Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

The things we hide - Cameron & Caspar

Anonymous

The things we hide - Cameron & Caspar Empty
Vendég
Szer. Júl. 21, 2021 6:43 pm

Cameron & Caspar
Az elmúlt egy-két hét… határozottan furcsa volt. Még mindig nem szoktam meg azt a tényt, hogy már nem vagyok egyedül, gyakran meglepődök azon, amikor lépten-nyomon Cameronba ütközök a lakáson belül, de ahogy szépen lassan telik az idő, úgy kell rájönnöm arra, hogy igazából egyáltalán nem bánom, hogy úgy döntöttem ahogy. Ennek pedig pusztán csak az az oka, hogy jó érzés az, hogy nem vagyok egyedül a lakásban, hogy tudok beszélgetni valakivel, még akkor is, ha az az első estés társalgás nem történt meg újra. Közös vacsorák sincsenek, csak elvétve: én mindig felajánlom a fiúnak, amikor épp akkor jelenik meg, mikor főzök, de egyébként gyanítom, hogy rendel magának, vagy másképp oldja meg a dolgot. Néha leülünk sakkozni, de egyébként egyikünk sem nagyon mászik bele a másik személyes aurájába, és ez pont így jó. Különben sem tudom mai napig, hogy mi ütött belém akkor, amikor ennyi mindent meséltem neki magamról, jobb is, ha ez nem igazán ismétlődik meg, így is olyan információkat osztottam meg vele, amit nem feltétlenül szerettem volna. Nem szabad elfelejtenem, hogy alapvetően eléggé unszimpatikus volt a szememben: habár ezt sikerül mostanra szinte már teljesen elfeledtetnie velem. Habár még mindig vannak olyan dolgai, amikkel egyáltalán nem értek egyet, de eddig nem volt semmilyen nagyobb összetűzés közöttünk, amit határozottan jó jelnek veszek.

A mai napra megbeszéltük, hogy a tanulásé lesz a főszerep, és most hogy kezdi kicsit megszokni a környezetet, szeretném, ha ez rendszeressé válna. Nekem jól jön az, hogy taníthatok, neki pedig soha nem árt tanulnia, én pedig jó előre megterveztem, hogy hogyan fogunk haladni. Igaz, a legilimencia tanulása egy kicsit más lapra tartozik: azt főleg Holdenre hagyom és én csak a gyakorlásban segítek Cameronnak, de nem tervezem ezt a területet sem elhanyagolni, főleg annak fényében, hogy a fiú kifejezetten ezt kérte, amikor a tanulás szóba került legelőször. A mai nap több területtel is foglalkozunk egyszerre: először átvettünk pár tavalyi varázslatot, ami hasznos lehet, és azokat tökéletesítettük, aztán tanítottam neki két újabb átkot, ami később a hasznára válhat. Nem kellett csalódnom: Cameron megint csak gyorsan tanul, ezért nem is ment el ezzel annyi idő, mint amire számítottam volna.
-Ez már egész jól megy. - Biccentek elismerően, amikor már azt látom, hogy tényleg jól megy neki az újonnan megtanult átok.
-Ha gondolod, tartsunk egy kis szünetet, aztán eldöntheted, hogy melyikhez lenne jobban kedved, a boxhoz, vagy a legilimenciához. - Ajánlom fel neki, majd kérdezés nélkül hívok magunkhoz egy pohár hideg citromos-bodzás szénsavas italt, és azt pedig egyből a kezébe is nyomom.
- Talán a box jobb megoldás, habár ha fizikálisan elfáradsz, akkor kicsit nehezebb dolgod lesz a legilimenciával, de legalább gyakorlod azt is, hogy hogyan kerekedj felül azon a fáradtságon, hogy az elméd annak ellenére is friss maradjon. - Gondolkozok hangosan.

Vissza az elejére Go down
Cameron Castillo

Auror

The things we hide - Cameron & Caspar Cam-icon

Lakhely :

Docendo Discimus Mágusakadémia

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Szer. Júl. 21, 2021 8:41 pm
Caspar & Cameron

A gyakorlás

Nagyon igyekszek nem gondot okozni Casparnak és normális lakótárs lenni, így nem vagyok útban, sok időt töltök a szobámban vagy távol a lakástól, de mégse kerülöm Őt. Az auguránvadász projekt miatt valóban rengeteg időt kell a Minisztériumban töltenem, de ezt egyáltalán nem bánom, komolyan szeretnék a részese lenni és hasznos a társaim számára, de jóleső azért este néha egy-egy sakkpárbaj, mely során én is nyerek, nem csak a professzor.
Az nekem is természetesen feltűnt, hogy az első naphoz képest nem olyan nyílt, de talán... talán jobb ez így, akkor hirtelen túl sok volt az információ, én pedig nem tudtam mire vélni. Így normálisabb, ahogy az is, hogy csak ritkán eszünk együtt. Általában a Minisztériumba kérem a kaját, szóval rendelek vagy beülök egy étterembe. A lényeg, hogy megoldom magamnak.

Na de némi szünetet is kell tartanom, és nem éppen olyat, hogy a szakdogámat folytassam, hanem edzek is kicsit, ahogy azt megbeszéltük. Fizikailag és mentálisan is természetesen, ami fárasztó lesz, de jót fog tenni, érzem. Remélhetőleg pedig össze se zörrenünk majd. Igyekszem normálisan viselkedni, hallgatni rá, véletlenül se kötekedni, ahogy néha azt órákon tettem és őszintén szólva egészen más ez a privát oktatás, amikor csak velem foglalkozik és baromira tetszik, hogy párbajozunk. Mindent bele is adok, ezt láthatja rajtam, de felesleges kellemetlenségeket nem okozunk egymásnak.
A két új átoknak is örülök, igyekszem a lehető legrövidebb idő alatt elsajátítani őket, begyakorolni, mert tudom, hogy hasznosak lesznek. Caspar figyel arra, hogy olyasmit mutasson, amit aurorként is használhatok majd, pedig nem lenne kötelessége, elvégre Őt az SVK szakom kellne, hogy érdekelje. Értékelem.
- Egész jól? Tökéletesen! - vigyorgok szélesen és pimaszul és az ego azért megszólal ám.
- Rendben, de pár perc nekem elég. - viszont kibújok a pulcsimból, arra már nem lesz szükségem, egészen bemelegedtem, így marad a szürke póló és a melegítőnadrág. Ha nem megyek sehova, akkor általában ilyen laza a viseletem, nem látom szükségét elegánsan öltözni vagy farmert húzni. Szóval elkezdtem otthon érezni magam.
Az itallal viszont meglep, ezek szerint észrevette, hogy ezt szeretem - mondjuk nem volt nehéz, hála a közös hűtőnek -, így mosolyogva veszem át, aprób biccente felé.
- Köszönöm! - megjegyzem, hogy ezek szerint Ő is csípi. Belekortyolok, de érzékelem, hogy eléggé kiszáradtam, így elég hamar fog elfogyni a pohár tartalma, miközben hallgatom a férfit.
- Egyetértek, szerintem is jó lenne úgy is gyakorolni a legilimenciát, ennyi nehezítés belefér majd. Akkor legyen a box, de előre szólok, a térdem hetekig sajgott utána, lehetőleg maradjak egybe. - tehát a csontjaim is. Elmosolyodom azért, miközben a szemeibe nézek, de nincs bennem félelem, csak... figyelmeztetek. Asszem. A poharat leteszem az asztalra, majd pálcámmal arrébb lebegtetem az asztalt és a székeket, meg ha akad bármi az útban, azt is, majd ez után a padlót körülöttünk egy nagyobb körben puhává teszem, mintha szivacs lenne alattunk. A padló elég kemény lenne, ha mindig kikötnék rajta. Ez után viszont a pálcám is a pohár mellé kerül.
- Oké, akkor... mivel kezdjük? Mutat pár mozdulatot? - vagy mással? Várom, figyelek, láthatja. Eddig se volt gondja vele, csak nem lesz továbbra se.
Anonymous

Vendég
Hétf. Júl. 26, 2021 7:12 pm

Cameron & Caspar
Önkéntelenül is felhorkantok amikor meghallom az egótól telt megjegyzését, de a mosolyom elárulja, hogy igazából büszke vagyok rá, még ha annyira ezt nem is szeretem hangoztatni.
- Olyan nincs, hogy tökéletes, mindig van hova fejlődni. - Jegyzem csak meg, de hagyom, hadd örüljön a sikerének, sokáig úgy se fog tartani, főleg ha figyelembe vesszük, hogy még mi mindent akarunk ma átvenni, és azt tudom, hogy a verekedésben bőven van mit fejlődnie. A legilimenciában nem tudom, hogy mennyit sikerült haladnia, de azt állítja, hogy kezdő, úgyhogy abban sem lehet a toppon, ha a sejtéseim helyesek.
- Tudom, tudom, elég messze vannak a határaid, de azért ma nem tervezem feszegetni azokat. - Nem akarok úgy járni, mint a múltkor, habár az teljesen más környezet volt, és azóta jobban is sikerült megismernem Cameront, kétlem, hogy megint képes lenne olyan szinten kihozni a sodromból, mint amikor eltörtem a térdét. Sok minden változott az esetet követően. Mikor leveszi a pólóját, önkéntelenül is elkalandozik a tekintetem a felsőtestén megint, de hamar sikerül összekapnom magam, határozottan segít ebben az a tény, hogy nem egyszer sikerült már látnom őt félmeztelenül, kezdek hozzászokni, de attól még továbbra is előszeretettel figyelem titkon, amikor lehetőségem van rá. Amíg nem veszi észre, addig nézni szabad, nem? Ha már mást úgysem fogok vele soha csinálni…

Csak rámosolygok, amikor megköszöni az italt, aztán fel is vázolom neki, hogy mire gondoltam, és szerencsére úgy látszik ez neki is tetszik, így tehát a birkózás lesz először a listán.
- Ne aggódj, most tanítani foglak, akkor egyáltalán nem az volt a cél. - Biztosítom továbbra is mosolyogva és viszonzom a pillantását. Ó, nem, akkor sem akartam, hogy az történjen vele, ami, de most nincs is okom arra, hogy haragudjak rá és megint elveszítsem a fejem, így kétlem, hogy valaha is még egyszer megtörténne az, ami akkor az edzőteremben. Hamar végez az italával és a kis szünettel, és nekem meg sem kell mozdítanom a kezem, Cameron már mindent elő is készít, amit egy újabb mosollyal honorálok. Látszik, hogy tényleg tanulni szeretne, ez pedig tetszik, ezt a tulajdonságot mindig is értékeltem mindenkiben.
- Az alapokkal kezdünk, minden ott dől el igazából. - Lépek közelebb hozzá.
- Az alap beállásod nem volt rossz, azt észrevettem már a múltkor is, de van mit javítani rajta. Állj be újra úgy és megmutatom mire gondolok. - Ha követi az utasításokat, akkor még közelebb megyek hozzá, olyan közel, hogy kényelmesen hozzá érhessek, de hogy ne legyen túl kellemetlen. Nekem nem az, de azt nem akarom, hogy neki az legyen.
- A karjaid túlságosan lent vannak és túl lazák. - Mondom kritikusan és egy határozott, de cseppet sem erőszakos mozdulattal feljebb tolom a karjait és kicsit jobb szögbe állítom be.
- Így tovább tudod így tartani, plusz jobban véded magad az erősebb ütésektől is. - Magyarázom, majd körbesétálom, további hibákat keresve.

- A lábaid is túl közel vannak egymáshoz, nagyobb terpeszbe állj úgy sokkal jobban meg tudod majd tartani magad egy erősebb támadással szemben. - Ha megint követi a tanácsomat, akkor  elé sétálok, és direkt nagyobb erővel megtaszítom, meglepetésszerűen. Ha mindent jól csinált, akkor meg sem kottyan ez neki, szinte meg sem rezdül, akármilyen váratlanul is érhette a lökés.
- Remek. - Mosolygok elégedetten.
- Emlékszel arra, hogy amikor megütöttél olyan volt, mintha meg sem éreztem volna? - Érdeklődöm egy szemtelen mosollyal.
- Ennek is megvan a technikája. Tudom, hogy elég jól viseled a fájdalmat, de sokkal egyszerűbb, ha már alapból sem kell ezzel foglalkoznod, csak akkor, ha olyan ütést kapsz, amit semmiképpen sem tudsz kivédeni. - Magyarázok tovább.
- Vegyél egy mély levegőt és tartsd bent. - Utasítom.
- Nem kell hosszú ideig tartanod a levegőt, de ez segít abban, amikor látod, hogy a másik támad, és nem tudod, vagy akarod kivédeni a támadását, ez megakadályozza például abban, hogy egy erős gyomrost adjon neked. Azzal, hogy bent tartod a levegőt, megfeszülnek a hasizmaid, és olyan kemények lesznek, mint a kő. - Ha megteszi, amire kértem, akkor próbaképp megbököm a hasfalát - nem, nem azért, mert élvezem tapogatni, habár abban is van némi igazság -, de ha jól csinálta, akkor semmit sem érez belőle.
- Továbbá mindenképpen meg kell tanulnod, hogyan kell helyesen esni. - Nézek a szemeibe komolyan, még mindig közel állva hozzá, habár már nem érek hozzá.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Hétf. Júl. 26, 2021 8:55 pm
Caspar & Cameron

A gyakorlás

Az egom azért ismét a helyén van, de most van mire, mert úgy érzem, hogy bizonyítottam. Most Ő is máshogy tanított, nem akart direkt kiszúrni velem, mint néhány tanórám, figyelt rám, mindent jól megmutatott, én pedig megfelelő diákja voltam ezen a napon. Bár mindig így lenne... Kicsit idillinek is tűnik ez a helyzet, előre félek, hogy mikor baszódik el. De nem akarom bevonzani, talán nem lesz baj.
- Jogos! - adok igazat, mert tényleg így van. Na de akkor legyen a testedzés, a box a következő lépés, a legilimencia majd ráér utána.
- Csak nyugodtan feszegesse, úgy fejlődök. - mosolyom szélesebb lesz, nincs félelem a szememben. Már tudom, hogy nem fog nekem direktbe ártani, talán valahol elkezdtem bízni is benne. Így azért más ez az egész helyzet. Na de a pulóverem lekerül rólam, az most már csak útban lenne és feleslegesen melegítene, de a póló egyelőre marad. Idővel majd meglehet, hogy az is lekerül, de tény, hogy némileg felső testemre tapad, kirajzolva izmaimat, amelyeket Caspar már láthatott, mert nos... sokszor mászkálok csak nadrágban fürdés után így nyáron. Meleg van, megsülni pedig nem akarok és egyébként is pasik vagyunk, szóval miért ne? Fogalmam sincs arról, hogy esetleg más szemmel nézegetne, eddig még nem tűnt fel. Átveszem az italt, iszok belőle, majd biccentek szavaira és miután a poharam üres, varázsolok némi tért magunknak és a padlóra is ügyelek, hogy ne maradjon kemény. Ez után viszont elteszem a pálcámat, arra már nem lesz szükségem, felőlem kezdhetjük!
- Rendben! - persze, tudom, hogy az alapokkal kell kezdeni, szóval szépen felkészülök, vágok egy kisebb terpeszt, felemelem kezeimet, melyeket ökölbe szorítok és várok, figyelve, hogy közelebb jön, majd hallgatom szavait, engedem igazgasson, ahogy jónak látja.
- Értem... - kezeimet már feljebb is tolja, én pedig maradok úgy, ahogy akarja, nem fordulva utána, teljesen rá hagyatkozom, elvégre Ő a tanár, tudja, miként kell cselekednem. A nagyobb terpesznél viszont ösztönösen pillantok le lábaimra, széjjelebb nyitom őket, próbálva visszaidézni, hogy Caspar hogy állt akkor velem szembe és nagyjából fel is tudom venni azt a pozíciót. Amikor viszont visszanézek az elém sétáló férfire már érzem is a taszítást, így csak egy picit ingok meg, de aztán elvigyorodom, értettem a célzást, hogy ez amolyan teszt volt.
- Azért biztos megérezte. Ne mondja már, hogy nem. - csóválom meg a fejem, de persze, hogy emlékszem. Ki is akasztott őszintén szólva.
- Mint egy kő? Azt kétlem, bár tény... a maga hasizma olyannak tűnt, de csak azzal, hogy bent tartom a levegőt ennyire megfeszülne? - kétségeim vannak, hallhatja. Ösztönösen nézek le hasa tájékára, emlékezve rá, hogy amikor oda ütöttem nem értem el túl sok sikert, de végül veszek egy mélyebb levegőt és próbálom megfeszíteni az izmaimat úgy, ahogy elvárja tőlem, a bökésre viszont felnevetek.
- Egy bökés azért más, mint egy ütés. Üssön meg, hogy leteszteljük, hogy jól csinálom-e egyáltalán. - csóválom meg a fejem, mert azért, mert jobb a viszonyunk még nem kell hirtelen féltenie ám, szóval készen állok rá, ellenben az esések annyira nem tetszenek.
- Maga se esett el egyszer se... - viszonzom a szemkontaktust, de most, hogy közelebb van és így magyaráz, valahogy olyan furcsa, de fogalmam sincs, hogy mi. Végül megvonom vállam.
- Jó, oké, hogy essek? Mi a trükkje? - eldobja magát itt menten vagy rásegítsek egy gáncsolással? Ha utóbbi, megteszem zokszó nélkül ám, de tartok tőle, hogy rajtam fogja megmutatni, hogyan kellene és hol hibázok, így próbálom stabilan tartani magam, hogy ne sikerüljön rögtön levennie a lábamról. Haha.
Anonymous

Vendég
Kedd Júl. 27, 2021 2:04 pm

Cameron & Caspar
Kifejezetten örülök annak, hogy sikerült az elmúlt hetekben olyan közel kerülnünk egymáshoz, hogy már bízik bennem annyira, hogy nem fogom bántani. Jó azt látni, hogy nincs félelem a szemeiben, pedig nem lenne meglepő, ha így lenne, főleg azután, hogy szilánkosra törtem a térdét. Ezzel szemben… most itt vagyunk és épp verekedésre tanítom. Érdekesen alakul…
- Attól tartok, hogy anélkül nem tudnám ezt megtenni, hogy ne okozzak neked maradandó sérüléseket, azt pedig nem szeretném. - Vallom be neki továbbra is mosolyogva, amikor szóba kerülnek a határfeszegetések. Ezzel is jelzem, kimondatlanul is, hogy tisztában vagyok azzal, hogy rengeteget bír el, ha fájdalomról és sérülésekről van szó. Azt is sejtem, sőt tudom, hogy ennek mind az apja az oka, nekem viszont eszem ágában sincs a kínzójává válni. Na de ideje elkezdeni magát a tanítást, és igyekszem a gondolataimat teljes mértékben csak erre koncentrálni, és nem arra, hogy Cameron még mindig pofátlanul jól néz ki. Sajnos komoly figyelemelterelés tud lenni úgy is, hogy nem is tud róla… pláne akkor, amikor félmeztelenül mászkál a lakásban, teljesen tudatlanul, hogy ezzel milyen hatással is van rám. Hamar túl vagyunk az alap beálláson, és megint csak elégedetten kell megjegyeznem magamban, hogy a fiú gyorsan tanul.

- Pedig semmit nem éreztem. - Vigyorgok szégyentelenül. Említettem már, hogy kifejezetten szeretem, amikor így morog?
- Az az első lépése, hogy olyanná váljon. Nyilván, gyakorolni kell, ha olyan szintre akarod fejleszteni, mint ami az enyém, mert általában az ember nem teszi ezt gyakran, de utána már szinte ösztönös lesz, amikor látod, hogy ütés közeledik hozzád. A mugliknál vannak ilyen… veszélyes helyzetekbe kerülő előadók, akik azzal szórakoztatják a közönséget, hogy mindenféle dolgot törnek össze magukon, úgy, hogy közben semmi bajuk nem esik. Ez ugyanaz a technika. Te is mindenféle nehézség nélkül ugrálhatnál rajtam teljes erőből, vagy eltörhetnél rajtam egy nagy követ, vagy bottal próbálhatnál megütni, akkor sem éreznék semmit, mert tudom mit kell csinálni. - Avatom be jobban is ezekbe a dolgokba.
- Jól van, de te kérted. - Figyelmeztetem újra a szemeibe nézve, de ha tényleg jól csinálja, márpedig úgy éreztem, hogy igen, akkor nem lehet belőle nagy gond. Megvárom, míg újra megfeszíti az izmait, és csak azután ütöm meg - nem teljes erőből, de azért nem is vagyok túl gyengéd vele. Így viszont ha jól csinálta, akkor tényleg nem érezhet meg belőle semmit.

- Persze, hogy nem, mert közel sem voltál ahhoz, hogy kizökkents az egyensúlyomból. - Mosolygok elégedetten, valahogy észre sem véve, hogy mennyire közel vagyok hozzá még mindig.
- Tudom, hogy ez téged nem nagyon fog érdekelni, de a gyakorlás közben elkerülhetetlen, hogy sérüléseket szerezz. Az esések közben kifejezetten fontos itt is figyelni a megfelelő légzésre, talajfogásnál próbáld kipréselni a levegőt, és a testednek lehetőnél minél nagyobb felületének kell érnie a földhöz, hogy tompítsd a becsapódást. A tompító karod ujjai mindig legyenek összezárva és kinyújtva, és ügyelj rá, hogy becsapódáskor, az érjen előbb talajt, mint a tested többi része. A fejed és a gerince védelme az elsődleges, ezért erre fokozottan ügyelj. - Komolyodok el, miközben mindezt elmagyarázom neki, majd végül ellépek tőle.
- Egyszerű dolgokkal kezdünk, nem foglak dobálni. Legalábbis egyelőre. - Villantok felé egy mosolyt.
- Először kezdjük a sima egyszerű esésekkel, ezt egyedül is meg tudod csinálni. Előre, hátra, oldalra. Mindig előbb guggolásból kezd, és ha onnan már megy, akkor lehet állásból is. Előre esésnél a karjaiddal  tudod tompítani az ütközést, hátrafelé ugyanez a technika, oldalra, pedig azzal a karoddal, amelyik oldaladra éppen esel, és figyelned kell arra, hogy a lábad kinyújtva maradjon, az is tompítja az esést. - Mondom neki el, ezek a gyakorlatok egyszerűek, biztos vagyok benne, hogy nem lesz vele nehézsége, de azért biztos, ami biztos alapon, megmutatom neki egyenként, hogy mire gondoltam, mert vizuális típusnak ismertem meg, gyorsabban tanul, ha láthatja maga előtt, hogy pontosan mit is kell csinálnia.
- Ha ez már megy, utána tovább léphetünk, bemutatok pár dobást rajtad, hogy biztosra menjünk, hogy már megy az esés, utána megtanítom neked, hogy kell csinálni és akkor végrehajthatod rajtam. - Igen, jól hallotta, még hagyni is fogom magam.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Kedd Júl. 27, 2021 7:46 pm
Caspar & Cameron

A gyakorlás

Tényleg meglepő, hogy az együttélés során nem lett még negatívabb a kapcsolatunk, hanem sokkal inkább pozitív irányt vett. Többet beszélgetünk és bár nem olyan mélységekben, mint az első estén, ettől függetlenül nem kerüljük egymást. Időnként sakkozunk, olykor közösen vacsorázunk, normálisan élünk a másik mellett. Nem is érzem úgy, hogy tartanom kellene tőle, mert őszintén szóval semmi okot nem ad rá és élvezem a gyakorlást, ahogy várom az edzést is. Akarok tanulni, hogy fizikálisan is erősebb, jobb legyek, ne csak a mágiám.
- Azt most én is kihagynám. - értek egyet vele végül, de szavaiból most nem esik le az, hogy tudná, sokat bírok. Láthatta, tapasztalta, bár azért a végén nem titkoltam a fájdalmamat, amikor végül elfogadtam a segítségét, félretéve a büszkeségemet. Most is kevésbé van jelen, miközben felveszem a kezdő pozíciót, amit Caspar javasol, majd ahogy igazgat rajtam végül beállok úgy, ahogy megfelelőnek tartja.
- Remek. - sóhajtok fejet csóválva a hasfalával kapcsolatban, mert az tényleg durva, hogy egyáltalán nem érzett semmit se az ütéseimnél, hiába adtam bele mindent. A további szavai pedig eléggé hihetetlenül hangzanak.
- Azért maga se szerény ám, csak úgy mondom. - vigyorgok rá, miközben elgondolkodom azon, amit mond.
- Nem tervezem ezt kipróbálni, de durván hangzik, ha ez tényleg igaz, szóval, hogy semmit se érezne meg ezekből. - mi Ő, valami gép? Na de úgy teszek, ahogy mondja, megfeszül a hasfalam is, de a bökés mégis csak gyenge, semmit se lehet belőle megérezni, így jelzem, hogy jobban járnánk, ha ütne, akkor tényleg letesztelhetnénk, hogy jól csinálom-e. No nem azért várom, hogy mindent beleadva adjon egy gyomrost, de próbálkozhat azért.
- Tudom. - pillantok a szemeibe, igen, én kértem. Nem hiszem, hogy lennének mazochista hajlamaim, de talán... talán valahol mélyen mégis vannak, apámnak hála fejlődött ki, de koncentrálok és amikor üt, akkor egy kicsit nyögök csak fel, mozdulok hátrébb, mert jó, annyira nem fájt, de azért határozottan éreztem, így jobbom is oda kapom.
- Asszem még nem csinálom tökéletesen. - pedig elég bátran vártam azt az ütést, de már valahol bánom, hogy erre kértem, korai volt. Na de akkor beszéljünk az esésről. Tény, elkerülhetetlen, de megint ez a fellengzősség, hah, talán valamennyire hasonlítunk egymásra.
- Majd a jövőben! - vegye kihívásnak. Előbb tanítson meg jól bunyózni, aztán legyőzi a tanítvány a mestert! Na de türelmesen hallgatom a további magyarázatokat az eséssel kapcsolatban, a dobálás említésére pedig megcsóválom a fejem, de nem mondok semmit, inkább figyelek, majd ha bemutatja, hogy mit hogyan kell csinálni, akkor bólogatok, hogy értem értem és szépen leutánzom Őket. Jól megismert már, tényleg vizuális típus vagyok és amit látok, azt könnyebb utánoznom, mintha csak a szavaira figyelek, így második-harmadik próbálkozásra már egész jók lesznek és bár azért nem nevezném túl kellemesnek a folyamatos esést, ez is a tanulás része, tudom.
- Hmm, rendben, akkor... hát hajrá! - nem vagyok azért kis darab, de tudom, hogy ez nem lesz akadály. Leeresztem kezeimet, normálisan állok előtte és hát várok, csak akkor mozdulok, ha mondja vagy érzem, hogy kezemért nyúlt vagy bármit tesz. Figyelek minden mozdulatára, próbálom megjegyezni őket, hogy le tudjam majd utánozni. Kicsit furcsa azért ez a közelharc tanulás, nem annyira ehhez vagyok szokva, mert bár az aurorképzőn figyelnek a fizikai erőnlétünkre is, ilyesmit nem gyakoroltunk és furcsa ez a sok közvetlen kontakt, nem szoktam emberekhez ennyire gyakran érni, de most elkerülhetetlen ugyebár. Szóval... jöhet a padlón kikötés, előre érzem, hogy csodás lesz.
Anonymous

Vendég
Vas. Aug. 01, 2021 4:52 pm

Cameron & Caspar
Szeretem azt az érzést, hogy nem vagyok egyedül, akármennyire is próbálom ezt tagadni mindenki előtt. A magány egy olyan érzés, amit évek alatt sem lehet igazán megszokni, hiszen az ember társas lény, arra lett kitalálva, hogy más emberekkel tartsa a kapcsolatot, még a legantiszociálisabb személyeknek is szükségük van társaságra, néha-néha. Én pedig minden mogorvaság és távolságtartás ellenére is kifejezetten szociális típus vagyok, csak Matt halála küldött olyan mély depresszióba, hogy még felszínes barátságokat sem voltam képes kialakítani, és, ha őszinte akarok lenni, nem is akartam közel engedni magamhoz senkit. Még csak az esélyét sem akartam megadni annak, hogy megint elveszítsek valakit, aki fontos lehet a későbbiekben számomra. Cameron nagyon pozitív csalódás, de erősen kétlem azt, hogy a későbbiekben ennél szorosabb kapcsolat is kialakuljon köztünk. Akármennyire is tartsam vonzónak...
- Sose mondtam azt, hogy szerény lennék. - vonok vállat vigyorogva.
- Amiben jó vagyok, abban kiemelkedően jó vagyok. Egészséges magabiztosságnak hívják. - lesz még szélesebb az a bizonyos vigyor.

Szóba kerül az egyik hasznos technikám harc közben, de nyilván neki nem elég az, hogy megbökjem, nem, neki ragaszkodnia kell ahhoz, hogy megüssem. Ő akarta, tehát meg is kapja, de egyértelmű számomra, hogy ez még bizony korai volt.
- Csak gyakorolni kell. - mondom neki egy biztató mosoly kíséretében.
- Minél többször gyakorlod, úgy lesznek erősebbek azok az izmaid is, amiket kevésbé használsz a mindennapokban. A végén pedig ösztönösen fog menni. - világosítom fel. Aztán áttérünk az esésekre. Szerencsémre sok idő nem megy el ezzel, Cameron továbbra is az egyik legjobb tanítványom, ezt pedig igyekszem is alaposan kihasználni, ha a tanításáról van szó. Hamar át is térünk a dobásokra, ami terveim szerint az utolsó tananyag lesz, legalábbis a verekedés részéből, hiszen nem árt hagyni energiát a legilimencia gyakorlására is.
- Igyekszem először az egyszerűbb dobásokat bemutatni, azokat többször is, hogy szokd egy kicsit az egészet. Mindenképp fontos tudni, hogy az az ellenfeleden látod ezt a szándékot, akkor jársz a legjobban, ha hagyod magad. Ha ellenállsz, az csak neked lesz fájdalmasabb, plusz ha elhiteted a támadóval azt, hogy nyert csak azért, mert a földre kerültél, akkor alapvetően a tiéd lesz az előny. - magyarázom, miközben közelebb lépek hozzá.
- A külső gáncs dobással kezdjük. - informálom, egészen közel állva hozzá. Igyekszem lassítani a mozdulatot, hogy a fiú tudjon tanulni belőle. Kibillentem az egyensúlyából megragadva a pólóját, majd az alsó lábszárának hátsó részére kaszáló mozdulatot hajtok végre. Ha ahogy kértem és hagyta magát, akkor az oldalára kell, hogy érkezzen. Ha ez így történik és a földön végzi, önkéntelenül is nyújtom felé a kezem, hogy felsegítsem.
- Láttad rendesen, hogy mit csináltam vagy mutassam meg még egyszer? - érdeklődöm tőle.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Vas. Aug. 01, 2021 4:54 pm
Caspar & Cameron

A gyakorlás

Egészséges magabiztosság, na még mit nem. Csak fejet csóválva vigyorgok és szerintem egoból Caspar Morrisonnak se kell a szomszédba menni. Azt tudom, hogy vannak dolgok, amikben nem kicsit jó, de azért ilyet kimondani... Nem semmi a pasi, de mégse unszimpatikus ez a hozzáállás. Én is ilyen vagyok.
- Végülis, jó, ha az ember tisztában van a saját képességeivel. - ismerem be, na de nem fecsérelek több szót erre, inkább rátérnék a gyakorlásra. Úgy veszem a levegőt és tartom bent, ahogy a tanár mondja, de ne böködjön, mint egy csaj, üssön meg rendesen, hogy letesztelhessük, jól csinálom-e. Számítok mondjuk rá, hogy nem lesz kellemes és pfú, hát tényleg nem az, de kibírom persze, ez semmi azokhoz a fájdalmakhoz képest, amiket át szoktam élni.
- Úgy sejtem gyakoroljuk majd... - tehát nem lesz kellemes a jövőben sem. De hogy ösztönösen menne az szerintem azért még nem kevés idő.
- Azért elég sok izmom ki van dolgozva, nehogy már leszóljon! - mert nah, annak veszem. Pedig látott már felső nélkül, odafigyelek a testemre és jó, tudom, hogy Ő is rendesen ki van pattinva, de akkor is. Nincs miért szégyenkeznem.
Az esések begyakorlása elég hamar meglesz, nem fecsérelünk el több időt rá, mint kellene, majd jöhetnek a dobások, amik hát tudjuk mindketten, hogy nem lesznek kellemesek, de ki fogom bírni, és persze visszaadom majd.
- Ön is ellenállt, amikor ki akartam gáncsolni, csak emlékeztetném rá, szóval szerintem nem feltétlenül jó taktika eldobni magam, ha máshogy is nyerhetek. - merengek el szavain, mert ezzel most nem értek egyet. De tény, a földről is lehet nyerni... Na de biccentek azzal, hogy mivel kezdünk, azt én is ismerem, de nem szólok közbe, hátha valamit nem tudok jól, szóval figyelem, ahogy közelebb jön és nos, hagyom magam. Az mondjuk meglep, hogy megfogja a pólóm - hmm, úgy tűnik jobb lett volna levennem -, de a következők nem, így kezeimmel igyekszem tompítani az esést úgy, ahogy az előbb gyakoroltuk és bár a padló is puha, azért nah. Elfekszem tehát, de már nyújtom is kezem és engedek Caspar segítségének, a kérdését viszont épphogy kimondja már ismétlem is, én a vállait fogva meg, majd ez után hirtelen gáncsolom is, de próbálok arrébb lépni, figyelni rá, nehogy mellette kössek ki én is.
- Hmm, azt hiszem láttam! - vigyorgok rá pofátlanul és ha hagyta magát vagy sikeresen megleptem, tehát tényleg a földön van, akkor most én nyújtom felé a jobbom, hogy felhúzzam. Így már mindjárt kedvemre van ez a gyakorlás.
Anonymous

Vendég
Vas. Aug. 01, 2021 5:57 pm

Cameron & Caspar
Jó látni azt, hogy így vigyorog, ezt be kell vallanom. Sokkal jobb vidámnak, szemtelennek és olyannak látni, ami bár régebben talán idegesített volna, de most, hogy már kicsit jobban belelátok az életébe és abba, hogy vajon mi minden történhet a háttérben… ezeknek a tudatában kifejezetten örülök, hogy így láthatom. Ahogy annak is, hogy képes bízni bennem, ami azért egy elég nagy szó. Még azt is engedi, hogy megüssem, habár azért így is igyekszem visszafogni az ütés erejét. Azért így sem lehetett túl kellemes.
- Igen, de ezt egyedül is tudod gyakorolni, én maximum csak abban tudok majd segíteni, hogy ellenőrizzük, hogy haladsz vele. Alvás előtt érdemes beépíteni a napi rutinba. - Ajánlom. Én legalábbis anno így csináltam, és az egészen jól működött: máskor nem nagyon lett volna rá időm.
- Nem leszólásnak szántam. - Csóválom meg kis mosollyal a fejem, mikor felháborodottan felcsattan.
- Azt sem mondtam, hogy nincsenek kidolgozva az izmaid. - Ó, nagyon is ki vannak dolgozva, és szeretem is nézegetni, amikor lehetőségem adódik rá. Akár félmeztelen, akár nem az. Erről viszont továbbra is bölcsen hallgatok.
- Nem, az izmaiddal nincsen semmi probléma. - Köszörülöm meg egy kicsit a torkom és próbálok nem elveszni a rengeteg intenzív képben, amikben Cameron lehetőleg meztelenül kerül velem cseppet sem olyan szituációkba, ami egészséges lenne egy tanár-diák között.
- Inkább arra céloztam, hogy ezzel olyan izmokat mozgatsz meg, amiket még edzés közben sem igazán használsz. - Teszem még hozzá, igyekezve visszatérni a professzionális énemhez. Nem könnyű. Nagyon nem könnyű.

- Persze, máshogy is nyerhetsz. - Bólintok rá a szavaira.
- Ahhoz viszont tapasztaltabbnak kell lenned és több mindent kell tudnod. A jelenlegi szinteden azzal jársz a legjobban, ha hagyod magad eldobni, később majd nyilván ez is változni fog. - Villantok felé egy újabb mosolyt, majd már jöhet is a dobás. Utána a kérdés, majd vissza is kapom a dobást egyből, mikor felsegít. Nem számítok rá, de még így is ki tudnám védeni, ha nagyon akarnám, de nem akarom, így hagyom hogy a földre érkezzek, majd elfogadva a kezét egyből újra fel is pattanok.
- Szép volt. - Ismerem el neki biccentve, a mosolyt sem tudom leplezni.
- Következőnek a jöhet a csípődobás. - Folytatom egyből, kihasználva a tényt, hogy gyorsan tanul. Megint közelebb lépek hozzá és direkt lassan mutatom be a mozdulatot, hogy meg tudja figyelni. A két lába közé állok féloldalasan, aztán megragadom a vállait és előrébb húzom úgy, hogy elveszítse az egyensúlyát, és lényegében egészen magamra húzom, a hátam és az oldalam hozzáér Cameron hasához és mellkasához. Ezután befordulok, amivel egy időben, az egyik karomat a derekára csúsztatom, majd már emelem is fel, még mindig úgy, hogy magamra támasztom, majd jön maga a dobás pillanata. Egy erős törzshajlítással teljesen könnyedén, mintha a fiúnak nem is lenne súlya, a földre dobom. A végén elengedem a karját és távolabb lépek tőle, és nagyon bízom benne, hogy most is sikerült jól esnie.
- Ez jóval bonyolultabb, mint az előző és több fajtája is van, ez az alap, ha ezt ma sikerül tökéletesen begyakorolni, akkor mára ez nagy haladásnak számít, és folytathatjuk a legilimenciával. - Nyújtom felé végül megint a kezem felsegítés céljából. Nem, nem azért, mert szeretnék hozzányúlni, habár hazudnék, ha az nem lenne szintén egy indok.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Szer. Aug. 04, 2021 9:16 am
Caspar & Cameron

A gyakorlás

Ha már közösen edzünk, akkor elengedhetetlen, hogy megüssön, ahogy én is Őt idővel, így egyértelműen nem akadok fent ezen az apróságon, hanem bíztatom rá, hogy teszteljük le élesbe, hogy jól csinálom-e a dolgokat. Nos, lehet, hogy igen, de az egyértelmű, hogy még van hova fejlődnöm.
- Rendben. - biccentek a javaslatra, majd kikérem magamnak az izomzatom nevében, hogy ki vannak dolgozva. Odafigyelek magamra, ezt Ő is tudhatná! Amikor jelzi, hogy nem leszólásnak szántam, akkor csak bólintok, hogy helyes-helyes.
- Akkor mivel van? - mert valamivel úgy tűnik akad. Persze én értem félre, veszem magamra feleslegesen a dolgot, ez pedig hamarosan tudatosul azért. Az előbb is mondta végülis, csak túlreagáltam, de hát ilyen vagyok, ismer már.
- Aham. - hát jólvan, akkor majd fejlesztek minden izmot. Na de áttérünk az eldobásokra, nekem viszont annyira nem tetszik a gondolat, hogy egy harcban hagyjam magam eldobni, így csak számat húzom, de most képes vagyok hallgatni. Nemsokára már a földön kötök ki, utánam pedig Caspar is, mivel ha már gyakorlunk és Ő se bánja, ha én rajta teszem, akkor egyértelműen visszaadom neki a dolgot, de jó fej vagyok, felsegítem ám és elégedetten vigyorgok rá, hogy lazán sikerült leutánoznom a korábbi mozdulatait.
- Oké… - nem tudom, hogy ez pontosan mit takar, de várok és akár csak az előbb, nem állok ellen egy pillanatra se. Tehát testem laza marad, kezeim egyelőre magam előtt, miközben közelebb jön, én pedig igyekszem minden egyes mozdulatát jól megfigyelni, hogy berögzüljön. Nem siet, mégis pikk-pakk a padlón találom magam és halkan puffanok. Áucs… ez most annyira nem volt kellemes, így néhány másodpercre ott maradok. Szerencse, hogy a padlót puhává varázsoltam.
- Attól tartok ezt most még nem jegyeztem meg tökéletesen. - ismerem be, bár a tudat nem boldogít, hogy ismét bemutassa rajtam, így amikor kezét nyújtja ismét felkelek, majd hajamba túrok és próbálok beállni úgy Caspar elé, ahogy az előbb Ő tette nálam.
- Ha valami nem jó, akkor szóljon… - nézek bele a szemeibe, kérve, hogy irányítsa nyugodtan a mozdulataimat, így nemsokára kezeim vállaira kerülnek, én is magamra húzom, ahogy az imént Ő tette én velem, majd ráfogok derekára is, viszont valahogy még nem mozdul úgy, mint kéne, de nem adom fel, próbálok visszaemlékezni, realizálni, hogy hol a hiba, de azért egy idő után kezd kellemetlenné válni ez a közelség, de még mielőtt Caspar eltávolodna vagy megjegyezhetné mi a hiba csak összejön a dolog, így lendítem és a földön köt ki, de a nagy lendületnek hála én is majdnem eldőlök, de kezeimmel megtámaszkodom, majd vigyorogva ülök le egy picit mellé.
- Oké, ezen még van mit javítani. - azt hiszem, hogy ebben egyetértünk.

Anonymous

Vendég
Szer. Aug. 04, 2021 2:13 pm

Cameron & Caspar
Önkéntelenül is még szélesebb lesz a mosolyom, mikor visszakérdez arra, hogy mivel lehet problémám.
- Épp nincs semmivel, megint olyan dolgokon gondolkodsz, amiken nem kellene. - Mutatok rá erre az egyszerű tényre.
- Bár, ahogy ismerlek, úgyis kitalálsz majd valamit, amivel felbosszantasz majd. - Cukkolom, de ezt tényleg nem kétlem, túlságosan furcsa az, hogy ennyire kijövünk egymással és semmi vita nem volt köztünk, mióta ideköltözött. Félek, ez nem fog sokáig így maradni, de addig is érdemes kihasználni ezt a “fegyverszünetet”. Áttérünk a dobásokra, kezdve egy egyszerűbbel, így mind a ketten viszonylag hamar a földön kötünk ki, ezzel ezt kimaxoltnak is veszem. Cameron technikája jó volt, nincs mit javítani rajta, ideje áttérni egy bonyolultabb fogásra. Igyekszem a lehető leglassabban bemutatni a gyakorlatot. Teljesen áttértem tanító üzemmódba, de a tudatom mélyén így sem hagynak nyugodni a nem feltétlenül professzionális gondolatok, viszont képes vagyok kordában tartani azokat, annak ellenére is, hogy ez a közelség már-már kínzó.

- Ez valóban bonyolultabb, de menni fog. - Mosolygok rá biztatóan, mikor már a csípődobással próbálkozik. Csendben figyelem, ahogy közelebb lép, majd próbálja leutánozni a korábban látott mozdulataimat. Figyelem, hogy hol lehet majd a hiba, de egyelőre hagyom, hogy saját magától tapasztalja ki, hiszen a hibáiból tanul a leggyorsabban az ember.
- Szólni fogok. - Viszonzom a pillantását, majd továbbra is passzívan állva hagyom, hogy próbálkozzon, csak akkor próbálnék beleszólni, mikor látom, hogy nem teljesen sikerül ez neki, de végül még az előtt megoldja, hogy ezt megtenném. Végül sikerül neki és a földön kötök ki, de nem az igazi és tudom, hogy ezt ő is érzi. Hamar felülök és rámosolygok egyetértően.
- Igen, ezt még gyakorolni kell. - Mondom ki hangosan is.
- Első próbálkozáshoz képest nem volt rossz. - Ismerem el, majd magamban kielemzem a korábban látott mozdulatait.
- Túl közel léptél, azért nem tudtál rendesen megmozdítani, és amikor lendítettél, túl későn engedtél el, azért estél el velem te is majdnem. Plusz a lendület sem volt elég nagy. Mutassam meg még egyszer, vagy inkább rajtam gyakorolnál? - Kérdezem meg. Szinte biztos vagyok a válaszában, de azért biztos, ami biztos megkérdezem inkább.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Szer. Aug. 04, 2021 2:39 pm
Caspar & Cameron

A gyakorlás

Csak magamban morgok és vágok egy képet a beszólásra, de jó, talán néha tényleg túl szoktam gondolni dolgokat, de most nem terveztem, mégis sikerült. Nem lehet, hogy ennyire sikerült máris kiismernie… Bár tény, lakva ismeri meg az ember a másikat, mi pedig egy ideje már egy fedél alatt élünk és szoktunk beszélgetni is.
- Nem tehetek róla, ilyen vagyok. - vonok vállat, majd elvigyorodom.
- Még a végén azt hiszem, hogy hiányzik Önnek az, hogy vitázzunk. - igen, tényleg túl jól kijövünk az utóbbi időben, nekem is furcsa, de… én nem bánom. Nem vágyom arra, hogy itt is konfliktusban éljek és őszintén szólva jól esik, hogy legalább itt nem a stressz fogad. Elég az otthon vagy a Minisztériumban, na meg a szakdogáim se haladnak abban az ütemben, mint kellene. Elég sok minden aggaszt, de ez a kis edzés majd segít levezetni a feszültséget.
Az első fajta dobással nincs gond, hamar megjegyzem, jól is megy, de a második… Na az se nem kellemes, se nem olyan egyszerű, mint első pillanatban tűnt. Edzeni szoktam, de a közelharchoz nem értek. Elsődlegesen a pálcámat használom és szerintem ez azért részben meg is látszik, hiába igyekszem jól csinálni a dolgokat, de úgy tűnik túl közel lépek, rosszul mozdulok és bár Caspar a földön köt ki, én is mellé kerülök, de vigyorgok, szóval nem vette el a kedvem a dolog és ahogy nézem, Őt se zavarja különösebben, hogy bénáztam egy kicsit.
- Végülis sikerült a földre küldenem. - még mindig jó a kedvem, de aztán már bólogatok aprókat arra, hogy mi lehetett a hiba, a kérdésére pedig egyértelmű lenne, hogy mit válaszolok, mégis átgondolom.
- Mutassa, úgy a biztos, nem akarom ismét elrontani. Utána majd megpróbálom én is. - kelek fel vele együtt időközben, majd lazán állok és most jobban megfigyelem, hogy milyen távolságba kerül tőlem, hogy miként érint, hogyan mozdul, és hát úgy sejtem, hogy a földön fogok kikötni, ellenben, ha ismét én jövök, akkor most sikert aratok, bár én gyorsabban csinálom, nekem nincs okom a lassított felvételre, de a dobás után ismét elvesztem az egyensúlyomat, így dőlök vele együtt, majdnem rá, de időben kitámasztok kezeimmel. Az egyikkel pont átnyúlva Casparon, de egy pillanat múlva már újból mellette ülök.
- Oké, ez nem lesz a kedvencem, bocs. - nem szándékos volt, remélem ezt tudja.
Anonymous

Vendég
Csüt. Aug. 05, 2021 5:01 pm

Cameron & Caspar
Imádom amikor morog, ezt már sikerült megfigyelnem magamon. Egészen aranyos, főleg amikor nem abból az igazi indulatból csinálja, hanem egyszerű dacból, mert ilyenkor még érzem, hogy nem léptem át azt a bizonyos határt, de mégis megéri bosszantani egy kicsit, mert ez az arckifejezés minden pénzt megér. Képes lennék órákig elnézegetni, ahogy így puffog magában.
- Nem baj, hogy ilyen vagy. Kezdem megszokni. - Jegyzem meg egy gyengéd mosollyal, de talán jobb is, ha ebbe a témába nem ássuk bele magunkat, mert még a végén hangosan is kimondanám azt, hogy egészen megkedveltem a bosszantó tulajdonságai ellenére is. Sőt, kezdem már azokat is egyre jobb fényben látni, ami azért eléggé veszélyes.
- Talán egy kicsit, de azért nem bánom, hogy annak az időszaknak már vége. - Vallom be őszintén, de mosolygok továbbra is. Pont azt nem szeretném, hogy úgy kelljen belépnie ebbe a lakásba, hogy itt is feszültség fogadja. Azt szeretném, ha végre nyugodtan tudná élni az életét, az apja fenyegető árnyékától távolabb, hogy ne kelljen attól félnie, hogy ha valamit elront, akkor annak büntetés lesz a vége. Legalábbis ne napi szinten. Sajnos azt nem tudom megakadályozni, hogy időről-időre haza látogasson, de legalább ezt a nyarat meg tudom neki adni, ha mást nem is.

A gyakorlás pedig a hibák ellenére is jól megy. Türelmes embernek ismerem magam, főleg akkor, ha a tanításról van szó, így olyan vagyok, aki százszor is képes megmutatni újra ugyanazt a dolgot, amit meg akar tanítani. Ez most sincs másképp, különben sem igazán lepődöm meg azon, hogy Cameronnak ez a dobás már nem megy tökéletesen. Az lepett volna meg, ha tökéletesen sikerül neki, mert tudom, hogy nem ehhez van hozzászokva és maga a dobás is, bár nem tűnik annyira bonyolultnak, valójában az, mert nagyon sok kis részletre kell odafigyelnie az embernek ahhoz, hogy úgy sikerüljön, ahogy azt szeretné.
- Igen, az határozottan jó eredménynek számít. - Bólintok rá a szavaira, majd amikor azt kéri hogy mutassam meg újra a dolgot, csak még szélesebb lesz az a bizonyos mosoly és nem is kell kétszer kérnie rá.
- Legyen. - Egyezek bele és már pattanok is fel, hogy újra megmutassam neki a dobást, amitől valóban megint a földön köt ki. A következő próbálkozása pedig határozottan jobb, mint az első, de… megint elveszíti az egyensúlyát és majdhogynem rajtam köt ki. Mit meg nem adnék, még pár röpke pillanatért, hogy így maradjon… de sajnos hamar újra mellettem van és nem felettem. Milyen kár.

-Ez most jobb volt, mint az előző, csak figyelned kell arra, hogy ne billenj ki a saját egyensúlyodból. - Térek vissza tanár üzemmódba, miután én is felültem.
- Ha szeretnéd jegelhetjük a dolgot és folytathatjuk a legilimenciával. - Vetem fel, mert habár nekem cseppet sem volt kellemetlen a szituáció, rajta látom, hogy az, és nem szeretném, ha kényelmetlenül érezni magát, amiért ilyen közel kell lennie hozzám. Ez egyébként sok mindent elárul a számomra, és sajnos nem feltétlenül jó dolgokat, de… megértem. Nem mindenkinek vannak olyan “beteges” vágyai, mint nekem. Néha még mindig ezt gondolom, habár Mattnek nagyrészt sikerült kiírtani belőlem a gyűlöletemet saját magam iránt, de… a gyökereket nem feltétlenül tudta kitépni, akármennyire is igyekezett vele.
- Amúgy sem akarom teljesen elvenni a napodat, és azért már jó pár órája tanulunk, és csak egy kis szünetet tartottunk közben. A legilimencia meg amúgy is még jobban le fog fárasztani. - Teszem még hozzá, miközben felkelek, és habár a mosoly továbbra is ott van az arcomon most már kevésbé tűnik természetesnek, mint korábban.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Csüt. Aug. 05, 2021 7:25 pm
Caspar & Cameron

A gyakorlás

A morgás a lételemem, nincs mit tenni, de Caspar tényleg elég jól viseli és hogy nem zavarja, hogy ilyen vagyok? Hmm, ez azért meglep.
- Pedig fogadni mertem volna, hogy ez korábban nem így volt. - valami változott, mindkettőnk részéről, ez tisztán érződik, de őszintén örülök, hogy így van. Nekem nem kellenek a konfliktusok, itt nem. Örülök, hogy nyugodtan lehetek. Jobban alakult ez az ideköltözés, mint azt korábban gondoltam.
- Igen, én se. Egész jó fej, csak jól titkolta. - vigyorodom el, de persze tudom, hogy ehhez az is kellett, hogy jobban megismerjem, ne csak tanárként. Bár régen elég negatívan viselkedett velem, mostanra nem érzem a kimondott szopatást a részéről.
Az edzés is egész jól megy, bár nem tökéetesen, azért igyekszem. Tudom, hogy ezek olyan dolgok, amiket nem árt majd időnként gyakorolni, így másodszorra majdnem a férfin kötök ki, de még időben megtámaszkodom fölötte, majd leülök a földre elnézést kérve, de nem látom úgy, mintha különösebben mérges lenne. Akkor jó.
- Oké, úgy lesz. Gondolom úgyis gyakoroljuk még. - jegyzem meg, de amikor rátér arra, hogy folytassuk a legilimenciával biccentek. Talán jobb lenne, hátha az jobban megy majd.
- Rendben! - felkelek, majd visszaalakítom a padlót olyanra, mint volt, beletúrok kicsit a hajamba, majd leülök a kanapé egyik végébe, csak kényelmesen.
- Ezt a napot erre szántuk, nekem nem gond, így is örülök, hogy segít, fejlődhetek. De akkor kezdhetek én esetleg? Briggs parancsnok szerint a legilimencia egész jól megy, az okklumencia kevésbé. - de bemelegítésnek kezdenék én, aztán úgyis megszívom, jól tudom. Casparnak elmeséltem, hogy a parancsnok tud arról, hogy Ő vele gyakorlom az általa tanultakat és kimondottan buzdított is rá, hogy így tegyek, így nincs más hátra, mint előre. Holdennél is kellemetlen volt, hogy túl sokat látott, de megpróbálok most még jobban ellenállni majd, hogy Morrison professzor előtt védve maradjon az elmém, bár előre érzem, hogy nem lesz túl nagy sikere. Ha nincs tehát ellenvetés és leül a közelemben, akkor felé fordulok, a szemeibe nézek, a pálcát pedig a fejére irányítom. Különös most hosszabban figyelni a szemeit, eddig nem tettem ennyire, így néhány másodperc eltelik, mielőtt megszólalnék.
- Legilimens! - és utat török a férfi emlékeibe. Nem szép dolog, nagyon nem szép dolog tőlem, de célirányosan keresek, méghozzá azt a bizonyos személyt, akiről már annyit hallottam, mégis egy pontnál többet nem árult el nekem. Kíváncsi vagyok arra, hogy néz ki, milyen lehetett, hátha legalább egy apró emléket elkaphatok róla.
Anonymous

Vendég
Pént. Aug. 06, 2021 2:22 am

Cameron & Caspar
- Nem, korábban valóban nem így volt. - Ismerem be gondolkodás nélkül.
- De régebben már az is felidegesített ahogy levegőt vettél, ez szerencsére mostanra már egészen megváltozott. - Ó, de még mennyire, hogy megváltozott, jobb is, ha ebbe a témába jobban nem megyünk bele, így is elég bonyolult érzések kavarognak bennem ezzel kapcsolatban, amiket nem akarok kibogozni jelenleg.
- Csak azokkal vagyok jó fej, akik megérdemlik. - Mondom csak egyszerűen, de azért a mosoly továbbra is ott játszadozik az ajkaimon. Most már ő is ezek közé az emberek közé tartozik, ami akárhogy is nézzük elég nagy szónak számít, kevés személyt engedek a közelembe. Nem teljesen értem, hogy Cameron miért lett hirtelen ilyen személy az életemben, de az lett, és ezen most már nem tudok változtatni, és… nem is akarok. Örülök, hogy itt van, akármennyire is hangozhat ez furcsának. Jó érzés úgy hazajönni, hogy nem vagyok egyedül, és hallom ahogy elsétál a szobám előtt, vagy amikor a konyhában szöszmötöl azzal, hogy elővegye a kedvenc innivalóját. Ez a közös edzés is jól esik, mert sikerül teljes mértékben lefoglalnia, nem kell felesleges dolgokon gondolkodnom, és segít a vissza-visszatérő depressziómon is az, hogy mással foglalkozom. Még akkor is, ha vannak olyan… pillanatok, amik emlékeztetnek olyan dolgokra, amikre most nem feltétlenül szeretnék emlékezni.

- Igen. Nekem bőven van időm, bármikor elérhető vagyok. - Biccentek a szavaira. Tudom, hogy ő nem, neki van mivel foglalkoznia, de ezért is jó, hogy tudok hozzá alkalmazkodni, ahogy csak szükséges. Most pedig, áttérhetünk a legilimenciára. Nem nagyon tartok a dologtól, mert habár mondta, hogy nem teljesen kezdő, kétlem, hogy olyan szinten lenne még, hogy képes legyen igazán mélyre ásni az emlékeimben, és különben is azt feltételezem, hogy elsőre biztos nem fog olyan emlékek után turkálni, amiről tudhatja, hogy nem feltétlenül szeretnék vele megosztani, ezért bízom benne és mindenféle komolyabb felkészültség nélkül ülök le mellé a kanapéra.
- Persze, kezdd csak, legyen egy kis sikerélményed. - Bólintok rá a kérdésére, majd csak én is a szemeibe nézek és várom azt a bizonyos szót. Hamar érzem is ahogy kutat az emlékeimben, de az első képsorok amik megjelenhetnek a szemei előtt még engem sem késztetnek túlságosan gyanakvásra, mert még nem tudom, hogy pontosan mit keres. Egyelőre még bízok benne, ezért hagyom, hogy végignézze azt a pár emléket, amik hirtelen felvillannak.

A tizennégy éves önmagam a Roxfort nagytermében ül a Mardekár asztalánál, miközben több lány veszi körbe, az arcom rezignált, és nem lehet érzelmeket leolvasni róla. A tizenöt éves énem az egyik eldugott folyosón csókolózik az egyik lánnyal. A nem sokkal idősebb énem a Mardekár klubhelyiségében ül, barátokkal körülvéve, egy csinos barna hajú lánnyal az ölében. Az emlékek amilyen gyorsan jönnek olyan gyorsan el is mennek, mintha nem ezeket keresné kifejezetten, hanem valami egészen mást. A barna hajú lány többször megjelenik az emlékekben, de aztán elérünk egy újabb emlékhez, ami már az akadémián játszódik. Az akadémia egyik előadótermében ülök, könyvek vannak felhalmozva az asztalomon és láthatóan nem érdekel a külvilág, egészen addig, amíg… Hirtelen vált a kép, mert megérzem, hogy a fiú mit akar látni. Az egyetlen dolog, amit sikerülhet elkapnia az egy barátságosan csillogó csokoládé barna szempár, de ezután erőszakosan lököm ki a fejemből, mindenféle figyelmeztetés nélkül. Valószínűleg fájdalmasan. De nem baj, fájjon is neki… megérdemli. Ezzel egy időben, most már én kutatok az emlékei között, de én nem vagyok kegyetlen, pedig megtehetném, hogy egyből az apjával kapcsolatos emlékeit vegyem elő. Nem, helyette olyan emlékekbe akarok bepillantást nyerni, amitől kellemetlenül fogja érezni magát. Ennyi a minimum, azután hogy ennyire szégyentelenül próbált olyan területre tévedni, amiről pontosan tudja, hogy érzékenyen érint. Nagyon dühös vagyok, ezért nem finomkodom, biztos nagyon erős fejfájása lesz a végén…

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Pént. Aug. 06, 2021 8:18 am
Caspar & Cameron

A gyakorlás

- Már az is, hogy levegőt vettem? Azért ez nem normális, remélem tudja. - szalad feljebb a szemöldököm, mert ennyire azért nem vagyok vészes eset, bár úgy tűnik, hogy Morrison számára az voltam. Elég nagy feszültség volt közöttünk, ami mostanra eltűnt, de a háttérben azért még ott bújkál, mégis bízom benne, hogy nem jön elő.
Arra viszont most már csak mosolygok, hogy ezek szerint én most már megérdemlem, hogy normális legyen velem, helyes, bár szerintem eddig se volt olyan nagy probléma velem, elvégre Ő tanár, én pedig jó tanuló vagyok. Ah mindegy, elengedem a dolgot, inkább az edzésre koncentrálok, ami azért nem megy olyan rosszul, de van még mit csiszolni a technikámon. A legilimenciát viszont kétesen várom: érdekel, hogy mennyit fejlődtem, hogy vajon Casparral milyen lesz majd gyakorolni, de tartok is attól, hogy olyan emlékeket láthat majd, amiket nem szívesen osztanék meg vele. Persze tudom, hogy neki is akadnak ilyenek, amiket rohadtul nincs jogom megnézni, mégis… az ember kíváncsi szerzet.
Na de kezdhetek, így leülök a kanapéra, majd megvárom, hogy Ő is csatlakozzon hozzám és ez után nemsokára megkezdődik a gyakorlás, én pedig megpróbálok fixen megkeresni egy emléket. Még nem vagyok túl gyakorlott, de jó úton indulok el, ebben biztos vagyok, mert korábbi párkapcsolatokat vagy legalábbis töredékeket látok, de Caspar még túl fiatal, ezt jól tudom. Sikerélményt akarok én is, szóval miközben figyelem az elém táruló képeket pörgetem az időt előre, mert pontosan azt akarom látni, ki már nincs többé.
De azért egészen aranyos volt Morrison gyerekként és úgy látszik, hogy népszerű Mardekáros, akár csak én. Talán nem is vagyunk mi ketten annyira különbözőek. A barna hajú lánynál viszont elgondolkodom, hogy talán… talán Ő lehet az? Többször felvillan, mégse azt látom, mintha Caspar szerelmesen nézne rá. Vajon tud úgy? Igen! A válasz itt van, mivel nemsokára tekintete másként csillan és ekkor láthatom meg a barna szempárt, mely egyértelművé teszi, hogy megtaláltam. Mégis csak a szemeit látom, semmi többet és ekkor… ekkor ér a lökés. Ösztönösen dőlök hátrébb, a pálcát tartó kezem az ölembe hull, érzem, ahogy a fejem is beszúr, Caspar emlékei helyett pedig hamarosan már az enyémek kerülnek elém. Durván és erőszakosan kutat, nem úgy, ahogy Holden tette… Érzem, hogy ismét pipa rám és ha már Holden…
Az első jelenet, amit láthat az az auror csapatépítő egyik esti történése. Holden Briggsel sörözgetek a faháza előtti teraszon, eleinte mintha jól ellennénk, aztán minden félresiklik. A beszélgetést egy erős legilimentor tökéletesen végighallgathatja, így megtudhatja Caspar, hogy nincsenek barátaim, se senki, aki különösebben közel állna hozzám, ahogy azt is hallhatja, hogy szinte könyörgök azért, hogy tanítson. De először elutasítást kapok, így kerül szóba az, hogy megfizetném az árát, ez pedig olyan sértés a parancsnok számára, amiből kirobban a vita. Nem akarom, hogy Morrison ezt végignézze, de aligha tudom kitaszítani a fejemből vagy elléptetni az emléket, így az egészet láthatja. Nem hosszú, rövid időn belül el leszek küldve, én pedig nem kicsit dühösen távozok.
A következő emlékkép egy olyan emlék, amire nem emlékszem tisztán, vagyis nem emlékeztem tisztán, de most egészen világosan látom magamat és Caspart. Szánalmasan néztem ki a folyosón, ahol összeszedett, majd szó szerint bevitt a szobájába, a zuhany alá lökött… Baromira kellemetlennek éltem meg azt az estét és ha a férfi nem léptet az emlékképen, akkor a zuhanyzós jelenet folytatódik. Hajamba simít, én pedig ráhajtom fejem mellkasára, miután már Ő is a víz alatt van. Mi…? A minimális védelmem is szertefoszlik, amit eddig tartani próbáltam, annyira ledöbbent a dolog, Ő pedig még mélyebbre juthat.
Életem legkellemetlenebb emlékei apámhoz köthetőek, így láthatja a zokogó kisfiút, akit az apja haszontalannak és gyengének nevezett. A fiú próbált ellenállni, jobb ember lenni még a Roxfortos évei elején, amikor még voltak barátai, de egy pofonnal zárult a vita, a gyermek a földre roskadt, az anya pedig elfordította a tekintetét. A szülők távoztak, a fiú pedig magára maradt.
Idősebb vagyok már az újabb jelenetnél, de még mindig csak tizenéves, talán 16… Arcom meggyötört, fájdalom sugárzik tekintetemből, amellyel a padlót nézem és láthatok egy elegáns bőrcipőt magam előtt. Valami csattan, a félmeztelen test megremeg, vércseppek hullanak a padlóra.
Nem, ez túl sok. Nem akarom, hogy Caspar mindezt lássa, nem mehet még mélyebbre, így is sok! Érzem, hogy szívem hevesen kalapál és minden tőlem telhetőt megteszek, hogy az emléket elfedjem, hogy ne lásson többet, hogy kitaszítsam a fejemből, mert ha nem hagyja, akkor még többet fog látni. Pontosan azt érzem most, amit apámnál szoktam, Ő szokott ilyen erőszakosan a fejemben vájkálni, de muszáj koncentrálnom egy emlékre, de hirtelen nem találok megfelelőt, így marad a jól begyakorolt auroros csapatépítős nap, a hülye verseny a labdáért… a kérdések. Már ha van esélyem Morrison ellen és sikerül másfelé irányítanom Őt. De ha tudom és hagyja, akkor a fejemből is kilököm. Ebben az esetben viszont nem kicsit zakatoló fejjel és verejtékes testtel dőlök előre, támaszkodom meg térdeimen és halkan szuszogok. Bassza meg! Tudom, hogy nem gondoltam ezt át, hogy pont egy képzett legilimentor fejében akartam kutakodni, még azzal is tisztában vagyok, hogy megérdemeltem a reakciót, mégis elönt a düh és jobb is, ha most nem nézek rá a férfire, mert egyre kevésbé vagyok képes tiszta fejjel gondolkodni. Ezt soha se szabadott volna meglátnia, se ennél többet megtudnia. De nem feltétlen volt egyértelmű az emlékből, hogy az az apám, csak a cipője látszott, elméletileg… kivéve, ha kiderítette és annyira kitágította az emlékképet, hogy a teljes alakja látszott, akár csak a kezében lévő öv, mellyel lecsapott.

//Csapatépítős játék Holdennel (márc 31.-ei hsz-től): itt
Anonymous

Vendég
Pént. Aug. 06, 2021 11:53 pm

Cameron & Caspar
- Persze, tudom. - Bólintok rá a szavaira.
- Hozzá kell tennem, hogy ez nem csak miattad volt, hanem egyéb… okok miatt is, de felesleges is tovább rágódni a múlton, ennek már vége. - Legalábbis nagyon remélem, hogy nem fogunk vissza süllyedni arra a szintre, mint amin régebben voltunk. Sajnos ebben tévednem kell, mert amint lehetősége van rá, olyan dolgokat próbál kiszedni az elmémből, amiket nagyon nem kellene, ennek pedig meg is lesz a böjtje. Nem tudom, hogy miért gondolta azt, hogy ez jó ötlet lehet, mikor pontosan tudja, hogy sokkal tapasztaltabb legilimentor és okklumentor vagyok és bármiféle erőfeszítés nélkül meg tudom fordítani a dolgokat. Most pedig így teszek, mert igazán dühössé tett ezzel a bizonyos kis magán akciójával. Pont ezért nem is finomkodok, és egyből a legkínosabb emlékeit kezdem el figyelni. A Holdennel történt jelenetet végignézve… őszintén? Nem csodálkozom, hogy ez történt. Nem ismerem még olyan jól Cameront, de nagyon jó emberismerő vagyok, és nagyon hamar ki tudtam következtetni azt, hogy nem nagyon lehetnek barátai, ahogy azt is, hogy az apja miatt szüksége van az elméje védelmére. Nem csodálkoznék azon, ha nem csak fizikálisan bántalmazná, hanem rendszeresen megrohamozná az elméjét is, pont ahogy most én teszem. Nem vagyok rá büszke, de sikerült kihoznia belőlem megint a legrosszabb énemet…

A következő emlék a zuhanyzós jelenet, amire én teljesen tisztán emlékszem, így egyáltalán nem lep meg a dolog. Tény, hogy akkor én direkt hallgattam el részleteket, mert úgy gondoltam neki is és nekem is jobb lesz így, de most… úgy látszik kibújt a szög a zsákból, de nem mondanám, hogy bánom. Most úgyis az a cél, hogy rosszul érezze magát, akármilyen kegyetlenül is hangozzon ez jelenleg. Ennek a döbbenetnek köszönhető az, hogy teljesen eltűnik a védelme én pedig még mélyebbre hatolok az emlékei rengetegében. Pont egy olyan emlék tárul a szemeim elé, amibe nem akartam belemenni: még én sem vagyok ennyire kegyetlen, akármennyire is haragszom rá, ezért az első pár képsor után és az apjának kézlendítésénél  elhagyom az elméjét, mert nem akarom, hogy újra át kelljen élnie a dolgot. Számomra ez már nem jelent újdonságot, csak egy újabb bizonyítékot, hogy jól gondoltam egész végig, és jól tettem, hogy megzsaroltam hogy ideköltözzön, akármennyire is kívánom jelenleg a pokol legmélyebb bugyraiba. Amint ez megtörténik és már nem vagyok az emlékei között, felkelek a kanapéról.

- Mára végeztünk. - Mondom jéghidegen, visszatartott dühvel, csak azért nem engedem, hogy felülkerekedjen rajtam, mert még mindig túlságosan féltem őt, akármennyire is idegesítsen fel.
- Legközelebb próbálj is meg gondolkodni a fejeddel, mielőtt még egyszer olyan emlékeket akarsz kiszedni belőlem, amihez kurvára semmi közöd. - Ez az énem rosszabb, mint az amelyiknek elszállt az agya és eltörte a térdét. Akkor csak felbosszantott, ezúttal olyan érzésem van, mintha elárulta volna a bizalmamat. Igazából ez is történt. Ha nem állít meg, akkor ezzel lezártnak is tekintem az egészet és elindulok a szobám felé, mert jelen pillanatban látni sem akarom. Valamiért mégsem tudom megállni, hogy ne hagyjak ott neki szinte észrevétlenül egy bájitalt, ami segít majd a fejfájásán. Dühös? Legyen. Azok után, amit csinált, semmi joga erre, és viszonylag még könnyebben is megúszta, mert nem léptem át azt a bizonyos határt, és nem néztem meg az apjával kapcsolatos rossz emlékeit, pedig megtehettem volna.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Szomb. Aug. 07, 2021 8:54 am
Caspar & Cameron

A gyakorlás

A kíváncsiság győzedelmeskedik, ahogy a határaimat is feszegetem azzal, hogy pont Caspar fejébe akarok betekintést nyerni, méghozzá mélyen, hogy olyan dolgokat tudjak meg, amelyeket nem akar megosztani velem. Én is érzem, hogy ez... hiba, főleg most, hogy elkezdtük felépíteni a kettőnk kapcsolatát pozitív irányba, de arra nem számítok, hogy ennyire kibukik. Pedig csak egy képet kerestem, miért ennyire tiltott?
De visszavág, az elmém felnyílik, Ő pedig már pörgetheti is az eseményeket, hiába próbálok ellenállni neki minden erőmmel, még túl kicsinyke hal vagyok ehhez a vízben. A Holdenes emlékre se vagyok büszke, de nem katasztrófa, ha látja, ellenben a kettőnk közös emléke eddig nem volt meg ilyen tisztán, kicsit... talán zavarba is hoz? Vagy fogalmam sincs, hogy mit érzek ezzel kapcsolatban, de túlgondolni se tudom, mert már mélyebbre kerülünk, apám előtt vagyok gyermekként, a pofon is elcsattan, de nem megy tovább, helyette távozik elmémből, nekem pedig ennyi is pont elég volt. Az erőszakossága miatt majd szétrobban a fejem, rá is fogok jobbommal homlokomra, majd hallgatom rideg szavait, de nem nézek fel rá.
Ismerhetném már ennyire, hogy tudjam, megbosszulja a tetteket, mégis lassan csak felé pillantok, amikor tovább beszél, de én nem kelek fel egyelőre, jó nekem most a stabil talaj, félek beszédülnék, ha nagyon pattognék. Egy-két pohár víz megint jól fog jönni. Szavai pontosan úgy hangzanak, mintha Holden mondaná Őket, csak a parancsnok jobban tudja kezelni ezeket, nem menekül el tőlem, mint most Caspar.
- Nem értem miért ekkora titok! Önnek is jót tenne, ha beszélne róla és nem zárkózna be teljesen! - mert azt csinálja. Hét lakat alatt őrzi ezeket a dolgokat és bár az első este mesélt, azóta se. Feltűnt ám, hogy kerüli a személyesebb témákat, talán meg is bánta, hogy szóba hozta, pedig én meghallgattam. Nem véletlen akartam kutakodni, de mindegy is, most már baszhatom, Őt pedig hagyom távozni.
Kicsit szenvedek a kanapén még, majd elvergődöm a konyhába, hogy igyak, aztán feltűnik a nappaliban hagyott üvegcse, ami láttán akaratlanul is elmosolyodom. Sejtem mi az, de miután kinyitom és megszagolom biztossá válik. Nekem se ártana előre készítenem párat a legilimencia órák előtt... Felhajtom, majd úgy döntök, hogy jobb lesz, ha eldőlök aludni és bár fürdeni is kéne, most túlságosan szét akar robbanni a fejem. Előbb hasson a bájital.

//Kösziiii <3 //

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: