkább azért, mert az érkezésem előtt pár hónappal tudtam meg, hogy boszorkány vagyok és a mágia bizony létezik. Nem volt könnyű, még most se az, de talán kezdem megtalálni a helyem. |
| | | | Csüt. Okt. 21, 2021 8:25 pm |
Amy & Marcel
Crawling underneath my skin, sweet talk with a hint of sin
Egy elégedett kis mosoly jelenik meg az arcomon, amint beleegyezik, hogy leülhetek, habár pontosan tudtam, hogy ezt fogja mondani. Nem igazán találkoztam még visszautasítással, ha igazán őszinte akarok lenni, és nem is most akartam elkezdeni. Szerencsére nem is kell, minden probléma nélkül ülhetek le a barna hajú szépség mellé. Az pedig egyáltalán nem tud zavarni, hogy a nem messze lévők egyből sutyorogni kezdenek: ez már csak teljesen természetes, ha én jelen vagyok. Megtanultam háttérzajnak kezelni, ezért már nem tud zavarni. - Már hogyne érdekelne a neved. - Mosolygok rá szélesen. - Egy ideje terveztelek megszólítani, de valahogy sose adódott rá megfelelő alkalom. - Vallom be. A szépségre mindig is nagyon fogékony voltam, hát még az olyanokra, akik nincsenek tisztában azzal, hogy azok... Márpedig ez a lány pontosan olyannak tűnik, aki még nem tudja, hogy mennyire vonzó. - Enchanté, Amy. - Fogom meg a kezét gyengéden, de ahelyett, hogy kezet fognék vele, csak gyengéden közelebb vonom magamhoz a kezét, miközben végig a szemeibe nézek és finoman kezet csókolok neki és csak utána engedem el a kezét. Az egész kis jelenet nem tart tovább pár pillanatnál, de ha elhúzná a kezét, akkor hagyom neki, nem vagyok én erőszakos típus. Legalábbis nem mindig. - Oui, eltaláltad. - Mosolygok rá. - Gondolom nem volt nehéz kitalálni, eléggé hallatszik, hogy francia akcentusom van. - Vigyorgok kicsit szélesebben. - Nem rossz egyébként, de még nagyon szokatlan. - Válaszolok őszintén a kérdésére. - Hiányzik, hogy franciául szóljanak hozzám az emberek, és nekem is hiányzik az anyanyelvem. De könnyen barátkozok, úgyhogy nem okozott különösebb problémát beilleszkedni. A tanulnivaló meg mindenhol ugyanaz. - Vonom meg kicsit a vállaimat, miközben szinte teljesen észrevétlenül még közelebb csusszanok hozzá. - Ami nagyon idegesít ebben a helyben az az, hogy folyamatosan eltévedek. A Beauxbatons sokkal egyszerűbb ilyen szempontból, és a pincében sincs olyan hideg, mint itt, de majd előbb-utóbb csak jobb lesz, ha jobban kiismerem azokat a nyomorult mozgó lépcsőket. Forgatom meg kicsit a szemeimet. - Ha van kedved egyszer körbe vezethetnél a kastélyban. Biztos van még sok olyan hely, amit nem ismerek. - Vetem fel az ötletet. - Így legalább lenne alkalmam jobban megismerni téged. - Teszem hozzá újra hosszan a szemeibe nézve. - Te szeretsz itt tanulni? - Kérdezek rá. |
| | | | Csüt. Jan. 06, 2022 9:13 am | Marcel & Amy
Kicsit zavarban vagyok, de igyekszem természetesen viselkedni, miközben a fiú helyet foglal mellettem, ahogy ignorálni is próbálom a felénk vetülő tekinteteket. Kedvesen mosolygok, miközben beszélgetésbe elegyedünk, bár meglep, hogy pont hozzám jött ide. Miért tette ezt? Miért érdekli pont az én nevem? Jól esik, ez kétségtelen, de további szavait hallva csak kicsit zavartan sütöm le a szemeimet. - Akkor ez a mostani alkalom megfelelő. - kezem is odanyújtom, ahogy illik, de kézcsókot még sosem kaptam, így ha nem lennék eléggé kipirult, hát most aztán azzá válok. Nem húzom el a kezem, sose sérteném meg ilyesmivel, csak mosolygok zavartan. Ő tudja, hogy mit csinál, tudja, hogy zavarba ejt. A francia fiúk mások, ezt már a többi lány is elmesélte. Közvetlenebbek és a kisugárzásuk is teljesen más, amit most én is tapasztalok, mert jól esik ránézni. - Igen, kiérződik, bár be kell vallanom, hogy te vagy az első francia, akivel beszélek. Nehéz volt megtanulnod az angolt? - mert én nem tudok más nyelven beszélni, csakis az anyanyelvemen. Vajon az Ő számára mennyire jelentett ez nehézséget? Kérdezgetem még az iskoláról is, mert ha már ideült mellém, nem azt várja el tőlem, hogy csendben legyek. - Azért akad itt más francia cserediák is, gondolom van, akit ismersz. Velük tudtok az anyanyelveteken beszélgetni. - ha ez hiányzik neki, könnyen pótolhatja. A továbbiakra csak aprót bólintok, a közelebb csusszanása viszont akaratlanul is feltűnik, hiszen Őt figyelem, jobban is talán, mint kellene. Mégse jegyzem meg, inkább halkan felkuncogok, amikor az eltévedésről beszél. - Én még az első év után is sokszor eltévedtem, a lépcsők pedig a mai napig képesek kiszúrni velem. Kellemetlen ez miatt elkésni valahonnan, de neked szerintem megbocsátják, mégis csak most érkeztél. - de hogy én vezessem körbe? Miért nem valamelyik háztársa? El is pillantok a Mardekárosok asztala felé, majd visszatévednek végül kék íriszeim Marcelhez. - Ha szeretnéd, szívesen, csak mondd el, hogy mi érdekelne. Elég nagy a kastély és a birtok. - de megnézhetünk persze mindent. Mosolygok is, de ahogy ismét kedveskedik és még mindig a szemeimbe néz, nem vagyok képes ezt viszonozni, néha muszáj egy picit félrepillantanom. Remélem nem csinálom túl feltűnően. - Régen nem szerettem, mert idegen volt a hely és az emberek, és… a mágia is. De most már örülök, hogy itt lehetek. - nem árulok zsákbamacskát, tudja meg most nyugodtan, hogy ismeretlen volt számomra a mágia. Ha Ő is előítéletes, ahogy oly sokan a Mardekárból, akkor még most meggondolhatja magát, nem húzom az idejét és én se reménykedek abban, hogy valamiért tényleg érdeklem. - Mikor szeretnéd, ha körbevezetnélek? - mert én alapvetően sűrűn ráérek. Az óráink nagyrészt közösek, pár kivétel van, így igazodom hozzá szívesen. |
| | | | | | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | Nincs Jelenleg 246 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 1 rejtett és 245 vendég :: 1 Bot |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Tegnap 10:04 pm-kor Juliet Denoir Tegnap 8:59 pm-kor Theodore Nott Tegnap 6:04 pm-kor Hollyn Shelby Csüt. Nov. 21, 2024 7:06 pm Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson |
|