Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Caspar & Cameron - A bocsánatkérés

Cameron Castillo

Auror

Caspar & Cameron - A bocsánatkérés Cam-icon

Lakhely :

Docendo Discimus Mágusakadémia

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Caspar & Cameron - A bocsánatkérés Empty
Cameron Castillo
Szomb. Aug. 07, 2021 9:22 am
Caspar & Cameron

A bocsánatkérés

A közös legilimenciás gyakorlásunk óta Caspar nem igazán áll szóba velem. Itthon rideggé vált a hangulat, egyre inkább hasonlít ahhoz, amit a Castillo kúriában tapasztaltam, bár... azért az még mindig meredekebb.
Kevés időt töltök a lakásban, általában korán kelek és késő este érkezem, így megkímélem mindkettőnket a felesleges kommunikációtól, az auguránvadász projekt pedig egyébként is rengeteg időmet lefoglalja. Viszont most, hogy eltelt már két hét kezd egyre inkább zavarni ez az egész, mert én... én nem ezt akartam. Nem akartam elrontani azt, ami jó volt, hiányzik a közvetlenség, a közös étkezések, a sakkozások és beszélgetések. Remélem még nem késő tennem azért, hogy minden a régi legyen.
Nem igazán tudom, hogyan kell bocsánatot kérni, de az édességeket sokan szeretik, így mi délután átsétáltam a Minisztériumtól nem messze lévő cukrászdába és mivel fogalmam se volt róla, hogy Caspar mit szeret vagy mit nem, nos... hát vettem sok mindent. Valami csak jó lesz, majd hoppanáltam és nemsokára már a lakásban is vagyok, fekete nadrágban, pólóban és bőrdzsekiben. Kibújok a cipőmből, majd a kabátból is, ez után pedig a konyhába sétálok a süteményes dobozzal, de érzékelem ám, hogy Caspar a nappaliban van, méghozzá a TV előtt, amit nos... én még mindig nem használtam.
Hallhatja, hogy a konyhában pakolászok, előveszek két tányért, két villát és egy nagyobb tálcát, amire rákerül a doboz tartalma, szépen ízlésesen kipakolászva, majd mivel nincs ennyi kezem, így pálcámmal lebegtetem befelé a nappaliba, hogy a kanapén lévő asztalra kerüljenek. Két pohár víz is kerül melléjük, majd elteszem a pálcám és hát egyelőre ácsorgom még ott egy kicsit.
- Hoztam sütit, remélem lesz olyan, amit szeret. - kezdek bele. Oké, ez így nagyon béna, de békejobbot nyújtok, remélem érzékeli, bár... sejtem mit vár. Hajamba túrok, zavartan pislogok rá. Miért ilyen rohadt nehéz kimondani?
- Nézze, én... én sajnálom a múltkorit. Hülye voltam és tényleg nem volt jogom a magánéletében kutakodni, szóval... bocsánat! - vajon ad még egy esélyt vagy végleg leírt és alig várja, hogy véget érjen a nyár és visszamenjek az Akadémiára? Egyelőre még nem dobom le magam a kanapéra, a sütihez se nyúlok, csak nézek rá tök ártatlan képpel, remélve, hogy nem küld el a francba. De jobb ötletem tényleg nem volt, és én... én próbálkozom.
Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Szomb. Aug. 07, 2021 8:59 pm

Cameron & Caspar
A múltkori legilimencia szörnyen rosszul sült el. Még mindig haragszom, és azóta ahogy csak tudom kerülöm Cameront, mert csalódtam benne. Nem szólok hozzá, nincsenek közös sakkjátszmák, se vacsorák, se beszélgetések, se semmi. Úgy viselkedek vele, mint egy idegennel, akit csak azért nem dobtam ki a lakásból, mert minden ellenére is törődöm azzal, hogy neki jó legyen, akármennyire is elcseszettnek hangozzon ez. A haragom ugyan csillapodott, de ott van, és nem akar eltűnni, a mai napig ott lappang bennem, és minden egyes alkalommal, mikor már meglenne bennem a békülési szándék, mindig előkerül, és alattomosan azt szuggerálja belém, hogy mi lesz, ha újra megteszi? Mi lesz akkor, ha megint bízol benne, aztán kihasználja, hogy olyan dolgok után kutasson, amit nem akarsz megmutatni neki? Ezért nem is tettem semmit a békülés érdekében, pedig… a mostani helyzet nekem sem túl kellemes. Hiányzik. Akármennyire is nehezen vallom be magamnak, de hiányzik a társasága. Épp a kanapén ücsörgök, teljesen elmerülve a gondolataimban, és habár a tévé be van kapcsolva, de főleg csak háttérzajnak, mert Cameron nincs még itthon és zavar a csend. Akármennyire is haragudjak rá, még mindig megnyugtató az, amikor hallom a motoszkálását. Csak akkor sikerül kikerülni a gondolataimból, mikor hallom nyílni az ajtót, majd a konyhában a mocorgást, ami jelzi számomra, hogy az, akit annyira hiányoltam hazaérkezett. Ha követném az eddigi menetrendet, akkor most lenne itt az ideje annak, hogy kikapcsoljam a tévét és bevonuljak a szobámba, úgy téve, mintha nem is létezne, de ma valamiért… mégsem teszem ezt. Helyette maradok a kanapén és a tévét nézem, de igazából fogalmam sincs, hogy mi megy éppen, mert minden figyelmem a motoszkálásra irányul, még úgy is, hogy nem látom.

Csak akkor pillantok el a tévéről, mikor látom a tálcát belebegni az asztalra. Egy ideig csak figyelem, majd talán két hét után először most rá nézek, ahogy ott ácsorog nem messze a kanapétól, aztán kicsit felvont szemöldökkel újra visszatér a tekintetem a tálcára. Ez most az, amire gondolok? Nagyon nehezen állom meg, hogy ne álljak neki mosolyogni, túl egyszerű lenne az, ha ilyen könnyen megúszná a dolgot. Nincs szívem rávágni azt sem, hogy igazából nem vagyok oda semmilyen édes dologért, pláne nem úgy, mikor ilyen… kivert kiskutyának néz ki. Amikor pedig még hangosan is bocsánatot kér… nem, képtelen vagyok rá tovább haragudni. Az eddigi ingerültség mintha soha nem lett volna ott, pláne amikor újra ránézek. Nem, képtelen vagyok rá tovább haragudni, pláne azok után, hogy még hangosan is bocsánatot kért, tudom, hogy az milyen nehéz lehetett neki, amilyen büszke.
- Legalább ráébredtél. - Jegyzem meg, még mindig hűvösen, fenntartva továbbra is az álarcomat, hiszen hogy nézne ki az, hogy pont én, Caspar Morrison ennyitől elolvadjon? Pedig pontosan ez történt.

- Ülj le, rossz nézni, ahogy ott szerencsétlenkedsz. - Invitálom végül magam mellé, és még arrébb is csúszok, hogy még nagyobb helye legyen leülni.
- Egyébként… komolyan süteménnyel akartál lekenyerezni? - Kérdezem, most már végre azzal a mosollyal, amit eddig elfojtottam.
- Van kedved megnézni egy filmet? - Teszek fel egy újabb kérdést, némi megfontolás után, mert… miért is ne?
- Én is sajnálom. - Mondom aztán hirtelen, halkan, megint kicsit elkomolyodva.
- Azt, hogy annyira erőszakosan kutattam a fejedben. Nem kellett volna, akármennyire is dühös voltam rád. - Bocsánatot kérni, nem könnyű, de néha szükséges és tudom, hogy megint olyan dolgot csináltam vele, amit nem kellett volna. Lehet, hogy megérdemelte, de mivel tudom, hogy valószínűleg sok szarságot rejteget az életében, ezért akárhogy is nézem, kegyetlen volt.
- Remélem azért a fejed nem volt napokig rossz utána. - Kerülöm el a tekintetét. Igaz, hogy hagytam neki bájitalt, de többet nem tettem annak érdekében, hogy jobban legyen.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Szomb. Aug. 07, 2021 9:12 pm
Caspar & Cameron

A bocsánatkérés

Érzem, hogy tökéletesen béna ötlet az, amit kitaláltam és elég gáz, amit csinálok, de... nem vagyok jó ebben, se a bocsánatkérésben. De képes vagyok rá, ezt pedig hamarosan Ő is láthatja, miután kipakolok vagy hat féle süteményt az asztalra, innivalókkal, tányérokkal, majd nem leülve mellé, állva, megtartva a tisztes távolságot tőle kérek bocsánatot. Azért nincs "fogadj örökbe" tekintetem, legalábbis nagyon remélem, de egyértelműen látszik rajtam, hogy szégyellem magam.
Sok volt ez az időszak és rossz, hogy került, hogy levegőnek nézett, hogy... nem szólt hozzám. Nem akarom vele is elrontani, mert túlságosan is jó volt, amikor beszélgettünk, amikor megismerhettem. Megjegyzésére félrepillantok, le a föld felé, amikor pedig jelzi, hogy üljek le, akkor nézek csak vissza rá, majd hezitálás nélkül huppanok le a kanapéra mellé és pislogok felé.
- Nem szerencsétlenkedtem, csak bocsánatot kértem. - mi volt ezen a szerencsétlenkedés? Azért puffogok ám a dolgon, de aztán akaratlanul is elmosolyodom magam is, majd megvakarom némileg a tarkómat.
- Hát... Nem tudom, csak... gondoltam jó ötlet lehet. Nem volt az? - próbálkoztam, de lehet, hogy bénán, de mégse kérdezhettem meg Devontól vagy Holdentől, hogy ilyenkor mit csináljak, mert... hát hülyén vette volna ki magát a dolog. Mégis csak Caspar Morrisonról beszélünk, ez az egész meg valahol furcsa, mégis nekem adta magát.
- Szerintem még egy filmet se néztem végig soha, de... persze, miért ne? - biztos jó lesz. Vagy ha nem is kibírok pár órát, mert a lényeg, hogy végre nem egyedül leszek, hanem a társaságában. Ezt akarom, mostanra már biztosan tudom.
- Ön választ, én úgyse értek hozzá és bármi jó. - kedvezek neki. Na de hogy Ő is sajnálja? Erre nem számítottam, erre nincs szükség, így meglepetten pillantok felé.
- Megérdemeltem! Én nem haragszom. - rázom meg a fejem, mert bár akkor dühös voltam, még aznap átgondoltam és rájöttem arra, hogy én basztam el. És hogy a fejemmel mi volt?
- Másnap még fájt, de segített a bájital. Jahm igen, köszönöm, így utólag is! - végül előre hajolok, majd a sütikre nézek.
- Na, melyikből kér? Mindből? - vigyorgok rá, igen, határozottan felengedtem, érzem, hogy a feszültség is kezd kimenni a testemből. Szedek is neki, amit kér, majd átnyújtom, ez után választok én a maradékból. Nekem az összes jó amúgy... szeretem az édességeket és direkt nem vettem olyat, amit én nem tudnék megenni. Szeretek biztosra menni.
- Akkor, film? - mert akkor csendben maradok ám, amíg filmezünk, kibírom, hogy csak utána beszéljek. Remélem. Ha mégse, akkor biztos lehet benne, hogy a film közben közbe fogok kérdezni és igen csak meglepetten, meredt szemekkel figyelem majd a képernyőt. A tányért is visszacsúsztatom az asztalra, ha kiürül, megiszom a vizem, majd lazán visszadőlök a kanapéra, nem is figyelve arra, hogy akaratlanul közelebb kerülök, vállam pedig némileg Caspar vállához ér. Engem nem zavar.
Anonymous

Vendég
Szomb. Aug. 07, 2021 10:01 pm

Cameron & Caspar
Annyira aranyos, ahogy próbálkozik, hogy biztos vagyok benne, hogy még azoknak is nehezükre esne ellenállni nekik, akiket teljesen hidegen hagy. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy a saját apja, hogy tudja bántani: mert tény, hogy tud baromi idegesítő lenni, azért… vannak jó pillanatai. A mostani pedig határozottan az utóbbi kategóriába sorolható. Annyira esetlen és annyira bénácska, mégis… sokat jelent.
- Várj, kitalálom… nem gyakran kérsz bocsánatot. - Vigyorgok rá, mert csak nem bírom megállni beszólás nélkül.
- Szerencsétlenkedve kértél bocsánatot, de nem baj… jó volt ez így. - Lesz gyengédebb egy pillanat alatt a tekintetem, de igyekszem megint hamar rendezni az arcvonásaimat.
- De végül is az volt. - Nevetek fel jóízűen, szerintem két hét óta először kezd igazán jó kedvem lenni. Furcsa hatással van rám. Ez pedig nem feltétlenül rossz…

- Akkor itt az ideje, hogy ezen változtass. - Mosolygok továbbra is. Már most biztos vagyok benne, hogy olyan filmet próbálok majd találni, amit mindenképpen élvezni fog, mert szeretném, ha jó élményként maradna meg benne az egész új tapasztalat.
- Oké, bár én sem vagyok annyira nagy filmes, inkább olvasni szoktam. - Teszem azért hozzá, mert ezt azért nem árt, ha tudja. Matt volt mindig az, aki engem is elrángatott filmezni, ráadásul az ő ízlése az én szempontomból határozottan megkérdőjelezhető volt, de mivel ő azt élvezte… nem volt mit tenni. Én olyankor mással voltam amúgy is elfoglalva, jobban lekötött az, hogy milyen izgatottan várta a következő jelenetet, ami szintén tele volt klisékkel.
- Megérdemelted, de akkor sem kellett volna. - Tovább viszont nem is erőltetem ezt a témát, így amikor megkínál a sütivel, csak megint elmosolyodom és továbbra sincs szívem megmondani neki, hogy abszolút nem vagyok oda semmilyen édességért. Azért udvariasságból kiválasztok párat, majd át is veszem tőle a tányért. Nekem ez a mennyiségű édes dolog biztos, hogy egy évre elég lesz, de nem panaszkodom, végül is a szándék a fontos, nem?

- Igen… film. - Veszem le Róla végre a szemeimet és fordulok megint a tévé felé, kezembe véve a távirányítót, hogy kiválasszak egy filmet. A Netflixen szemezgetek, és önkéntelenül is fintorgok, mikor először a Matt féle borzalmak jönnek szembe, mint például a nyálasan romantikus, szörnyen rossz tini drámák, de azokat gyorsan át is pörgetem, hogy normálisabb választékból lehessen szemezgetni. Végül egy egyszerű, akció-vígjátékot választok ki, bízva abban, hogy sikerült már a fiút megismernem annyira, hogy tudjam, ez tetszeni fog neki. Amint ezt eldöntöttem már el is indítom, ha pedig lennének kérdései akkor türelmesen válaszolgatok neki, mert… az az igazság, hogy most sem azzal vagyok elfoglalva, hogy a filmet nézzem, hanem azt, hogy Cameron mire-hogyan reagál. Az pedig lehet, hogy őt nem zavarja az, hogy egy bizonyos ponton összeérnek a vállaink, de én sajnos nagyon is tudatában vagyok még ennek a kis érintésnek is. Kellemetlennek viszont egyáltalán nem mondanám, sőt… Kell is pár pillanat, amíg realizálom, hogy már a stáblista pörög a képernyőn és igazából halvány lila gőzöm sincs arról, hogy végül miről szólt a film valójában.
- Na, hogy tetszett? - Kérdezem, főleg csak azért, hogy sikerüljön elterelnem a figyelmemet arról, hogy mi mindent sikerült megmozgatnia bennem pusztán csak azzal, hogy a válla hozzáért az enyémhez.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Szomb. Aug. 07, 2021 10:29 pm
Caspar & Cameron

A bocsánatkérés

Szerintem nem csinálom azért olyan vészesen ezt az egészet, de kezdem kellemetlenül érezni magam, amikor felteszi a nagy kérdést.
- Hát... mostanában egyre gyakrabban. - Briggs parancsnoktól is kellett már nem egyszer, de legalább képes vagyok rá, szóval ez is valami.
- És nem úgy kértem! Tök normálisan kértem. Mégis hogy kellett volna? - pfú... hát oké, kicsit zavarban érzem magam, vigyorgok is hozzá, majd megcsóválom a fejemet, majd felemelem kezeimet is.
- Tudja mit? Inkább hagyjuk! - inkább ne folytassuk ezt a témát, inkább beszéljünk valami tök másról, mint az én bocsánatkéréseimről. Ahogy felnevet... nem is tudja, hogy mennyire jó érzés most ezt hallani és látni az elmúlt két hét után. Én is érzem, hogy sokkal könnyebb a lelkem. Utáltam, hogy gyűlölt, hogy ennyire haragudott rám, került, nem szólt hozzám. Nem akarom azt ismét, egyáltalán nem.
- Nem bánom... - a kedvéért megnézek egy filmet, remélem érzi az igyekezetemet. Mondjuk az X-box is mugli holmi és tetszett, szóval talán a televízióval is hasonlóan leszek majd.
- Mégis időnként a TV-t nézi... - pislogok rá, tehát akkor mégis csak valamennyire filmes. Jobban, mint én, ez viszont tuti biztos. A múltkoriról én se akarok túl sokat beszélni, bár az a bizonyos jelenet a zuhany alatt még mindig furcsa. Többször eszembe jutott. Kedves volt velem, most már tisztán emlékszem, de sajnos még mindig nem az egész estére.
Mivel elfogadja a süteményeket, így amiket választ, azokat teszem neki egy tányérra, majd a maradékot megeszem én és engem egy pillanatra se feszélyez ez után, hogy közelebb kerülök hozzá. Nem szólok amúgy bele a filmválasztásba, amikor viszont elkezdődik érezhetően érdeklődve figyelem, bár kicsit furcsa a számomra és gyorsak az események. Még soha nem néztem ilyesmit, így nem meglepő. Ez valami kémes vígjáték, így időnként kérdezek Caspartól a muglis dolgokkal kapcsolatban, mert nagyon sok mindent nem ismerek, ahogy az elektronikai kütyüket sem. Pfú, túl sok ez a mennyiségű információ, kicsit meg is dörzsölöm a tarkómat, a fejem is cseppet belefájdul, de...
- Jó volt, csak... fárasztó ez a filmezés. - kicsit hátradőlök, le is hunyom szemeimet néhány másodpercre, ajkam résnyire kinyílik, sóhajtok, de aztán jobb lesz.
- Pedig azt terveztem, hogy elhívom futni, de így késő délután gondolom már nem sok kedve van. - egy kis mozgás határozottan jól esne, még az édességet is ledolgozhatnánk. Persze, ha nem, akkor nem, nem erőszak.
- A parton ilyenkor már nincsenek sokan és amúgy is jó idő van. Meg van egy jó bár, ihatnánk egy sört. Mit gondol? - már a parton, némi kocogás után. Vagy az nélkül? Oké, nekem bárhogy jó, de érezhetően kezdeményezem a közös programot, ami nem csak itthoni ücsörgésből áll. Úgy érzem jó lenne kimozdulni, barátkozni vagy valami olyasmi... Még egy filmet is végignéztem a kedvéért!
Anonymous

Vendég
Szomb. Aug. 07, 2021 10:59 pm

Cameron & Caspar
Imádom cukkolni és nem tudom meghazudtolni magam, és nem is bánom meg, mert a zavarban lévő Cameronnál nem ismerek szebb látványt, és most egy cseppet sem túlzok.
- Ez jó dolog. - Jegyzem meg, mikor szóba kerül az, hogy a bocsánatkérései egyre gyakoribbak.
- Akkor lenne probléma, ha egyáltalán nem lennél képes rá. Amilyen maximalista vagy, ez nagyon is sokat számít, hogy tudsz bocsánatot kérni. - Mondom őszintén.
- Nem cserélném el semmire ezt a bocsánatkérést. - Jegyzem azért még meg gonoszkodva, de most már határozottan jóindulatúan, nem pedig azért, mert szeretném felbosszantani.
- De rendben, hagyjuk a témát. - Egyezek bele, pedig azért még elnézegettem volna a zavarban lévő fiút, ezt be kell vallanom.

A szó a filmre terelődik, és látom rajta, hogy annyira nem vonzza a lehetőség, de azért a kedvemért csak belemegy. Nocsak, tényleg megbánta a dolgot… biztos vagyok benne, hogy más esetben élből elutasította volna a dolgot, vagy ha nem is azt, hogy velem legyen, akkor csak azt, hogy filmet nézzünk és helyette vagy azt ajánlotta volna fel, hogy sakkozunk, vagy valami egészen mást.
- Igen, néha segít kikapcsolni az agyamat, az olvasás ebben nem feltétlenül segít, mert ott mindig mindent tovább gondolok. A filmnél annyi vizuális élmény ér, hogy nem igazán kell gondolkoznom és ez segít. - Ismerem el. A sütemények a kezembe kerülnek, és habár eszek belőlük, de… nem sokat. Nekem ez bőven elég, remélem azért nem veszi észre, nem szeretném, ha azt hinné, hogy nem értékelem az igyekezetét. A film viszonylag hamar véget is ér, és muszáj megmosolyognom azt, ahogy így látom őt, fáradtan.
- Igen elsőre elég sok. - Önkéntelenül nyúlnék a feje felé, hogy a homlokára simítva a kezem kicsit enyhítsem a fejfájását, de végül időben megakadályozom a mozdulatot. Nem vagyunk olyan jó viszonyban, hogy ezt ilyen egyszerűen megtehetném… akármennyire is szeretném.

- Igazából nincs ellenemre egy kis mozgás. - Ismerem el, mikor felajánlja a futást.
- Napközben túl meleg van hozzá, hajnalban és este a legjobb és ma még nem volt meg a napi edzés adagom, mert reggel mással voltam elfoglalva. - Gondolkodom hangosan, majd rá is mosolygok.
- Felőlem mehetünk. Nekem nem volt fárasztó a film. - Cukkolom megint egy kicsit, és sajnos megint érzem a késztetést arra, hogy a homlokára simítsam a kezem. De nem teszem. Akkor sem!
- Megleszel? Vagy pont az kell most neked, hogy friss levegőn legyél? - Kérdezem némiképp aggodalmasan, bár azért igyekszem leplezni.
- Azt pedig már most előre leszögezem, hogy whisky közelébe se engedlek. - Vigyorgok rá.
- Ha lerészegedsz, akkor a tengerbe doblak, nem a hideg zuhany alá, de hidd el az sem sokkal kellemesebb. - Persze csak szórakozok vele, nem hiszem, hogy megint lerészegedne annyira, mint a múltkor, főleg mivel most velem lesz együtt. Ez egészen más élethelyzet, és talán… de csak talán már nincs is annyira rosszul lelkileg, mint akkor azon a bizonyos estén.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Szomb. Aug. 07, 2021 11:18 pm
Caspar & Cameron

A bocsánatkérés

Zavarba jövök, nem tehetek róla. Lehet nem kéne, én se értem saját magam, de mégis megtörténik, Caspar pedig tovább cukkol, a fenébe is.
- Jól van már! - morgolódok kicsit, de aztán aprókat pislogok a következőkre, hogy ezt nem cserélné el semmire. Mert ez... nem is tudom, hogy hangzik, de a zavarom nem csökken tőle, talán inkább nő, miközben szemeibe nézek, kicsit hosszabban is, majd én leszek az, aki félrenéz és azért megörülök, amikor végre elengedi a témát. A filmnézés jobb lesz, hajlandó vagyok rá, semmi ellenkezést se hallhat, bár sejtem előre, hogy fárasztó lesz, csak arra nem számítok, hogy milyen szinten fogja elzsibbasztani az agyam és lefárasztani a szemeimet. Aki számára ez újdonság, ott nagyon erősen érződik a hatása.
- És azért zavar, hogy mindent nem értettem. Ezek a mugli tárgyak nagyon furcsák... - pislogok Caspar felé, mert bár voltak dolgok, amikre rákérdeztem, mint a mobiltelefon, a rajta lévő dolgok, az ottani rendőrség működése, az autózás, stb, azért egy idő után cikinek éreztem és inkább hallgattam és figyeltem, próbáltam magamtól összerakni a képet. Viszont még egy filmet most biztos, hogy nem vállalnék be, ellenben némi mozgás úgy érzem, hogy jól esne, de nem egyedül. Örülnék, ha a férfi is velem tartana.
- Rendben! És biztos lenne más, ami magának fárasztó és nekem nem. - jegyzem meg, próbálva visszaszúrni és bele se gondolok abba, hogy szavaim akár félreérthetően is csenghetnek. Hát én nem annak szánom ugyebár.
- Hogyne lennék? Még csak az hiányzik, hogy aggódjon értem egy filmnézés miatt. - vigyorgok vissza, majd felkelek, elpakolni pedig szerintem ráérünk később. A tervem tehát előállt, futás és némi iszogatás a parton.
- Sört mondtam, nem whiskyt. Nem kívánom a rövidet amúgy se. Bőven sok volt a múltkor. - a múltkor, amikor... Oké, erről megint nem akarok beszélni, de tesz róla, hogy még inkább az eszembe jusson az a bizonyos jelenet. Össze vagyok kissé zavarodva.
- Valószínűleg ha részegen a tengerbe dobna, meg is fulladnék. Annyira nem kívánom azt a halált, szóval... nem részegedek le. Amúgy is csak egyetlen egyszer történt, de látom jól megjegyezte! Nem adok rá lehetőséget, hogy ismét úgy lásson. - emelem fel mutatóujjam, mert tényleg nem szoktam inni, nem hazudtam akkor se. A lelkiállapotom viszont javult, bár ér elég stressz az auguránvadász projekt miatt, főleg, hogy apám elől titokban kell tartanom mindent, de erre most nem akarok gondolni.
- Gyorsan átöltözök, aztán mehetünk. - gondolom Ő is hasonlóan tesz. Viszont most nem csukom be a szobám ajtaját, feleslegesnek érzem. Pillanatok alatt kibújok a pólómból és a nadrágomból, majd felhúzok egy egyszerű, fekete, kicsit térd fölé érő nadrágot és egy szintén fekete pólót. Teszek el némi pénzt és a pálcám, másra pedig nincs szükségem.
- Részemről mehetünk... - lépek ki a folyosóra és ha Caspar is átöltözött, akkor nem megyek vissza a nappaliba, ellenben ha már készen áll vagy lent várna, akkor ott találkozunk, jobbom pedig felé nyújtom.
- Akkor bízik bennem? Mehetünk oda, ahova én gondolom? - persze ez a bizalom kérdés érzem, ahogy kimondom, hogy erős, főleg a múltkor történtek után, de... talán kapok még egy esélyt. Mivel nem tudom konkrétan elmagyarázni neki, hogy hova hoppanáljunk és nem is biztos, hogy volt már ott, ezért én hoppanálnék és vinném magammal, tehát ha elfogadja a kezem, akkor fog ez megtörténni.
A helyszín, ami fogad minket ez után az egy halványan kivilágított tengerpart. A hűvös esti szél belekap a hajunkba, a távolba pedig látható lesz néhány étterem és bár. Az a cél, de addig még van jó néhány kilométer.
- Szeretem ezt a helyet. - jegyzem meg, miközben eleresztem, majd megmozgatom magam, bemelegítek. Nyújtom kicsit az izmaimat, majd ha úgy érzékelem, hogy Caspar is indulásra kész, akkor irány a bár, tehát fussunk. Törekszem a hasonló tempóra.
Anonymous

Vendég
Hétf. Aug. 09, 2021 1:12 am

Cameron & Caspar
Úgy döntök, hogy nem kísértem a szerencsémet, és nem ugratom tovább, akármennyire is találom ellenállhatatlannak a reakcióit: nemrég békültünk ki, és még véletlenül sem szeretném azt, hogy visszatérjünk arra a szintre, mint amin az elmúlt két hétben voltunk. De azért azt csak nem tudom megállni, hogy ne viszonozzam a pillantását jó hosszan, és nem tudok nem még szélesebben mosolyogni, mikor végül ő néz el előbb. Azt hiszem, mostantól ez lesz az új kedvenc hobbim: zavarba hozni Cameront. Főleg mivel én baromi jól szórakozom a helyzeten, az teljesen mellékes, hogy Ő talán nem annyira… Azért a filmezés sikerülhetett volna jobban is, legközelebb majd biztos olyannak fogok próbálkozni, ami kevésbé lesz ennyire… sok elsőre.
- Igen, tudnak azok lenni, főleg ha az ember elsőre találkozik velük. - Bólintok egyetértően.
- Kicsit rossz választás volt ez a részemről, nem teljesen gondoltam át, valószínűleg a nagy részét nem értetted. - Pillantok felé bocsánatkérően.
- Legközelebb fantasyt fogunk nézni, az kicsit ismerősebb lesz, plusz elég vicces, hogy a muglik, hogyan képzelnek el minket, varázslókat. - Döntöm el, ezzel is előre jelezve, hogy vannak még tervben ilyen esték. Persze, csak akkor, ha ő sem bánja, mert én biztos, hogy nem utasítanék vissza egyetlen programot sem, amit vele együtt tölthetek el, főleg most, hogy két hétig teljesen kizártam a mindennapjaimból.

A visszaszólásra kicsit felvonom a szemöldökömet.
- Akad. - Ismerem el, egy apró mosollyal. Például az elég fárasztó, hogy ne teperjelek le minden egyes alkalommal, amikor egy szál törülközőben mászkálsz. Az is az, hogy ne figyeljelek minden egyes alkalommal, mikor azt hiszed, hogy nem teszem. Az pedig végképp fárasztó, hogy ne érjek hozzád.
- Nem tehetek róla, ilyen vagyok.   - Ismétlem a korábbi szavait, most már fülig érő vigyorral. Említettem már, hogy imádom piszkálni?
- Úgysem hagynám, hogy megfulladj. - Világítok rá, kicsit komolyabban.
- Persze, hogy megjegyeztem! Soha nem is fogom elfelejteni, amíg csak élek, és valószínűleg fel is fogom emlegetni a jövőben, ha azt akarom, hogy zavarba gyere. - Szalad ki a számon, de aztán úgy teszek, mintha ez nem egy elszólás lett volna. Ebben profi vagyok.
- Egyébként jobb is, ha nem történik meg megint, nem feltétlen szerencsés, ha az ember nem emlékszik a részletekre. - Teszem hozzá, egy kicsit témaelterelésként is, próbálva elfedni egy kicsit az előző szavaimat.

- Oké, úgyis követem a példádat. - Bólintok rá, majd amikor elindul a szobája felé, én is így teszek, hogy átöltözzek edző cuccba. Én sem töltök el sok időt a szobámban, de én már automatikusan csukom be magam mögött az ajtót: hiszen bőven vannak olyan dolgok, amikről nem szeretném, hogy tudna. Gyorsan átveszek egy kényelmesebb fekete nadrágot és egy szürke pólót, és már a folyosón találkozok Cameronnal. Gondosan becsukom a szobám ajtaját, majd felé fordulok.
- Igen az én részemről is mehetünk. - Biccentek egy kis mosollyal, majd mikor felteszi a következő kérdést, kicsit habozva nézek a kezére. Igen, megbocsátottam neki, de ez a bizalom kérdés elég kényes téma. Tudom, hogy csak egy egyszerű hoppanálásról van szó, de azért az a seb, ami akkor keletkezett, mikor olyan helyre akart betörni, amit zárt ajtók mögött őrzök, még mindig ott van.
- Legyen. - Mondom végül, és habár én a belső vívódásomat sokkal hosszabbnak érzékeltem, kívülről ez csak tényleg pár pillanat volt. A szavaimmal egyidőben pedig már fogom is meg a kezét és rábízom magam a célponttal kapcsolatban.

Hamar sikerül túlesnem a kellemetlen érzésem, majd kíváncsian nézek körül, hogy pontosan hova is érkeztünk. A part egyből olyasfajta nyugalmat áraszt, ami pontosan az én terepem: el kell ismernem, hogy én sem választhattam volna ennél jobbat egy kis futáshoz.
- Nem csodálom, ez tipikusan olyan hely, ahol teljesen ki lehet kapcsolni. - Ismerem el. Kicsit talán túlságosan is bánom, hogy ilyen korán elengedett, de gyorsan összeszedem magam és én is bemelegítek egy kicsit, majd Cameronnal együtt kezdek el futni. Én is figyelek arra, hogy hasonló tempónk legyen, de úgy érzékelem, hogy hasonlóan jó kondiban vagyunk, ha erről van szó, ezért ezzel nem feltétlenül lesz probléma. Nem kell sok idő hozzá, hogy teljesen lemenjek alfába: élvezem a friss esti, sós levegőt, azt, hogy Cameron itt van mellettem, azt, hogy tényleg nincs senki más rajtunk kívül a parton. A hullámok hangja is csak tovább segít abban, hogy teljesen elengedjem az eddigi problémákat, amik foglalkoztattak. Jól esik a mozgás.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Hétf. Aug. 09, 2021 7:58 am
Caspar & Cameron

A bocsánatkérés

Nem értem, hogy képes ilyen könnyedén és ilyen sokszor zavarba hozni, de most se tudom hosszan állni tekintetét, jobbnak látom félrenézni, de legalább a torokköszörülés elmarad. A vigyort viszont látom, így csak mosolygok én is.
- Hát, tényleg nem, és egy idő után nem akartam folyamatosan kérdezgetni, mert akkor Ön se élvezte volna a filmet. - ismerem be, szóval csak néha kapott tőlem egy kérdést, aztán annyiban hagytam és próbáltam magamtól rájönni a dolgokra, több-kevesebb sikerrel. De azért nem volt vészes. Mint hallom, máskor is lenne ilyen terve, már hogy filmezzünk, én pedig egyelőre nem igazán tudom, hogy álljak ehhez, de végülis… nem volt rossz.
- Jó… legyen. - bólintok rá, hátha az valóban másabb lesz. Viccesnek biztos vicces, tényleg érdekelne, hogyan látják a mágiát a muglik. Na de a mai nap további programját is megbeszéljük, mert ez a két hét mindkettőnk számára hosszú volt és hiába van már szinte este, nem kell tízkor ágyba bújunk és egyébként is hétvége jön. Amikor engem ismétel viszont csak megcsóválom a fejem, és azt azért határozottan jó tudni, hogy nem hagyna megfulladn.
- Hogy zavarba jöjjek? Csak tudnám miért élvezi ennyire. Én azért kevésbé, csak úgy mondom. - morgok kicsit, de érezhetően most nem veszem magamra, nem érint igazán negatívan, valahol talán mulattató is, kellemes. Olyan fura érzés. Ismét némileg zavarba jövök, de most próbálom leplezni. Mi a franc van velem? Miért éri el ezt nálam ilyen gyakran?
- Igen, tudom… Zavar is, hogy nem emlékszem, bár megmutathatná az egész estét, Ön emlékszik. - legilimenciával ugyebár, ahogy a múltkor is megnézte az én fejemben, hiába nem azt kereste. Nem kell ehhez az Ő elméje, az enyémben is benne van. De az a zuhany… Úgy rákérdeznék, hogy miért volt akkor olyan kedves velem, mert az volt, határozottan, hiába a hideg víz, de nem, erre a kérdésre még nem állok készen, így inkább az mellett döntök, hogy készülődjünk, aztán induljunk.
Az átöltözés hamar megvan, pasiból vagyunk mindketten, így a folyosón találkozunk, de én nem húzom be magam után az ajtót. Rend van a szobámban, talán némileg katonás is, semmi sincs elől továbbra se, a holmik pedig a szekrényekben, fiókokban, az elvarázsolt ablaküveget pedig úgy sejtem, hogy Caspar kiszúrta már. A bizalom kérdése viszont érzem erős, mégis kivárok, érdekel a döntése, de aztán amikor kezemre fog finoman biccentek, majd már érezheti is a húzó érzést a köldökénél, mi pedig nemsokára a tengerparton találjuk magunkat.
- Igen, szerintem is! - bólogatok, majd bemelegítünk és ez után kezdünk neki eleinte a kocogásra, majd némi idő után azért gyorsítok, de nem vészesen, csak egy kellemes tempót felvéve.
- Egyébként még soha nem futottam mással… - ismerem be, bár franc tudja, hogy miért. Az ötletet se értem, hogy honnan jött, de szeretek vele lenni. A futás közben azért a légzésemre koncentrálok elsődlegesen, na meg a kellemes sós levegőre, de azért néha egy-két egyszerűbb mondatot intézek Caspar felé. Átlagosakat, a helyről, a tengerről… az úszásról, hogy itt békésen lehet megmártózni is edzés után, én gyakran szoktam.
Nagyjából háromnegyed óra telik el, mire megérkezünk a kiépített részhez, így lassítok, majd megállok és kicsit megtámaszkodom térdeimen, majd lenyújtok.
- Én állom a sört, és… - itt megakadok egy pillanatra, miközben az egyik bár felé tartok. Ki van építve, a partnál le lehet ülni kényelmesen. - Ihatnánk egy pertut is. Tudom, nem nekem kellene ezt kezdeményezni, mert Ön az idősebb és a tanárom is, de ha már együtt élünk… - vonok vállat, mintha nem lenne nagy dolog.
- Persze csak Akadémián kívül lépne érvénybe. - tehát csak akkor tegezném, ha nem vagyunk az intézményben. Már ha benne van. Azt mondjuk röviddel szokták, de a sör is megteszi, így ha megérkezünk a kipárnázott székekhez és a barátságos asztalokhoz, akkor kiválasztok magamnak egy világos sört, majd ha Caspar is eldönti, hogy mit kér, leadjuk a rendelést, fél perc múlva pedig már meg is kapjuk, amit kértünk. Nincsenek sokan, de azért nem csak ketten vagyunk vendégek. A sörösüvegemet felemelem, majd Caspar felé tartom, kérdőn pillantva rá, hogy halljam, miként döntött. Lehet mára túl sok leszek neki, de egyre nehezebb magáznom Őt, főleg az ilyen jellegű szituációkban és legalább nem csak kicsúszik a tegezés, hanem megadom a módját.
Anonymous

Vendég
Hétf. Aug. 09, 2021 4:28 pm

Cameron & Caspar
Kicsit megcsóválom a fejemet, és szelídül a mosolyom, mikor azt mondja, hogy nem akarta elrontani nekem a filmélményt. Pedig ha tudná… hogy azt sokkal jobban élveztem, hogy az ő reakcióit figyeltem végig a filmezés alatt…
- Nem zavart volna, legközelebb nyugodtan tedd meg. - Biztosítom róla.
- Ha nem vetted még észre, akkor most mondom: szeretek magyarázni. Szinte már betegesen, talán pont ezért is lettem tanár. - Jegyzem meg egy nagyobb vigyorral. Tényleg szeretném, ha vissza kellene fognia magát, ha kérdése van, tényleg az a specialitásom, hogy válaszoljak mindenféle kérdésre. Csak akkor nem válaszolok, ha nem akarok, ennyire egyszerű, de akkor azt általában meg is mondom a másik félnek. Vagy elterelem a témát. Vagy csak féligazságot mondok. A lehetőségek végtelenek.
- Nem hangoztál túl meggyőzőnek. - Mondom neki gyengéden.
- Bízz bennem, a következő jobb lesz. - Ez már elhatározás is a részemről, addig nem fogok nyugodni, amíg meg nem találom a számára megfelelő stílust, amit majd szeretni fog. Végül is… van még időnk a nyár végéig. Már nem sok, de azért akad.

- Annyira mégsem hallom azt, hogy panaszkodnál. - Jegyzem meg szemtelenül, mikor szóba kerül az, hogy szeretem zavarba hozni.
- Lefogadom, hogy te is élveznéd, ha fordítva lenne így, de ez kétlem, hogy valaha is meg fog történni. - Vigyorgok elégedetten. Ó, pedig, ha tudná, hogy minden eszköz megvan ehhez a kezében! Viszont nem ismer igazán, így nem is tudhatja, hogy hogyan használja fel ellenem ezeket az eszközöket. Pedig néha még akaratlanul is sikerül neki, elég csak példának venni azt, hogy előszeretettel felejti el felvenni a pólóit. Nem mintha, panaszkodnék…
- Nem tudom, hogy mennyire lenne ez jó ötlet.  - Vallom be pár pillanatnyi gondolkodás után, amikor szóba kerül az a bizonyos este, amire nem nagyon emlékszik.
- De talán majd egyszer… - Mondom végül, bár kicsit tartok attól, hogy ha minden egyes részletét látná az emléknek, akkor kezdene majd elkerülni. Végül is… nem volt túlságosan professzionális az, hogy mellette ültem az ágyon, lényegében ölelgettem és simogattam a haját. Nem tudom, hogy ezt az emléket hogy fogadná, és jelenleg túlságosan örülök annak, hogy kibékültünk, hogy a közeljövőben teljesíteni tudjam ezt a kérését.

Hamar megvagyunk az átöltözéssel, így mindenféle probléma nélkül tudjuk folytatni az este további részét az edzéssel. A bizalom kérdéssel habár még vannak kétségeim, de ez most nem olyan helyzet, hogy a féltve őrzött titkaimat próbálná kimutatni, ezért megszavazom neki, és úgy látszik, hogy jól tettem, mert ezért a helyért, nagyon is megérte. A futás is jól esik, az is, amikor felgyorsítjuk a tempót.
- Hogyhogy? - Kérdezem kicsit meglepődve. Tudom, hogy nem sok mindenkije van, de…
- Még Selwynnel sem? Úgy vettem észre, hogy egész jól kijöttök. - Pillantok felé érdeklődve, de egy pillanatra sem esek ki a futás ritmusából. Utána pedig hagyom magamat átengedni a békének, amit már nagyon régóta nem éreztem, ha őszinte akarok lenni magammal. Nem kell sok idő ahhoz, hogy odaérjünk a kitűzött célpontunkhoz, és pont annyi mozgást csináltunk, hogy az még kellemes legyen. Elég csak pár perc, hogy teljesen normálissá váljon a légzésem, miközben önkéntelenül is érdeklődve figyelem a környezetemet. Na meg persze Cameron izmait, de igyekszem nem túl hosszan elidőzni rajtuk.

A hirtelen felajánlásra egyből szélesen elmosolyodok, és kisimítok pár rakoncátlan tincset az arcomból, hogy még véletlenül se zavarjon meg abban, hogy a fiút figyelhessem.
- Benne vagyok. - Mondom csak egyszerűen.
- Egyébként csodálkozom, hogy eddig még nem tetted. - Ismerem be, miközben elindulok utána a bár felé.
- Én már nagyon régen nem magázlak… azok után képtelen voltam rá, hogy a hátamon kellett elcipelnelek a szobámba. - Vigyorgok rá, majd mivel itt az ideje annak, hogy megrendeljünk az italokat, ezért arra kezdek koncentrálni. Én végül egy barna sör mellett döntök - jobban szeretem, mint a világos söröket - majd helyet is foglalunk egy kellemes asztalnál  a parton. Az italaink is hamar megérkeznek, és továbbra is nagy mosollyal koccintok a fiúval.
- Hozzáteszem, hogy nem haragudtam volna meg, ha egyszer csak letegeztél volna. Amúgy sem vagyok oda a formaságokért, ha őszinte akarok lenni.  - Vallom be, belekortyolva a sörbe.
- Az akadémia viszont megköveteli, úgyhogy már egészen megszoktam, de nem szerettem meg. Pedig sokkal öregebbnek érzem magam, amikor mindenki magáz. - Hozzátenném, hogy alapból is öregebbnek érzem magam a koromnál, de lehet ez csak a hosszan elnyúló depresszió miatt van.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Hétf. Aug. 09, 2021 6:46 pm
Caspar & Cameron

A bocsánatkérés

Én érztem már kellemetlennek, hogy mennyi folyamatosan teszek fel kérdéseket a film közben, így mindketten lemaradunk jelenetekről, beszélgetés részletekről, de meglep az, amit mond, így mosolyogva bólintok. Hát jó...
- Rendben. Ha tényleg nem bánja... - de jó, felfogtam, hogy nem. A következő megjegyzésére viszont halkan felnevetek.
- De, észrevettem! Lehetetlen lett volna nem észrevenni. - vigyorgok még kicsit én is, de a következő filmtől azért van bennem némi félsz. Ez is rendesen lefárasztott, de persze, benne vagyok, nem mondok nemet. Arra pedig, hogy bízzak benne végül biccentek.
- Bízom. - őszintén. Szemeibe is nézek, ahogy kimondom ezt az egy szót, majd rátérünk az én zavarba hozásomra, ami bosszantó sűrűségűvé kezd válni. Én tényleg nem értem, hogy csinálja, de látom ám, hogy élvezi, nem úgy, mint én.
- Mit érnék vele? Ugyanúgy szívná tovább a vérem. - túrok bele hajamba, amolyan "feladom" tekintettel.
- Hmm, vegyem kihívásnak? Mert akkor benne vagyok! - kacsintok játékosan, legyen akkor így, meglátjuk, hogy sikerül-e majd zavarba hoznom. Persze én nem gondolok a számára egyértelmű dolgokra, eszembe se jutnak, ahogy sajnos az a bizonyos este se igazán, amit nála töltöttem. Biztosra veszem, hogy baromira hülyén viselkedtem és ezzel azért nem lenne rossz tisztában lenni, de a válasza kétségeket ébreszt bennem és túl sok további kérdést.
- Ezt hogy érti? Mégis csak velem történt, jogom van tudni. Ennyire... gáz voltam? - vagy miért tagadja most meg tőlem? Én ragaszkodnék hozzá, de ha nem segít, akkor nehezen fog menni, bár persze máshogy is megoldhatnám, mégse biztos, hogy más módszerhez folyamodnék. Mivel nem mond nemet a közös futásra és sörözésre, ezért átöltözünk, majd nemsokára már a tengerparton vagyunk, ahol némi bemelegítés után megkezdődik a közös futásunk.
- Igen, Devonnal barátok vagyunk, de valahogy nem alakult soha úgy, hogy együtt menjünk el futni, csak ezért. - vonok vállat, mert tényleg nincs más oka. Akár csak Caspar, úgy én is élvezem ezt a programot és a hely adta békességet, minimálisan beszélek csak, majd odaérve a bárhoz lenyújtok, de leizzadt testemmel nem foglalkozom. A sötét pólón amúgy se látszik, csak alkarjaimon és némileg pirosabb arcomon, na meg a homlokomra tapadó hajam is eléggé árulkodó, de ez errefelé gyakori, nem fognak kinézni minket ezért. Inkább megnézni a csinos pincér lányok, akiket viszont én most lazán figyelmen kívül hagyok, nem érdekelnek. Viszont szerintem elérkezett az ideje annak, hogy tegeződjünk, már részemről és bár némileg visszafogottan kezdek bele az utalásba, meglep, hogy Ő már korábban számított erre.
- Ön az idősebb, szóval nem nekem kellett volna felvetnem. - szalad feljebb a szemöldököm, de aztán mosolygok azon, hogy benne van. Akkor megbeszéltük!
- Jól van, jól van, nem kell mindig emlékeztetnie rá, tudom. - legyintek, hogy hagyjuk már azt a ciki alkalmat, inkább dobjuk le magunkat, majd rendeljünk. A sörök is megérkeznek nemsokára, jó hidegen, az üvegek is szinte izzadnak, de pont így tökéletesek. Koccintunk, majd eközben Caspar szemeibe nézek.
- Akkor szia! - legyen akkor ez a pertunk. Iszom is rá, majd vigyorgok ismét.
- Hát már többször majdnem megtörtént, ha őszinte akarok lenni. Bár a tanárom vagy, de... amióta hozzád költöztem más lett a kapcsolatunk. Jó tudom, az elmúlt két hetet ne nézzük, azt én basztam el, de amúgy tényleg örülnék, ha jobban megismerhetnélek. - azt nem mondom ki, hogy örülnék, ha barátok lennénk, pedig ez van igazából bennem. Tényleg jó lenne, de tudom, hogy az majd egy következő lépcsőfok lesz.
- Pedig elég fiatalos vagy. Most se mondaná meg senki, aki felénk néz, hogy a tanárom vagy és nem a barátom. - vonok vállat lazán, mert hát franc gondolná, hogy elmúlt harminc is ugye.
- Szóval a barna sört szereted. Kedves röviditalod? Kedvenc ételed? Milyen stílusú zenéket csípsz? - ismerkedjünk akkor. Iszom egy nagyobb kortyot, majd hátradőlök kényelmesen és várok. Számíthat ám még kérdésekre, mert bár pár dolgot már megtudtam róla, közel sem eleget.
Anonymous

Vendég
Hétf. Aug. 09, 2021 9:29 pm

Cameron & Caspar
Mosolyog, és ez nekem már elég ahhoz, hogy tudjam, hogy legközelebb már nem lesz azzal problémája, hogy kérdezzen, ha azt szeretné tenni.
- Tényleg nem bánom. - Erősítem meg még inkább, biztos, ami biztos alapon.
- Akkor is magyarázok, amikor nem kellene. - Teszem még hozzá én is nevetve. Kifejezetten szeretek gúnyt űzni saját magamból, ezt is észrevehette, különben sem nagyon szoktam véka alá rejteni a lesújtó véleményemet saját magamról egyes helyzetekben, bár azért a diákjaim előtt igyekszem a magabiztos Caspar Morrisont alakítani. Még szerencse, hogy tisztában vagyok a tudásommal: egyébiránt másra nem igazán lehetnék büszke, semmi mást nem sikerült elérnem az életemben, csak azt, hogy igazán szeretem a munkámat, és legalább emiatt nem kell aggódnom a jövőben.
-Köszönöm. - Mondom neki őszintén, amikor szóba kerül a bizalom kérdése és hosszan viszonzom a pillantását, és nem, megint nem én leszek az, aki először elnéz.

- Igen, ez igaz. - Ismerem el nagy vigyorral. Azt inkább nem mondom, hogy a morgolódását is szeretem, mert akkor már biztos, hogy furcsán nézne rám. Pedig így van. Tudom, hogy nincs igazi harag a morcosságai mögött és csak duzzog, de valamiért ez is hiányozna, ha már nem lenne.
- Próbálkozni szabad. - Vonok vállat és igyekszem figyelmen kívül hagyni azt, hogy mekkorát dobbant a szívem arra, ahogyan rám kacsintott. Ez nem normális. Nagyon nem az. Az egy kicsit legalább segít elterelni a figyelmemet erről, hogy megint szóba kerül az a zuhanyzós eset.
- Igen, jogod van tudni. - Nem ezt a jogot sosem vitattam el tőle, de...
- Nem, annyira nem voltál az. De ha emlékeznél minden részletre, biztos vagyok benne, hogy kellemetlenül éreznéd magad a közelemben, azt pedig nem szeretném. - Döntök az igazság mellett.
- A helyzet az, hogy… én eléggé gondoskodó típusú ember vagyok, bár gondolom ez elsőre nem feltétlenül látszik. Amikor pedig abban a kiszolgáltatott helyzetben voltál beindultak nálam ezek a bizonyos ösztönök és… a lényeg az, hogy én nem bántam meg, de ha te emlékeznél rá, akkor biztos, hogy zavarban lennél és nem feltétlenül a jó értelemben. Még csak most békültünk ki és nem szeretném, ha emiatt elkerülnél. - Ha már az igazság, akkor legyen a teljes igazság, hogy miért nem akarom most megmutatni neki.
- Szóval… jegeljük egy kicsit. Csak egy hétig mondjuk, utána megmutatom az emléket. - Ezt veheti ígéretnek is.

A futás viszont határozottan jó ötlet volt, és csak remélni merem, hogy nem ez volt az első és utolsó alkalmunk erre, mert… kifejezetten élvezem Cameron társaságát. És nem, nem csak azért, mert fizikailag vonzódom hozzá, azt tudom kezelni - legalábbis azt hiszem, hogy tudom kezelni -, de már a személye is olyanná vált, akivel jó beszélgetni, meg amúgy is jó vele lenni. Ki gondolta volna ezt az elején? Ezért is, meg még sok más okból kifolyólag fogadom jól tehát a tegeződés lehetőségét, mert ez csak azt jelenti, hogy talán, de csak talán nem csak én gondolom így.
-Jó, ez tény, de mint mondtam… nem igazán szeretem a formaságokat és nem is nagyon szoktam ilyeneken gondolkozni. - Vallom be mosolyogva.
- Oké, oké, befejeztem. Legalábbis mára. - Jegyzem meg egy szemtelenebb vigyorral, mert azt azért nem tudom megígérni, hogy a jövőben nem fogom ezzel a kellemetlen emlékével piszkálni. A koccintás után a hivatalosabb köszönésére csak még nagyobb lesz a mosolyom és megint csak viszonzom a pillantását. Határozottan jó érzés hallani, ahogy tegez. Hiba volt nem megkérni korábban erre… bár talán kicsit tartottam is attól, hogy ezzel túl közel kerül hozzám, de azt hiszem ezzel már egy kicsit elkéstem.

- Én is szeretnélek jobban megismerni. - Ismerem el halkan, aztán csak megint elmosolyodok és igyekszem elhessegetni a vészjelző gondolatokat a fejemből, amik azt jelzik előre, hogy ez nem feltétlenül jó ötlet.
- Ezt most bóknak vettem. - Jegyzem meg egy szélesebb vigyorral, és hát lássuk be, jól esik. Nem mintha nagyon aggódnom kellene a korom miatt, varázslók vagyunk, alapból hosszabb az életünk mint egy átlagos muglinak. Már persze akkor, ha idő előtt nem gyújtom fel magam, mert annyira elveszítem az uralmat az erőm felett, bár ennek az esélye közelít a nullához.
- Nem igazán szeretek inni. - Vallom be a kérdésére.
- A rövid italokat sem szeretem igazán, próbálom minél inkább elkerülni, főleg azok után, hogy egy rosszabb állapotomban abban kerestem vigasztalást. Nem volt túl jó ötlet, és azóta sem szeretnék visszatérni ehhez a rossz szokáshoz, úgyhogy maradok a sörnél meg néha a bornál. - Fejtem ki kicsit bővebben.

- Te azt mondtad, hogy szintén nem nagyon szoktál inni. Ez határozottan egy jó tulajdonság, tartsd is meg. Téged alapvetően egyébként eléggé sznobnak gondolnálak… mármint italok terén. - Javítom kicsit ki magam, mert nem sértésnek szánom a kifejezést.
- Drága borok, pezsgők, ilyesmik… néha egyszer-egyszer sör. Eltaláltam? - Kérdezem mosolyogva.
- Kedvenc ételem nem igazán van, szeretek mindig új dolgokat kipróbálni. Olyan sincs igazán, amit nem eszek meg, nem vagyok válogatós. - Azt azért nem mondom, hogy az édességeket kifejezetten nem szeretem, nem szeretném, hogy rosszul érezze magát.
- Na és neked? Békejobbként ma megfőzhetném neked a kedvencedet. - Ajánlom fel neki hirtelen.
- Zenék… csak edzés közben szoktam hallgatni, de akkor általában valami rockos, pörgősebb hangzású számokat. Azon kívül nem nagyon szoktam. - Mondom elgondolkozva.
- Te miket szeretsz? - Kérdezek végül vissza, mert ezt valahogy nem sikerült megfigyelnem, mikor sok mást már igen.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Hétf. Aug. 09, 2021 10:22 pm
Caspar & Cameron

A bocsánatkérés

Nem igazán értem, hogy képes Caspar ennyiszer zavarba hozni, mert alapvetően magabiztos embernek tartom magam, aki aztán nem jön könnyedén zavarban, de vele mégis más. De hogy fordítva ez működne-e? Nos, jelenleg fogalmam sincs, de kihívás elfogadva! Mindig szerettem a versenyeket!
- Rendben van! - akkor legyen így. Egy kacsintást is kap hozzá, érezze csak, hogy rajta leszek ám az ügyön. Még nem tudom, hogy hogyan, de majd átgondolom vagy a szituáció adja... elválik.
Arról viszont, ami történt szeretnék tudni. Jogom van hozzá, elvégre én voltam az egyik résztvevő azon az estén és nem értem, hogy miért titkolja ennyire. Amikor viszont belekezd a magyarázatba rendesen összezavar és nos... kismillió dolog az eszembe jut szavai nyomán.
- De miért érezném kellemetlenü magam? Mi a fenét műveltem? - bökje már ki az istenért!
- Mit nem bánt meg és mitől lennék zavarban? Mi... mi történt, khm, köztünk? - oké, ezt kimondani is meredek, talán el is pirulok némileg, mert gondolataim akaratlanul is túl sok minden körül forognak, de ezt a fogalmazást nehéz máshogy érteni. Ennyire berúgtam volna? De gondoskodásról beszél, nem másról, baromira értetlenül állok az egész helyzet előtt.
- Bökje már ki! - majd utána jegeljük, de legalább mondja el mi a franc zajlott azon az estén kettőnk között. Már a zuhany alatt is furcsa volt minden. Nem vagyok meleg, tudtom szerint nincs bennem ilyen hajlam, szóval biztosan én gondolom túl, egészen más lesz a dolog mögött, szóval kivárok jobb híján és remélem, hogy nem hagyja ennyiben.
A futás most jobban kell, mint azt eredetileg gondoltam volna. Segít levezetni a bizonytalan feszültséget bennem, majd utána megpihenhetünk az egyik bárnál egy-egy sör társaságában. De ha már sör és közös program, akkor a tegeződést is szóba hozom, mert úgy érzem, hogy egyre furcsább magáznom Caspart. Nem akarom tovább fenntartani ezt a távolságot, feleslegesnek érzem. Mondjuk neki illett volna felvetnie, főleg, hogy mondja, várta már mikor hozom szóba, de ezen most elegánsan átlépek, inkább megvárom az italokat, majd a koccintás után már tegezve köszöntöm.
- Ki gondolta volna? - vigyorgok rá, mert korábban biztosan nem így érzett, hogy majd pont engem akar megismerni. De örülök változott a véleménye, akár csak az enyém vele kapcsolatban.
- Hmm, csak tessék. - veheti bóknak, végülis... Na de ismerkedjünk! Még sok mindent nem tudok róla, így ideje megosztania velem többféle információt is ám, tehát igyekszem mindenfélébe belekérdezni, aztán majd adja magát a beszélgetés úgyis.
- Amikor... Ő meghalt, igaz? - tudom-tudom, ezt a témát kerüljem, de most kibukik, mindenesetre utána Ő próbál meg jellemezni engem, de egész jó, egész jó én mondom, így biccentek.
- Igen, el. Leginkább a kötelező rendezvényeken szoktam inni egy-két pohárral és ritkán sörözök, mint most. A futás után egy üveggel nem esik rosszul, de nem terveztem többet inni, inkább meggyőznélek, hogy gyere be velem a vízbe. Nem olyan hideg, hogy megfagyjunk, bár te tűzmágus vagy, szóval előnyt élvezed, de pont kellemes, hogy felfrissüljünk. - aztán otthon majd lemossuk magunkról a sós vizet. Persze nem öltöztünk úgy, de ha arrébb megyünk senkit se zavarunk majd egy boxerben és a cuccainkhoz se nyúlnak majd. Attól pedig nem tartok, hogy egy csápa a seggembe harapna, túlságosan be nem mennék, ahhoz már valóban későre jár.
- Hmm, tényleg gondoskodó vagy, hogy főznél nekem, de inkább holnap, ma már úgyis későre jár. Legyen ebéd. - és hogy mi a kedvencem? Ezen azért egy picit elgondolkodok...
- Igazság szerint a múltkor ráéreztél. Szeretem a különböző sült húsokat, krumplis körettel elsődlegesen és valami salátával hozzá. A hús ne legyen száraz, ennyi a lényeg. - egyszerű megjegyezni, igazából elég alap kaja, és ha már válogathatok, tényleg holnapra rendelem meg. Remélem nem tűnök túl pofátlannak.
- Én is úgy vagyok vele, mint te. Akkor majd a következő közös edzésre betehetnénk valami zenét is, talán jobban menne, megadná az ütemet és te kerülnél többször a földre. - vigyorgok rá, határozottan kezd jobb kedvem lenni és kezdek én is felengedni.
- Szóval, Caspie... - pofátlan vigyor, emlékszem ám erre a történetre!
- Mivel foglalod le magad a nyáron? Én elég sok időt töltök most a Minisztériumban, amikor hazaérek akkor pedig általában otthon vagy. Ne mond, hogy egész nap csak olvasol. Biztos vannak még hobbijaid vagy elmászkálsz valamerre. Mivel töltöd az idődet, amikor nincs tanítás? - megint meghúzom az üveget, de teljes türelemmel várok a feleletére. Még több mindent tudni akarok róla.
Anonymous

Vendég
Szomb. Aug. 14, 2021 9:48 pm

Cameron & Caspar
Nem gondoltam volna, hogy azzal, amit mondok, csak még jobban sikerül majd összezavarnom az egész zuhanyzós estével kapcsolatban, de úgy látszik, mégis csak sikerül.
- Semmi olyan durva dolgot, mint amit hiszel. - Igyekszem a kérdésére leszögezni, de már látom, hogy ez nem lesz elég, pláne amikor megint túl gondolja a dolgokat és olyanokat feltételez, ami tényleg nem történt meg.
- Merlin szerelmére, semmi nem történt köztünk. - Mondom határozottan, miközben a szemeibe nézek.
- Mégis minek nézel? Nem használnám ki egyik diákom illuminált állapotát se ahhoz, hogy bármi is történjen. - Sóhajtva beletúrok a hajamba, de érzem, hogy nem fogom tudni megnyugtatni most már szimplán csak szavakkal.
- Nem most akartam, de legyen, megmutatom. - Döntök végül, minden félelmem ellenére.
- Egyszerűbb, ha legilimenciával teszem, mint kiderült nem teljesen vagyok a szavak embere. - Sóhajtok újra.
- Ez alkalommal nem leszek erőszakos. Megengeded? - Kérdezem újra a szemeibe nézve, és csak akkor fogok újra megjelenni a fejében, ha megengedi, és akkor is csak is azokra az emlékeire koncentrálok, ami azon az estén történt, így hamar lejátszódhat előtte az egész este, minden egyes apró jelenettel együtt.

Csak remélni merem, hogy mindezek után, mind az emlékek, mind a futás segítettek annyira, hogy ne legyen közöttünk minden annyira kínos, és tudjunk normálisan beszélgetni egymással a söreink mellett.
- Azt se hittem volna, hogy majd te is meg akarsz ismerni. - Vigyorgok vissza rá, de aztán egyre jobban belemegyünk a beszélgetésbe, és el kell ismernem, hogy… továbbra is élvezem a társaságát. Még azon se húzom fel magam, hogy Matt megint szóba kerül, pedig ezt a témát igyekeztem volna a mai nap elkerülni.
- Igen, akkor, de szerencsére azon az időszakomon már túl vagyok. - Bólintok, de ezzel önkéntelenül is lezárom a témát, és nem is igazán hagyok teret ezzel kapcsolatban további kérdéseknek. Mind a ketten akkor járunk a legjobban, ha a múltamnak ezt a részét egyáltalán nem bolygatjuk.
- Gondolom aranyvérűként sok ilyen rendezvényen kell részt venned. Én biztos halálra unnám magam. - Ismerem el.
- Az úszás nem rossz ötlet, futás után kifejezetten jót is tesz. - Ezel mintegy bele is egyeztem a terveibe, mert nem igazán van okom nemet mondani rá. Az pedig már csak egy plusz pont, hogy így zavartalanul gyönyörködhetek majd a felsőtestében megint.

- Oké, én az ebéddel is kiegyezek. - Bólintok. Ha pedig már a főzés szóba került…
- Egyébként pedig, nem túl egészséges az, hogy mindig csak rendelsz. - Jegyzem meg kissé talán dorgálóan.
- Ha gondolod… szívesen főzök rád is, nekem nem okoz problémát és akkor legalább rendesen ennél. Amúgy is a nap nagy részében távol vagy, lefogadom, hogy sokszor teljesen el is felejtkezel arról, hogy enned kéne, én pedig nagyrészt ráérek, el tudom neked csomagolni és elküldeni. - Folytatom tovább a gondolatmenetet. Semmilyen hátsó szándékom nincs a felajánlással, csak tényleg aggódok egy picit az egészségéért, ennyi az egész. Én pedig amúgy is szeretek főzni, szóval… annyira evidens az egész, nem is értem, hogy eddig miért nem jutott ez eszembe.
- Így nem lesz nehéz téged lenyűgözni. Mármint a kajával. - Teszem hozzá, mikor megtudom a kedvencét.

- Benne vagyok, a zene azért inspiráló hatású, de kétlem, hogy az neked jobban segítene abban, hogy legyőzz.   - Jegyzem meg egy elégedett vigyorral, mert tudom, hogy csak azért tud földre küldeni, mert én megengedem.
- Utálom ezt a becenevet. -  Forgatom meg a szemeimet némiképp morogva, mikor ezzel kezd el cukkolni.
- A nevelőszüleim nagy része, így nevezett, én meg hülye voltam és hagytam, mert azt hittem, így bármelyikük is képes lesz megszeretni, aztán persze ebből nem lett semmi. Azóta nem szeretem hallani. - Avatom be, hogy miért is vannak ellenérzéseim a becenévvel kapcsolatban.
- Nem sok hobbim van az olvasáson és a boxon kívül. - Vallom be.
- Úgyhogy a nyarakat általában halálra szoktam unni, és alig várom, hogy visszamehessek dolgozni. Néha-néha sikerül szerezni egy-egy magántanítványt, de egyébként tele vagyok szabadidővel, amivel nem nagyon tudok mit kezdeni. Szóval nem, nem nagyon mászkálok el sehova. Nem csak neked nincsenek barátaid. - Vonok vállat, mintha ez nem lenne olyan nagy dolog, pedig igazából elég szomorú. Matt biztos, hogy forog a sírjában, mert ő pontosan tudja, hogy mennyire szociális tudok lenni, ennek ellenére a halála után 180 fokos fordulatot vettem, és teljesen magamba zárkóztam, az összes “barátom” pedig idővel lemorzsolódott, mert egyik se volt olyan hű, de közeli barát.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Vas. Aug. 15, 2021 12:00 am
Caspar & Cameron

A bocsánatkérés

Nem szeretek kétségek között lenni és nem emlékezni olyan dolgokra, amik velem történtek. Nem is értem, hogy Caspar miért nem képes elmondani nekem, sejthetné, hogy ilyenkor túl fogom gondolni ezt az egészet és az sohase jó.
- Mégis úgy adja elő, mintha történt volna... Akkor...? - hát tényleg rohadtul furcsa lett volna, ha kettőnk között nos... lett volna valami.
- Maga mondja úgy dolgokat, hogy félreértsem, nem feltételeztem ilyesmit. - de ne húzza az időt, szeretném, ha világosan elmondana végre mindent, de amikor arra tér ki, hogy inkább megmutatja végül bólintok, mert talán tényleg az lesz az egyszerűbb.
- Persze, csak legyünk túl rajta. - egyetértek vele, hogy így a legjobb, legalább tisztán látom a történteket, bár azért annak kevésbé örülök, hogy megint a fejemben lesz, de... próbálok lazítani, kitárni az elmém neki, nem meggátolni a behatolásban, így nemsokára a szemei elhalványulnak és helyette annak az estének a képei kerülnek elém. A zuhanyzós jelenetet most tisztán láthatom, ahogy azt is, hogy az ágyba tesz, majd beszélgetünk, én pedig túl sokat mondok. Jó az illata? Mi... ezt mi a francért mondtam ki? A gondoskodást is mindjárt megértem, mert ahogy átölel... majd hajamba túr, nem is egyszer, én pedig hagyom, mintha jól is esne. Az emlékben ezt látom, szinte érzem, én pedig egyre inkább zavarban leszek, mert ezt... ezt most hirtelen nehéz feldolgozni. De aztán kibököm, hogy félek hazamenni, egyértelmű lesz, hogy apámtól tartok, azt is megtudta, hogy nincsenek barátaim, nyitott könyv voltam a számára. Az öves jelenet is erős, azt se értem, hogy ebben miért segített, így amikor a jelenetek véget érnek láthatóan zavarban leszek, hajamba túrok, félre is pillantok, mert basszus! Most mégis mi a fenét kelljen mondanom?
- Ez elég fura volt. - ismerem be, mert túl sok kérdést vet fel bennem. Casparral pillantok, de nem, nem állok készen erről beszélgetni, mégis egy dolog érdekelne.
- Apám miatt akarta, hogy ideköltözzek, ugye? - mert másnap reggel zajlott le az a bizonyos beszélgetés kettőnk között, összeraktam ám a képet. Tényleg törődött velem, de nem értem miért, mégis ahogy velem bánt akkor, az jóleső volt. Valami új, amit soha nem tapasztalhattam meg, mégis furcsa pont tőle. Vagy nem kellene annak lennie? Össze vagyok zavarodva, nagyon!

A futás tényleg jó elterelés lesz minden gondolatra, így arról az estéről nem kérdezgetem most, majd talán egyszer, ha mindketten készenállunk rá. De talán így még kevésbé furcsa a tegeződés, mert ha már az övemet kioldotta, nos... Nem, ezt az emléket el kell hessegetnem. Én nem merném megcsinálni ezt vele, Ő mégis olyan lazán tette. Valószínűleg nem én vagyok az első ember, akit ittasan összeszedett valahol, elvégre jóval idősebb nálam.
- Én se. - ismerem be, de most már eljutottunk oda, hogy igenis jobban meg szeretném ismerni Őt. Azt a bizonyos nőt viszont csak röviden említem, érzékelem a téma terelését és engedek is neki. Nem akarok most feszkót, nincs rá szükségünk az elmúlt hetek után.
- Igen, vannak bizonyos kötelezettségeim, de én én se élvezem már őket igazán. - ismerem be. Most minek tagadjam? De erről pedig én nem akarok beszélni, tehát terelek, mondjuk az úszásra, amiben benne van, remek!
- Akkor megbeszéltük! - mosolyodom el, majd iszom még egy nagyobb kortyot az italomból. A főzéssel kapcsolatban viszont én áttenném a vacsorát holnap ebédre, jobban járnánk úgy érzem, és Casparnak sincs ez ellenére. A megjegyzésére viszont felszalad a szemöldököm.
- Nem tudok főzni és hidd el, jobb, ha nem kerülök be a konyhába. Mindig a házimanók főztjeit ettem, ezen nem kellene meglepődnöd. - szóval rendelek, mert az a jelenleg legjobb megoldás a számomra. A felajánlása viszont őszintén meglep. Főzne rám? Komolyan? Jó, néha megtette, de a rendszeresség az furcsa.
- Komolyan? Igen, jól érzed, hogy nem mindig jut eszembe, de... nem gond? Szóval ez tök kedves tőled, nem igazán tudom, mit mondjak. De persze nem utasítanám vissza, szóval, oké. Majd... majd meghálálom valahogy. - ötletem sincs hogy, de majd kitalálom. De hogy frissen még el is juttatja majd nekem az ebédet, hát ez tényleg rohadt jól hangzik, bár Devon tuti lesni fog. Lehet neki inkább meg se mondom, ahogy másnak sem. Nem nagyon tudnám kimagyarázni azt, amit én se értek igazán.
- Le akarsz nyűgözni? Miért? - mosolyodom el, de kíváncsian csillannak meg szemeim. Különös ez a férfi, egyszerűen képtelen vagyok kiismerni.
- Idővel le foglak, hidd el! De tény, még egyelőre nehéz falat vagy. - a becenév is elhangzik, aminél számítok, hogy nem nyeri el a tetszését, de csak szivatni akartam vele, mégis a vigyorom eltűnik, amikor meghallom a magyarázatot, hogy miért nem szereti.
- Bocs, nem tudtam. Egy bunkó vagyok! - sóhajtok fel, majd beletúrok hajamba. Oké, ezt tényleg elbasztam. De nem akarom, hogy a jókedv rovására menjen, végre tök jól kijövünk egymással.
- Nem értem, hogy miért nem szerettek meg, tök jó fej vagy, szerethető. Sokkal inkább, mint én, aki egy tapló, ugye... - hát tapasztalhatja. De meséljen még magáról, érdekel, komolyan.
- Ez így elég szarul hangzik, de akkor majd idén nyáron másként lesz! Majd tervezek én neked programokat, ne unatkozz. Úgy, mint hogy főzöl rám is, tudod. - pofátlan vigyor, de csak szórakozom, talán rossz néven se fogja venni. Igen, ezt most elterveztem, hogy végre teszek valakivel valami jót is, vagy legalábbis megpróbálok. Többször eljárunk majd futni meg ilyenek. Rám is rám férne egy barát és talán Casparral működhet. Szeretném, ha menne, hálás vagyok neki a segítségéért és hogy elvisel.
- Na, úszunk? - nekem már csak pár korty maradt, azt lehúzom gyorsan, ha pedig nincs ellenvetés, akkor félresöpörném ezeket a témákat és inkább váltanék a szórakozásra. Ha Caspar is jön, akkor elkezdek visszafelé futni, de csak úgy tíz percet, amíg a part egy olyan részéhez érünk, ahol nincs senki.
- Szerintem itt jó lesz, arra a sziklára tudunk pakolni is. Csak nem nyúlják le a cuccainkat, bár a pálcámat nem szívesen hagyom itt. - ismerem be, de jól van, nem lesz gond. szóval ledobom magamról a pólót, kibújok a cipőmből is, majd hamarosan már csak egy fekete boxerben állok. Nem az a laza fajta, hanem az a tapadósabb, ami nos, kihangsúlyozza azért az alakomat. De nincs olyan erős fény errefelé, a lámpák távol vannak, és amúgy se vagyok szégyenlős. Eddig nem voltam, bár eszembe jut az a bizonyos este, mégis igyekszem kiverni a fejemből és inkább előre megyek.
- Oké, ez kicsit hideg! - ahogy beérek bokáig már megjegyzem, de azért nem állok le, bár tuti összemegy, amint derékig ér majd a víz, mégis hamarosan elmerülök benne, hogy kicsit arrébb bukkanhassak fel, kiélvezve a hideg víz hatásait, hogy észhez térítsen. Izzadt testemnek is jó most ez, meg amúgy is szeretek úszni, bár az most esik le, hogy ez is furcsa közös program lehet. A fenébe már ezekkel a normákkal. Jól érezzük magunkat, csak ez számít, nem?
Anonymous

Vendég
Vas. Aug. 15, 2021 3:44 pm

Cameron & Caspar
Nem tudom, hogy mennyire jó ötlet az, hogy végül engedek a kérésének, hogy beavassam annak az estének a történéseibe, hiszen még mindig tartok attól, hogy túl furcsa lesz neki. Nem feltétlenül átlagos az, hogy valaki így bánjon egy másik emberrel, főleg akkor nem, ha ugyanolyan nemű, mint ő. Matt bár nagyon sokat segített abban, hogy elfogadjam magam olyannak, amilyen vagyok, de a gondolataimban sajnos mindig jelen vannak a kétségek, a félelmek, az hogy az emberek hogyan néznének rám, ha kiderülne, hogy selejtes vagyok, ezért is voltam képtelen arra, hogy felvállaljam a Mattel való kapcsolatomat, akármennyire is szerettem őt. Ezek a félelmek, pedig a mai napig jelen vannak, még azután is, hogy a halála óta képtelen voltam bármilyen komolyabb kapcsolatba is belekezdeni. Már az is kellemetlenségeket okoz, hogy ha csak pusztán vonzódom valakihez, akihez nem kellene. Ilyen Cameron is. Az pedig egy teljesen más dolog, hogy mindemellett emberként is kezdem megkedvelni, de talán pont ezért is érdemli meg azt, hogy választ kapjon a kérdéseire, mielőtt még annál jobban is félreértené a dolgokat.
- Nem ez volt a célom, csak rosszul választottam meg a szavaimat. - Túrok bele a hajamba, most már határozottan zavartan, habár sokkal jobban képes vagyok titkolni ezt az érzelmet előtte, mint ahogy ő előttem. De szerencsére belemegy abba, hogy megmutassam, így legalább nem is tudom rosszabbá tenni a dolgokat a további magyarázatokkal, akármennyire is tartok a későbbi reakcióitól.
Csendben figyelem a legilimencia után egy darabig, próbálva kitalálni, hogy mi járhat a fejében.
- Tudom, nekem is az volt. - Ismerem el kivételesen kerülve a tekintetét. Nagyon bízom benne, hogy nem most lesz az az alkalom, mikor jobban bele megyünk ebbe a kellemetlennek számító témába.
- Igen, miatta. - Vallom be halkan, mikor felteszi a kérdést. Nem tudom, hogy mennyire jó ötlet ebbe a másik témába belemenni, de… őszinte embernek vallom magam.
- Nem akartam, hogy vissza kelljen menned hozzá és valamilyen megoldást akartam találni erre a problémára. Nem volt nehéz kitalálni, hogy mi történik nálad otthon. Már az is gyanús volt, hogy jól tűröd a fájdalmat azután a bunyós este után, de ez csak megerősített a gyanúmban. Nem fogok rákérdezni, hogy miket művel veled, mert el tudom képzelni. - Villan egy pillanatra düh a szemeimben.
- Főleg miután nem egyszer láttam az eredményeit a hátadon. - Teszem hozzá sóhajtva.
- Senkit sem hagytam volna abban a helyzetben, és tudom, hogy nem sikerült megoldani ezzel a probléma gyökerét, de abban bízom, hogy legalább egy kicsit el tudsz szakadni tőle, legalább annyira, hogy ne tudjon napi szinten bántani. De nem kell erről beszélnünk. - Igyekszem leszögezni, mert továbbra sem akarom elrontani a hangulatot, habár lehet, hogy ezzel sikerült, viszont úgy éreztem, hogy muszáj kimondanom, ha már rákérdezett.

A futás és a sörözés legalább abban segít, hogy kicsit meg tudjunk feledkezni erről a nehezebb témákról, tudunk egy kicsit úgy viselkedni, mintha az egész szituáció nem lenne alapvetően is furcsa, legalábbis… igyekszem így tenni. Próbálok megfeledkezni minden olyan gondról, ami jelenleg foglalkoztathatna minket, és egyszerűen csak élvezni a társaságát és az estét, ami még előttünk áll. Majd később bőven rá fogunk érni megvitatni komolyabb dolgokat is. Ezeket pedig ahogy csak tudjuk, mind a ketten kerüljük, érezhetően, de ezzel nincs is baj.
- Ha csak azt veszem alapul, hogy mennyire nem mennek neked a háztartási bűbájok… - Cukkolom egy kis mosollyal.
- Akkor tényleg nem lenne túl szerencsés az, hogy hagyjalak garázdálkodni a konyhában. - Lesz szélesebb a mosolyom, aztán csak belekortyolok a sörömbe.
- Dehogy gond, tényleg szeretek főzni. Kevés hobbijaim egyike, és különben is jobb másra főzni, mint magamra. Nem kell meghálálnod, mert ez nekem is örömet okoz. - Vonok vállat. Igazából nekem tényleg semmiség, nem is értem, hogy neki miért jelent ez ilyen sokat.
- Maximalista vagyok, mindenkit le akarok nyűgözni. - Térek ki a konkrét válasz elől, és igazából nem is hazudok… azt azért viszont jobb titokban tartani, hogy őt különösképp szeretném lenyűgözni. Azt szeretném, ha mostantól boldog élete lenne. Ez vajon tényleg annyira furcsa lehet mások szemében?
- Sok sikert hozzá, ahhoz még jó pár év gyakorlás kell, ezt már most megmondom előre. - Vigyorgok rá elégedetten a ténytől, hogy ez azt jelenti, hogy még sokáig edzeni fogom. Legalábbis remélem.

Aztán elhangzik a becenevem, amit kifejezetten utálok, azt viszont nem akartam, hogy emiatt rosszul érezze magát.
- Mint te is mondtad, nem tudhattad, különben sincs már olyan erős reakcióm rá, mint régen volt. - Biztosítom egy újabb mosollyal, bízva abban, hogy rájön, hogy nem haragszom azért, mert ezzel próbált ugratni.
- Ezt biztosan nem mondtad volna pár hónappal korábban. - Nevetek fel a szavaira, mikor azt mondja szerethető vagyok.
- Amúgy te sem vagy tapló. Csak néha előbb beszélsz, mint ahogy kellene. Egyébként pedig gyerekként sokkal nehezebb eset voltam, egyáltalán nem csodálkozom azon, hogy nem tudtak sokáig elviselni. Erre tiniként pedig még rá is tettem egy lapáttal, ha már egyikük sem fogadott el olyannak, amilyen voltam. - Vonok vállat.
- Így utólag örülök, hogy hamar sikerült a saját talpamra állnom és nem kellett másokra támaszkodnom többé. Amint végeztem a Roxfortban és nagykorú lettem, már nem kellett berakni egyetlen családhoz sem, és ez így volt jó mindenkinek. - Mondom már-már érzelemmentesen.
- Az tény, hogy a mostani nyár kevésbé unalmas, mint amilyen szokott lenni. - Vigyorgok vissza rá, már-már hálásan, de azért remélem ezt nem szúrja ki.

Az újabb kérdésre, csak mosolyogva bólintok és én is megiszom a maradék sörömet, hogy aztán kövessem őt a partra. Hamar el is érünk egy olyan részhez, ahol senki sincs, az a nyugalom érzés pedig egyből vissza is tér. Meg tudnám ezt szokni.
- Igen, az a szikla megfelelőnek tűnik. Azért a biztonság kedvéért teszek rá egy leplező bűbájt, hogy még véletlenül se találja meg senki a pálcáinkat, amíg úszunk. - Döntöm el. Így is teszek, miután én is leveszem magamról a ruháimat, közben pedig igyekszem nem túl sokszor felé pillantgatni. Nehéz ám megállni, mert továbbra is baromi jól néz ki. Bár azért nekem sem kell panaszkodni. Én nem szoktam előtte félmeztelenül mászkálni, pedig én sem tartozom a szégyenlős kategóriába, ezért sem okoz kifejezetten problémát az, hogy én is levetkőzzek előtte. Rajtam szintén egy testre tapadós, sötétbordó boxer van, de én főleg Vele foglalkozok, mert nem tudom nem figyelni. Csak egy kicsit, ugyanis nem sok lehetőséget ad rá, mert már gázol is bele a tengerbe, ezért kénytelen vagyok követni a példáját. Az első pár lépés kifejezetten kellemetlen, de hamar hozzászokik a bőröm a hideg vízhez, és már én is teljesen elmerülök.
- Persze, hogy hideg, mire számítottál? - Kérdezem egy nagy vigyorral. Nekem egyszerűbb egyébként, alapvetően elég meleg a testhőmérsékletem, magasabb, mint egy átlagos embernek - a kezeim ezzel szemben mindig hidegek, ki érti ezt - így a hideget is jobban bírom.
- Mit szólnál egy versenyhez, addig a szikláig? - Ajánlom fel, a távolban alig látszó célpont felé intve. Szeretem azt, ha feszegetnem kell a határaimat. Látszik, beköltöztettem magamhoz egy 180 centis merő kísértést. Még jó, hogy őt nem érdeklik a férfiak, mert akkor tényleg gondban lennék.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Vas. Aug. 15, 2021 6:01 pm
Caspar & Cameron

A bocsánatkérés

Ideje, hogy megmutassa végre annak az estének az emlékképeit, mert jogom van látni mindazt, ami történt, elvégre velem történt. De bár ne kértem volna... Amit látok, az túl sok kérdést vet fel bennem. Gyenge voltam, Ő pedig átlátott ezen. A törődése mégis jóleső volt, kellemes, hiszen úgy ölelt át vígasztalóan, ahogy az előtt még soha, senki, akár csak a simítása hajamban... Mégse tudom ezt az egészet hova tenni. Zavarba hoz, át kell gondolnom, mert ez furcsa, nagyon furcsa. De végre megértem, hogy miért döntött az mellett, hogy költözzek ide, hozzá. Csak szöveg volt a fenyegetés, ezt biztosra veszem és hamarosan választ is kapok erre.
- Nincs szükségem a sajnálatára. Eddig is megvoltam, ez után is meglettem volna. - lehet, hogy kicsit erősek a szavaim, nem akarok veszekedést kezdeményezni, de akkor is így érzek. Bizonyára sajnálatból volt minden, gyengének látott, védtelennek, olyannak, aki törődésre szorul. Basszus, ezek után mégis milyen véleménye lehet rólam? De lehet bölcsebb lenne, ha most inkább hallgatna, mégse teszi, képes a témát tovább ragozni, én pedig érzem, hogy megfeszülök tőle.
- Ehhez magának nincsen semmi köze! Ahogy nekem sincs az Ön magánéletéhez, ez oda-vissza érvényes. Nem lett volna szükség erre az egészre. - mutatok körbe a lakásban. Feldühít a tehetetlenség, hogy valaki átjutott a gondosan felépített védelmemen. Soha többet nem iszok ennyit! A hátamra tett megjegyzésre viszont nem állok még készen, egyszerűen képtelen vagyok arról beszélni.
- Az baleset volt, nem apám műve. Nem érne hozzám! - hazudok, mert hazudnom kell, de egy képzett legilimentornak vajon sikerül? Aligha, mégis érezheti, hogy ezt ne feszegessük. Az viszont biztos, hogy ez után nem fogok póló nélkül mászkálni előtte. Fel is kelek, ahogy még mindig beszél, majd felé emelem kezem, leállítva.
- Csak... csak hagyjuk ezt a témát, rendben? - nem, erről nem tudok beszélni vele. Mégse vágom rá sértetten, hogy holnap összepakolok és visszaköltözök a Castillo kúriába, az... az nem menne, de a köszönetmondás se jön a nyelvemre. Tagadni akarom a tagadhatatlant. Csak engedjük el a dolgot, most még nem megy mélyebben, de talán később se fog. Nem kedvelt, mégis idehívott magához és ezzel vigyázni akart rám. Ezekkel a dolgokkal érte el, hogy most nem lesz vita mindabból, ami történt, nem lesznek további kérdések. Egyelőre söpörjük a szőnyeg alá. Úgyis eljön majd az ideje, amikor ismét előkerül.

Jóleső magunk mögött hagyni a komolyabb témákat és a nehézségeket, jó kicsit kikapcsolni, kiszellőztetni a fejünket és levezetni futással a feszültséget, mert bennem akaratlanul is létrejött, hála apámnak és annak az emléknek, amit Caspar megmutatott nekem. De a futás kellően lefáraszt, hogy jobban érezzem magam, a hideg sör pedig felfrissít. A magunk pertuját is megisszuk, mondhatjuk úgy is, majd a beszélgetés barátibbá válik, könnyedebbé. Másabb, mint amikor magáztam, most nincs meg az a kötelező távolságtartás.
- Van azért, ami megy, de tény, nem az erősségeim. Neked jobban mennek, szóval jobban járunk, ha te takarítasz. - vigyorgok rá, igen, határozottan felengedtem mostanra a közelében, így merek őszintén beszélni. Persze, ha úgy van, segítek, de sokkal gyorsabban megoldja egyedül a dolgokat, mint az én szerencsétlenkedésemmel. Múltkor is tökre felhúztam magam, amikor a tányérok eltörtek, a helyett, hogy elmosták volna magukat. Pedig csak egyszerű háztartási bűbájról beszélünk, amit Caspar megmutatott, hogy használjak. Kézzel pedig mégse fogok mosogatni...
- Nem véletlen nem főzök! - bólogatok hozzá, de az meglep, amikor felajánlja, hogy főz rám, sőt, még frissen küld be a Minisztériumba is, amikor ott tartózkodom. Nem tudom, hogy mivel érdemeltem ezt ki, de hülye lennék szerénységből visszautasítani. Nem is teszem.
- Rendben, akkor tényleg kössz. - hát jó, ha nem kell hálálni, nem teszem. A maximalizmusára csak vigyorgok, ez közös bennünk. Abban is maximalista vagyok, hogy egyszer fölé kerekedjek és a földre juttassam, tehát erősebb legyek nála.
- Állok elébe! - kacsintok rá, megbeszélve a ki nem mondott további közös edzéseket. Akár rendszeres is lehet, mert minek edzünk külön ugyebár. A Caspie-val csak szivatni akarom, bele se gondolok abba, hogy miért idegesíti ennyire, de aztán megtudom és egy szemétnek kezdem érezni magam miatta. Nem is értem, hogy miért nem szerették. Caspar jó ember, ezerszer jobb, mint sokan mások ebben a világban.
- Hát, lehet, hogy nem. Vagyis biztosan nem, de akkor még nem ismertelek. - mosolyodom el, mert azóta már elkezdtem megismerni és szimpatikus az, amit látok tőle. Arra csak zavartan vigyorgok, hogy néha előbb beszélek, mint gondolkodnék, mert nos... ez igaz. Rossz tulajdonságom, de tényleg így van.
- A múltat jobb magunk mögött hagyni és a jelenre koncentrálni, na meg a jövőre. - nem reagálok direkt többet arra, amit mesél, úgy sejtem, hogy nem akar erről beszélni bővebben és talán nem is kell.
- Igen, nekem is kellemesebben telik... - kis szünetet tartok, majd érzem, hogy ami eddig is kimondatlanul volt a levegőben, ideje, hogy hangot is kapjon.
- Kössz! Hogy... rávettél, költözzek hozzád. - cseles volt, ez tény, de nem bánom, hogy így alakult. Na de ideje meginnunk a maradék sörünket és úszni egy jót a hideg tengerben, az majd felfrissít és le is hűt minket. Futok egy kicsit, keresve a tökéletes helyszínt, ami egy nagyobb szikla közelében lesz meg. Engem is jó érzéssel tölt el ez a nyugalom, amit a hely áraszt magából.
- Jó ötlet. - bólintok a bűbájra, majd nemsokára már neki is vetkőzöm, így marad a boxer, azt pedig majd megszárítom fürdés után, így nem lesz semmi se vizes. Eleinte nem nézek felé, egészen addig, amíg meg nem látom a hátát felső nélkül és csak most esik le, hogy ezelőtt még soha nem láttam így. Elég durván ki van dolgozva a felső teste, akaratlanul rajta felejtem a tekintetem, amikor megfordul, de csak egy pillanatra, majd már a tenger felé is nézek. Remélem nem tűnt fel neki, de igazából csak felmértem, hogy mennyire látszanak rajta az edzések. Hát rajtam látszik ugye. Inkább hátat fordítok neki és megindulok előre, be a vízbe, ahova hamarosan követ.
- Hidegre, csak úgy mondtam. - pillantok felé morgolódva, fejet csóválva, de aztán vigyorgok és ösztönösen hajolok előre, hogy kezemmel némi vizet lapátoljak még száraz felső testére, érezze csak a törődést és a hideget, de aztán már ott se vagyok, elmerülök a vízbe, hogy testem megszokhassa a hőmérsékletet, a versenyre viszont felcsillan a szemem, mint mindig. Szeretek versenyezni, ezt már tudhatja rólam.
- Benne vagyok, készülj a vereségre! - vigyorgok rá. A szikla igaz elég távol van, de nem bánom. Kicsit megmozgatom a vállaimat, aztán megvárom, amíg Caspar is mellém ér.
- Háromra! Egy... kettő... három! - és már indulok is. Gyorsúszással úszok természetesen és most próbálok a célra koncentrálni, nem a férfire, hogy vajon mennyire van előttem vagy éppen mögöttem. Némi időbe beletelik, mire a célhoz érek, de kezem eléri a sziklát, majd ez után pillantok magam mellé, majd mögém és hah.
- Én nyertem! - jegyzem meg hangosan szuszogva, vigyorogva, majd törlöm meg arcom, ami tiszta víz. A hajam is rendesen arcomra tapad, de nem zavar, viszont hangosan veszem a levegőt, mert tényleg mindent beleadtam, így kell szusszannom kicsit, nem meglepő, hogy fogom a sziklát és kapaszkodom, miközben pihennek az izmaim.
- Ideje volt, hogy végre valamiben én legyek a jobb. Remélem nem hagytad magad! - pillantok felé. Tetszik ez a hely, olyan nyugodt most itt, bár elég távol a part és az emberek. Az ég is nyugodt, csak a csillagok vannak fölöttünk és valahogy... valahogy ez a szituáció is most olyan más. Casparra pillantok, arcát fürkészem rövid időre így, ebben a nyugodt környezetben. Mi a fenét nézek egyáltalán rajta? Kezdek összezavarodni, így lebukok a víz alá, majd ismét fel, újabb arctörlés. Csak túlgondolom az a hülye emlékkép miatt ezt az egészet, mégse mondom, hogy máris induljunk vissza, pár percet kell szusszannom úgy érzem, szóval majd mindjárt kitalálok valami témát, amit felvethetek. Mindjárt... amint eszembe jut valami.

//Kidobtam, hogy ki nyer: katt//
Anonymous

Vendég
Szer. Szept. 08, 2021 7:54 pm

Cameron & Caspar
Tartottam attól, hogy azzal amit mondok, sikerül majd belegázolnom a büszkeségébe: senki sem szereti, ha mások sajnálják, egy olyan dolog miatt, amiről igazából nem nagyon tehet, ezért meg tudom érteni azt, hogy miért reagál úgy, ahogy. A téma viszont nem lesz se könnyebb, se olyan, amit egy kellemes csevely közben tudnánk megvitatni, és igazából nem is akarom erőltetni a dolgot, mert nem vagyok olyan ember, aki mások magánéletében kutakodik. Bőven elég nekem az, hogy vannak saját titkaim amiket rejtegetnem kell mások előtt. Pontosan tudom, hogy milyen érzés az, amikor olyanba próbálnak kívülálló emberek beleszólni, amihez kurvára semmi közük nincs. Ezért a keménynek hangzó szavaira egyáltalán nem leszek se dühös, se feldúlt, mert… tudom milyen.
- Tudom, hogy nincs szükséged rá, és nem is sajnállak. - Mondom tényszerűen.
- A te dolgod. Nem hiába nem kérdezlek róla, és nem turkálok a fejedben, pedig mindketten tudjuk, hogy megtehetném. Egyszerűen csak… egy lehetőséget akartam neked adni arra, hogy a saját talpadra állj. Az, hogy mihez kezdesz ezzel a lehetőséggel, az már szintén a te ügyed, én nem szándékozom beleszólni. - Teszem még hozzá őszintén.
- Én örültem volna, ha nekem adtak volna bármilyen lehetőséget, hogy változtassak a saját életemen, amiben határozottan nem éreztem jól magam. Ennyi, semmi több. - Szögezem le. Mással is megtettem volna, ha rájövök, hogy bántják otthon. Az már csak pusztán a szerencse műve volt, hogy sikerült rájönnöm, hogy mi folyik Cameron életében, és tudtam valamit tenni az ügy érdekében. Nem tudtam segíteni ideálisan: hiába szerettem volna felgyújtani az apját, az már tényleg átlépett volna egy bizonyos határt. Különben is, ezeknél a dolgoknál mindig a bántalmazott félnek kell lennie annak, aki képes változtatni a saját sorsán. Persze, a segítség hasznos, de ő az egyetlen, aki képes arra, hogy küzdjön a saját életéért és azért, hogy jobb legyen.
- Nem, tényleg nincs semmi közöm hozzá, és lehet, hogy nem volt szükség erre, most mégis itt vagyunk. - Mondom sóhajtva. Nem, én sem akarok veszekedést kezdeményezni. Mondhatnám neki, hogy bármikor dönthet úgy, hogy fogja magát és visszaköltözik, de… Cameron nem ostoba. Biztos vagyok benne, hogy ő sem akar élete végéig az apja fenyegető árnyékában élni, akármennyire is nehéz döntés szembeszállni vele. Ez csak az első lépés. A hazugságára is pont ezért nem válaszolok semmit, mert egyszerűen nem látom értelmét… majd rá fog jönni… a saját idejében.
- Rendben. - Bólintok rá, mert én sem akarom erőltetni a témát. Tényleg nem, csak muszájból jött fel és nem akartam hazudni neki.

Úgy tűnik, hogy akármennyire is lehetetlennek látszott először, viszonylag elég könnyen képesek vagyunk magunk mögött hagyni a feszültséget, és olyan nyíltan beszélgetni, ahogy eddig még soha nem sikerült. Ez pedig… jó érzés. Jó érzés valakivel kötetlenül beszélgetni, hiányzott az ismerkedésnek az újdonsága, az hogy jobban és jobban megismerjek valakit, hogy olyan dolgokat tudjak meg róla, amik érdekesek, vagy egyenesen megdöbbentőek és mégis képes legyek megkedvelni az illetőt. Ez jelen esetben pedig Cameron, ki gondolta volna?
- Ebben egyetértünk. - Vigyorgok elégedetten, mikor szóba kerül a takarítás és a főzés.
- Azért egész jó, amikor néha segédkezel. De egyedül biztos nem mernélek egyedül hagyni. - Cukkolom barátságosan. A közös edzésekre pedig csak még szélesebb lesz a mosolyom, már maga a gondolat is örömmel tölt el. Nem szeretek egyedül lenni, erre egyre gyakrabban kell rájönnöm, pedig én magam voltam az, aki ennyire eltávolodott az emberektől. Egyszerűbb volt egyedül gyászolni, és valahogy… megszoktam azt, hogy eltűntek mellőlem azok az emberek, akiket “barátoknak” hívtam.
- Igen… akkor még én sem ismertelek. - Egy egészen kicsit hosszabban figyelem, mint ahogy az normális lenne.
- Nem is vagy annyira idegesítő. - Vigyorgok rá, próbálva ezzel is leplezni az előző kis ballépésemet. Még az hiányozna, hogy rossz szokásomhoz híven mindent kimondjak, amit gondolok róla. Annak… annak katasztrofális következményei lennének.
- Én sem mondhattam volna jobban. - Mosolygok a szavaira. Nem bánom a múltamat: azért amik történtek, lettem olyan, amilyen, és különben is felesleges a múltban történteken keseregni, azokat nem lehet megváltoztatni. Nem szégyellem: azon kívül, hogy képtelen vagyok normális párkapcsolatra, feleséggel, családdal… de minden más csak segített abban, hogy független legyek és ne várjak segítséget senkitől.
- Én pedig… köszönöm, hogy belementél. Tudod… rengeteg rést találhattál volna, hogy ki hátrálj az egészből. Valahogy mégse tetted. Így pedig legalább meg tudtalak ismerni. - Vallom be kis csend után és most kivételesen nem nézek a szemeibe. Még jó is, hogy feljön annak a lehetősége, hogy menjünk úszni: mert kezdek veszélyesen őszinte lenni és annak sosem volt jó vége. Gyorsan be is fejezzük a maradék sörünket, és a tengerpart lesz a következő célpontunk.

Nem kell sok idő ahhoz se, hogy már mindketten a tengerben legyünk. Nekem nem tűnt fel, hogy ő figyelt volna, amikor vetkőztünk, főleg mivel én inkább az Ő felsőtestét  tanulmányoztam suttyomban, az alattomos vizes támadásra viszont felszisszenek és csúnyán nézek rá. Bár igazából hálásnak kellene lennem neki, mert így legalább egy kicsit sikerült elterelnie a gondolataimat arról, hogy mi mindent csinálnék itt vele legszívesebben. A francba is már… fogalma sincs mit művel velem, ami csak még rosszabbá teszi az egészet. A versenyt is azért ajánlottam fel, hogy segítsen még veszélytelenebb tartományba terelni a gondolataimat, hiszen egyikünk se szeret veszíteni, de… annyira mégsem sikerül, mert Ő nyer a végén, valahogy nem igazán tudtam mindent beleadni, habár azért igyekeztem. Csak hát azok a fránya gondolatok…
- Gratulálok. - Mosolygok rá, miután pár nagyobb szusszantással már sikerül megszólalnom, mert végre akad elég levegőm. Én is belekapaszkodok a sziklába nem sokkal messzebb tőle és próbálom összeszedni magam: fizikailag és érzelmileg egyaránt.
- Nem, nem hagytam magam, teljesen fair volt az, hogy te nyertél. - Biztosítom továbbra is mosolyogva. Aztán… csak figyelem. Még az sem tudja megtörni a pillanatot, mikor lebukik a víz alá. Az sem zavar, hogy a hajam egészen az arcomhoz tapad, és el kéne onnan simítanom. Az egyetlen gondolat, ami jelenleg a fejemben van az az, hogy hozzá akarok érni. Szinte fájdalmasan akarom azt, hogy ez megtörténjen, de tudom, hogy nem tehetem. Nagy nehezen elnézek róla és helyette a hátamon kezdek lebegni, egy pár hosszabb pillanatra még a szemeimet is behunyom, hogy arra tudjak koncentrálni, hogy megint vissza tereljem azokat az idegesítő gondolatokat a rendes kerékvágásba. Amikor újra kinyitom a szemeimet, csak az eget látom és a csillagokat, ez pedig segít egy kicsit visszatérni a valóságba.
- Szeretted az asztronómiát? - Kérdezem halkan. Mivel viszonylag egész sokáig csak csend honolt, hiába nem kérdeztem hangosan, mégis fájóan hangosnak tűnik a kérdés, de valamivel muszáj volt megtörnöm a csendet, mielőtt még valami nagy baromságot csinálnék. Az is határozottan segít, hogy most az eget nézem és nem Őt.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Szer. Szept. 08, 2021 8:21 pm
Caspar & Cameron

A bocsánatkérés

Vajon hazudik? Valamennyire biztosan, mert tudom, hogy sajnál... vagy legalábbis sajnált, különben nem lett volna ez az egész, de nincs kedvem ismét veszekedni vele, még csak nemrég békültünk ki, így próbálom elengedni a dolgot, bár piszkosul nehéz a tények tudatában.
- Nem lenne túl etikus, ha megtennéd. Ne feledd, aurornak készülök és nem biztos, hogy a parancsnokságon értékelnék, ha egy auror fejében turkálnak. De Holden tud róla, hogy veled szoktam gyakorolni. - ezt azért közlöm vele, ettől függetlenül ne használja ki a helyzetet, mert azt nem biztos, hogy megbocsátanám. De mint hallom, nem tervezi, csak segíteni akart, a maga furcsa módján, de nem fog beleszólni a dolgaimba.
- Nagyon helyes! - a továbbiakra viszont nem mondok semmit. Más gyerekkorunk volt, más életünk, mégse tudok olyan szinten hálás lenni, mint amit elvárna. Bár ki tudja, Caspar furcsa a maga módján, lehet, hogy egyáltalán nem vár el semmit.
- Igen, itt. - de inkább hagyjuk ezt a témát, mert erre a beszélgetésre még nem érett meg a kettőnk viszonya, így ha nem akarja, hogy itt hagyjam, akkor lesz szives engedni a témaváltásnak. Szerencsére így is tesz, ezért indulhatunk meg a tengerpartra, ahol egy kellemes futás után megisszuk a pertut, majd egészen közvetlenül folytatódik tovább a beszélgetésünk, ismerkedésünk. Más ez az egész, mint amikor megvolt közöttünk a magázódás, én is most inkább havernek próbálom tekinteni, nem pedig a tanáromnak.
Annak csak örülök, hogy egyetértünk abban, inkább Ő takarítson - tök jó amúgy, hogy nem bánja és nem érzi ezt kellemetlennek, se kihasználásnak -, de a főzésben úgy tűnik, hogy értékeli, ha a közelben vayok és besegítek. Hát... végülis én se szoktam bánni.
- Azért nyugodtan merj, nem vagyok már gyerek, nem gyújtom fel a konyhád, nyugi. Viszont ha akarod, segítek máskor is, szívesen. - vonok vállat lazán, hogy tényleg nem gáz. A közös edzéseket is megbeszéljük, hogy a jövőben is lesz ismétlés, majd a kettőnk ismeretsége is szóba jön. Már egészen másképp nézek rá, mint korábban, ez tény, nem is tagadom.
- Annyira vagyok, amennyire kell, különben unalmas lennék. - vigyorát viszonzom, miközben kortyolok az italomból és elhangzik a napi bölcselet is, mely szerint nézzünk előre, ne a múltra koncentráljunk, hanem az előttünk lévő életre. Tudok én optimista is lenni ám, és hálás is, szóval... megköszönöm mindazt, amit értem tett. Ezzel nem vissza akarom hozni a korábbi témát, csak megadni Casparnak azt, ami jogosan megilleti.
- Talán tudat alatt nem tettem. Nem akartam otthon maradni, ez pedig jó lehetőség volt arra, hogy egy remek indokkal kerüljek ki otthonról, de ezt te is jól tudod. És igen, legalább megismertél. - egy kicsit mondjuk furcsa lesz ezek után komoly tanárként tekintetem rá majd a tanórákon, de ezt egyelőre nem jegyzem meg. Végülis felnőttek vagyunk, nincs köztünk olyan sok év, szóval... hát végülis lehetünk jóban, az alapvető tiszteletet pedig jobban meg fogja kapni tőlem ezek után, mint korábban. De most kapcsoljunk ki, ne lelkizzünk, nem akarok. Lehúzzuk a maradék italunkat, majd irány a part, ahol vár ránk a víz, mely úszásra hív.
A ruhákat elrejtjük azok szeme elől, akik elsétálhatnak itt - bár kétlem lesz rá példa -, így a biztos, majd a hideg vízbe érve azért kap tőlem egy kis gonoszkodást, de csak felnevetek a csúnya nézésre.
- Ez már nem válik be! - vigyorgok rá, mert nos... már nem zavar, ha így néz, jól áll neki ez is. De mikre nem gondolok, a verseny valóban jó figyelemelterelő és a legjobb benne az, hogy végre én nyerek. Nem titkolom, hogy lefárasztott, kell most pár perc a visszaútig, de szerintem Caspar se bánja, szép idebent a tengerben, a tiszta éget figyelve.
- Remek! - mosolyodom el, de aztán érzékelem, hogy beáll közénk a csönd és... nem is értem. Ezt az egészet őszintén szólva, a kettőnk viszonyát, így lemerülök, Ő pedig nemsokára lebegni kezd a vizen, így megtámaszkodom mindkét kezemmel a sziklára és én hason lebegek ez után mellette.
- Hmm? - pillantok felé. Kicsit elkalandoztak a gondolataim, de aztán már kapcsolok.
- Ahm, nem igazán. Nem tartottam hasznosnak. Te? - meglepett ez a hirtelen kérdés, pedig ide vág, elvégre a csillagokat nézzük. Én kicsit már bambulom, szinte meditálok, bár így, hogy nem mozgunk, kezd hűvös lenni a víz és túl nagy a csend alapvetően, mely kellemesen körbevesz, mégis Casparral itt lenni most fura. Eddig mindig tudtam mit mondani, most viszont a visszakérdezésen kívül az ég világon semmi se jut eszembe, így eleresztem a sziklát egyik kezemmel és inkább hátammal dőlök neki, kezeimet pedig ez után lazán felfektetem magam mögött a szikladarabra, fejem hátrahajtom, úgy nézem az eget. Én testemmel mondjuk nem fekszem fel a víz tetejére.
- Ha gondolod, visszamehetünk, majd szólj... - nem erőltetem ami nem megy, fáradt az agyam is. Inkább csak felemelem a fejem, majd felé pillantok, rajta nyugtatom tekintetem és mégis csak megfogalmazódik bennem egy kérdés.
- Akkor mi most amolyan barátok vagyunk? - nekem nem igazán megy a barátkozás, Devonon kívül nincs is más barátom, szóval ezért a nagy kérdés. Jó lenne tudni, hányadán állunk egymással, bár Devonnal másabb érzés kettesben ücsörögni valahol.
Anonymous

Vendég
Szomb. Szept. 11, 2021 4:48 pm

Cameron & Caspar
Nem volt jó ötlet belemenni ebbe a témába, de most már kár ezen keseregni, ha már megtörtént.
- Az sem túl etikus, hogy fenyegetéssel rá vettelek arra, hogy hozzám költözz. - Mutatok rá a tényekre.
- Szóval ezen a ponton már rég túl vagyok. - Teszem még hozzá kissé keserűen, hiszen sosem gondoltam volna, hogy végül ilyen ember válik belőlem. Valamiért mégsem bántam meg egy pillanatig sem, hogy úgy döntöttem, ahogy.
- Ettől függetlenül nem fogok még mélyebbre süllyedni, mint amennyire mélyen már vagyok, úgyhogy… nincs miért aggódnod. - Vonok vállat. Különben sem vájkálnék mások fejében engedély nélkül, csak akkor, ha valakinek az élete múlna rajta. Ezzel pedig lényegében hagyom is az egész témát, mert egyértelmű, hogy egyikünknek sem túl jó érzés erről beszélgetni, Cameronnak meg pláne nem, ami teljesen érthető. Nem vagyunk olyan szoros kapcsolatban, hogy ezt részletesen is kivesézzük. A közösen eltöltött idő, viszont határozottan jól esik, és örülök annak, hogy végül az este nem fordult át katasztrófába, pedig nagyon abba az irányba haladt.

A beszélgetés, ismerkedés, maga az egész folyamat kellemes érzésekkel tölt el, talán túlságosan is, de minden erőmmel igyekszem azokat a gondolataimat a háttérbe szorítani, amik nem helyesek, sajnos viszont se a hideg tenger, se a verseny nem tudja azokat teljesen eltüntetni. Nem akkor, mikor ilyen jól néz ki. Amíg a csillagokat nézem, legalább nem őt figyelem és nem lesz még kínosabb az egész szituáció, ami egyik pillanatról a másikra vált kellemesből ilyen… furcsává. Csak érteném, hogy miért, mikor tudtommal a vonzalmam teljes mértékben egyoldalú. Voltam már hasonló helyzetben, de az soha nem vált ilyenné, tekintetbe véve, hogy a másik fél teljesen érdektelen volt. Érdekes… nagyon érdekes.
- Anno halálra untam, de könnyen megszerzett jó jegynek számított. - Ismerem el továbbra is a csillagokat fürkészve.
- Plusz, valamilyen oknál fogva a lányok oda meg vissza voltak azért, ha a randikon történeteket meséltem a csillagokról. - Forgatom meg kicsit a szemeimet.
- Annyiszor mondtam el az összeset, hogy szerintem örökre bevésődött az emlékezetembe. - Nevetek halkan, kétségbeesetten kapaszkodva ebbe a témába. Hogy legalább beszéljünk valamiről.
- Lassan vissza mehetünk, még  a végén megfázol. - Pillantok rá újra egy rövid pillanatra, majd most már újra teljesen a vízben vagyok.

A kérdése meglep, de önkéntelenül is elmosolyodok rajta. Annyira… ártatlanul hangzik, és szegénynek fogalma sincs arról, hogy az én fejemben milyen gondolatok vannak vele kapcsolatban. De lehet egyáltalán nemet mondani egy ilyen kérdésre, amikor tisztán látszik, hogy Cameronnak nagy szüksége van barátokra?
- Igen. Azt hiszem azok vagyunk. - Nézek a szemeibe hosszan.
- Ússzunk vissza, mert még a végén tényleg megfázol, azt pedig nem szeretném. - Noszogatom végül némi újabb csend után. Magam miatt nem aggódok, miatta viszont annál inkább. Mintegy ösztönzésként én már el is kezdek úszni a part felé: most sokkal nyugodtabb tempóban, mint amiben a sziklához úsztunk, de a mozgás határozottan jót tesz a hidegtől kissé elgémberedett tagjaimnak. Így is viszonylag hamar érek a parthoz, és sétálok ki a vízből, érezve az izmaimban a kellemes fáradtságot. Egy apró szellő miatt egyből libabőrös leszek, pedig a levegő jóval melegebb, mint a víz. Kisimítom az arcomból a hajamat, majd egyből az elrejtett cuccainkhoz veszem az irányt, hogy a kezembe kaparinthassam a pálcámat, hogy megszárítsam magunkat.
- Tessék. - Nyújtom Cameron felé a ruháit egy kis mosollyal, és megint önkéntelenül is egy pillanatra elkalandozik a tekintetem a testén: már amíg ki tudom élvezni a látványt, mert hamarosan ruhák fogják borítani. A legnagyobb sajnálatomra.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Szer. Szept. 15, 2021 8:49 am
Caspar & Cameron

A bocsánatkérés

- Jogos! - mutatok felé egy pillanatra, mert tényleg nem volt etikus a tette, mégse bánja most már egyikünk se. Jelenteni nem fogom, ezzel szerintem tisztában van, ahogy én is azzal, hogy Ő se teszi meg azt, amivel megfenyegetett.
- De azért az emlékeimbe ne kutakodjon a gyakorláson kívül. - mert abba akkor se egyezek bele. Részemről ezt a témát lezártnak tekintem, ahogy Ő is, mint hamarosan megtudom. Biccentek, továbbléphetünk.

A kellemes futás és iszogatás után a tengerben kötünk ki, ahol jóleső a hideg víz érintése testemnél, akár csak a verseny, amit megnyerek. De a sziklához érve mégis elcsendesedünk, a csillagokat nézzük, ez az egész helyzet olyan furcsa lesz. Nem nagyon találom a témákat, de mintha Caspar is ezzel küzdene. Nem igazán értem, hogy mi folyik itt, bár nem gond, ha nem beszélünk folyton, ha akad némi csend. Az asztronómia például sohase kötött le igazán.
- Végülis. - ez is egy hozzáállás. Nem volt nehéz jó jegyet produkálni belőle. A következő szavakra viszont jókedvűen kacagok fel.
- Tehát nagy csajozós voltál! Hát nem tudom, én sose ilyesmivel hódítottam. Elég volt csak a tapló önmagamat adnom, valamiért a nők mazochisták, bírják, ha egy pasi bunkó. Franc se érti. - vonok vállat, de inkább továbblépek ezen a dolgon, mert tudom-tudom, Caspar nem éppen azzal az oldalammal szimpatizál.
- Jól van, de azért nem betegszem le ilyen hamar. Még a végén azt hiszem, hogy aggódsz miattam. - vigyorgok rá, majd eleresztem a sziklát, még egyszer a víz alá merülök, kiélvezve a tenger ölelését testem körül, majd miután feljövök, egy kérdés is megfogalmazódik bennem. Most akkor barátok vagyunk? A válasz pozitív, amire csak mosolyogva biccentek.
- Az jó! - na de Caspar már vissza is indul, így én is követem Őt, hasonlóan kellemes, lassú tempóban, néha hátúszásra váltva, néha mellúszásban haladva. Ő ér előbb a partra, most egyáltalán nem sietek, de ahogy elhagyom a vizet bizony megérzem a hűvös szellőt, ami nem túl kellemes. Libabőrök jelennek meg a testemen, beletúrok hajamba is, de nem jobb, minden lecsöpögő vízcsepp túl hidegnek érződik. Talán az is. Az mondjuk meglep, hogy Caspar engem is megszárít, de nem kommentálom, csak átveszem a cuccaimat, majd magamra kapom Őket.
- Kössz! - túlságosan gondoskodó. Na nem mintha ez rossz lenne, főleg nem nekem, aki ezt soha nem tapasztalhatta meg, bár nem gondoltam volna, hogy a férfitól fogom.
- Akkor menjünk haza! Stippistopp először a fürdő! - igen, haza, mert most az az otthonom. Viszont hideg van még mindig, szóval a forró fürdőre én tartok először igényt, így visszatérve a házba hamar el is vonulok lezuhanyozni. Utánam gondolom Caspar is megy és talán mára elég időt töltöttünk együtt, szóval az este már az olvasásé lesz és a szunyáé.

//Köszönöm a játékot! Caspar & Cameron - A bocsánatkérés 1570947188 Caspar & Cameron - A bocsánatkérés 1516639770 //
Anonymous

Vendég
Csüt. Szept. 16, 2021 4:04 pm

Cameron & Caspar
Nagyon ritkán éreztem már magam így, és nem is tudnám megmondani, hogy pontosan mit is érzek igazán. Olyan, mintha megint tinédzser lennék, a bonyolult, zavarbaejtő érzésekkel, amiket mindenáron próbáltam elrejteni és ezért ugrottam bele olyan kapcsolatokba, amik egyáltalán nem mozgattak meg bennem semmit. Ez régebben is csak azért változott, mert Matt megjelent az életemben, és akármennyire is próbáltam őt ellökni magamtól, mert rettegtem a saját érzéseimtől, ő valamiért mégis mellettem maradt, de a halála után, hiába fogadtam el tényként azt, hogy meleg vagyok, attól az egész nem lett könnyebb. Elfogadtam, de ennek ellenére is félek az emberek reakcióitól. Ezért is, még nehezebb az, hogy tovább lépjek, pedig tudom, hogy Matt is ezt akarná. A mostani helyzetben is, van egy olyan megérzésem, hogy talán, talán nem csak én vagyok az egyetlen, aki érez valami mást is, de soha nem lehetek benne biztos, tekintetbe véve, hogy eddig minden jel azt mutatta, hogy Cameron full hetero. Nem engedhetem meg magamnak azt, hogy a jelenleg is épp elég bonyolult kapcsolatunk még bonyolultabb legyen az által, hogy megpróbáljam kideríteni egy egyszerű megérzés alapján, hogy igazam van-e, vagy sem, ezért, szokásos megoldásként, igyekszem eltemetni magamban mindezeket a dolgokat. Egyelőre elég kevés sikerrel.

- Azt nem mondanám. - Gondolkozom hangosan a kijelentésére.
- Inkább úgy mondanám, hogy a lányok nem bírtak leszállni rólam, én pedig csak… sodródtam az árral. Egyikük iránt sem éreztem különösebben semmit. - Ismerem el, habár jobban nem megyek bele a témába, hagyom, hogy azt higgye, hogy pusztán csak fizikai vonzalom volt az iskolás éveim alatt. Pedig mennyire nem ez volt a helyzet!
- Igen, a nőket lehetetlen megérteni. - Értek egyet, és habár nem vagyok oda a bunkó énjéért, valahogy van egy olyan érzésem, hogy ha nem lenne közöttünk ennyi év korkülönbség és együtt jártunk volna a Roxfortba, valószínűleg engem is vonzott volna. Furán működik a vonzalom dolog.
- Hidd csak azt, mert tényleg aggódok miattad. - Mondom komolyan, nem igazán akarva elrejteni ezt a tényt.
- Végül is… ezt teszik a barátok, nem? - Kérdezem felé villantva egy mosolyt, de aztán már úszok is vissza a partra.

Én is alaposan érzem a hideget, de magam miatt kevésbé aggódok, mint a fiúért, aki nem sokkal később már szintén itt áll mellettem a parton, ezért sem kérdés, hogy mindent megteszek annak érdekében, hogy ne fázzon annyira.
- Nincs mit. - Mosolygok rá újra, majd gyorsan én is magamra kapom a ruháimat, így megakadályozva, hogy én is menthetetlenül dideregni kezdjek.
- Jól van, vedd úgy, hogy ez a nyereményed, amiért sikerült valamiben legyőznöd. - Cukkolom mosolyogva, mikor lefoglalja a fürdőt, de egyébként biztos vagyok benne, hogy amúgy is ragaszkodtam volna hozzá, hogy először ő menjen el zuhanyozni. Mert tényleg aggódok érte. Utána pedig jobb is, hogy mind a ketten már a saját szobáinkba vonulunk, mert bőven van min gondolkodnom…

// Én köszönöm!  Caspar & Cameron - A bocsánatkérés 2118478306  Caspar & Cameron - A bocsánatkérés 1320201944

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: