Csoport:varázsló Playby: Michiel Huisman/Penn Badglay Státusz: SZABAD
Részletek
Az öt év alatt, amikor gyakorlatilag körbe utaztam a világot, ismerkedtünk meg. Egy hetet töltöttem Budapesten, Magyarországban, pont decemberben, és a karácsonyi vásáron találkoztunk. Először csak egy randevúnak indult, majd ahogy beszélgetni kezdtünk, mindkettőnkről kiderült, hogy mágiahasználók vagyunk. Elmesélted, hogy sárkányokkal foglalkozol, valahol a Román-Magyar határnál, ahol Mennydörgőket és Acélhasúakat fogadtok be, és neveltek. Végül sokkal jobban élveztük egymás társaságát, mint hittük volna, és tovább maradtam Magyarországon is. Aztán, amikor a repülőjegyem érvénybe lépett azt mondtad velem jössz. Közel egy évig éltünk együtt Párizsban, egy kis lakásban. Az az egy év olyan volt, mint az álom. Nem volt veled semmi probléma, minden percet együtt akartunk tölteni, és te már utalgattál arra, hogy ha alkalmad lenne rá, simán elvennél feleségül, én pedig a lelkem mélyén gondolkodás nélkül igent mondtam volna, akkor is, ha az éjszaka közepén keltesz fel azzal, hogy legyek a feleséged. De aztán elbizonytalanodtam. Eszembe jutott, hogy az első házasságom milyen véget ért. Erről persze te semmit nem tudtál, mert nem beszéltem neked sem a volt férjemről, sem a gyerekeimről. Túlságosan veszélyes volt a helyzet. Megijedtem és leléptem. Ennek már legalább 4 hónapja. Írországba utaztam, most pedig vissza Londonba a régi bérlakásomba. A nővéred, vagy a húgod, már nem emlékszem pontosan ide költözött nem is olyan rég, és te úgy döntöttél, hogy meglátogatod. Már elengedted a kettőnk közötti dolgot, de azért még mindig fáj, ahogy nekem is, hogy akkor otthagytalak az éjszaka közepén, és egy üres lakásban ébredtél, egymagad.
// Nem akarok semmit kőbe vésni. A neved is változtathatod, annyi kikötésem lenne, hogy a pb-k valamelyikét használd kérlek, és hogy magyar származású karaktert hozz. Igazából a múltját, a jelenét te alakíthatod, csak annyi, amit leírtam az maradjon meg. A jövőre sem akarok semmit megszabni, úgy gondoltam, hogy majd a két karakter között alakulnak a dolgok a játéktéren. Ha szerelem lesz belőle hát legyen, majd megbeszéljük. Én nagyon várlak, és szerintem másokkal is fogsz tudni majd játszani. Ha itt vagy dobj egy üzit <3