Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Caspar & Cameron - Mi bajod van?

Cameron Castillo

Auror

Caspar & Cameron - Mi  bajod van? Cam-icon

Lakhely :

Docendo Discimus Mágusakadémia

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Caspar & Cameron - Mi  bajod van? Empty
Cameron Castillo
Vas. Okt. 10, 2021 9:26 pm
Caspar & Cameron

Mi bajod van?

Nem igazán értem, hogy mi történik, mostanában Caspar annyira furcsán viselkedik. Úgy éreztem, hogy ténylegesen barátokká váltunk, törődött velem és én is igyekeztem ezt viszonozni, de... amióta felépültem megváltozott. Egyre kevesebbet van itthon, a különórákat mindig tolja, azzal az ürüggyel, hogy nincs most ideje és bár nemsokára kezdődik az új tanév, még nem hiszem, hogy ennyi plusz dolga lenne. Talán ideje lenne szóba hoznom neki a kiköltözést, hiszen azt beszéltük, hogy csak a nyárra maradok, szeptembertől pedig visszatérek a kollégiumba.
Mégis, ma elég szar napom volt a Minisztériumban, késő este van már, Cas pedig hiába érek haza, sehol. Régen mindig filmezett vagy főzőcskézett, esetleg vacsorával várt, de most... úgy sejtem megint a szobájába gubbaszt. Megvacsorázok, lefürdök, teszek-veszek, elsétálok párszor a csukott ajtó mellett, de végül képtelen vagyok tovább visszafogni magam és várni. Elegem van! Ha valami baja van velem hirtelen, hát mondja a szemembe, de ne kerüljön az istenért. Az ajtó előtt állok, egy szál fekete melegítőnadrágban és szintén fekete színű pólóban, mezítláb, némileg nedves hajtincsekkel és már dörömbölök is.
- Cas, beszélnünk kell! - tudom-tudom, várnom kéne, mégse megy, így kezem a kilincsre csúszik, majd lazán benyitok, ha az ajtó engedi és nincs kulcsra zárva. Ha pedig enged, nem nézek körbe, nem a szoba érdekel, amit még sohase láttam, hanem a férfi, aki igenis hiányzik nekem.
- Elmondanád, hogy mi a fene bajod van? Érzem, hogy kerülsz, miért? - neki nem hiányoznak a beszélgetéseink? Ő neki tényleg jó így, ami most van? Ha adtam volna okot rá... Vajon adtam?
- Ha valami bajod van velem, mondd el, mert rohadtul unom, amit művelsz és meg se próbáld tagadni, hogy ez nem így van. Sose látlak és szinte hozzám se szólsz! Mi bajod? - az ajtót nyitva hagyom magam mögött, pár lépést lépek befelé és érezhetően ideges, feszült vagyok. Felrobbanni azért nem fogok, de magyarázatot várok, ez az arcomra van írva.
Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Hétf. Okt. 11, 2021 9:40 pm

Cameron & Caspar
Azóta az este óta képtelen vagyok Cameron közelében megmaradni, és ezért csakis magamat hibáztathatom. Amint volt egy kis időm arra, hogy jobban belegondoljak a saját cselekedeteimbe és abba, hogy valójában mennyire is aggódok a fiú miatt, rá kellett ébrednem arra, hogy most már korántsem csak barátként nézek rá. Igaz, hogy a kezdetektől fogva ott volt bennem egy bizonyos vonzalom az irányában: de azt mindig lerendeztem annyival, hogy csak fizikai vonzalom, és azért látom őt ennyire attraktívnak, mert évek óta nem feküdtem le senkivel, de… azon az estén rá kellett ébrednem arra, és el kellett ismernem magamnak, hogy már egy ideje nem csak erről van szó. Hiányzik, amikor nincs mellettem, féltem őt, mindig sokkal jobban érzem magam, mikor együtt töltünk akár csak pár percet is, és utólag visszagondolva, sokszor kaptam magam azon, hogy csak nézem Őt és teljesen képes elvarázsolni csak azzal, hogy létezik és elsétál előttem. Ez az érzés pedig borzasztóan megijeszt. Nem akarok újra szerelmes lenni, nem akarok újra szembenézni azokkal a félelmeimmel, amikkel anno Mattel is szembenéztem, nem akarok megint valakit elveszíteni, és tudom, hogy Cameron soha nem fog rám úgy tekinteni. Különben sem etikus a dolog, hiszen a diákom! A pánik tehát nagyon hamar elért hozzám, és azóta képtelen vagyok még csak egy szobában is megmaradni a fiú mellett. Egyik napról a másikra igyekszem a lehető legtávolabb kerülni tőle: kerülöm a különórákat, kerülöm a beszélgetéseket, és habár még így is főzök rá, nincsenek közös vacsorák, se közös filmezések. Lényegében otthon is alig tartózkodok: mindig találok valamit, ami leköti a gondolataimat, pedig… pedig esküszöm, hogy szörnyen hiányzik a társasága. Viszont nincs más választásom. Kénytelen vagyok távol tartani magam tőle, mielőtt valami visszafordíthatatlant csinálok, és akkor tényleg örökre elveszítem. Nem tudom, hogy azt képes lennék elviselni…

A ma este is tehát magányosan és nyomorultul telik, az ágyamon fekszek és egy könyvet olvasok, ami nem is igazán köt le: egyszerűen csak muszáj csinálnom valamit. A legjobb lenne aludni, de arra is képtelen vagyok rendesen napok óta normálisan, és kezd a helyzet egyre rosszabb és rosszabb lenni és tudom, hogy előbb-utóbb kénytelen leszek majd Cameronnal beszélni ezekről a dolgokról, de egyszerűen még nem állok rá készen. Viszont úgy látszik… ezt ő nem fogja elfogadni, ugyanis… dörömbölnek az ajtón. Leteszem a könyvem és felülök az ágyon, de eszembe se jut kinyitni neki az ajtót, viszont ez nem állítja meg és már be is sétál. Ez még sosem történt meg: látom rajta, hogy dühös, és ezúttal jogosan is az, de nem tudom, hogy képes vagyok-e arra, amit jelenleg elvárna tőlem. Annyira lefoglalnak a saját nyomorult gondolataim, hogy eszembe se jut az, hogy kiküldjem a szobámból, pedig máskor biztos ezt tenném, hiszen ez az egyetlen hely, ahol képek is bizonyítják Matt létezését. Az első ilyen kép az éjjeliszekrényen van, amin a fényképbeli énem kissé fintorogva néz a kamerába, egyértelműen mutatva, hogy utálja az egészet, aztán hirtelen megjelenik mellette Matt képmása, mire egyből ellágyulnak a vonásai és átkarolja a szőke, nála alacsonyabb barna szemű fiút. De jelenleg eszembe se jut, hogy ez a kép bizony ott van, mert csak Cameronra tudok koncentrálni. Nagyot sóhajtok a rám zúduló kérdéseket hallva, és nem is tudom, hogy tudnék jelenleg rájuk válaszolni.
- Nem veled van a baj, hanem velem. - Ismerem el, és habár nehezemre esik, de végül belenézek a szemeibe.
-  Sajnálom. Nem ezt érdemled. Valóban kerüllek. - Nagyot nyelek, próbálom összeszedni a gondolataimat, de most először úgy érzem, hogy nem vagyok igazán ura a szavaimnak. Soha nem láthatott még ennyire bizonytalannak és… igen. Gyávának. Ennél jobban nem tudom megmagyarázni, azt, ahogy jelenleg viselkedek.

- Cameron, nem szeretek hazudni. Neked pedig pláne nem, viszont amit most mondani fogok, azután valószínűleg látni sem akarsz majd. - Vallom be, időközben felkelve az ágyról és elkezdve járkálni, idegesen, már-már zavartan.
- Tudod, hogy mindig kerülöm a témát, amikor a párom kerül szóba… ez azért van, mert… - Nagy levegőt veszek, egy pillanatra megint felé pillantok, de aztán hamar másfelé vándorol a tekintetem. Képtelen lennék látni az undort a szemeiben. - Ez azért van, mert a páromat Mattnek hívták. Az a dolog, amit a nevelőapámnak mondtam, az az volt, hogy a férfiakat szeretem. Azután évekig képtelen voltam ezt elfogadni magamban, ráerőszakoltam magam arra, hogy lányokkal legyek együtt, de amikor Matt megjelent az életemben képtelen voltam tovább hazugságban élni. Legalábbis… amikor kettesben voltunk. A nyilvánosság előtt soha nem tudtam elismerni, azóta sem, de Ő megértette, és soha nem vetette a szememre. - Szakad ki belőlem a vallomás és most már tényleg képtelen vagyok ránézni, helyette tovább járkálok a szobában.
- Az az igazság… hogy nem is ez a legrosszabb ebben az egész vallomás cuccban. - Nevetek fel kesernyésen.
- Ugyanis… érzéseim vannak… irántad. Nem éppen barátiak. Az elejétől fogva hatással voltál rám, mert elég attraktív vagy, de… de amit most érzek az más, és ez megijesztett, ezért kerültelek. - Mondom ki brutálisan őszintén.
- Most pedig, ha szeretnél, akkor… akkor nem tartalak vissza… ha el szeretnél innen menni. - Soha nem gondoltam volna, hogy egy egyszerű mondat képes ilyen fájdalmakat okozni, pedig nagyon kegyetlen. Olyan érzés, mintha saját magamtól téptem volna fel a saját sebeimet, hogy aztán jó alaposan belekotorjak. Most aztán jól megcsináltam… Kell nekem megszólalni és az igazat mondani!

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Hétf. Okt. 11, 2021 10:25 pm
Caspar & Cameron

Mi bajod van?

Képtelen vagyok tovább várni arra, amíg Cas végre hajlandó lesz ismét beszélni velem és kibökni, hogy mi a baja. Ma amúgy sincs jó napom és baromira elegem van ebből az egészből. Bár eleinte kopogtatok - dörömbölök - az ajtón, utána mégis benyitok és hopp, már bent is vagyok. Szerencse, hogy nem zárta be. Tekintetem rögtön a férfire vetül és nem foglalkozom semmiféle tárggyal vagy képpel se, hanem már zúdítom is rá a kérdéseimet, mert válaszokat akarok kapni, itt és most és addig bizony nem fogok távozni, amíg nem felel nekem. Azt hittem, hogy barátok vagyunk, azt mondta, mégse viselkedik úgy...
- Veled? Ezt meg mégis hogy érted? - ez kevés, beszéljen szépen! A sajnálat se elegendő, láthatja rajtam, miközben nagyjából a szoba közepén ácsorgok és kivárok. Sokszor hallottam már ilyen szövegeket, hogy valaki jobbat érdemel, de akkor mi a franc van most? Látom rajta, hogy másként viselkedik, furcsálom is, de bízom benne, hogy kinyitja a száját most is, ahogy eddig is ki tuda, ha bármi volt.
- Én pedig nem akarom, hogy hazudj, főleg ne a szemembe. Azt pedig had döntsem el én, hogy akarlak-e látni vagy sem. De mégis miért ne akarnálak? Cas, beszélj már! - unszolom, majd figyelem, ahogy járkálni kezd. Kivárok, igyekszem türelmet gyakorolni, ami elég nehezen megy, de csak megered a nyelve, én pedig hallgatom Őt. Aprót biccentek is, hogy persze, tudom, emlékszem, de miért van? És amikor kimondja nos... hát erre nem számítok. Rendesen meg is döbbent a tény, testtartásom se lesz már olyan agresszív, mint volt, tekintetem pedig mintha picit értetlen lenne. Ez most komoly?
- Mattnek? - igen, jól hallottam, ahogy azt is, amit mond. Meleg... Caspar meleg. Ezt... ezt most hirtelen nehéz feldolgozni, kussolok is, miközben arcát nézem. Nem tűnik úgy, hogy viccelne. Nem, ilyesmivel nem viccelne. Tényleg meleg? És ennek mi köze az egész... az nem lehet! Kezd összeállni a kép, miközben beszél, mesél nekem, amiket bár felfogok, mégis amire szépen lassan kilyukad, az rendesen ledöbbent.
- Irántam? - jobbom mellkasomra kerül, így mutatok magam felé meghökkenve. Tudtam, hogy ezt fogja mondani, miután beismerte, hogy nem heteroszexuális, na meg azzal, hogy került, de mégis így, kimondva. Basszus! Hirtelen fogalmam sincs, hogy mit kéne kezdenem ezzel az információval.
- Nem én... én nem akarok sehova se menni, miért akarnék, csak... csak nem tudom, hogy mit mondjak. Cas, ugye tudod, hogy én hetero vagyok? - mármint én úgy gondolom, mindig barátnőim voltam, soha nem néztem úgy a férfiakra. De persze, hogy tudja, pont azért van bajban.
- De miért pont én? Hát tök bunkó vagyok, a nőkkel is, ha tudnád mekkora szemét voltam nem egy esetben, biztos nem gondolnád így, csak... csak összezavart, hogy ide költöztem, de úgyis mindjárt kezdődik az új tanév és kicuccolok, szóval... - és ekkor veszem észre a képet. Matt nem hasonlít rám, ahogy nézem, de kedvesnek tűnik és Caspar is boldognak.
- Figyelj én... Nem tudom, hogy most mit vársz tőlem, mit kéne mondanom. - tárom szét némileg kezeimet. Egyértelműen nem akarom elhinni, elfogadni a tényeket, pedig Ő azért jóval idősebb nálam, tapasztalata is van erről az egészről, míg nekem nincs. Én nekem konkrét párom még soha nem volt, szerelmes se voltam.
- Szeretek veled lenni, te vagy Holdenen kívül az egyetlen ember, akiben teljesen megbízok. - Devon is közel áll ehhez, mégse tud még mindent velem kapcsolatban. Van elég baja, nem tartanám fernek, ha rázudítanék mindent.
- Nem akarom, hogy csak ezért eltaszíts magadtól, de azt se, hogy neked szar legyen. Nem tudom mit mondjak. - oké, tényleg nem. Inkább teszek pár lépést és lazán lezuttyanok az ágyra, tekintetem pedig a fényképre mered ismét. Nem akarom, hogy miattam rosszul érezze magát, de értem, hogy miért akart eltávolodni tőlem. Nem akar barátságot, többet akar, amiről tudja, hogy nem lehet. Szóval... szóval akkor ennyi lenne? Elveszítem? Nem akarom elveszíteni.
- Te jobb emberré teszel... Nem akarom azt, ami régen volt, nem akarom a régi életemet... - pillantok fel rá. Vajon van valami megoldás, egy olyan út, ami járható? Összezavarodtam. Előre hajolok, jobbommal beletúrok hajamba, inkább a padlót fixírozom.
Anonymous

Vendég
Kedd Okt. 12, 2021 6:09 pm

Cameron & Caspar
Látom rajta az értetlenkedést, és nem tudom hibáztatni, valóban nem úgy kezelem a dolgokat, ahogy azt kellene. Már az elejétől fogva se tettem így. Alapvetően nem kellett volna, ilyen szinten beleásnom magam Cameron életébe, hiszen a tanára vagyok, ennek ellenére egész nyáron együtt élünk, közel engedtem magamhoz és lám mi lett a vége. Képtelen vagyok tovább a szemébe hazudni, még akkor is, ha tudom, hogy ennek az egésznek nagyon rossz vége lesz és el fogom veszíteni. Legalábbis… eddig mindenkit elvesztettem, aki fontos volt számomra, miért lenne Cameronnal ez most kivétel? Nem is kell végül sokáig unszolnia ahhoz, hogy elmondjam neki azokat a dolgokat, amik már hónapok óta ott vannak a gondolataim rejtekében. Fogalmam sincs, hogy pontosan mi volt az a pont, amikor sokkal többet kezdtem el érezni iránta, de sajnos megtörtént és már nem tudom visszacsinálni.
- Igen, Mattnek hívták. - Erősítem meg egy szomorkás mosollyal, amikor visszakérdez, és továbbra se nagyon merek az irányába nézni, mert rettegek a reakciójától. A hangjából ítélve inkább sokkosnak tűnik, de sosem lehet tudni…
- Igen. Irántad. - Nézek felé újra, úgy döntve, hogy jobb ha minél előbb túl leszünk ezen, talán akkor kevésbé fog fájni. Az arcán viszont csak döbbenetet látok, semmi mást, ez pedig… valamilyen szinten megnyugtató? Van ennek bármiféle értelme?
- Tényleg nem akarsz sehova se menni? - Kérdezem félve, mert a mondandójából végül ez az első, ami igazán megragadt bennem.
- Igen, tudom, hogy hetero vagy. - Túrok bele zavartan a hajamba, és most először abbahagyom a járkálást. Úgy látszik a legrosszabb, amitől tartottam nem következett be. Ez pedig segít abban, hogy összeszedjem magam, hogy normálisabban viselkedjek és rendesen tudjam kezelni ezt az egész helyzetet.

- Nem igazán tudom megmagyarázni. Egyáltalán van magyarázat arra, hogy miért kedvelünk valakit? - Kérdezem egy nagyon halvány mosollyal.
- Tudom, hogy tudsz bunkó is lenni, az elején nem kedveltelek, emlékszel? Viszont azt is tudom, hogy… mennyire más vagy, amikor közel engedsz magadhoz, engem pedig közel engedtél. Olyan oldaladat ismertem meg, amiről nem gondoltam volna, hogy létezik, de létezik. - Vallom be, most már nem tartva attól, hogy a szemeibe nézzek.
- Nem várok tőled semmit, Cameron. Őszintén, azt vártam, hogy ezután meggyűlölsz, fogod magad és kiköltözöl, akármilyen rossz is a helyzet az apáddal, mert nem akarsz többé velem lenni, tudva azt, hogy egészen másképp nézek rád. - Sóhajtok halkan.
- Ha pedig ezt tennéd, nem hibáztatnálak… megérteném. Még akkor is, ha… ha fájna. - Mosolygok rá halványan. Csendben figyelem, ahogy végül lezuttyan az ágyra, közben folyamatosan próbálok valami megoldást találni erre az egész helyzetre, pedig igazából a megoldás itt van az orrom előtt. Nem akar elmenni, bízik bennem, szeret velem lenni. Annak ellenére is, hogy most már tényleg mindent tud rólam. Kell ennél több?
- Nekem… nekem már az elég, ha nem nézel rám undorodva, és hogy nem költözöl el. - Ismerem el, miközben végül leülök mellé az ágyra, de tartva tőle egy udvarias távolságot, mert nem akarom elijeszteni még jobban.
- Engem nem érdekel az, hogy nem tudod viszonozni az érzéseimet, és különben is, a diákom vagy, amúgy se lenne etikus, bár szerintem már ezen a ponton régen túlléptünk. - Mosolygok kesernyésen.
- Szeretnék a barátod maradni, szeretném, ha továbbra is képes lennél bízni bennem. Azt szeretném, ha biztonságban éreznéd magad a közelemben. Azt pedig semmiképpen sem szeretném, ha másképp néznél rám, amiért érzéseim vannak irántad. Azt tudom kezelni. Azt kevésbé, hogy teljesen elveszítselek. - Nézek újra a szemeibe.
- Mennyire lehetséges az, hogy maradsz, és megpróbálod elfelejteni azt, hogy szeretlek? - Bukik ki belőlem, és mikor rájövök, hogy mit mondtam, elpirulok.
- Öhm… mármint, úgy értem, hogy… barátként is szeretlek, nekem jó az ha barátok vagyunk… a picsába, ez egyre rosszabb, inkább befogom. - Nevetek fel kínosan, mindeközben erősen igyekszem elrejteni előle a zavaromat. Talán jobb lenne, ha ezek után meg se szólalnék.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Kedd Okt. 12, 2021 8:44 pm
Caspar & Cameron

Mi bajod van?

Több, mint meghökkentő ez az egész helyzet a számomra. Felfogom ám, amit mond, csak... csak lesokkol és hirtelen fogalmam sincs, hogyan kellene reagálnom rá. Tehát Matt volt, most pedig... most pedig irántam érez olyasmit, amiről szerintem tudja jól, hogy soha nem fog viszonzásra lelni. Persze azt mondják, hogy az ilyen érzések nem irányíthatóak pusztán az eszünkkel, de nem vagyok egy gyáva alak, hogy csak azért, mert tetszem neki, elhúzzak, majd felé se nézzek többé, mintha soha nem is ismertük volna egymást. Az egyébként se lenne lehetséges, és továbbra is kedvelem, hát a barátom basszus! Voltak már csajok is, akiknek bejöttem és nem lett semmi, bár tény, ez más, nem összehasonlítható azokkal az esetekkel.
- Nem, persze, hogy nem. Már ha te se akarod, hogy menjek. Na meg, szeptemberből úgyis visszaköltözöm a koleszba. - azt beszéltük. Finomat vállat is rántok, majd jelzem felé, hogy bármit is gondol, én hetero vagyok, azért ezt jobb tisztázni, de tudja, helyes, rendben van, biccentek is rá.
- Hát... nem biztos. - magyarázatot lehet találni, ha keresünk, de nem biztos, hogy a valós válaszokat kapjuk általuk. De bunkó vagyok, mégis én kellenék? Oké, ez bizarr... akaratlanul jutnak eszembe Holden szavai, a véleménye. Ő tudta volna? Eléggé össze vagyok zavarodva most.
- Persze, hogy emlékszel, agyon szivattál. - akaratlanul elmosolyodom, így utólag visszanéve már megmosolygom a történteket, de akkor, a múltban egyáltalán nem volt kedvem mosolyogni. Zavartan pillantok én is félre, igen, közel engedtem magamhoz, talán túlságosan is közel.
- Mert senki más se ismer ennyire. Talán én is másnak hittem magam. - hiszen annyira küzdöttem azért, hogy kialakítsak egy mindenki felé kivetített képet magamról, hogy én is elhittem, hogy az vagyok én, de kezdek rájönni, hogy ez nincs így. Részben Caspar érdeme, részben az aurorparancsnoké, akire továbbra is felnézek, mint valami kibaszott példaképre, hiába nem kéne, hiszen Holdennek is bőven vannak hibái, jól tudom, de emberből van. Mindannyiunknak akadnak bőven hibái.
- Elég nagy hülye lennék, ha ilyesmi miatt meggyűlölnélek, de... nem is akarom megnehezíteni az életedet, és oké, azért furcsa, hogy úgy nézel rám, főleg, hogy nem is vettem észre... - és itt hallgatok el, ahogy visszagondolok a történtekre, tekintetem pedig lassan Casparéra talál. Észre kellett volna vennem, már sokkal korábban. A fürdőben azon az estén vagy utána, amikor megölelt... vagy akár a legutóbb, amikor gondomat viselte, törődött velem, én pedig hagytam. Még azt is, hogy a hajamat simogassa, basszus!
- Ugye nem én küldtem feléd félreérthető jeleket? Mert nem akartam! - de most érzékelem igazán, hogy másabb ez a kapcsolat, mint például Devonnal. A fenébe. Lehet, hogy én is elszúrtam, akaratlanul is? Leülök az ágyra, elfog a tanácstalanság. Nem akarom a régi életem, mindazt, ami volt, mert jobban szeretem azt, akivé részben általa váltam. Ez vagyok én igazából, ezt mindketten tudjuk.
- Undorodva? Ne légy már hülye! Ez az egész igazából neked nagyobb szívás. - pillantok felé, amikor mellém ül. Hiszen neki szar, de meglehet, hogy nekem is másabb lesz. Vagyis biztosan, de talán menni fog vagy így már nem? Ezt át kell még gondolnom.
- Holden szerint se etikus, hogy veled élek, de nem érdekelt. - ezt csak úgy mondom, mert természetesen tud róla. A parancsnok mindent tud rólam.
- Biztos nem érdekel? - hogy viszonzatlan mindez. Tényleg képet határokat szabni, elfogadni mindazt, ami most van? Ahogy sorolni kezdi úgy érzem, hogy igen, de ezek csak szavak, idővel derül ki, hogy valóban menni fog-e.
- Ha tudod kezelni és nem teszek ezzel rosszat... akkor nincs gond. - de amit ez után mond, arra megrázom a fejem, finoman emelem fel a kezem, miközben szemeibe tekintek.
- Cas, ezt ne! Ezt ne mondd nekem... - nem szerethet. Engem senki se szeret úgy, igazán. Ő se teheti, főleg nem szerelemből. A javítás már jobb, le is eresztem a kezem, halkan sóhajtok. A fenébe! Mégis különös módon jól esik, hogy fontos vagyok a számára, mert ezt most erősen érzem.
- Azért remélem tudod, hogy ennek az egésznek nem éppen ez volt a megfelelő módja, hogy közöd. Hogy nem állsz velem szóba, megpróbálsz eltaszítani, kerülsz... Ha most nem nyitok rád, mégis mikor beszéltél volna velem következőre? Visszatértünk volna oda, ahonnan elindultunk? Csak órákon szóltál volna hozzám, akkor is, ha muszáj, majd elkezdtél volna bunkózni? Ez jobban dühít, mint ez az egész, mint amit most elmondtál. - ezt azért jobb, ha még most tudja. Látom, hogy zavarban van, de jár neki a fejmosás, mert nagyon nem kezelte ezt felnőtt módjára.
Anonymous

Vendég
Szer. Okt. 13, 2021 1:53 am

Cameron & Caspar
Nem lehet egyszerű neki feldolgoznia a dolgokat, főleg úgy nem, hogy így egyszerre zúdítottam rá mindent, de sajnos sosem voltam túlságosan jó abban, hogy kifejezzem az érzéseimet. Ennél jobban ez nem is látszhatna, de talán… talán jobb ez így, hogy most már tudja, és tudunk dolgozni a megoldásokon. Együtt. Mert láthatóan esze ágában sincs elmenni, akármennyire is hittem azt, hogy elkerülhetetlen, hogy ez végül megtörténjen.
- Dehogy akarom, hogy elmenj. A szeptember is túl közelinek látszik ebből a szempontból. - Ismerem el, de talán ez nem a megfelelő idő arra, hogy ezt megvitassuk, sokkal nagyobb dolgokról van most szó, amik továbbra sem egyszerű témák.
- Érdekes amúgy, hogy ez hogyan működik. Sokszor észre sem veszi az ember, hogy megtörtént, mikor már régen megtörtént. Még én is nehezen vettem észre, pedig már éreztem ilyet. - Vonok kicsit vállat. Sokáig el tudnék még filozofálni ezen, de kétlem, hogy ez most lenne a megfelelő idő rá, akármennyire is jönne jól, hogy még jobban lenyugtassam magamban háborgó pánikot, amit csak azért sikerült visszaszorítanom, mert Cameron azt mondta, hogy marad.
- Az továbbra se volt szép tőlem, még akkor sem, ha akkor úgy gondoltam, hogy teljes mértékben megérdemled. - Mosolygok én is.
- Az könnyen lehet. Sokszor egyszerűbb álarcok mögé bújni, ahelyett, hogy önmagad lennél. Sokan csinálják ezt, viszont az… az határozottan jó jel, hogy képes vagy mellettem igazi lenni. Értékelem. - Nézek megint egy pillanatra a szemeibe.

- Nem te lennél az első, aki emiatt másképp nézne rám. - Jegyzem csak meg halkan.
- Persze, hogy nem vetted észre, mert nem akartad észrevenni. Amúgy sem tudtad, hogy a férfiakat szeretem, ezért meg se fordult a fejedben, hogy esetleg másképp nézhetek rád, és ez teljesen normális. - Magyarázom neki nyugodtan.
- Nem, nem küldtél félreérthető jeleket. Egy pillanatig sem gondoltam azt, hogy valaha is úgy érezhetnél irántam, mint ahogy én irántad. Hiszen hetero vagy. A nőket szereted. Ez ilyen egyszerű. Szóval nem, ilyesmi miatt ne aggódj. - Mondom egy megnyugtatónak szánt mosollyal, mert nem akarom, hogy rosszul érezze magát olyan miatt, ami tényleg nem az ő hibája.
- Persze, hogy nem etikus. Soha nem is volt az, de most már késő bánat. - Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem volt emiatt is bűntudatom, de így utólag… nem tudom bánni. Tényleg nem.
- Képes vagyok kezelni. Könnyebb olyasmibe beletörődni, ami soha nem történhet meg, mint az hogy ha megvan a lehetősége annak, hogy megtörténhet. - Legalábbis könnyebbnek kéne lennie. A fejmosást csendben hallgatom végig és tudom, hogy megérdemlem, hiszen teljesen igaza van.
- Tudom. Soha nem voltam jó abban, hogyan kezeljem az ilyen dolgokat. - Ismerem el.
- Valószínűleg így is úgy is elmondtam volna… amint összeszedem magam, és kicsit sikerül eltávolodnom tőled. Nem igazán jött össze, szerintem nem is nagyon tudtam volna ezt sokáig folytatni, mert hiányoztál. - Mondom egy apró, zavart mosollyal.
- De tényleg rosszul kezelem ezeket a dolgokat. Sajnálom. Nyolc éve nem éreztem így, és Mattel sem tudtam normálisan kommunikálni az érzéseimet soha, pedig akkor még viszonzott is volt a dolog. - Pillantok egy egészen rövid időre a képen látható szőke fiúra.
- Ő képes volt kihozni belőlem a legjobbat, azt hiszem, amióta viszont nincs… könnyebben visszaesek a régi hibáimba, ne haragudj. - Nézek újra Cameronra.
- Szóval akkor… rendben vagyunk? - Kérdezem bizonytalanul pár percnyi nehéz csend után.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Szer. Okt. 13, 2021 3:45 pm
Caspar & Cameron

Mi bajod van?

Szerintem teljesen érthető lenne, ha azt akarná, hogy menjek el, ne legyek ilyen közel hozzá, ne legyek napi kísértés, amely mégis emlékezteti arra, ami nem lehetséges. A viszonzatlan dolgok a legrosszabbak, fájdalmat szülnek, én pedig nem akarom ezt tenni vele. Mégis szeretné, ha maradnék.
- Biztos vagy benne? Nem biztos, hogy jó, ha itt maradok... - a közelében, vele. Még konfliktust szülhet. De hogy a szeptember túl közeli? Igen, valóban az, de talán nem is olyan nagy baj. Kicsit összezavarodtam, az az igazság. Na jó, nem kicsit, nagyon. Nem akarok én sehova se menekülni, de tény, hogy minden más lesz és fogalmam sincs, hogy a tanórákon mi fog változni ezek után. Hogy fog rám nézni vagy én Ő rá. Az még oké volt, hogy barátok lettünk, hiába mondott Holden mást, de most... Majd kiderül mi lesz.
A következő szavakra viszont fogalmam sincs, hogy mit mondhatnék. Nem mindig vagyok a szavak embere, hiába próbálkozom, de kétlem, hogy megfelelő választ tudnék adni Casparnak. Én soha nem éreztem még így és oké, azért zavarba hoz, hogy ennyire nyílttá vált hirtelen. Persze nem akartam, hogy hazudjon, de hallani az igazságot se mindig annyira egyszerű.
- Teljes mértékben nem érdemeltem meg, mivel jó vagyok a tárgyaidból, inkább igazságtalan voltál, de mindegy, rég volt már. - lapozzunk. Intek is, hogy felesleges beszélnünk róla, de egyet azért nem kell értenem vele. Az álarccal kapcsolatban viszont igen, bár én magam se láttam a saját álarcomat, még a tükörbe nézve sem, annyira tökéletesen az arcomra simult.
- Kicsit furcsa is, nem gondoltam, hogy ilyesmit váltasz majd ki belőlem. - bár ez a mondat is most hangzik csak furcsán, hogy tudom, hogy vonzódik hozzám. A fenébe is, jobban át kell gondolnom máskor, hogyan fogalmazok. Az viszont talán jogos, hogyha érzékeltem is valamit Caspar felől, nem akartam úgy érezni, mert egyszerűbb olykor vaknak maradni. Kényelmesebb.
- A közvetlenséged azért olykor furcsáltam, de... nekem barátom sincs sok, még ahhoz se értek, hogy barátkozzak. - nem hogy a szerelemhez. De amíg az elsőt már tanulom, addig a másodikat még nem erőltetném. Csak szépen sorjában. De bízom abban, hogy én nem küldtem felé jeleket, nem akartam, nem kéne, hogy félreértsen, de szerencsére nem tettem, így biccentek.
- Oké. - a nőket szeretem... Ez a mondat elgondolkodtató, mert szeretek szórakozni velük, szexelni, de nem akarok senkit se magam mellé, párként. Lehetett volna már több is, én mégis megmaradtam ennél, majd jött az elutasítás, amit tőlem kaptak. Magányos farkas vagyok, nekem így a legjobb. Az etikusságon szerintem is továbbléphetünk, már mindegy, de azt azért szeretném biztosan tudni, hogy képes kezelni ezt az egészet, méghozzá normálisan, nem úgy, ahogy az elmúlt időszakban tette.
- Akkor máskor hanyagold az ilyen taktikát és állj elém vagy más elé, ha ilyen lesz. - mert bizonyára lesz majd még más férfi is, aki felkelti az érdeklődését, elvégre fiatal még. De hogy hiányoztam... Ő is nekem, ezt tudja jól, éreztettem vele, most is, hogy rátörtem, ki mégse mondom. Egyszerűen nem merem kimondani, nehogy félreértse, hiába tisztáztuk, hogy nem fogja. De azt ne mondja, hogy szeret, azt kerülje, mert arra azért nem vagyok felkészülve.
- Nyolc éve? Ne mondd azt, hogy Matt óta én vagyok az első ilyen. Hogy pont én... - én is elnézek a kép felé, halkan sóhajtok. Cas magányos lehet, nagyon magányos és sajnálom is ezért, mégse tudom, hogy segíthetnék. Én is igazság szerint az vagyok, ezért tett olyan jót a társasága, hogy itt volt nekem, barátok lettünk, törődött velem. Most így utólag úgy hat, mintha kihasználtam volna, pedig nem ez volt a célom. Sohase volt ez.
- Igen, persze. De... azon kívül, hogy ne dumáljunk, hogy tudnék segíteni abba, hogy kiábrándulj belőlem? Azt nem tudom ígérni, hogy keresek neked egy srácot, nem vagyok olyan típus. - vigyorgok zavartan, picit ugratom, de mégis komoly a kérdésem. Mit kéne most tennem ezek után? Az oké, hogy kerüljem a fizikai érintkezést, meg tartsam meg a távolságot tőle és ne mászkáljak egy szál boxerben a lakásban, de amúgy...
Anonymous

Vendég
Csüt. Okt. 14, 2021 1:50 pm

Cameron & Caspar
Aggódik értem. Értem. Határozottan jól esik, de tudnia kell, hogy semmi oka rá.
- Teljesen biztos vagyok benne. - Mondom neki határozottan, egy újabb mosoly kíséretében.
- Én megleszek. Mondtam, hogy évekig tettem úgy, mintha a lányokat kedvelném, szerinted nem voltak mellette olyanok, akik tényleg érdekeltek? Mégsem történt soha, semmi. Tudom kezelni, van benne tapasztalatom, nem lesz gond. - Próbálom a lehető legjobban megnyugtatni, mert tényleg feleslegesen aggódik ilyesmi miatt. A múltban hajlamos voltam rosszul kezelni őt az órákon a saját frusztrációim miatt is, de mindezek ellenére képes leszek professzionális maradni, ha majd arra kerül a sor, főleg tudva azt, amit tudok: hogy nem lesz közöttünk soha semmi komolyabb barátságnál, és ez így is van jól.
- Igen, tényleg igazságtalan voltam. Szerencsére túl tudtunk lépni ezen. - Bólintok rá  a szavaira és ezzel azt, ami a múltban történt teljesen lezártnak tekintem, és igyekszem most már csak a jövőre koncentrálni, ami akárhogy is nézzük sehogy se lesz egyszerű.
- Igen, én is meglepődtem. - Nevetek halkan a következő mondata után.
- Én is változtam a közeledben, jó értelemben. Kevésbé akarok magamba zárkózni, mint ahogy eddig tettem, ez pedig már elég nagy lépésnek számít. A megfogalmazás miatt pedig ne érezd magad kellemetlenül, nem fogom félreérteni. - Teszem hozzá, egy nagyobb vigyorral, mert láttam ám rajta.

- Könnyű ezt mondani, Cameron, de megtenni már kevésbé. - Csóválom meg kicsit a fejem.
- De igyekezni fogok, megígérem. - Fogadom meg, nem csak neki, hanem főleg magamnak is, valahogy hangosan kimondva a szavak súlyosabbnak, igazabbnak érződnek.
- Pedig így van. Nem tudom, hogy ez neked miért ennyire meglepő. - Nézek újra a fiú szemeibe.
- Szerethető vagy, még ha azt is gondolod magadról, hogy senki sem képes szeretni. Ez nagyon nincs így. Még a legrosszabb, legkegyetlenebb szörnyeteget is képes szeretni valaki, de te közel sem vagy ilyen, úgyhogy próbáld meg elfogadni, hogy igenis fontos vagy nekem. Akkor is az lennél, ha nem lennénk ebben a furcsa szituációban. - Mondom neki komolyan, mert szeretném, ha tudná, és ha most még nem is képes elfogadni a tényeket, talán, majd idővel rájön, hogy igazam van.
- Hát… az nem segít, ha nem beszélünk. - Ismerem el  kicsit megint zavartan, de most sokkal jobban sikerül elrejtenem, mint a legutóbb.
- Hülye voltam, hogy azt gondoltam, az segít bármiben is, hogy elkerüllek. Nem segít, csak még jobban ráébresztett arra, hogy mennyire hiányzik a társaságod. Szóval… nem igazán tudsz benne segíteni. Majd idővel kevésbé lesz ennyire… intenzív. - Villantok fel újra egy mosolyt, majd önkéntelenül is felnevetek, a további szavaira.

- Még csak az hiányozna! Most elképzeltem, ahogy próbálsz egy bárban felszedni nekem valakit. - Most már kontrollálhatatlanul nevetek az elképzelésre.
- Különben sincs bajom azzal, hogy elcsábítsak valakit, ha nagyon akarom. - Vigyorgok továbbra is.
- Szóval ne aggódj ilyesmi miatt. Lehet, hogy nem mostanában volt egyéjszakás kalandom, de attól még felnőtt vagyok, és nem egy hormontúltengéses tinédzser, aki képtelen szabályozni a vágyait. Nem foglak leteperni, ha megint félmeztelenül, vagy egy szál boxerben sétálsz el előttem, maximum csak gondolatban, de az úgyse fog neked feltűnni. - Most már szégyentelenül vigyorgok, mivel pontosan tudom, hogy minden egyes alkalommal ezt fogja majd gondolni, ha így lenne, habár  nem hiszem hogy mostanában élvezhetném újra a félmeztelen látványát. A legnagyobb sajnálatomra.
- Amit akarok ezzel mondani, hogy nekem az lenne a legjobb, ha nem változna semmi. Tudom, hogy változni fog ennek ellenére, sajnos ez elkerülhetetlen, kényelmetlenül fogod érezni magad a közelemben, meg ilyesmi… de az lenne a legjobb, ha inkább bóknak fognád fel, hogy ennyire vonzódom hozzád. Úgysem fogok csinálni veled semmit. - Tartok egy kis szünetet, majd szemtelenül rámosolygok megint. - Legalábbis, addig biztos nem, amíg Te nem akarod. - Jegyzem meg pofátlanul, de főleg az a célom ezzel, hogy ne vegye ezt az egészet vérkomolyan és ne legyen ennyire merev a közelemben. Könnyebb ha elvicceli az ember az egészet, nem?

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Csüt. Okt. 14, 2021 2:27 pm
Caspar & Cameron

Mi bajod van?

Ha teljesen biztosan állítja, akkor hiszek neki. Finoman biccentek is, így adva jelét a dolognak, amikor pedig ezt kifejti csak halkan sóhajtok. Rémes lehetett, baromi nehéz.
- Sajnálom, hogy nem lehettél önmagad Cas. - komolyan így gondolom, de a helyében én se lettem volna képes rá. Felvállalni a másságot. De Ő nem aranyvérű, senki se várná el tőle, hogy hetero legyen, így nála más ez az egész, bár tény, a világ csak mostanra vált elfogadóbbá, Ő pedig jóval idősebb nálam, jól tudom.
A tanórai igazságtalanságon valóban túlléphetünk, nem feszegetném én se tovább, az viszont érthetetlen a számomra, hogy miért nyíltam meg ennyire neki, miért engedtem közel magamhoz és beszélek neki most már szinte bármiről. Még az apámról is. Az egyedüli titkaim az auguránvadász projekttel kapcsolatosak, de azokat Holden kikötötte, hogy senkinek se árulhatjuk el. Egyébként se hoznék bajt Caspar fejére, mert az információ érték és veszélyes tud lenni. Belőle ne váljon célpont véletlenül se.
- Jó, csak... még furcsa ez az egész, de nyugi, megszokom majd. - kicsit zavartan húzódik mosolyra ajkam a megjegyzését követően, de persze, értem én, szeretné, ha úgy viselkednék, mint eddig, mintha semmi se történt volna. De ha elfogad egy tanácsot, legközelebb nem ezt az eltaszítós taktikát választja, mert szerintem más se értékelné, nem csak én, de jó, tudom, könnyű ezt mondani.
- Jogos... - az viszont továbbra is érthetetlen a számomra, hogy miért pont én. De hogy szerethető volnék? Túl jól esnek a szavai a fenébe is, mégis félre kell pillantanom, mert túlságosan átlát rajtam. Ismer most már, de talán teljesen nyitott könyvvé még nem váltam. Remélem nem, az ijesztő lenne.
- Köszi, jól esik, amit mondasz, csak... nem is tudom. A szüleimet se érdeklem igazán, mint tudod és veled se voltam mindig éppen kedves. De örülök a barátságunknak, nekem ez nagyon fontos, nem akarnálak elveszíteni és nem fog ez az egész se közénk állni. - most már a szemeibe pillantva mondom ki határozottan gondolataimat. Fontos lett nekem, szükségem van rá, nélküle félek, hogy ismét elvesznék, hogy nem tudnék ezen az úton maradni. Bár ott van nekem Holden is, de vele lényegesen másabb a viszonyom, bár talán az se normális, már magam sem tudom. Túl sok kétség kezd el gyötörni hirtelen.
Azt viszont felfogom, hogy nem tudok segíteni neki, a hülye példám is csak azért hangzik el, hogy mondjak valami vicceset és én is jót vigyorgok, amikor nevetni kezd, de ahogy elképzeli arra már csak nagyokat pislogok.
- Mi? Én nem úgy gondoltam... igazából sehogy se gondoltam, csak hülyültem. Ne szórakozz már! - lököm meg finoman a vállát, majd a következőre még mindig kicsit zavartan vigyorgok felé, mert hát jogos, csak erre nem gondoltam.
- Persze, gondoltam. - mármint miért ne menne neki, felnőtt férfi, jó kiállású meg ilyenek. Én is láttam rajta, hogy nincs vele baj külsőleg és már tudom, hogy belsőleg se. De akkor miért is van egyedül? Ahh... érthetetlen, hogy pont én, még mindig.
- Tudom, nem is gondoltam azt, hogy ne tudnád... - de ismét amit mond, hogy nem fog leteperni és a gondolatai, basszus már! Nem vagyok én pironkodós, de a valóság ismeretében zavarba jövök a megjegyzéseitől, Ő pedig csak vigyorog, mintha élvezné ezt az egészet, hogy engem szivat.
- Fejezd már be Cas, nem vagy vicces! Még jó, hogy nem tartok ilyesmitől és amúgy is, nem engem szoktak leteperni. - mert igenis dominánsnak tartom magam, attól pedig most tekintsünk el, hogy amikor együtt edzettünk, nos... hát én húztam a rövidebbet. Minden egyes alkalommal... De nem, ebbe se szeretnék belegondolni.
- Nem tudom, hogy fog-e változni, de nem érzem kényelmetlenül magam, csak még... szokatlan ez az egész, ennyi. - vonogatom meg némileg vállaimat. Vagy igaza lehet és kényelmetlenül érzem magam. Én se vagyok már kisfiú, aki aggodalmaskodik mindenfélén, bár ez a szituáció új az né számomra is. De fogjam fel bóknak? Hát... nem is tudom. De a következőkkel már végképp eléri, hogy kiakadjak, így elkapom a párnáját és ösztönösen vágom fejbe vele jó erősen, csak hogy érezze a törődést, bár fájdalmat nem fog érezni ettől ugyebár.
- Hogy mekkora egy szemét vagy! Fura is lenne, ha akarnám. - kelek fel most már morgolódva, kezeimet összefűzöm magam előtt, úgy pillantok rá, de a francba is, sikerült megint zavarba jönnöm. Utálom ezt, dühít Casnél, hogy mindig eléri ezt nálam. A fenébe!
- De most, hogy ezt tisztáztuk, szóval... nézhetnénk valamit. Nincs kedved? - kicsit talán menekülök tudat alatt a szobájából, hogy a biztonságot nyújtó nappaliban üljünk. Nem mintha ott ne édes kettesben lennénk, de nah, kicsit másabb. Pfú, tényleg nagyon furcsa most ez a szituáció.
Anonymous

Vendég
Csüt. Okt. 14, 2021 8:57 pm

Cameron & Caspar
A szavaira csak kicsit szomorúan megvonom a vállam.
- Van ilyen. Te sem lehettél igazán önmagad, és sokan mások se tehetik meg ezt a luxust. Valószínűleg másképp alakult volna minden, ha anno a nevelőapám elfogadott volna, olyannak, amilyennek, de mivel ez nem történt meg… egyszerűbbnek tűnt így és akármennyi hibám is származik ebből az egészből, mégis… segített is abban, hogy önuralmat és türelmet szerezzek. Igazából arról is lemondtam, hogy valaha lesz normális párkapcsolatom. Matt után pláne. Olyan, mintha ez így lett volna előre megírva, és ez rendben van, nem mindenki lehet ebből a szempontból szerencsés és amúgy is van jó oldala az életemnek: a munkám. - Mosolygok most már kicsit őszintébben.
- Tudom,és még nagyon új is, kell egy kis idő, hogy megszokd a gondolatot. - Bólintok megértően. Sok mindent zúdítottam rá egyszerre, és tudom, hogy ezt nem egyik pillanatról a másikra fogja majd feldolgozni. Nem baj. Van időm, és addig amíg nem veszítem el ez miatt, a végtelenségig is tudok várni, míg minden visszazökken a normális kerékvágásba.
- Ez is egy tanulási folyamat, egyébként. Hogy elfogadd, hogy ha valaki tényleg képes szeretni. Én is ilyen voltam, mint te, sőt talán még mindig ilyen vagyok egy kicsit. - Ismerem el.
- Engem se szerettek sokan, és viszonylag sok időbe telt, amíg elfogadtam azt, hogy Matt szeret és nem fog azért eltűnni, mert valami baromságot csinálok, márpedig… mint észrevehetted hajlamos vagyok rá. - Vigyorgok zavartan.
- Örülök, hogy így gondolod, hogy nem fog közénk állni ez az egész, mert minden érzelmi faszság ellenére én is boldog vagyok, amiért a  barátomnak nevezhetlek. - Biztosítom, és komolyan is gondolom. Nekem sincs túl sok barátom, az a nagy büdös helyzet.

Épp ezért is igyekszem kicsit oldani a körülöttünk lévő feszültséget és nehéz hangulatot, és habár őt valamiért zavarba hozza, én egyre jobban szórakozok az arckifejezésén.
- Ugyan már, szerintem nagyon vicces. Tisztán látszana rajtad, hogy nem tudod, hogy mihez kezdj magaddal, pedig biztos vagyok benne, hogy a lányokat magabiztosan szoktad elcsábítani. - Nevetek továbbra is, imádom zavarba hozni, a reakciói meg egyenesen fényképre valók.
- Nem fejezem be, én nagyon jól szórakozok. - Ismerem el hatalmas vigyorral, mert tényleg baromira élvezem, hogy ennyire zavarban van.
- Különben pedig, ha jól emlékszem, eddig mindig én tepertelek le téged, nem pedig te engem. Még sokat kell tanulnod, hogy ez fordítva is működjön. - Ó, teljesen direktbe fogalmazok kétértelműen, remélem ezt tudja.
- Nem érzed kényelmetlenül magad? Akkor tehát ez azt jelenti, hogy valamilyen perverz oknál fogva szeretsz zavarba jönni? - Kérdezem felvonva a szemöldököm, továbbra is mosolyogva, ami most már oda van ragadva az arcomra. Akkor pedig amikor a párnával fejbe vág még hangosabban kezdek nevetni.
- Figyelj… sose tudhatod. - Kacsintok rá szemtelenül. - Tudod… az is érdekes, hogy ennyire zavarba jössz az egésztől, már-már kezdem azt feltételezni, hogy még gondoltál is rá - Szívatom tovább gonoszkásan, pedig én sem igazán gondolom komolyan. Viszont nem is akarom tovább feszíteni a húrt a kelleténél.
- De, nézzünk valamit. - Egyezek bele gondolkodás nélkül, majd már én is kelek fel az ágyról, hogy kiinduljak a nappaliba.
- Mihez lenne kedved? - Érdeklődöm tőle már félúton a nappali felé.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Pént. Okt. 15, 2021 12:19 am
Caspar & Cameron

Mi bajod van?

Persze, nekem se volt egyszerű életem, de jól tudom, hogy Casparnak se, most mégse rólam van szó. Végre én se vagyok önző, nem csak magamra gondolok, hanem rá, mert képes vagyok erre, ami azért valahol furcsa, de tényleg változtam.
- Igen, ha a nevelőapád akkor elfogad Téged és melletted áll, most tényleg minden más lenne, de csak azért, mert Ő hátat fordított neked, nem jelenti azt, hogy ne találhatnád meg valaki mellett a boldogságot és ne lehetne normális párkapcsolatod. És már bocs, de a munkába temetkezni se tök normális. - a boldogságra azt mondják, hogy mindenkinek jár, hogy mindenki megtalálja egyszer a hozzá illő párt. Ki tudja, talán még én is, Casnek se szabad lemondania erről a dologról, még Ő is fiatal, az idők pedig változnak. Nekem is könnyebb lesz néhány hét múlva, mint most, amikor már jobban elfogadtam a tényeket és bízom benne, hogy kiábránul majd belőlem. Senki se szereti a viszonzatlan dolgokat ugyebár.
- Szerencsés voltál vele. Sajnálom, hogy elveszítetted! - mert egy ilyen kapcsolat ritka, irigylésre méltó, de talán tényleg megtalálja majd az igazit. Tény, vele se egyszerű, elég fafejű tud lenni és idegesítő, de a maga módján Ő is nagyon kedvelhető. Mi is barátok lettünk.
- Nem fog, nem hagyjuk! - mosolyodom el és bár amit megtudtam az nem egyszerű, mégis jobban érzem most magam, hogy nyílt lapokkal játszik, hogy őszinte volt és nem kerül megint, mint ahogy azt korábban tette. Annál rosszabb nincs is, utáltam az elmúlt időszakot, én is fusztráltabb voltam. Most viszont zavarban vagyok, méghozzá egyre jobban és Cas is ismét visszatér a régi énjéhez, sőt, kezdi túlzásba vinni az ugratásomat, mert egyelőre még túl friss a dolog, nem is viselem ám valami jól.
- Jah, neked vicces, de nekem nem! - közlöm morogva, majd amikor folytatja csak szemeibe nézek.
- Már hogyne tudnám? Gondolom nem annyival másabb egy pasit felszedni, hát valamiért te neked is felkeltettem az érdeklődésemet, szóval csak ne becsülj le! De amúgy meg eszem ágában sincs ilyesmit csinálni. - még csak az kéne! Nem vagyok meleg, nem akarok én felszedni egy pasit se, de a csajokhoz értek. Vagyis a bunkózáshoz, amire oly sokan vevők, de tény, akadt, akivel normális voltam, avagy időben váltam azzá.
- Amúgy se vagyok félős alkat. - ezt még azért odamondom, mert sérti ám az egomat a szavaival.
- Pfú, kezdek baromira idegesítő lenni ám. - ha pedig folytatja, egyszerűen itt hagyom, komolyan... lelépek! Nem mintha a menekülés jó megoldás lenne, nem is akarom, de nem tudom úgy lereagálni érzem, mint ahogy kellene, bármennyire is próbálkozom. A leteperésre pedig már meg se próbálom eltitkolni arcom vörösségét. Most komolyan ennyire élvezi, hogy szivathat?
- Majd keresek más edzőtársat... - oké, ez elég gyenge megjegyzés, képtelen vagyok mit mondani. Ezek szerint már akkor is tetszettem neki, de semmit se éreztem felőle. Na persze most se, vagyis eddig. Most, hogy felnyitotta a szemem pedig már magam sem tudom. Összezavarodtam.
- Dehogynem érzem kényelmetlenül magam! És nem szeretek, csak te szeretsz zavarba hozni, amit most már értek, hogy miért csinálsz, de ne csináld már! - megérdemli a fejbevágást is. De hogy sose tudhatom? És még kacsint is hozzá, amire már csak szemeimet forgatom.
- Már hogyne tudnám? - és ekkorra már állok vele szemben, képtelen vagyok nyugodtan ücsörögni mellette. De hogy fura, hogy zavarba jövök mindettől? Szerintem teljesen normális!
- Hát most közölted velem, hogy mi a helyzet, nehéz lett volna nem gondolná és hogyne jönnék zavarba, ha ezt csinálod velem? A másik véglet az lenne, hogy lelépek és nem kerülök a szemed elé, de azt ugye elkerülnénk, szóval ne szívd a vérem Cas. - elég lesz most már, bőven sok is. Inkább nézzünk valamit. Pfú, megnyugszom, hogy belemegy és jön velem, így halkan sóhajtok, miközben kisétálok az ajtón, de a kérdésre megvonom a vállaimat.
- Fogalmam sincs, de nagyjából bármit választhatsz. Legalább eltereli a figyelmed arról, hogy engem fárassz! Van jégkrém, kérsz? - válasszon addig valamit, én meg hozok édességet. Valamivel le kell kötnöm magam, az jó lesz. Ha kér, Ő is kap egy kis üvegtálkába. Három ízű: csoki, vanília és karamella, szerintem elég finom. Ha nem kér, akkor csak magamnak viszem és kezdem el kanalazni, miután leülök a kanapéra. Bármi is megy a televízióban, próbálom úgy nézni, mintha baromi érdekfeszítő lenne.
Anonymous

Vendég
Kedd Okt. 19, 2021 3:31 am

Cameron & Caspar
Örülök, hogy van valaki az életemben, akivel képes vagyok erről beszélni. Nem gondoltam volna, hogy valaha leszek megint ilyen szerencsés, hogy megbízhatok ilyen szinten valakiben, de megtörtént, és habár esélytelen az, hogy úgy viszonozza az érzéseimet, ahogy szeretném, így is boldog vagyok. Már csak a barátsága is rengeteget ér.
- Ó, tisztában vagyok vele. - Mondom egy kis mosollyal.
- De valamit muszáj volt találnom, amibe beletemetkezhetek és a munkám erre tökéletes volt. A mai napig az, és hogy őszinte legyek, nem is hiányzott az, hogy párkapcsolatban legyek. Nem voltam olyan lelkiállapotban, hogy teljesen át tudtam volna adni magam az egésznek, ez pedig nem fair a másik féllel szemben. Főleg úgy nem, hogy évekig képtelen voltam másra gondolni, csak Mattre, hiába tudom, hogy ő pont azt akarná, hogy találjak magamnak valakit és legyek boldog. - Lesz megint kicsit szomorkás a mosolyom.
- Amúgy nagyon bírt volna téged. Ha együtt dolgoztatok volna, tuti, hogy a szárnyai alá vett volna. Auror volt, az egyik bevetésen vesztette el az életét. - Avatom be kicsit a részletekbe, mert kivételesen nem érzem úgy, hogy titkolnom kellene. Mintha azzal, hogy bevallottam neki mindent, olyan, mintha egy hatalmas akadály tűnt volna el, ami eddig visszatartott, hogy meséljek Mattről. Most… egész egyszerű.
- Remélem. - Bólintok, és igyekszem a jövőre pozitívan tekinteni. Tényleg nem szeretném, ha ez az egész közénk állna.

- Imádom, amikor morogsz. Puffogsz, de nem tudlak igazán komolyan venni, mert túl aranyosan csinálod. - Vigyorgok továbbra is szélesen.
- Nem, tényleg nincsen sokkal több különbség, habár a sztereotípiákkal ellentétben rengetegen normális melegek, és nem feltétlenül vannak oda a romantikázásért. Szóval… talán meg is lepődnél. - Mondom mintegy tájékoztatásképpen.
- Ó, tudom, hogy nem vagy félős alkat, egy pillanatig sem feltételeztem, hogy félnél. Csak… nem lenne a megszokott komfortzónád. -A végtelenségig el tudnék erről beszélgetni, mert jó elképzelni, még akkor is, ha tudom, hogy soha nem fog megtörténni.
- Jó, jó, igyekszem visszafogni magam. - Próbálok komolyságot erőltetni magamra, de aztán megint megjelenik a vigyorom.
- Legalábbis egyelőre. - Teszem hozzá sokat sejtetően.
- Dehogy keresel, szeretsz velem edzeni, mert sokat tudsz tanulni. - Mondom magabiztosan. Legalábbis próbálok annak hangzani, nem igazán szeretném elveszíteni a közös edzéseinket. Ez is csak egyike azoknak a dolgoknak, amik közelebb hoztak minket egymáshoz.
- Jó, most már tényleg békén hagylak. - Tényleg nem akarom túlfeszíteni a húrt, de nem tudok nem mosolyogni azon, ahogy zavarban van, hiába próbálom tényleg visszafogni magam.
Még jól is jön az, hogy javasolja, hogy nézzünk valamit, különben biztos nem tudnám megállni további zavarbaejtő megjegyzések nélkül, így viszont tudok másra koncentrálni: még ha csak egy kicsit is.
- Nehezen tereli el a figyelmem, ha ilyen kis grumpy vagy. - Nevetek halkan, de végül nem megyek bele jobban, csak leülök a kanapéra.
- Nem, nem kérek köszönöm. - Mosolygok rá, továbbra se vagyok oda az édes dolgokért, de az elragadó, hogy ő mennyire szereti. Végül az egyik elkezdett sorozatunk következő részét rakom be, de hogy őszinte legyek nem nagyon köt le az, ami a képernyőn megy. Nehéz úgy, hogy Cameron úgy tapasztja a szemét a képernyőre, mintha megint először látná. Nem bírok nem megint szélesen mosolyogni ezen, és sokkal inkább érdekel Ő, mint ami a tévében történik.
- Ha így bámulod a képernyőt meg fog megint fájdulni a fejed. - Jegyzem meg ártatlanul. Hogy gonosz lennék? Csak egy egészen picit… de annyira élvezem ugratni!

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Szer. Okt. 20, 2021 1:30 pm
Caspar & Cameron

Mi bajod van?

Megértem, hogy Cas miért lett ilyen, amilyen most, de nem feltétlenül helyes ez az út. Ő is tudja, jól tudom, de le kellett kötnie a gondolatait. A helyében fogalmam sincs, hogy én mit tettem volna. Az viszont azért valahol meglep, hogy Matt halála után még évekig Őt szerette. Lehetséges valakihez ennyire kötődni? Vajon én képes leszek ilyesmi érzelmekre? Félek attól, hogy olyanná válok majd, mint az apám. Rettegek már a gondolatától is.
- Auror volt? Oh… hát, lehet kijöttünk volna. Tudod, hogy nem mindenkivel értek szót. - ezt már nem tudjuk meg, viszont kezdem úgy érezni, hogy az aurorok jönnek be igazán Casnek. Bár az, hogy Matt egy küldetésen vesztette el az életét rávilágít arra, hogy talán nekem se ártana óvatosabbnak lennem, Holden se véletlenül nem enged terepezni minket. Talán jobb is, hogy Caspar nem tud az auguránvadász projektről, biztosra veszem a ma elmondottak tudatában, hogy miattam is rohadtul aggódna. Elég nagy halról van szó, ez pedig mindenkire veszélyes, aki a projektben részt vesz.
- Szóval, az aurorok a gyengéid? - ugratom kicsit én is vigyorogva, képtelen vagyok ezt magamban tartani. Egyébként én is érzem, hogy jót tesz neki, hogy beszélhet a történtekről valakivel. Talán eddig nem tette, ez pedig nem meglepő, hogy ennyire savanyúvá tette és elkezdte felemészteni.
- Figyelj, velem bármikor beszélhetsz róla, ha szeretnél. - mosolyodom el, jelezve, hogy tényleg nem kell tovább magában tartania semmit, én meghallgatom, elvégre barátok vagyunk. Talán segít majd neki a továbblépésben. Biztosítom is, hogy nincs gond, el tudom fogadni mindazt, amit mondott és én se hagyom, hogy a kettőnk kapcsolata ezmiatt megromoljon. Persze ez nem jogosítja fel arra, hogy szívja a vérem, mert ezt már kevésbé értékelem ám.
- Pfff… remek! És nem csinálom aranyosan, én se vagyok aranyos. Hagyj már ezzel! - oké, továbbra is csak morgok, mert az agyamra fog menni, ha így folytatja. Nehogy már ez tetszen neki, hogy morgok!
- Lehet, nem igazán foglalkoztam eddig ezzel a témával, de ezek szerint te se vagy romantikus alkat? - hát ha már szóba hozta, akkor érdekel. Fura lenne mondjuk, ha az lenne, de aztán sose tudni. Eddig is jól titkolta előlem ezt az egészet.
- Az biztos, hogy nem lenne, de ez a veszély nem fenyeget, maradok a komfortzónámban. - vigyorodom el és egyértelűen utalok a nőkre. Mondjuk egy ideje nem volt időm ilyesmivel foglalkozni, nem is igényeltem, túl sok minden más terelte el a gondolataimat.
Igyekezz jobban! - végül szemet forgatva sóhajtok a hozzátett megjegyzésére, az edzéssel kapcsolatban pedig igen magabiztos, de jogos és tudja jól, hogy igaza van.
- Ez a szerencséd! - jó edző, jó tanár, ragaszkodom ám én is hozzá és majd ettől a dologtól igyekszem eltekinteni. Talán, ha lenne barátnőm, akkor az tenne róla, hogy Cas kiábránduljon belőlem. Mondjuk csak ezért összeszedni valakit, hát… franc tudja. Meglátom, még át kell gondolnom ezt az egészet. Na de nézzünk inkább valami filmet, szeretném a közös programot, mostanában túl kevés volt, hála annak, hogy került engem. Hiányzott, tudja jól.
- Grumpy? Na kössz! - inkább hozok jégrkémet. Ha Ő nem kér, hát nem kap. Tudom-tudom, nem igazán édesszájú, de én azért szeretem, szóval szedek magamnak, majd letelepszem a kanapéra és már figyelem is a sorozatunkat. Egy ideje rászoktunk arra, hogy ne csak filmeket nézzünk, hanem sorozatokat is. Igazából tökre szeretem őket, nem csak két órán át tart, hanem minden részben halad a történet, szóval most is elvagyok vele, bár tény, kevésbé lazán ücsörgöm és sokkal jobban koncentrálok a tévére, mint alapvetően szoktam. És na ná, hogy megjegyzi!
- Jó nah… próbálok koncentrálni a filmre, csak még mindig az jár a fejemben, amit mondtál. - leteszem az üres jégkrémes tányért az asztalra, majd hátradőlök jobban a kanapén és Cas felé sandítok. Tudom, én akartam továbblépni ezen az egészen, de mégse tudom rögtön megemészteni.
- Tudod mit? Inkább ugorjunk le biliárdozni és igyunk egy sört. - kelek fel végül. Van egy közeli pub, ahova néha lejárunk. Egész jól el lehet ott ütni az időt, a biliárd pedig jópofa szórakozási lehetőség. Talán az majd kikapcsol jobban, bár lehet, hogy csak egyre jobban igyekszem újabb és újabb dolgokkal előállni, hogy így gondoljak másra. Kérdés, hogy a következő ötletem nagyobb sikert aratna-e, mint a filmezés. Már én se tudom.
Anonymous

Vendég
Csüt. Okt. 21, 2021 3:36 pm

Cameron & Caspar
Nem vagyok túlságosan büszke arra, amilyen emberré váltam, bár tény, hogy lehetnék sokkal rosszabb is. Nem szeretek belegondolni abba, hogy mi lett volna ha, hiszen az csak olyan gondolatokat szül, amik mindent vagy rosszabbá tesznek, vagy egész egyszerűen csak olyan dolgokra kezdek vágyni, amikről tudom, hogy sosem kaphatom meg. Talán egy kicsit így vagyok Cameronnal is. Nem gondolok bele abba, hogy milyen lenne, ha netalántán képes lenne mindezeket az érzéseket viszonozni, hiszen nagyon is tisztában vagyok azzal, hogy soha nem fogja. Nem úgy van drótozva, és ezt el kell fogadnom, felesleges olyan dolgokról álmodozni, amik soha nem történhetnek meg. Kár, hogy a fantáziáimat már nem tudom ilyen egyszerűen lekapcsolni, se az érzelmeimet, különben az egész sokkal egyszerűbb lenne. Viszont lényegében így is az: hiszen tudom hogy nem lehet, könnyebb beletörődni.
- Ó, ha te nem is jöttél volna ki vele, de ő ki akart volna veled jönni, akkor úgyis elérte volna, hogy megkedveld. - Nevetek.
- Elég erőszakos tudott lenni, ha valamit akart. Engem is elcsábított, pedig ismersz már, nem nagyon szeretem átadni az irányítást senkinek. - Mosolygok szeretetteljesen. Ennyi év után már könnyebb róla mesélni, és még jól is esik, hogy tudok róla beszélni valakinek, akármilyen fura is legyen a jelenlegi szituáció.
- Pedig én sem néztem ki belőle az elején. Főleg azt nem, hogy mielőtt még összejöttünk volna, berángatott egy raktárba, hogy… - Hirtelen hagyom abba, mert rájövök, hogy ha bár Cam most már tud mindenről, azért még mindig új a dolog és nem feltétlenül kellene rázúdítanom azt, hogy mi is történt abban a raktárban.
- Mindegy, szóval tudott erőszakos lenni. - Nevetek megint igyekezve átsiklani a befejezetlen mondat felett.
- Lehetséges, sose gondoltam még így bele. Eddig az egyetlen auror aki tetszett az Matt volt, meg most Te. - Gondolkodom hangosan, egy pillanatra se jőve a feltételezéstől zavarba. Most hogy már mindent tud, egyszerűbb kezelni számomra ezeket a dolgokat, és egy ilyen kis megjegyzéstől biztos nem fogok még csak megrezzenni sem.
- Köszönöm. Sokat jelent, tényleg. - Mosolygok hálásan a felajánlására.

Ennek ellenére se tudom megállni, hogy ne ugrassam, de lehetetlen megállni, mikor ilyen aranyosan viselkedik!
- Nehéz ám megállni. Te nem látod magadat kívülről, de én igen. - Jegyzem meg vigyorogva, de azért most már tényleg igyekszem visszafogni magam. Nem könnyű. Egyáltalán nem könnyű.
- Nem, nem nevezném magam annak. Annyiban kimerül a romantikus oldalam, hogy szívesen főzök randi-estéken - nem mintha máskor nem tenném szívesen -, jól masszírozok és nem felejtem el az évfordulókat és szülinapokat. Meg szeretem elkényeztetni azokat, akiket szeretek, de ki nem? - Kérdezem csak vállat vonva.
- Kár. Pedig azt hittem, szereted feszegetni a határaidat. - Csak nem bírom megállni, hogy ne tegyek egy újabb megjegyzést. Pedig tényleg visszafogom magam, esküszöm!
-  Nem csak szerencse kérdése, hiányoznék ha nem lennék, valld csak be. - Vigyorgok elégedetten. Lehet, hogy párkapcsolat ügyileg nem vagyok a legmagabiztosabb ember a világon, de más tekintetben soha nem kellett félteni. Most sem, tisztában vagyok a képességeimmel.

- Az vagy. A jó értelemben. - Teszem hozzá továbbra is vigyorogva, majd utána én is próbálok a sorozatra figyelni, de előre tudom, hogy esélytelen. Nem tudok nem rá figyelni, főleg, hogy tudom, hogy biztos, hogy ezen az egészen kattog.
- Oké, teljesen érthető. - Bólintok, mikor ezt hangosan is elismeri. Igyekszem komoly maradni, én tényleg mindent próbálok megtenni ennek érdekében, de az nagyon nem segít a dolgon, hogy összefagyizta az arcát, mint egy kisfiú és észre se vette. Hogy tudnék így komoly lenni?! Igyekszem nem teli szájjal vigyorogni, főleg akkor nem, mikor meghallom a következő javaslatát.
- Oké, ez jó ötlet. - Minden erőmre szükségem van, hogy komoly maradjak. Ez egész addig sikerül is, amíg fel nem kel. Csak ekkor követem a példáját és kapom el végül a kezét gyengéden.
- Mielőtt elindulnánk… - Most már képtelen vagyok nem vigyorogni, majd ha engedi kicsit közelebb húzom magamhoz és letörlöm az arcáról a fagylaltot.
- Kétlem, hogy fagyisan akartál volna mutatkozni. - Nézek egy pillanatra a szemeibe, majd végül ellépek tőle és visszafojtott nevetéssel indulok meg a szobámba, hogy átöltözzek, ha már kimozdulunk. Minimum egy farmert megér a dolog, már rég átöltöztem otthoni ruhákba, mert nem terveztem ma már sehova menni.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Csüt. Okt. 21, 2021 5:48 pm
Caspar & Cameron

Mi bajod van?

Eddig nem beszéltünk Caspar volt párjáról, akit annyira szeretett, de most, hogy beismerte számomra az igazat érzem, hogy mennyire vágyott arra, hogy valakivel megossza az emlékeit. Talán soha, senkit se avatott be ebbe a dologba és valahol jó érzéssel tölt el, hogy bennem megbízik és megteszi. Érdeklődve hallgatom is, tényleg nem zavar a dolog, ezáltal még jobban megismerhetem a férfit.
- Hmm, hát ha te mondod... - vonok vállat, majd ez után akaratlanul is elvigyorodom, amikor kiderül, hogy Cas el lett bizony csábítva. De igen, jól tudom, hogy milyen, tapasztaltam már, így kedvelem, de egy párkapcsolat teljesen más. Nem mintha abba lenne tapasztalatom, de azért tisztában vagyok dolgokkal, nah.
- Hogy...? - oké, ne most hagyja abba. Folytassa csak... Vagy talán nem kéne kérdeznem, mert...? Oké, azt nem biztos, hogy tudni szeretném, így legyintek.
- Áh mindegy, gondolom... Szóval tudod. - szóval szexeltek vagy ilyesmi. Mutogatok is hozzá zavart képem pedig picit piros ismét, de inkább hanyagoljuk ezt a témakört. Azt viszont szeretném, ha tudná, hogy meghallgatom a jövőben is, ha beszélne velem a múltjáról és Mattről. Erre valók a barátok, hogy ott legyenek a másiknak. De a piszkálásomat igazán befejezhetné, de mintha egyáltalán nem akarná, így csak szemet forgatok megjegyzését hallva.
- Nem is akarom! - már látni magam kivülről, mert így is tudom, hogy tök gáz ez az egész, amit produkálok. Térjünk rá akkor a romantikára, ha már így szóba hozta. Nem tudom őszintén szólva, hogy az lehet-e, de a kifejtett válaszra se számítok, mégis érdeklődve hallgatok és közben elgondolkodok saját magamon is.
- Tudod Cas, bár sok csajjal kavartam már, párkapcsolatom eddig még sohase volt. Nem is hiszem, hogy alkalmas lennék rá. - nem szoktam én se ilyesmiről beszélni, de valahol kezdek vágyni arra, hogy legyen nekem is valakim, aki szeret és elfogad olyannak, amilyen vagyok. Találhatnék ilyen embert? Nem biztos, hogy nekem járna a boldogság, félek, hogy a végén olyanná válnék, mint apám és elnyomnám a párom. Most is ezt teszem sok nővel, azaz tettem sokáig, aztán... aztán csak elkerültem az ilyen helyzeteket. Na jó, ha túl erős a szexuális vágy és már nem kielégítő csak a kezem, szerzek valakit, de felejthetőek, én pedig egyre kevésbé élvezem. Devonnak is ott van Domi, valahol irigylem...
- Kár? Dehogy kár! És persze, hogy szeretem, de nem ilyen téren, hogy férfiakat akarjak felszedni. Még csak az kéne... - nem, ebbe belegondolni is rémes, hogy csajozás helyett pasizni próbáljak. Kellemetlen is lenne és nem, sehogy se tudom magam elképzelni egy olyan szituációban, még csak röhejes se lenne, mert egyszerűen annyira lehetetlen.
- Egészen megszoktam, hogy itt vagy, szóval jah, most is hiányoztál, ezért törtem rád. - megvonom vállaim, mintha nem lenne olyan nagy szó az, amit kimondok, pedig én is tudom, hogy az. A grumpy jelző nem tudom, hogy lehet pozitív, de elengedem a témát és próbálok a jégkrémre, na meg a filmre koncentrálni, de hamar belebukom a dologba és most már tagadni se próbálom, hogy nem megy ez. Le akarom kötni az agyam, mégse akarnék elvonulni, Cas társaságát akarom továbbra is. Talán egy sör segítene... vagy kettő. Az alkohol ellazít, a biliárd pedig remek játék. Fel is kelek és még ellenvetés sincs! Amikor viszont elkapja kezem meglepetten fordulok felé, majd ahogy közelebb húz akaratlanul is zavarba jövök. Kérdőn nézek rá, hogy most... most mit akar? Talán bele is pirulok, főleg ahogy ujjaival arcomhoz ér. A szám mellett sikerült összekennem magam, de a fenébe, hogyan? Basszus! És nem szabadna zavarba jönnöm, hát nincs ebbe semmi. Direkt csinálja, még mindig...
- Mondhattad is volna, hogy olyan vagyok. - hogy én töröljem le... Szabad kezemmel ösztönösen megismétlem Cas mozdulatát, miközben elereszt, majd csak nézek utána, ahogy nevetve távozik. Basszus, mi ez az egész? Miért más hirtelen a közelsége? Zavar, de mégse... Fogalmam sincs! Inkább megindulok utána, majd a szobámba átöltözök, becsukva magam után az ajtót, mert kell néhány másodperc, amíg magam vagyok, de nem lesz jobb, nem jutok előrébb. Végül egy sötétkék farmerben és fekete pulóverben sétálok vissza hozzá, odakint már hűvös van, nem ártott felöltözni. Így szerintem jó leszek... gondolom.
- Akkor mehetünk? - veszem elő a kulcsomat, a tárcám a farzsebemben, szóval zárok, ha készen áll. Most nem kéne varázsolni amúgy se, de azért a pálcám most is nálam van, mint mindig. Az utcán jóleső a friss, hűvös esti szél, így beszívom, majd megindulok a pub felé. Odafelé viszont most csendes vagyok, sőt, ritka alkalmak egyike, de rágyújtok egy szál cigarettára. Nem sűrűn dohányzom, de néha előfordul, most pedig jóleső és pont elszívom addig a cigit, amíg megérkezünk a célunkhoz.
- Hozom a sört, te addig készítsd össze az asztalt. - adom ki a feladatot, szóval a golyók maradnak Casparra, én pedig nemsokára két üveg világos sörrel a kezemben sétálok oda hozzá. Ez után keresek csak dákót magamnak, krétázom meg a végét.
- Kezdj nyugodtan, úgyis én nyerek. - vigyorgok rá, mert miért ne. Azért iszom néhány kortyot közben, célzóvíz gyanánt. Oké, ez a szórakozás ki fog kapcsolni.
- Szeretnél fogadni? - kérdezek rá kíváncsian, hiszen néha előfordul ilyesmi, a versenyszellem pedig már a kezdetek óta él bennünk, mégha ritkán is nyerek. De a legutóbb a tengerben is én úsztam gyorsabban!
Anonymous

Vendég
Csüt. Okt. 21, 2021 7:53 pm

Cameron & Caspar
Örülök, hogy tudok Mattről beszélni valakivel. Ezt már akkor sem igazán tehettem meg, mikor még élt, hiszen a kapcsolatunkat sose vállaltuk fel igazán -  Matt még ezt is képes volt elviselni, mert tudta, mennyire nem lettem volna képes rá -, ezért nem is volt senki olyan személy az életemben, akit bizalommal beavathattam volna az apró, de mindennapi történésekbe, amik boldoggá tettek. Mert akkor boldog voltam. Visszatekintve olyan, mintha egy örökkévalóság telt volna el azóta, hogy igazán az voltam. Az viszont kicsit furcsa számomra, hogy rákérdez a folytatásra, kicsit fel is vonom a szemöldököm.
- Valami olyasmi, igen. - Nevetek újra, mikor zavartan végül visszakozni kezd.
- De nem, akkor még nem szexeltünk igazán. Tudod, nem igazán szerettem felvállalni akkor sem, hogy meleg vagyok. Igazából még azután is nehéz volt, hogy egyáltalán neki beismerjem, hogy igen, valami van, annak ellenére is, hogy rekordidő alatt elérte, hogy elélvezzek. - Ismerem el, még mindig kicsit nevetve a dolgon. Hülye voltam akkoriban. Nem mintha most sokkal jobb lenne a helyzet.
- Soha ne mondd, hogy soha. Én is pontosan így gondoltam, mint te, aztán lám mi történt. - Mondom vállat vonva.
- Sokkal szerethetőbb vagy, mint ahogy valaha is gondolnád, Cam. Csak nem mersz közelebb engedni magadhoz senkit, ami a te szituációdban teljesen érthető is. - Küldök felé egy megnyugtatónak szánt mosolyt.
- Különben is: fiatal vagy, bőven van még időd arra, hogy találj magadnak majd egyszer valaki olyat, akire komolyan számíthatsz majd és aki kiegészít. Nem is feltétlenül kell keresned, ezek a dolgok általában csak úgy rátalálnak az emberre, olyankor, mikor a legkevésbé sem számítana rá. - Mondom komolyan.

- Ugyan már… hadd álmodozzak egy kicsit, ha már úgyis tudom, hogy soha nem fog megtörténni. - Vigyorgok újra.
- Nekem is hiányoztál. - Lesz egyből gyengédebb a hangom.
- Örülök, hogy rám törtél, nem tudom mikor tudtam volna összeszedni magam annyira, hogy eléd álljak és mindent bevalljak. Szóval… köszönöm. Azt hiszem. - Mosolygok kicsit zavartan. Tényleg jobb ez így, végre újra tudom élvezni a társaságát, plusz most olyan az egész, mintha egyenesen felszabadultam volna a titkaim súlya alól. Az pedig kifejezetten jól esik, hogy úgy látszik nem csak én akarom ennyire Cameron társaságát, hanem ő is az enyémet, annak ellenére is, hogy bármelyik pillanatban dönthetne úgy, hogy egyedül akarja megemészteni az elhangzottakat. De nem, helyette még azt is felajánlja, hogy ugorjunk le a pubba, amire hülye lennék nemet mondani. Főleg úgy, hogy amikor a fagyis incidens után közelebb lépek hozzá, számomra egészen meglepő módon nem húzódik el. Furcsa… nem úgy jön zavarba, mint ahogy számítok rá, még csak igazán morgást sem kapok. Pár pillanatig talán hosszabban is elidőzik a tekintetem a szemein, szinte már kutakodóan, próbálva kitalálni a gondolatait, de végül csak elengedem a dolgot, és maradok annyiban, hogy az egész csak ártatlan játék. Nem érdeklem úgy, és nem is fogom. Talán csak túlságosan is szeretném, hogy ez legyen, azért látok bele ebbe többet, mint kellene. Ugye? Ezekkel az ellentétes gondolatokkal megyek el végül átöltözni, majd amint ezzel kész vagyok, úgy megyek vissza Camhez, mintha azok az érdekes gondolatok meg se fordultak volna a fejemben. Amúgy is ugratni fogom, akár akarja, akár nem, eddig főleg csak az volt a cél, hogy később jobban tudja kezelni ezt az egészet, de most… most szöget ütött a fejemben az a lehetőség, hogy mi van, ha amit láttam, az úgy van? Nem látok rá sok esélyt, de amíg megvan az a bizonyos egy százalék, ideje biztosra menni. Amúgy sem fogja észrevenni, főleg, ha továbbra is azt hiszi, hogy csak ugratom.

- Igen, mehetünk. - Bólintok rá egy nagy mosollyal, majd már lépek is ki az ajtón. Út közben végig csendben vagyok, a lehetőségeken agyalok, amik nem is olyan régen még annyira lehetetlennek tűntek. Igazából még mindig azok, és tudom, hogy nem nagyon fog a kis akcióm bizonyítani semmit, de nyugodtabb lesz a lelkivilágom, ha megerősítést nyer az, amit eddig is tudtam: lehetetlen, hogy Cameron bármit is érezzen felém barátságon kívül.
- Oké. - Bólintok a fiú szavaira, mikor végre megérkezünk a pubba, és már megyek is a biliárdasztalhoz hogy elrendezzem a golyókat. Nem kell sokáig várnom, hogy visszajöjjön.
- Köszönöm. - Veszem el tőle az egyik sört, majd miután belekortyoltam én is kezembe veszek egy dákót.
- Ó, milyen magabiztos valaki… emlékeztetnélek arra, hogy most már egész jól megy nekem is. - Csóválom meg a fejem mosolyogva. Tény és való, hogy amikor első pár alkalommal játszottunk, hamar rájöhetett, hogy a biliárd nem az én játékom. Viszont nem csak ő az egyetlen, aki gyorsan tanul, és pár alkalom után már egészen belejöttem.
- Hmmm….. - Csillannak fel egyből a szemeim, mikor feljön a fogadás. Szerintem ezt nem gondolta át. De nem baj, ez csak segít a terveimben.
- Fogadjunk. - Egyezek bele már-már veszélyes mosollyal, és már krétázom is be a dákót.
- Ha én nyerek… - Tartok hatásszünetet, és teljesen feltüzelve magam már küldök is két golyót a lyukba, simán, mintha mindig is ilyen jó lettem volna ebben  - Akkor megengeded, hogy kipróbáljak valamit. - Pillantok felé most már adrenalintól fűtve. Most már komolyan nyerni akarok. Lehet, hogy nem voltam a biliárdban jó, de azóta sokat gyakoroltam és talán lehetséges. Újabb két golyót sikerül belöknöm, mielőtt elhibázom, de még soha nem kezdtem ilyen jól.
- Te jössz. - Támaszkodok végül a falnak, újra a kezembe véve a sört, miközben le sem veszem róla a szemeimet. Soha életemben nem akartam még ennyire nyerni, mint most.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Csüt. Okt. 21, 2021 8:40 pm
Caspar & Cameron

Mi bajod van?

Én se értem, hogy miért kérdezek rá, nem kellene, egyáltalán nem, hát sejtem, de jelzem is, hogy nem kell ám belemennünk, leesett, összeraktam ám a képet, de csak ki leszek nevetve, mire halkan sóhajtok, a válaszra mégse számítok. Már arra, hogy ki is fejti nekem.
- Jójó, ezt inkább ne meséld el, a szexuális életed nem érdekel! - mert hát vannak elképzeléseim, eléggé vizuális típus vagyok, de inkább nem akarom. Maradjon ez meg Mattnek és neki, bár eleget mondott ahhoz, hogy minden összeálljon a fejemben.
- Én csak azt mondtam, hogy még nem volt, nem azt, hogy soha nem is lesz. És te más szemmel nézel rám, mint mások... másnak látsz, nem is értem, hogy miért, de persze, majd biztos lesz valaki, idővel. Most úgyse lenne időm ilyesmire, lefoglal az akadémia és az auroros projektek. - Caspar is tudja, hogy két szakot viszek egyszerre, mindjárt itt a harmadik év, a szakdogák, vizsgák, ahogy azzal is tisztában van, hogy rengeteg időt töltök a Minisztériumban még most, nyáron is, tehát biztosan sejti, hogy vannak projektek, amikben részt veszek. Egy van pontosabban, de mivel nem szeretném, hogy rákérdezzen, egyszerűbb így előadnom neki.
- Tudom, hogy még nem vagyok elkésve és nyugi, nem vagyok magam alatt se ez miatt, szóval nem kell bíztatnod, tök jól megvagyok. - lapozzunk már. Tényleg elvagyok így, hát tudja, az pedig szintén tény, hogy annyi dolgom van, amik bőven lekötnek, a Holdennel való különórákról nem is beszélve, na meg Castől is tanulok elég sok mindent. Hova férne be mindezek közé egy barátnő?
- Ne velem kapcsolatban álmodozz inkább! - ezt azért még most kijelentem, némileg morogva, de aztán beismerem ám, hogy hiányzott. Ha nem tenném is tudná, ahogy én is tudom, hogy hasonlóan érzett. Mégis kimondja, amire csak mosolyogva biccentek.
- Őszintén? Sohanapján? Na jó, talán egyszer rávetted volna magad, de örülök, hogy nem húztad tovább. - bár erre nem voltam felkészülve, de nagyjából minden másra igen. Most is igyekszem természetesen viselkedni, mégse megy, hiába vágok be egy csomó fagylaltot. Az agyam fel se fogja a filmet, mert máson kattog, mindazon, amit a mellettem ülő mondott, így amikor erre Cas is rájön inkább a sörözésre szavazok. Jobb lesz az nekünk, nekem biztosan. Amit viszont tesz, hogy elkapja kezem és némileg magához húz zavarba hoz, el is felejtek ellenkezni vagy elhúzódni, esetleg leszólni... összezavar. De azért csak megtalálom a hangom, tekintetem pedig ösztönösen, alig észrevehetően vonom el az övéitől. Tényleg furcsa most ez a szituáció, jobb is, hogy elmegyünk átöltözni, majd a friss levegő is jóleső teljesen, akár csak a cigaretta. Azért remélem nem szokok rá annyira, mint Holden, bár ha Cas sokat nyúz...
Szerencsére nem kell messzire mennünk, a pubba pedig hamar kikérem a söröket, miközben kiosztom Casparnak is a feladatot. Sejtettem, hogy nem lesz ellenvetés, már miért lenne. Na de fogadni is akar? Oké, lehet, hogy nem gondoltam ezt át eléggé, kezd leesni, de hülyén jönne ki most beközölni, hogy mégse, meggondoltam magam.
- Egész jól, de nem nagyon jól! - vigyorgok azért rá. Jó, hát magabiztos vagyok a győzelmemben, talán túlságosan is, bár a mosolya nem sok jót ígér. Cas túl magabiztos, mindig... ez pedig elbizonytalanít.
- Hogy kipróbálj valamit? Várj, ez így nem elég info, pontosan mit akarsz kipróbálni? - és eközben látom, hogy két golyó lyukba is talál. Na a francba... Nemár! És kettő még követi, amire most vágok egy képet. Oké, szép volt... megkrétázom ismét a dákóm, mintha az előbb nem lett volna jó, majd megnézem az asztalt, kiválasztom a megfelelő golyót, a csíkosat, amivel én vagyok. Mégse lehetek gyáva, ha már én javasoltam a fogadást...
- Ha én nyerek, akkor randira fogsz hívni egy pasit, egy héten belül. Biztos nézelődtél már, találni fogsz olyat, aki tetszik! - ez a fogadás érte lesz. Bár neki kell kezdeményeznie, de megtenné az első lépést a boldogságához és ahhoz, hogy továbblépjen Matt-en. Na meg rajtam is. Szóval bár nem boronálom össze senkivel, övé lesz a választás, egyben mégis meg kell lépnie az első kezdeményezést. Utána már magától is menni fog neki, fogadás nélkül is.
- Áll az alku? - lépek elé, miután az első golyóm lyukba talált. Ajkamra pimasz vigyor költözik, valamit valamiért ugyebár! Ha áll, kezet fogok vele, majd elveszem a söröm, az övéhez koccintom, iszok, majd ismét célzok. A második golyó is belemegy, de a harmadikat elhibázom, így felszisszenek némileg, de arrébb állok. Még koránt sem dőlt el a meccs.
Anonymous

Vendég
Hétf. Okt. 25, 2021 5:30 pm

Cameron & Caspar
Kifejezetten jól szórakozom azon, hogy végül mennyire visszakozik, pedig pontosan ő volt az, aki rákérdezett. Nem is nagyon tudom visszafojtani a hatalmas vigyoromat, és nem is akarom.
- Te kérdezted… - Mondom szégyentelenül, de csak azért mert még mindig ugratom. Amúgy sem nagyon terveztem belevonni a részletekbe, csak még jobban megrettenne az egésztől, nekem pedig épp az ellenkező a célom, azt szeretném, ha nem érezné magát kényelmetlenül a közelemben.
- Persze, hogy másképp nézek rád, velem másképp is viselkedsz. Amikor majd találsz valakit, és tudsz mellette igazán önmagadként viselkedni, úgyis észre fogod venni. Viszont ez nem azon múlik, hogy van-e időd, vagy sem. Lehet, hogy aktívan éppen nem keresel senkit, de attól még rád találhat. - Mondom mintegy figyelmeztetésként.
- Én sem terveztem azt, hogy így fogok érezni irántad. Csak megtörtént. - Vonok vállat egy kis mosollyal.
- Miért ne? Azt senki sem tiltja. - Vigyorgok rá, amikor szóba kerül az, hogy álmodozok róla.
- Álmodni is szoktam rólad, azt nem igazán tudom irányítani, csak megtörténik. - Teszem hozzá szemtelenül. Pontosan tudhatja, hogy most nem éppen a család-barát, cuki-muki álmokra gondolok. Ó, nem, azok az álmok egyértelműen nem gyerekeknek valóak.
- Azért nem sohanapján… kellett volna még olyan… két hét talán? Attól is függ, meddig bírtam volna még ki nélküled. Nem sokáig, ezt elismerem. - Nevetek.

Hamar odaérünk a bárba, és habár eléggé lekötnek a gondolataim, pláne az előbbi furcsa reakciója után, de határozottan jól fog jönni az, hogy ha kicsit kikapcsolódunk. Talán ő is jobban fogja érezni magát ezután, hiába hozta fel a fogadást. Nekem ez tényleg csak jól jön, és nem hiába viselkedek ennyire magabiztosan: azt szokták mondani, hogy ha elhiszi magáról az ember, hogy meg tudja csinálni, az már félsiker. Ebben pedig van is valami, ma pedig nyerni akarok.
- Hmm. Még okozhatok meglepetéseket. - Mondom sokat sejtetően és továbbra is magabiztosan, mintha ezzel is garantálnám a győzelmemet.
- Mi abban a szórakozás, ha megmondom, hogy mit akarok kipróbálni? - Kérdezem egy nagy mosollyal.
- Majd meglátod, ha nyerek. Amúgy is azt mondtad, hogy esélyem sincs, szóval nem értem miért tartasz attól, hogy netalántán én kerülök ki győztesen. - Neeem, nem fogom elrontani az esélyeimet azzal, hogy elmondom neki, hogy mit tervezek. Majd… majd ha nyerek.
- Az én részemről rendben van. - Bólintok egy elégedett mosoly kíséretében az ajánlatára, és az az igazság, hogy akárhogy is alakuljon a végeredmény én így is úgy is nyerni fogok. Csak Ő ezt még szintén nem tudja. Határozottan kezet fogok vele, majd továbbra is elégedetten az események alakulásával, amint újra rajtam a sor, megint teljesen feltüzelve célzom be a golyókat. Meglepően jól megy most is: magamon is csodálkozom, hogy ennyire sikerült motiválnia ennek a kis fogadásnak. Határozottan ez az eddigi legjobb játékom, amit valaha játszottunk egymással. De ennek ellenére is, hiába a jó kezdés, hiába a jó folytatás, a játék végén egy hajszálnyival, de csak Cameron nyer.
- Szép játék volt. - Ismerem el mosolyogva, és habár nagyon szerettem volna nyerni, de… így is elégedett vagyok a végeredménnyel. Nagyon is. Csak szerencsétlen azt még nem tudhatja, hogy miért.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Kedd Okt. 26, 2021 6:54 pm
Caspar & Cameron

Mi bajod van?

Jahm, valóban én kérdeztem, de bár ne tettem volna. Mindegy is most már, lépjünk tovább azon az emlékképen, én pedig majd igyekszem kitörölni a képzelgéseimet a fejemből, mert Cast és a fényképen szereplő Mattet úgy elképzelni... hát elég meredek. Nem is akarom.
- Talán... - nem ismerem be teljesen, hogy vele valóban más vagyok, a továbbiakra viszont csak biccentek, ezen is túllépnék. Most ezek a témák egyáltalán nincsenek a kedvemre, nincs mit tenni. De azért az álmokkal kapcsolatban tudok mit mondani neki. Nem szeretném, ha én szerepelnék az álmaiban, és oké, hogy őszintén elmondta, mit érez irántam, mégse akarom ezt újra és újra hallani. Elfogadtam, szerintem normálisan, de ne akarja, hogy ez negatív irányba forduljon át, csak mert ha basztat, akkor még könnyen megeshet, hogy úgy lesz.
- De, én tiltom. Inkább verj ki a fejedből a képzelgések helyett, neked is jobb lenne és számomra is kevésbé... furcsa. - nem tudok ezen vigyorogni, nem megy. De amikor hozzáteszi, hogy szokott rólam álmodni csak halkan sóhajtok, beletúrok némileg a hajamba, nem tudok erre mit mondani, nem akarom elfogadni a dolgot. Az már nem fontos, hogy mikor mondta volna el mindezt, ha nem nyitok ma be hozzá, inkább terelem, hogy menjünk le a bárba, talán egy sör és némi játék majd segíteni fog a hangulaton. Én se leszek ilyen merev, legalábbis próbálok majd lazítani és ott többen leszünk, nem csak kettesben. A fogadás mondjuk csak azért jut eszembe, mert elég sűrűn versenyzünk egymással, valahogy ez jó szokásunkká válik, a biliárdban pedig én vagyok a jobb, tartom, hogy ez nem fog változni, mégse teljesen érthető, hogy Ő mit szeretne, ha nyer.
- A fogadásoknál le szokták tisztázni a dolgokat. - jegyzem meg, tehát érdekelne továbbra is. Választ mégse kapok, így elhúzom a számat, halkan sóhajtok, de végül rábólintok, hogy legyen, mert merész vagyok, nem pedig egy félénk nyuszi.
- Nem tartok, én fogok nyerni! - hallhatja is, hogy mit kell tennie, ha veszít. Mivel szeretek nyerni, mindig és mindenben, ezért odateszem magam, de azért meglep, hogy ennyire szoros a meccs, de a végén mégis én leszek az, aki minden golyót a helyére tesz, majd pedig a feketét is. Casnek egy golyója maradt fent, szóval valóban volt esélye, de hát a profi ebben a játékban én vagyok, így elégedetten vigyorgok rá.
- Igen, szerintem is! Hozok még egy sört, ha gondolod játszhatunk még egy kört, tét nélkül. Lehet, hogy hagyom magam, hogy nyerhess egyszer te is. - kacsintok rá pofátlan vigyorral képemen, de mindez csak játékosság, nem bunkóság. Az üres üvegeket visszaviszem, majd két másikkal a kezemben érkezem meg hozzá, de most én kezdek, ha már én nyertem.
- Na és, gondolkodtál azon, hogy kit fogsz elhívni? Egy kolléga vagy egy másik tanítványod? Esetleg egy auror? - kérdezgetem vigyorogva, igen, határozottan élvezem, hogy én nyertem.
Anonymous

Vendég
Csüt. Jún. 02, 2022 3:28 pm

Cameron & Caspar
A játék nagyon szoros. Tényleg próbálok mindent megtenni annak érdekében, hogy én kerüljek ki győztesként, hiszen pontosan tudom, hogy mit akarnék vele kipróbálni, de sajnos úgy alakul, hogy végül mégis ő nyer. Ez viszont mégsem keserít el annyira, mint amennyire várható lenne. Nem igazán feltűnő ez, bár a mosolyom egyáltalán nem tűnik el az arcomról, de ezt betudhatja annak is, hogy élveztem az előbbi játékot, annak ellenére is, hogy vesztesként kerültem ki, ezúttal is.
- Persze, játszunk még egyet, időnkbe belefér. - Egyezek bele egyből, mikor felhozza a dolgot, majd a magabiztos megjegyzésére csak látványosan megforgatom a szemeimet.
- Ezt úgy mondtad, mintha most az előbb nem győztelek volna le majdnem. Nem kell hagynod semmit, a következőt így is úgy is meg fogom nyerni. - Minden fejben dől el, ez is, kár, hogy ez a taktika az előző játéknál nem jött be, bár azért így se vagyok elégedetlen. Tőlem szokatlanul csendesen várom meg, amíg vissza ér az újabb kör sörrel, és kivételesen még beszólást sem ejtek meg, mikor kérdezgetni kezd a leendő randipartnerem személye felől. Annyira élvezi, hogy most ő nyert, hogy szinte már-már rosszul érzem magam, hogy nem sokáig fogja ezt a pillanatot élvezni. Úgyhogy még egy kicsit hagyom, hogy hadd örüljön magának.
- Hmm… hát nem is tudom… - Játszom meg az erősen gondolkodót.
- Neked van javaslatod? - Kérdezem ártatlanul, továbbra is megjátszva azt, hogy annyira, de annyira gondolkoznom kell ezen, mintha már nem tudnám rég azt, hogy kit fogok elvinni randizni, akár akarja ezt, akár nem.

- Tudod, Cameron…. - Kezdek bele végül először egy egészen kedves mosollyal az arcomon, miközben önkéntelenül is az ujjaim között forgatom a még mindig kezemben lévő dákót.
- Ha fogadást köt az ember, akkor jobban jár, ha konkrét dolgokat mond, mert nagyon egyszerűen lehet kiskapukat találni. - Fogok bele a magyarázatba, egyre gonoszkásabbá váló mosollyal.
- Azt mondtad, hogy ha te nyersz, akkor randira kell hívnom egy pasit. Ez pedig bárki lehet. - Nem ostoba, szerintem már pontosan tudja, hogy hova fogok kilyukadni, de azért élvezettel elnyújtom a pillanatot.
- Szóval, ennek függvényében… Mit szeretnél, hogy a mostani estét nevezzük randinak, vagy vigyelek el egy normálisabbra? - Érdeklődöm olyan természetes hangon, mintha nem is lett volna kérdés, hogy őt fogom választani. Igazából tényleg nem is volt, jelen pillanatban senki más nem lenne képes megmozgatni, semmilyen szinten és én ezt nagyon tudom is magamról. Akármilyen jó szándékkal is próbálta meg ezt a fogadást úgy forgatni, hogy ez lényegében később nekem jó legyen, nem ismer még annyira, hogy tudja, hogy még túl friss a dolog, még számomra is, így pedig képtelen lennék bármi újba is belekezdeni, amíg le nem zárom magamban a Cameron felé érzett érzéseimet. Plusz továbbra sem tartanám fairnek egy másik féllel szemben azt, hogy úgy kezdjek bele bármibe, hogy közben más iránt érzek komolyabb dolgokat. Márpedig most ez így van.
- Tudom, hogy a mai nap sok volt neked, információ meg minden szempontjából, de komolyan gondolom, most nem ugratlak. - Teszem még hozzá, most már mindenféle vicc nélkül.
- Meg is van az okom rá, hogy miért nem hagyom ezt az egészet annyiban. Nem tudom, hogy jó-e, ha most mondom el neked, vagy később, de mivel tényleg sok volt a mai nap, ezért én arra szavazok, hogy majd később, mikor az egész kicsit leülepedett. A randit is majd akkor lesz érdemesebb megejteni. - Ó, igen halálosan komolyan gondolom, mert sosem lehet tudni, egészen addig, amíg meg nem próbálja az ember, és a reakciója egy-egy dologra igenis elgondolkoztatott. Nagyon is.
- Tehát… játék? - Térek vissza kicsit a kellemesebb témákra, és újra megjelenik a mosoly az arcomon.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Pént. Jún. 03, 2022 11:24 pm
Caspar & Cameron

Mi bajod van?

Látom, hogy Cas rendesen odateszi magát, ezért kezdek el némileg izgulni és én magam is jobban koncentrálni. Ennek nem csak az az oka, hogy utálok veszíteni, hanem mert ezt most fontos lenne nekem megnyernem. A végén sikert is aratok, meg is könnyebbülök tőle, majd önelégülten vigyorgok rá utána. Tudja, hogy mit kell tennie, én pedig bízom benne, hogy előrébb lendíthetem majd az életét ezzel és talán elfeledtetem vele azt, amit irántam érzett. Hozok még egy-egy üveg sört, majd javaslom, hogy játszunk még egyet, de most már fogadás nélkül. Nem kockáztatok, elég volt egy, khm.
- Hah, te pedig talán túlontúl magabiztos vagy, Caspar. Kétlem nyernél. - vigyorgok rá, majd átadom neki az italt, ha nem bánja, koccintok is vele, számomra ez megszokás, majd belekortyolok a saját italomba és kezdek. Játék közben pedig érdeklődöm is természetesen tőle, hogy na, vajon kit hív majd el randira?
- Nekem? Már honnan lenne? - nem ismerem az ízlését. Oké, Matt képét futólag láttam és azt is tudom, hogy én hogy nézek ki. Talán a fiatalabbak tetszenek neki? Vagy az aurorok? Fogalmam sincs... Viszont kissé kérdővé válik a tekintetem, amikor nevemet említi, figyelek rá, láthatja. Kiskapukat? Mégis mi a fenéről beszél? De ahogy tovább folytatja esik le szépen lassan, így ujjammal nemet is mutatok neki.
- Nem-nem, természetesen rajtam kívül Cas. - ezt elég határozottan jelentem ki. Azt hittem, hogy ez egyértelmű, hát Ő is tudta, hogy nem magamra gondoltam. De a kérdésére mégis csak elvigyorodom, bár picit zavarban vagyok, ezt szerintem tökéletesen titkolom. Nagyon próbálkozom vele.
- Se ezt nem nevezzük annak, se egy későbbit, mert én elutasítom a dolgot. Mást hívj el szépen, ne kiskapukat keress. Neked akarok segíteni. - tudhatná, hát éljen vele, ne felém forgassa vissza. Tudja jól, hogy elutasítom, ahogy már megtettem.
- Tudom, hogy nem ugratsz, ahogy én se. Nem fogok randizni veled. - jelentem ki egyértelműen, mert ilyesmire nem vetemednék. De hogy megvan az oka rá? Hát persze, hiszen bejövök neki... mondta már. De ahogy tovább beszél, arra már feljebb emelkedik a szemöldököm.
- Később? Most mondd el és ne fogd arra, hogy emésztenem kell az elhangzottakat. Már megemésztettem, megbeszéltük. - fogjuk rá, hogy így történt. De érdekel, hogy vajon mit akar mondani, szóval ne tartsa magában. Csak ez után bólintok rá, hogy persze, játék. Oh, ismét én jönnék? Próbálok is koncentrálni, de némileg megakasztja a gondolataimat, így most a lyuk mellé megy a golyóm, ismét Ő jön. Nem értem, én tényleg nem értem, hogy mindezek után miért ilyen kitartó, hogy miért velem akarna randizni. Amúgy is, mégis hogy nézne már ki egy randi kettőnknél? Egy vacsora vagy elmegyünk egy moziba vagy... fogalmam sincs. Oké, ezen jobb nem kattognom.
Anonymous

Vendég
Kedd Aug. 02, 2022 2:17 pm

Cameron & Caspar
Szeretek Cameronnal vetélkedni és nem csak azért, mert az esetek többségében én szoktam kikerülni győztesként, hanem azért is, mert jó látni rajta azt, hogy mennyire elszánt, és hogy mennyire fel tudja húzni magát csak azért, hogy nyerhessen. Veszélyes, hogy ennyire kedvelem őt, mert már a hibáiba se nagyon tudok belekötni, még azokat is képes vagyok kedvelni benne. Ezért is tartom elképzelhetetlennek, hogy most más valakivel próbálkozzak. Egyszerűen nem menne, akármennyire is lehetetlen, vagy nem lehetetlen az, hogy ebből bármi is legyen.
- Tudok veszíteni is. - Vonok vállat, mintha nem lenne olyan nagy dolog. Tényleg nem az. Szeretem, amikor elégedetten vigyorog, és örül magának, mint egy nagy gyerek, kifejezetten felüdítő látvány. Időközben én is koccintok vele, majd már kortyolok is bele az újabb sörbe, készen állva az újabb kör biliárdra.
- Költői kérdés volt. - Nevetek halkan az értetlenkedését látva, de aztán megint csak komolyabbá válik a téma. Sejtettem, hogy így fog reagálni, de én nem olyan típus vagyok, aki ennyitől egyből megfutamodik és nem hajtja végre azt, amit elhatározott.
- Tudom, hogy nekem akarsz segíteni, Cam, de nincs szükségem rá. - Mondom ezt én is olyan határozottan, mint ő nemet a randi lehetőségére.
- Hihetetlen, hogy nem tudsz türelmes lenni. - Rázom meg egy kicsit a fejem, de végül úgy döntök, hogy akkor legyen így, és most beszélek vele róla. Valószínű, hogy nem lesz majd jó vége, főleg rám nézve nem, de inkább szeretném azt, hogy neki jó legyen, még akkor is, ha most ezt még nagyon nem úgy fogja látni.
- Oké, te akartad.  - Sóhajtok végül, de csak azután kezdek bele, miután két golyót sikeresen eltüntettem a biliárd asztalról.

- Először is, az hogy bárkit is elhívjak randira, jelen pillanatban lehetetlen. Megvannak a magam kis dolgai ebből a szempontból, egyszerűen nem érezném fairnek senkivel szemben sem, ha belevágnék bármilyen kapcsolatba is, úgy, hogy közben irántad érzek… dolgokat. Ez csak a másik félnek, és nekem is fájdalmas lenne a végén, és habár ott van még az egyéjszakás kaland opció, valahogy az nem én vagyok. Próbáltam már, még csak túlságosan kielégítőnek sem nevezhetném, nem esett jól, nem is tervezem többet. - Kezdek bele egy hosszabb magyarázatba, mert szeretném, ha megértené az indokaimat.
- Egészen a mai napig azt gondoltam, hogy lehetetlen az, hogy te bármit is érezz majd irántam a jövőben. Ebbe annyira beletörődtem, hogy kissé figyelmetlenné is váltam, mert tudtam, hogy esélytelen. Legalábbis azt hittem. De Cam, utólag belegondolva, láttam rajtad pár olyan dolgot, ami egyszerűen csak nem illik bele a képbe, és ezt nem rosszból mondom, és nem is azért, mert annyira szeretném belelátni, mert kapaszkodok egy utolsó szalmaszálba. Lehet hogy ez utóbbi miatt van az, hogy nem tudom elengedni azokat az apróságokat, amiket láttam és tapasztaltam, ez van, én is emberből vagyok, de addig nem tudom magamban nyugodtan lezárni az érzéseimet, amíg meg nem bizonyosodok arról, hogy valóban csak beleláttam-e, vagy valóban jól gondolom azt, amit láttam. Tudom, ennek most nem sok értelme van, de ezeket nehéz… megfogalmazni. - Sóhajtok, és próbálom még inkább összeszedni a gondolataimat, mert tudom, hogy zavaros lehetek a számára.
- Oké, vegyünk egy példát. Mielőtt idejöttünk volna és letöröltem az arcodról a fagyit… nem az volt az első reakciód, hogy ellökj magadtól. Ami furcsa, mert arra számítottam, és az lett volna a természetes reakció. De ezt magyarázhatom azzal is, hogy túl friss volt a vallomás, meg minden, ami előtte történt. Viszont… mi van azokkal a helyzetekkel, amikor még nem tudtad, hogy mi van? Például, amikor úsztunk, volt valami… valami a levegőben, amit nem igazán tudtam megmagyarázni, és ne mondd, hogy te nem érezted. - Nézek a szemeibe, és szinte észrevétlenül lépek közelebb hozzá. Szinte olyan közel, hogy milliméterek választanak el attól, hogy hozzáérjek, de még nem lépem át ezt a határt.
- Mit gondolsz most? - Kérdezem szinte már-már suttogva.
- Azért akarsz távolabb lenni tőlem, mert zavarban vagy, mert olyan dolgokat érzel és gondolsz, amit nem értesz, vagy azért, mert nem akarsz a közelemben lenni? Őszintén. - Nézek mélyen a szemeibe.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Szomb. Aug. 20, 2022 11:32 pm
Caspar & Cameron

Mi bajod van?

Nyertem, tehát igenis kijár, hogy mindezek után Caspar betartsa azt, amiben fogadtunk. El kell majd hívnia randira valakit, de hogy milyen az ízlése nos, ötletem sincs, így tanácsot se tudok neki adni. Ő az egyetlen meleg ember szerintem amúgy is, akit ismerek. De aztán persze ezek után a franc se tudja. A költői kérdésre csak pislogok, hogy ezt nekem mégis honnan kellett volna tudnom? De oké, lépjünk tovább a dolgon.
- Már hogyne lenne? Nagyon régóta boldogtalan vagy, mert nem mersz kezdeményezni, tehát igenis szükséged van a segítségemre! - azt hittem, hogy ez egyértelmű. A türelem viszont nem az én erényem, tehát mondja most ki a dolgokat, úgyis témánál vagyunk. Jobb egyébként is túlesni ezen, mintha később hozná szoba. Figyelem azért, ahogy belök még két golyót, iszogatom közben a sörömet, de mivel utána beszélni kezd, ezért meghallgatom, majd csak később fogok gurítani.
Érdeklődve fürkészem arcát, amikor belekezd a magyarázatba, de végülis így belegondolva szavait hallgatva meglehet, hogy igaza van. Ha én tetszem neki, furcsa lenne mással randiznia máris, amíg nem ülepedik a dolog, az egy éjszakás kalandok pedig úgy tűnik, hogy neki nincsenek a kedvére.
- Pedig vesztenivalód nincs, én szerettem mindig a kalandokat. - vonok vállat, mintha ez ennyire egyszerű lenne. Igazából valahol lazábbnak akarom most mutatni magam, mint amilyen vagyok, mert érzem, hogy némileg feszültebbé és feszélyezettebbé tesz a téma.
- A mai napig? - muszáj közbeszólnom, mert nem értem, hogy mi változott és miért. Hiszen megbeszéltük... De képes vagyok csendben maradni és figyelni rá, majd megrázom a fejem, elutasítom szavait, nemet intek.
- Hogy láttál rajtam pár dolgot? Azt te látni akartad Cas, nem láthattál semmit, mert nincs is semmi. Tudom, szar hallani, de ez az igazság. - mert elutasító vagyok, továbbra is. De figyelek rá, hallgatom tovább, a fagyis dolognál pedig felciccenek és akaratlanul kissé félrenézek. Az elég ciki volt és igen, zavarbaejtő is.
- Nem akartam bunkónak tűnni és amúgy is megleptél, mert ilyet nem szoktak csinálni az emberek, szóval máskor szólj, ha ilyen van és letörlöm magamnak. - az elutasítás kitart, mert amúgy szerintem tényleg ez történt, de amikor egy régebbi esetre tér rá, feljebb emelkedik a szemöldököm. Mégis miről beszél? Hogy volt valami a levegőben?
- Nem volt semmi se a levegőben Cas, max te akartad belelátni vagy akarod így utólag. - de túl közel lép, a fenébe is, ez pedig zavar, így kilépek oldalra, eltávolodom tőle. Hagyjon már ezzel, nem bírom ezt a közelséget és már bánom, hogy rákérdeztem egyáltalán a dolgokra. Beletúrok hajamba, mégse megy a játékra koncentrálás, így csak lenézek a biliárdasztalra, majd vissza Casra, de ha rajtam múlik, akkor az asztal most tökéletesen elválaszt minket egymástól.
- Azt gondolom, hogy továbbra is olyasmit akarsz belelátni ebbe az egészbe, ami nincs. - de a következő kérdések is ahj, miért ostromol velük?
- Persze, hogy zavarba hozol ezzel a viselkedéssel, mert ez nem normális, én pedig bírlak, nem akarlak megbántani és elveszíteni se. - tehát hogyne akarnék a közelében lenni? De akkor is felkavar, és persze, fura hatással van rám, jól tudom, de ez... ezt nem is biztos, hogy itt kéne megbeszélünk. Lopva körbe is nézek. Igaza volt, nem kellett volna ebbe belemenni.
- De nem akarok távol lenni, eddig se akartam, azért mentem ma be a szobádba, hogy beszéljünk. Miért nem tudod ennyiben hagyni ezt az egészet? - oké, én is kérdeztem, tudom, de akkor is. Ne erőltesse. Inkább játszunk vagy igyunk még. Igen, a sör az segít, pár nagyobb kortyot iszok is belőle. De hogy Ő meg én... ez sehogy se működne, hát férfiból van! A tengerpartra viszont visszagondolok, ha már szóba hozta. Igen, az... az fura volt, valamiért fura, magam se értem, hogy miért.
- Ne zavarj össze és ne akarj befolyásolni. - mert az Ő hibája, hogy most kezdek egyre kevésbé a játékra koncentrálni. Nincs is már kedvem hozzá, de azért előre hajolok, hogy lökjek, de szépen elmegy a fehér golyó a színes mellett. Felciccenek, arrébb állok, mert Ő jön.

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: