Véget ért a roxforti és egyben az akadémiai tanév is, ami azt jelenti, hogy a végzősök újabb mérföldkövet értek el az életükben. Ezt a mérföldkövet a leglátványosabban a rang megváltozása jelenti, ezt kell ebben a topikban tudatnotok velünk. Ha van végzős karakteretek (akár roxforti/más varázslóiskolás vagy akadémista), egy itteni hozzászólással vagy egy nekem küldött privát üzenetben jelezzétek, a listát rendszeresen fogom itt frissíteni. Fontos, hogy a lejelentésben legyen benne, hogy a karakter hol végez és hová szeretne kerülni. Amennyiben a karakter akadémista lesz, jelezzétek, hogy melyik akadémián és milyen szakon fogja folytatni tanulmányait. Ha felnőtt csoportba (varázsló, boszorkány, mágikus lény) fog kerülni, akkor azon belül is jelezzétek, hogy melyikbe és milyen foglalkozása lesz, mert az alapján kapja meg a rangját. Pl.: Hentes Pista roxforti végzős, a Docendo Discimus Mágusakadémián folytatja herbológia szakon; Retkes Józsi akadémista volt a Salemen, most Varázsló csoportba kerül és a MACUSA munkatársa lesz. Azoknak a karaktereknek, akik az év végével vagy az előtte lévő néhány hónapban regisztráltak és beleesnének ebbe a kategóriába, nem kötelező a váltás, amennyiben szeretnének a korábbi csoportjukban maradni és a kapcsolatokat/plotokat ez nem borítja fel, erre is van lehetőség, ahogy bukásra is persze. Aki nem jelent, automatikusan a neki megfelelő felnőtt csoportba kerül. A határidő: augusztus 29. vasárnap, 21:00
Gyorsan összeszedtem mindenkit, mert előreláthatóan több diákom mostanában nem lesz xD És inkább leírom a diákokat, hogy ki hová megy, az a tuti
Tatiana Krum - Cserediák, de marad hetedévre a Griffendélben Lynette Weasley - Megy hatodikosnak René Yates-Newman - Harper örömére már csak egy évet kell elviselnie, megy hetedikesnek Garreth Pritchard - ő most lesz negyedéves Franklin Longbottom - hetedéves a lelkem Fabien Villiers - jön cserediáknak hatodévre csak kicsit anno visszafogták Sebastian Mulciber - ő meg bukott diák, marad hetedéves hogy tudjon Medivel MiM-ezni, és kinyírjon mindenkit a gecibe, aki hozzáér a nőjéhez
Vendég
Pént. Aug. 06, 2021 4:22 pm
Engem az akadémiáról dobj ki, kedves Fuffanat, aurortanonc szeretnék lenni.
Vendég
Csüt. Aug. 19, 2021 4:05 pm
Elfelejtettem azt hogy van még egy karakterem akit színt vált xDDD
@Samuel Fornæss ---> Varázsló (gyógyítóinas a Szent Mungóban)
Igazából az ET-ben már az akadémiára írtam a karaktert, de végül a Griffendélbe kerültem, szóval így pár órával kicsúszva a határidőből (bocsánat :c) még tisztázom, hogy