Ezúton meghívjuk a Roxfort Boszorkány-és Varázslóképző Szakiskola karácsonyi adománygyűjtő báljára. A jegy megvásárlásával az iskola magasabb színvonalú működését segítheti elő, az összegyűlt pénzösszegből a Roxfort épületének és birtokának felújítását tervezi az intézmény vezetősége. A rendezvényen lehetőség lesz tombolavásárlásra, a rajzszakkör tagjainak alkotásainak megvételére, továbbá egy kihelyezett perselyben is adakozhatnak szeretett iskolánk számára. Szeretettel várunk minden szülőt, rokont és egyéb felnőtt varázslót és boszorkányt, aki szívügyének érzi a Roxfort fejlődését. Kivételesen, erre az estére a sajtó számára is megnyitjuk az iskola kapuit. A vendégeket délután öt órától engedjük be a birtokra a jegyük vagy sajtóigazolványuk felmutatásával. Hat órától svédasztalos vacsorával, élő zenével, táncparkettel és a roxforti színjátszókör előadásával várjuk Önöket. Kilenctől tíz óráig a Weird Sisters zenekar szórakoztatja majd a bálozókat, akik csakis erre az alkalomra, csakis az Önök kedvéért álltak össze újra egy utolsó koncert erejéig. Kérjük, ne feledjék, hogy az alkoholos italok kizárólag nagykorú mágusok számára lesznek elérhetőek, amennyiben kiskorút italozáson kapnak, azonnal jelezzék a tanári kar valamely tagjának!
Kedves Mindenki! Az oldal karácsony tájékára tervezi első kalandját, amelyben örülnénk, ha minél többen részt vennétek. Éppen ezért igyekeztünk olyan eseményt kitalálni, ami lényegében bárkit érinthet. A karácsonyi bálon minden évfolyam diákjai és cserediákjai, illetve külsős karakterek is megjelenhetnek. A jelentkezéshez egyszerűen csak írj ide egy hozzászólást, amelyben a következők szerepelnek: - Egyedül érkezel-e vagy lesz párod az eseményen - amennyiben erre még nincs jelölted, de szeretnél párt, azt is itt jelezheted. Nyugodtan keressétek fel egymást ebben az ügyben - Milyen dátum lenne ideális számodra a kaland kezdéséhez. Mindannyiunknak van magánélete, nyakunkon a vizsgaidőszak, a karácsonyi hajtás és minden egyéb, érthető, hogy nem érsz rá folyton itt lógni (pedig milyen jó lenne, ugye?). - Ha van bármi egyéb ötleted, megjegyzésed, azt is nyugodtan írd le nekünk.
A jelentkezők mind kapni fognak egy személyre szabott privát üzenetet tőlünk, ugyanis a bál nem csak unalmas keringőzésből és pezsgőkortyolgatásból fog állni ...
Bálozók listája, páronként: Caroline Dolohov - Hunter Tuttle Rodney Lestrange - Richard Avery Fiona Dolohov - Levin Dolohov Lucy Brown Roxanne Weasley Lionel Weasley Adelaide Lachlan Viviana Rennes Oliver Osbourn Tristan Weasley Dominic Linwood + Cain Runcorn, Pollux Black, Maurice Briggs és Kyle Briggs (NJK-k)
Vendég
Kedd Nov. 19, 2019 7:53 pm
Én szeretnék jönni. Egyelőre nincs párom, szóval erre is elvihető vagyok. Nekem bármikor jó lesz nincs magánéletem :,D
Vendég
Szer. Nov. 20, 2019 4:17 pm
Írjatok fel engem is! Időpont: tudok alkalmazkodni a többséghez, bármi jó, amit megszavaztok Partner: még nincs :3
Vendég
Szer. Nov. 27, 2019 4:31 pm
Én is megyek, aurori munkakörben, valakinek a rendre is vigyáznia kell:"D Időpont: mindegy Partner: Adával párban, de nem ÚGY. Még csak az kéne, őt meghagyom Dolohovnak.
Vendég
Kedd Dec. 03, 2019 10:03 pm
Természetesen ott a helyem. Időpont: bármikor Partner: nincs (hacsak nem egy kedves kolléga pusztán baráti módon mégiscsak mellém szegődik...)
Vendég
Kedd Dec. 03, 2019 10:17 pm
Én is jönnék! Partner: senkit nem mertem elhívni, ergo egyedül halok meg. Időpont: szentestén kívül bármikor.
Bejelentkezünk férjurammal, támogatni a Dolohov babyket, meg hát a Miniszterelnök úr is itt lesz, kihagyhatatlan alkalom Partner: Levci Időpont: Admin vagyok, szóval...