Sosem gondoltam volna, hogy ehhez folyamodom. A Rose kúria évek óta személyzet nélkül áll, amit megszoktam. Ám most még is elveimet meghazudtolva megengedem pár kiválasztott farkasnak, hogy ott élhessen és segítsék terveimet. Hogy zajlik ez a kiválasztás? Nagyon egyszerűen. Először is egy alanyomnak kell lenned, akit nem túl kíméletesen "beidomítok". Mikor közlöm veled, hogy elfoglak adni egy családnak, aki meg is tudja fizetni az áradat arra kell kérned, hogy ne tegyem és megkel győznöd arról, hogy értékesebb vagy, mint a többi és tartsalak meg. Miért folyamodnál ehhez? Mert rajtatok kívül él velem még egy farkas, Nana. Ő az egyetlen jelenleg, aki szabadon mozoghat a birtokon és mindig körülöttem lebzsel. Jól bánok vele és nektek sem lesz okotok a panaszkodásra addig, amíg jól viselkedtek és hűségesek maradtok hozzám. Amennyiben egyik sem teljesül, vagy Nana-nak bántódása esik általatok. Nem hogy a tízszeresét verem le rajtatok, de meggondolom, hogy megszabaduljak e tőletek. A kérdés már csak az. Élsz e lehetőséggel és viszonylag normális életet élsz velem, vagy elfogadod sorsod és hagyod, hogy eladjalak? A döntés a tiéd.