Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

GRIFFENDÉL - HUGRABUG REAGOK

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Anonymous

GRIFFENDÉL - HUGRABUG REAGOK - Page 3 Empty
Vendég
Szer. Szept. 01, 2021 6:06 pm

Team Gryffindor
Roxanne Weasley | terelő
Azt hiszem, Ziggy átpasszolta nekik a szerencséjét, harsogja Krum, és beleremegnek az inaim, annál is inkább a karom, mert valami igen förtelmes átok áramlik benne. Piszkosul így fest a dolog, de ha a kimondott szavaknak tényleg teremtő erejük van, akkor legyetek szívesek, azonnal rekesszétek be a balfaszságunkról való szócséplést ott a páholyból, különben a tanév végeztével csont nélkül bedobhatom a törölközőt. Nem hiányzom majd a csapatból, és ami a legszarabb, hogy elbujdokolhatok apa szeme elől is, amilyen szégyent hozok rá - ugyanis nem segít Frankie stratégiája sem, állhatok bele lendületből a támadásba, vagy fékezhetek finoman, sorra taszítom a gurkókat. És érzem minden koppanó esőcseppel, hogy az elkeseredés gombóccá gyűlik a mellkasomban ---
De épp a saját ordításomra eszmélek, mikor látom, hogy Frankie végre meg tudja küldeni Renét! A levegőbe boxolok ütőstől mindenestől, istenes megkönnyebbülés lesz rajtam úrrá, úgy hiányzott már ez a látvány, a rikácsolással táncot járó tusája gyönyörűbb nem is lehetne! Persze, sajnálatos, hogy a lelátó végül nem fogadja magába, de megelégszem ennyi kárörvendéssel is, új erőt nyerek, hiszen még semmi sem veszett oda, Merlin csakugyan nem fordította el az arcát rólunk!
Én pedig kész vagyok Frankie sikeres lendítésének örülni, és kihalászni a kukába dobott apai géneket: nem számít, hogy Benettet aztán elvéti, a meglógó gurkóval bőven van esélyem találkozni, nem úszhatja meg a Hugra a támadásainkat, ezt Livért és Jamesért kapják!
Durr. A csavart gurkó Benett teste felé száguld. Remélem, fájni fog, eleget vártam a pillanatra.

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Pént. Szept. 03, 2021 10:04 pm

Team Hufflepuff
David L. Emerson | Terelő

Ziggy sajnos nem találja el a gurkót. Jelengleg a Griffendél vezet, de ez Renét nem zavarja túlságosan. René dob először. És persze az se utolsó, hogy valamennyire René is erősití a csapatot. René megpróbálja elvenni a labdát Pottertől. Potter szerencsére nem találja el a karikát. Alexhez kerül a labda így rajta van a sor, hogy egyenlítsen. Aki nem találja el a karikát. Dave nem tudja, hogy mi folyik körülötte. És bár tudja, hogy most a griffendéslesek vannak előnyben nem fogja hagyni, hogy ők nyerjék meg a meccset. A kvaff most sajnálatos módon félre megy. Közben René szerzi meg a labdát. A griffendéles hajtók persze közre veszik Pottert így szinte esélytelen tőle elvenni a labdát.

Anonymous

Vendég
Hétf. Szept. 06, 2021 11:38 pm

Team Gryffindor
Franklin Longbottom | terelő
Yates-Newman miután előadta a saját halálát azért megpróbálkozik pontot szerezni a házának, de úgy tűnik, az eső kezd alábbhagyni, ezáltal pedig mintha Flora is otthonosabban mozogna. A seprűje végével üti odébb a kvaffot, mint az igazi nagymenők. A lepattanó pedig Jameshez kerül át, aki némi légi bemutatót rendezve elrabolja a lelátón ülő hölgyek szívét, de remélem, ezúttal valami normális lányt is sikerül megfognia…
James elverekedi magát a karikákig, majd meg sem hazudtolja saját magát, egy közepes erősségű dobással bombázza Alinát. Én a seprűmön egyensúlyozva drukkolok, hogy bemenjen a találat.
Odébb ütök egy gurkót, ugyanis nem szeretném, ha levinné a fejemet, azonban hogy melyik irányba repült tovább… Nem is figyelem igazán, csak reménykedek, hogy nem a kommentátori székek felé repült el, ugyanis akkor valaki biztosan megruház a meccs után.
Mire feleszmélek, addigra nem tudom hogyan és miként, de már Liv lendíti a karját, és a kvaff immár másodjára repül a Hugrabug karikái irányába. A tömeg egyre hangosabban tombol, nem tudom azért, mert izgatottak, vagy azért, mert már haza akarnak-e menni, de még így is hallom a kommentátori részlegen harsogó háztársaimat.

Anonymous

Vendég
Kedd Szept. 07, 2021 4:50 pm

Team Hufflepuff
Castiel Benett | hajtó
Alina kivédi mindkét támadást, amivel csak azt bizonyítja, hogy az ő őrző póznáit a Griffendél hajtói márpedig nem vehetik be egykönnyen. Ziggy lelkesítő beszéde egy kicsit az én tudatomig is elért, gondolom ha Alina-ra ilyen jó hatással volt, akkor nincs más dolgom, mint összeszedni magam a Roxanne Weasley által küldött támadás után és produkálni valamit. René hozza a formáját, beszól az egyik lány hajtónak, hogy melyiknek a kettő közül azt még magam sem tudom, hiszen mindketten szőkék és csak azt tudom még, hogy Potter a harmadik hajtó. Lényegtelen, a beszólása talán most jól jött, mert amíg szegény lány összezavarodott addig Downmoore megszerzi a labdát és már indul is vele a Griffendél karikái felé, ám összezavarásképpen mielőtt úgy döntene, hogy rádobna átpasszolja nekem és nem is várok sokat, megcélzom a középső karikát.

Madam Hooch

Mesélõ

GRIFFENDÉL - HUGRABUG REAGOK - Page 3 B782c5702f7268f49355649a817a64e088c6deff

164

Madam Hooch
Vas. Szept. 12, 2021 8:19 pm

7. kör eredménye

GriffendélHugrabug
140 pont100 pont

Aktuális fizikai állapot

GriffendélHugrabug
Hajtó: @James S. Potter - csk (4) - 92%Hajtó: @Castiel Benett (3) - 84%
Hajtó: @Olivia Leeland (4) - 100%Hajtó: @Alex Downmoore (4) - 100%
Hajtó: @Brigitte Jørgensen (1) - 91%Hajtó: @René Yates-Newman (3) - 88%
Terelő: @Roxanne Weasley (2) - 100%Terelő: @David L. Emerson (3)  - 100%
Terelő: @Franklin Longbottom (4) - 100%Terelő: @Ziggy Yanovich - csk (4) - 100%
Őrző: @Flora Travers (3) - 100%Őrző: @Alina Scamander (5) - 100%
Fogó: @Rose Granger - Weasley (3) - 100%Fogó: @Alexander Dolohov (3) - 100%
Anonymous

Vendég
Vas. Szept. 12, 2021 11:45 pm

Griffendél vs. Hugrabug

x

- Nos igen, azt hiszem mind ismerjük Morgan professzor híres büntetési módszereit, amit nem áll módomban minősíteni, ugyanis a tanár úr azt mondta, hogy a büntetés terhének növelése mellett nyilatkozhatok erről. – jegyzem meg szórakozottan, azonban nem sokáig tökölök azzal, hogy a hülyeségem miatti dorgálásról beszéljek, elvégre fontosabb dolgok is vannak itt, mint az, hogy én mit is kapok
- Azt hiszem elmondhatjuk, hogy ezen a meccsen mind a Griffendél, mind a Hugrabug nem a legjobb formáját vette elő. Traversnek nem sikerül Yates-Newman karikára dobását hárítani, gólt szerez a Hugrabug! Úgy tűnik, Longbottom nem ütött elég erőset, mert a dumagép a hattyú halála után újra vissza tudott ülni a seprűjére. Frankie, meccsen kívül is fejbeba… akarom mondani fejbe vághatod az ütőddel, azt hiszem az egész iskola hálás lesz neked. – nevetek fel a mikrofonom mögött. Egyébként bírom a srácot, mert hatalmas dumája van, de azt azért még sem nézem jó szemmel, hogy a saját házam csapata ellen viselkedik így. Bár Yanovich lehet ezért küldte pályára. Mindenesetre jó takitka. – Sokáig egyébként a Hugrabug sem örülhet, ugyanis Leeland lendül ellentámadásba, és ezt Scamander nem tudja fogni! Pontot szerez a Griffendél is. Általánosságban elmondható, hogy a két csapat ide-oda pingpongozik az eredménnyel, nagyon nem tudják dűlőre vinni ezt a meccset. Valószínűleg ennyire embereikre akadhattak mindketten. – filozofálgatok egy kicsit, mielőtt újra a meccs történéseivel kezdenék el foglalkozni.
- Brigitte száguld a Hugrabug karikái felé, de ahogy nézem, Alina most felfújta magát és hárítja a Griffendél támadását. A kontrából a Hugrabug indulhat, Benett vezényli a támadást, aki egy elég határozott mozdulattal dob karikára és az bizony átsuhan rajta! Gól! Szép támadás a Borzoktól, azt hiszem kezdenek éledezni. Talán a legjobbkor, igaz Tats? – pillantok kommentátortársamra. – Annál is inkább, odanézz! Weasley küld egy gurkót Castiel felé. Yanovich száguld, hogy megmentse a csapattársát a labdától, de… Úgy látom az orosz tél lyukat fagyasztott megint a Hugrabug csapatkapitányának kezére, eltalálja a gurkó Benettet. Merlin, segítsd meg ezeket a terelőket, mert az ő találati rátájuknál még az én csajozási statisztikáim is jobbak, azt hiszem. – nehéz nevetés nélkül megállnom ezeket a pillanatokat, hangomon csak hallatszik, hogy majdnem elröhögöm magam, amire a Griffendél kabaréba illő támadásai sem segítenek.
- A Griffendél indu… indul meg a kariká… karikák felé, elnézést srácok és lányok, csak… Annyira vicces, hogy közelről is sikerül ennyire mellé trafálni a karikának, mind Leelandnak, mind pedig Potternek le kellett volna verni a támadás előtt egy lángnyelv-whiskyt. Ugye Tats? Lehet akkor jobban menne. – már-már a könnyeimmel küszködöm, de fogalmam sincs egyébként, hogy ez jót jelent-e, vagy pedig egyáltalán nem. Szerintem inkább utóbbit.
- Yates-Newman úgy tűnik felépült a hattyú halálából. Tekintve, hogy se nem hattyú, se nem halott, így elég könnyű. Ha Travers nem tekeri ki a nyakát meccs után, akkor tuti nem is lesz belőle a hosszúnyakú izé. Szóval támadást is vezet, de Flora könnyedén hárítja, mesteri védés, gratulálok Travers! – hangom ugyanolyan tárgyilagosra vált, mint amikor Floráról volt szó az egész meccsen. – Most a Hugrabug indul meg, Downmoore halad a karikák felé… Dob, de nem találja el, így fordulhatnak a vörösök, Potter kezében a kvaff, száguld és… Alina kivédi! Csodás teljesítmény Scamandertől az egész meccsen. Vannak bakik, de ehhez a lányhoz a másik három csapat őrzője simán elmehetne különórát venni, egészen hihetetlen! Leeland támadását is kivédi, bravo Alina! – még csettintek egyet elismerően, miközben a szemem sarkából látom, hogy a Hugrabug támad.
- Nocsak, Castiel Benett is sikeresen visszatápászkodott a seprűre, ahogy látom, mert már indul a Griffendél karikái felé… - a szó is fennakad bennem, amikor látom a fogókat, hogy már megint nem kapták el a cikeszt. – Kedves hölgyeim és uraim, srácok és lányok. A fogók annyira vakok, mint a nemesebbik tagom, mármint a legnemesebbik. Szóval mondjuk ki, olyan vakok mint a fa… KAPJÁTOK MÁR EL! NINCS KEDVEM ESŐBEN KOMMENTÁLNI MÉG LEGALÁBB NÉGY ÓRÁT, MERLIN VÁGJA KI A FÚRIAFÜZET! – csapok az asztalra mérgemben.

Anonymous

Vendég
Szer. Szept. 15, 2021 11:42 pm

Team Gryffindor
Franklin Longbottom | terelő
Hallgatom Madden kommentálását, és nagyon szívesen visszaszólnék neki, hogy ne aggódjon, majd elintézem Yates-Newmant, de egyelőre a gurkók messzire elkerülnek engem. A pályán kívül pedig nem szokásom balhézni, így vagy most ütöm le a hülye gyereket a seprűről, vagy soha.
Végül csak félreütök egy gurkót, s bár egy pillanatra eljátszok a gondolattal, hogy Judasra küldöm, azzal az életemet kockáztatnám, hiszen Tatiana utána tényleg agyonverne. Ehelyett elküldöm a Hugrabug térfelé irányába, majd elrepülök a kommentátorok mellett.
− Ha nem fogod be Judas, akkor felraklak a seprűmre, és a száddal fogod elkapni a cikeszt! Szerinted mi ezt élvezzük? – kiáltok le neki, hiszen nekem se élvezet a szélben és az esőben repkedni. Arról nem is beszélve, hogy nem csak nekem, de Florának se ártana megújítani a Leperexet a szemüvegén, ugyanis beengedi Castiel dobását. Kezdem azt gyanítani, hogy Flora teljesítménye és Judas lelkes szavai, amikor róla beszél valamilyen úton-módon összefüggnek.
Rose elsuhan mellettem, remélem, hogy ha az aranylabdát veszi üldözőbe, akkor most már el is kapja, ugyanis tényleg egyre jobban elmegy a kedvem a mérkőzéstől.
Szerencsére, Jamesben még él a küzdőszellem, ugyanis egy olyan csavart labdát indít a jobb oldali karika felé, hogy remélem, Alina elég későn kapcsol majd, és pontot szerez a csapatunk.

Anonymous

Vendég
Csüt. Szept. 16, 2021 11:01 pm

Team Hufflepuff
Alex Downmoore | hajtó
Lassan mindenki kezd fáradni, de Alex tudja, hogy nem adhatják fel. Addig nem, amíg csak egy szemernyi esély is van arra, hogy a Hugrabug hagyja el győztesen a pályát. Márpedig amíg akár csak egy pillanat is van vissza a mérkőzésből, addig semmi sincs veszve, legfeljebb kicsit nehezebb a dolguk. De annyi baj legyen. Viszont sajnálatos módon a piros talárosok se adják fel, így Alinának egy újabb támadással kell szembenéznie, ami ezúttal James Pottertől érkezik, és a Hugrabugos őrző minden igyekezete ellenére sikeresnek bizonyul. A fiú együttérző pillantást vet a lányra, majd magához ragadja a labdát a griffendél hajtó találata után, és megcélozza a Griffendél jobb karikáját. Nagyon összpontosít, és reméli, hogy most betalál a dobása, nem úgy, mint az előzőek. Viszont ha most nem sikerül, akkor még mindig ott van René, hogy megpróbáljon szépíteni. Csak együtt kell dolgozniuk, és menni fog... vagy nem, ugyanis René dobása olyan messzire van a karikáktól, amilyen messze csak lehetséges. Hát, ez így nem lesz jó, de még mindig játékban vannak, az a lényeg. A többin pedig együtt átküzdik magukat.

Anonymous

Vendég
Vas. Szept. 19, 2021 4:05 pm

Team Gryffindor
Olivia Leeland | hajtó
Szeretném azt gondolni, hogy az idő nekünk dolgozik, de minden elhibázott dobás és védés az ellenkezőjét bizonyítja, még az előnyünkből is sikerült lecsippentenie egyet a Hugrabugnak, ami eléggé bosszant. Sajnos Franklin véleményét is osztom, ezt már nagyon nem élvezem. Az eső újra és újra képen csap, mikor egy-egy légörvény befészkeli magát a pályára. A seprűmet is szép mutatvány megtartani, nem hogy elvergődni a karikákig. Pedig fogakat összeszorítva megint ezt tesszük, mikor Flora nem ér oda időben a karikához. Nem vagyok benne biztos, de mintha kibomlott volna a lófarka és eltakarná előle a kilátást. Komolyan most kell fodrászkodni? Minden esetre amíg megoldja, mi kihasználjuk a lehetőséget, még mielőtt Newmant leütnék a seprűről egy terelőütővel és Madam Hooch büntetőt fújna érte. Bár alighanem mindenki vállalná a kockázatot. De egyelőre még bírjuk cérnával, és Bridgette és James között lavírozva igyekszem eljuttatni a kvaffot az ellenfél karikáinak irányába és meg is célzom a bal oldali karikát.
- James, a tiéd! - üvöltöm felé, mikor meglátom, hogy kiváló labdaszerzési lehetőség nyílik és újra a karikákra fordulhat a társam. Még én is a közelben maradok, hátha újra el tudjuk lopni a kvaffot, de James próbálkozását látva nem biztos, hogy annak sok sikere lenne. - Azért az eső sem mentség mindenre! - jegyzem meg, hátha elkapja ezt a félmondatot még. Az utóbbi dobásai arra engednek következtetni, hogy fejben már valahol egészen máshol van. De könyörgöm, tartsunk ki, már közel a vége!

Alina Scamander

Akadémista

GRIFFENDÉL - HUGRABUG REAGOK - Page 3 2259087b7f188ea92df5fa0eb47c284dcf496708

Lakhely :

☆ London || Abszol út ☆

Playby :

☆ Sabrina Carpenter ☆

438

Alina Scamander
Vas. Szept. 19, 2021 8:11 pm

Team Hufflepuff
Alina Scamander | őrző
Képtelen lettem volna megmondani, hogy mióta tartott már ez a meccs, de hogy régóta abban biztos voltam. A labdák csak úgy repkedtek mind a két oldalon. Olivia ismét megcélozta a karikát. Jó dobás volt, de én sem voltam rest. Hiába vert az arcomba az eső minduntalan sikerült hárítanom a támadását, ahogy Potterét is. Noha ez utóbbi, annak gyengesége miatt, kevesebb erőfeszítésembe került, mint a szőke lányé.
- Castiel! - kiáltottam a saját terelőnknek, miközben felé dobtam a labdát.
Hiába próbálták a Griffendél hajtó megszerezni nem sikerült nekik, azonban ezzel nem lettünk előrébb, hiszen Castiel bár elért a Flora Travers által őrzött karikáig, találatot már nem szerzett.
- Semmi baj, így is ügyes voltál, majdnem sikerült, majd legközelebb! - próbáltam meg átkiabálni a pályát több-kevesebb sikerrel, hogy némi lelket öntsek belé és a többiekbe is. Azt hiszem, mindenkit egyre jobban kikészített ez az időjárás. Valójában már eljutottam arra a pontra, hogy nem érdekelt az eredmény, csak egy forró fürdőre és egy annál is forróbb csokoládéra vágytam. Ezt persze nem mutattam, jobban mondva mutathattam ki, hiába neveztük Ziggyt csapatkapitánynak a rangidős mégis csak én voltam. Példát kellett mutatnom, vagy mi fene! - Már nincs sok hátra, gyerünk srácok, mindenki nagyon szuperül játszik, csak így tovább! Még egy kicsit tartsunk ki!

Anonymous

Vendég
Kedd Szept. 21, 2021 9:36 pm

Team Gryffindor
Rose Granger - Weasley | Fogó
Sajnálja, hogy nem tud ott röpködni a társai között és szerezni a pontokat, ugyanakkor tisztában van vele, hogy neki most az a feladata, hogy elkapja az aranyszínű, szárnyas labdát, ami eldönti a meccset. Lehetőleg minél hamarabb. Ehhez pedig az kell, hogy koncentráljon. Persze közben figyeli a társait, mert bíztatásból sosem lehet elég. Bridge akcióba lendül, de sajnos elvéti, így nem sikerül pontot szerezniük. Rose legszívesebben menne menteni a helyzetet, de tudja hol a helye, úgyhogy egyelőre nem mozdul, csak figyel. Bízik benne, hogy Jamesnek vagy Livnek sikerül bedobnia, ezzel is közelebb lennének a győzelemhez. Liv meg is célozza a Hugrabug baloldali karikáját, majd útjára engedi a kvaffot, ami remélhetőleg célt is ér. Na persze ehhez az is kell, hogy Alina elfigyelmetlenkedje - ügyetlenkedje a helyzetet. A terelők sem tétlenkednek, Frankie igyekszik besegíteni Oliviának, hogy biztos sikerüljön pontot szereznie a Griffendélnek, és megpróbálja a Hugrabug őrzője felé küldeni a labdát... úgy viszont elég nehéz lesz, ha még csak el sem találja. Na nem baj, majd legközelebb... szerencsére még nincs minden veszve.

Madam Hooch

Mesélõ

GRIFFENDÉL - HUGRABUG REAGOK - Page 3 B782c5702f7268f49355649a817a64e088c6deff

164

Madam Hooch
Csüt. Szept. 23, 2021 5:38 pm

Végeredmény

GriffendélHugrabug
150 pont290 pont

Aktuális fizikai állapot

GriffendélHugrabug
Hajtó: @James S. Potter - csk (4) - 92%Hajtó: @Castiel Benett (3) - 84%
Hajtó: @Olivia Leeland (4) - 100%Hajtó: @Alex Downmoore (4) - 100%
Hajtó: @Brigitte Jørgensen (1) - 91%Hajtó: @René Yates-Newman (3) - 88%
Terelő: @Roxanne Weasley (2) - 100%Terelő: @David L. Emerson (3)  - 100%
Terelő: @Franklin Longbottom (4) - 100%Terelő: @Ziggy Yanovich - csk (4) - 100%
Őrző: @Flora Travers (3) - 100%Őrző: @Alina Scamander (5) - 100%
Fogó: @Rose Granger - Weasley (3) - 100%Fogó: @Alexander Dolohov (3) - 100%
Anonymous

Vendég
Csüt. Szept. 23, 2021 5:40 pm

Griffendél vs. Hugrabug

x

Jókat vigyorgok Judas szavain, s bár a többiek nem látják, de helyeslően bólogatok is, hiszen ha már ez az utolsó éve, akkor nehogy már eseménytelenül teljen el neki. Épp annyira mozgalmas az élete, mint amilyen a Hugrabug-Griffendél meccs.
− Ugyan már, Mads. Tudod jól, hogy ez az iskola nem olyan, mint a Durmstrang, és itt nem tolerálják a testi fenyítést, bár megnézném, ha Yates-Newmanből valaki egy nagypofájú mókust csinálna – vigyorodok el, miközben az ernyőmet forgatom a kezemben, megkockáztatva, hogy esetleg még jobban beterítem Maddent némi esővízzel.
Ezek után csendben hallgatom, ahogy a társam a meccsről magyaráz, csupán néha szúrok közbe pár megjegyzést. Azonban nem tudom megállni, hogy ha ne röhögjek fel hangosan, amikor Judas csajozási statisztikájáról esik szó.
− Szeretnéd, hogy arról is készítsek egy grafikont? – bököm oldalba, miközben kínomban már vele együtt nevetgélek. Egyszerűen már csak szeretném, ha véget érne ez a mérkőzés, és visszamehetnék a klubhelyiségbe, ugyanis bár a hideget és a havat szeretem, de ezért a mennyiségű esőért már annyira nem rajongok.
− Kussolj már, Mads! Mindjárt megsüketülök! – üvöltök bele én is a mikrofonomba, mert egyszerűen annyira vinnyog mellettem, hogy megfordul a fejemben, hogy kivágom a lelátóra, ha még egyszer olyan hangfrekvenciát üt meg, amit a türelmem jelenleg nem tolerál.
− Tehát, miután Madden volt olyan kedves, hogy halláskárosodást okozott nekem, akár vissza is térhetünk a mérkőzéshez. Flora nem védi ki a dobást, ez újabb tíz pontot jelent a borzoknak! Judy, mi a franc történt veled meg az őrzőnkkel? – sandítok rá Judasra, hiszen Flora teljesítménye és a mód, ahogy Mads beszél róla eléggé árulkodó. Eddig is éreztem, hogy gáz van, de hogy ekkora…
− Rose tesz egy kísérletet, hogy Madden felhívására elfogja a cikeszt, de sajnos az aranylabda épp úgy csúszik ki az ujjai közül, mint Alináéból a kvaff! James dobásából kontrát indít a Hugrabug, és Alex lendülhet ellentámadásba!
Ugyan Alex dobása sikeresnek bizonyult, így az elmúlt pár percben folyamatosan csilingel az eredményjelző, de René most nem jár szerencsével.
− Alina duplázik egyet, ugyanis mind Olivia, mind James dobásait hárítja, de ahogy elnézem Benett fejére úgy rátapad az esőáztatta, csatakos haja, hogy már ki sem lát a szemüvege mögül. Akad egyébként egy jó fodrász Roxmortsban, ha valakit érdekelne… − kommentálok szórakozottan, bár egy kis ingyen marketing sose árthat az ott dolgozóknak. Ráadásul, tényleg jól végzik a munkájukat, úgyhogy megérdemelnek egy kis figyelmet.
− Újabb sikertelen griffendéles próbálkozások: Brigitte és Olivia nem szereznek pontot, Franklint pedig elhagyta az erő, miután megsimogatta Yates-Newmant… Aki viszont igazi főnixként támadt fel a hamvaiból, ugyanis újabb tíz pontot szerez a csapatának! Melyik lány ajánlotta fel neki, hogy jár vele, ha nyer a Hugrabug? Madden, szerinted? – fordulok ismét a kommentátortársam irányába, hátha hozzáfűz valami vicceset. Mert valljuk be, ha a Griffendél a pályára lép, akkor mindig történik valami emlékezetes, gondoljunk itt a kis Regulus Black esetére.
− Újabb dobások a Hugrabug részéről, először René szerez pontot a csapatának, majd Alex tesz egy kísérletet, de Flora azt ügyesen kivédi! Közben pedig a repkedő kvaff és gurkók között Rose és Alexander nekiindulnak, mintha a nap is kisütne egy pillanatra, ahogy megkezdődik a párharcuk! Azt mondom, ideje volt már, mert a mellettem ülő ausztrál hamarosan rám tüsszenti a bacijait, de akkor csúnya világot fogok rendezni! – Valóban egy másodpercre még a felhőkön keresztül is lehet látni a napsugarakat, a szél pedig ugyan még mindig tombol, de a kommentátori székek körül ebből semmi nem érződik.
Lélegzetvisszafojtva figyeli az egész diáksereg a meccs kimenetelét, ahogy a két fogó a cikesz után kapkod.
− Azt hiszem, Rose elkapta… NEM! Nem, Dolohov emeli a magasba a cikeszt! – ejtem ki az ernyőmet a kezemből, ahogy felpattanok a helyemről. Elsőre tényleg azt hittem, hogy a Griffendél aratott győzelmet, de ezúttal a Hugrabug győzedelmeskedett. Nyomom is az eredményjelzőn a cikesz elfogására készített gombot.
− Hölgyeim és Uraim! A mai mérkőzés a Hugrabug győzelmével ért véget, ugyanis a végeredmény 290-150 a borzok javára! Én Tatiana Krum voltam, és a sorok között furakodó egyed pedig a kommentátortársam, Judas Madden lenne! Kérlek, adjatok neki utat, ugyanis Nessie már így is beköltözött a szobájába, és nincs kedvem azt hallgatni, ahogy a taknyát visszaszívja! – emelem a magasba a mikrofonomat, miközben a lelátón látom a háztársaimat egy csapatba verődni, ahogy Yates-Newman is hirtelen elfeledkezik a sérüléséről, és egy malacot megszégyenítő hangokat kiadva rohan körbe, kapja fel a barátait, majd nyom egy hatalmas csókot szerencsétlen Briggs-lány arcára.
− Gratulálunk a győzteseknek, és köszönjük ezt a fordulatokkal teli mérkőzést! A Griffendél pedig ne csüggedjen, még mindig van esélyük szépíteni a következő mérkőzés alkalmával – teszem le halványan mosollyal a mikrofonomat, miközben kikapcsolom, majd a telefirkált kommentátori asztalra a következő szavakat vésem fel: Hugrabug-Griffendél, avagy a Hajtó halála.

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
3 / 3 oldal
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: