Már nagyon a begyemben volt ez a Yates-Newman gyerek és amikor iszonyat gyorsan elsuhantam mellette majdnem leöklöztem az orrát, de csak majdnem, ez a vagány trükk a Transylvanian Trackle volt, amivel rá akartam ijeszteni, hogy fogja már be és hagyja békén az őrzőmet. De elhúztam mellette úgy, mint a sicc, vegye ezt figyelmeztetésnek, mert a legközelebbi el is fogja érni őt, de nem itt a meccsen, hanem amikor ez az egész véget ért. David támadását ami elérte volna Brigitte-t Franklin egy frappáns ütéssel elütötte a mindenkit randira hívó Yates-Newman felé. Lefogadom, hogy már ő is kivan ettől a gyerektől és neki az a szerencséje, hogy terelő, ő bátran küldheti a labdát az ilyen Yates-Newman félék felé. Bezzeg én! Brigitte alkalmazta az Episkey-t, hogy a sérüléseit felgyógyíthassa és rendesen játszhasson. Brigi az új erejének köszönhetően megszerzi a labdát Castiel-től, aki máris elindult volna, hogy támadjon a karikáinkra, de a szemfüles lány időben megállította őt. Brigi, hogy lerázza az ellenfeleket elkezdett cikcakkban repülni, egy gyönyörű példáját láthattuk a Woollongong Shimmy-nek, amikor elérte a célját a labdát átpasszolta nekem. Elsuhantam Downmoore mellett, aki ha időben kapcsol megszerzi tőlem a labdát, de most ebben a pillanatban nem sikerült neki. A karikákhoz közeledve átpasszoltam a labdát Olivia-nak. Olivia rádob a bal oldali karikára, hogy célba is talál, az már Alina ügyességén múlik. Mindenesetre szorítok, hogy betaláljon.
Vendég
Hétf. Aug. 09, 2021 12:51 pm
Team Hufflepuff
Alex Downmoore | Hajtó
Alex rosszalló pillantásokat vet Dave irányába, mert nem biztos benne, hogy pont most, meccs közben van itt az ideje megbeszélniük a randizási szokásaikat és terveiket. Arra ráérnek a klubhelyiségben, meccs után, miután megverték a Griffendélt. Ugyanakkor magában még igazat is ad a fiúnak, hogy tényleg nem most kellene ilyesmiről diskurálni. Ráadásul Davidnek is csak a szája járt, nem a keze... illetve az is, csak épp semmit nem ér vele a csapat, mert el se találja a gurkót. És még ő szólja le Ziggyt... na mindegy. Alex igyekszik nem Emersonra figyelni, mert tudja, hogy neki a kvaffal van dolga. Sajnos az előző próbálkozása nem sikerült, de nem adja fel, és szerencsére a csapat többi tagja is teszi a magáét. Alina ismét sikeresen védi a karikát Olivia ellen, Renével pedig egész jól tudunk együtt dolgozni, habár sajnos az ő próbálkozása most mellémegy. - Kapd össze magad és hajrá! Szól oda hajtótársának, de nem nagyon van ideje rá figyelni, mert időközben megint megszerzi a kvaffot, és megcélozza az Oroszlánok jobboldali karikáját.
Vendég
Hétf. Aug. 09, 2021 7:22 pm
Team Gryffindor
Olivia Leeland | hajtó
Egy ponton túl már nem lehet az esőre fogni, hogy a meccs jó ideje tart, de eddig nem sikerült még pontot szeretnem a csapatnak. Rettentően idegesít a helyzet, és úgy látom, hogy Rox sincs elragadtatva, aki jelen pillanatban hasonló cipőben jár, mint én. Nem hogy a találata nem ér célba, a gurkók is ellene vannak. Pedig őszintén örülnék neki, ha René megkóstolná egy kicsit most már, hátha helyre rázná a fejét egy sikeres találkozás a süvítő golyóval. Neki legszívesebben azt tanácsolnám, hogy az ellenfél fejét képzelje a gurkó helyére, hátha az segíti a célzást. Ugyanis Yates-Newman szép lassan, de egészen biztosan kihúzza a gyufát az egész csapatnál. Flora irányába csak egy futó pillantást vetek, hisz ő sincs túl jó formában, újabb kvaffot engedett át a karikán, de nem állunk meg ezen siránkozni, újult erővel lendül támadásba a griffendél hajtótriója. Brigitte és én is rettentően könnyűek vagyunk, így az esős idő ellenére is remekül gyorsulunk, bár a látási viszonyok még így is borzasztóak. Egy pillanatra úgy látom, hogy nem sikerül majd kikerülni a felém tartó Downmoore-t, de mégis sikerül elrántani a seprűt, így mikor hozzám kerül a labda, szinte tökéletes passzt tudok adni a karikák felé tartó Jamesnek. Talán nem is baj, ha ma nem megyek a karikák közelébe, csak elszúrom a lehetőségeket. Labdaosztogatásban viszont egész jó vagyok ma. Brigitte is kap egy lehetőséget, hogy pontot szerezzen, ám ezúttal elszámolja magát. Mellé repülve futólag meglapogatom a fiatal játékos vállát, hogy ne csüggedjen. Erején felül teljesített egész eddig, nem szeretném ha egy elhibázott dobás vetné vissza a lendületét a meccs hátralevő részében.
Vendég
Kedd Aug. 10, 2021 5:43 pm
Team Hufflepuff
Castiel Benett | hajtó
Egy kicsit csalódottan, lebiggyesztett ajkakkal veszem észre, hogy Alina nem védi ki a gurkót. Így 10 pontot szerez a Griffendél. Viszont mi Hugrabugos hajtók sem tétlenkedünk, először René-hez kerül a labda, akire rááll Potter és el is venné a labdát tőle ha időben nem passzolná át Downmoore-nek, aki kap az alkalmon és rádob a jobb oldali karikára. Reméljük a Griffendéles őrző nem védi ki ezt a dobást sem. A lelkesedésem azonban kezdett visszatérni, már nem is nagyon számított, hogy a pályán kívül mi történik, Yates-Newman magára vonta a figyelmet és talán a Griffendélesek haragját is, de pont ez volt a lényeg. Minél jobban haragszanak rá, annál nagyobb az esélye annak, hogy elvétsék az ütést vagy dobásukat. – Nem tudom mi az amit csinálsz René, de jól csinálod. A Griffendéleseket sikeresen feltüzelted. – mellé repülök és jót kuncogok, amikor a második támadásuk nem sikerül. A miénk sikerülni fog, amint újra megszerezzük a labdát a végső dobást én dobom, a bal oldali karikát megcélozva. Nem tudom, hogy milyen szerencsénk lesz, de nagyon remélem, hogy végre pontokat szerzünk a Hugrabugnak. Nagyon izgulok, ez tény. Jó volna, ha végre pontot szerezhetnék. Mindenesetre nem tétlenkedek, felkészülök a következő akciókra és az összefogásra a másik két hajtóval.
Vendég
Szer. Aug. 11, 2021 9:05 am
Team Gryffindor
Rose Granger - Weasley | Fogó
Minden jel arra utal, hogy szerencsére Rose nélkül is rendben mennek a dolgok... habár az eddigi edzések és játékok alatt megszerzett tapasztalat és bizonyos fokú rutin után csak nehezen állja meg, hogy ne repüljön be Olivia és James közé harmadik hajtónak. De tudja, hogy bízhat a társaiban, ráadásul neki most más feladata van - meg kell nyernie a meccset. Castiel megcélozza a baloldali karikát, de Flora résen van, így egy ügyes megmozdulással kivédi a hugrabugos hajtó próbálkozását. - Szép volt, Flora! Csak így tovább! Szól oda a lánynak, de közben már hajtótársait figyeli, akik jó összjátékkal törnek előre a sárga - fekete talárosok karikáihoz. Liv a középső karikát célozza, James pedig a jobboldalit. Mindketten jó játékosok, így Rose szerint most a szerencse fog dönteni, hogy ki szerez pontot. Remélhetőleg mindkét próbálkozás betalál.
Vendég
Csüt. Aug. 12, 2021 2:06 am
Team Hufflepuff
Ziggy Yanovich | terelő
Sok mindent eltűrök a kviddicsen belül - talán még a kisebb szabálytalanságokat is, de azt nem, hogy bármelyik csapattársamat fenyegesse a rivális csapat játékosa. - Potter! Fékezd nyelved a szádban! Különben meg foglak ütni, ütővel, vagy néküle! Idegesít Yates-Newman? Te vagy gyenge! Vedd le szemed hajtómról, vagy összetöröm arcod! - suhintom el ütőmet az arca előtt. Amolya fenyegetésként, hogy James Potter tudja, hogy mindent ő sem tehet meg. Az üres találatomat igyekszem a kommentátorok és a közönség felé is úgy mutatni, hogy bizony engem ez nem tör meg, megyek előre. Motiválom a csapatot, amíg nem jut felém gurkó, vagy nem keresek egyet. - Gyerünk srácok! Mi meg tudjuk csinálni ezt meccset! Velünk van Roxfort történetének legjobb őrzője, miénk legjobb hajtó sor. Következőben az én kezem közül sem csúszik ki gurkó! - szinte mindenki mellett elsuhanok. Látom, hogy Alina véd is, de kap is gólt. Ahogy azt is, hogy Emerson eltalálja a legfiatalabb Griffendél játékost. - Szép volt Emerson! Így tovább. Ne kíméld, ha gyengélkedőn ébrednek, nem járnak be órákra. Ne érdekeljen ez téged! Mi vagyunk a sárga-feketék, belőlünk semmi nem nézi ki, hogy nyerni tudunk. Tudtunk! Mutassuk meg nekik hogy menni fog ez! - szavaim végén már Alina mellett vagyok a seprűn, akinek megérintem a vállát. - Én tudom, hogy te vagy legjobb őrző az utóbbi hatvan év, mutasd meg nekik, hogy nem fog ki rajtad Griffendél. Veled vagyunk Alina! - tovább repülök, hogy a hajtókat is biztassam. - Srácok, ti vagytok leginkább taktikus emberek a kviddicsesek közül, menjünk előre, emlékezzetek a taktikára, gyors gólokat kell szerezni! - azzal tovább is repülök, hogy egy gurkó után suhanjak.
Vendég
Csüt. Aug. 12, 2021 7:10 pm
Griffendél vs. Hugrabug
x
- Igazán szívesen Tanya, magam sem kívánhatnám jobban, hogy ez a szörnyeteg meg sem született volna. – csóválom meg a fejem egy sóhaj kíséretében és még a hideg is kiráz az említett szám gondolatára, de azt hiszem nem Celeste Warbeck a legfontosabb a mai délutánon, hanem a Griffendél és a Hugrabug között zajló küzdelem. - Egyébként egyszerű esőben játszani: próbálj meg nem leesni a seprűről. Legyél bátrabb. A többivel ne foglalkozz. Sem edző, sem játékos nem vagyok, így én ezt csinálnám. Az, hogy Flora Travers hogy küzd meg az elemekkel, már legyen a saját gondja. Mi pedig majd kommentáljuk, hogyan is tudta ezt teljesíteni. – rándítom meg a vállam, ahogy előkerül ismét Flora küzdelme az esővel. A bántóan tárgyilagos él nem csúszik vissza a mondandómba, inkább csak a közlés módja az egyszerű, mindenféle átéléstől mentes. - Úgy látom a Griffendélre rájár a rúd a meccsen, mert hiába fut a Hugrabug az eredmény után, a terelőik egy kicsit magabiztosabban játszanak. Újra találat éri Brigitte-t, aki fent marad a seprűn ugyan, de gyógyításra szorul! Ahogy látom, ezt magán teszi meg. Milyen okos, szép húzás, Brigitte! – dicsérem meg több élettel a hangomban. Ha nem Floráról kell beszélni, akkor egyébként egészen élvezem a játékot. Meg a kommentálást is. – Leeland indul meg a Hugrabug karikái felé, azonban Alina védi a lövését! Remélem a Griffendélesek jól figyelnek, ugyanis ha ez a lány egyszer elballag, akkor a Griffendélnek elég nehéz lesz őt pótolnia. Sőt, majdnem lehetetlen. A kontrából szemfülesen indul a Hugrabug, Downmoore lő ki a karikák irányába, és el is dobja a labdát! GÓL! Travers nem tudta hárítani. Gyönyörű támadás a Hugrabugtól! – elismerően csettintek a gólra. Hagyjuk meg, ami szép, az bizony… szép. – Yates-Newman ezúttal nem talál karikát, ahogy Rox Weasley is elvéti a gurkót. Srácok, én tudom, hogy rossz lehet esőben játszani, de fejezzétek már be, mert hableány leszek a végére. És még a szobámban is közlekedhetek csónakkal. –
- Nocsak, indul a Griffendél támadása! Potter suhan a karikák felé, dob és… GÓL! Alina ezúttal nem tudott túljárni a hajtó eszén, így fogalmamsincs mennyi az állás egyébként, mert az én oldalamon bekrepált az eredményjelző. Hé, Tatiana! Mutasd csak! Áh, jó, mindegy. Szóval Brigitte újabb támadást indít a Hugra karikái ellen, azonban jócskán mellé dobja. Lehet, hogy az a sérülés mégis hatással van a Griffendéles hajtó játékára? Tanya, ilyen helyzetben mik a legjobbak, amit egy játékos tehet? Hogy lehet így is a legtöbbet kihozni magadból? – fordulok kommentátortársam felé - A Hugrabug indít támadást, megint Downmoore! Ez a srác a meccsen egyébként egész jól játszik. Biztos pont a csapatban. Közelebb ér, eldobja, és… Nemár! Gól! A fenébe is, ebben az időben nagyon kiszámíthatatlan támadások vannak mindkét oldalon. Downmoore újabb góljával tovább zárkózik a Hugrabug. – sóhajtok egy hatalmasat. Igazából kevésbé van kedvem ázni az esőben és az ernyőmet már rég letettem, a Leperex bűbájom meg hol működik, hol nem. Vicces látvány lehetek így. – Újabb támadást indít a Hugra, Castiel Benett az, aki az ellenfél karikái felé megy és el is dobja a kvaffot, de… Flora kivédi! Fordul kontrából a Griffendél, Leeland… Egy nagyszerű szóló, és… Gól! A Hugrabug lehet összezavarodott, ugyanis hiába próbálják kihozni a labdát, Potter elcsaklizza a sárgák elől, és egy újabb gólt dob! Szép játék a Griffendéltől, tanítani kéne! – meg is dicsérem saját házam csapatát, ugyanis eléggé szép akció volt ez. - Nézzük meg, hogy mi a helyzet az aranylabdát kergető fogóknál. Hát, egyrészt alig veszem észre őket amúgy, másrészt meg Dolohov éppen keresi, de szerintem a murmánc nemesebbik részéhez is fordulhatna tanácsért, az sem tudná megmondani. Ahogy Granger-Weasley is ezen gondolkozhat. Éppen az előbb láttam unatkozni a seprűn. És nem egy helyben, mert Merlin önti a nyakunkba az áldást. Ez tuti azért van, mert megbuktam bájitaltanból. Jó, merlin bocs! Nem így akartam.
A meccs eddig koránt sem alakult úgy a részemről, ahogy én szerettem volna, legfőképp azért, mert az a kis hülye folyamatosan jártatta a száját, és a csapatomban mindenkit halálra idegelt, de legfőképpen engem. Sajnos nem sikerült egyszer sem eltalálnom őt, bár ami késik, az nem múlik, és ha én nem verem meg, akkor majd úgyis Flora fogja elgyepálni a meccs végét. Nem látok keresztül sem az esőn, sem pedig a haragomon át, pedig nem ártana, ha összekapnám magamat, mert botrányos, amit leművelek. − Mindkettőtök arcát átrendezem, ha nem fogjátok be! – kelek James védelmére, amikor Yanovich kiabálni kezd neki. Mindkettőtök alatt pedig Yates-Newmanre és Yanovichra gondolok, Jamest még akkor se verném meg, ha megérdemelné. Pedig kijárna neki néha. Értem én, hogy védeni akarja a csapattársát, de ha lenne egy kis esze, akkor nem engedné azt a bolondot a pályára lépni. Úgy érzem, a mai meccsen a Hugrabug inkább a szájkaratét részesíti előnyben, és látom, hogy James is kizökken egy pillanatra, mert ő se találja el a karikát. Szerencse, hogy Brigitte megmozdulása azonban egész sikeresnek könyvelhető el, csupán azon múlik minden, hogy Alina védi-e a dobását. Remélem, hogy nem, mert jó lenne egy kicsit elszakadni a Hugrabugtól a pontok terén. A pálya fölött körözve nézelődök új célpont után, ugyanis kitisztul annyira az elmém, hogy ne akarjam már mindenáron Yates-Newmant lecsapni a seprűről. Már az is megfordul a fejemben, hogy esetleg a gyerek valami bűbájt szórt magára, ezért taszítja az összes gurkót, így aztán, amikor Roxtól kapok egy passzt, tesztelem is a saját szerencsémet. Downmoore-t veszem célba, és bár nem erősen, de sikerül elütnöm a labdát az irányába, így odakiáltok Roxnak: − Ne azt a hülye gyereket célozd, mert tuti valami varázslat ül rajta! Támadjuk a többi hajtót és az őrzőt!
Vendég
Hétf. Aug. 16, 2021 2:35 pm
Team Hufflepuff
David L. Emerson | Terelő
Kint, szakad az eső, ami megnehezíti a meccset. Nyírkos hideg és kegyetlen. Persze van olyan aki ennek kifejezetetten örül. És önelégült mosoly van az arcán mikor magára ölti a kvddicstalártját és harci kedvét semmi sem rontja el. És bizonyítási vágy is van benne méghozzá nem is kevés. A mérközés elindul a Griffendél indít egy dobással, amit Alina nem tud kivédeni, de elnézzik neki. Elvégre ez még csak a meccs eleje. És még lesz ideje javítani a későbbiekben. De legalább jól összezavarja vele az ellenfeleket, ezzel is elhitettve velük, hogy még nyerhetnek. A griffendélesek terelője is próbálkozik, de múltkor se teljesítettek valami fényesen. René bosszúsan hasít végig a pályán és megpróbája szabotálni Oliviát. De ehhez nincs szükség Renéhez mert Olivia elrontja a saját maga dobását. Viszont René egy másik griffendéles hajtót megelőz és elkapja a lepattani készülő labdát, majd néha passzolva a Griffendél karikái felé hajítja a labdát. A kvaff René-né landol így bizonyíthat, hogy mire is képes, így azt is Griffendél karikái felé hajítja. Ziggy fegyelmezi James Potter-t majd elüti gurkót. Végül René a karikához repül és betalál. Amit Flora nem tud kivédeni.
Vendég
Kedd Aug. 17, 2021 5:50 pm
Team Gryffindor
Brigitte Jorgensen | hajtó
Szerintem eddig egész szépen menetelünk előre, bár még semmi sincs eldőlve. De reménykedni mindig lehet, na meg persze tenni érte, hogy meg is valósuljon. Igyekszem is a lehető legtöbbet megtenni azért, hogy a mi csapatunk nyerjen. Ahogy oldalra nézek látom, hogy Jamest eltalálja egy gurkó, amit Ziggy küldött felé. Ha más helyzetben lennénk, biztosan felnevetnék. De most nem teszem. Szükségünk van Jamesre, hogy nyerni tudjunk. Ingatom a fejemet és magamban elküldöm a francba, a Hugrabugos srácot. A meccs megy tovább és a kvaff Oliviához kerül, aki meg is indul az ellenfél karikái felé. Könnyedén suhan el a másik csapat játékosai mellett, majd célba veszi a jobb oldali karikát és már dobja is felé. Reménykedek, hogy betalál, de Alina is elég ügyes ma, úgyhogy még semmi sem biztos. Ahogy ismét hozzánk kerül a labda, James iramodik meg vele, majd lepasszolja Oliviának. Közben én már az ellenfél karikáinál vagyok és meg is kapom a kvaffot, hogy megpróbáljak újabb pontokat szerezni.
Vendég
Szer. Aug. 18, 2021 9:41 pm
Team Hufflepuff
bébi-Doli cosplay | Foggancs
Alexander céltalanul köröz a pálya felett, tekintetével az aranycikesz után kutat, azonban az esőfüggönyön keresztül nehéz észrevenni azt. Csupán lebeg a forgatag közepén, végignézi, hogy a zuhogó esőben és a feltámadó szélben mennyire küzd egymással a két csapat. Tudja, hogy ő az egyik személy, aki véget vethetne ennek a mérkőzésnek. Tudja, hogy ő képes lenne befejezni ezt, és mindenki mehetne a maga dolgára. Tudja, hogy akkor Judas sem nyafogna a kommentátori székében, és a többiek sem folyton az esőt hibáztatnák. Tudja, hogy akkor Renét nem fenyegetné az a veszély, hogy a griffendéles csapat a meccs után kollektíven elveri. Tudja, azt is, hogy Alina bosszús lehet, amiért elsőre beengedi a kvaffot. Mégsem tud semmit tenni ez ellen jelenleg. Sajnálja, hogy bármennyire is próbálkozik, repked körbe-körbe, egyszerűen jutnak előrébb a küzdelem során. Halk, szerény tapssal jutalmazza Alinát a második védés kapcsán, majd úgy dönt, hogy Rose nyomába szegődik, ugyanis a lány céltudatosan elindult valamerre. Arra gondol, hogy esetleg ha Rose a cikeszt követi, akkor megpróbálhatja elcsaklizni előle. Ahogy Rose sarkában repül, fél szemmel látja, ahogy Alex és René passzolgatják egymást közt a labdát, majd áthajítják Castielnek, akinek sikerül rádobnia a karikára. Alexander csak reméli, hogy ez ismét pontot jelent majd a csapatának.
Vendég
Szomb. Aug. 21, 2021 12:48 pm
Team Gryffindor
Franklin Longbottom | terelő
Még mindig nem tudom hová tenni a mai mérkőzést, de bízok benne, hogy jó esélyeink vannak, csupán meg kell tanulni ignorálni azt a nagyszájú kis hülyegyereket. Flora védésénél a közelében tartózkodok, így a mennydörgést túlharsogva próbálok odakiabálni neki: − Csak így tovább Flora! Ha így védesz ezek után, a kedvedért meccs után megruházom Yates-Newmant! – igyekszem motiválni őt, és egy kicsit lelket önteni belé, mert tudom, hogy az embereknek szokása kikezdi meccs közben. Én pedig egyszer megcsapkodom az összes ilyen kretént, akik továbbprovokálják őt. Átveszem a másik kezembe az ütőmet, és le kell kapnom a fejemet egy elsuhanó gurkót elől, ugyanis nagyban azon ügyködök, hogy megújítsam a Leperexet a szemüvegemen. A gurkó Roxane felé suhan, de hiába fogadná meg a tanácsomat, nem sikerül elütnie azt. Elrakom a pálcámat, és mellé repülök. − Próbálj meg az utolsó pillanatig várni, és lehet neked sem ártana megújítani a varázslatot – vigyorgok rá, amikor meglátom, hogy a szemüvegén keresztül épphogy ki lehet látni. Gyorsan kisegítem őt is egy Leperexszel, majd egy új taktikát javaslok neki, és megyek is a dolgomra. Nem akarok tétlenkedni, hiszen esőben ázva nem kellemes a játék. Már a ruhám is kezd átázni, néha még az ütőmön is meg-megcsúszik a kezem. A gurkók után eredek, hátha ezúttal sikerül elütnöm és eltalálnom valakit. Közben látom, ahogy Jamesszel az élen az hajtóink előretörnek, majd Brigitte-nek ismét lehetősége nyílik pontot szerezni. Drukkolok, hogy Alina ne tudja kivédeni.
Ezen a meccsen nem nekünk áll a zászló, ezidáig legalábbis biztosan nem. Nem mintha rosszul játszanánk, de voltunk már jobbak is, például az előző meccsen, ahol minden a szerencsén múlott, nem pedig a csapat teljesítményén. Ettől függetlenül, még az eső ellenére sem temetem a dolgot. Nem vezetnek olyan sokkal, 40 vagy 50 pont lehet az, ami kis szerencsével behozható, nagy szerencsével pedig, most mi fordíthatunk úgy, ahogy a múltkor a kékek tették. Brigitte csak úgy, mint a Griffendél egész hajtósora jól játszik ezen a meccsen, ezt a labdáját azonban könnyen sikerül védenem, majd Alex felé dobnom. René előző, hatalmas gólja után hátha neki is sikerül villantania. Ez sajnos elmarad - noha hiszek benne, hogy lesz még erre alkalma -, azonban Castiel magához veszi a kezdeményezést és a Griffendél karikái felé veszi az irányt, majd egy ügyes cselt, ahol lerázta az ellenfél egyik hajtóját karikára is dob. Csak reménykedni tudok, hogy közelről is olyan jól sikerült ez a dobás, mint ahogy a pálya másik oldaláról tűnik.
− Nem is értem, hogy miért kellett felhoznod Mads. Az a szám az emberiség ellen elkövetett bűncselekmény, téged is lecsukhatnának a felemlegetéséért – ingatom a fejemet lemondóan, egy pillanatra teljesen kizökkenve a meccsből. Judasra sandítok, miközben a mikrofonomat piszkálom. Némileg lehet berezonál, de nem érdekel különösebben. − És egy percig se gondold, hogy én itt nekiállok ezt énekelgetni! – felelem halálosan komolyan, hiszen ismerem már annyira Judast, hogy sejtsem, ez lett volna a következő megszólalása. Márpedig most nem azért ülünk itt, hogy én koncertet adjak az iskolának, szóval a tekintetemet ismét a magasba emelem, és ismét átveszem a másik kezembe az ernyőmet. − A Griffendél nagyon küzd a további pontszerzésekért, azonban James dobása nem megy el a karikákig! A kvaff azonban mégsem kerül át a Hugrabughoz, hanem a griffendélesek agresszív játéka miatt Brigitte kezébe vándorol. Brigitte rálő, ééééés… GÓL! Alina nem védi ki a dobást – harsogom a mikrofonomba, miközben halkan megkérdezem Maddent, hogy mennyi szerelmes levelet kell majd válogatnia, és mikor tervezi ezt megtenni. − Eközben Longbottom végre észhez tért, ha jól látom, akkor meg is célozza Downmoore-t, de nem csak neki sikerült visszatérnie az élők közé, hanem Yanovich is úgy tűnik, hogy javítani szeretne az idei gurkó eltalálási statisztikáján, amely eddig… A mostani meccs során hatból egyszer sikerült neki, az előzővel pedig kilencből talán kétszer találkozott az ütője a labdával. Igen, kedves nézőink, számolom a találatait, így ezek alapján a két meccsből csupán két alkalommal ért játékost! Végül is, lehetne rosszabb is… Mit gondolsz Madden? – sandítok a kommentátortársam irányába egy röpke pillanatra, hogy szeretne-e hozzáfűzni valamit, de szinte azonnal fordulok vissza, hogy lássam, Ziggy repülő gurkója kit fog eltalálni. − Úgy tűnik, Jamesnek nem sikerül kitérnie az ütés elől, így az oldalát éri a találat. Egy pillanatra mintha meginogna, de kapott már ennél durvábbakat is a kviddicstáborban kölyökként, szóval nem hiszem, hogy ennyitől leszédülne a seprűjéről. – Mert én ott voltam. Apa tartotta azért a kapcsolatot néha az itteniekkel, így nem csoda, hogy az egyik kviddicstáborában Jameshez is volt szerencsém. Bár, akkoriban nem sokat foglalkoztam vele, de emlékeztem arra, hogy bizony ott sem finomkodtak vele. − Egy pillanatra kizökken a Griffendél. A lendületéből is veszít, velük ellentétben a Hugrabug ismét erőre kap, és bizony a dumagép Yates-Newman megállíthatatlanul hasít a karikák irányába. Egyébként nem is értem, hogy miért nem őrző poszton játszik, hiszen amilyen nagyszájú, szájjal védené a kvaffokat – nevetek fel vidáman, bár mi tagadás a kölyökben józanabb pillanataiban azért akad szufla, és néha megcsillogtatja a tudását. − Szerencsétlen Florát valószínűleg annyira kiidegelte már, hogy meglátja Yates-Newmant, és leblokkol az aurája miatt, ugyanis ideje sincs lereagálnia a dobást, amely elsuhan mellette, és egyenesen átrepül a középső karikán. El kell ismernem, ezt most jól csináltad kölyök – biccentek, mintha látná, de ahogy elnézem Yates-Newman jobban elfoglalja magát azzal, hogy üvöltve tesz egy félkört a Hugrabug lelátói felett. − René jó lenne, ha nem a háztársait hergelné be, hanem inkább megpróbálná elvenni a labdát Oliviától, ugyanis a hajtók lassú kapcsolása miatt újabb tízest írhatunk jóvá a Griffendélnek! – Megnyomom az állásjelzőn a gombot, hogy megváltoztassam az eredményt, közben pedig a mikrofonomhoz hajolok: − Közben Brigitte is próbálkozik, de ezúttal Alina megtagadja a pontszerzést az oroszlánoktól! Ezek után hatalmas összeütközésbe keverednek a hajtók, és küzdenek a labdáért, én pedig hunyorogva próbálom kivenni, hogy pontosan most mikor kihez kerül a kvaff. Eredménytelenül, így hát nem is kommentálom az eseményeket, egészen addig, amíg Castiel ki nem tör. − Castiel is megpróbálkozik elvarázsolni Florát, de ezúttal a lány állja a sarat, és úgy üti odébb Castiel dobását, hogy csoda a labdát nem robbantotta fel. Nem tudom eldönteni, hogy az idegtől, vagy a harc miatti hévtől sikerült ilyenre a védése. – Egy pillanatra kikapcsolom a mikrofonomat, és Judas felé fordulva megkérdezem, hogy mi történt már megint köztük, hogy ő ilyen sótlanul kommentál, Flora meg néha úgy reagál a környezetére, mintha készülne meggyilkolni valakit. − Roxane megpróbálja megtörni a Griffendél terelőin ülőn átkot, de igen kevés sikerrel. Azt hiszem, Ziggy átpasszolta nekik a szerencséjét – sóhajtok fel, pedig mi tagadás, megnézném, ha René lerepülne a seprűjéről, mert igencsak kijárna neki. − De sebaj, mert legalább a hajtók eljutnak a karikákhoz, még akkor is, ha Alina kivédi a dobást. Viszont Downmoore-nak sincs szerencséje, ahogy a fogók is csak céltalanul köröznek az esőben, mint Judas a lányok körül. Castiel pedig elhajítja a kvaffot a bal oldali karika felé, meglátjuk, hogy Flora ezúttal miként teljesít!
- Longbottom, most már igazán eltalálhatnád végre Newman idegesítő képét! - szólok oda. Bár a legutóbb Bennett talált be, és neki is szívesen bemosnék egyet, ez még mindig nem változtat azon, hogy Renét a meccs végén én fogom elkalapálni valamivel. Vagy egyszerűen kiátkozom a bőréből. Még nem döntöttem el. Borzasztóan felidegesít a helyzet, de a kvaffot legalább elkaptam, így a saját csapatom tud visszatámadni. Nagyon úgy tűnik, hogy nem sok hasznomat veszik ma a srácok, úgyhogy ezentúl inkább azért szurkolok, hogy ne kerüljön a labda a hugrások karmai közé, máskülönben Merlinre mondom akkor is eredményesebb lennék, ha egyszerűen elrepülnék a karikák elől. Szerencsére ezt a manővert még nem kell meglépnem, mert a kvaffot James igyekszik célba juttatni a pálya túlfelén. - Na erről beszélek! - gesztikulálok hevesen Franklin ütésének röppályáját figyelve, mikor meglátom, hogy a gurkó egyenesen a nagyszájú felé süvít. Soha nem akartam még annyira, hogy üsse is le a seprűről, bár erre nagyon kicsi az esély. Arra viszont nem, hogy tőlem eltérően Potter bravúrosan szerezze vissza az eladott kvaffot és Liv újra rápróbálja a jobb karikára. Ha ez nem jön be, még mindig bízhatok abban, hogy Rose hamarabb kapja el a cikeszt, mint Dolohov.
Vendég
Vas. Aug. 22, 2021 9:58 pm
Team Hufflepuff
René Yates-Newman | Hajtó
Vezet a Griffendél, de ez engem egy kicsit se érdekel, mert tudom jól, hogy úgyis nyerni fogunk. Királyabbak és menőbbek vagyunk náluk, ráadásul, én is a csapatot erősítem, így aztán szinte esélytelennek látom a vereséget még az eső ellenére is. Mert ugye az eső kihagyhatatlan kelléke a mai mérkőzésnek, de én csak a griffendélések záporozó könnyeit látom benne. Megpróbálom elcsaklizni a lasztit Potty-tól, de sajnos gyorsabb nálam. Nem azért, mert jobb lenne, hanem azért, mert a faterjának köszönhetően ő jobb seprűvel hasít, az enyém meg néha-néha már kettőt pöffentve ki akarja lehelni magából a lelkét. A griffes hajtók közre veszik Pottert, így esélytelen elvenni tőle a labdát, de Alina karateütéssel hárítja a lövését, így nincs is szükség ránk. − Szép volt Alina! Imádlak! Ha nem lennél már lélekben foglalt, akkor eskü Harper után téged is feleségül vennélek! – kiáltok oda neki a bravúros védése után, és még mondanék is neki valamit, de mintha valami süvítő hangot hallanék. Egy pillanatra körbepillantok, azonban nem jövök rá a hangforrásra, így csak megrándítom a vállamat. Biztos nem fontos. Aztán ebben a csodálatos pillanatban csapódik neki a lábamnak egy gurkó. Azonnal a bal tappancsomhoz kapok, és magas hangon felvisítva vergődök egy sort. − Eltaláltak! Eltaláltak! Meg fogok halni! – sápítozok, és a seprűmet félrerántva zuhanni kezdek. – Mondjátok meg a nővéreimnek, hogy szeretem őket, de a cuccaimhoz nem nyúlhatnak! Az utolsó pillanatban visszaszerzem az irányítást a seprűm felett, és látványosan haldokolva beintek egyet Longbottomnak, aki épp a harmadik szerelmemhez, Flora Travershez fordulva, vigyorogva pörgeti az ütőjét. Esküszöm, hogy ezt még megkeserüli, mert egy szép napon le fogom pörkölni a szemöldökét. Annyira lefoglal a saját belső drámám, hogy csupán a kommentátoroktól tudom meg, hogy a második, plátói, kissé weirdnek tűnő szerelmem nem engedi be a kvaffot. Legalább rá büszke lehetek.
Vendég
Vas. Aug. 22, 2021 11:00 pm
Team Gryffindor
James S. Potter | hajtó
Szerintem elég jól állunk, függetlenül attól, hogy Alina jól védi a támadásainkat, már csak a fogók sikerében reménykedhetünk. Ha valamelyikük elkapja akkor az vagy a mi sikerünk lesz, vagy a Hugrabuggé. Édes mindegy, még mindig élem, hogy a Mardekár ellen megnyertük a meccset és a csapatom boldog lehet miatta. Végre nem halljuk őket kurjongatni, hogy milyen bénák a Griffendélesek és hasonlók. Az első támadást Olivia intézi, a bal oldali karikát célozza meg, aminek a sikerességéért csak szorítani tudok. Nyilván ügyet sem vetek René hattyú halálára, örülök, hogy Franklin volt olyan kedves és leszedte a fellegekből két másodpercig. Pusztán ennyi volt és nem több, talán ez és még a közönségben zümmögő hang, amikor elsuhantam mellettük. Tisztán kivehető volt és ugyanakkor megdöbbentő. @Albus Perselus Potter kiabált be valami olyasmit, hogy: – Ne legyél már ennyire béna James! Tudom, hogy ennél sokkal jobb vagy! – amivel sikeresen lesokkolt. Nálam volt a labda, de hol újra hátra néztem, hol pedig a Hugrabug karikás poznái felé haladtam. Ez tényleg az öcsém volt? Hitetlenkedhetnék még egy sort, de talán a ledöbbenés miatt – lehet el kéne mennem a meccs után Frank anyjához egy gyors vizsgálatra – de nagyon gyengéden hajítottam el a kvaffot a jobb oldali karika felé. Szerintem ezt a támadást jobban át kellett volna gondolnom. Eközben Franklin célba venné a Hugrabugosok hajtóját, de sajnos a gurkót nem tudja ez alkalommal elütni.
Alexander, Alex vagy ahogy a társai mostanában csak utalnak rá: Bébi-Dolohov ha nem is Coelhoi, de mindenképpen magaslatokból szemléli a történéseket - azt, hogy az Oscar-díj legújabb várományosa René (vagy ahogy sokan ismerik: Rönó) előadja a legújabb magánszámát, a hajtó halálát. Közben maga Alex már körök óta heroikus küzdelmet folytat a cikesszel, hogy megszerezze azt még Rose előtt. Próbálkozásai azonban eddig nem végződtek sikerrel. Most is ez a célja. Mégis, lepillantva a társaira látja, amint Alina nem ad lehetőséget a pirosaknak újabb pontszerzésre, sikeresen védi James és Olivia próbálkozását is, majd egy hosszú passzolgatást követően Castielhez kerül a labda, aki ismét a karikákra támad. Ez a dobása ugyan nem tűnik olyan határozottnak, mint a korábbi - mintha a keze is kicsit megcsúszna az eső áztatta bőrön -, azonban így is szépen száll Flora Travers és a jobb szélső karika felé. A kérdés már csak az, hogy ki-mi a gyorsabb. A griffrendéles lány vagy a kvaff. Alex őszintén szerette volna remélni, hogy az utóbbi.
Vendég
Kedd Aug. 24, 2021 11:46 pm
Team Gryffindor
Franklin Longbottom | terelő
Márcsak Yates-Newman zuhanórepüléssel egybekötött légi parádéjáért megérte seprűre ülni a mai napon. Elégedetten fordultam Flora irányába, miközben az ütőmet pörgettem a levegőben. − Na? Most elégedett vagy? – kiáltok oda Florának, hiszen végre valahára sikerült megtörni a rajtunk ülő átkot, én pedig élvezettel néztem végig, ahogy a kis hülye a lábához kapott. Viszont nem zökkenhetek ki az események sűrűjéből, Flora irányába nem csupán a kvaff, de egy gurkó is száguld. Az utóbbit épphogy sikerül elütnöm előle, viszont az előbbi nem sikerül elfognia. Halk sóhajjal pillantok az eredményjelző irányába, miközben teszek egy félköríves mozdulatot. − Mély levegő Flora! Ha összeszeded magad, megígérem, a következő alkalommal a hülye gyerek fejét célzom! – teszek egy ígéretet neki, hiszen elhiszem, hogy mennyire bosszantó lehet neki az, hogy minden kretén kipécézi magának. Én pedig valljuk be, idén nem voltam túlságosan jó barát, így megérdemelné, ha egy kicsit odafigyelnék rá is. Elhúzok Roxane mellett, és a hajtóinkat kísérem egészen a karikákig, hogyha szükséges, akkor tovább üssem az arra repülő gurkókat. Jamesnek sikerül rádobnia a bal oldali karikára, így odakiáltok neki, hiszen korábban én is hallottam az öccse szavait. − Az öcsédnek igaza van James! Verd ki a fejedből végre Malfoyt, és viselkedj csapatkapitányhoz méltóan! Tudod, hogy mind hiszünk benned, és követünk téged! – próbálom őt is buzdítani valamelyest a korábbi sikertelen kísérletei után szerintem ez egy egész elfogadható dobásnak sikeredett. Vele ellentétben viszont Brigitte megtáltosodott, és olyan erővel hajítja el a középső karika irányába, hogy magam is meglepődök rajta. − Szép munka Brigi! Csak így tovább! Miután letudom a kötelező buzdítóköreimet, visszatérek a valódi feladatomhoz, és az ütőmet szorongatva keresem a következő lehetőséget arra, hogy lerepítsem mindenki kedvencének a fejét. Vajon mennyire ölnének meg, hogy képen törölném az ütőmmel, és azt hazudnám, azt hittem, hogy egy gurkó volt?
Vendég
Csüt. Aug. 26, 2021 4:29 pm
Team Hufflepuff
Alex Downmoore | Hajtó
Habár eddig egészen jól ment a hugrabugnak sajnos most rájuk jár a rúd. Alex nem tudja, hogy mi is történhetett a csapattal, de az biztos, hogy nem fogja hagyni a pirosak győzelmét. Na meg persze itt vannak a társai is, akikkel együttes erővel kell győzniük. Csakhogy most valahogy egyiküknek se sikerül, bármennyire is próbálkoznak. Alina sajnálatos módon nem tudja kivédeni a griffendéles hajtó dobását, így tíz ponttal gazdagodnak a griffendélesek. - Ne aggódj, legközelebb sikerül! Kiált oda Alinának, de nem sokkal később a fiúhoz kerül a kvaff, így rajta a sor, hogy megpróbáljon egyenlíteni. A dobás viszont félremegy, így bármennyire is szeretne egyenlíteni, még mindig vezetnek a piros talárosok. Közben René megszerzi a labdát, így most nagyon szurkol neki, hogy legalább hajtótársának sikerüljön. - Gyerünk, Rönó! Mutasd meg nekik, mit tudsz! Remélhetőleg René dobása betalál... de ha esetleg mégse, akkor még mindig van esély behozni a lemaradást.
− Nos, kedves nézőink, úgy tűnik, Morgan professzor már meg is találta a hőn szeretett Judasunkat a leendő büntetőmunkája részleteivel, így bizonytalan időre egyedül maradok nektek – tárom szét a karjaimat tehetetlenül, mintha láthatna a nézőközösség. Nem különösebben zavar egyébként, hogy Madset félrevonják, hiszen egyedül is képes vagyok arra, hogy tartsam a frontot. − Tehát, felvéve a mérkőzés fonalát: A griffendélesek a Parkin’s Pincer nevű fogással közrefogják a hugrabug egyik hajtóját, majd a manővernek köszönhetően magukhoz ragadják a kvaffot! Hát srácok, abban a kutyaszorítóban én se lettem volna. Ezután a szép megmozdulás után James igyekszik pontot szerezni a házának, de Alina immár sokadjára a Griffendél útját állja! – Néha oldalra sandítok, hogy Judy mennyire van életveszélyben, majd arra jutok, hogyha nagy gáz lenne, akkor úgyis visítana. Továbbá, az iskolában nem alkalmaztak fenyítést, pedig esküszöm egyszer kipróbáltam volna a legendás átkot, amellyel a görénnyé változott Malfoyokat pattogtatják. − A Griffendél lelkesedése azonban nem lohad, sőt korábban mintha Flora hevesen gesztikulálva magyarázott volna Franklinnek valamiről. Talán valami taktikai megbeszélés lehetett, ugyanis Franklin elüti a gurkót a nagyban dumáló René irányába, és… ELTALÁLTA! Imáink meghallgattattak…− megköszörülöm a torkomat, és gyorsan kijavítom magam: − Vagyis hát, jaj szegény René! A találat a lábát érte, és majdnem Ziggy-t utánozva belerepült a lelátóba, de végül csak visszanyeri az uralmat a seprűje felett. Olyan haláltáncot láthattunk tőle, amelyért esküszöm, díjat érdemelne, de Longbottom is, amiért végre… Inkább elharapom a mondatom végét, hiszen szerintem a közönség soraiban szinte mindenki örömkönnyekben tört ki, amikor látták a találatot. Talán még én is sírnék az örömtől, mert az a kis hülye igazán megérdemelte már, ahogy Olivia is, hogy végre ráirányuljon a figyelem. − Szép passzok, szép dobások, gyönyörűen ívelt labdák mindkét csapatrészéről, azonban a Griffendél bizonyul dominánsabb félnek, és Olivia kétszer a bal oldali karikával szemez, de Alina továbbra is kínai nagyfalként magasodik a gyűrűk fölé. Apropó, voltatok már ott? Azt mondják, egyszer mindenképp érdemes elmenni oda… − Egy kicsit felszabadultabban magyarázok, talán azért, mert nem kábulok be Judas olcsó dohányának a szagától. Erre azt mondja, igazi ausztrál cigaretta, szerintem meg olyan szagot árasztott, mintha két hetet ázott volna a fiúvécében. − Brigitte ezúttal egy kicsit háttérbe szorul, ugyanis James kénytelen közbeavatkozni. Alex ugyanis megpróbálta elvenni a lánytól a labdát, így James próbálja menteni a menthetőt. Rá is fordul a Hugrabug karikáira, elhajítja a labdát, azonban Alina ismételten az útját állja. Kicsit frusztráló lehet, de ne aggódj James, jövőre Alina már nem lesz velünk, és hátha René-t teszik be védeni. − Mondjuk, azért Longbottomot se kell félteni, mintha csak előtörtek volna az édesapja kviddiccsel kapcsolatos képességei, úgy melléüt a gurkónak, hogy hiába akarná célozni Castielt, először az ütőt kellene helyesen használni… − sóhajtok fel, majd azért a biztonság kedvéért hozzáteszem: − De ha esetleg itt van Longbottom professzor, akkor elnézést kérek, viszont jobb, ha tudja, hogy így szeretjük magát. Én egyébként egyáltalán nem tervezem megbántani Longbottom professzort, de hallottam hírét annak, hogy fiatal korában miért nem volt az iskolai csapat tagja. − Lehet jobban járt volna a Griffendél, ha a terelőik eltalálják Castielt, ugyanis a fiú újabb pontot szerez a csapatának! – csilingel is az eredményjelző, ahogy újabb pontok íródnak jóvá ezúttal a Hugrabug javára. − De a kapott gól meghozza az oroszlánok harcikedvét, hiszen először James, majd Brigitte szerez találatot a csapatának. Duplázik egyet a Griffendél! Közben pedig tapsoljuk meg Judas Maddent, ugyanis egydarabban visszatért közénk! – tapsolok bele én is a mikrofonba, amikor Mads mint valami háborús hős ledobja magát a mellettem lévő székre. − A fogók ismét megindulnak, azonban az időjárási viszonyok nem kedveznek egy apró aranyszínű golyó kergetéséhez, így mindketten hoppon maradnak, már csak az a kérdés, hogy vajon Yates-Newman betalál-e, vagy Flora kivédi dobását.
Ma Weasley és Longbottom lépett a pályára terelőként. Elég nehéz időjárási körülmények közt kell helyt állniuk, hiszen esik az eső. Otthon soha nem játszottam esőben egy kviddics meccset sem, de itt az elvetemült szigetországbeli kviddics őrültek még hóviharban is tartanak edzéseket. Az iskolatársaim és haverjaim közt ülök és drukkolok a csapattársaimnak. A dobok hangja és a nézőtéren ülő szurkolók hangzavara közt figyelem a csapattársaimat. René haldokolása egy cseppet sem ráz meg. Ezek után szerzett pontja, pedig jól mutatja, hogy nem kell félteni őt. Flora sikertelen védése után is büszke vagyok a csajra, mert tudom milyen jó játékos és őrző. A sikertelen védekezés után egy jól begyakorolt támadó alakzatot vesz fel a griffendéles három hajtó és a borzok karikái felé repülnek. Nem könnyíti meg a hajtók helyzetét az ellenfél, de egérutat nyer Olivia és hozzá kerül a labda, aki a jobb oldali karikát célozza meg. Gyönyörű dobás, de hogy pontot szerez a griffendél, az már csak Alina Scamander balszerencséjén múlik. Figyelemmel kísérem a terelők akcióit, mert mégis csak terelő lennék. Rox és Frankie repkedését figyelem és hogy milyen jól összedolgoznak és szép köröket írnak le. Amikor újból a hajtók akciói felé terelem a tekintettem, akkor Brigitnél a kvaff a baloldali karika felé repül és esélyes, hogy ott is akarja átdobni. A nyomában ott repül két hugrás hajtó is, akik biztos hogy megnehezítik a lánynak következő pillanatait, aki egy gyenge csavart labdával célozza meg a karikát. -HAJRÁ GRIFFENDÉL! - ordítom hangosan a pályára, majd egy cukorkát veszek a számba, ami után egy gyönyörű hím oroszlán ordítása koronázza szurkolásomat a csapatomnak. Remélem, hogy Rose megfogja a cikeszt és nagy győzelmi bulit csap a csapat majd a klubhelyiségben.
Vendég
Kedd Aug. 31, 2021 1:53 pm
Team Hufflepuff
Ziggy Yanovich | terelő
A meccs egyes pillanataiban a fejemet fogom, más pillanataiban pedig hevesen örülök annak, hogy úgy tűnik kezdünk magunkhoz térni. Azért nem tudok elmenni amellett, hogy egy sikeres ütésem is van a meccsen. - Szedd ki, bohóc! - repülök el James Potter mellett. Nem tetszett az, ahogy Yates-Newmant egrecírozta, de azt hiszem hozzá is lesz egy-két keresetlen szavam, amikor meglátom, hogy előadja a találata után a hattyú halálát. Ám előbb: - Ha még egyszer megjegyzést tesztek csapattársaimra, a meccs után megkereslek titeket. Tudom hol van az öltözőtök. Inkább az őrzőtöket kéne edzeni ahelyett, hogy minket b.sztattok! - elsuhanok Rönó felé. - Hé Rönó! A játékkal törődj, erre senki nem kíváncsi! Foglalkozz azzal, hogy minél több gólt dobjál. Majd szájkaratézhatsz akkor, ha innentől kezdve legalább öt gólt dobsz egymás után! - bár nem dorgáló az él, inkább csak egy csapatkapitányi utasítás. - Én bízok benned Alina, te vagy a legjobb őrző a Roxfortban, jól csinálod! Csak arra gondolj, hogy megnyerjük, bármi történik. Egy csapat vagyunk! - elmosolyodok, ahogy megállok ott mellette. Szeretném biztatni, megérdemli, mert ő menti meg a csapatot minden egyes meccsen. Alex Downmoore mellett suhanok el, aki most nem talált karikát, de neki is jár egy hátba veregetés: - Semmi baj Alex, a következő bemegy! - már suhanok is René felé, aki úgy néz ki, hogy gólt dobott Florának. - Szép volt Rönó, négy gól múlva az sem érdekel, ha körbepofázod az egész pályát. De addig játék van! Csak így tovább! - elsuhanok, hogy aztán akit érek motiváljak. - MI VAGYUNK A HUGRABUG ÉS IGENIS MEG TUDJUK FORDÍTANI EZT A MECCSET! MEG TUDJUK NYERNI! HA EHHEZ AZ KELL, HOGY MINDENKI A SAJÁT TAKNYÁN CSÚSSZON EGÉSZ MECCSEN, AKKOR AZ LESZ! GYERÜNK SRÁCOK, MEG. TUDJUK. CSINÁLNI.- fogalmam sincs, hogy ki hallotta, ki nem, de igyekeztem ezt a monológot mindenki fülébe üvölteni, még Bébi-Dolohov fülébe is, aki órák óta kitartóan kergeti a cikeszt, de nem sikerült még elkapnia.