Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Let's be more than strangers - Jessie & Seph

Anonymous

Let's be more than strangers - Jessie & Seph Empty
Vendég
Kedd Júl. 27, 2021 3:17 pm

Jessie & Seph
Csendben olvasok egy könyvet az árnyékban a tóparton, próbálva túlélni a meleget. Sosem voltam oda a nyarakért, a bőröm kifejezetten érzékeny a napra, elég ha csak negyed órát vagyok a tűző napon és leégek, ha ez valamiért egy óránál tovább tartana, akkor pedig garantált az, hogy napszúrásom legyen, ezért összességében igyekszem elkerülni mind a napot, mind azt, hogy a szabadban legyek, de ma képtelen voltam a kastély komor falai között maradni, szükségem volt arra, hogy friss levegőt szívjak, és élvezzem az egyedüllétet. Legalábbis úgy gondoltam, hogy egyedül leszek. Arra egyáltalán nem számítottam, hogy pont az a személy fog felbukkani a tó vizéből félmeztelenül, akit az elmúlt hetekben olyan erőteljesen próbáltam elkerülni. A múltkori kajacsatás jelenet után, miután merészelt eltalálni, kifejezetten haragudtam rá, meg is mondtam neki a véleményemet miután a folyosón elgáncsoltam - igen, kivételesen én magam tettem, nem mást kértem meg rá - utána pedig még volt képe megjegyzést tenni a füleimre! Olyan mérges voltam, hogy ott is hagytam a folyosón, és azóta is úgy kerülöm, mint ha sárkányhimlőben szenvedne. Még azután is, hogy miután jobban belegondoltam a szavaiba, rájöttem, hogy igazából az a megjegyzés bók akart lenni… de ez cseppet sem könnyítette meg a helyzetemet, sőt. Olyan ellentmondásos érzések kezdtek bennem kavarogni, amit nem tudtam hova tenni. Pont, mint most.

Képtelen vagyok többé a könyvemre koncentrálni, helyette fel-fellesek a lapok mögül, és azon kapom magam, hogy bámulom Jessiet. Ahogy a vízcseppek lassan, de biztosan haladnak lefelé a nyakától, a hasáig, hogy aztán eltűnjenek a fürdőnadrágja szélénél… Kényszerítem magam hogy újra megpróbáljak olvasni, de nem megy, főleg azután nem, hogy a fiú úgy dönt, hogy a közelben fekszik el, hogy megszáradjon. Újra felé pillantok, ezúttal azt figyelve, hogy a haja a szélrózsa minden irányába meredezik vizesen, és… ezután már nem tudom levenni a szemeimet róla. Észre sem veszem, hogy mikor csukom be a könyvemet és ülök hozzá közelebb. Teljes transzban nyúlok Jessie arcához gyengéden, kisimítva pár nedves hajtincset onnan, hogy jobb rálátásom nyíljon az arcára. Valamiért a kezem nem akar elmozdulni a hajától, és habár a józan eszem valahol az elmém mélyén visít, hogy nagyon nem így kellene viselkednem, valamiért mégis képtelen vagyok elszakadni tőle, mintha csak varázslat hatása alatt lennék, pedig biztos vagyok benne, hogy semmi ilyesmiről nincs szó.
- Múltkor… nem akartál megbántani azzal a megjegyzéssel… ugye? - Kérdezem szinte suttogva, miközben újra végig futtatom az ujjaimat a hajában. Valami nagyon nagy baj lehet velem… én nem szoktam így viselkedni… Biztos a meleg teszi. Lehet megint napszúrásom van. Igen, csak ez lehet a magyarázat, ahogy arra is, hogy miért pirultam el.

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Let's be more than strangers - Jessie & Seph Empty
Vendég
Pént. Okt. 22, 2021 11:19 pm

Seph & Jessie
Már eléggé jó idő volt ahhoz, hogy csak úgy kimenjek a tóhoz és megmártózzak benne. Persze senki nem adott erre engedélyt, én is többnyire akkor igyekeztem ezt kihasználni, amikor a fél banda Roxmortsban volt vagy épp valami csoda folytán nem rongyoltak erre kocogó, sétálgató diákok. Nem volt olyan egyszerű ilyen alkalmat találnom, de én voltam Jesse Yordmoon, aki nagyban fittyet hányt a házirend egyes részeire és ha ugyan nem úsztam meg olykor Bagman büntetéseit, nem különösebben érdekeltek a következmények. Ez pont olyan alkalom volt, mint hogy sokszor késő este gyakoroltam egy-egy elhagyatott tanteremben, ahol csak egy egyszerű némítő bűbájjal megoldottam, hogy ne szűrődjön ki semmiféle hang. Sokszor menekültem az egyes hobbijaimhoz, mint a színészkedés és társai, mert ezzel is kerestem a helyem a világban, de még mindig nem igazán jutottam dűlőre. Lehetséges, hogy talán nem is fogok.
Mindenesetre most ez érdekelt a legkevésbé, amikor is lubickolhattam egyet. Felkészültem, hisz alsónadrág helyett fürdőgatyát húztam és úgy indultam le. Tudtam az ilyen alkalmakra mivel készüljek, szárító bűbáj és társai. Ugyan néha egyes varázslatokat még nem tanultam meg csak kellően begyakoroltam, mert úgy éreztem, hogy szükségem lehet még. Ez is egy ilyen volt, ahogy a némító bűbáj is. Nem tartottam magam egy nagy hekusnak, csak a seggem védtem be a legjobbkor.
Az időérzékemet teljesen elfelejtve másztam végül ki a partra, ahol heves ugrálás mellett ráztam ki a fülemből a vizet, végül csak beletúrtam a hajamba és elfeküdtem a fűben. Nem hoztam törölközőt, minek. Ahogy mást sem igazából a ruháimon kívül, így csak a hátra hagyott ruhakupac mellé tudtam ledőlni. Ha fázni kezdtem volna, még mindig ott volt a megszárítás lehetősége és a felöltözés. Még hezitáltam rajta, hogy visszamenjek, egyszerűen csak az eget kémleltem. Aztán már azt sem, így teljesen meglepetésként ért engem, hogy az arcomhoz értek. Persze néhány másodperccel előtte ismerős illat csapta meg az orrom, mégsem volt annyi időm, hogy egyáltalán feleszméljek. Így aztán csak meglepetten vettem ki tőlem nem is olyan messze Persephone sziluettjét, de igazából az összes létező vonását rémesen közelről. Még ha hevesebben kapcsoltam volna, akkor menten elhúzódtam volna tőle, de annyira közel volt, hogy leginkább lefagytam csak.
- Te mégis mit csinálsz? - nem volt olyan határozott a hangom, mint szerettem volna, ennek pedig leginkább az volt az oka, hogy teljesen kiszolgáltatottnak éreztem magam. Eszembe jutott az a múltkori eset Eadlynnel, amikor is valami rohadt fogadás miatt teljesen pucérra vetkőzve kellett a sötétben csobbanni a tóban. Akkor megtettem, de most mégs ugyanolyan kellemetlen érzés fogott el, igaz rajtam volt a fürdőnadrág. Nem értettem sem őt, sem a helyzetet. De végül csak bólintottam, mert a keze még mindig a hajamban turkált.
- Nem sértésnek szántam. - mondtam végül csak ennyit, miután legyőztem a hirtelen kitörő pánikot és erőt vettem magamon. Mondjuk hogy ne azonnal kezdjem el takargatni magam. Őt azonban továbbra sem értettem, hisz még mindig aránytalannak éreztem magam a hirtelen növési fázisaim után és a kappanhangom sem bizonyult a legférfiasabb hangnak. Mindenesetre meglepettségemben inkább volt a hangom rekedt, mint vékony. Meg is köszörültem gyorsan.

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: