Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

HOLLÓHÁT - GRIFFENDÉL REAGOK

Madam Hooch

Mesélõ

HOLLÓHÁT - GRIFFENDÉL REAGOK B782c5702f7268f49355649a817a64e088c6deff

164

HOLLÓHÁT - GRIFFENDÉL REAGOK Empty
Madam Hooch
Hétf. Szept. 27, 2021 10:32 pm
2020/21-es tanév - 6. meccs
Csapatösszeállítás

HollóhátGriffendél
Hajtó: @Maxwell Cunningham (1) - 100%Hajtó: @James S. Potter - csk (4) - 100%
Hajtó: @Melody S. Fawcett (3) - 100% Hajtó: @Olivia Leeland (4) - 100%
Hajtó: @Margaret Fontaine (5) - 100%Hajtó: @Rose Granger - Weasley (3) -100%
Terelő: @Lyanna Turpin (3) - 100%Terelő: @Roxanne Weasley (2) - 100%
Terelő: @Clyde M. Corner csk (5)  - 100%Terelő: @Franklin Longbottom (4) - 100%
Őrző: @Bonifatius G. Corner NJK (3) - 100%Őrző: @Flora Travers (3) - 100%
Fogó: @Mason Briggs (4) - 100%Fogó: @Cassandra F. Redbird (3) - 100%

Eredmény

HollóhátGriffendél
0 pont0 pont

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Kedd Szept. 28, 2021 5:37 pm

Team Ravenclaw
Lyanna Turpin | terelő
Őszintén szólva, az idei év kicsit sem alakult úgy, ahogy szerettem volna. Clyde nem véletlenül ültetett a kispadra, igaz nem mondtam el neki, hogy apa ügyén kívül mi zajlott otthon, ahogy azt sem, hogy az életem romokban hevert. Mégis, Astor kilépésével vissza kellett térnem a pályára.
Az orrom alatt morogva öltöttem fel a mezemet, már csak azért is, mert Potter tett egy kéretlen megjegyzést még a reggeli során, majd az unokatestvérem javasolt egy minden logikát mellőző taktikát. Ez épp elég volt, hogy a köd és a nyomorú életem által megbélyegezett hangulatomon rontson, így nem csoda, amikor megkezdődött a mérkőzés, akkor az első adandó alkalommal Jamest céloztam be egy gurkóval. Hiszen mindannyian tisztában voltunk vele, hogy ha egy csapat elveszítette a vezetőjét, akkor elszabadult a káosz. Oké, ez velünk nem eshetett meg, mert akármennyire is szerettem Clyde-ot, ettől függetlenül mindig úgy cselekedtem, ahogy helyesnek véltem.
Közben a csajok előretörtek, először Peggy célozta meg a bal oldali karikát, de annyira sűrű volt a köd, hogy csupán a kommentátoroktól tudtam meg az eredményt. Ők egyébként hogy a fenébe láttak mindent ilyen időben?
Peggy után még láttam, hogy Melody a kvaff a kezében elsuhant mellettem, és Tatiana ordításából kiindulva úgy vettem ki, a Griffendél őrzőjét azonnal sikerült nyomás alá helyeznünk. A kérdés már csak az volt, hogy Flora kivédte-e a támadásokat, vagy sem.

Anonymous

Vendég
Kedd Szept. 28, 2021 5:53 pm

Team Gryffindor
Franklin Longbottom | terelő
Zenghettem volna ódákat arról, hogy milyen király barát voltam, elvégre a reggelinél úgy cibáltam el Jamest a Hollóhát asztalától, hogy ne legyen csoportos lincselés áldozata, azt azonban nem gondoltam volna, hogy ennyire belegázolt Lyanna lelkébe.
Mégis, valahogy az ösztöneim azt súgták nekem, hogy körözzek James közelében, és milyen igazam is volt, ugyanis a ködön keresztül is elcsíptem azt a gurkót, amelyet a hollóhátas lány küldött a legjobb barátom felé.
James természetesen nem azzal foglalkozott, hogy nagy eséllyel át fogják rendezni a képét, így az ütőmet meglendítve vágtam be elé, és ütöttem egy rövid passzt Margaret irányába, ugyanis az ellenfél hajtói közül ő volt az egyetlen, aki a látóterembe került.
− Haver, értem én, hogy Malfoy mellett már Turpinnek is elcsavartad a fejét, de ha így folytatod, akkor az ő gurkói fogják levinni a tiedet. Szerencséd, hogy vigyázok a seggedre – kiáltottam oda Jamesnek, még megvártam a válaszát, aztán csatlakoztam a csapat többi tagjához.
− Ne aggódj Flora, még csak most indult a mérkőzés! – biztattam Florát is, mert ismertem annyira, hogy tudjam, ha az elején nem mentek zökkenőmentesen a dolgok, akkor hajlamos volt ráfeszülni a mérkőzésre. Nem kellett volna, hiszen bőven volt lehetőségünk szépíteni, és a stressz egyáltalán nem segített rajta.
Amíg Florát próbáltam összeszedni, addig Madden monoton hangján hallottam, ahogy az eseményeket kommentálta, miszerint Livnek sikerült megcéloznia a jobb oldali karikát, de az eredményt a fejem mellett elrepülő gurkó süvítése miatt már nem hallottam.

Anonymous

Vendég
Csüt. Szept. 30, 2021 8:28 pm

Team Ravenclaw
Clyde M. Corner | terelő
Én nem tudom mi ütött James Potter-be, de biztosan nem a villám. Talán az agyára mehetett a Hugrabugos vereség, őszintén szólva nem is nagyon érdekelt volna, hogyha nem pont az én töklevembe köp bele a kviddicsszakértelmével és az új felállással. Tisztában voltam azzal, hogy Lyanna-t be kell állítanom, akármilyen lelki állapotban is van. Talán most ez fog segíteni neki a legtöbbet, ha egy kicsit levezeti a stresszt. Ilyenkor meg jönnek az ilyen mitugrászok, akiknek közük sincs a Hollóháthoz és beleszólnak az én látszólag logikátlan ügyeimbe. Ne legyek felháborodva egy kicsit sem?
A helyzet az, hogy minden dühöm elszállt, amikor odakint a pályán köd fogadott minket. Ennél sem kellett több. A meccs kezdete óta nem találom ezen a pályán a helyem. Valójában attól tartok, hogy az egyik csapattársamat ütöm meg a gurkóval, ezért se tudom szépen visszaütni Franklin ütését, ami sajnos Margaretet találja el az én bizonytalanságom miatt, azt hiszem. Ha jól sejtem, akkor ő volt az.
Amíg én itt szerencsétlenkedek, addig legalább Bonnie elég rendesen kivédi a támadást. Legalább az egyikünknek ez a meccs jobban kezdődik. De a Hollóhátas hajtók sem tétlenkednek! Amíg Margaret összeszedi egy kicsit magát, addig Melody megszerzi a labdát és egy váratlan pillanatban átpasszolja Maxwell-nek, aki megcélozza a Griffendélesek bal karikáját.

Anonymous

Vendég
Szomb. Okt. 02, 2021 9:19 pm

Team Gryffindor
Flora Travers | őrző
Még egyetlen csapattag sem tudja, hogy úgy indulok neki ennek a meccsnek, hogy nem lesz több. Nem hozhatok most szégyent magamra és rájuk azzal, hogy nem adok bele tényleg mindent. Mégis ez a lelkiállapot és a tudat, hogy legutóbb vereséget szenvedtünk, amiből én is rendesen kivettem a részem a borzalmas szereplésemmel, nem vetít előre semmi jót a mai napra nézve. Még az időjárás is komor, pedig napsütésre számítottam és azt vártam, hogy legalább az simogatja majd a bőrömet, ha már a karikákat olyan sután próbálom védeni minden alkalommal. Most is, alig kezdődött a meccs, máris találatot megcélozzák a karikát és pontot szereznek...
Megrázom a fejem, mintha ezzel a sok hülyeséget is elhessegetném belőle, ami egyébként mostanában sokat foglalkoztat, és igyekszem ide összepontosítani. Épp elkapom, hogy Rox mellett elsüvít egy gurkó, amit végül nem tud megküldeni a hollóhát játékosai felé, de talán nem is baj. Van még idő szépíteni.
Kicsit előrébb repülök, hogy követni tudjam az eseményeket még elkapom James bíztató tekintetét, mielőtt előre repülne a kvaffal és Rose-nak passzolva a hollóhát karikái felé törnének. Remélem a hajtóink szerencsésebbek lesznek ezen a meccsen, mint én, különben Merlin irgalmazzon a Griffendélnek.

Anonymous

Vendég
Szomb. Okt. 02, 2021 10:38 pm

Team Ravenclaw
Melody S. Fawcett | hajtó
Bonnie sajnos nem védi ki Rose támadását, pedig biztos vagyok benne, hogy ő nagyon igyekezett. Legszívesebben odarepülnék hozzá és megnyugtatnám, de most ilyet nem igazán tehetek. Egyrészt a meccs kellős közepén vagyunk és mindenki engem nézne ha látna is valamit a ködtől.
- Miért kell mindig ilyen balszerencsés időben játszanunk? - inkább csak költői kérdés volt, mintsem konkrét kérdés bárkihez aki meghallotta volna a sopánkodásomat. Éppen eközben Lyanna eltalálja a gurkót és a Griffendélesek fogója felé küldi.
Nem igazán láttam Peggy-t és Maxwell-t sem, de ahogy egyre közelebb és közelebb kerültem a Griffendélesek karikáihoz - valahol a pálya közepén lehettem igazából, nehéz lenne megmondani - mintha őket is megpillantottam volna. De a Griffendél hajtóit is, Peggy éppen a Woollongong Shimmy féle trükkel próbálta lerázni az ellenfél hajtóit cikcakkrepülésben. Sikerül is neki, majd a nála lévő kvaffot átpasszolja nekem és én gondolkodás nélkül elviszem a labdát egészen a Griffendélesek karikáiig és rápasszolok a jobb oldali karikára.
- Ez az! - csak ennyit mondok, remélve, hogy a köd ellenére a célzásom is sikeres lesz, bár mindez attól függ, hogy Flora kivédi a dobásomat vagy sem.

Anonymous

Vendég
Szomb. Okt. 02, 2021 11:04 pm

Team Gryffindor
James S. Potter | hajtó
Flora sikeresen kivédi Melody támadását, amitől szó szerint megörül a szívem egy kicsit, mert végre olyat védett, hogy csak ámultam és bámultam rajta. Sajnos Lyanna ütése eltalálja Cassandra kezét, de erős lány és hiszek abban, hogy ettől függetlenül még sikerülni fog a cikesz utáni hajszája a Briggs gyerekkel.
- Ügyes voltál, még több ilyet a meccsen és a Hollóhátnak esélye sem lesz a győzelemre! - próbálom meg egy kicsit lelkesíteni szegény lányt, hogy továbbra is valóban ilyen jókat védjen majd.
Annak érdekében, hogy én is teljesítsek és pontot szerezzek a Griffendélnek, megpróbálom megszerezni a labdát Maxwell-től. Üldözőbe is vettem. Eközben Franklin akkorát üt a gurkóra, hogy a pálya másik végéből a legsüketebb boszorka is meghallotta volna, hogyha ült volna egy a nézőtéren. Ha jól sejtem a gurkó a Hollóhátasok terelőjéhez Clyde seprűjéhez lett címezve. Talán ettől az újabb elképedéstől kicsúszik a kezemből a kvaff mielőtt elüthetném és így nem tudok rádobni a Hollóhátasok karikáira.

Madam Hooch

Mesélõ

HOLLÓHÁT - GRIFFENDÉL REAGOK B782c5702f7268f49355649a817a64e088c6deff

164

Madam Hooch
Kedd Okt. 05, 2021 12:16 pm

Végeredmény

HollóhátGriffendél
30 pont160 pont

Aktuális fizikai állapot

HollóhátGriffendél
Hajtó: @Maxwell Cunningham (1) - 100%Hajtó: @James S. Potter - csk (4) - 100%
Hajtó: @Melody S. Fawcett (3) - 100% Hajtó: @Olivia Leeland (4) - 100%
Hajtó: @Margaret Fontaine (5) - 91%Hajtó: @Rose Granger - Weasley (3) -100%
Terelő: @Lyanna Turpin (3) - 100%Terelő: @Roxanne Weasley (2) - 100%
Terelő: @Clyde M. Corner csk (5)  - 73%Terelő: @Franklin Longbottom (4) - 100%
Őrző: @Bonifatius G. Corner NJK (3) - 100%Őrző: @Flora Travers (3) - 100%
Fogó: @Mason Briggs (4) - 100%Fogó: @Cassandra F. Redbird (3) - 98%
Anonymous

Vendég
Csüt. Okt. 07, 2021 12:57 am

Hollóhát vs. Griffendél

x

- Igazán érzelmes napra ébredtünk kedves Roxfortiak. Ne, inkább ne készítsetek papírzsebkendőket, és ha jól hallom a Hugrabug soraiban Yates-Newman már a pezsgősüveget durrantja, hogy itt a szezon vége. Ez azt is jelenti, hogy valószínűleg ebben az életben most fogok utoljára, kviddicset kommentálni. Hé, azért abból a pezsgőből nekem is hagyjatok. Vagy na, lehet, hogy utolsó előttinek, igazából a murmánc sem számolja. Szóval én Judas Madden vagyok, szokásosan, mellettem pedig Tatiana Krum, úgyhogy csapjunk is bele abba a bizonyos lecsóba. – fújom ki magam. – A mai mérkőzésen a Hollóhát és a Griffendél méri össze az erejét. Legalább az eső nem esik, de cserébe az orromig sem látok emiatt a ku… akarom mondani Merlinverte köd miatt. Még jó, hogy lekértük az összeállításokat, szóval mielőtt elmondanám, utolsó előttinek szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy sportszerűen szurkoljunk kedves egybegyűltek, kösz. – pillantok valami érzelmesebb mosollyal Tatsra.

- Na, akkor a Hollóhát ezúttal a talán már szokásossá vált felállásában vág neki a meccsnek. A karikák előtt Bonnie Corner, a hajtók ezúttal Cunningham, Fontaine és Fawcett, a két terelő Corner és Turpin – na ő például Brewert váltotta – és a cikeszt Briggs kergeti. Úgy látom a Hollóhát a biztosra ment, Cornernek talán megjött az esze és végre rájött, hogy itt bizony valamit virítania kell. – mosolyodok el a mikrofonba.

- A Griffendélnél sincs sok változás, ahogy néztem a meccs előtt. Jorgensen helyére visszaállt Granger-Weasley a hajtókhoz, mellette Potter és Leeland, a terelők Longbottom és Rox Weasley, a fogó ismét Redbird, a karikákat pedig Travers védi. Reméljük nagyobb sikerrel, mint a Hugrabug ellen. – jegyzem meg ironikusan.

- Halvány fogalmam sincsen arról, hogy elindult a meccs, szóval inkább kezdjünk bele a kedvenc éveim taglalásába. Emlékszem például, amikor Tatianaval találkoztam először. Megjegyeztem, hogy milyen dekoratív, mire azt mondta, hogy keressem meg édesanyám szebbik felét és oda bújjak is vissza. Bár igazából akkor sem hazudtam és gyanítom, hogy a válasz most is ez lenne… Ó de nézzétek, azt hiszem láttam, hogy Turpin éppen Potter felé küldi a gurkót, de Longbottom viharkezű mozdulattal már tovább is üti, Fontaine felé. Sérült? Biztos, mert valami nőies kiáltást hallottam. Gonosz dolog ez a gurkó. – csóválom meg a fejem. Akkora köd van, hogy tényleg össze kell ráncoljam bozontos szemöldökömet, hogy egyáltalán bármit is lássak.

- Hé Tats, én amúgy tényleg a krupnak a nemesebbik testrészéig sem látok. Van valakinek egy teája? Mi? Tombol a Hollóhát közönsége? – egy pillanatra odafordulok. – Hé srácok! Gólt dobott a ház? Igen? Jó, szóval amint azt a Hollóháttól megtudtam, Travers ma megint nem a jobbik talárját húzta fel, így az állás egészen pontosan 10-0 a Hollóhát javára. A Griffendél, ha így folytatja jobb, ha ki sem áll jövőre. Bár akkor már nem leszek itt, hogy zavarjak bizonyos embereket a játékban, szóval hajrá srácok. Tehát, hol is tartottam? Hé, ne ordibálj már Jesus, gyere fel ide, ha jobban tudod csinálni! – legyintek egyet az öcsém felé.

- Micsoda? Már megint gólt kapott a Griffendél? Remek. Kösz Jesus, szóval az állás 20-0 a Hollóhát javára, Traversnek tényleg nem megy ma a játék. Apropó, van valakinek valami látást javító bűbája? Senki többet harmadszor? Ahogy itt üvölt nekem a fél Hollóhát ház, úgy be is mondom, hogy Fawcett szerezte a gólt, biztos szép megmozdulás lehetett, bár én egy kukkot nem láttam belőle. – nevetek bele a mikrofonba

- Szóval Tatiana itt rugdossa a lábam, hogy a mérkőzéssel is foglalkozzak, jólvan Tats, én is látom, hogy támad a Griffendél. Mondjuk hogy kicsoda, arról fingom nincsen, de minden bizonnyal Corner kivédte, mert a házunk tagjai éppen felhördülnek. Várjatok, ez egy „idióta Madden!” volt? Jólvan, nem kell már sokáig húznotok, ígérem. Leeland volt! Láttam a szőke tincseit. Ejj, Liv. Mindegy, legközelebb sikerülni fog! – biztató hangnem a házamnak, azt hiszem most már felvállalhatom, hogy egyáltalán nem vagyok pártatlan

- Szóval indul megint a Hollóhát, ahogy kivettem itt az előttem elsuhanó kék talárból és kezdek aggódni, mert egy, nem látok már megint semmit, kettő, az őrzőnk nem mindig a legstabilabb játékos. És, azt hiszem gólt szerzett Maxwell, ahogy a „Cunningham” rigmusból kiveszem. Kösz srácok, ti nagy segítség vagytok nekem. Az állás egyébként 30-0 és nem tudom, hogy mi húzhatná ki a Griffendélt a rossz helyzetből. Nem Travers tehet erről az egészről, ma valahogy a csapat formán kívül játszik. – vonom meg a vállam. – Te mit gondolsz erről, Tats? -

- Hé, Rox! Igen, igen, ezt most észrevettem! Ha lehet, akkor ne a fejem mellett üsd el a gurkót, még el szeretnék menni a Docendora, köszi. Bár egyébként simán elszórhatnák itt a hamvaimat. Lehetett volna belőlem menő kviddicsjátékos, de a sör fontosabb volt. Hallottátok ezt, kölykök? Ne legyetek olyanok, mint én, nem menő. Vagy amúgy azt a gurkót nem is Rox Weasley küldte? Tényleg nem? Áh, mindegy, ezek szerint ő nem találta el. Tökmindegy, akkor csak valaki megpróbált megölni. Tetszett volna, mi? – nevetek bele a mikrofonba

- Az elsuhanó piros talárból és a hozzá tartozó lángvörös hajból úgy ítéltem meg, hogy Granger-Weasley repült a Hollóhát karikái felé és bizony… Üvöltenek a háztársaink Tats? Ledugult a fülem. Igen? Jó, tehát megszereztük az első pontunkat, remek, 30-10 az állás nekünk! Jövünk fel, mint a bájitaltan jegyeim az új tanerő után. Egyébként idén nem buktam, szeretnék megnyugtatni mindenkit, megszabadultok tőlem. – nevetek fel.

- Ó, ez pont a szemem előtt történt! Szóval Cassie Redbird kapott egy találatot Turpintól, de ahogy nézem, bizony tudja folytatni. Jólvan. És viszi is a Griffendél karikái felé Fawcett a kvaffot, és… Gyerünk Travers, jó őrző vagy, ki tudod védeni! Kivédte srácok? Éljeneznek… Éljeneznek! Flora Travers kivédte a kvaffot, helyes! Elkezdtünk játszani, ahogy látom! – fel is vidulok, egy pillanatra elfeledkezem arról, hogy éppen milyen viszonyunk van Traversszel és kedvem lenne megcsókolni, úgy érzem.

- Corner üvöltött éppen? Már megint szerencsétlenkedik? Nem látok! Itt azt üvöltik nekem, a Hollósok, hogy eltalálták a seprűjét. Biztos így van egyébként, fogalmam sincsen, mert lövésem sincsen ebben a nagy ködben arról, hogy MI A MERLIN ROJTOS ALSÓNADRÁGJA ZAJLIK! – csapok az asztalra. – Valószínűleg az előttem elsuhanó James Potter is ezen idegeskedik, mert valami ilyesmit üvöltött, hogy nem lát semmit. – fújom ki magam.

- Egyébként ha már így egyöntetűen nem látunk semmit, szeretnék elmondani egy történetet. Amikor harmadikos voltam, belógtam a konyhába, hogy valami fánkot lopjak nekem meg az öcsémnek. És a legviccesebb az volt hogy fejjel előre beleestem a csokiszószba és úgy néztem ki, mintha besza… MI? Ezt csak most mondod Jesus? Az öcsém itt üvölt lent, hogy Cassie elkapta a cikeszt. GYŐZÖTT A GRIFFENDÉL 160-30-RA! Egek, nem mondom, hogy zseniális játék volt, de édes Merlin. Győzött a Griffendél! Mellettem Tatiana Krum foglalt helyet, én pedig utoljára a következő meccsen leszek hallható. Addig is, vigyázzatok magatokra! -

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: