Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Caspar & Cameron, a beköltözés

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Anonymous

Caspar & Cameron, a beköltözés - Page 2 Empty
Vendég
Szer. Júl. 21, 2021 1:27 pm

Cameron & Caspar
Csak mosolyogva megcsóválom a fejem, amikor azt feltételezi, hogy őrülten meggondolatlan lennék.
- Ha tényleg így lenne, akkor már rég nem élnék. - Mutatok rá erre az egyszerű tényre, amit komolyan is gondolok. Annyiszor kerültem már olyan lehetetlen szituációkba, és eseményekbe, néha teljesen önkéntelenül is, hogy ha nem használom a fejem, mielőtt cselekszem, akkor most nem ülnénk itt a vacsora felett. Ami szerencsére jól is sikerült, mert Ízlik neki. Nem is értem magamat, hogy miért érdekel ennyire a véleménye… de valamiért mégis érdekel, és egyből meg is nyugszok, amikor látom, hogy tényleg ízlik neki.
- Nem baj, ha tudsz róla, nem nevezném titoknak. - Vonom meg a vállam egy alig látható mozdulattal.
- A tanórákon azért nem emlegetem, mert nem mindenki olyan szerencsés, hogy legyen bármilyen extra képessége, amire tud támaszkodni, ha éles helyzetre kerülne a sor. Nem említem meg, mert felesleges lenne ezzel kérkedni akkor, ha nélküle nem tudnám megállni a helyem még az órákon sem. - Mondom egy apró mosollyal.
- Tudom, de szerencsére nem így történt. - Nem, határozottan nem jött volna jól, ha ez az egész kis eset tönkreteszi a karrieremet, amikor jelenleg tényleg ez jelenti a fényt az életemben. Nem is tudom, hogy mihez kezdenék, ha nem lenne meg a munkám.

- Persze… aranyos… - Forgatom meg a szemeimet.
- Most már nem lenne ilyen erős reakcióm rá, de azért továbbra sem kifejezetten kedvelem, ha így hívnak. Szerencsére senki nem meri már megtenni, az a lány pedig baromi idegesítő volt egyébként is. Soha nem hagyott békén, mindig a nyakamon lógott olyankor is, amikor teljesen egyedül szerettem volna lenni. Mondanom sem kell, hogy egyébként az eset elég nagy port kavart, mert azt hitték egészen addig a nevelők, hogy nincsenek varázs képességeim, és igazából mugli vagy kvibli vagyok. - Mesélek el több részletet az esetről.
- De… de igen, akkor halt meg. Már előtte is éreztem, hogy valami nincs rendben, mert… volt egy nagyon furcsa érzésem, már akkor, mikor késett, pedig ez rendszeresen előfordult, ha éppen egy ügyön dolgozott. Aztán kopogott az egyik kollégája és közölte velem a híreket. Addig sikerült tartani magam, amíg elment, de utána… őszintén, nem nagyon emlékszem, hogy pontosan mi történt, amikor legközelebb magamhoz tértem, addigra minden romokban hevert. - Sóhajtok egy kicsit keserűen.
- Ezért nem is maradt sok fizikai emlékem róla. - Teszem hozzá még csendesen.
- Benne vagyok. - Megyek bele habozás nélkül abba, hogy tanítsam verekedni. Egyrészt azért sem gondolkodok el rajta, mert örülök, hogy kicsit elterelődik a téma, másrészt pedig tényleg szeretek tanítani.

Ezek után főleg az evésre fókuszálok, és én is jóllakottan dőlök hátra, mikor minden elfogyott a tányéromról. Kell pár pillanat, amíg össze tudom majd szedni magam annyira, hogy pár praktikus varázslattal feltakarítsak.
- Igazán nincs mit. - Mosolygok rá Cameronra, aztán beáll közénk a csend. Akármennyire is nyíltam meg neki, a helyzet továbbra is furcsa és idegen, de végül mégis én vagyok az, aki megtöri a csendet.
- Ha gondolod, áttehetjük azt a bizonyos visszavágót máskorra. - Ajánlom fel neki, miközben végül nekiállok eltakarítani.
- Úgyis  kezd késő lenni, és még neked is szoknod kell az új környezetet, az is biztos kimerítő lehetett, hogy muglik között kellett idejutnod. - Szúrok oda neki megint, de közben derűsen mosolygok. Időközben teljesen sikerült eltüntetni mindent az asztalról. Így is sok minden történt ebben a rövid intervallumban, talán mindkettőnknek az lesz a legjobb, ha egyedül emésztgetjük magunkban a történteket.

Vissza az elejére Go down
Cameron Castillo

Auror

Caspar & Cameron, a beköltözés - Page 2 Cam-icon

Lakhely :

Docendo Discimus Mágusakadémia

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Szer. Júl. 21, 2021 6:45 pm
Caspar & Cameron

A beköltözés

Meglepő a számomra, hogy Caspar mennyire nyitottá válik. Olyan dolgokról mesél nekem, amikről nos... nem gondoltam volna, hogy valamikor is tudni fogok, főleg nem ilyen mélységekben, de igyekszem jó hallgatóság lenni, ha már megtisztel a bizalmával. Ez annak mondható, nem?
- Jogos. Mondjuk nekem sincs, ha a legilimenciát nem nézzük, bár abban még elég kezdő vagyok. - de kitanulható, szóval nem konkrét képesség. Mindegy. Mindenesetre talán jól teszi a férfi, hogynem híresztelni, bár így is látjuk, hogy nem véletlenül lett a tanárunk, elég nagy a tudása, bár azt kevésbé értékelem nála, amikor szivat, ahogy azt se értékeltem volna, ha megéget. De persze, lapozzunk, én se akarok erről beszélni és szerencsére nem történt meg. Szóval Caspie... hmm, egészen aranyos, de jót vigyorgok rajta.
- Nyugi, nem tervezem így hívni! - pofátlan leszek kissé, de talán ennyi még belefér, ha már Ő is ilyen laza most.
- Hmm, a fiatal lányok így mutatják ki tetszésüket, bár ezt Önnek is tudnia kell, és a becézés se volt véletlen. Szerintem tetszett neki. - lehet persze, hogy tévedek, de valamiért nem hiszem. Az furcsa kicsit, hogy kviblinek hitték, de nem az, szóval további szót se érdemel.
Inkább meséljen a lakástűzről... De ahogy belemegy elkomolyodom, de belül nem érzem úgy, hogy nekem ezeket tudnom kellene. Hogy jogom lenne tudni, túl privát, túl mély érzések. Képes lennék vajon én is valaha így érezni? Nem tudom... nem hiszem.
- Mutat egy képet róla? Ha már... ha már ennyit mesélt. - legalább arcot is tudnék társítani az emlékekhez.
Megbeszéljük, hogy bunyózásra is tanít majd, majd elfogyasztjuk az ebédet, ami baromi jóra sikerül, rendesen tele is ettem magam úgy érzem, viszont beáll közénk az a csend, ami eddig nem. Várható volt, de igazság szerint első naphoz képest egészen sokat beszélgettünk egymással. A visszavágóba egyébkéntén benne lennék, de ha már felhozza, hogy tegyük át, talán azt szeretné, csak illedelmesen nem mondja ezt így ki.
- Öhm, jó, persze. Bármikor jó! - biccentek, majd felkel és utána viszem a saját tányérom meg még valamit, már ha akarja, hogy segítsek. Nincs nagy rumli azért, csak ketten ettünk, a mosogatást viszont meghagyom neki, gondolom úgyis egy háztartási bűbájjal végzi majd el.
- Nagyon vicces! - csóválom a fejem a beszólásra, de aztán töltök magamnak egy kis vizet, megiszom, majd viszek is fel magammal.
- De lehet tanulok kicsit, két szakot viszek, szóval... dupla szakdoga. - vagy mifene lesz az aurorképzőn. Na mindegy is. Akkor fent leszek ugye, szóval öhm, hát megyek. Csak lazán, mintha természetes lenne. A tanulás helyett mégis inkább olvasás lesz alvás előtt és valóban bőven van mit emésztenem, mert ez az egész nos... furcsa volt. Nagyon.

//Köszönöm a játékot! Caspar & Cameron, a beköltözés - Page 2 1320201944 Caspar & Cameron, a beköltözés - Page 2 1516639770 //
Anonymous

Vendég
Hétf. Júl. 26, 2021 4:39 pm

Cameron & Caspar
- A legilimencia egy nagyon hasznos képesség, de nem lennék azok helyében, akik ezzel a képességgel születnek. - Vallom be.
- Nem feltétlenül lenne szerencsés az, ha minden embernek tudnám, hogy mi jár a fejében. Tiniként még azt gondoltam, hogy az csak megkönnnyítené az emberekkel való viszonyomat, ha látnám a gondolataimat, azért is kezdtem ezzel a tudományággal foglalkozni, de volt egy ismerősöm, akinek ez a képessége veleszületett volt, és láttam, hogy mennyi nehézséget okozott neki, amikor még nem tudta megfelelően kezelni. - Fejtem ki a véleményemet is hangosan.
- Remélem is. - Vigyorgok rá önkéntelenül is, amikor az a hülye becenév kerül szóba.
-Nem kizárt, bár abban a korban a lányokat undorítónak találtam. - Nem mintha ez nagyon sokat változott volna az évek során, legalábbis, sosem éreztem vonzalmat egyik lány iránt sem, akik az exeim voltak.
-Meg később sokkal egyértelműbb volt, ha valaki akart tőlem valamit. - Az is tény, hogy általában a lányok másztak rám, és nem fordítva, de a látszatot fent kellett tartani, ugyebár…

Aztán újabb komoly téma merül fel, és egyre inkább érzem, hogy nagyon nem kellett volna ebbe belemennem. Nem szeretek hazudni, még akkor sem, ha az egész életemet egy nagy hazugságban töltöttem el, letagadva, hogy milyen is vagyok valójában, de alapvetően megvetem és utálom a hazugságokat. Nem hiába vannak önértékelési problémáim.
-Nem… nem hiszem, hogy ez egy jó ötlet. - Válaszolom végül a kérdésére pár pillanatnyi habozás után. Így is túlságosan belementünk a témába, tudom, hogy tudja, hogy a szerelmemről volt szó, nem feltétlenül lenne szerencsés, ha az is kiderülne, hogy mindezidáig egy férfiról beszéltem így.
- Nem szoktam erről beszélni, se Róla, talán jobb lesz, ha hagyjuk a témát. - Mondom egy kis sóhajjal. Nem szeretek hazudni, és most sem tettem, egész egyszerűen csak… kerülöm a témát. Kerülöm azt a helyzetet, hogy hazudnom kelljen a kapcsolatomról, Mattel. Nem, azt nem akarom.

Talán pont ezért is döntök úgy, hogy mára bőven elég volt bármilyen beszélgetésből, mert nem bízok saját magamban eléggé ahhoz, hogy sikeresen elkerüljem az ilyen kényes témákat. A vacsora után beállt csend, csak megerősít ebben az elhatározásban, főleg úgy, hogy bőven lesz még alkalmunk arra, hogy sakkozzunk egymással, így akármennyire is csábító egy újabb játék, nem merem megkockáztatni azt, hogy megint ennyire megnyíljak előtte. Viszonylag csendesen takarítok tehát el magunk után, próbálva feldolgozni magamban az előbb történteket, de érzem, hogy ez nem fog egyik pillanatról a másikra megtörténni.
- Persze. Tanulni sosem árt. - Mondom egy halvány de  elismerő mosollyal, majd vissza is fordulok a tányérokhoz, amiket hamar elintézek egy egyszerű bűbájjal, aztán hamar vissza is térek én is a szobám magányába, hogy alaposan átgondoljam, hogy miért is kell nekem ilyen hülyeségeket kigondolni, hogy aztán feleslegesen jártassam a szám egy lényegében idegen fiú előtt a legféltettebb emlékeimről. Nem voltam normális, mikor eszembe jutott az, hogy ide költözzön. Érdekes hónapoknak nézünk elébe…

Liar

// Én is köszönöm!  Caspar & Cameron, a beköltözés - Page 2 2118478306  Caspar & Cameron, a beköltözés - Page 2 2118478306  Caspar & Cameron, a beköltözés - Page 2 4288576442 //

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
2 / 2 oldal
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: