Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Moments happen everywhere - Linda & Nastia

Anonymous

Moments happen everywhere - Linda & Nastia Empty
Vendég
Kedd Aug. 03, 2021 7:18 pm

Moments happen everywhere

Megcsap a kellemes esti levegő, amikor kilépek a bájitalos üzletem ajtaján és annyira jól esik, hogy pár pillanatig hagyom, hogy az a játékos kis szellő megtáncoltassa magam körül a ruhámat, és csak utána zárom be magam mögött az ajtót. A mai nap is kellőképpen fárasztó  volt, és máskor biztos vagyok benne, hogy egyből sietnék haza Oliverhez, kiélvezve minden egyes pillanatot, amit még vele tölthetnék el: de ma kivételesen más terveim vannak. Még pár nappal ezelőtt megbeszéltem Lindával, hogy munka után ha van kedve, akkor találkozhatnánk és sétálhatnánk egyet este a városban, az idő pedig mintha a kedvünkben akarna járni, tökéletes erre. Elmosolyodom és gyors léptekkel meg is indulok a megbeszélt találkozó helyre, alig várva, hogy egy kicsit beszélgessünk. Mostanában a napjaim eléggé… zsúfoltak és általában ugyanúgy telnek, és habár kifejezetten szeretem az időt otthon tölteni, szükségem van arra, hogy végre szabad legyek, hogy félelem nélkül tudjak így sétálni a városban. A mai napig nem tudtam levetkőzni a paranoiámat, minden egyes utcasarkon és sikátorban azt várom, hogy mikor jelenik meg egy gyanús alak, de szerencsére eddig még ilyenre egyszer sem volt példa, ma pedig tényleg nem akarom elrontani a hangulatomat azzal, hogy a múlton merengek. A jövőbe kell néznem, bár sajnos az sem feltétlenül tartogat számomra jókedvet és boldogságot, de legalább a lányaim biztonságban lesznek és semmi más nem számít igazán. Már messziről kiszúrom Lindát, mire már a távolból intek neki mosolyogva és még jobban megszaporázom a lépteimet, hogy minél előbb odaérhessek hozzá.

- Szia! - Üdvözlöm, amikor már kellő távolságban vagyok tőle.
- Olyan, mintha ezer éve nem láttalak volna, pedig azért pár hete találkoztunk. - Jegyzem meg továbbra is egy szolid mosollyal. Lindával az egyik kviddics meccsen sikerült összefutnom, és azóta is jó barátságban vagyunk, hamar megtaláltuk egymással a közös hangot. Hasonló ízlésünk van könyvek terén is, ezért rendszesen szoktuk megvitatni az adott olvasmányainkat, amikor az időnk engedi.
- Hogy vagy? Nekem határozottan jó egy kicsit elszabadulni a szokásos napi rutinokból. - Vallom be kicsit talán szégyenkezve, hiszen én épp most élem az életem legszebb szakaszát: azzal a férfival élek együtt akit tiszta szívemből szeretek, a lányaim is biztonságban vannak, az egyetlen dolog ami zavar, az az hogy ez nem fog a végtelenségig tartani, figyelembe véve, hogy szerelmi bájitalt adagolok Olivernek, de erre nem szeretek gondolni. Főleg most nem.
- Sétáljunk egyet, aztán ha látunk valami szimpatikus helyet, akkor esetleg beülhetnénk inni valamit. Mit szólsz ehhez a tervhez? - Vetem fel némi töprengés után.  

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Moments happen everywhere - Linda & Nastia Empty
Vendég
Pént. Szept. 03, 2021 10:05 pm

Nastia & Linda
Gyűlölök bárhonnan is elkésni, de a munkám miatt sokszor előfordul, hogy lecsúszok egy-egy megbeszélt időpontról. Ma viszont különösen figyeltem arra, hogy ott legyek a megfelelő időben a megfelelő helyen.
Amióta a gyerekek kvázi felnőttek, sokkal több időm van arra, hogy a barátságaimat ápoljam és ugyan a Nastia és köztem lévő barátság nem régi keletű, de annál kellemesebb.
Egy kviddics meccsen találkoztunk és már akkor meglepett, hogy mennyire jól egymásra tudtunk hangolódni. Tagadhatatlanul nem a saját kedvtelésünk miatt voltunk ott a versenyen, hanem a családunk bizonyos tagjainak megszállottsága miatt.
De mivel minden találkozás okkal történik, így az a gyanúm, hogy ennek pontosan így kellett történnie. Kellett mind a kettőnknek egy olyan valaki, akire számíthatunk és akivel a kviddics meccsek alkalmával is elüthetjük az időt.
A megbeszélt időpont előtt kettő egész perccel már ott álltam a Trafalgar téren a szökőkút mellett. Éppen a telefonomat nyomogattam, és a mugli levelezéseim közt böngésztem amikor felpillantva megláttam a barátnőm felém közeledő alakját. Úgyhogy sebtében bele is dobtam a kis kütyüt a táskámba és visszaintegettem neki.
- Szia! – köszöntöttem mosolyogva.
Annyira jó egy picit olyan felnőttek közt lenni akik nem folyamatosan a munka miatt zaklatnak. Hanem azért keresik a társaságom mert élvezik a velem töltött szabadidőt.
- Ne is mond. Tiszta bolondok háza van odabent és sokszor azt sem tudom, hogy hol áll a fejem. Szóval ezer hála a mai délutánért. - néztem hálásan.
Tényleg elég sok mostanában a dolgom az irodában is, és akkor még ott van ez az egész Isaiah helyzet is. Be kell vallanom, hogy időzíteni azt tud és ezt nem feltétlenül pozitív értelemben értem. De mit van mit tenni, ha már így alakult akkor ezt kell elfogadni.
- Őszintén szólva, eléggé kimerültem. Szóval ha most valaki azt mondaná elhopponál velem egy lakatlan szigetre egy üveg vörösbor társaságában, akkor mindenféle zokszó nélkül már indulnék is. – nevettem el magam „kínomban”.
- De nem akarok panaszkodni. Inkább mesélj te. Hogy vannak a lányok? Hogy megy az üzlet? – kíváncsiskodom lelkesen, miközben belé karolok és elindulok a közeli üzletsorok irányába.
Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: