| Mássz fel és pörögj - Lucy & Archie |
| | Szomb. Jún. 19, 2021 1:00 am |
| Marchetti + Burke Mássz fel és pörögj |
Hosszas filozofálásokat követően jutottam arra a döntésre, hogy ezt az ügyet nem osztom meg a húgommal. Elég gondja van most nélkülem is, különben meg mi rossz történetne akkor, ha valakik megpróbálnak kelepcébe csalni? Két nap múlva telihold, némileg egyszerűbb a dolgom, ha az erőmet a sokszorosának érzem. Nem is akarok ilyen fölösleges dolgokkal foglalkozni, amikor az jobban leköt, hogy kitől kaphattam a levelet. Csak én lehetek továbbá olyan hibbant, hogy eljövök egy találkára a Bacchusba, ahol fogalmam sincs, hogy kivel fogok találkozni. A levelet nem, hogy megmutatni tudtam volna Priscillának, vagy akár elolvashattam volna újra. A helyzet az, hogy még az sem tiszta, mit szeretne tőlem. De eddig az egyetlen biztos pont, hogy a hely nyilvános és abból nagy baj nem lehet, ha nem csinálok semmi baromságot - ritkán tudom visszafogni magam. De hogy az a kurva eső is most szeretne szarrá áztatni, abból már nem engedek. Könnyű megoldani varázslattal, de azért lássuk be, nyirkos, mocskos odakint minden és ezek után esküszöm szemet gyönyörködtető belépni ebbe a kuplerájba. Ismerem a helyet, hogy ne ismerném, sokan szerveznek ide megbeszéléseket, mert azt hiszik, hogy kevésbé feltűnő. Pedig kurvára az. Biccentek a pultosnak és csak az egyik szabad asztalhoz ülök. Azt nem mondta az illető, hogy mi alapján fog megtalálni, csak hogy jöjjek ide. Nem baj, engem az sem zavar, ha körbetáncolnak minket miközben ügyes-bajos dolgainkat intézzük. Mit is? A szokásos italt kihozzák jéggel, így csak felveszem az asztalról, szemügyre veszem mennyire üres még az a rúd, aztán figyelni kezdem az embereket. Nem, nem a táncosokat, hanem az embereket. Nem szórakozni jöttem ide - vagy mégis? -, hanem találkozni valakivel. És ennyiből bármi, ismétlem bármi gyanús lehet. Még azok a kurvák is, akik a rúdon pörögnek. Belekortyolok az italba és eldöntöm, hogy várok mondjuk egy órát. Aztán ha nem jön meg, akkor sajnálattal tudomásul veheti, hogy utána már más elfoglaltságom lesz itt. |
| | | | Szomb. Jún. 19, 2021 2:53 pm | Archie & Lucy
Hiányoztam? Mindent tökéletesen előkészítettem az Archie-val való viszontlátásra, mert nem járja, hogy Angliába jövök, neki pedig még csak nem is szólok arról, hogy itt vagyok. A levél persze titokzatos volt, hogy gondolkodásra késztessem azokat a bizonyos kerekeket az agyában, de hogy Priscillát ne tudja bevonni, természetesen az elolvasás után azonnal porrá égett. Nincs kétségem a felől, hogy jönni fog, mint egy jó pincsi, ha szagot fog, mivel a levél üzletet kínált, Ő pedig ebből él ugyebár. De hogy miért pont a Bacchusba hívtam? Hirtelen ötlet volt, egy kis játék a régi idők emlékére. Miután a férfi helyet foglal az egyik boxban nem kell sokat várnia, hamar megkapja az italát, majd utána egy gyönyörű, húsz év körüli barna érkezik hozzá, igen csak hiányos öltözetben. Egy fekete kis tangát visel, falatnyi melltartóval, haja kibontva, arca némileg túlsminkelve, de panasz nem lehet rá, mert érti a dolgát. - Szia szépfiú! - duruzsolja neki, majd mielőtt még Archie nagyon reagálhatna már fel is mászik az asztalon lévő rúdhoz, hogy a zene ritmusára táncba kezdjen. Haját is ide-oda dobálja, olykor kezével kinyúlva a férfi felé, fenekét mutatva neki, kínálgatva magát, de csak egyetlen tánc erejéig, mert utána lemászik szépen hozzá és mellette helyezkedik el, a melltartó rejtekéből pedig egy gondosan összehajtott levél kerül elő, amit egy nyakcsók után nyújt át neki. - Ezt neked küldik... - beleharap fülébe, játékosan csüng a nyakán, ha nem állítják le, de marad egyelőre. És hogy mit tartalmaz a levél? In memoriam
Kárhozatra ítélt mi egykor gyönyörű volt, De fakó már az emlék, új történetet ígér. Színes, lehulló falevelek, dús lombok takarása, Gyenge pillanat, forró testek vad tánca. Nyisd ki szemed, lásd, mi valós, Keresd, kutasd fel, ki nemrég ide hívott. A levélből az elolvasás után ismét csak hamu lesz, de Archie talán figyel, így nem égeti meg. Ki gondolná, hogy egy költő is elveszett bennem valahol mélyen? A férfi eddig bizonyára nem, és bár az elmékkép elég konkrét, ki tudja, hogy hány nővel szürte össze a levet az erdők rejtekében. Mindenesetre nem kell sokáig nézelődnie, a mellette ülő szépség finoman igazítja állát a színpad felé, ahol nemsokára megjelenek én, tőlem szokatlan hófehér ruházatban, mely tökéletesen simul testemre és láttatni engedi formás combjaimat a kicsinyke szoknya. Mégse mutat túl sokat, nem olyan, mint az itteni lányoké, de egyértelműen sok férfi szemet magamra vonzok. Lábaimon tőlem nem szokatlan módon magassarkú, hosszú szárú, de most hófehér csizma található, a fehér paróka pedig néhány másodperc után lekerül rólam, így a fekete tincsek valós énemet mutatják. Így leplezem az igazságot, senkinek se szabad megtudnia, hogy holmi paróka nélkül is könnyedén képes lennék változtatni a kinézetemet. A táncom szexi, tekintetem pedig rátalál Archie-éra, mégse megyek még oda hozzá, végigtáncolom a számot, Őt pedig mulattatja a mellette csücsülő leányzó, kinek keze már a férfi combjára is siklik. Tőle függ mennyit enged, engem nézhet közbe bátran. Viszont sejtheti, hogyha odamegyek, a kis prostinak nem lesz további maradása, addig kell kiélveznie a helyzetet, amíg lehet. |
| | | | Szer. Júl. 07, 2021 4:53 am |
Általában nem szoktam bedőlni mindenféle jött-ment üzenetnek, hisz ha valakik, hát akkor mi kellő óvatossággal kezeltük az ilyeneket. Az üzletek miatt, a kapcsolataink miatt és a tulajdon saját boltunk miatt megalapozott volt mindig is a gyanúnk arra, hogy esetleg csőbe húzhatnak. De részben ez a hely nem volt illegális, hogy rajtaütésszerűen és persze jó látványosan letartóztassanak, másrészt valóban kóválygott körülöttem egy auror, hogy tudjam, nem ez lesz a módja annak, hogy csak úgy betoppanjon értem és elvigyen a meglepetés erejével. Egyszerűen ahhoz egy ilyen lehetőség túl nyilvánvaló lett volna, másrészt pedig én legyek bármennyire is hirtelen döntések meghozója, ennyire nem voltam ostoba. Priscilla hiába félelmetesen profi hozzám képest, én sem engedhetem meg magamnak, hogy hibázzak. Az üzletet, a családot és a személyes szabadságom bukni nem akkora buli, főleg a legutóbbi eset óta, hogy megpróbáltam Afrikából átcsempészni egy jóslatszakértőt, aztán pár napra a mugli börtönben találtam magam, mert mint kiderült a muglik nagy erőkkel keresték a nőt. Sajnálatos eset. Nagyobbat kortyolok az italomból meglepettségemben, amikor a nő oda toppan az asztalomhoz és megszólít. Nem számítok rá, hogy műsort is kapok, márpedig figyelve az arcát helybéli lány lesz. Lassan akár kényelmesen hátra is dőlhetek és most már súlyos várakozási időt felszámolva kellene fogadnom a levél tulajdonosát. Megvárattat, ejnye. Én pedig ebben a lebujban kell, hogy pocsékoljam a drága időm, amit mással is eltölthetnék. Azért elégedetten simítok végig a combján, ahogy közelebb lép és belecsókolgat a nyakamba. Nem vagyok szívbajos, szemérmes meg főleg nem. Épp csak belenézek a szemeibe, ahogy a combja belső részén húzom végig a kezem, majd elveszem a levelet is tőle, hogy elolvassam, miközben eszem ágában sincs őt eltolni. Valaki ezért biztos busásan megfizette, ha már így vonaglik. De nekem tetszik, stílusos. Mindazonáltal zavar, hogy ez a valaki ismerheti az ízlésem, hogy ide rendezett egy feltűnő találkozót. Elhessegetem a letartóztatást utolsó vacsora címen, ahogy a sorokat olvasom. Valaki verset szánt nekem, célzatosat, ami az előzőhöz hasonlóan ég el. Már csalódottan grimaszolnék, amikor a műsor elkezdődik és igazából egyértelművé válik a számomra, miféle találkozóra is invitáltak. Nem sok mindenkivel hancúroztam erdőben, mert azért nekem is vannak igényeim, olyan emlékem pedig csak egy van, amire azóta is szívesen gondolok vissza. De miért keresne meg itt Angliában, miért így és miért most. De a feltűnés tényleg rá vall, mert már akkor is szeretett mély nyomot hagyni az ember elméjében. Hagyva a kis ribit, hogy végezze a dolgát körbenézek immár ismerős arc után kuttava, amikor a tánctéren találkozik a tekintetünk. Ez aztán a műsor és ezt most személyesen a sajátomnak is érzem, így némileg hanyagolva a társaságom, előre hajolok és csak őt figyelem. Nem zavar, hogy szórakoztatnak, ha ketten csak annál jobb. De a figyelmem most maximálisan az övé, mielőtt még szem elől tűnik, mint a levelei. Azért nem hagy hidegen egyik sem, sőt! De láttam már sok mindent és tudok uralkodni magamon. Várom, hogy megérkezzen, hogy aztán a másik nőcskét elhessegetve felkeljek és hellyel kínáljam. Nem rejtem véka alá, hogy mennyire tetszett a kis produkciója a szervezésével együtt. De nem felejthetem el, hogy mindezért cserébe szeretne valamit és kétlem, hogy ez egy újabb vadászházi légyottban merülne ki. Tudhatná, sok mimdenben körítés nélkül is benne lennék, mert egyszer már alaposan lenyűgözött. - Észveszejtő voltál. - intek is a fel és le szaladgáló pincérek felé, hogy hozhatnának még egy pohárral az italomból, valamint őt is meginterjúvolhatnák mit is kér. Biztosan megszomjazott a produkciója után. - Sejthettem volna, hogy te állsz az egész mögött, de annyira abszurdnak tűnt, hogy erre jársz. - hisz a legutóbb is én intéztem a dolgaimat odakint, amikor többek közt megszellőztettem az üzletünket is neki. Nem titok mivel foglalkozunk, az már annál inkább, milyen mélységekig. Nem hiszem, hogy egy jól nevelt, csokornyakkendős pingvinnek könyvelt el a történtek után, pedig bizony alaposan ki voltam öltözve a társasághoz, amikor találkoztunk. - Valami azt súgja, szeretnél valamit tőlem és azt nem simogatások árán szeretnéd. -belekortyolok a kiérkező italomba, miközben egy kicsit közelebb hajolok a füléhez. Csak hogy tisztázzuk, nem terelte el kellően semmi a figyelmem a helyzet eredeti megalakulásáról, ha esetleg ez lett volna a terve, csalódást kell okoznom neki. |
| | | | Szer. Júl. 21, 2021 7:51 am | Archie & Lucy
Hiányoztam? Az örömlány csak hab a tortán, apró meglepetés tőlem, mit kiélvezhet akár a későbbiek folyamán is, mert ma este Amanda dolga annyi, hogy Archie kedvére tegyen. De persze ha én megjelenek neki mennie kell, de távozásommal akár visszatérhet majd a férfihez. A tánca tökéletes, érti a dolgát, én magam választottam ki Őt személyesen a feladatra, a levél pedig tudom, hogy pontosan akkor fog eljutni a férfihez, amikor én akarom: a műsorom előtt. A színpad az én terepem lesz, mert igen, szeretem a feltűnést, szeretem, ha néznek, ha érzem, hogy én vagyok itt a legtökéletesebb, mert ez kétségtelenül így van. Túl sok a meztelen nő, nem rejtenek el semmit, míg az én ruházatom csak sejtet, de nem mutat. Ezerszer csábítóbb, akár csak én magam. A paróka lekerül, a fekete hajzuhatag pedig tökéletesen illik az összképbe. A műsor azért jó, mert bár egyetlen embernek szánom, nem csak Őt figyelem közben, mindenki lehengerlése a cél és természetesen sikert aratok. Még tapsot is kapok, majd két férfi nyújtja felém a kezét, hogy lesegítsen a színpadról. Meg kell vallanom kedvemre valóak, izmosak és fiatalok, mégis, most Archibaldhoz van kedvem. Na nem a testéhez - nem mintha panaszom lehetne rá. A fiatal lányka csak addig kedveskedett a férfinek, amíg a műsor véget nem ért, utána ment Ő magától is, küldeni se kell. Jó kislány! Na megfizettem érte, szóval ez a minimum. - Archie! Ezer éve! - mosolyom kiszélesedik, miközben a férfi felé tartok, szavaim pedig akkor hangzanak el, amikor hallótávolságon belül kerülök hozzá. Úriemberhez méltóan kel fel, hogy fogadjon, én pedig elé szökkenek, szavaira pedig elégedetten csillannak meg szemeim. Két tenyerem közé fogom arcát, majd lopva hintek egy puha csókot ajkaira. Alig érintem csak Őt, inkább bujának nevezhető e tett, mint érzelmesnek, amikor pedig a pincér felém pillant, röviden és tömören felelek, hogy egy konyakot hozhat, de a legjobb márkájukból, ami itt megtalálható. Nem fogyasztok bármit. - Ugyan, dehogy sejthetted! - legyintek, majd lazán ledobom magam a boxba. Egyik lábam elegánsan átvetem a másikon, kezeim pedig elfektetem a box támláján, így elvezetem Archie háta mögött is. - Fogalmad se volt róla, hogy Angliában vagyok, de látod, nem felejtettelek el meglátogatni. Hogy vagy mostanság? - érdeklődöm kedvesen csilingelő hangon, az italainkat pedig már hozza is a pincér. Elveszem a sajátomat, majd belekortyolok, de barna íriszeimet a férfin nyugtatom. Láthatóan egyáltalán nem sietős a számomra rátérni arra, hogy miért is vagyunk ma ketten itt. - Uhh, ez úgy hangzik, mintha ki akarnálak használni. Sose tennék ilyet! - pimasz mosolyra húzódik ajkam, miközben ismét kortyolok egyet az italból, majd a pohár ez után az előttünk lévő asztalra vetül. - Hogy tetszett a kislány előadása? Élvezted? - pofátlanul pillantok le öle felé, a simogatásos megjegyzését pedig lazán tovasöpröm, mintha meg se hallottam volna. Ki tudja, talán igényt fogok tartani azokra az érintésekre, rajta múlik, hogy vajon sikerül-e ismét felkeltenie az érdeklődésemet, úgy, mint annak idején Amerikában tette. - Fiatal még az este, ne legyél türelmetlen. Hogy megy az üzlet? Sokat kell utaznod továbbra is vagy élvezheted a nyugalmat? - nem mintha a nyugalomban bármit lehetne élvezni, de a férfiak mások, mint a nők. Na meg beszélni is rettenetesen szeretnek, szóval engedékeny leszek, hagyom, hogy regéljen, aztán majd rátérek a lényegre. Idővel. |
| | | | Kedd Júl. 27, 2021 9:37 pm |
Lenyűgöző ez a megszervezés, a műsorral és a táncával az élen. Kár lenne leplezni is, hogy pont erre és pont így nem számítottam, sok másra ellenben igen. Ha minden egyes megbeszélés így végződne, örömmel vállalnám el egytől egyig, mi több, még Priscilla helyett is örömmel mennék. De tudom, hogy nem vár engem ilyen igényes és meleg fogadtatás, de ha kendőzetlenebbül akarnék fogalmazni, akkor azt is mondhatnám, hogy ennyire buja. Sosem rejtem véka alá a véleményem, tisztában vagyok azzal, hogy egy férfit, köztük engem is mivel lehet lenyűgözni és biztosra veszem, hogy Lucy is tudja. Nem is tudom eldönteni, hogy áldás vagy átok az, ha a másikat valamennyire kiismerjük, de ne gondolja azt, hogy olyan könnyen adom magam. Ennél azért jobban le kell nyűgözzön, már nem a páratlan műsorral, hanem a személyiségével. Én azonban csak akkor kezdek el szemtelenül hanyagul tapsolni, amikor közelebb ér. A ribinek már nyoma sincs, így úriember leszek és hellyel kínálom őt. Nem szöszmötölök az itallal sem sokáig, mert ezek egyébként mind csupa jelentéktelen dolgok, én pedig most nem gesztusokra szeretném elpocsékolni a figyelmem. Sokkal jobban érdekel, hogy minek az érdekében rittyentett ide nekem ekkora műsort. Kötve hiszem, hogy csak úgy beugrana ide táncolni, ha nem céljai lennének vele. - Ugyan, mintha tegnap lett volna. - a mosolya rám is ragad, mondták már, hogy az olasz nők üdítőek? Mert ha el is felejtettem volna, akkor most biztosan eszembe jut, hogy a legutóbb sem kellett sok idő ahhoz, hogy teljesen rá hangolódjak. A hirtelen közvetlen gesztusra és a csókra ezek után már ha egy kissé még meglepetten, de számítok és nem leszek rest viszonozni. Épp, hogy, rajtam pedig meglátszik a mosolyom ellenére, hogy a többet is szívesen fogadtam volna. Nem leszek telhetetlen. Inkább a kedvére teszek a felszolgálássa, kérjen bármit, az én vendégem innentől fogva. Ebből az egyből márpedig nem engedek. - Hagyd meg nekem az illúziót. - él is leülök mellette és egy percig sem érzem magam frusztráltnak, ahogy elhelyezkedik. Nem rejtem véka alá a testbeszédemmel, hogy mennyire tetszik, amit látok. Nem is azt mondanám, hogy nem változott, hanem azt, hogy valósággal virul. - Különben pedig miért ne juthatott volna eszembe az erdő és a vadászház? - tabuk márpedig úgy döntöttem, nem lesznek ez alatt a beszélgetés alatt. Nem felejtem el azt az egészen aprócska tényt, hogy még mindig én vagyok nyerő pozícióban. Nem tudom mit szeretne, de nem is kapkodja el. Nekem annál jobb, legalább hosszasan élvezhetem a társaságát. - Remekül. Jobb időben igazából nem is érkezhettél volna. - a legutóbbi összeveszésünk óta legalábbis parkolópályára tettem a rendetlen énem és igyekszem visszanyerni a húgom bizalmát. Nincs bizalom, nincs ügylet, az időm pedig momentán tengernyi. Nem beszélek arról, hogy most kanosszát járok a pénzügyek miatt, a stiklik miatt és az elherdált bájitalok miatt. Ellenben illő visszakérdeznem. - Te viszont azt mondtad, annyira nem rajongsz a zord és ködös helyekért, most mégis itt vagy. - tudom, tudom, csupa klisé. De ki vágyna egy esőáztatta országra, még akkor is, ha egyre többször teljesen más itt az idő. Megvárom, amíg kiérkezik az itala, az enyémbe csakis akkor kortyolok bele, miután egy picit megemelem felé. Akkor igyunk rá, a találkozás örömére, bármire. - Nem? Neked mindig céljaid vannak, Luciana. - direkt ejtem ki a teljes nevét, miközben jómagam is hamiskásan elmosolyodok. Mikor minek vehetjük, céloknak, terveknek, véletleneknek. Az ő esetében sosem gondolhatom azt, hogy véletlenek csak úgy adódnak. Nem kellett ahhoz túlságosan kiismernem, hogy rájöjjek, elég céltudatos nő. És ez lássuk be tetszik, egy nő legyen csak eltökélt. - Figyelmes választás. - meg kell hagyni, hogy ha tényleg ő fizette nekem, akkor minőségi munkát végzett. Nem olyat, amivel mellé lehet lőni, hanem olyat, amit nehéz figyelmen kívül hagyni. Én azonban nem olyan fából lettem faragva, aki hanyatt esik egy nőcskétől egy olyan helyen, amit úgy ismer majdnem, mint a saját tenyerét. De megmozgatta a fantáziám, meg kell hagyni. - Úgy ismersz, mint aki türelmetlen? - fölösleges a kérdés, mert a válasz egyértelmű. Kap is érte egy pofátlan mosolyt és ebből könnyen leszűrheti, hogy felveszem a játéka ritmusát. - Az üzlet virágzik, dolgom pedig mostanában nem sok akadt. Mondhatjuk azt is, hogy tartok egy kis szünetet. De mint mondtad, ne legyek türelmetlen. Hogy tetszik a város? Átutazóban vagy, esetleg hosszadalmasabb ügyeidet intézed? - ez az érdeklődés már csak egy ilyen játék, egyszer adok, egyszer kapok. |
| | | | Szer. Aug. 04, 2021 9:33 am | Archie & Lucy
Hiányoztam? Mindig is szerettem a társaság középpontjában lenni, élveztem, amikor minden szem rám vetül, amikor a férfiak engem kívánnak akár saját partnerük helyett is. Nem vagyok egy visszafogott személyiség, így számomra egyértelmű volt, hogy olyan belépőt szervezzek, ami emlékezetes lesz és ami napokkal, sőt, talán hetekkel később is Archie eszébe jut. Viszont még nem ismer olyan mélyen, hiába volt egy kellemes napunk együtt és néhány kósza beszélgetés, még annyi, de annyi mindent nem tud rólam, ahogy persze én se tudok még mindent róla, de azt igen, hogy meg tudja nekem szerezni azt, amire pályázok. No de nem rohanok máris ennyire előre, inkább odasétálok hozzá, kecsesen és minden mozdulatomból süt a határozott nőiesség és félénkség bizony egyáltalán nincs bennem. Veszélyes vagyok, nem is kicsit, a kisugárzásom erős, így elég valószínűtlen, hogy pont engem nézne itt bárki egy itt dolgozó pillangónak. Archiebald elé érve megtörténik ajkaink rövid érintése, melynél érzem, hogy elmélyítené, de csak elmolyodva tekintek szemeibe, fejem hátrébb húzom, ezt még nem érdemelte ki. A meghívást állhatja, a műsor többe került a számára, mint egyetlen ital, és egyébként is a férfinak illik fizetnie. - Oh, ezek szerint szereted az illúziókat. Azért ne felejts el a valóságban élni. - kacsintok rá, miután elhelyezkedem, de megjegyeztem ám azt, amit mondott és biztos lehet benne, hogy ki fogom ezt még használni. Ő egyébként se tud arról, hogy metamorf mágus vagyok. - Kétlem, hogy annyi idő után is a múlt azon napjában élnél. Hízelgő lenne, de valahol szánalmas is Archie. Kellemes volt, de nem több annál. - nehogy nekem szerelembe essen, mert nincs szükségem még egy szívre, amit a lábaim elé dobnak. Belőlem képtelenség kiváltani ilyesmit, sohase voltam szerelmes és valószínűleg a jövőben sem leszek. Miért szeretnék egy embert, amikor annyi gyönyörű férfi rám vár, érdekesebbnél érdekesebb személyiségekkel? De kedves vagyok, időben szóltam, hogy a naívság ártó lehet, akár csak a monogámia. - Igen, itt vagyok, mert itt kell lennem. Egyelőre maradok, de hogy meddig, az még kérdéses. - bővebb válaszban egyelőre ne reménykedjen, bár úgy sejtem, hogy a testvérével már tudnak arról, hogy a Marchetti család néhány tagja Angliában van, de ha még nem, akkor hamar összeáll majd a kép, hogy én mégis mit keresek itt. A nagyi döntése volt és bár ez az ország valóban nem a szívem csücske, de szórakoztató emberekkel van tele. Pár régi ismerőst meg fogok látogatni, csak idő kérdése. - Az emberek nagy részének mindig vannak céljaik. Neked talán nincsenek? Nem szokásom céltalanul bolyongani… - abban mi jó lenne? Aprót biccentek arra, hogy a lányka megtette a kötelességét, tetszett neki, majd érdeklődöm tovább, egyáltalán nem siettetve a beszélgetés előrehaladását. - Változó, de túl mélyen még én se ismerlek Téged. - döntöm meg finoman a fejem, végig szemeibe nézve, majd válaszát hallva ajkam mosolyra húzódik. - Nagyszerű, ezek szerint akad szabadidőd! - szabadideje, amit rám áldozhat, pontosabban arra a kis csecsebecsére, amelyet be fog szerezni nekem. Ezek után ajánlom, hogy ne várakoztasson majd meg. - Nem ismeretlen számomra Anglia, egy évig a Roxfortba jártam. - erről azt hiszem, hogy még nem meséltem neki, de tessék, most megtudhatja, egy aprócska részlet az életemből, amellyel előrébb léptünk az ismerkedésben. - Egy ideig még biztosan maradok. - én magam sem tudom pontosan, hogy meddig, kiderül még. - De a nyáron egy-két hétre tervezek elutazni Olaszországba is. Minden nyáron elmegyek egy rövid időre. - mégis csak olasz vagyok, nem meglepő, hogy szeretem azt a helyet, az ottani emberek temperamentumát, a kis utcákat, a csodás, régi épületeket, Sziciliát! - Te is mész valamerre a nyáron? - igen, még mindig nem térek rá arra, amiért ide hívtam, meglátjuk, hogy mennyire türelmes, de most már idő kérdése, ígérem. |
| | | | Pént. Nov. 05, 2021 6:56 pm |
Csak egy kicsit kellett volna jobban megtornáztatnom az elmém, hogy eszembe jusson, kivel is fogok találkozni. Utólag belegondolva már teljesen egyértelmű és kézzelfogható volt minden olyan jel, amire csak egy pillanatig gondoltam, majd alaposan elhessegettem, hogy ugyan, esélytelen, hogy így legyen. Hát így lett, már csak az volt kérdéses a számomra, hogy mit akart. Valamit az üzlettel kapcsolatban, valami csecsebecsét, amivel bőségesen szolgálhattunk, esetleg engem, vagy mindent együtt. Annyira sok tényezőssé vált a találgatásom, miközben mindegyik tetszett igazából, hogy nem tudtam volna én magam eldönteni. De abban biztos voltam, hogy előbb vagy utóbb úgyis választ kapok rá. Ha Lucyból indultam ki, akkor inkább utóbb, ha ennyire szeretett a meglepetések embere lenni, akkor bizony az sem volt kérdéses, hogy a helyzet felvázolásával sem sietett. Általában nem csaltak a megérzéseim, lehettek azok akármennyire jók vagy rosszak. Én most itt az a személy voltam, aki a műsort élvezte ameddig lehetett, hogy aztán a társaságába burkolózva kifaggassam érkezésének okát. Tetszett a könnyed flörtölése és az, hogy nem adta olyan könnyen magát. Sokszor untam az olyan nőket, akik két szóra simulékonnyá váltak, csak hogy megkaparintsanak engem. Ó ha tudták volna, hogy én kaparintottam meg őket és ez sohasem volt fordítva. Ha valakivel nem akartam kezdeni, akkor nem kezdtem. Elég sok lehetőséget taszított elém az élet és nem voltam rest ezzel visszaélni. - Egy alkalom nem több annál, mint amennyit a pillanat hevében beletöltünk. De a helyszín és a körülmények nem igazán ismétlődtek csak úgy, ezt be kell látnod. Nem srűn utazok arra, főleg nem egy erdő kellős közepére, hogy éjszakát és alkalmakat töltsek el ott. Én ennél sokkal kényelmesebb ember vagyok. - gondolhatta bárhogy ezt a kijelentésemet, nem hiszem, hogy bármit változtatott a rólam megítélt képpel kaolatban. Sosem rejtettem véka alá, hogy szerettem élni, ez alól csak az átszenvedett éjszakák számítottak kivételnek, amiről pedig gondoskodtam, hogy ne tudódjon ki. Kevesen tudtak a kórságról, jobbára csak a testvérem és az a füves bazáros Eddie. Inkább érdeklődtem a szándékairól. A szándékok mindig fontosak voltak, mit akart, kihez fűzte érdek, ami pedig égetően fontos kérdéssé vált sokszor, hogy ez az ügy mennyire volt fontos neki. Mert ha csak felületesen érintette, azokhoz úgy is viszonyultam, ellenben ha valakinek valami tényleg fontos volt, egyszerűbb volt megkérni az árát, mert a lelkét is eladta volna érte. - Ez most pontosan úgy hangzott, mintha valaki ide rendelt volna. Nem tévedek? - a megérzéseim általában jók voltak, ha Priscilla volt az, aki jobban kkoperált ezzel, én is szimatot fogtam sokszor. Ez pedig csak érdekesebbé tette a helyzetünket. Ha itt kellett lennie, az egy behatárolt időt jelentett, lehetett egy nap de akár hónapok is. Mégis tett róla, hogy egy komplett műsort állítson össze az én kedvemért. Ha tippelni akartam volna, akkor azt mondom, hogy akkor kezdte szervezni, amikor a levelet kaptam. De könnyen lehetett, hogy még előtte. - Időt fecsérelni drága dolog, néha azért érdemes feláldozni valami nemes célért. - részletkérdés volt az, hogy miért tettük ezt, de egyértelmű választ mégsem óhajtottam adni még neki sem. Tetszett a műsor, tetszett a választása, egyszerűen minden annyira tökéletes volt, hogy már nem is lehetne jobban az, mint amikor elhúzták a mézesmadzagot szegény áldozat előtt. Csak én nem áldozat voltam, soha enm voltam az. Szórakoztatott, hogy ennyire magabiztos. - Épp elég mélyen ahhoz, hogy ismét megtisztelj a személyeddel. - álltam a tekintetét és szándékos volt a kétértelmű célzás. Nem ismertem azonban valóban annál jobban őt, mint amennyit engedett láttatni magából és amit utólag levontam. Eddig nem bizonyult rossz iránynak, még ha tudtam is, hogy igazából a felszínt kapargattam. - De valóban akad, mindazonáltal nem tartózkodom mindig itt, az üzletünkben tudsz érdeklődni felőlem és üzenetet is hagyni, ha úgy van. - Priscilla az esetek nagy zömében tartotta a frontot odabent és ha én épp úton voltam, bármikor kereshettek általa. Nem ragaszkodtam a bagolypostához, egyszerűen túl veszélyesnek ítéltem meg bármilyen helyzetben. - Akkor nem bírhattad sokáig a hideget, ha csak egy évig. Mardekár? - de kíváncsian pillantottam rá, mert ha akart, úgyis megcáfolt ebben. Ha pedig úgy gondolta jónak, akkor hagyta, hogy ezt gondoljam. Az ő kezébe adtam a lehetőséget, hogy döntsön, én örömmel ismertem meg őt jobban is, mint amennyire ismertem eddig. Sokkal lazább vizekre evezni azonban nem volt rest, de nem is zavart. Kényelmesen hátradőlve kortyolgattam az italom apránként, hogy minden egyes szavára figyeljek. Nekem ez így roppantul kényelmes volt, jó társaság, jó hely, igazából első pillanattól kezdve nem feszengtünk, pedig sok esetben az volt a tapasztalatom a viszont látott személyektől, hogy valamiért elzárkóztak. Nos Luciana alaposan rácáfolt és ez tetszett. - Olaszországba én is szívesen mennék. Néhány röpke utam lesz, akadt némi beszereznivaló, de a liciteken is gyakorta veszek részt. Egy jó kis mágikus tárgy minden pénzt megér, ha nagyon ritka és értékes. |
| | | | | | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | Nincs Jelenleg 103 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 103 vendég :: 2 Bots |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Tegnap 10:04 pm-kor Juliet Denoir Tegnap 8:59 pm-kor Theodore Nott Tegnap 6:04 pm-kor Hollyn Shelby Csüt. Nov. 21, 2024 7:06 pm Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson |
|