Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Lucy & Eric ~ you are in my inappropriate thoughts

Anonymous

Lucy & Eric ~ you are in my inappropriate thoughts Empty
Vendég
Kedd Júl. 27, 2021 8:56 pm
Lucy & Eric

You are in my inappropriate thoughts

Ismét elegendő volt belengetnem a Briggs-kártyát, hogy pályára léphessünk a haverokkal. Eredetileg csak azok gyakorolhattak volna, akik az iskolai sportszakot látogatták, de a családom hírneve minden ajtót képes megnyitni. A második apróság pedig, hogy a mi formációnk már évek óta hivatalos csapatnak is számított, és együtt több verseny résztvevői voltunk. Azonban a tanulmányaink miatt ez a szenvedélyünk egy kicsit háttérbe szorult, mégis, amikor lehetőségünk adódott rá, akkor szívesen játszottunk volna.
Itt jött képbe az egyetemen található pálya és az iskolai hippogriffek, akik nem voltak olyan megbízhatóak, mint a saját hátasaink, de a célnak megfeleltek.
Órákon át gyötörtök a hátasainkat és az ellenfeleinknek. Mást se látott az, aki véletlenül a pályára tévedt, hogy nyolc hippogriff egymást kerülgette, egymás elé vágott be, miközben mi próbáltuk elütni egymás elől a labdát, és a célba juttatni.
Hiába számított barátságos mérkőzésnek, halálosan komolyan vettük a fiúkkal. Olyannyira, hogy az arcomról és a nyakamról csorgott a veríték, a hátamra rátapadt a felsőm, és nem érdekelt a világon semmi más, csakis a győzelem. Talán ezért is lepett meg, hogy amikor a mérkőzés véget ért, és körbepillantottam, akkor egy kisebb, bámészkodó tömeg gyűlt össze a pálya szélén.
Nem gondoltam volna, hogy közönségünk is lesz majd, így elégedetten, igazi győztesként húztam ki magamat a hippogriff hátán, miközben elvezettem őt a helyére.
Miután az állatok visszatértek a karámjaikba, a srácokkal beszélgetve elindultam az öltözők irányába. A tömeg oszlani kezdett, de még így is láttam egy-két lányt, akik minket bámultak. Ismertem ezt a nézést, ahogyan azt is, hogy Joshnak hamarosan születésnapi partija lesz, amit már két hete belengetett, és azóta a lányok nekem könyörögtek, hogy ha nem is viszem el őket, de legalább meghívót szerezzek nekik. A szemeimet forgatva löktem be az öltöző ajtaját.
Nem is figyeltem már, hogy a srácok miről beszélgettek, csupán összeszedtem a holmijaimat, és elindultam tusolni. Kínosan hosszúra elnyújtottam a mosakodást, remélve, hogy az odakint ácsorgók feladják majd.
− Eric, nem akarod kitolni a seggedet a víz alól? Meddig várjunk még? – Felsóhajtottam, és még egy adag tusfürdőt nyomtam a tenyerembe válaszadás előtt.
− Menjetek csak nyugodtan! Egy szóval se mondtam, hogy várjatok meg! – kiáltottam vissza. Hallottam, ahogy szedelődzködtek és bosszúsan morogtak az orruk alatt, de pont nem hatott meg.
A zuhanyrózsa alá hajtottam a fejemet, hogy megmossam a hajamat is, így az ajtó másodszori nyitódásának és csukódásának nem voltam fültanúja. Ellenben, amikor a kint lógó törölközőmért nyúltam, nem találtam sehol.
− Haha, nagyon vicces srácok. – Ezúttal rajtam volt a sor, hogy morgolódásban, mert volt egy olyan sejtésem, hogy ez volt a személyes kis bosszújuk – durvább húzást nem mertek volna csinálni −, mert ostoba módon itt maradtak. Csak akkor szembesültem vele, hogy nem az ő játékuk volt, amikor elzártam a csapot, és megfordultam.
Az arcomra kiült egy enyhe döbbenet, majd mosolyogva csóváltam meg a fejemet, amikor kibontakozott velem szemben egy lány alakja. A kezében pedig ott volt a törölközőm, mi több nyújtotta felém. Ha valóban tervezte odaadni, akkor elvettem tőle, és a derekam köré csavartam, de ha szórakozni akart, akkor maradtam úgy, ahogy voltam.
− Manapság a lányok milyen szemtelenek. Aztán csodálkoznak, ha a srácok elkapják őket egy félreeső helyen… − emeltem a tekintetemet a lány arcára. Egyáltalán nem éreztem magam feszélyezve, nem volt takargatnivalóm, mi több büszke voltam a saját testemre.
− Szóval, mit keresel itt? Kérlek, mondd, hogy nem az ostoba meghívó miatt jöttél, mert az már a könyököm jön ki… − túrtam bele a hajamba, hátrasimítva a vizes hajtincseket, amelyek a szemembe lógtam.
Meg kell hogy mondjam, mostanában nem igazán fordult elő, hogy a préda látogatta volna meg a vadászt.

zene • 585 szó •

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Kedd Júl. 27, 2021 9:26 pm
Eric & Lucy

Vajon mikor jössz rá, hogy én vagyok az?

Eltelt már néhány hét, amióta Angliába jöttem és azt kell, hogy mondjam, igazán unatkozom. A ház már rég nincs a kedvemre, de nem találtam még meg a nekem tökéleteset, amibe átköltözhetnék, így maradtam Ciro mellett, már amikor otthon tartózkodom. De mára más tervem van, meglátogatok valakit... valakit a múltból, akiről jól tudom, hogy örülne nekem, mégse fogja tudni azt, hogy én vagyok. Egy kis játék, mely segít majd túllendülnöm az unalmas hétköznapokon.
Jártam már a Docendo Discimus Akadémián, így a hoppanálással nem lesz gond, ahogy azzal se, hogy egy diáklánynak adjam ki magam a sok közül. A korom egyébként is megfelelő hozzá és bár a külsőm is, de nos... váltsunk! Tökéletesen elégedett vagyok magammal, mégse így akarok Eric közelébe férkőzni, túl könnyű lenne, én pedig szórakozásra vágyom, hogy pezsegjen a vérem ismételten.
Az új külsőm egy 22 év körüli, fiatal lányé lesz. Vékony, formás, izmos test, barna hajzuhatag és igéző, barna szemek jellemzik, a bőrén pedig nem látszanak azok a szimbólumok, amik az enyémen. Arcára kevés smink kerül, haja is kellemesen omlik előre vállaira, a ruházata pedig jelenleg sportos. Nem mondanám, hogy közel áll hozzám az efféle viselet, de a cél szentesíti az eszközt, így belebújtam egy sötétkék színű melegítőnadrágba, fehér sportcipőbe és hozzá illő fehér topba és melegítőfelsőbe. A cipzár azért csak félig van felhúzva, sejtetve valamennyit a kellemes domborulatokból, de mégse túl sokat.
A madarak azt csiripelték, hogy Eric Briggs szeret a hippogriffek hátán lovagolni és egyben sportolni is, nekem pedig ott a helyem egy ilyen edzésen. De nem vagyok szem előtt, megbújok a háttérben, miközben figyelem a srácokat és tagadhatatlan, hogy a szőke hajzuhatag és izmos test most is felkelti az érdeklődésemet. Rég volt már, amikor közelebb kerültünk egymáshoz, még szinte gyerekek voltunk, de megváltozott, méghozzá előnyre. Szexi, nem is kicsit... kedvem lenne eljátszadozni vele, végigsimítani izmos hátán... Elkalandoztam! Beszívom alsó ajkam, megcsóválom a fejem mosolyogva és teljes türelemmel várom ki az edzés végét, majd azt az időt, amíg srácok az öltözködőben vannak. Nekem is feltűnik a kint ácsorgó lányok sokasága, de ahogy telik az idő, távoznak, szépen lassan mindannyian. Eric erre várt volna? Mióta nem szereti a feltűnést? Persze a többi srác se volt rossz, lehet beérik velük a csajok, de én nem adom lejjebb a kiszemeltemnél, így pofátlan módon sétálok be a férfi öltözőbe, nem törődve se az illemmel, se semmi mással.
Lépteim hangtalanok, ahogy a bűbáj is, mely suttogó ajkaim közül hallatszik ki. Pálcára nincs szükségem, könnyedén a törölköző a kezembe repül, amire finoman ráfogok, majd leplezetlenül nézem végig, hogyan csöpög végig a víz a meztelen testen és miként kerülnek a habok is a padlóra, mely tűnnek le a lefolyóban. Az a fenék... beleharapnék!
Közelebb nem megyek, megvárom, amíg végez, amíg észrevesz, amikor pedig megszólal ismét, félreértve a helyzetet finoman oldalra biccentem fejem, tekintetem pedig Ericét keresi, amit végül meg is talál, de csak lejjebb vándorolnak szemeim, hogy előlről is felmérjem magamnak, végül ahogy nyújtja kezét bár eleinte azt terveztem, hogy átadom neki a törölközőt, mégse teszem, inkább hátam mögé rejtem, két kezembe fogva azt.
- Ezek a mai lányok... igazán felháborító, hogy így viselkednek. - enyhe fejcsóválás, de tekintetem kihívóan pillant a srácra. Nincs bennem félelem, egy cseppnyi sem.
- Nem szándékoztalak letámadni a fürdőben, ne aggódj! - jegyzem meg végül, majd a törölközőt finoman nekidobom, tessék, maga köré csavarhatja, bár az nélkül jobb volt a látvány, de azzal se lesz rossz, amíg jobban fel nem öltözik.
- Remélem nem haragszol, csak túl régóta voltál bent és aggódtam, nehogy valami baj legyen. - elesik, beüti a fejét, elvérzik, hasonlók. Legalábbis ilyesmire célzok, de igazából eszembe nem jutott aggódni érte. Magamban jót is mosolygok, de kivülről tök ártatlan képet vágok.
- Meghívó? Jah, nem, dehogy! - fogalmam sincs, hogy milyen meghívóról beszél, de ezt neki nem kell tudnia. Nemet intek fejemmel, majd finoman nekidöntöm a hátam a falnak és kezeimet lazán összefogom magam előtt. A sportos ruha nem kihívó, de valahol talán mégis, hiszen közel se mutat meg mindent.
- Igazából reménykedtem benne, hogy meg tudlak győzni, hogy vigyél el egy körre az egyik hippogriffen. - kezdetnek az is megfelelő lenne, ismerkedjünk, csak lassú lépésekben. Jaj, annyira izgatott vagyok! Szívem szerint letámadnám egy forró csókkal, hogy emlékeztessem a régi időkre és beletúrnék azokba a szőke, nedves hajtincsekbe, de nem, vissza kell fogadnod magad Lucy! Most még csak a játszadozás ideje jött el, be kell cserkészni a vadat, újra, mert az izgalmas!
Anonymous

Vendég
Szer. Júl. 28, 2021 7:51 pm
Lucy & Eric

Szerettem sokáig időzni a zuhany alatt, nem csak a hűs víz élvezete miatt, hanem azért is, mert tudtam, nem minden lány eléggé kitartó ahhoz, hogy egy órát várjon arra, hogy méltóztassak elhagyni az öltözőt. Arra azonban egyáltalán nem számítottam, hogy akadtam olyan türelmetlen teremtések is, akik feladták a várakozást, és inkább úgy döntöttek, elém jönnek.
Ráadásul egy igazán szemrevaló lány állt előttem, amikor megfordultam. Akaratlanul is elmosolyodtam a helyzet komikumán, hiszen az időhúzásommal ezek szerint pont az ellentetjét értem el a célomnak. Pár pillanatig szemeztem vele, követtem a tekintetét, de nem volt semmi szégyellnivalóm, ahogy zavarba sem hozott a jelenléte.
A törölközőért nyúltam, de láthatóan játékos kedvében volt, mert inkább elrejtette a háta mögött ahelyett, hogy átadta volna. Vigyorogva támasztottam az egyik kezemet a zuhanyzó falának.
− Ejnye. A végén még azt gondolnám, hogy csatlakozni szeretnél – táncolt egy apró, csibészes mosoly az ajkaimon, amikor kifigurázott engem. Ha más esetben csinálta volna, talán zavarta volna a büszkeségemet, így inkább csak szórakoztatott.
− Ó, valóban? – szélesedett ki a mosolyom, miközben elkaptam a dobott törölközőt, és a bal vállamra fektettem. Kicsit közelebb léptem hozzá, ki a zuhany alól. – Pedig már reménykedtem benne – incselkedtem vele, hiszen ha ő elkezdte a játékot azzal, hogy bejött a férfi öltözőbe szemtelenkedni és szórakozni velem, akkor igazán belemászhattam az aurájába. Elvégre, ő kínálta fel saját magát azzal, hogy idejött.
− Igazán figyelmes vagy – csavartam a derekam köré a törölközőt, miközben kiléptem mellé. – Egy pillanatra azt hittem, más szándékaid voltak – tettem hozzá sokat sejtetően, tesztelve a lány viselkedését.
− Szóval, nem azért ácsorogtál odakint cirka negyven percet, hogy meghívasd magad egy bulira? – pillantottam rá. A tekintetembe gyanakodás és kíváncsiság vegyült, mert éreztem, hogy hátsó szándékai voltak velem kapcsolatban. Ezt azért már jól felismertem.
Talán nem lett volna szabad túlságosan is bámulnom őt, nem mintha le akartam volna tagadni azt, hogy képes lett volna lázba hozni, ha úgy tartotta volna a kedve. Mert kétségtelenül elindított bennem valamit.
− És ehhez én miért kellek, kedves? – nevettem fel. – Bármelyik hippogriffed el tudod vinni, amelyik a helyén van. Nyilván, óvatosan kell velük bánni, de egy olyan lány, aki megzavar engem zuhanyzás közben kétlem, hogy megijedne egy varázslénytől – hajoltam közelebb hozzá, hogy az utolsó szavaimat a fülébe suttoghassam.
− Azért próbálkozásnak nem volt rossz – mosolyodtam el, miközben visszaindultam az öltözők irányába. Azt terveztem, hogy majd ott megszárítkozok, és ezzel együtt majd felöltözök. Természetesen, nem zárkóztam el annak a lehetőségétől, hogy időt töltsek a kisasszonnyal, de azért ennél kicsit jobban be kellett dobnia magát.

zene • 409 szó •

Anonymous

Vendég
Szer. Júl. 28, 2021 8:49 pm
Eric & Lucy

Tetszik, ezt pedig egy pillanatra se titkolom. Mi értelme lenne? Eric tökéletesen tisztában van önmagával, akár csak én, mert vagyunk, akik vagyunk, az egonk pedig köszöni szépen, rendben van. Sokat nem változott, utána érdeklődtem ám, nem véletlenül tudtam, hogy hova kell jönnöm, most pedig íme itt vagyok, előtte, teljes életnagyságban, csak nos... más külsővel.
A törölköző egyelőre marad az én birtokomban, megszereztem, engem illet, Ő pedig nyugodtan támassza csak a falat, mint valami modell, szívesen elnézegetem ám a vízcseppekkel borított testét, de megjegyzésére finoman, de láthatóan harapom be alsó ajkam, pillantok lefelé rövid időre, majd emelem rá ismét barna íriszeimet.
- Nem tagadom, hogy nem jutott eszembe, de még nem érdemelted meg. - húzom el előtte a mézesmadzagot, mely szerint lehet még ilyesmire esélye, ha tesz érte. Vajon akar? Tudom, hogy szinte bárkit megkaphat, de én is, nem véletlenül működtünk olyan jól együtt. Na jó, sokszor az agyamra ment, de élveztem a vitáinkat, azt, hogy folyamatosan versenyeztünk, húztuk egymást, majd végül engedtünk a testi vágyaknak, mert a kémia mindig jól működött közöttünk. Még most is így van, hiába vagyok másik testben. Nos, egy sokkal bájosabb testben, mert az igazi Luciana ennél vadócabb.
Na de tessék, legyen az övé a törölköző, ha annyira szeretné, átadom, dobom neki, de csak a vállára helyezi, nem a derekára, nem takargatja magát továbbra sem, én pedig képtelen vagyok nem mosolyogni a jeleneten.
- Valóban. - ismétlem szavát, majd nézek fel rá, amikor közelebb ér. Magasabb nálam, így némileg hátrébb kell hajtanom a fejem, de nem bánom, ahogy a közelségét se. Nem hoz zavarban, ennél ahhoz több kell, már ha egyáltalán lehetséges zavarba hozni Luciana Marchettit.
- Azt mondják, hogy a remény hal meg utoljára. - billen oldalra fejem. Pofátlan vagyok, de még kellemesen, miközben nem mozdulok, nem lépek hátrébb, szemezhetünk felőlem bármeddig. Tetszik ez a játék, tudtam, hogy szórakoztató lesz. Na de jöhetnek a hazug szavak, hogy aggódtam érte, de átlát ám rajta, nem meglepő módon, én is úgy fogalmaztam direkt, hogy tudja, mindez nem az igazság. Ennyire nem vagyok béna, de érezhetően húzni akarom, játszadozni, de ez mindkettőnk számára kellemes, jól tudom. A törölköző végül sajnálatos módon Eric dereka köré kerül, a meghívóval viszont egy kicsit meglep, erről senki se mesélt, így csak tovasöpröm, valóban nem érdekel. Tessék némi igazság is. Úgy kell hazudni amúgy is, hogy részben igazat állítasz, akkor a legnehezebb kiigazodni rajtad. A hazugságnak is van művészete.
- Mint mondtam, nem érdekel a meghívó. - pillantok szemeibe, de a mosoly lassan eltűnik, arcom komolyabbá válik, éreztetve vele, hogy ideje elhinnie. Egészen más az, amit akarok, de legyen mondjuk előtte a hippogriffen való lovaglás. Az is izgalmas, élvezném, főleg, hogy átölelhetném közben. Hmm, bele fog egyezni!
- Mert együtt szórakoztatóbb és mindketten tudjuk, hogy milyen jól értesz azokhoz az állatokhoz. Azt rebesgetik, hogy neked is van saját hippogriffed. - felkészültem ám! A következő szavak viszont tetszenek, határozottan!
- Nem is félek tőlük, ne érts félre, de én veled akarok menni! - jól hallotta, akarom a társaságát, így ahogy fülemhez hajol elmosolyodom, de következő megjegyzése után nem engedem ám még eltávolodni. Ha már ilyen közel van, jobbom tarkójára csúszik, majd végül a szőke fürtök közé túrok, meglepően határozottan és így fogom meg a fejét, miközben ajkam alig-alig, de a füléhez ér.
- Ne ellenkezz már, nincs okod nemet mondani Eric. - hangom halkabb, csábító, majd eltávolodom és lassan csúsztatom ki ujjaimat a szőke hajzuhatagból, így tekintetünk találkozhat, de ha még mindig menne öltözni nos, követem, majd kényelmesen hanyatt dőlök az egyik öltöző padon, egyik lábam felhúzom és látványosan unatkozva nézem a plafont. Bizony, most nem Őt.
- Mi a terved mára? - mondja hát, miért nem ér rá? A viselkedésem változó, tisztában vagyok vele, direkt csinálom. Hol visszafogott, hol csábító, hol pedig nos... egészen távolságtartó, nemtörődöm. Össze akarom zavarni, felkelteni még jobban az érdeklődését, de egyben tudatni is vele, hogy nem hat ám meg olyan mélyen az elutasítása. Mégse távozom, ilyen könnyen nem ráz lesz és erre rá fog jönni. Ha nem akarja, hogy a nyakán maradjak, ideje engedni a kérésemnek, előbb menekül a drága.
Anonymous

Vendég
Szer. Aug. 04, 2021 12:55 am
Lucy & Eric

Egyáltalán nem feszélyeztem magam a jelenlétében. Miért is tettem volna? Annyi nő látott már meztelenül, hogy a két kezemen se tudtam volna megszámolni. Eggyel több, vagy kevesebb egyáltalán nem számított. Mégis, a tény, ahogy szórakozott velem, igencsak kedvemre való volt. Kevés lány mert volna bejönni ide, és még kevesebb lett volna képes így játszadozni velem.
Ahogy az ajkába harapott, egy pillanatra elfogott a vágy, hogy megragadjam őt, a falhoz nyomjam, és megcsókoljam, de emlékeztettem magamat arra is, hogy nem az az ember voltam, aki egykoron, és manapság nem követtem el semmi olyat, amibe a másik fél ne egyezett volna bele. A Holdennel való vitám annak idején megtette a hatását. Azóta talán egy kicsit több tisztelettel viszonyultam a nők irányába, és nem csupán játékszerként tekintettem rájuk. Legalább is, nem mindegyikre, hiszen bőven akadtak még olyanok, akik megérdemelték a sorsukat.
− Ó, szóval ki kell mindezt érdemelni? – mosolyodtam el, hiszen imponált a pimaszsága. Talán túlságosan is megmozgatott bennem valamit. – Azt hittem, ez fordítva működik – jegyeztem meg ártatlanul, mielőtt még azt hitte volna, hogy én olyan könnyedén megszerezhető lennék. Ez soha nem volt így. Én magam választottam ki a partnereimet, ha valakitől nem akartam semmit, akkor az a lány megfeszülhetett a próbálkozástól, akkor is levegőnek néztem.
Átvettem tőle a törölközőt, de úgy gondoltam incselkedek vele még egy kicsit, ha már úgyis megbámult, akkor még pár percig élvezhette a látványt.
− Milyen kár… − jegyeztem meg sajnálkozást csempészve a hangomba, miközben közelebb léptem hozzá. Volt valami a kisugárzásában, a viselkedésében, ami emlékeztetett valakire, vagy valakikre a múltból, vagy csupán arra az érzés, hogy milyen volt annak idején flörtölni másokkal. Pokolian hiányzott ez az érzés, talán ezért is mentem bele a játékába.
− Meg azt is mondják, hogy az optimista ember egy kihalt állatfajhoz tartozik, és semmi értelme reménykedni – feleltem csendesen, azonban halálosan komolyan gondoltam. Nevezhettek borúlátónak, realistának, vagy aminek akartak, de abban az egyben biztos voltam, hogy azok az emberek, akik csak reménykedni tudtak, elég csúnyán pofára estek előbb-utóbb. Még mindig az arcát fürkésztem, s bár nem hittem el a hazugságát, magamban jót mosolyogtam rajta, miközben derekam köré csavartam a törölközőt.
− Meglepő. Elég nagy parti lesz, sokan be akarnak jutni oda – válaszoltam neki, bár még mindig nem tudtam eldönteni, hogy azért ütött meg komoly hangnemet, mert valóban igazat mondott, vagy csak a bolondját akarta járatni velem. Apám mellett megtanultam kételkedni mindenkiben. Még saját magamban is.
− Ugye tudod, hogy bárki mást is meg tudnál kérni erre a célra? Nem én vagyok az egyetlen a kampuszon, aki képes megülni egy hippogriffet. – Továbbra is fenntartottam annak a látszatát, hogy ellenkeztem vele, és kerestem a kifogásokat, pedig csak a válaszaira voltam kíváncsi. Legfőképpen arra, hogy miért velem akart időt tölteni.
– Nocsak. Milyen jól értesült vagy – igazítottam meg a törölközőt, majd hozzátettem: − Egy fekete hippogriffem van. Hadesnak hívják.
Sajnálatos módon apám nem támogatta Hades idehozatalát, így be kellett érnem ezekkel a lényekkel, amikor a saját hátasommal már olyan jól összeszoktam.
Hízelgő volt, ahogy kijelentette, hogy engem akart. Nem akartam elismerni, hogy jelen pillanatban én is akartam volna őt. Azonban tartóztattam magamat. Mégis, minél közelebb kerültem hozzá, annál inkább vágytam arra, hogy megcsókoljam.
Ahogy a kezével a hajamba túrt, alig hallhatóan felmordultam. Olyan határokat feszegettünk, amiket nem lett volna szerencsés átlépni.
− Ebben a játékban akkor is én diktálok – súgtam utoljára a fülébe, amikor elhúzta a kezét. Kedvem támadt utánakapni, mégsem tettem meg, helyette úgy döntöttem, ideje volt felöltözni, mielőtt valami olyat csináltam volna, amit talán később megbántam volna.
Kinyitottam az öltözőszekrényemet, és a mögöttem lévő padra dobtam a cuccaimat, miközben nekiálltam letörölni magamról a vízcseppeket. Szándékosan háttal álltam neki, így kénytelen voltam oldalra fordítani a fejemet, amikor feltette a kérdését.
− Semmi különös. De ha lenne is, akkor sem kötném az orrodra – jelent meg egy pimasz mosoly az arcomon, miközben alaposan végigmértem őt a padon fekve. Túlságosan is az esetem volt. A megjelenése és a viselkedése is olyan volt, mintha valaki magát az ördögöt küldte volna el hozzám, hogy ismét rosszra csábítson. És rohadjon meg, nagyon is jól csinálta.
Ledobtam a vizes törölközőt, majd amikor deréktól lefelé felöltöztem, odaléptem mellé. Pontosabban, fölé hajoltam, hogy mindenképpen kénytelen legyen engem nézni.
− Neked mi a terved mára? Azonkívül, hogy annyira hippogriffen szeretnél ülni – kérdeztem vissza, mert bár hajlottam afelé, hogy kivigyem őt egy körre, mégsem mentem bele azonnal a dologba. Ha ennyire akart tőlem valamit, azért meg is kellett dolgoznia.

zene • 722 szó •

Anonymous

Vendég
Szer. Aug. 04, 2021 9:34 am
Eric & Lucy

Édes játék ez a mostani részemről, melyet ahogy telnek a percek, annál jobban élvezek. Tudom, hogy Eric is, ismerem már, mégis ellenáll, visszafogja magát. Nocsak, változott a fiúcska, bár még nem döntöttem el, hogy előnyére vagy éppen hátrányára. A múltban nem így viselkedett volna ebben a szituációban, szinte hiányzik az a hév és határozottság, hogy elkapjon és éreztesse velem, ki a férfi. Túl sok a papucs mostanság, én pedig válogatós vagyok, de Ő… Ő igazán tökéletesre sikerült, szemet gyönyörködtető, ez tagadhatatlan.
Bár játszom vele, részben őszinte is vagyok, egyáltalán nem esik nehezemre így viselkedni és végre úgy érzem ismét, hogy élek. A vérem szépen lassan forrni kezd, már most imádom ezt a játszadozást kettőnk között és a legizgalmasabb az benne, hogy neki fogalma sincs arról, hogy kivel áll szemben. Ha tudná vajon mennyivel viselkedne másképp? Ez is érdekelne… Kár, hogy párhuzamosan nem tudom letesztelni és kiválasztani a jobb megoldást utólag, mert ez a valóság, ilyen képességekkel pedig nem rendelkezem. Mindenható lehetnék… na de elkalandoztam, ideje visszatérnem a jelenbe.
- Talán mindkét irányban. - legyen akkor így. Elvégre most azt hiszi, hogy nem ismer, én pedig meghagyom ebben a tudatban, miközben tovább cicázok vele.
- Még a végén én is sajnálni fogom, ha így mondod… - fejem megbillen, végignézek rajta ismét, hála annak, hogy bár nála a törölköző, mégse használja rendeltetésszerűen, de aztán visszavándorol a barna szempár Eric íriszeire.
- Hmm, akkor légy realista! - én is az vagyok. Nem reménykedni szoktam, hanem megvalósítani a céljaimat, ahogy most is meg fogom és egyáltalán nem bánom, hogy Eric most nehezebb falatnak tűnik, mint régen. Imádom minden percét, amit most mellette tölthetek.
- Sok nagy partin vettem már részt, nem hat meg, ha egyet kihagyok. - vonom meg finoman vállaimat, de most őszinte vagyok, szerintem erre hamarosan rájön. Pont nem érdekel az a meghívó, a hippogriffen való repülés viszont annál inkább.
- Meg tudnék, jól mondod, de eszem ágában sincs bárkivel beérni. Miért tenném? - nekem megvan, hogy ki kell, ezt pedig ennél nyilvánvalóbban aligha tudnám a tudtára adni. Az pedig természetes, hogy jól tájékozott vagyok, a munkámmal jár, bár nála aztán nem volt nehéz dolgom. A Briggs család nem kicsit híres Angliában, így sok mindent megtudni róluk egészen könnyedén, még olyasmiket is, amiket nem feltétlenül akarnának világgá kürtölni.
- Gyönyörű teremtés lehet! - ezt őszintén mondom. Egy fekete hippogriff magával ragadó és egyedi, kár, hogy nem hozta magával, mert biztosan így van, különben azon láthattam volna a szőke herceget.
- Jól mutathattok együtt. - mosolyodom el, miközben magam elé képzelem az előbbi képet. Ahogy viszont közelebb jön és próbál dominánsabb lenni, mint amilyen én vagyok, nem bírom megállni, hogy ne kerüljek fölébe, hogy ne túrjak bele hajába, amit meg igaz nem húzok, de a játékban egyértelműen partner leszek, ezt pedig érezheti, ahogy a kisugárzásom is erősebb lesz, miközben ajkam alig, de mégis érinti fülét. A morranása megmosolyogtat, de hogy Ő diktálna? Kicsit hátrébb húzom a fejem, hogy újból elmerülhessek tekintetében.
- Valóban? - csak ennyit kérdezek és nem többet. Nemsokára viszont már az öltözőben vagyunk, ahol elkényelmesedek az egyik hosszú padon, majd türelmesen megvárom, amíg Eric felöltözik. Mégse követem figyelemmel, az előbb egyébként is láttam már mindent.
- Milyen morgós vagy… - állapítom meg, de még mindig nem nézek felé, mintha már nem érdekelne annyira, mint odabent a zuhany alatt az előbb. Pontosan tudom, hogy a felvett póz csábító és szexi, nem véletlenül döntöttem ez mellett és most még némileg hajamba is túrok, ajkaim résnyire kinyílnak, miközben halkan engedek ki egy sóhajt közülük. Játszadozom, csábítok, mert a bujaság az én fegyverem, Ő pedig közeledik, ahogy arra számítottam. Mindenki besétál a csapdába… idővel. Ahogy fölém hajol és felteszi a nagy kérdést ismét szemeibe nézek, a válasz pedig könnyedén csúszik ki ajkaim közül.
- Ha te lennél Hádész, azt mondanám, hogy a mai nap lennék a Persephoned. Bár esélyesen én lennék az, aki elrabolna Téged és nem fordítva. De hát modern kort élünk, ki lepődik meg ezen? - szélesedik ki mosolyom, majd lassan feljebb emelkedem. Nem támasztom magam, pusztán hasizomból, kényelmes tempóban, hogy egészen ajkai elé suttoghassam a következőket.
- Na mi legyen? Kéreted még kicsit magad? - nem mintha ne tetszene a dolog, de a nők szokása az ilyesmi.

Anonymous

Vendég
Vas. Aug. 29, 2021 12:15 am
Lucy & Eric

Mindig is tisztában voltam vele, hogy a lányok sorban álltak azért, hogy velem lehessenek. Nem is kellett túlzottan odatennem magam a becserkészésük érdekében. Így, vagy úgy, de megszereztem őket magamnak. Felkerültek a listámra, miszerint mely lányokat sikerült becsalnom már az ágyamba, de egyikük sem kellette fel a figyelmemet. Remek szórakozási lehetőséget nyújtottak, ha a kedvem úgy tartotta, de az üres fecsegésük kevésbé sem érdekelt.
S bevallom, bár izgatott a játék lehetősége, mégsem voltam olyan hangulatban, hogy a kedvére tegyek. A jövőben egy másik alkalommal talán több figyelmet szenteltem volna neki, azonban a mérkőzés utáni fáradtság után kételkedtem benne, hogy lett volna energiám akár egy menetre is.
− Talán. Azért jobb, ha tudod, hogy válogatós vagyok – sandítottam rá, s bár fizikailag vonzónak találtam őt, ez még nem jelentette azt, hogy azonnal nyert ügye volt nálam. Én sem voltam mindenre kapható, sőt, kifejezetten utáltam, ha mások akarták megmondani nekem, hogy mit tegyek. Ez hasonlóan működött a lányokkal, csak annak nyújtottam örömöket, akik szerintem megérdemelték. Mindenesetre bár nem tudtam a lány nevét, az arcvonásait megjegyeztem magamnak, hogyha a közeli jövőben játszadozni támadt volna kedve, akkor majd másutt megejtsük ezt.
Ettől függetlenül élveztem az incselkedést vele, hiszen kapott némi betekintést abból, hogy mire vállalkozhat. De nem most. Nem ebben a pillanatban. Különben is, csak a Holden-féle prolik dugtak volna egy öltözőben. Én azért megadtam a módját minden alkalomnak.
− Eléggé realistának tartom magam. Realistább talán, mint bárki más ezen a helyen – feleltem, miközben törölközni kezdtem. Nem voltam gyerek, aki álmokat kergetett, nem voltam vak, aki hinni akart abban, hogy minden szép és jó. Láttam az élet mocskos és csúnya oldalát, hiszen apám jóvoltából elég sok mindenre volt rálátásom.
− Nos, mondhatnám, hogy később bánni fogod, de a te döntésed. – Én különben is jobban élveztem, ha nyugtom volt, és nem csimpaszkodott egy lány a karomra. Úgy önfeledtem szórakozhattam volna a haverjaimmal, ezért se hívtam meg senkit magammal. Nem volt értelme annak, hogy valami lány árgus szemekkel bámuljon egész éjszaka. Ha kalandra vágytam volna, akadt volna bőven partnerem ott.
− Ó, értem. Szóval hatalmasok az igényeid – mosolyodtam el, hiszen mintha csak magamat hallottam volna. Sajnos, azonban szerettem játszani, így élvezet volt megtörni azokat a lányokat, akik sokra tartották magukat. Egy darabka az önbecsülésükből. Mindig ezt vittem magammal, miután otthagytam őket. Megállapodni valaki mellett egyet jelentett volna azzal, hogy idővel bevonom a családi körömbe, márpedig nem voltam olyan ostoba. Ha érdekelt volna bárki is, akkor se akartam, hogy átélje azt a hercehurcát, amelyet apám és Russel létezése jelentett.
− El kell, hogy keserítselek. Az enyémek is azok – pillantottam le rá, miután teljesen megtörölköztem. Nekem nem felelt meg akárki, és hiába nézett ki jól, ez édeskevés volt ahhoz, hogy egy-két eltöltött éjszaka után fenntartsa az érdeklődésemet. Talán csak egy kalandot akart, talán mást.
− Valóban az – bólintottam egyetértően, hiszen a Hadesszal való első találkozásomnál érezhető volt, hogy minket egymásnak teremtettek. Makacs és vad volt, akárcsak én, viszont az évek során betörtem őt. Mindketten egymáshoz csiszolódtunk, azóta pedig apró rezzenésekből is értjük egymást. Hades azonban egy fokkal volt jobb bármely nőnél: nem beszélt vissza.
− Ha fellapozol egy-két sportlapot, biztos találsz képet a csapatról – vontam meg a vállamat egykedvűen, hiszen a hippogriffet nem nőzni tartottam, hanem azért, mert a sporthoz vonzódtam.
Ahogy meghúzta a hajamat, elkaptam a csuklóját, és rezzenéstelen arccal eltoltam azt. Tény, elindított bennem valamit, de abban nagyon is tévedett, hogy befolyásolni tudna.
− Valóban – vettem fel vele a szemkontaktust. Arcom határozottságot sugallt, a kezét pedig még mindig nem eresztettem el. Talán egy kicsit megszorítottam, de nem annyira, hogy panaszt emelhessen érte. – Vannak olyan játékok, amelyekben nem szeretek veszíteni.
Példának okáért a nőkkel szemben nem volt szokásom alulmaradni, és elfogadhatatlannak tartottam volna, hogy bármelyikük is zsinóron rángasson. Bármennyire is volt csábító az előttem álló lány, nem akartam megadni neki azt, amire vágyott. Márpedig, a családban öröklődő makacsság és büszkeség arra késztetett, hogy meghúzzam a határvonalat a lány előtt.
− Valakinek annak is kell lennie – tártam szét a karjaimat. Visszafordultam a szekrényem felé, hogy összeszedjem a holmijaimat, elvégre távozni készültem. Mégis, a viselkedése, amelyet elsőre vonzónak találtam, kezdett átcsapni valami teljesen másba.
− Nem vagyok az emberrablás támogatója. Túl sok macera – húztam hátra a fejemet, miközben végigpillantottam rajta. Pillanatnyilag megzavart, elgondolkoztam rajta, hogy elengedem magam, hadd történjen meg, aminek meg kell, majd mégis megragadtam a gyeplőt. Inkább elfordultam tőle, gondolatban számtalanszor emlékeztetve magamat arra, hogy nem kellett volna így viselkednem. Nem akartam az az ember lenni, akinek hisznek.
− Sajnálom, de nincs kedvem játszadozni – feleltem kurtán, miközben a vállamra vetettem a táskámat. Ismét felé sandítottam, ha még a padon volt, akkor lepillantottam rá, majd egy halk sóhajjal megcsóváltam a fejemet.
− Megmutathatom neked a hippogriffeket, de számíts többre – löktem be a szekrényem ajtaját, elfordítottam a kulcsot a zárban, és a zsebembe mélyesztettem azt.
− Szóval, jössz? – Várakozóan tekintettem rá, bár még mindig nem értettem, hogy miért akartam a sorsot kísérteni, mégsem tudtam olyan egyszerűen megszabadulni tőle. Helyette inkább játszottam az elérhetetlent, elvégre, ha ennyire be volt indulva rám, akkor a játék kedvéért annál kevésbé akartam őt.

zene • 820 szó •

Anonymous

Vendég
Vas. Szept. 26, 2021 2:08 pm
Eric & Lucy

Oh, szóval válogatós! Elmosolyodom kijelentésére, fejem édesen biccen oldalra, miközben szemeit fürkészem. Én magam is az volnék, de hogy Eric Briggs is? Tény, mindenki azért nem fordult meg az ágyában, de nem érzem úgy, hogy válogatós volna. Mi ketten túlságosan is hasonlítunk egymáshoz.
- Vigyázz, még a végén sértésnek veszem és azt fogom hinni, hogy nem tetszem neked. - Lucy talán jobban tetszene, mint ez a lány, akit alakítok? Némileg kapott belőlem, de nem eleget, hiszen nem adom önmagam, csak egy kis szeletecskét belőle. Megízlehetné, de nem teszi, különös. Megváltozott, amit egy kicsit talán bánok is hirtelen.
- Azért a "bárki más" elég tág, Eric. - ne tartsa ennyire sokra magát. Viszont az általa említett parti engem hidegen hagy, kétlem, hogy bánnám, amiért nem veszek majd részt rajta. Elég sok eseményen megfordultam már, most nincs különösebben kedvem ott is szerepet játszani, akad dolgom bőven itt, Angliában. Na de térjünk rá a hippogriffre, ami a mai kifogásom tárgyát képezi. Eszem ágában sincs mással repülni azokon a lényeken, elvégre nem is az állat számít, hanem a társaság, és erre én ezt a fiatal Briggset néztem ki, akivel van némi közös múltunk, de túl rég volt már.
- Akár csak a Tieid. - biccentek aprót, de ezt nemsokára Ő is kimondja, így csak mosolyogva fürkészem arcát, miközben Hadesz is szóba kerül. Jól mutathatnak együtt, a javaslatát meg fogom fogadni, keresek majd róluk egy képet, őszintén kiváncsi lettem. Na de térjünk vissza a játékra, ha már ilyen közel merészkedik. Beletúrok ujjaimmal a szőke tincsek közé, de ahogy elkapja csuklóm csak mosolygok rá pimaszul, egyáltalán nem tartok tőle és a pofátlanságom miatt se kérek elnézést, hogy esetleg ehhez nem volna jogom.
- Ki mondta, hogy szükséges ebben a játékban bárkinek is veszítenie? - na de ahogy elereszt és ellép, én elhelyezkedem az egyik padon, hagyom, hogy felöltözzön, miután megtörölközött. Láttam most eleget belőle, és bár még érdekel, kezd unalmasabbnak tűnni, mint régen volt. Akkor egy sokkal tüzesebb Ericet ismertem meg, igazán szomorú, ha maga mögött hagyta. Pedig én kedves vagyok, még milyen szépeket is mondok neki az ókori görög példámmal, de hát nem elhúzódik a drága? Ejnye!
- Te tudod! - vonok végül vállat, szavaim hangsúlya és tekintetem mégis arról árulkodik, hogy meg fogja ezt még bánni, mert amit nyújtani tudok, az jóval több, mint amit holmi nőcskéktől kaphat. De legyen akkor így.
- Legyen. - felpattanok, de elegánsan, szinte légiesen téve ezt, majd mellé kerülök, kezeimet pedig mint valami jókislány összefűzöm magam mögött. Édesen pislogok felé, jelezve, hogy várom, hogy meginduljon, követem én és csak nyugalom, nincs nyúlka.
- Szóval, milyen parti lesz ma pontosan? Ne aggódj, továbbra se akarok részt venni rajta, csak érdeklődöm. - beszélgessünk akkor normálilsan, tudok én kevésbé rámenős is lenni ám.
Anonymous

Vendég
Hétf. Okt. 11, 2021 10:51 pm
Lucy & Eric

− Csupán nem vagyok olyan hangulatban – vontam meg a vállamat egykedvűen, hiszen hiába volt szemrevaló teremtés, és más alkalommal talán közelebbről is megismertem volna, de a mai napon valahogy nem voltam vevő erre. Túl sok minden járt a fejemben, amik elterelték a figyelmemet, és ezért bár csábító volt ő és az ajánlata is, egyszerűen nem kívántam élni vele. Meg aztán, azóta a bizonyos eset óta, hogy Holden a falnak vágott, inkább megválogattam, hogy kikkel szórakoztam. Nem szerettem volna visszahallani, hogy valakivel akaratán kívül lettem volna együtt. Így is elég sok mocskot kellett eltüntetni a családommal kapcsolatban, nem volt szükség még álhírekre is.
− Bőven belefér hát mindenki, aki nem látja elég tisztán a környezetét – pillantottam rá törölközés közben. Sajnos, túl jól ismertem az embereket, ez pedig mostanában egyre gyakrabban intett elővigyázatosságra. Holden talán el sem hitte volna, hogy mennyivel komolyabb voltam, mint amilyennek a közelében mutatkoztam.
Elfojtottam egy halk nevetést. Ebben el kellett ismernem az igazát. Aki mindig is a legjobbhoz szokott, az bizony nehezen adott alább az elvárásaiból és az igényeiből. Néha tettem rá pár kísérletet, de úgy gondoltam, hogy amíg a szükség nem kényszerített rá, addig úgysem tudtam leszokni mindarról, amelyhez hozzászoktam.
− Valóban, ezzel nem vitatkozom. – Hiszen lehetett szó ételekről, italokról, ruhákról, vagy éppen bizonyos ember társaságáról én mindig kiválogattam a legjobbakat. Sőt, ha Holden nem lett volna, akkor vélhetően fogalmam se lenne arról milyenek a gyorsételek, vagy milyen íze van egy pizzának. Egyesek nem véletlenül tartottak elkényeztetettnek, és sajnos ezt sem tagadhattam le, hiszen két lehetőségem volt: vagy lázadok a saját sorsom ellen, ezáltal sok-sok mindent kockára teszek, köztük anya és Naomi nyugalmát, vagy pedig fejet hajtva beállok a sorba, és ott játszok ki a Briggs-kártyát, ahol csak lehet. Akármennyire is utáltam, mindig az utóbbit választottam. Túl gyáva voltam ellenszegülni.
Túlságosan is elkalandoztak a gondolataim, így kénytelen voltam leállítani őt, mielőtt még mást is csinált volna a hajammal való szórakozáson kívül. Ma valóban nem voltam hangulatban.
− Nem szeretek osztozkodni a győzelmen. – Valóban, az egyetlen terület, ahol mindezt elviseltem az pólózás közben volt, de csakis azért, mert azokkal a fiúkkal szinte együtt nőttem fel. Nem véletlenül húzódtam el tőle, hiszen hogyan is tudtam volna ráhangolódni bárkire is, amikor a fejem tele volt kellemetlen gondolatokkal?
De végül csak beadtam a derekamat annyira, hogy megmutassam neki a hippogriffeket, ha már ennyire akarta. Kilöktem az ajtót, majd voltam olyan rendes, hogy megtartsam neki, miközben a partiról faggatott.
− Az egyik barátomnak születésnapja lesz. Olyan nagy feneket kerített neki, hogy tolonganak az emberek azért, hogy elmehessenek – sóhajtottam fel, hiszen fárasztó volt lekoptatni az embereket. Arról nem is beszélve, hogy vélhetően a partin se lett volna nyugtom, így már előre gyászos hangulatban álltam az egészhez.
− Volt már dolgod hippogriffekkel? – ugrottam át a születésnapi témát, miközben a karámok felé vezettem át. Elvégre fogalmam se volt, hogy hányadán állt ezekkel a lényekkel, s talán nem ártott neki egy gyorstalpalót adnom, mielőtt még nekiesett volna az egyikük.

zene • 484 szó •

Anonymous

Vendég
Kedd Nov. 16, 2021 7:32 am
Eric & Lucy

Oh, szóval nincs olyan hangulatban! Ezt most komolyan kimondta? Ő tudja a legjobban, hogy bármikor, szó szerint bármikor olyan hangulatba lehet kerülni, még csak nem is kellene sokat tennie érte. De hát elutasító, inkább kihagyná a kellemes huncutkodást, pedig a zuhany alatt el tudtam volna képzelni némi… na jól van, jól van, megkímélem hirtelen szűziessé váló lelkét a kemény megpróbáltatásoktól.
Hagyom is felöltözni, csak némi időre mérem fel magamnak, de így unalmas, annyira nem különleges a teste, hogy le se bírjam venni róla szemeimet. Ő is le tudja rólam, de hát ez nem is én vagyok, csak egy délibáb, az igazi Luciana ennél sokkal, de sokkal csábítóbb. Mégse bírom kihagyni, hogy ujjaim ne fussanak szőke tincsei közé, mert érinteni akarom egy rövid időre, még egy pici levezető játék jár, ennyi neki is, mert kár tagadnia, hogy szereti a női gondoskodást. Ebben a játékban nem kell, hogy legyen vesztes, sohase kellett, mégis a válasza mosolyra késztet.
- Majd úgy teszek, mintha te nyertél volna. - tudom jól, hogy ez a válasz nem lesz szimpatikus a számára, én ne tudnám? De felülök lassan, amikor valóban kijelenti, hogy nincs kedve az egészhez. Akkor hát leszek csak egyszerű társasága, így kisétálok a kinyitott ajtón, aprót biccentve, mintegy köszönöm képpen, majd jó kislánynak mutatva magam érdeklődöm hát a partiról. Beszélgessünk akkor arról, miközben a hippogriffek felé tartunk.
- Akkor vagy a barátod ennyire különleges vagy maga a parti lesz az. Kétlem csak egy egyszerű állófogadásról lenne szó, unalmas bájcsevegéssel. - vajon mit terveznek? Csak gondolati szinten érdekel, nem tervezek ilyen időrabló dolgokat, most nem, bár amilyen kiszámíthatatlan és spontán tudok lenni, még meg is jelenhetnék, de azt nem ebben a testben tenném. Még csak nevet se kellett adnom a kitalált személynek, az uraság udvariatlanul rá se kérdezett, mert az rendben van, hogy Őt mindenki ismeri, de úgy látszik, hogy ez az Ő számára elég is.
- Nem mondanám, de azt hírlik, hogy udvariasan meg kell hajolni előttük, mintha hercegek volnának. Így van, szőke hercegem? - egy picit közelebb lépek hozzá, de nyugalom, nem érintem meg, bár majdnem belé karolok, olyan jó lenne így andalogni, de jójó, viselkedek! Legyen oktatóm, mesélje el, hogy cselekedjek, most eljátszom a kis tudatlan diáklányt. Na nem teljesen, csak egy picit, de a férfiak egyébként se szeretik, ha egy nő túl okos, inkább magukat ajnározzák és beszélnek.
- Nagyon ellenedre van a társaságom? - kérdezem meg néhány perc séta után, pusztán érdeklődés, miközben felé pillantok. Mert ha valóban ennyire, hát nem erőszak, ellibbenhetek, mintha soha itt se lettem volna.Talán rosszul számoltam, a múltra alapoztam, a régi ismeretségünkre, de jobban jártam volna, ha önmagamként jelenek meg, akkor talán kellemesebb társaság lenne. Egy ideig élveztem, mulattatott, de mintha fásultabb lenne. Kár, hogy a szürkeségben ragadt, ezt élvezi az élet izgalmas oldala helyett.
Anonymous

Vendég
Csüt. Nov. 18, 2021 12:42 pm
Lucy & Eric

Ez a lány testesített meg mindent, amire egyáltalán nem vágytam. A fiatal éveimnek egy olyan korszakát, amelytől szerettem volna elszakadni, mégis újra és újra visszaestem. Most is itt volt előttem, próbált elcsábítani, de ezúttal nem hagytam neki. Megfogadtam magamnak, hogy törekszem jobb emberré válni, s bár nem voltam tökéletes, és nem erőltethettem túlságosan, mégis kis lépésekben haladtam egy olyan irányba, amely messzire vitt apám és Russel terveitől.
Összeráncoltam a homlokomat a válaszára, de nem válaszoltam semmit. Inkább kétszer is átgondoltam a cselekedeteimet a jelenlétében.
− Fogalmazhatunk úgy is, hogy szereti a felhajtást – vontam meg a vállamat egykedvűen, mert a baráti társaságomban mindig próbálták túlszárnyalni egymást. Sokáig résztvettem ebben a játékban, de egy ideje már erről is próbáltam leszoktatni magamat.
A karámokhoz érve megtorpantam, és hallgattam őt. Meg se mozdultam, ahogy közelebb lépett hozzám, bár a szőke hercegem megszólítást kissé klisésnek tartottam, mégsem kerítettem neki nagy feneket.
− Nem kell kifejezetten nemesként kezelni őket, elég, ha udvarias vagy velük – léptem el tőle, hogy kinyissam az istálló ajtaját, és elinduljak ahhoz a hippogriffhez, amelyen korábban ültem.
− Az első mozdulatot neked kell megtenned, ha viszonozza a meghajlást, akkor a közelébe mehetsz. Fontos tartani vele a szemkontaktust, lehetőleg bírd ki pislogás nélkül – magyaráztam neki, ahogy odaértünk a korábbi hátasomhoz. Hiába ismertük egymást, a tiszteletet ettől függetlenül megadtam neki, és csak akkor engedtem ki, amikor ő is viszonozta a mozdulataimat.
− Fáradt vagyok a játszmákhoz – jelentettem ki, miután óvatosan végigsimítottam a hippogriff nyakán. Beleuntam már abba, hogy mindenki akart tőlem valamit, és ezalól a szemben álló lány sem volt kivétel. Ritkán fordult elő, hogy bárki is saját magam miatt érdeklődött volna irántam, a többség ugyanis nem látott mást, mint a Mágiaügyi Miniszter fiát.
A vezetőszáron tartottam a griffet, ahogy a lány felé fordultam. Ha annyira hippogriffen akart ülni, meg kellett mutatnia, hogy egyáltalán érdemes-e volt rá.
− Érdemeld ki a bizalmát – utasítottam, bár mindez már egyáltalán nem rajtam múlott, mégis fogtam a vezetőszárat, hogyha balul sülnének el a dolgok, akkor képes legyek visszafogni a hátast. Sokban különbözött a sajátomtól, ettől függetlenül jól össze lehetett dolgozni vele, ha az ember nem volt szemtelen.

zene • 484 szó •

Anonymous

Vendég
Szomb. Jan. 08, 2022 5:49 pm
Eric & Lucy

Hagyjuk akkor a bált, érezhetően nem akar beszélni róla, inkább sétáljunk ki a hippogriffekhez, mutassa be nekem Őket, tanítson meg bánni velük, mintha csak egy tudatlan lányka lennék, ki felnéz rá, és ez miatt ezen állatok is érdeklik.
- Ühüm, értem. - hát persze, hogy értem. Belépve az istállóba azért végighordozom tekintetemen az ott lévő jószágokon, mily tökéletesek, de én arra pályázom, amelyiket nem is olyan régen még Eric ült. Persze az övé gyönyörűbb lehet, de egyébként is kedvelem ezeket a lényeket.
- Rendben van, és ne aggódj, nem lesz bajom. - mintha féltene. Ettől függetlenül csak mosolygok rá, de megvárom, amíg Ő köszönti az állatot, de a társaságomra adott válaszára csak halkan sóhajtok, beletúrok ujjaimmal hosszú hajtincseim közé. Milyen szomorú, pedig még fiatal.
- Csak ki ne égj idejekorán, Eric. - mert most túlságosan is fáradtnak tűnik, amitől öregebbnek látszik a koránál. Csak nehogy megjelenjenek rajta a szörnyű ráncok és a szőke tincsekért is kár lenne, ha őszbe fordulnának. De nyugalom, nem én miattam válik majd ősszé.
A hippogriffre koncentrálok ez után, végig a lény szemeibe nézek, melyet udvarias meghajlás követ. Nincs félelem bennem, még csak szemem se rezzen, Eric számára pedig egyértelmű lehet, hogy nem először csinálok már ilyet. Meguntam én is a színjátékot, de nem érdemelte ki azt, hogy felfedjem magam előtte. Pedig terveztem, de ahogy jött ez a lány, úgy fog tova tűnni a semmiben.
Az állat meghajol, én pedig felegyenesedem, majd végigsimítok rajta, ez után indítom kezem a szár felé. Alig érintem csak meg a srác kezét, miközben elveszem tőle.
- Kössz, innen menni fog. - elkezdem kivezetni az állatot, de néhány méter után még visszanézek hozzá.
- Menj, el ne késs, nem rabolom tovább az időd! - és a sajátomat se pazarlom rá. De ez a jószág megérdemli, hogy velem tartson egy kicsit. Puhán simítok ismét végig rajta, odakint pedig gyakorlott mozdulattal pattanok fel rá, majd hagyom magam mögött a fiatal Briggset. Ha ilyen unalmassá vált, nincs keresnivalóm a közelében.

//Köszönöm ezt is! Wink //
Anonymous

Vendég
Szomb. Jan. 22, 2022 11:45 pm
Lucy & Eric

Kezdtem belefáradni az emberek játékaiba, abba ahogy próbáltak minél magasabb pozícióba kerülni. Nem mintha én jobb lettem volna náluk, mégis kezdtem kimerülni. Az elmúlt időszakban az életemet egy hatalmas hullámvölgyként írhattam volna le, és ez a lány sem a legjobbkor bukkant, hogy szórakozni akarjon. Más alkalommal talán lett volna hozzá kedvem, most azonban arra vágytam, hogy mindenki békén hagyjon, és egy kicsit is elfeledkezzen a létezésemről.
Mégis elvezettem őt a hippogriffekhez, mert megkért rá, bár mondhattam volna nemet is neki, de úgy éreztem, akkor egész nap követett volna. Ez pedig ütközött a terveimmel, miszerint megjelenek a partin, majd jól felszívódok.
Elmagyarázom és megmutatom neki, hogy miként kell a hippogriffekkel bánni, így a kiégéssel kapcsolatos szavaira nem is reagálok. Pedig mondhattam volna neki, hogy „már késő”. Mégis inkább hallgattam, s nem osztottam meg a gondolataimat idegenekkel. Mégis, ahogy az állattal bánt, én is rájöttem, hogy csupán ürügyet keresett arra, hogy a társaságomban legyen. Jellemző volt. Mindenki ezt akarta.
− Legyen, jó szórakozást – biccentettem neki, ahogy lezárta a beszélgetést, én is elindultam a magam útjára. Semmi kedvem nem volt ahhoz a partihoz, vagy bármilyen ember társaságához. Elég hamar leráztam a többieket is, majd hazatértem, ahol bezárkóztam a szobámba, és egyedül csak a húgomnak és anyának voltam ajtót nyitni. Ha apa akart volna beszélni velem – ami nem nagyon volt valószínű −, úgy tettem, mintha aludtam volna, ugyanis nem volt kedvem még egyszer összeveszni vele azért, mert különbözött a véleményünk.

//Én is köszönöm ezt a játékot is. Lucy & Eric ~ you are in my inappropriate thoughts 1570947188 //

zene • 236 szó •

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: