Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Családi titkok gyanújának árnyékában

Anonymous

Családi titkok gyanújának árnyékában Empty
Vendég
Csüt. Dec. 05, 2019 9:56 am

Oscar Osbourn

Nem: férfi

Kor:16 év

Vér: félvér

Iskola/Munka: Roxfort/Hollóhát

Kapcsolatunk: ikertestvér
Csoport: Hollóhátas

Playby: Dylan O'brien

Státusz: SZABAD

Részletek

2003.november 3.-án születtél, három perccel utánam.Tehát gyakorlatilag az öcsém vagy, mégis sokkal vagányabb, és talpraesettebb vagy nálam. Nyolc évesek voltunk, amikor apánk elhagyta a családunkat, így rád és rám hárult a feladat, hogy vigyázzunk anyánkra, és a húgainkra. Valahogy neked mindig is jobban ment az apa szerep, mint nekem, rám is vigyáztál, nem csak a többiekre. Nagyon nehéz nyolc évesen felnőni ehhez a feladathoz, pedig anyánk is megtett mindent, hogy tökéletes életünk legyen. Te ott voltál nekem mindig. Akkor is, amikor megtámadott minket az a vérfarkas, 2016. október 31.-én, amikor hazafele tartottunk a csokigyűjtésből. Te voltál az, aki miatt én még ma is életben vagyok, hiszen te küldtél átkot a farkasra, amiből meg is lett a probléma, hiszen kiskorúkét nem nagyon szabadott volna varázsolnod. Hála Istennek megtarthattad a pálcádat, és a Roxfortban a tanáraink, (akik tudják, hogy mi is vagyok) igazi hősként kezeltek hónapokig. Ambiciózus személyiség vagy, szereted emberekkel körbe venni magad, és ahhoz képest, hogy Hollóhátasként a szememben egy stréber vagy, rengeteg barátod van az összes házból. Még a Mardekárból is.  

//Igazából a pb-n kívül nem szabnék meg semmit. A nevet is változtathatod, de örülnék, hogyha O betűvel kezdődne. Az, hogy hogyan alakítod a jövődet rajtad áll, ahogy a fentiekben leírtakon kívül a személyiséged többi része is. Nagyon várlak, és garantálom, hogy sok játszótársad lesz, mert itt minden user nagyon cuki, és szívesen játszanak mindenkivel. Gyere gyorsan, kérlek. Ha itt vagy, vágj hozzám egy pm-et <3

Olga Osborun

Nem:

Kor:14 év

Iskola/Munka: Roxfort/Griffendél

Kapcsolatunk: Húg#1
Csoport: Griffendéles

Playby: Lucy Hale

Részletek

Két évvel vagy fiatalabb nálunk, egy igazi kis csibész. Nem hiába kerültél a Griffendélbe, mert négyünk közül mindig is te voltál a legbátrabb - bár én inkább vakmerőnek neveznélek. Sosem féltél semmitől. Fejjel mész a falnak, és a családodért szerintem ölni is tudnál. Kedvenc elfoglaltságod, hogy folyamatosan csesztetsz engem és Oscart, ahol csak tudsz, ott b@szogatsz, de egyébként imádsz minket, és mi is téged, akármennyire is próbáljuk titkolni. Te hasonlítasz a legjobban apánkra, külsőleg és egy kicsit belsőleg is, amit nagyon utálsz magadban, hisz nem gyűlölsz jobban senkit a világon apánknál. A fiúk kedvence vagy, hiszen mindemellett nagyon nőies vagy, sokat adsz a külsődre, és van egyfajta kisugárzásod ami miatt mindenki veled akar lógni.

//Na, nálad aztán tényleg semmi nincs kőbe vésve. A neved, a pb-d, mindened változtatható, ha csak ez tart vissza. Annyit kérek csak, hogy a neved O betűvel kezdődjön, és valami sötét hajú arcot válassz magadnak. Nagyon várlak, és garantálom, hogy sok játszótársad lesz, mert itt minden user nagyon cuki, és szívesen játszanak mindenkivel. Gyere gyorsan, kérlek. Ha itt vagy, vágj hozzám egy pm-et <3

Ophelia Osborun

Nem:

Kor:13 év

Iskola/Munka: Roxfort/Hollóhát

Kapcsolatunk: Húg#2
Csoport: Hollós

Playby: Maisi Williams

Részletek

Te vagy a legfiatalabb Osborun. Anya kicsi kincse. A Süveg a Hollóhátba osztott be és azóta Oscar az aki a legközelebb áll hozzád. Titeket ez nagyon összekovácsolt. Egyébként mindannyiunkkal nagyon jóban van, nincs különösebben konfliktusod egyik testvéreddel sem. Nővéred szöges ellentéte vagy. Jobban szeretsz magadban lenni és olvasni, meg ilyesmi. Egyébként nagyon király vagy a sportban, és régóta vacillálsz azon, hogy beállj e a Hollóhát kviddics csapatába.

//Na, nálad aztán tényleg semmi nincs kőbe vésve. A neved, a pb-d, mindened változtatható, ha csak ez tart vissza. Annyit kérek csak, hogy a neved O betűvel kezdődjön, és valami sötét hajú arcot válassz magadnak. Nagyon várlak, és garantálom, hogy sok játszótársad lesz, mert itt minden user nagyon cuki, és szívesen játszanak mindenkivel. Gyere gyorsan, kérlek. Ha itt vagy, vágj hozzám egy pm-et <3

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: