Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Cole & Karena - a Fitchburg Finches meccse után

Anonymous

Cole & Karena - a Fitchburg Finches meccse után Empty
Vendég
Szer. Júl. 28, 2021 5:24 pm

Az egész meccs alatt izgatottan ültem, és talán felesleges is lenne tagadnom, hogy hangosan kiabálva szurkoltam a Fitchburg Finches-nek, igyekezve elkerülni konkrétan az ő nevét. Így is elég gyilkos pillantás vetül rám a szurkolóktól, amikor együtt látnak minket egy meccs után, vagy éppen csak az utcán. Persze megértem, ki ne lenne féltékeny, ha egyszer az FF egyik leghelyesebb játékosával sétálgatok? Mostanra már kerek egy hónapja. Kicsit örülök, hogy éppen nem otthon vagyunk, hanem Angliában. Itt relatíve jól belenyugodnak, de maximum egy verbális vitával lerendezik a dolgot. Oroszországban sok esetben párbajba is keverednek a fanatikus – vagy inkább őrült – rajongók. Emiatt a különbség miatt pedig pláne nem motivál semmi sem, hogy odébb álljak. Arról nem is beszélve, hogy Cole társasága - mert kapcsolatnak nevezni ezt igencsak erős lenne - pont elég ahhoz, hogy elterelje a gondolataimat az apám és a nagynéném ügyéről. Valószínűleg pont miattuk nem is lennék képes egy komoly kapcsolatra, mondhatni szerencse, hogy Cole se szán ennek semmi komolyabb jelentést. Talán mondhatjuk, hogy megtalálta a zsák a foltját. Azt a figyelmet, amire szükségünk van, meg tudjuk adni egymásnak, ezen felül viszont nem avatkozunk egymás életébe. Bár azt se gondoltam sose, hogy egy ilyen barátság extrákkal kapcsolatba keveredek, de sok minden másról is elmondhatom, hogy az életben nem számítottam volna rá...
- Rasputinra, Cole, nagyon jó voltál! Bár még mindig nem értem, hogy mi a bajotok a fákkal. Sokkal érdekesebb lenne az egész meccs, ha nem csak egy ágon ülve repkednétek… - kezdem el mondani neki, ahogy közeledik felém a meccs után, természetesen látványosan megforgatva a szemeimet a végén. Persze rettenetesen büszke vagyok rá, hiszen amióta csak Brit-szigetekkel szemezgettem és Aloysha-t látogatva elmentünk egy mérkőzésükre, nekik szurkoltam. Mindig is imádtam a kviddicset, az ő játékstílusuk pedig egyenesen lenyűgözött. Viszont még mindig nem sikerült túltennem magamat azon, hogy itt nem egészen úgy zajlik a kviddics, mint a Koldovstoretzben. Bár mostanra már megszoktam, de még mindig szórakoztató az agyát húzni ezzel, még ha majdnem minden egyes alkalommal a végén össze is veszünk. Azt viszont nehezen tudnám letagadni, hogy először csak sznob őrülteknek néztem őket, de el kellett ismernem, hogy sokkal elegánsabb, mint amikor egész fákon ülve játsszanak a játékosok. - Amúgy szia. - Amint odaér, lassan emelem a kezeimet, hogy magamhoz húzzam. Még nem szoktam meg, hogy pontosan mennyi is az annyi, amit megengedünk egymásnak, ezért sem sietem el, hagyom, hadd legyen ideje elutasítani az ölelésemet. Most mondjuk kivételesen tényleg jól esne, ha valaki a karjaiba zárna. A honvágy, a lakásom berendezése, annak a nőnek a felkutatása, az akadémiára való készülődés... Mind-mind lefárasztanak, ha tudom, hogy ennyi nyűggel jár, lehet el sem indultam volna. Bár ezt igyekszem nem kimutatni és mindenképpen legalább egy apró mosollyal köszönteni őt. Elvégre ő is fáradt lehet, kemény meccs volt, és az égvilágért nem akarnám elrontani az örömét.

Colson && Karena
Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Vas. Aug. 01, 2021 6:04 pm
Karena
Urald a helyzetet! Vedd át a vezetést! Ezen szavak ismétlődtek az agyamban, mikor a Wimbourne Wasps fogója mellé értem.  Eleinte azt hittem, hogy a brit játékos a Wronski mélyrepüléssel próbálkozik, de amint a napfényben megcsillant az aprócska cikesz, onnantól nem voltak kételyeim. A darázsmintás fogót kezdtem lehagyni, ez pedig nem csak őt bosszantott, egy egész rajnyi darazsat sikerült magamra haragítani. Az ellenfél terelői, egyből engem céloztak meg az otromba gurkókkal. Egy az orrom előtt repült el, a másik pedig a seprűm végét súrolta. Bár láttam mi folyik körülöttem, rendületlenül követtem a célpontomat. Ismételten a magasba emelkedtem az aranyló golyóval, majd egy újabb zuhanórepülés következett. Az ösztöneim sikítva követelték, hogy ne habozzak, húzzam fel a seprűmet. Igaz az ösztöneimet gyorsan magamögé parancsolta a szapora pulzussal szárba szökő adrenalin löket. Eleget játszadoztál velem, most megvagy! Kinyújtottam a kezem, mikor újra egyenes ívben repültünk az aranycikesszel, csakhogy pillanatokon belül valaki eltaszított. Nem más volt a tettes, mint az ellenfél fogója. Eltökélt arccal meredt a cikeszre, amint a helyemet átvette. Meg is szerezte volna a legtöbb pontot érő labdát a Wimbourne Wasps-nek, csakhogy szerencsétlenségére, a gurkó, mit nekem szántak a seprűjét telibe kapta. A repülő eszköz, mint egy sérült helikopter irányíthatatlanul pörgött, míg tompa puffanással le nem zuhant. Akármennyire próbálták megakadályozni, sikerült elfognom a cikeszt, ezzel pedig a meccs végére pontot tettem. A közönség felé fordultam, a győzelem jelét szorongatva, és egyenesen Karena-ra kacsintottam.
Az öltözőben némi ünneplésre került sor, viszont a koccintást követően nem csatlakoztam a Fitchburg Finches többi tagjához. Kiérve megpillanthattam Karena, ki ismételten ravasz csipkelődéssel nyitotta az üdvözlésem. Már kezdek hozzászokni a stílusához, ezért gúnyos mosolyra húzódik ajkam.
- Az kéne még. Egy egész lucfenyővel röpködjek a lábam között, a kéreg meg jól ledörzsölné a seggem. Egyébként szerencsém volt, ha nincs az a gurkó, akkor nem mi ünnepelnénk. – hagyok némi hatásszünetet. – Csakhogy az a gurkó ott volt, és mi nyertünk!
Az orosz származású leány, ekkor ténylegesen üdvözöl, valamint elindul az irányomba. Van bennem valami, ami tiltakozik az érintés ellen, viszont az énem egy másik oldalának szüksége lenne az emberi kontaktus ezen fajtájára, s a két viaskodásából az utóbbi jön ki győztesen. Megérzem az ölelést, melyre eleinte testem megfeszül, később viszont megnyugodnak izmaim, és a karjaim gyengéden összefonódnak Karena mögött. Mély lélegzetet véve nyugszok meg a lány vállán. A hasamat nem érdekli a meghitt pillanat, az inkább a tudomásunkra hozza, az éhségemet.
- Úgy vélem ránk férne valami vacsora, nemde? Mit gondolsz, elmegyünk egy mugli étterembe? - érdeklődök, a leány szemeibe nézve. - Tudod mit? Még soha se volt szerencsém az orosz gasztronómiához. Te pedig, gondolom tudod mi az ami nem mérgez meg engem.
Remélem Karena kap az ötleten, mivel ha én elhatározok valamit, azt nehéz semmibe venni. Mehetnénk varázsló étterembe is, de azokat a helyeket sohasem szeretem, túl sok ott a lesifotós. Egyből lehoznának rólam, na meg Karena-ról valami cikkit. Már látom is a szemeim előtt ,,A Fitchburg Finches fogója másra is rávetette a szemét meccs után, nem csak a cikeszre''. Most nem vágytam a vaku villogására, meg a pennák sercegésére, csak egy jó kiadós ételre volt szükségem, na meg az előttem lévő társaságára.  

Anonymous

Vendég
Hétf. Okt. 18, 2021 8:09 pm

Mi tagadás, egy pillanatra elakadt a lélegzetem, amikor a Wimbourne Wasps fogója lenyomta Cole-t, de hangosan felröhögtem a kilátón, amikor cserébe a gurkó irányíthatatlanná tette a seprűjét. Megérdemelte, pont úgy, ahogy Cole is a cikeszt. Széles vigyor játszott az ajkaimon, ahogy feltartotta az elkapott labdát. A szívem hevesen vert, a meccs vége elképesztően izgalmas volt, az angol liga továbbra sem okoz csalódást a számomra. Még szerencse, hogy a pályáról való levonulás után volt némi időm, hogy megnyugodjak. Nem akartam volna a nevetéstől enyhén kipirult arccal elé állni, az nem az én stílusom lett volna. Sokkal jobban passzol hozzám a pimaszság. Szeretek kekeckedni, és a kettőnk komolytalanságához még jól is megy.
- Ugyan már, ne finnyáskodj! Egy idő után megszoknád - kuncogok, ahogy csak belegondolok, hogy hogyan is tudnának játszani így. Egyszer biztos, hogy ki fogom majd próbáltatni vele, nekem látnom kell, hogy ez a profi játékos mit szerencsétlenkedne a mi seprűink alatt. Ha tényleg olyan jó, mint amennyire az elmúlt időszakban tűnt, akkor seperc alatt elsajátítaná azt is, és szerintem tapasztalatnak sem utolsó. Ha egy olyan seprűt tud irányítani, akkor ezek a brit seprűk már semmiségnek fognak tűnni utána. - Gratulálok, megérdemeltétek a győzelmet. Valami elképesztő volt, főleg a meccs vége! - Az ajkaimon ismét egy széles mosoly játszik, egyszerre vagyok izgatott, büszke és elégedett. Kicsit úgy érzem, mintha az én sikerem is lenne, és az ölelése csak még eufórikusabbá teszi az érzést. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire élvezni fogom, hogy valakivel ennyire közel kerülünk egymáshoz, de akármennyire is élvezem, amíg tart, a szívem mélyén megnyugszom, amikor megkordul a gyomra.
- Persze, simán! - Szinte azonnal rávágom, ahogy felajánlja, hogy együnk valamit. Egyrészt, keményen megdolgozott érte, másrészt, lehet én is ennék már valamit, utoljára még délben ettem egy keveset, mielőtt elindultam volna, az a rágcsálnivaló, amit pedig a meccs idejére vettem, nem volt túl sokra elég. Felkacagok, ahogy felajánlja, hogy együnk valami orosz kaját. Soha nem gondoltam volna, hogy valakitől ezt fogom hallani, mások általában inkább hevesen ellenkeznek, amikor felhozom, hogy együnk valami orosz helyen, sőt. Az se tetszett nekik, amikor mondtam, hogy akkor majd én csinálok nekik valamit. Mégis mi olyan hihetetlen azon, hogy az orosz kaja is finom? Mégis ki ültette el ezt a fejükben? - Hát igen, az orosz kultúra ellenállhatatlan. Mi szólsz a Borshtch n Tears-hez? Itt van Londonban, és azt kell, hogy mondjam, tényleg autentikus. - Először szkeptikus voltam, amikor Aloysha elvitt oda, de Rasputyinra! Majdnem jobb, mint amit otthon főznek.

Colson && Karena
Anonymous

Vendég
Kedd Okt. 26, 2021 9:35 pm
Karena
Az idegenben való játék, mindig kissé felpezsdíti a vérem. Az angolokkal egészen más játszani, mint a honfitársaim ellen. Az otthoni játékstílust, már rég kiismertem, s csak ritkán egy-egy alkalommal tud meglepetést okozni, pár rögtönzött bravúr. A Wimbourne Wasps az ősi sziget talán egyik legelismertebb kviddics csapata, szóval nem kis nehézség árán megnyertük a meccset, amit senki sem kérdőjelezhetett meg. A fekete-sárgába öltözött szurkolók, hőzöngtek kissé, mint egy felbolydult kas, mégse tehettek ellenünk semmit. Az ünneplés egy része megvolt, ám én a legjavát, most igyekeztem kihagyni, ugyanis Karena-val volt találkozóm, kinek a neve másik részébe gyakran beletört a nyelvem. Az öltözőből kiérve nem másba, mint Karena-val találkoztam, kinek a neve másik részébe, még mindig bele-bele tört a nyelvem. Hát igen, le se tagadhatnám, hogy az Egyesült Államokból jöttem. Miután köszöntöttük egymást, megint felhozódik az a bizonyos dolog, amely olyan reakciót vált ki belőlem, amely valószínűleg szórakoztatja a boszorkányt. Igaz az angolok másságával tudtam azonosulni, ám a fán lovaglás szélsőségessége, már kevésbé ez a helyzet. Mint most is, teljességgel elutasítom én azt, hogy én majd egy hatalmas tölgyön, vagy lombos növény rönkjén száguldozzak, már maga a puszta elképzelés is nevetségesnek hat.
- Aha, meglehet szokni, ahogyan azt is, hogyha egy acromantula fenéken harap. – fejeztem ki magam szórakozottan. – Nem, hogy inkább őket próbálnád rászoktatni a seprűre, bár akik ekkora tönkökhöz szoktak a lábuk között, biztos sajnálnának átszokni, egy nyeszlett kis rúdra. – jegyeztem meg a másikra rákacsintva, egy szemtelen mosoly kíséretével. Minden esetre talán egyszer hajlandó lennék előtte azon a bizonyos dolgon repülni, ám igencsak jó kedvemben kéne ahhoz megtalálnia.
Végre Karena nem csak az ugratásban, hanem némi lelkesítésben i részt vett. Mosolyra húzódott a szám, amint elkezdte a teljesítményemet méltatni.
- Na, igen, a legvége az tényleg nagyon izgalmas volt. Még az én gyomrom is összerándult, annyira izgatott voltam, és annyira vágytam a sikeres cikesz vadászatra. – akárhogy is, a másik lelkesedését jutalmazandón nem vagyok rest egy átható ölelést kiosztani. A meghitt pillanatnak, persze vége szakadt, amint megkondul a gyomrom. Hiába, kissé elszégyellem magam, azonban nem leplezem azt, amire ténylegesen gondolok, főleg ha már a szervezetem ennyire árulkodó.
- Nagyszerű! – vágom rá a másik beleegyezésére, azután útra kélek vele. Látszólag a másikat jócskán meglepem, mikor a nemzetének ételét szeretném megkóstolni. Nem értem, miért olyan meglepő ez, hiszen én nem az apám vagyok, őt csakis wellington bélszínt enne, steaket, meg sajtostésztát, hogyha tehetné minden nap, nem igazán lehetett a megszokottól eltérő ételekkel hatni rá.
- Már amúgy is régóta esedékes, hogy megkóstoljam a pirogot. A kaviárt viszont kihagyom, egyszer ettem, de sós ikra, semmi több. – meséltem a másiknak egy kevésbé jó élményemről, majd a karomat olyan helyzetbe emeltem, hogy Karena nyugodtan belekarolhasson. Megannyi hasonszőrű téglafalú tömbház mellett haladtunk el a célunk felé közeledve. Az egyik kirakatban, már a karácsonyt hirdették, megannyi vörösbe, és zöldbe öltözött akciós díszekkel, kelékekkel, másutt, már kevésbé volt ennyire ünnepi a hangulat, egy „eladó” tábla díszelgett az elhagyatott üzlet ablakán, jobban benézve a sötét helységbe, már csak egy magányos létra állt. Csak egy saroknyira voltunk úti célunktól, amikor fiatalok egy csoportjába botlottunk. Vagy tucatnyi ember állt körbe, két srácot, akik valamiféle ének viadalt folytattak le. Az egyik a másikra sértések tömkelegét szórta rímekben, miközben egy harmadik alak a valamiféle zajt adott ki a szájával...beatbox-olt, vagy mi.
- Izgalmasak ezek a muglik, nemde? – érdeklődtem a másiktól halkan, azután megkerülve a kis tumultust tovább állva, eljutottunk a Borshtch n Tears-hez. A leányzóról lesegítettem a fölöslegessé vált kabátot, majd hagytam, hogy az egyik pincér  az épp megüresedő asztalhoz vezessen minket.
- Te mit javasolnál nekem? - tettem fel a kérdést, amikor az étlapból kissé elbizonytalanodva felnéztem.  

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: