Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

When you wonder where you are - Heaven & Dash

Anonymous

When you wonder where you are  - Heaven & Dash Empty
Vendég
Szer. Szept. 08, 2021 11:47 pm

Heaven + Dash

Amerika teljesen más, mint amilyennek valaha is gondoltam volna. Minden sokkal nagyobb, sokkal forgalmasabb, pedig azért akárhogy is nézzük London se kutya, de mivel én alapvetően is vidéken nőttem fel, minden sokkal másabbnak tűnik. Azt viszont egyáltalán nem mondhatnám, hogy nem élvezem, még annak ellenére sem, hogy Rosie szörnyen hiányzik, és napjában vagy hatvanszor megbánom, hogy úgy döntöttem, ahogy és a karrieremet választottam helyette. Olyankor nem gondolkozok ezen, mikor a koncerteken vagyunk, mert van mivel elterelni a figyelmemet, de azokon a napokon, amikor akad egy kis időnk a pihenésre, nem tudom elkergetni a fejemből a zavaró gondolatokat, és persze az önmarcangolás sem maradhat el. Kivételesen a mai napot egyedül töltöm: a többiek is mind azt csinálnak az idejükkel, amit akarnak, ugyanis általában a nap huszonnégy órájában kénytelenek vagyunk elviselni egymást, és akármennyire is szeretem a testvéreimet, mindenkinek kell egy kis magány időnként, ez pedig velem sincs másképp, hiába vagyok alapvetően társasági ember. Tehát a napom nagy részét Austin felfedezésével töltöm, hogy aztán estére menthetetlenül eltévedjek és fogalmam se legyen, hogy jutok majd vissza a hotelbe.

Sóhajtva tévedek be egy parkba és dobom le magam az egyik fa tövébe, a kezembe véve a gitáromat - amit, mint mindig természetesen most is magammal hoztam - hogy pihenésképp megpróbáljak valami jó kis számot összehozni, amíg kitalálom, hogy hogyan találok vissza a szállásra. A nap már lemenőben van, a parkban is egyre kevesebb az ember, így biztos vagyok benne, hogy már nem fogok senkit sem zavarni azzal, ha pengetek egy kicsit. Egy egészen hosszú pillanatig csak figyelem a tájat, miközben az ujjaim a húrok fölött táncolnak, készen állva arra, hogy megkezdjék az évek óta begyakorolt táncukat, ez pedig hamarosan meg is történik, amint megtalálok egy megfelelő alapot a következő dalnak. Az első pár bizonytalan akkord után előveszem a füzetemet, amibe a dalaimat szoktam lejegyezni, és heves írásba kezdek. Többször áthúzok sorokat, néha meg-megállok, hogy gondolkozzak egy tökéletes kifejezésen, de szerencsére teljesen sikerül belemerülnöm a külön kis világomba, és sikerül elkapnia az ihletnek, aminek hála, viszonylag gördülékenyen megy a folyamat. A dallamokon még ugyan bőven van mit javítanom, de végül elégedetten nézek a kissé megviselt füzet lapjaira, amin végre ott van a kész dal, habár időközben teljesen besötétedett. A park is még elhagyatottabb lett, bár még így is látok alakokat sétálni a sötétben. Ez viszont nem akadályoz meg abban, hogy végül lejátsszam és elénekeljem az egész dalt, hogy halljam, hogy hangzik egyben.

You knew I'm not your type but still you let me stay
I must be drinking too much, trying to win this game
I thought I love you from the moment that we met
Too blind to see you were a bullet to my head
You promised dreams, you promised things I'd never see
All that I had to do was just stop being me
How can you love me back? I'm not what you believe
Too blind to see I was a joker up your sleeve

Why do we always
Why do we always hurt the ones we love?
Why do we always
Why do we always hurt the ones we love?

And I don't want to fall in love again
It's like I'm holding onto something that's pretend
I ain't got no beats, but I got soul, that's something new
And I ain't got no dancing shoes but I can make you move
Yeah, I ain't got no dancing shoes but I can make you move

If I knew then what I know now, I'd never hurt
But sometimes falling down is how we ever learn
I thought I love you 'til forever, but instead
Too blind to see forever wasn't far ahead

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: