Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Caspar & Cameron

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Cameron Castillo

Auror

Caspar & Cameron  Cam-icon

Lakhely :

Docendo Discimus Mágusakadémia

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Caspar & Cameron  Empty
Cameron Castillo
Szomb. Jún. 12, 2021 9:00 pm
Caspar & Cameron

Az alkohol hatásai...

Kellemes, nyárias szellő fúj be a nyitott ablakon át, melynek a párkányánál néhány órája elhelyezkedtem, és bár akkor még a Nap az égen járt, mostanra már a csillagok és a Hold fénye ad számomra némi világosságot. Szemeim mégis hozzászoktak a sötéthez, így tekintek ki a fekete vízre, mely nemrég még kék színben tündökölt. Szép ez a hely, az első pillanattól fogva tetszik, mégis egyre inkább érzem a fejem fölött gyűlő sötét fellegeket.
Valahogy minden kezd szétcsúszni körülöttem, mindent elrontok, hibát hibára halmozok, apám pedig eredményeket vár. Már csak pár hét és újból haza kell mennem hozzá, hogy a nyaram otthon töltsem, mint mindig. Vajon, ha szóba hoznám neki az albérlet ötletét rábólintana? Attól tartok, hogy eredmények nélkül még nem és bár részt vettem egy aurori csapatépítőn, a helyett, hogy barátságokat kötöttem volna, még az aurorparancsnokot is sikerült magam ellen haragítanom és kétlem, hogy a történtek után valaha esélyem lesz bekerülni a kommandó tagjai közé. Ez viszont megbocsájthatatlan bűn lenne apám szemében, így rettegek attól, hogy ismét a szeme elé kerüljek. Hiába tartanám titokban, rájönne, mert mindig rájön, neki egyszerűen nem lehet hazudni. Félek és ez a félelem a legrosszabb módon nyilvánul meg nálam. Még az egyik tanáromba is belekötöttem az edzőteremben... annak is gyönyörű vége lett. Szégyen ez az egész, amiről én tehetek, most pedig már túl nehézzé vált.
Az alkohol soha se jó ötlet, tudom jól, hiszen az embert kiforgathatja önmagából, de nincs idefent senki, magasan vagyok az egyik toronyban és nem is tervezem elhagyni ezt a helyet egészen reggelig... vagy délelőttig. Péntek este van, szombaton aligha késhetnék el bármiről is.
A lángnyelv whisky a ma esti társam, inkább ez, minthogy ismét egy lányon vezessem le a bennem lévő feszültséget. Kétlem egyébként is, hogy az elég lenne... nem lenne már igazán kielégítő. Már egyre kevesebb dolog az, már szinte semmiben se látom a boldogságot és érzem, hogy kezdek kiégni belül. Talán az ital táplálja belém ezeket a negatív gondolatokat, fogalmam sincs, de az üveg szépen fogy, már több, mint a felét megittam, talán a 65%-át is... fogalmam sincs, de nem szoktam inni, így érzem, hogy hat. Nagyot sóhajtok, hátrahajtom fejem a hideg kőnek, lehunyom szemeim, de megszédülök. Megkapaszkodom inkább a nyitott ablak szélébe és kinyitom ismét kék íriszeimet, majd veszek pár mélyebb levegőt. A fenébe is, ez nem kellemes. Ez nagyon nem kellemes. Inkább felkelek, hátha némi mozgás majd javít ezen az állapoton, de... ekkor üt be igazán. Néhány lépés, majd a fal mellé roskadok le. Az üveg mellém kerül, rajta pihen jobbom, lábaim kinyújtva, fejem némileg lehajtva, balom ölemben pihen. A fenébe...
Szarul vagyok, aligha alszom el most így, gondolataim pedig egyre jobban cikáznak. A szép dolgok távol járnak, a rosszak pedig... Még Morrison szavai is az eszembe jutnak. Úgy érzem, hogy végtelenül magányos vagyok, egyedül és igazság szerint senki se vágyik az én társaságomra. Miért zavar ez? Miért ilyen rossz? Devonnal kapcsolatban is örülök, hogy összebarátkoztunk, de... annyira még sincs közel hozzám, hogy minden bajom megosszam vele, pedig a barátok elvileg ezt szokták tenni, támaszkodnak egymásra. Talán könnyebb lenne, de egyben veszélybe is sodornám, apám miatt. Nem tehetem, nem lehetek önző. Jobb ez így, ezt... ezt nekem kell végigcsinálnom, valahogy. De ahogy telnek az évek úgy lesz egyre gyötrőbb és ez a kín... Dühösen fogom meg az üveget, emelem fel, majd dobom neki a velem szemben lévő falnak. Az üveg széttörik, hangosan reccsen, az üvegszilánkok szanaszét robbannak, a whisky pedig beteríti a padlót. Eleget ittam, nincs szükségem többre... Az egyik nagyobb üvegszilánk darab viszont a közelemben köt ki, lassan felveszem, majd ujjaim között kezdem forgatni azt. Kissé sikerül is megvágnom vele magam, de nem érzem a fájdalmat, egyáltalán nem, így csak elmosolyodom, majd felemelem bal kezem és ajkamon mosollyal vágok bele tenyerembe, mélyen, függőlegesen, majd figyelem, ahogy vérem elkezd csorogni, le nadrágomra, majd a padlóra. Sokat ittam... túl sokat ittam...
Vissza az elejére Go down
Anonymous

Caspar & Cameron  Empty
Vendég
Csüt. Jún. 17, 2021 5:19 pm

Cameron & Caspar
Közeledik a nyár, és egyáltalán nem várom. Jelen pillanatban sok mindennel képes vagyok lefoglalni magam, a közeledő vizsgákkal, dolgozatokkal, gyakorlatozásokkal, de amikor végül eljön a nyári szünet ideje, sok, nem kívánt szabadidő szakad a nyakamba, amivel általában nem tudok mit kezdeni. Igyekszem nyáron is mindig elfoglalni magam, tanítani akkor is, ha valakinek szüksége lenne különórákra, de sokkal több időm van a borús gondolataimra és arra a tényre, hogy mennyire magányos vagyok, amikor épp nem tudok kellőképpen a munkámba temetkezni. Ez az időszak mindig nehéz, mindig arra emlékeztet, hogy mi lett volna, ha… ha nem történnek meg azok a dolgok, amik történtek, de sajnos nincs mód arra, hogy ez kiderüljön, vagy hogy meg lehessen változtatni a múltban történteket. A múltkori eset Castilloval nem is bizonyíthatná jobban, hogy mennyire kezdem megint elveszíteni a lábam alól a talajt. Nem szabadott volna elveszíteni a fejem. A fiú azóta egészen megváltozott, és máskor valószínűleg örömmel fogadtam volna ezt a változást, most valahogy mégsem tűnt helyesnek. Csendesebb lett, feltűnően került, és az órákon sem okozott semmilyen problémát, valamiért mégis rossz így látnom őt, és nem igazán tudom kiverni a fejemből a történteket. Viszont elértem egy olyan pontra, amikor nem tudom, hogy mit kéne tennem a kialakult helyzettel.

Már késő este van, az akadémia nagy része kihalt, én pedig kifejezetten szeretem ezt az időszakot. Nem nagyon futok bele se oktatókba, se diákokba ebben az órában, a nyüzsgés teljesen elhalkul, ilyenkor pedig a legjobb koncentrálni és dolgozni a következő órák tervén, vagy javítani a dolgozatokat, vagy egész egyszerűen csak olvasni, mint ahogy most is tettem. A vizsgatervek már készen vannak, az összes dolgozatot kijavítottam, és egy jó könyv mindig segít az embernek elterelni a figyelmét, még ha csak egy rövid időre is. Annyira belemerültem az olvasásba, hogy szinte észre se vettem, hogy mennyire elrepült az idő, és ideje visszatérni a szobámba. A csend megnyugtatóan vesz körül, egészen addig, amíg meg nem hallom a csörömpölést. A hang olyan élesen és tisztán vágja el a csend nyugalmát, hogy már-már fájóan éri el a fülemet. Sóhajtok. Ennyit a nyugodt estéről. Nagyon erős késztetést érzek arra, hogy ne érdekeljen a hang forrása, de végül a józan eszem kerekedik felül, és arra irányítom a lépteimet, ahonnan a hang hallatszott. Hamar a látóterembe kerül a földön heverő törött whiskys üveg, ahogy az alkohol szaga is egyből árulkodó, amikor viszont közelebb érek és meglátom a vért és Castillot… na erre nem számítottam.

- Castillo, megőrült?! - Kérdezem enyhe aggodalommal a hangomban, de inkább dühös vagyok, miközben habozás nélkül lépek oda hozzá és ütöm ki a kezéből azt a nyomorult szilánkot, hogy utána egyből megragadjam a vérző kezét és minden tiltakozása ellenére be is gyógyítom egyből.
- Látom, részeg is, remek… - Sóhajtok bosszúsan, miután már legalább az épsége miatt nem kell aggódnom, így látom azt is, hogy illuminált állapotban van.
-Mindig is tudtam, hogy nem normális, de hogy ennyire ostoba legyen, azt nem gondoltam volna. - Morgok, miközben a vért is eltűntetem a padlóról és a ruháiról.
- Gyerünk. Velem jön. - Mondom ellentmondást nem tűrően, és ha nem ütközök túl nagy ellenállásba, felhúzom magamhoz.
- Ne akarja, hogy cipeljem. - Nézek rá még mindig kissé dühösen.
- Több mint tíz éve dolgozom tanárként, de egyszer sem találkoztam még ilyen felelőtlen hülyegyerekkel, mint maga. - Dohogok továbbra is, főleg inkább csak magamnak, mert habár dühös vagyok, de az aggodalom ezt elnyomja. Nem akarom ilyen állapotban látni, és biztos vagyok benne, hogy ha józan lenne ő sem akarná, hogy bárki is így találjon rá, ezért az egyetlen lehetséges megoldást látom járható útnak: kijózanítani őt, lehetőleg zárt falak mögött, erre pedig tökéletesen meg fog felelni a szobám. Addig viszont el is kell jutnunk, de ha kell, akkor tényleg vinni fogom.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Caspar & Cameron  Empty
Cameron Castillo
Csüt. Jún. 17, 2021 7:34 pm
Caspar & Cameron

Az alkohol hatásai...

Az alkohol szépen lassan átveszi az uralmat az elmém felett, kizárom a külvilágot, nemsokára már semmi se számít. Vérem kiserken, a fájdalom pedig bár észhez téríthetne, nem érzem igazán, nem elég mély a seb vagy talán túl kevés... Nem tudom. Elmerengek ezen, csak nézem, ahogy vérem további cseppjei terítik be a padlót, az érkezőt pedig egészen addig nem is érzékelem, amíg meg nem szólít. Felemelem a fejem, de csak szép lassan, ajkamra pedig kaján vigyor ül ki.
- Áh, maga az? Tudtam ki hiányzott... Megkínálnám, de attól tartok, hogy elkésett. - sóhatok fel, mert rettenetesen szomorú, hogy nem ihatunk együtt, pedig biztosan jót tenne a kapcsolatunknak. Mint Holdennél... Nem, nem akarok most arra gondolni és nem is ad rá lehetőséget, mert már rá is csap kezemre, a szilánk pedig a padlóra zuhan. Ahogy elkapjam karom csak morgok valamit a bajszom alatt, de talán csak egy elégedelenkedő hallatszik.
- Hagyjon már, jól vagyok! - próbálom elhúzni a kezem, de elég hamar feladom, így meg tudja gyógyítani. Jöhet a szemforgatás, majd vállrándítások.
- Dehogy vagyok részeg, csak lazítok. Magára is néha ráférne, túl merev, én mondom. - most pedig fejemet megcsóválom, amibe kissé bele is szédülök, de csak vigyorgok, nem tudva magamról teljesen.
- Jaj már, nem kell ennyire bókolnia... - vigyorgok rá, de amikor húzni kezd sikerül rendesen meglepnie. Mivel Casparban van erő, így bizonyára fel tud húzni, de nem állok túl stabilan a lábaimon, így másik kezemmel megtámaszkodom vállánál, hátam pedig nekivetem a hűvös falnak, majd fejem is hátradöntöm, lehunyom röviden szemeimet.
- Nem akarok... Szédülök, ne ráncigáljon már... - motyogom, de aztán lassan kinyitom szemeimet, így tekintetünk találkozhat. Méghogy vigyen... a gondolattól mégis kacagni kezdek.
- Igazán mulatságos lenne, ha itt ölbe kapna. - láthatóan rendkívül jó kedvem lett egy pillanat alatt. Csapongok, akár csak a hangulatom, semmi se áll össze jelenleg teljesen a fejemben, de határozottan most jól érzem magam és még Caspar Morrison se tántordítha el ettől az életérzéstől.
- Pontosan ezért imád ennyire, kár tagadnia! - az eddig vállán tartó kezemmel most eleresztem, majd mutatóujjammal jól megbökdösöm mellkasát. Még mindig vigyorgok rá, de ha továbbra is vinni akar valahova, akkor azért próbálom követni, de nem megyek egyenesen, sőt! Az egyik faltól a másikig dülöngélek és ha ilyen tempóban haladunk, akkor reggelig se érünk oda, ahova a tanár akarja.
- Fáradt vagyok... én itt most leülök egy kicsit... - motyogom pár nehéz méter után, majd nekidőlök ismét a falnak és ha nem állít meg, akkor annak aljában kötök ki, hasonló pozícióban, mint ahogy rám talált.
Anonymous

Caspar & Cameron  Empty
Vendég
Kedd Jún. 29, 2021 10:05 pm

Cameron & Caspar
Ha azt hittem, hogy nem lehet ennél rosszabb, hát alaposan tévednem kellett. Elég nehéz egy átlagos napon foglalkozni a Cameron Castillo nevezetű ficsúrral, de egy részeg változat határozottan nehezebbé teszi az estémet. Pláne amikor meg is szólal. Miért kell egyáltalán beszélnie? Ezután az az érzés, hogy legszívesebben pofán vágnám, csak még erősebbé válik. Hihetetlen…
- Ha megfogad egy nagyon jó tanácsot, akkor fogja be. - Mondom cseppet sem kedvesen. Miért? Miért nekem kell vele foglalkoznom? Miért nem tudom csak egyszerűen itt hagyni a francba és reménykedni abban, hogy annyira részeg, hogy végül belefullad a saját hányásába? Egyszer az a kibaszott jó szívem fog a sírba vinni, előre látom…
-Ja, azt látom, hogy jól van. Meg sem tud állni rendesen… - Forgatom a szemeimet. Annak határozottan örülök, hogy nem igazán ütközök ellenállásba, ez az egyetlen jó dolog abban, hogy ennyire kiütötte magát ez az idióta. Hamar sikerül talpra húznom ennek örömére, és önkéntelenül is egyből átkarolom a derekát, hogy biztosan ne essen el újra, nem hiányzik, hogy megint a sérüléseit ápolgassam. Nem vagyok se gyógyító, se személyes ápoló vagy mi a franc, és ez alkalommal nem is én okozom a bajt, hanem saját maga.

- Persze, hogy szédül, magába döntött majdnem egy egész üveg whiskyt. Nem tudom, mi a fenét gondolt, mikor azt hitte, hogy ez esetleg jó ötlet lehet. - Dorgálom, habár sejtem, hogy az egyik fülén be, a másikon ki fog menni mindaz, amiről beszélek neki. A nevetésére csak újra megforgatom a szemeimet, és habár hagyom, hogy megbökdössön, a szorításom csak erősödik a dereka körül, hogy még véletlenül se veszítse el az egyensúlyérzékét, tényleg nem szívesen kapnám fel a padlóról, mint egy tehetetlen rongybabát - mégha meg is tenném, ha ez szükségessé válna.
-Nem csak ivott, hanem drogozott is, hogy ilyen tévképzetei vannak? - Kérdezem felvont szemöldökkel, de nem igazán várok választ tőle. Ezzel csak még inkább megerősíti bennem azt, hogy minél előbb a szobámba kell jutnunk, különben még bajok lehetnek ebből később, és nem nekem, hanem neki.

Először engedem el, mióta felhúztam a padlóról, de látva azt, hogy mennyire képtelen arra, hogy normális ember módjára viselkedjen, hamar döntésre jutok. Nagy, frusztrált sóhajjal ragadom meg őt újra, majd akár tetszik neki, akár nem, a vállamra kapom, mint egy nagy zsák krumplit.
- Ha lehánysz, esküszöm, hogy ledoblak a földre és itt hagylak a francba. - Térek át tegezésre. Úgy érzem a mai este után, már felesleges lenne magázódni: kezdve a csodálatos kis vagdosási kísérleteivel, folytatva azzal, hogy átcipelem a fél akadémián, ráadásul úgysem fog erre az egészre emlékezni reményeim szerint. A maradék utat csendben teszem meg, magamban füstölögve a helyzet miatt, de szerencsére viszonylag hamar elérünk a szobám nyugalmáig. Az első dolgom pedig az, hogy ezt az idiótát egyből a fürdőszobába vigyem. Csak akkor teszem le, amikor odaérünk a zuhanyfülkéhez: ugyanis egyből be is lököm az említett helyre és kegyetlenül rá eresztem a jéghideg vizet.
-Remélem ettől kijózanodsz. - Fonom össze magam előtt a karjaimat, továbbra is morogva, amiért ezzel kell foglalkoznom. Valamiért mégsem múlik el az a rohadt aggodalom sem… akármilyen irritáló is legyen a mostani helyzet. Egyáltalán nem volt jó érzés olyan állapotban rábukkanni és habár nem szeretnék ezzel az érzéssel foglalkozni, de a tudatom mélyén ott van és nem tudom teljesen elnyomni azt a bizonyos kis hangot, ami azt üvölti, hogy segítsek ennek a szerencsétlennek.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Caspar & Cameron  Empty
Cameron Castillo
Szer. Jún. 30, 2021 7:36 am
Caspar & Cameron

Az alkohol hatásai...

Szerintem senki se lepődik meg azon a tényen, hogy még részegen se csattanok ki az örömtől Morrison láttán, de legyen, ha már itt van, ihatna Ő is. Upsz, az a helyzet, hogy nincs mit. Az üveg már eltörött, a whisky szétfolyt, Ő pedig kussoltat. Remek!
- Nem szeretném megfogadni és nem is kértem tanácsot... - pislogok fel rá angyali arccal, de aztán már a kezemért nyúl, hogy meggyógyítson és magyaráz tovább. A francnak hiányzik ez az egész...
- Nem is akarok állni... - nekem jó így, ahogy vagyok, de csak tesz érte, hogy fel kelljen kelnem, de hogy mi a faszomnak. Mégis sikerül két lábra húznia, de azért támaszkodom rá, mert nos... hát igaza van, de be nem vallanám, nehéz megállnom. Azt pedig alig érzékelem, hogy megtart, azt hiszem, hogy a fal az vagy... vagy semmit se hiszek. Szédülök és ez baromira szar érzés. A megjegyzés valóban egyik fülemen bemegy, a másikon pedig ki, nincs rám hatással, nem is reagálok rá, de meginog testem és most megérzem, hogy tart. Jól van, akkor elesni nem fogok, ezt realizálom asszem valahol.
- Drogozni? Ugyan már, inni se szoktam. - első részegségem vagy mifene és amíg eleinte kurva vidám érzés volt és remekül elvoltam, most... hát most kevésbé. Menni se egyszerű ám, de azért egy ideig próbálkozom követni, végül úgy döntök, hogy pihenek kicsit. Majd utána folytatom az utat, de arra nem számítok, hogy felkap.
- Hé ne már! Mi a francot művel? Kurvára szédülök... - mert ez így... ez így nem jó. A gyomrom is felfordul, jól sejti, hogy rosszul vagyok, hogy nagyon-nagyon sokat ittam. El is sápadok, de megússza, nem hányom le, mégis kiesik az idő, amíg visz és csak akkor realizálom, hogy vagyok valahol, amikor két lábra állít, majd rettenetesen hideg víz folyik rám hirtelen a semmiből. A tegezést tehát nem is érzékelem egyáltalán, inkább csak hátam döntöm a zuhanykabin falának, majd emelem fejem a víz felé, majd kezem is, mintha ettől elérném, hogy ne rám zúduljon a víztömeg.
- Hideg... Ez nagyon hideg... - didergek, de esélytelen most megállítanom, tényleg taccson vagyok, de baromira nem esik jól, ami történik, így tenni akarok ellene, lazán kisétálni, ha Caspar pedig esetleg visszatolna, akkor rákapok felsőjére és behúzom magammal, kapaszkodom belé. A testem megremeg a hidegtől, a ruháim és a cipőm is átázik, miközben nedves hajtincseim is arcomra tapadnak. A szédülés ismét erősen rám tör, képtelen vagyok megállni a lábamon, így nekidőlök ismét a falnak vagy a zuhanykabinnak, ami van mögöttem és lecsúszok annak tövébe dideregve, eleresztve közben a professzort. De a gyomrom is rakoncátlankodik, így lassan oldalra fordulok, mégse megy a hányás, pedig talán utána jobb lenne, csak arcom sápad le, verejtékezik és ez a jéghideg víz...
- Megfagyok... - és nagyon szarul érzem magam. Még ülni is nehéz, de valahogy azért félig meddig ez sikerül, miközben reszketek, majd átölelem magam és igyekszem összehúzni is testem, miközben tovább zúdul rám a jeges víz. Fogaim is összekoccannak, de a hányinger kicsit alább hagy. Hol a fenében vagyok? Próbálom felfogni, de nem túl sok sikerrel megy, Morrisont se nagyon látom még, jelenleg a saját nyomorommal vagyok elfoglalva.
Anonymous

Caspar & Cameron  Empty
Vendég
Szer. Jún. 30, 2021 2:46 pm

Cameron & Caspar
Kezdem úgy érezni, hogy teljesen feleslegesen pofázok neki, úgysem fogja felfogni, vagy megfogadni a tanácsaimat. Akkor sem teszi, ha nem hullarészeg éppen, valamiért mégsem tudom feladni a dolgot és egyszerűen csak engedni, hogy a saját útját járja: valamilyen elcseszett módon szeretnék hatni rá, szeretném, ha sikerülne jó irányba terelnem, de egyelőre eléggé csúfos vereségek jutottak osztályrészemül, mikor erről a bizonyos fiúról van szó. A hisztijére ezért már feleslegesnek érzem azt, hogy újabb dühös monológot zúdítsak rá, mert úgysem lesz semmilyen hatása, ezért csak magamban füstölgök tovább, miközben még mindig azon igyekszem, hogy minél előbb távol legyünk a folyosó nyíltságától. Tényleg nem szeretném azt, hogy más is tanúja lenne annak, hogy ez a szerencsétlen mit művelt magával.
-Inni sem szokott? - Vonom fel egy pillanatra a szemöldökömet, kiragadva egy értékes információt a sok zagyvaságból, amit itt összehord nekem.
-Ez nagyon sok mindent megmagyaráz. - Mondom ezt inkább magamnak, mint neki. Ha tényleg nem szokott inni, és ez az első alkalma arra, hogy ennyire hulla részegre igya magát, akkor már értem, hogy miért van olyan állapotban, amilyenben. De ettől még nem lesz könnyebb a kialakult helyzet, és ez sem változtatja meg az elhatározásomat, hogy magammal cipeljem.

Szerencsére ezt viszonylag hamar is sikerül végrehajtani, Cameron pedig a hideg zuhany alatt találhatja magát. El tudom képzelni, hogy mennyire szar lehet: hajlamos voltam magamat jéghideg vízzel büntetni, mikor már elviselhetetlen volt a tény, hogy mennyire utálom magam, de legalább így esély van arra, hogy kijózanodik.
-Bízom benne, hogy ez segíteni fog. - Mondom hűvösen, igyekezve nem törődni azzal, hogy mennyire… védeni valónak tűnik ebben a pillanatban, ahogy ott remeg a hideg vízsugár alatt. Ezért is nem engedem meg, hogy kisétáljon, helyette visszatolom a zuhany alá, mikor ezzel próbálkozik. Egyáltalán nem számítok arra, hogy maradt a fiúban annyi erő, hogy ezúttal engem is magával rángasson a kegyetlen hidegség alá. Önkéntelenül is felszisszenek, amikor a víz elér engem is, de ha már így is úgy is vizes lettem, már nem megyek ki a zuhanyzóból, mert így legalább jobban rajta tudom tartani a szemem - plusz az sem egy utolsó szempont, hogy bármikor segíthetek neki, ha szükséges lenne.

-Nemsokára jobb lesz. - Ígérem meg neki már-már teljesen megenyhülve, és mielőtt bármi is megakadályozhatna benne, gyengéden kisimítok pár nedves tincset az arcából. Pár percig hagyom már csak szenvedni, amikor viszont látom, hogy a hideg most már csak rossz dolgot tesz vele, semmi jót, elállítom a zuhanyt.
- Jobb lenne, ha hánynál, jobban éreznéd magad. - Jegyzem meg miközben egy gyors varázslattal megszárítom a ruháit, és megint felnyalábolom. Ez alkalommal sokkal gyengédebben, és arra is figyelek, hogy ne szédüljön a kelleténél jobban, a mozdulataim lassúak, és nem hirtelenek, akkor sem, amikor újra leteszem az ágyamra.
-Ezt idd meg. - Nyújtok felé egy kis fiolát, amit az éjjeliszekrény egyik fiókjából szedek elő.
- Segít a hányingeren, ha úgy érzed, hogy nem tudsz hányni. - Magyarázom meg a funkcióját, majd fogom az egyik pokrócot és bebugyolálom, hogy biztosan felmelegedjen. Így olyan, mint egy tehetetlen kisfiú…

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Caspar & Cameron  Empty
Cameron Castillo
Szer. Jún. 30, 2021 6:43 pm
Caspar & Cameron

Az alkohol hatásai...

Mondtam, amit mondtam, nem ismételgetem magam és amúgy is egyre kevésbé vagyok képbe. A kérdésére tehát nem kap helyeslést, de talán felfogta elsőre is, hogy nem szoktam inni. De hogy mit magyaráz meg... arra csak hümmögök, majd elégedetlenkedek eleinte, hogy felkap, aztán már csak maradok nyugton és a hideg víz alatt térek magamhoz jobban, miközben próbálok lábaimon állni, nem engedni, hogy azok kicsússzanak alólam.
Nagyon-nagyon hideg van, egész testemben remegek és nehezen fogom fel azt, ami körülöttem történik. A férfi hangja is túl távolinak tűnik, akár csak a lénye, amely itt van előttem, de még sincs. Kavarog a világ, szédülök nem kicsit, de azt tudom, hogy a hideg alól menekülni óhajtok, ezért próbálok utat törni magamnak kifelé, de nem enged, hátam ismét visszakerül a falhoz, de nem hagyom ám ennyiben, húzom magammal Őt is felsőjénél fogva, a víz pedig csak ömlik és ömlik. Nagyon hideg, egyre jobban reszketek alatta és egyre szánalmasabban is festhetek, de szavai most kezdenek eljutni hozzám. Mit... mit keres Ő itt? És hol lehetek? Ekkor érint meg, simítva el hajamat, én pedig aprót nyelve nézek bele szemeibe, de nem dühös most ez a tekintet, inkább elveszett. Nem értem, hogy mi történik, én... én nem értek semmit, mégis a gesztust kedvesnek fogom fel, így aprókat bólogatok arra, amit mondott, minimálisan mozgatva csak fejemet, hogy nemsokára jobb lesz, majd végül lassan előre billen fejem és Caspar mellkasán támaszkodik meg. Így szuszogok és várom, hogy vége legyen, hogy elzárja a vizet, amikor pedig ez megtörténik némi fáziskéséssel felemelem fejem.
- Nem akarok... Azt se tudom, hogy kerültem ide... Nem vagyok jól... - motyogom, majd amikor érzem, hogy felemelne csak megkapaszkodom benne, de egyetlen szót se szólok, hagyom, hogy vigyen, majd amikor elfektet csak oldalra fordulok, felé. Nem jut eszembe az, hogy a cipőt le kéne vennem, se semmi ilyen értelmes gondolat, így a kérdés se, hogy vajon miért tart a férfi ilyen fiolákat az éjjeliszekrényében...
- Muszáj? - veszem el tőle kicsit megremegő kézzel, de nem akarom, még mindig nem, mégis, ha azt mondja igen, akkor fel fogom hajtani és ha hatni fog, nos... remélem hoz egy vödröt. De addig is magamra húzom dideregve a pokrócot és összehúzom magam.
- Maga is vizes... - nyúlok ki a pokróc alól egyik kezemmel és akaratlanul érintem meg felsőjét mellkasa környékén, mintegy tesztelve, hogy jól látom-e. Mi a fene folyik itt? Ez az egész nem lehet a valóság. De Ő vizes... meg fog fázni, így a plédet felé tolom és agyam furcsán működik most, ennyi alkohol elfogyasztása után.
- Hol vagyok? - ismeretlen a szoba, a hely... a pokróc illata, minden.
- Szédülök... minden forog... - motyogom, majd hanyatt fekszem, lehunyom szemeimet, de csak rosszabb lesz minden, így erősen két kézzel megkapaszkodom a takaróba vagy bármibe, ami alattam van és inkább kinyitom ismét szemeimet, hangosan zihálok, láthatóan nagyon nem volt jó ötlet ez a túlzott whisky fogyasztás, de így aligha lennék képes egyelőre elaludni vagy komolyabban pihenni. Jó lenne előbb, ha minden megállna.
Anonymous

Caspar & Cameron  Empty
Vendég
Szer. Jún. 30, 2021 7:36 pm

Cameron & Caspar
Nem tudom hova tenni az érzéseimet, amik a közelében állandóan ostromolnak. Utálnom kellene őt, idegesítőnek találnom, egy olyan valakinek akit messzire elkerülnék az életem során, mert egész egyszerűen nem vagyok vele kompatibilis, valamiért mégsem vagyok képes erre. Látok benne valamit, valamit, amit elrejt magában, ami miatt úgy érzem, hogy segítségre van szüksége, erre pedig különösen érzékeny vagyok, tekintetbe véve, hogy én sem vagyok problémáktól mentes. Egy nem túlságosan egészséges módon még vonzódom is hozzá - akármennyire is akarom ezt a tényt mélyen eltemetni magamban -, és sokszor nem tudok mit kezdeni azzal, ami a fejemben zajlik Cameron közelében. Mint ahogy most sem. Az egyik pillanatban még legszívesebben a fejét verném a falba, hogy hogyan lehet ennyire… szörnyen elveszett és gyenge, de a másik pillanatban meg pontosan ezért az okokért legszívesebben átölelném és megpróbálnám biztosítani arról, hogy minden rendben lesz, többé már nem kell félnie semmitől, mert megvédem. Megőrülök. Ez már biztos. Annyira tehetetlen és annyira rossz így látni őt, hogy szinte fizikai fájdalmat érzek, mikor rá nézek. Talán ezért is váltok át hirtelen nagyon gyengéd gondoskodásba, mintha már évek óta ismerném, pedig igazából rohadtul nem tudok róla semmit.
- Persze, hogy nem tudod, hogy kerültél ide, csodálkoznék, ha holnap bármire is emlékeznél ebből az estéből. - Mondom sóhajtva.

Problémáktól mentesen jutunk el az ágyamig, ahol le tudom őt tenni. Az elsődleges célom az, hogy felmelegítsem, a következő már inkább az, hogy jobban legyen, nem hiába adom neki a bájitalt.
-Igen, muszáj. Jobban leszel tőle, el fog múlni a hányinger pár percen belül. - Mondom ellentmondást nem tűrően, aztán csak csendben figyelem, hogy a bájital minden cseppje lecsússzon a torkán. Csak ezek után tudok azzal is foglalkozni, hogy levegyem róla a cipőjét, hogy kicsit kényelmesebb legyen neki a fekvés. Talán a ruháit is le kéne vennem… de ez egy olyan határ, amit nem feltétlenül szeretnék átlépni.
- Ne foglalkozz vele, én jól leszek. - Tolom vissza felé a plédet, és visszabugyolálom, hogy biztosan ne fázzon. Viszont most, hogy végre eszembe jutott az, hogy valójában én is vizes vagyok, egy gyors varázslattal magamat is megszárítom. Végül is, jobb, ha nem lesz megint ő is vizes miattam. Nem mintha most már tervezném őt bárhová is vinni, az ágy tökéletes lesz ahhoz, hogy jobban legyen.

- Látom a víz azért segített, kezdesz kicsit magadhoz térni, ha már kérdéseket vagy képes feltenni. - Mondom egy apró sóhajjal.
- A szobámban vagy. Nem akartalak a folyosón hagyni, különben ha más valaki talált volna rád, minden bizonnyal nevetség tárgya lettél volna, aminek gondolom nem örülnél. - Amikor azt mondja, hogy szédül megint elönt az aggodalom, pedig most már sajnos nem sok mindent tudok tenni érte. Várnom kell, hogy a bájital némiképp hasson, ha azt szeretném, hogy legalább az egyik tünete eltűnjön.
- Ha így fekszel attól csak rosszabb lesz. - Minden józan gondolatom ellenére leülök mellé az ágyra, és óvatosan, megint minden hirtelen mozdulatot mellőzve kicsit feljebb húzom az ágyon hogy félig ülő helyzetben tudjon nekem támaszkodni, amíg úgy igazítom a párnákat, hogy magasabban legyenek és ne teljesen legyen vízszintesen, amikor vissza dőlne.
- Így jobb lesz. Kevésbé fog forogni körülötted a szoba. Később majd ha kevésbé szédülsz rendesen is lefeküdhetsz, de egyelőre jobb lesz, ha így maradsz. - Tanácsolom neki halkan.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Caspar & Cameron  Empty
Cameron Castillo
Szer. Jún. 30, 2021 9:26 pm
Caspar & Cameron

Az alkohol hatásai...

Sohase akarnám, hogy bárki ilyen gyengének lásson, főleg nem Caspar Morrison, mégis úgy tűnik, hogy ez nem választás kérdése, mert mindez a valóság, én pedig itt vagyok, vele szemben, a jéghideg víz alatt. Fejem ráhajtom mellkasának, úgy tűröm csendben a hideget, akár csak apám büntetéseit szoktam, majd szavaira nagyot nyelek, de nem tudom összeszedni még magam annyira, hogy felnézzek egyáltalán rá. De ami még kellemetlenebb, hogy a mennék se menne, ahogy az se, hogy egyáltalán egyedül állva maradjak támasz nélkül. De nem is kell, mert felvesz és nemsokára már megszáradva, de még mindig nagyon dideregve egy puha ágyban találom magam.
- Jó... - motyogom a bájitalra, majd elveszem a fiolát és megiszom, ahogy azt kéri tőlem. Most nincs ellenkezés, se több kérdés, semmi bizonytalanság. Teszem, amit mond és meglepően kezes vagyok, pedig... pedig ilyen vagyok valójában, apám tett róla, akinek pedig a külvilág ismer, az csak egy olyan én, aki lenni szeretnék. Bár... ez se teljesen igaz. Bonyolultak ezek a dolgok, túlságosan is bonyolultak.
Érzékelem, hogy a cipőmmel babrál, de nem foglalkozok vele különösebben, gond nélkül ki tudja bújtatni lábaimat belőle és kerülhetnek elő a fekete zoknik, miközben én nekem feltűnik vizes öltözete. Ő vizes... nagyon vizes. A plédet felé tolom, de elutasítja, így csak szemeibe sandítok, majd dideregve húzom akkor magamra a takarót, próbálva elnyomni remegésem és fogaim összekoccanását. Talán tényleg jól lesz, mert varázsol, én pedig lassan felfogom, hogy egy számomra ismeretlen helyen vagyok. De vajon hol? És miért van Ő velem? Megjegyzését csak elfogadom és várom a válaszát, de arra, hogy a szobájába csak sóhajtok aprót, miközben még mindig erősen szorongatom a plédet, mint egyetlen mentsváramat, ami mintha segíthetne bármit is szédülésem ellen. De a hányingerem legalább kezd elmúlni, már... már nem kavarog a gyomrom.
- Nem... nem örülnék... - mondom halkan, majd Casparra nézek.
- De azt nem értem, hogy magát ez miért érdekelte és... miért hozott ide. - ismerem be. Próbálok kommunikálni vele, felfogni szavait és egyben a sajátjaimat jól megfogalmazni, de piszok nehéz, komoly erőfeszítést és koncentrációt igényel, akár csak az, hogy ne forduljak le az ágyról. De arra, hogy rosszul fekszem nem tudok mit mondani, fogalmam sincs, hogyan kellene. Csak figyelem, ahogy mellém ül, majd amikor felhúz, akkor mint egy baba hagyom magam de finoman nekidőlök és akaratlanul is elmosolyodom cseppet.
- Jó illata van... - miket hordok itt össze? Fel se fogom, csak lehunyom picit szemeimet, miközben hagyom, hogy magyarázzon és igazgassa el az ágyat. Ez így most jó... ez így most annyira kényelmes, hogy magamtól vissza se dőlök, csak ha Ő dönt, mert úgy érzem, hogy el tudnék itt aludni helyben.
- Asszem az adósa vagyok... - ez kétségtelen, bár hogy erre holnap mennyire fogok emlékezni... na az majd elválik.
Anonymous

Caspar & Cameron  Empty
Vendég
Szer. Jún. 30, 2021 9:57 pm

Cameron & Caspar
Az, hogy ennyire megadóan tűr mindent, annyira nem vall rá. Olyan, mintha bármit megtehetnék vele lényegében és azt is ugyanilyen passzívan, mindenféle tiltakozás nélkül viselné el, ez pedig szörnyen aggasztó. Mégis mi történhetett vele, hogy ilyen? Miért alakította ki magában azt a fennhéjázó, ki ha én nem személyiséget? Mit akar ennyire elrejteni? Talán pont ezt a tehetetlen énjét? Kérdések ezrei cikáznak végig a fejemen, miközben figyelem őt, de tudom, hogy nem most van a megfelelő alkalom arra, hogy most ezzel foglalkozzak. A prioritásom most egyedül ő, és akármilyen kapcsolatban voltunk és vagyunk egymással, ami nem feltétlenül pozitív, nem hagyhattam magára. Egyszerűen nem ment, és tudom, hogy bármikor újra gondolkodás nélkül berángatnám a szobámba, ha arra lenne szükség. Örülök, hogy én találtam rá és nem más, valaki rosszindulatból sokkal inkább ki is használhatta volna ezt az engedelmes énjét. Még szerencse, hogy én nem ilyen ember vagyok, pedig aztán velem is vannak bőven problémák, ezt elismerem. Csak akkor kezdek némiképp megnyugodni én magam is, amikor kezdem látni rajta a változásokat, azt hogy jobban van, mert ez legalább azt jelenti, hogy biztos, hogy nem lett alkoholmérgezése. Nem csodálkoztam volna azon se, amilyen állapotban találtam rá.
- Sejtettem. Meg akarod tartani a mások előtt kialakított Cameront. - Jegyzem meg egy nagyon halvány mosollyal.

- Hogy őszinte legyek én magam sem értem teljesen az indokaimat. Nem csak te vagy az egyetlen, aki álarcot visel mások előtt, én is előszeretettel játszom meg magam és teszek úgy, mintha senki sem érdekelne, de ez koránt sincs így. Egyik diákomat sem láttam volna szívesen olyan állapotban, mint amilyenben téged találtalak, és senkit nem hagytam volna magára, még téged sem, pedig nem kifejezetten vagy a szívem csücske. - Mondom el az indokaimat. Általában is nyílt és őszinte szoktam lenni akkor, ha a véleményemről van szó, de ezúttal még bátrabb vagyok ebben a tekintetben, hiszen tudom, hogy nem fog az egészre emlékezni. Ez pedig alaposan megkönnyíti a dolgomat. Könnyebb előtte kimutatnom azt, hogy képes vagyok másokkal törődni, mintha tisztában lennék azzal, hogy ezt később mindenféle szégyenérzet nélkül a szememre vethetné. Ezért… az sem igazán zavar, ahogy nekem dől. Sőt… de ezeket a gondolatokat nem hagyom a felszínre törni. Nem tehetem, mikor így is túlságosan kiszolgáltatott helyzetben van. A megjegyzését pedig, habár megjegyzem, de úgy döntök, hogy jobb, ha inkább nem kommentálom.

-Ó, de még mennyire, hogy az adósom vagy. - Értek vele egyet, miközben teljesen tudattalanul kezdem simogatni a haját. Szinte alig érezhetően, és nem is veszem észre, hogy ezt csinálom.
- Nem kell mindennap hulla részeg diákokat beráncigálnom a szobába, és közös zuhanyt sem szoktam velük venni. - Jegyzem meg egy kis mosollyal, de aztán elkomorodok egy pillanat alatt.
- Mi okozta azt, hogy ilyen felelőtlenül viselkedj? Miért vágtad meg magad? - Kérdezek rá pár pillanatnyi hallgatás után, miközben az ujjaimmal még mindig a haját simogatom.
- Persze nem kell válaszolnod, ha nem akarsz. De eléggé aggasztó, és úgy érzem segítségre van szükséged. Ha nem nekem mondod el, akkor mondd el olyasvalakinek, akiben megbízol és akivel tudsz erről beszélni. Nem érdemes a terheket önmagadban cipelni a végtelenségig, mert csak még elcseszettebb leszel, mint amilyen alapból is vagy. - Mondom egyáltalán nem rosszindulatúan, csak egyszerű tényként.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Caspar & Cameron  Empty
Cameron Castillo
Szer. Jún. 30, 2021 11:23 pm
Caspar & Cameron

Az alkohol hatásai...

Teljesen szétcsúsztam az alkoholnak köszönhetően és ilyen mennyiségben úgy tűnik, hogy más hatása van a szervezetemre, mint amikor az auroros csapatépítőn sörözgettem. De lehet, hogy az ital fajtája teszi, fogalmam sincs, de semmi erőt se érzek magamban, annyira rosszul leszek, így valóban tehetne most nagyjából bármit velem a férfi... De vajon másnál is hasonlóan reagálnék? Fogalmam sincs. Szavai hallatán viszont csak kicsit morogva tekintek felé.
- Az én vagyok, nem kialakított! - javítom ki, mert sérti ám azt a fránya büszkeségem. Az is én vagyok, mert egy személyiség eléggé összetett, több rétegből áll, ahogy én magam is. A jellemem nem olyan könnyen kiismerhető, mint azt egyesek képzelik és erre most már Morrison is rájöhetett. Következő monológjára próbálok teljesen odafigyelni, koncentrálni a szavaira, mégis nehéznek érzem, de igyekszem...
- Nem viselek álarcot... - gyermeki dacosság, de talán igaza van. Félrepillantok, majd hallgatom tovább. Más ember lenne, mint amilyennek láttatni engedi magát? Komolyan?
- Azt tudom... De mégis mi a baja velem? Miért utál ennyire? - pillantok fel rá lassan, mert tudni akarom, jelenleg mindennél jobban vágyom a válaszra... arra a válaszra, amire talán emlékezni se fogok holnap. Nekidőlök ez után, ahogy felhúz magához és nem is fekszem vissza, csak teszek egy halk megjegyzést, ami csak úgy kicsúszik ajkaim közül, majd jelzem, hogy tudom, hogy az adósa vagyok. Úgy tűnik egyetértünk, keze érintése viszont idegen érzésként hat, egy pillanatra bele is remegek, mert... nem szoktak nekem kedveskedni, senki. Egy picit meg is feszülök talán, de aztán izmaim engednek, halkan szusszanok és csak lehunyom szemeimet, nem tolom el és én se húzódom el, engedek tehát tettének, mely jóleső... nagyon kellemes.
- Én se híresztelném... - mosolyodom el. Már a közös zuhanyt, mert hát tök furcsán néznének ránk és amúgy is.
- Nagyon hideg volt... - remegek meg a gondolattól is, majd húzom kicsit jobban magamra a plédet, de még mindig maradok Casparnak dőlve. A következő kérdésére viszont nagyot nyelek, majd letekintek bal tenyeremre, ahol már semmi jele sincs a korábbi vágásnak.
- Ez... bonyolult. De nem akartam kárt tenni magamban, az nem tudom, hogy honnan jött... nem éreztem, hogy fáj. - ismerem be, majd a további szavai elgondolkodtatnak.
- Nincs olyan ember... Én... senkiben se bízhatok meg. Az túl veszélyes lenne. - egyszerűbb mindenkit eltolni magamtól, ez a taktika eddig bevált és bár nehéz volt kezdetben, mégis biztonságosabb. Apám miatt.
- Tudom, hogy elcseszett vagyok, és én mindent elrontok... pedig nem akarok. Apám is csalódott bennem és mindjárt itt a nyár... - nem akarok hazamenni. Nagyon nem, ahogy erről se akarok beszélni, de egyben mégis. De nem szabad, nem tehetem, mégse tudok olyan határozottan nemet mondani, mint józanul tenném.
- Nem akarom, hogy bárki megtudja, hogy ilyen gyenge voltam. Kérem! - nézek fel rá, szemeimben pedig félelem csillan.
- Apám soha se bocsájtaná meg! Kérjen bármit cserébe, de ne jelentse az esetet. - beindul a védekező mechanizmusom, a félelem átjárja testem, mert ha apám erről tudomást szerez... vagy akár az aurorok, akkor alkalmatlannak nyilváníthatnak, ez pedig nem történhet meg. Minden széthullana körülöttem, kitagadnának, én... én egy senki lennék utána, apámtól pedig amit kapnék, azt fogalmam sincs, hogy vészelném át. Egyre nehezebb, mert... mintha egyre agresszívabb és őrültebb lenne. Nem akarok több fájdalmat, így is viselem legutóbbi tette nyomait testemen, tett róla, hogy ne gyógyulhassanak be.
Anonymous

Caspar & Cameron  Empty
Vendég
Csüt. Júl. 01, 2021 4:03 pm

Cameron & Caspar
Önkéntelenül is elmosolyodok, amikor végre látom visszavágni, mert ez jelzi számomra, hogy tényleg kezd jobban lenni. Nem veszekedne velem arról, hogy rosszul látom a dolgokat, ha nem így lenne, ez pedig megnyugtató érzés.
- Biztos vagyok benne, hogy így van… egy részében. De szerintem csak felerősítesz magadban pár tulajdonságot, és hagyod hogy azok kerüljenek előtérbe. Persze, ezt addig biztosan nem tudhatom, amíg nem ismerlek meg jobban, és nem is igazán tervezem azt, hogy ez így legyen, az hogy a véletlen miatt úgy alakult, hogy pont én találtam rád hulla részegen a folyosón… nos… az egy egészen más dolog. - Vonom meg egy kicsit a vállaimat. Tényleg nem tervezem azt, hogy jobban megismerjem, habár a mai után, és azután a bizonyos edzőteremben balul első találkozó után el kell ismernem, hogy még az eddigieknél jobban is felkeltette az érdeklődésem. Kíváncsi vagyok arra, hogy miért olyan, amilyen, és habár magam előtt is szeretem tagadni, de valójában nagyon is szeretném megismerni Őt.
- Minden ember álarcot visel, mert az társadalmilag elfogadott. Mindenki csak akkor lesz igazán önmaga, ha zárt ajtók mögött van. Nyilván itt is vannak kivételek, de azok, akik nem úgy viselkednek, ahogy mások elvárják tőlük, azoknak sokkal nehezebb élettel kell szembenézniük. - Tapasztalatból beszélek, nem hiába nem vállaltam fel önmagam soha a nagy nyilvánosság előtt és kétlem, hogy ez valaha is változni fog.

- Az utálat kissé talán erős szó. - Mondom halkan. Újra felteszi ugyanazt a kérdést, amit az edzőteremben is hallottam, és habár válaszoltam neki, talán ő is érezte, hogy amit elmondtam, az mind csak az igazság egy része volt.
-Azokon kívül a dolgokon kívül, amit a múltkor voltam, nem igazán van oka. Vannak olyan dolgok, amiket magamban kell elrendeznem, és ennek egy részét önkéntelenül is rád vetítem ki. Ennek pedig nincs különösebb oka, hacsak az nem, hogy én is emberből vagyok és hajlamos vagyok a saját problémáimat úgy kezelni, hogy próbálom valahogy figyelmen kívül venni azokat. Ez viszont nem jelenti azt, hogy utálnálak. Sőt… - Egy pillanatra megállítom magam, de úgyse fog emlékezni erre. Legalábbis ezzel hitegetem magam.
- A viselkedésed sokszor bosszantó és fel tud idegesíteni, de téged, mint embert, nem utállak. Vannak olyan dolgok benned, amiket még kifejezetten értékelek is. - Vallom be neki. Örülök annak, hogy most ilyen közel vagyunk egymáshoz, mert könnyebb ezeket a dolgokat kimondani úgy, hogy ha nem néz a szemeimbe. Ahogy az is tény, hogy valószínűleg soha többé nem fogunk megint így lenni. Nem fogom többé simogatni a haját, ahogy az sem fog többé megtörténni, hogy majdhogynem ölelgetem itt az ágyban, ő pedig hagyja. Akármennyire is jó érzés legyen ez, hiszen Cameron most nem teljesen önmaga, csak az alkohol miatt ilyen, és habár az alkohol ugyan előhozza másokból az igazi énjüket, kétlem, hogy ezt az énjét a jövőben újra megmutatná nekem. Ezért kénytelen vagyok ezt a rövid kis epizódot elzárni majd az elmém legmélyére, mint ahogy már olyan sok mindennel tettem az életem során.

- Sejtettem. - Nevetek halkan, amikor szóba kerül, hogy a mostani helyzetről egyikünk sem fog szívesen beszélni mások előtt. Talán az is jobb lett volna, ha meg sem történik, mert akkor nem kellene ezekkel a zavaró gondolatokkal foglalkoznom, amik már alapból is kínoznak vele kapcsolatban.
- Persze, hogy hideg volt. De legalább meg is lett a hatása, nem igaz? - Kérdezem és amikor megremeg, akkor közelebb húzom magamhoz és most már tényleg átölelem. Persze, csak akkor, ha nem tiltakozik, mert ha így tenne, akkor nagyon hamar elengedném.
- Nem gondolkodtál… de ez akkor sem normális, és remélem ezt tudod. - Lesz kicsit szigorúbb a hangom. Nem szeretném, hogy ez a jövőben még egyszer bármilyen formában is megtörténjen vele. A következő dolgokat csendben hallgatom végig, és… be kell ismernem, hogy szörnyen aggasztó, mindaz, amit hallok. Sokáig csak csendben vagyok, a kétségbeesett kérésre sem reagálok sokat, magamban el kell rendeznem pár dolgot, mielőtt meg tudnék szólalni, mert ez… sok mindenre magyarázatot adott számomra.
-Szóval nincsen olyan közeli barátod, akiben feltétel nélkül megbízhatnál, és minden problémádat egyedül cipeled. - Jövök végül következtetésre.
- Attól félsz, hogy apádnak csalódást okozol, és tartasz a nyártól, és attól, hogy haza kell menned. Úgy viselkedsz, mint aki megszokta azt, hogy sérüléseket szerez, jól bírod a fájdalmat… minden az apáddal kapcsolatos, ugye? - Kérdezem halkan.
- Bánt téged? - Teszem fel nyíltan a következő kérdést. Nem igazán számítok arra, hogy válaszolni is fog rá, de szinte már biztos vagyok benne, hogy ez a helyzet.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Caspar & Cameron  Empty
Cameron Castillo
Csüt. Júl. 01, 2021 9:03 pm
Caspar & Cameron

Az alkohol hatásai...

A fiolában lévő bájital valószínűleg használ, mert már nincs olyan erős hányingerem, mint amilyen volt és a szédülésem is mintha javulna. Bár ezen segíthet az, hogy az ágyban pihenek és a hideg fürdő is talán jót tett, bár azért nem volt éppen humánus módszer.
- Ez nem a maga dolga, nem kell, hogy kedveljenek... nem kell, hogy kedveljen. - hiszen most mondta ki teljesen világosan, hogy nem is akar megismerni, csak rám talált és ide hozott, nincs ez mögött több. Akkor meg legyen csak mindegy a számára, hogy milyen az igazi jellemem és mi az, amit nem mutatok meg bárkinek. Bár a mostani gyengeségemet se tervezem, mégis... vagyok, aki vagyok, még talán én se ismerem saját magamat igazán.
Igaza lenne abban, amit ez után mond, hogy mindannyian álarcot viselünk, hogy megfeleljünk a társadalmi normáknak? Mindenki ilyen lenne? Elgondolkodtat, talán túlságosan is, de hát ittasan az ember képes különösen sokat merengeni egyes dolgokon...
- Meglehet... - végül hangosan csak ennyit mondok ki, de láthatja rajtam, hogy az agyam kattog, bár azt nem biztos, hogy sejti, hogy a szavait gondolom át, majd teszem fel azt a kérdést, ami korábban már elhangzott, mégse éreztem teljesen őszintének a válaszát. Talán most se lesz az... de ki tudja.
- Én nem érzem erősnek. - pillantok felé. Bár most nem úgy tűnik, mintha gyűlölne, utálna... jó távolra kívánna. Most olyan más és tudom, hogy én is.
- Remek. Tehát rám vetíti ki a fusztrációját... ez igazán csodálatos. - morgom, de ez a morgás valahol talán aranyosnak hathat. A sőtnél viszont feljebb szalad a szemöldököm, miközben felé pillantok. Sőt? Jól hallottam? Várom, hogy folytassa...
- Mint például? Mesélhetne néha az érdemeimről is. - vigyorodom el akaratlanul, mert ki ne szeretné, ha dicsérik? Persze számítok rá, hogy ebből semmi se lesz, miközben továbbra se távolodom el, magam sem értem, hogy miért, ahogy azt se, hogy miért nem furcsa most ez, de stabil végre minden és nem szédülök, szóval... jó nekem így, ahogy a hajamat ért simítások is kellemesek. Nem igazán tapasztaltam még ilyet és bár volt csaj, aki a hajamba túrt szex közben, az... az más volt. Ez sokkal inkább törődő, olyasmi, amit az ember közeli családtagjai csinálnak. Nem értem, hogy Caspar miért teszi és most eszembe se jut rákérdezni, csak csendben kiélvezem a rövid pillanatot, mert én is tisztában vagyok vele, hogy többé ez nem ismétlődik meg. Ami viszont történt, az jobb, ha itt marad, kettőnk közül és ezzel kapcsolatban egyet is értünk, a hideg vízre viszont gondolni se akarok. Beleremegek már az emlékbe is, mert pfú de rossz volt! De megérdemelte, hogy behúzzam magamhoz, mégha nem is teljesen direkt csináltam. Fogalmam sincs, hogy miért tettem.
- Az a hatása, hogy majdnem jégkockát csinált belőlem? Persze... - be nem ismerném ám, hogy igaza volt, legalábbis eleinte, de ajkamra mosoly húzódik, majd ahogy megérzem, hogy átölel eleinte ismét picit megfeszülök, majd... majd beledőlök karjaiba és halkan szusszanok. Miért ölelget egyáltalán? Hiszen nem is kedvel és én se őt. Ez nem normális, mégis annyira jó és muszáj ismét beszívnom az illatát.
- Talán... talán hatott... De eléggé náci módszer volt. - jegyzem meg. Igen, tudom, hogy kik voltak azok a nácik, hogyne tudnám, de bele nem mennék a témába, inkább csak maradok közel, de én nem érintem Őt, az... az nem menne. Szimplán csak hagyom a kedveskedést. Most jó így... nagyon jó.
- Én se vagyok normális, nem is tudom mit vár. - nem hat meg a szigorúbb hangvétel, de elgondolkodtat mindaz, amit mond és nemsokára beszélni kezdek. De túl sokat, hallgatnom kéne, mégis a félelem előtérbe kerül, nekem pedig jól tudom, hogy szívességet kell kérnem. Apám nem tudhatja ezt meg, ahogy az aurorképzőn se senki, se itt az egyetemen. Ennek is titoknak kell maradnia, mert az egész életem dugába dőlne. Fel is pillantok rá lopva, amikor túl sokáig marad csendben, de a barát téma nem tartozik éppen a kedvenceim közé.
- Ne mondja, hogy ezen most meglepődött. Senki se kedvel igazán, tudja maga is. - és ez mindig így volt, de sose mutattam ki egy pillanatra se, hogy ez zavarna, fájna... hogy másra vágynék. De most kikövetkeztetheti, tessék most hallhatja. De a továbbiakra megremeg ajkam, ismét aprót nyelek, szívverésem pedig felgyorsul. Nem... nem tapinthat rá ennyire a valóságra. Vagy mindent tényleg ennyire elé tártam? Mekkora hülye vagyok!
- Nem... ez... ez nem így van. - már semmi se. Tagadnék mindent, mi az igazság és talán átlátszó is vagyok. Ez nem lehet. Végül elhangzik a nagy kérdés, ami kizökkent és hirtelen húzódom el.
- Dehogy bánt, a fia vagyok! - az ágy szélére próbálok húzódni, majd lemászni róla, hogy talpra álljak, de rendesen megszédülve visszaesek az ágyra. A fenébe már!
- Én most... most mennem kell. - fel se tűnik, hogy cipő sincs rajtam, ismét felkelek és bizony szándékomban áll kijutni valahogy innen, minél messzebb menekülni Caspar Morrisontól. Akkor is, ha ide-oda botorkálok, már ha egyáltalán hagy felkelni. A félelem úrrá lesz rajtam, mert túl sokat beszéltem. Hatalmas hibát követtem el és most már mindent tud. Nem szabad megtudnia. Nekem kellene elrendeznem, tennem róla, hogy ne beszéljen, de most képtelen vagyok rá. Minden szétcsúszik körülöttem, úgy érzem elveszek.
Anonymous

Caspar & Cameron  Empty
Vendég
Pént. Júl. 02, 2021 3:04 am

Cameron & Caspar
- Mindenkinek kell valaki, akiben feltétel nélkül megbízhat. - Jegyzem meg csendesen arra, hogy nem szükséges számára, hogy bárki is kedvelje.
- Kell ahhoz, hogy az ember ne őrüljön bele a magányba. Én is tudom ez milyen, nem sok barátom volt és van, de aki volt… ő olyan volt, aki teljes mértékben ismert engem. Mindent tudott rólam, amit csak lehetséges, talán még olyan dolgokat is, amikkel saját magam sem voltam tisztában. Mindenkinek kell egy ilyen ember az életében, mert előbb-utóbb túl sok lesz a teher, amit saját magunkban hordozunk. - Nem kioktatásnak szánom a szavaimat, egyszerűen csak tanácsként. Hiszen pont én beszélek? Amióta Matt meghalt senkit sem tudtam olyan közel engedni magamhoz, ez pedig nagyon sok mindent elárul arról, hogy igazából mennyire is magányos vagyok. Szóval tökéletesen át tudom érezni Cameron helyzetét, ha ő is ugyanígy van ezzel, márpedig a szavaiból erre tudok következtetni.
- Persze, ez csak az én véleményem. Nyilvánvalóan semmi okod arra, hogy hallgass rám. - Fejezem be a gondolatmenetemet.

- Tényleg ennyire úgy tűnik, mintha utálnálak? - Kérdezem halkan. Soha sem ez volt a célom, de azt hiszem nem is vagyok túl jó abban, hogy az emberekkel bánjak, akármennyire is szeretnék ezen a területen fejlődni.
- Egyszerű ezt tennem, mikor úgy viselkedsz, ahogy. - Mosolyodok el önkéntelenül is a morgására.
- Abból mi hasznod lenne, ha az érdemeidről is beszélnék, amikor amúgy is el vagy szállva magadtól? - Kérdezek vissza már-már derűsen.
- Egyébként pedig értékelem benned, hogy kitartó és tanulékony vagy. Elismerem, hogy jók a reflexeid, és jól bírod a gyűrődést, pedig tényleg nem könnyítem meg a dolgod. - Mondok neki pár dicsérő szót, még mindig abban bízva, hogy erre az estére úgysem fog emlékezni, ha pedig mégis, akkor valószínűleg azt fogja gondolni, hogy biztos csak képzelte, hogy ezeket mondtam neki.

- Azt tökéletesen megérdemelted. Ahogy azt is, hogy egy kicsit tovább tartottalak a víz alatt, mint szükséges lett volna… amilyen ostobán és meggondolatlanul viselkedtél, ennyi a minimum, ami járt neked. - Teljes meggyőződéssel mondom ezt, és hiszek is a szavaimban, tényleg megérdemelte. Saját magát hozta ebbe a lehetetlen helyzetbe, viselje csak a következményeket.
- Egyébként pedig nem felejtettem el, hogy engem is behúztál a víz alá. Abban biztos lehetsz, hogy én holnap semmit nem fogok ebből az egész kis közjátékból elfelejteni. Én a helyedben alaposan elgondolkoznék ezen. - Kegyetlen lennék? Ugyan… akkor lennék kegyetlen, ha ott hagytam volna a folyosón kínlódni. Ami nem történt meg, de egyelőre még mindig nem tudom eldönteni így utólag, hogy ez az egész mentőakciósosdi jó ötlet volt-e, vagy sem. Azt hiszem ez már csak reggel fog kiderülni igazán.

- Nem, valóban nem vagy normális, de azért ott is vannak határok. - Mondom sóhajtva. Tényleg aggódtam miatta, amikor rátaláltam. Aztán… komolyabb témákra terelődik a szó. Az apjára. Arra, hogy esetleg bántja őt. Amikor pedig így reagál… egyből tudom, hogy a kérdésemre egyértelműen igen a válasz. Cameron ezzel a viselkedéssel teljes mértékben elárulta magát, az, hogy ennyire menekülni akar, az hogy ennyire tiltakozik, mindent elárul. Ez pedig igen csak aggasztó, figyelembe véve, hogy milyen közel is van az a bizonyos nyári szünet. Az agyam egyből működni kezd, lehetséges megoldásokat talál - még én magam sem igazán tudom, hogy pontosan miért -, de azt sem hagyhatom, hogy ebben az állapotban elmenjen, mert még egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy jól lenne.

- Cameron. - Szólok rá, nem dühösen, inkább gyengéden és mielőtt felkelne már nyomom is vissza az ágyba.
- Nem mehetsz sehova ilyen állapotban. Nem kérdezek többet, a te magánéleted. Ha szeretnéd nem is beszélünk róla soha többet. - Biztosítom, miközben újra betakarom.
- Pihenj. Próbálj meg aludni, az jót fog tenni. - Kelek fel mellőle.
- Gondolod, hogy már vagy olyan jól, hogy át tudj öltözni egyedül? Valószínűleg kényelmesebb lenne úgy aludni. Itt hagyok neked egy pizsamát, kicsit talán nagy lesz rád. - A szavaimnak eleget téve már veszem is elő az említett ruhadarabokat a szekrényemből és az ágyra teszem mellé.
- Mielőtt elaludnál, igyál egy nagy pohár vizet, és ha felébrednél éjszaka, igyál még egyet, segíteni fog a holnapi fejfájáson. - Már varázsolok is az éjjeliszekrényre egy nagy kancsó vizet és egy poharat.
- Ha bármi másra szükséged lenne, az irodámban leszek. - Bökök az ajtóra, ami oda vezet.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Caspar & Cameron  Empty
Cameron Castillo
Pént. Júl. 02, 2021 8:21 am
Caspar & Cameron

Az alkohol hatásai...

- Nekem nem kell. Eddig is megvoltam. - jegyzem meg, természetesen direktbe tiltakozva szavai ellen, hiába tudom mélyen belül, hogy amit mond, az nagyon is igaz. De arra nem számítok, hogy a saját példájával jön és így mutat meg magából többet, mint talán kellene. Pedig kettőnk közül úgy rémlik, hogy csak én ittam. Mi ez a nagy őszinteség, pont velem szemben?
- Én megvagyok ilyen ember nélkül is... Amúgy se teremnek minden bokorban. - tehát nem éppen egyszerű rálelni olyan valakire, akiben meg lehet bízni. De amit mesél arra hümmögök egy kicsit.
- Múlt időben fogalmaz... meghalt? - kérdezek rá, pedig talán nem kellene, de ittam, így eléggé másként visekedem, mint egyéb esetben tenném, de ezt Morrison is tudja, ebben biztos vagyok, különben nem ülne így mellettem és birizgálná a hajam. Fogalmam sincs amúgy, hogy miért teszi, hogy miért akar egyáltalán a közelemben maradni, ahogy arról se, hogy én miért érzek ugyanígy és miért nem távolodom el jó messzire.
- Eléggé... - felelek a kérdésére, mert hát már Holdennek is mondtam, hogy szerintem ez a pasi utál engem, szóval... nem hazudok.
- Ösztönzésről még nem hallott? Pedig kettőnk közül elvileg maga a tanár... - pillantok fel rá, de aztán már vigyorgok azon, hogy el vagyok szállva magamtól, mégse bánnám, ha az egomat építgetné egy kicsit. Meg is lep, amikor megteszi.
- Na látja? Megy ez... A végén kiderül, hogy tényleg nem utál annyira. - és hogy mire fogok ebből az estéből emlékezni, nos... az majd reggel kiderül. De a hideg zuhanyt szerintem esélytelen, hogy elfelejtsem, Caspar pedig nem tagadja le, hogy direkt tartott a víz alatt tovább. Mondom én, hogy náci módszer... szadista a pasas.
- Milyen remek büntetési módszer... - húzom el a számat. Kezet foghatna apámmal, szerintem még jól ki is jönnének, főleg, ha az én kínzásomról van szó. Áh, nem is akarok erre gondolni.
- Mondanám, hogy jó mókának tűnt, de igazság szerint fogalmam sincs, miért tettem. Kicsit kuszák az emlékeim... - már most. Mi lesz reggel? De a fenyegetés azért elhangzik tőle, és meg se kellene rajta lepődnöm. Tudom, hogy Ő emlékezni fog és azt is, hogy mekkora fegyvert kapott a kezébe velem szemben. Pontosan ezért kell majd megkérnem arra, amire, hogy mindezt ha nehezére esik is, tartsa titokban. Az adósa leszek, biztosan kitalálja majd, hogy mivel tudnék törleszteni. Már ha nem akar kirúgatni, mert akkor nos... itt a nagy lehetőség.
- Tudom, hogy nagy szarban vagyok... - kár ecsetelnie, bár azt továbbra se értem, hogy mégis miért ölel, de egy kicsit még maradnék így, hiába mondja azt, amit. Valahogy jelenleg még csak meg se rémít.
- A határok nem nekem valóak... - jegyzem meg elvigyorodva, de ez csak amolyan random válasz, amit rávágok szavaira. Csak úgy jönnek, majd tova is szállnak. Nem akarom elfogadni azt, amit mond, így könnyebb. De a beszélgetésünk folytatása olyan irányt vesz, amit nem szabadna, így a menekülés mellett döntök, én se tudom, hogy miért. Nem szoktam megfutamodni, nem vagyok gyáva, most mégis tudom, hogy nem vagyok képes erre a beszélgetésre úgy, ahogy kellene és nem mondhatok olyat, amit megbánnék, hiába tettem már meg. Elhúzódom, próbálok felkelni, de csak az erős kezek húzását érzem, miközben nevemet mondja és esélytelen lesz akár csak felkelnem is.
- Hagyjon már... - végül eldőlök az ágyon, ha már benyom, majd halkan szusszanok. A fenébe már!
- Szeretném... - fordítom el a fejem tőle, nézek inkább a másik irányba, de igazság szerint nem látok semmit, csak a múlt emlékeit lelki szemeim előtt. Nem akarok erről a témáról beszélni soha, senkinek. Túl fájó, túl mélyre ható... Ennyire mélyre még senkit se engedtem, nem jöhet Ő se tovább, nem használhatja ki ennyire a helyzetet, pedig érzem magamban, hogy megtette.
- Ne, melegem van... - tolom el most már a pokrócot, hogy ne takargasson már, mint egy gyereket. És még ezek után próbáljak meg aludni... Bár... nem érzem most már olyan ébernek magam, talán menni fog. Felpillantok rá, ahogy felkel, majd a kérdésére csak értetlenül pislogok.
- Persze... - hogyne lennék már jól? Hát nem látszik?
- Minek? Nem vagyok már gyerek, hogy pizsamában aludjak... - főleg nem az övében fogok. Ha elő is veszi a pizsit, akkor se fog érdekelni, mert bele nem bújok. Nem szokásom ilyesmit magamra aggatni, főleg nem egy kényelmes alváshoz. Mindenesetre kezeim pólóm aljához csúsznak, majd egy könnyed mozdulattal húzom le magamról a felsőmet és teszem az ágy szélére, nem zavartatva magam, hogy meztelen felső testem most a másik elé tárul. Látott már férfit gondolom nem egyet, Ő is hasonlóan festhet. Elég izmos vagyok, látszik, hogy odafigyelek magamra, szóval nincs okom szégyenlősködni. Ez után ujjaim már az övnél matatnak, amivel azért kicsit szerencsétlenkedem, hogy ki tudjam oldani, de előbb-utóbb csak megoldom, majd a gombbal is elbaszok egy kis időt morgolódva. Milyen nehéz már ittasan vetkőzni... De csak kigombolódik, a cipzár is enged, majd megemelem hátsómat és lehúzom magamról a nadrágot is, ami csatlakozhat a felsőmhöz, így marad egy fekete boxer rajtam. Nem az a full laza fajta, inkább az a testre simulós. Remélem elégedett, levetkőztem, ahogy kérte, ha pedig a pizsit tukmálná, simán eltolom magamtól.
- Jól van ... - forgatok szemet, de mintha az apám lenne. Vagyis nem, Ő így sose gondoskodna rólam, de képletesen... Feljebb ülök, ahogy kérte, iszok hát egy nagy pohár vizet, majd ez után eldőlök az ágyban és eszembe se jut a nagy kérdés, hogy Ő vajon hol alszik majd.
- Ühüm... - felfogom, hogy hol lesz, de már nem nézek az ajtó felé, csak elfordulok, lábammal átölelem a takarót, kezemmel a kispárnát és behunyom szemeimet, a hátam viszont így Caspar elé tárulhat, amin nos... akad nem egy árulkodó jel arról, hogy apám hogy bánik velem. Több hegesedett sérülést láthat, melyekből nem megállapítható, hogy pontosan mi okozta. Varázslat vagy valami fizikai tárgy... Az öv csatja kemény tud lenni és rendesen torzítja a testet, ha érintkezik vele, de a varázslatnak hála nem gyógyult be, a fájdalom így tovább tartott, van, ahol még látszik, hogy gyógyulófélben van. Elvégre nem volt olyan régen az a csapatépítő, apámban pedig elkattant valami az ottani tettem következtében.
Ha magamra hagy, akkor minden bizonnyal rövid időn belül elalszok, nem horkolok, csak forgolódok, nem alszok túl jól, de ez se újdonság már, reggel pedig ha magamhoz is térek visszaalszok szédelegve, világomról se tudva jó ideig.
Anonymous

Caspar & Cameron  Empty
Vendég
Szomb. Júl. 03, 2021 2:53 am

Cameron & Caspar
-Lehet, hogy ezt gondolod, de tévedsz. - Mondom teljes meggyőződéssel. Azért tudom ennyire biztosra, mert én is ilyen voltam, sőt most is olyan vagyok, de nekem legalább volt olyan szerencsém, hogy megtapasztalhattam az ellenkezőjét is a dolgoknak. Kár, hogy nem tartott sokáig.
- Amikor ennyire makacsul próbálsz meggyőzni arról, hogy nem lehet igazam, olyan vagy, mint egy gyerek, aki semmi pénzért nem hajlandó megenni a zöldséget a tányérjáról, mert az egészséges és az nem lehet finom. - Igazából még egészen jól is mulatnék ezen a keményfejűségen, ha épp nem neki akarnék jót, de talán nem is most van itt az ideje annak, hogy ilyenekkel győzködjem. Nem mintha máskor lenne rá jó alkalom, ha teljesen józan lenne valószínűleg meg sem igazán hallgatna. A következő kérdésére viszont elkomorul egy pillanatra a tekintetem. Erről sosem egyszerű beszélni, akármennyire régen is halt meg Matt.
- Igen. Meghalt. - Válaszolom szűkszavúan, nem menve bele a részletekbe. Semmi köze hozzá, és le merném fogadni, hogy nem is igazán érdekli.

- Azt ösztönzöm, aki meg is érdemli. - Vágok vissza egyből, azt pedig be kell látni, hogy habár volt pár dolog amiben kiemelkedő volt az óráimon, a viselkedésével ezeket a pozitív gondolatokat egyből sikerült lerombolnia. Nem érdemelte ki, hogy dicsérgessem, most is csak azért, tettem meg, mert amúgy is elég szánalmasan fest, és úgy tűnt, hogy kell neki valamiféle pozitív visszajelzés. Amire valószínűleg úgy sem fog emlékezni. Remélhetőleg.
- Nem utállak. Nem vagy a szívem csücske ez tény és való, de nem utállak. Hidd el, azt jobban észrevennéd. - Ha tényleg erős gyűlöletet éreznék iránta, akkor minden esély meglett volna arra, hogy megpörköljem, akár akaratlanul is. Ez viszont nem történt meg és nem is fog - hacsak nem tesz valami megbocsáthatatlant.
- Lehetett volna rosszabb is, amikor rád találtam legszívesebben kihajítottalak volna az ablakon. - A hanghordozásom komoly, de igazából ezt egyáltalán nem gondolom komolyan, mert inkább aggódtam érte, még ha szörnyen dühös is voltam rá a történtek miatt.
- Nem mondod? Miután lenyomtál háromnegyed üveg whiskyt? Miért is nem csodálkozom azon, hogy zavarosak az emlékeid? - Kérdezem szemforgatva. Azt hiszem később csak neki lesz jobb, hogy erre nem fog emlékezni, mert szörnyen szégyellni fogja magát.
- Ó, de még mekkorában. Nyakig gázolsz benne. - Értek vele egyet, amikor megjegyzi, hogy szarban van.
- Pedig itt lenne az ideje, hogy felállíts magadban párat, különben újra és újra ilyen lehetetlen helyzetekbe fogsz kerülni, és hidd el, hogy te fogsz belőle kijönni rosszabbul. - Tanácsolom neki határozottan jóindulatúan

Szerencsére, hamar sikerül megakadályoznom a menekülési kísérletében, és ezúttal tényleg nem forszírozom tovább a témát, az agyamban viszont alaposan elraktároztam az információt. Ez ellen pedig tennem kell valamit, de egyelőre jegelem a dolgot, legalábbis addig, amíg még a fiúval vagyok elfoglalva. A nyűglődésére, meg arra, hogy nem hajlandó felvenni a pizsamát, csak sóhajtok, de végül ráhagyom. Azt csinál, amit akar, egészen addig, amíg tudom, hogy biztonságban ágyban van. Csak visszateszem a pizsamát a szekrénybe, aztán egy kis ideig figyelem, ahogy szerencsétlenkedik az övével, de sokáig ezt nem tudom tétlenül nézni, ezért egy újabb frusztrált sóhajjal megint odalépek az ágyhoz és segítek neki kibontani az övét is, meg a gombot is, félrelökve némiképp a kezeit. Így sokkal gyorsabban és hatékonyabban megoldódik a dolog. Azt pedig igyekszem teljesen ignorálni, hogy félmeztelenül fekszik előttem, mert sajnos, akármennyire is nem akarom megmozgat bennem dolgokat. A francba már, hogy jól kell kinéznie! Hála a jó égnek, ezek után engedelmeskedik, és alváshoz készülődik. Amint meglátom a hátát, egyből megint visszatérnek az előbb háttérbe szorított gondolataim. Nem hagyhatom, hogy hazamenjen, erre megoldást kell találni, a lehető leggyorsabban. Még egy egészen rövid pár pillanatig mellette maradok, csak azután hagyom el a szobát, miután megbizonyosodtam róla, hogy elaludt, és az ajtót se csukom be teljesen, hogy halljam kint, hogy ha bármi probléma lenne. Leülök az egyik fotelbe, és az éjszakát annak szentelem, hogy valamilyen megoldást találjak arra, hogy a fiúnak ne kelljen a nyáron szembenéznie az apja kínzásaival. Néha-néha benézek hozzá, de egyébként teljesen a gondolataimba merülök, egészen addig, amíg reggelre megérik az a bizonyos elhatározás. Sejtem, hogy nem fog könnyen belemenni, de… van ütőkártya a kezemben és nem fogok félni használni ezt ellene. Hagyom, hogy hadd aludjon, ameddig jól esik neki, de oda készítek neki egy másnaposság elleni bájitalt, és még egy gyors reggelit is összedobok neki. Meg kávét. Ez utóbbit főleg magamnak, mert érzem, hogy kezdenek az energiáim elfogyni az átvirrasztott éjszaka után.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Caspar & Cameron  Empty
Cameron Castillo
Szomb. Júl. 03, 2021 9:59 pm
Caspar & Cameron

Az alkohol hatásai...

Egész életemben tökéletesen jól megvoltam egyedül, így megleszek ez után is, mondom persze ezt, de mélyen belül én is az ellenkezőjét érzem, mert ahogy minden embernek, úgy nekem is szükségem lenne valakire... valakire, akiben megbízhatok. De ilyen ember eddig se volt és kétlem, hogy valaha lenne. Mint mondtam, nem terem minden bokorban. De következő megjegyzésére már feljebb szalad a szemöldököm és egyértelműen látszik arckifejezésemből, hogy baromira nem értek egyet a szavaival.
- Kössz... méghogy gyerek! Elég szar volt ez a hasonlat és semmi valóságalapja nincs. Baromira nem vagyok már gyerek! - Ő is észrevehetné. Puffogok azért kicsit hozzá, hangom is mélyebb, morgósabb, érezhetően durcásabb. Oké, talán gyerekesen viselkedem most, de ezt én természetesen nem érzékelem. Az ital pedig egyre furcsább hatással van rám. De a halálra már teljesen normális hangszínen kérdezek rá, a válaszra pedig nem mondok semmit, csak felfogom, elfogadom. Tehát halott.
- Akkor úgy van most, mint én. - ha jól értettem. Neki sincs bizalmi embere... vagy lett azóta más? Nem mintha sok közöm lenne hozzá, de ha már engem kioktat...
Ez utánt visszatérünk rám, na meg arra, hogy utál, mert kétségtelen, hogy nem vagyok szimpatikus a számára. Nem is tagadja, de ösztönözni se akar elvileg, aztán mégis valami olyasmit tesz a dicséretemmel.
- Jól van, akkor elhiszem. - vonok vállat, nem ragozva tovább a dolgot, és talán holnapra se fogom elfelejteni ezt és gondolni ismét azt, hogy mennyire nem kedvel. A büntetési módszereivel viszont nem értek egyet. Méghogy lehetett volna rosszabb is!
- Mégse tette meg és ide hozott, pedig vihetett volna az igazgatóhoz is vagy bárkihez... - de meghozta ezt a döntést, én pedig nos... még nem tudom értékelni a tettét, de talán később ez változni fog. Elválik majd. A fürdőszobában történtek viszont homályosak, fogalmam sincs miért cselekedtem úgy, ahogy és most se nagyon tudom irányítani magamat, túl ösztönösek a reakcióim, túl őszinték a szavaim...
- Majd utólag megoszthatja velem a saját emlékeit, hogy én is tisztában legyek a történtekkel. - adok tippet, de azért azt realizálom, hogy szarban vagyok. A határokkal kapcsolatban pedig igazán békén hagyhatna, de csak szemet forgatok és tovább engedem a témát. De ami ez után jön nos... bár meg se történne, mert olyanokat mondok, amiket tényleg meg fogok bánni. Le kell lépnem, méghozzá minél hamarabb, ezt érzem, de hiába indulok meg, Caspar nem enged, így ismét az ágyon találom magam és lassan elfogadom a tényt, hogy itt maradok, de legalább nem faggat tovább. Nem akarom, hogy ezt tegye. Fáradt vagyok, jót fog tenni az alvás, de a pizsamáját megtarthatja magának. Mint mondtam, nem vagyok már gyerek, nem kell ilyesmi. De Ő tényleg pizsit hord? De gáz! Ez az öv viszont az istenért nem akar engedni, szórakozok is vele rendesen, Morrison nyúlkálására viszont nem számítok.
- Hé, megy ez egyedül is! - de ahogy eltolja a kezem végül beletörődve hagyom és még az se jut eszembe, hogy pálcaintéssel könnyebb dolga lenne. Még csak közel se kellene jönnie hozzám, mert nos... azért valahol furcsa, hogy a gatyámnál turkál, főleg, hogy még ki is gombolja azt.
- Menni fog mondom! - tolom el még időben, mielőtt folytatná. Mi a franc folyik itt? De fáradt vagyok továbbgondolni, így inkább iszom, majd eldőlök az ágyba és pillanatok alatt elnyom az álom. Az este folyamán nem ébredek fel komolyabban, de sokat forgolódom, kicsit néha nyöszörgök is, láthatóan nem álmodok éppen szépeket és reggel se kelek fel túl korán. Amikor viszont kinyitom szemeimet akkor csak meglepetten pislogok körbe. Hol a fenében vagyok? És miért fáj ilyen kibaszottul a fejem? A hátamra fordulok, kezem a homlokomra teszem, de nem tűnik fel a bájital a közelben, de a víz igen, így iszom belőle, majd körbenézek ismét és valami kezd derengeni. A fenébe! De nem tiszta minden, egyáltalán nem... és baromira szédülgök. Azért sikerül felülnöm, majd látva a ruháimat szépen lassan belebújok és ez után kelek fel, de támasztom a falat rendesen, miközben kijutok az ajtón ha minden igaz a nappaliba, ahol ha meglátom a férfit akkor csak sóhajtok, hajamba túrok, de egyelőre lecövekelek az ajtóban. Bassza meg!
- Szóval tényleg magánál vagyok. - állapítom meg. Este ittam... sokat és ezek szerint találkoztunk, majd ide hozott, de... túl kusza minden gondolatom. Miért ébredtem egyáltalán az Ő ágyában? És miért vetkőztem úgy neki? Hát jó lett volna akár a kanapé is. Baszki, ez baromira kellemetlen.
- Nem mesélne? Nem sok mindenre emlékszem és ez... eléggé zavaró. - akár csak a fejfájásom, na meg az, hogy még mindig állok, így bár hellyen nem kínálnak, de muszáj letennem a seggem valahova, ahol akad ülőalkalmatosság. Például a kanapéra, szóval lerogyok rá és próbálom tartani magam úgy, akár csak régen, nem kimutatni azt, hogy milyen szarul érzem most magam.
Anonymous

Caspar & Cameron  Empty
Vendég
Szomb. Júl. 03, 2021 11:23 pm

Cameron & Caspar
A felháborodására önkéntelenül is megjelenik egy halvány mosoly az arcomon, hiszen ezzel a kijelentésével, csak még inkább az előbbi megjegyzésemet igazolja. De őszintén, a szemére lehetne ezt vetni? Nem teljesen van még magánál, és habár kifejezetten… aranyos, hogy így morgolódik, nem szeretném nála a végtelenségig feszíteni a húrt, akármennyire is élvezem azt, hogy morcog. Ezért nem is mondok több mindent, habár a tekintetem és az a kis mosoly mindent elárul.
- Úgy. Ezért tudom, hogy ez milyen. - Mondom továbbra is némiképp szűkszavúan, mikor a múltról esik szó, igazából nem is értem, hogy miért mondtam egyáltalán el neki ezt. Azon alaposan el kell gondolkodnom, amit mond, hiszen igaza van: valóban megtehettem volna, hogy egyszerűen csak ott hagyom a folyosón, vagy egyenesen az igazgatóhoz viszem, de akármennyire is hiszi azt, hogy utálom, ez tényleg közel sincs így.
- Megtehettem volna. De a hangsúly azon van, hogy nem tettem. - Vonom meg a vállam. Továbbra is elcseszett módon próbálok neki segíteni, még ha ezt egyelőre nem veszi észre, és amennyi mindent megtudtam róla extrában az este folyamán, ez az elhatározás, csak még jobban erősödött.

A következő kis jelenetet, igyekszem teljes mértékben elfelejteni a jövőben, és nagyon remélem, hogy ő is ezt teszi majd. Megtehettem volna, hogy varázslattal segítsek neki: de hogy őszinte legyek, eszembe se jutott ez az opció, a mindennapi életemben inkább mugli módszereket szoktam használni, mint varázslatot, szinte gondolkodás nélkül, ösztönösen. Szeretek elpepecselni a dolgokkal, amikor főzni szoktam, akkor is elég ritkán használom a pálcámat, egész egyszerűen csak azért, mert legalább addig is lefoglalom magam valamivel. Ezért, amikor segítettem neki az övvel, az is csak ösztönösen jött, eszembe se jutott pálcát használni. Pedig utólag belegondolva, talán jobb lett volna. Sőt. Jobb is, ha magára hagyom, és kicsit egyedül lehetek a gondolataimmal. Az éjszaka viszonylag gyorsan is telik el ennek örömére számomra: van bőven min gondolkodnom és terveznem. Annyira sikerül ebbe belemerülnöm, hogy a reggeli készítésen, és az egyéb előkészületeken kívül, nem is nagyon csinálok mást, pedig az elég ritka nálam. Viszont ezt a problémát alaposan át kellett rágnom magamban, mert nem közelíthetem meg csak úgy egyszerűen, ha nem akarom azt, hogy Cameron elmeneküljön az egész elől, vagy letagadja, vagy hogy azt állítsa minden rendben van, hogy aztán haza kerüljön a nyárra. Nem, ezt mindenképpen meg kell akadályoznom.

Kell pár pillanat, mire észreveszem, hogy már nem vagyok egyedül. Hát elég szarul néz ki, de ez várható volt, a tegnapi este után, biztosan szenved most a másnaposságtól.
-Igen. Látom, nem igazán vagy jól. Megittad a bájitalt, amit a szekrényen hagytam? - Bár a kérdés szinte felesleges, látom rajta, hogy nem tette, különben nem lenne ennyire pocsékul. Már hívom is magamhoz egy pálcaintéssel az emlegetett fiolát és a kezébe nyomom, miután már leült a kanapéra.
- De, elmondhatom mi történt, de nem fog tetszeni. - Figyelmeztetem előre.
- Egyébként a bájital után egyél is valamit. Jól fog esni, és segít a maradék alkoholt is felszívni a szervezetedből. - Bökök a jól megpakolt tányér felé, amin egy kiadós angol reggeli várja majd.
- Úgy találtam rád, hogy nagyban vagdostad a tenyeredet. Nem akartam, hogy más is így lásson, ezért fogtalak és ide hoztalak, utána bedugtalak a zuhany alá és rád engedtem a jéghideg vizet, hogy magadhoz térj, ami kicsit használt is, mert annyi erőd volt, hogy behúzz magaddal engem is a víz alá. Utána megszárítottalak, majd bedugtalak az ágyba. Röviden tömören ez történt. - Avatom be az estébe, viszonylag pontosan és csak pár részletet kihagyva az egészből.
- Egyébként miután reggeliztél és már jobban érzed magad, és nem küzdesz a fejfájással, komolyan kell beszélnünk egymással. - A hangom nem tűr ellenvetést. Itt az ideje annak, hogy megoldjunk egy bizonyos problémát.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Caspar & Cameron  Empty
Cameron Castillo
Szomb. Júl. 03, 2021 11:47 pm
Caspar & Cameron

Az alkohol hatásai...

Nem kicsit vagyok másnapos. Életemben először élem át ezt az érzést és nem véletlenül nem akartam sohase megtapasztalni, de az irányítás egyszerűen kicsúszott a kezem közül, most pedig viselhetem a következményeket. Nem vagyok túl boldog a tudattól, hogy pont Caspar Morrison szobájában vagyok, de... nincs mit tenni, szembe kell néznem vele, méghozzá lehetőleg emelt fővel, mert a meghunyászkodás nem az én asztalom. Bár emlékeznék valamire, ne csak homályos képeket látnék magam előtt...
- Bájital? Öhm, nem... nem is láttam... - ismerem be, mert tényleg fel se tűnt. Leülök viszont a kanapéra, majd amikor elém kerül a fiola csak halkan sóhajtok és elveszem azt.
- Sejtem... - már hogy nem fog tetszeni a történet. Na de elfogyasztom a bájitalt, a reggeli említésére - na meg láttára - viszont kicsit meglepetten nézek előbb a kajára, majd a profra, hogy ez most komoly?
- Maga tényleg reggelit csinált nekem? Mivel érdemeltem ezt ki? Ilyen jó fej voltam részegen? - akaratlanul is elvigyorodom, de aztán a vigyor eltűnik a képemről, ahogy eszembe jutnak az előbb elhangzott szavak, hogy nem fog tetszeni az, amit mesél. Amúgy éhes vagyok és a bájitalnak is jó szar íze volt, szóval az ölembe veszem a tálcát és ha már tényleg nekem csinálta... Bár elutasíthatnám, de most valamiért nem akarom. Nem akarok bunkónak se tűnni és érzem az éhséget is.
- De köszönöm, jól néz ki. - igen, tudok ilyen is lenni. Illedelmes és jólnevelt. Nekikezdek az evésnek, Morrison pedig a mesélésnek, de khm... muszáj egy picit félbehagynom az evést, amíg mesél... Lenézek a tenyeremre, nem látok rajta sérülést, de sejtem miért nem. Ismét meggyógyított.
- Nem értem miért tettem ilyesmit... - rázom meg picit a fejem, de ebbe beleszédülök, szóval halkan sóhajtok, majd felpillantok a férfire, hallgatva tovább a szavait, de a zuhanyos témánál azért egy picit lesek. Ez most komoly?
- Már így... ruhában ugye? - bár csak egy boxerben ébredtem, de tök gáz lenne, ha le is vetkőztetett volna. Oké erre rá se kellett volna kérdeznem.
- Ahm, hát legalább nem csak én szenvedtem a jéghideg víztől, gondolom nem értékeltem. És maga hol aludt? - a kanapén? Vagy mellettem? Nem hiszem. Mindenesetre elmerengek azon, amit hallok. A fürdős jelenetet pedig inkább tovasöpröm, mert akárhogy is gondolok rá, baromi gáznak tűnik a tettem. Mi a francért húztam be magammal?
- Akkor azt hiszem, hogy tartozok annyival, hogy megköszönjem. - túrok bele kicsit a hajamba, mert bár elég kellemetlenül hangzik, látom, hogy segített. Víz is volt az ágy mellett, itt a reggeli, na meg a bájital, ami már most használ.
- Szóval köszönöm! - tessék, most nem a bunkó Cameront látja, hanem egy meglepően normális srácot, aki legalább most nem is részeg. A továbbiak viszont egyértelműen jelzik számomra, hogy mit akar mondani.
- Gondolom arról, hogy kezdjek el csomagolni, mert ki vagyok rúgva. Nyugodtan mondhatja most, úgyse tudok gyorsan enni, még nem túl jó a gyomrom. - és jobb lesz túlesni ezen a beszélgetésen minél előbb. Nem ellenkezek, figyelek rá, láthatja, még csak nem is terelem a témát.
Anonymous

Caspar & Cameron  Empty
Vendég
Vas. Júl. 04, 2021 12:20 am

Cameron & Caspar
Meg sem lepődök azon, hogy nem tűnt fel neki a bájital: elnézve őt, tényleg nem most van túl az egyik legszebb élményén, és ha igaz - márpedig miért is ne lenne igaz -, hogy ez volt az első alkalma, hogy ennyire lerészegedett, akkor teljesen érthető is a jelenlegi állapota.
- Nem baj, csodálkozom azon, hogy egyáltalán fel tudtál kelni, amilyen fejfájásod lehet. - A hangom már-már együttérző, hiszen pontosan tudom milyen ez. Volt egy időszak az életemben, amikor az alkoholba próbáltam menekülni, de az egész csak ideig-óráig tartott, és utána soha nem éreztem magam jobban, ezért hamar felhagytam vele. Attól függetlenül még élénken élnek bennem ezeknek az élményeknek az emlékei.
- Hát… normálisabb voltál, mint szoktál, akármilyen furcsán is hangzik ez. - Ismerem be, mert felesleges lenne ezt elrejteni előle.
- Egyébként pedig így is úgy is csináltam volna. Szeretek főzni, segít kikapcsolni. - Mondom mintegy mellékes tényként. A köszönetre, csak aprót biccentek, de azért valójában örülök annak, hogy nem utasítja vissza. Annak ellenére is, hogy megértettem volna, ha így tett volna.

- Én sem értettem. Az elején. - Jegyzem meg csendesen. Nem, nem fogom felemlegetni az apjával kapcsolatos témát, legalábbis nyíltan nem, de a tények fölött egyszerűen nem tudok tovább siklani.
- Gyanítom sok minden történt az életedben, amit hirtelen nem tudtál feldolgozni, de… erre majd még később visszatérünk. - Egyelőre hagyom, hogy egy kicsit magához térjen, mert olyan beszélgetés vár ránk, amit minden bizonnyal ő nagyon nem fog élvezni.
- Persze, hogy ruhában. Minek nézel? - Kérdezem felvont szemöldökkel.
- Nem, valóban nem értékelted, de némi duzzogáson és morgáson kívül nem sok mindent tudtál tenni ellene. Vetkőzni pedig magadtól kezdtél el, én ajánlottam neked a pizsamát, de azt nem voltál hajlandó elfogadni, mivel az a te szavaiddal élve “gyerekes” volt. - Avatom be több részletbe az estével kapcsolatban.
- Én nem aludtam, volt pár dolog, amit át kellett gondolnom. Különben sem tudtam volna nyugodtan aludni, tudva azt, hogy hiába ittad meg a bájitalt, lehet hogy a szervezeted mégsem bírja annyira az alkoholt, mint sejtettem, és még a végén bele fulladtál volna a saját hányásodba. Szerencsére ez nem történt meg. - Mondom mintegy tényszerűen.

- Nem mondom, hogy szívesen… és nem biztos, hogy én voltam a legjobb ember arra, hogy rád találjon, de értékelem, hogy megköszönted. - Sóhajtok halkan. Aztán mikor a másik komolyabb témára terelődik a szó, csak megrázom a fejem.
- Nem feltétlenül akarlak kirúgatni. Nem hazudtam, amikor azt mondtam, hogy látok benned potenciált. Tehetséges vagy, és nem szívesen veszítenék el egy ilyen tanítványt, akiből később jó auror válhat. Viszont… vannak feltételeim.  - Térek át a nehezebb témára.
- Ha jól sejtem, nincs olyan barátod, akihez a nyáron mehetnél. Nem szeretném, hogy hazamenj, ezért arra jutottam, hogy úgy lesz a legegyszerűbb, ha hozzám költözöl. - Tudom, hogy ez így elsőre sokkoló lehet, ezért ha tiltakozni akarna, egyből belé fojtom a szót, de továbbra is nyugodt hangnemben.
- Ne értsd félre, egész egyszerűen szükségét látom annak, hogy megfigyelés alatt tartsalak, mivel mint kiderült veszélyes vagy magadra nézve. Ha nem akarod, hogy ez a kis eset kitudódjon és alkalmatlannak ítéljenek, akkor ez nem is tűnik akkora áldozatnak. A lakásom nagy, saját szobád lenne, igazából szabadon járhatsz majd és azt csinálhatsz, amit akarsz. Olyan lennél, mint egy egyszerű lakótárs. Ezen kívül felajánlhatom, hogy külön edzelek a nyár folyamán, amibe apádnak sem lehet beleszólása. - Burkolt fenyegetés ugyan, de ott van a fenyegetés. Igazából két választása van: vagy előterjesztem az ügyét az igazgatónak és történik, ami történik, vagy pedig a nyarat velem tölti. Az, hogy melyik opciót válassza a rosszabbat, vagy a még rosszabbat, az teljesen rajta múlik.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Caspar & Cameron  Empty
Cameron Castillo
Vas. Júl. 04, 2021 1:03 am
Caspar & Cameron

Az alkohol hatásai...

Nem nagyon néztem körül, így azt se figyeltem meg, hogy akad-e valamiféle üvegcske magam mellett és ha akadt is, minek ittam volna meg, amikor fogalmam sincs arról, hogy mi van benne? Meg miért van ott? Szóval szerintem tök logikus, hogy nem nyúltam ilyesmihez csak a vízhez, de most megkapom és megiszom, láthatja, hogy jó kisfiúként viselkedem. Ritkaság számba mennek ám az ilyen alkalmak, becsüljek csak meg.
- Nem mondom, hogy könnyű volt és hogy nem hasogat a fejem... - de mégse maradhattam ott, az lett volna aztán az igazán szánalmas. Kijutottam idáig, idővel majd jobb lesz. Arra viszont feljebb szalad a szemöldököm, hogy normálisabb voltam részegen, mint szoktam lenni.
- Akkor a végén visszakívánja majd a részeg énem. - mosolyodom el, de sejtem, hogy ez nincs így. A reggeli viszont tényleg tök fura tőle, de ha mindenképpen csinált volna... hát akkor se kellene engem is megkínálnia, de megteszi, szóval magamhoz veszem, meg is köszönöm, majd lassan enni kezdek. Finom és tagadhatatlanul jóleső most a gyomromnak. Na de térjünk rá arra, hogy mi volt tegnap, mert eléggé ködösek az emlékeim, de talán idővel tisztábbak lesznek vagy ha Morrison rávezet arra, hogy mi történt.
- És most már érti? - mert akkor igazán felvilágosíthatna... A következő megjegyzésre viszont inkább nem mondok semmit, csak bekapok még egy falatot, miközben a történteken merengek és az okon, amiért az ital mellett döntöttem, hátha az majd segít legalább egyetlen éjszakára jól éreznem magam. Nos... ez se jött össze természetesen, ahogy mostanában semmi. De nem éppen Caspar Morrisonnak fogok mesélni a dolgaimról, még csak az hiányozna.
Azért a tusos téma is kicsit megdöbbent és muszáj feltennem azt a kérdést, amit talán nem kéne, de tudni akarom, mégis zavartan vigyorodom el a felháborodásán.
- Jól van, csak kérdeztem... - mert hát boxerben ébredtem ugyebár. De hamarosan megtudom, hogy miért, így kicsit mintha pirosabbá válna az arcom, miközben mosolyogva nézem inkább a tányéromat. Hát ez... ez most eléggé ciki. Meg az is, hogy duzzogtam és morogtam. Szívesen elsüllyednék szégyenemben.
- Szóval elég hülyén viselkedtem. Basszus... - még jobb kezemet is felemelem, hogy tenyeremmel rövid időre eltakarjam arcomat. Ezt attól tartok, hogy soha se fogom lemosni magamról.
- Akkor jó fáradt lehet, ha egész este rám vigyázott. Akkor most jövök egyel, mi? - tartozom neki, úgy értem. A saját hányásomban való fetrengésre viszont elhúzom a számat, mert az nem csak undorító lett volna, de rendkívül szánalmas is és egy Castillohoz méltó viselkedés. Ha apám erre az egészre rájön... Nem akarom, hogy megtudja, hogy mi történt. De ezen ráérek később aggodalmaskodni, inkább beszéljünk arról, amiről akar és persze megköszönöm neki a tegnapot, mert ennyi jár neki, ezt jól tudom. Vajon kezdhetek csomagolni?
- Nem feltétlenül... Milyen kellemes megfogalmazás. - végülis azok után, hogy az előbb azt mondta, nem feltétlenül szívesen segített... Bár a helyében én is hasonlóan éreznék. Őszinte, oké.
- Vannak feltételei? Tehát zsarolni próbál? - ez kezd érdekessé válni. A tálcát lassan az asztalra csúsztatom, erre most teljesen oda akarok figyelni, mert érzem, hogy fontos lesz. Egyébként ettem egy keveset, de bőven maradt még a tányéron. Kíváncsi vagyok, hogy mit akar tőlem.
- Hogy mivan? Magához? De mégis minek akarná... - és ekkor kussoltat el, én pedig hitetlenkedve nézek rá, hogy na ne szivasson már. Ilyesmit nem kérhet. Mégis hogy jutott egyáltalán ez az eszébe? Nem értem, én nem értem!
- Megfigyelés alatt? Nem vagyok önveszélyes és nem a maga dolga figyelni rám. Otthon amúgy is ott van a családom, tök fura lenne, ha nem mennék haza. - apám biztos, hogy meglepődne, és Ő se értené, ahogy én se, hogy mire jó most ez az egész.
- Persze, hogy nem akarom, akkor az egész életem és az eddigi eredményeim mehetnének a kukába! De rohadtul nem értem, hogy ez magának mégis hol jó... Nehogy azt mondja, hogy velem akar élni, mert hülyét kapok. - kurvára nem kedvel, én se Őt, ezt már túlbeszéltük. Akkor mégis mi a franc van most?
- Nem vagyok jó lakótárs, kérdezze csak meg a mostanit... - Devet nem kell, mert vele nos, baromira meglepő módon összebarátkoztunk, pedig Hugrás volt, én pedig Mardekáros. Jó, lehet, hogy nem vagyok vészes, de ne csinálja már ezt velem! Pont Morrisonnal éljek együtt? A saját szoba pedig a minimum amúgy... Otthon egy egész kastély vár és bár gondoltam a lakásra és... és tényleg nem akartam hazamenni. Várjunk csak! Ugye nem mondtam neki semmi olyat, amit nem kellett volna?
- Miért hozza most szóba apámat? - ez nem lehet! Nagyon remélem, hogy nem árultam el magam, mert akkor túl nagy veszélybe kerülhet Ő is, nem csak én. Apám szelídnak tűnik, de közel sem az.
- Már SVK-ból? - és ekkor jut eszembe az az információ, amit egyszer fél füllel hallottam. Tényleg hasznos lehet a számomra is ez a dolog, mert Holden Briggs bár elutasított, de... Morrison végülis magától ajánlja most fel a segítségét.
- Nem tudom, hogy magának ez miért lesz jó, hogyha még a szabadidejében is velem fog foglalkozni és edzeni, de... ha segít fejleszteni a legilimenciámat és az okklumenciát, akkor megegyezhetünk. - mert ezért bármire képes vagyok. Igen, még arra is, hogy pár hónapig vele éljek, mert gondolom ez csak a nyárra vonatkozik. Persze most úgy teszek, mintha én tennék szívességet neki, holott hallottam a tiszta fenyegetést, hogy nem ad számomra választási lehetőséget.
Nem sokan tudják, de valamennyire én is értek a legilimenciához és az okklumenciához is, de szükségem lenne valakire, aki segít kifejlesztenem. Holden Briggsnél viszont sikeresen elbasztam a lehetőséget és kétlem, hogy valaha rá tudnám venni arra, hogy segítsen. Jelenleg legalábbis nagyon negatívan látok mindent, de ha mégis igent mondana egyszer, két tanártól még többet tanulhat az ember. De azért valahol továbbra is ijesztőnek hangzik, hogy Morrisonnál éljek.
- Mégis hogy jutott erre az ötletre? Ez azért érdekelne, mert nem normális Öntől, hogy ilyesmire kényszerít... Komolyan úgy gondolja, hogy el tud viselni minden egyes nap, amikor a tanórákon is néha már elege van belőlem? És az se utolsó szempont, hogy nekem is el kellene persze viselnem magát... Gondolja ezt át még egyszer! - azért ne rohanjunk ennyire, mert ez elég komolyan hangzik. Még én is emésztem magamban a dolgot. Persze a nagyobb tudás kellene, ahogy az okklumenciát is el akarom sajátítani még jobban apámmal szemben, de elég nagy áldozatot követel érte. Inkább örülne, hogy nyáron nem kell még csak látnia se, erre tessék...
Anonymous

Caspar & Cameron  Empty
Vendég
Vas. Júl. 04, 2021 4:02 pm

Cameron & Caspar
Megértően bólintok a szavaira.
- Igen, gondoltam. Más a helyedben még az ágyban szenvedett volna. - Mindig is tisztában voltam azzal, hogy Cameron makacs és kitartó, ez pedig csak egy újabb bizonyítéka ennek a megfigyelésnek, amit még az órákon tettem meg.
- Azt azért, nem mondanám, hogy vissza kívánnám. De azt egyértelműen mondhatom, hogy sokkal könnyebb volt kezelni téged, mint amikor teljesen magadnál vagy. Részegen is makacs vagy, de legalább akkor nem társul mellé a felsőbbrendűség érzése. - Mi értelme lenne annak, ha hazudnék neki? Semmi. Tudnia kell, hogy mi történt - természetesen néhány részlettől eltekintve -, és ki más mondhatná el neki, ha nem én, aki az egészet első kézből tapasztalta? Legalább megtanulja, hogy többé ne részegedjen le ennyire. Ez is egy tanulási folyamat és igazából minden embernek át kell esnie ezen egyszer az életében. Legalábbis azoknak, akik nem utasítják el elvből az alkoholos italokat, vagy minden olyan dolgot, ami befolyással lehet a tudatukra.
- Igen. Most már elég sok mindent értek, még ha nem is az egész történetet. - Biccentek. Nyilvánvalóan nem fogom neki elmondani, hogy ez pontosan mi is, amit sikerült kiderítenem róla, mert az egyikünknek sem lenne a legjobb. Ő minden valószínűség szerint bepánikolna, utána pedig a lehető legtávolabb menekülne előlem és mindent letagadna. Nekem pedig ezzel nem egyeztethetőek össze a céljaim, ezért ostoba dolog lenne az, ha ennyire beavatnám mindabba, amit tudok.

Önkéntelenül is elmosolyodok látva a zavarát, miután beszámoltam neki az este részleteiről, de csak egy egészen rövid pillanatra, mert hamar rendezem az arcvonásaimat. Akármennyire is élvezet figyelni a zavarát, tudom, hogy komoly témák várnak még ránk, ezért nem szabad, hogy elterelje a figyelmemet. Akármilyen aranyos is, ahogy próbálja elrejteni előlem azt, hogy mennyire zavarban van. Ez a tegnapi este a második alkalom, hogy így gondolok rá: úgy látszik a világ tényleg a feje tetejére állt.
- Igen. Hülyén viselkedtél. Viszont részegen, mindenki hülyén viselkedik. - Igyekszem valamiért megnyugtatni egy kicsit a magam módján, pedig Merlin látja lelkem, tényleg öröm nézni a zavarát.
- Így is mondhatjuk. - Értek vele egyet, amikor azzal jön, hogy tartozik nekem. Máskor valószínűleg egyből letagadnám, olyan vagyok, aki nem vár semmit másoktól cserébe, amit én adok, de ezt neki nem kell tudnia. Ahogy azt sem, hogy valószínűleg így is úgy is fent maradtam volna éjszaka, mert erre is hajlamos vagyok. Fáradt pedig… nem érzem magam annyira fáradtnak, mint ahogy az indokolt lenne.

- Csak őszinte vagyok. - Vonom meg a vállam.
- Ez pedig a jelenlegi helyzetedben egészen pozitívnak számít. Kétlem, hogy bárki más beavatott volna abba, hogy miket műveltél az éjszaka folyamán, és szerintem az örök bizonytalanság rosszabb, mint szembesülni a saját faszságaiddal. - Mondom ezt teljes meggyőződéssel.
- Nevezd, aminek csak akarod… én nem nevezném zsarolásnak. Adok választási lehetőséget, nem igaz? - Mosolygok rá sötéten. Ó, mind a ketten tisztában vagyunk azzal, hogy ez zsarolás, habár… nem igazán adottak a feltételek hozzá. Zsarolni akkor szoktak emberek, ha cserébe ők kerülhetnek jobb helyzetbe, míg most, nem erről van szó. Nekem semmi jó nem származik az egészből, hacsak nem az, hogy legalább pár hónapig biztonságban tudhatom őt. Az, hogy be kell engednem ezért a személyes terembe, még áldozatot is követel tőlem, de ezt képes vagyok meghozni azért, mert tényleg látok benne valamit… valamit, amiről tudom, hogy távol a beteges kapcsolatától az apjától, és kellő odafigyeléssel fel lehet majd szabadítani benne, hogy végül valóban remek ember váljon belőle.

- Biztos vagyok benne, hogy a családod, majd megérti, hiszen a saját… fejlődésedről van szó. - Azt nem tudtam kideríteni, hogy az apja miért bünteti őt, de ha helyesen következtetek, akkor azzal lehet kapcsolatban, hogy valamilyen feladatot bízott rá, amivel nem tud megfelelő mértékben haladni. Ez lehet akár az, hogy nem folytatja úgy a tanulmányait, ahogy az apja szeretné, nekem legalábbis ez tűnik a leglogikusabb megoldásnak.
- Dehogy akarok veled élni. - Szögezem le ezt tényként.
- Egyszerűen szükségesnek érzem, és mindkettőnknek ez a legkényelmesebb megoldás. Az én lelkivilágom megnyugszik, hogy szemmel tarthatlak, plusz lesz mivel elfoglalnom magam a nyáron, te pedig tanulhatsz. Szerintem ez egészen… jó megegyezés. - Győzködöm finoman.
- Tudom, hogy nem lesz veled egyszerű, lakótársként sem… de inkább választalak téged, mint egy vadidegent, mert a te hülyeségeid egy részét már legalább ismerem. Egyébként is ki akartam adni a szobát. - Füllentek szemrebbenés nélkül. Miért akartam volna kiadni a szobát? Hála Mattnek már soha többé nem kell a pénz miatt aggódnom, de nyilván ezt Cameron nem tudhatja.

- Nincs különösebb oka. - Hümmögök a kérdésére, mert tudom, hogy ez a pont igen kényes lehet a továbbiak szempontjából. Az apja, soha nem lesz egyszerű téma, hála annak, amit már tudok.
- Egész egyszerűen csak az volt a benyomásom, hogy az apád azt szeretné, hogy tanulj és fejlődj. Miért lenne tehát kifogása az ellen, hogy pontosan ezt tedd? - Kérdezem ártatlanul, szabályozva azt, hogy még véletlenül se jelenjen meg a hangomban az undor és megvetés, amit az apja iránt érzek.
- Igen. Mi másból? Az a szakterületem. - Bólintok rá a következő kérdésére, de aztán ami szóba kerül… most már nem tudom szabályozni az arckifejezésemet, és egyből megjelenik rajta egy mosoly. Szóval legilimencia és okklumencia…? Ennél jobban már nem is alakulhatnának a terveim, látva azt, hogy mennyire akarja hogy valaki erre tanítsa. Viszont ahogy ebbe jobban belegondolok, el is tűnik a mosolyom, mert… sejtem, hogy miért akarja azt, hogy valaki ebben fejlessze.
- Szívesen tanítalak erre. Régen volt már ilyen tanítványom, jó lesz újra jobban belemerülni ebbe a témába. - Vállalom be csak így, egyszerűen.

- Nincs kifejezetten különösebb oka. Ahogy már többször mondtam, látom benned a potenciált, nekem pedig a munkám az életem. Szeretek tanítani, még olyanokat is, akiket nem kedvelek. Nekem pedig az csak kényelmes, ha a nyáron van mivel elfoglalnom magam, és az sem egy utolsó szempont, hogy így nem kell kiadnom a szobát. - Ismétlem el az indokaimat.
- Szerintem ez bőven elég szempont, de mondd nyugodtan, ha tévednék. - Nem mintha meg tudna győzni és ez látszik is rajtam.
- Szóval? Hogy döntöttél? Elfogadod az ajánlatomat, vagy menjünk az igazgatóhoz? - Kérdezek rá kegyetlenül. Nem szeretném még jobban elhúzni ezzel az egésszel az időt, és addig jó, amíg nem tudja jobban átgondolni a dolgokat és megtalálni az egész érvelésemben az gyenge pontokat, mert lássuk be… bőven akadnak benne olyan részek, amikbe mindenféle nehézség nélkül bele tudna kötni. Nekem viszont ez nem érdekem. Ki kell használnom azt, hogy még mindig kissé a másnapossággal küzd, és így kevésbé tud olyan józanul gondolkodni, mint ahogy általában szokott. Ha már belement… utána úgyis lesz még vitákra lehetőség.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Caspar & Cameron  Empty
Cameron Castillo
Vas. Júl. 04, 2021 5:17 pm
Caspar & Cameron

Az alkohol hatásai...

Egyáltalán nem volt könnyű kikelnem az ágyból, de sikerült, és főleg az ösztönzött rá, hogy nem nagyon tudtam, hogy hol vagyok és mit keresek itt. De kezd derengeni valamit. Morrison szavaira viszont feljebb szalad a szemöldököm, mintha némi elismerést hallanék ki szavaiból.
- Aranyvérű vagyok, de tudom, hogy ez a mai világban már inkább hátránynak számít. Az aurorképzőn is tapasztalom és szerintem ez elég gáz. - van mire felsőbbrendűnek lennem, továbbra is tartom ezt, de igyekszem visszább szorítani a dolgot, amióta Briggsel volt ezzel kapcsolatban egy nem túl kellemes beszélgetésem. A makacsság viszont valóban velem jár, de nem érzem úgy, hogy annyira rémes lenne a jellemem, de nem kell szeretni, megszoktam már amúgy is. A történtekre viszont csak foszlányokban emlékszem, talán idővel tisztul majd a kép, de még rendkívül ködös minden.
- Jó magának! - franc hiszi amúgy el, de most ennyiben hagyom. Még mindig nem túl jó a fejem, még mindig érzek némi szédülést, de azért nagyon próbálok figyelni a beszéletésre, hogy képes legyek a normális kommunikációra. Többet nem iszom! Nagyon szar érzés ez a másnaposság és az, hogy nem emlékszem egy csomó dologra, na meg hogy ki tudja hogy viselkedtem. Rendesen zavarba is jövök a történtektől, pedig nem szokásom az ilyesmi.
- Nem terveztem lerészegedni... nem is éreztem sokáig, hogy hatna az alkohol, aztán szerintem hirtelen ütött be. Nem szoktam inni. - ismétlem azt, amit tegnap este, mert hát fogalmam sincs róla, hogy ezt már mondtam neki. De tényleg nem tudtam, miként hat. Az viszont tény, hogy tartozok neki egyel, ezen nincs mit szépíteni.
- Van még valami, amire nem ártana emlékeznem? - ha már ennyire őszinte és ilyen jó fej, hogy beavat a történtekbe, mondja csak, ha van még valami, amiről nem ártana tudnom. De amit ez után mond, azzal teljesen letaglóz. Egyértelműen zsarolásnak érzem és hatalmas faszságnak. Méghogy költözzek oda hozzá? Fel nem tudom fogni, hogy juthatott erre az ötletre, mert ennél nagyobb marhaságot már régen hallottam.
- Maga is tudja, hogy ez nincs így... - persze, ha úgy vesszük, van választásom, de igen, mindketten tudjuk, hogy nincs. A családom pedig... jogos, amit mond, apám talán még értékelni is fogja a dolgot, de akkor is. Nem látom egyelőre a dolog pozitívumát, azt, hogy nem kellene otthon lennem egész nyáron. Még nem tiszta az agyam ehhez, túl nagy köd borítja el a költözés miatt.
- Szóval velem akarja eltölteni az unalmas idejét, csodás! - a tanulás iránti vágyam elég erős, ezt jól tudja, az órákon is tapasztalhatat, mégis... az ára elég nagy.
- De igazán kedves, hogy így törődik velem! - morgom felé, mert hát ha ettől nyugszik meg a lelkivilága... A szoba kiadása miatt mondjuk logikus, hogy ismerőst választ maga mellé, de hogy pont engem? Az tény, hogy vagyona van a családomnak, semeddig se tart kifizetni a lakhatást, de ez így... meredek és bizarr.
- Persze, hogy azt akarja, hogy fejlődjek. - a költői kérdésre nem érkezik válasz, csak magamban mérlegelek és rágom át ezt az egészet, majd kérdezek rá végül arra, hogy miből tanítana. Az első gondolatom a sötét varázslatok kivédése, de... utána eszembe jut a legilimencia és az okklumencia is, melyek kéz a kézben járnak és... amire oly nagyon szükségem van. Holden Briggsben reménykedtem, de egyelőre nála nincs semmi esélyem, de ki tudja, talán Morrisonnál. A mosolyát eleinte nem értem, számítok az elutasításra is, de hogy rábólintana? Arra nem igazán.
- Minimálisan képes vagyok használni, de nem volt még tanárom, viszont nem vagyok kezdő. - ezt azért nem árt tudnia, ha már igent mond. De igent mondott, én pedig nem engedhetem el ezt a lehetőséget, mert ki tudja, hogy lesz-e más valaki, aki segítene nekem. Én azért még felteszek néhány kérdést, kicsit talán ismételve is magam, de hát le vagyok döbbenve, ne csodálkozzon. A válaszai is ugyanazok, nem tér ki másra, így halkan hümmögök, majd amikor most azonnal várja tőlem a választ akaratlanul is beharapom picit alsó ajkam. Ez így túl gyors, rendesen át kellene gondolnom, mégis tudom, hogy nem ad rá több időt.
- Tudja a válaszomat... - sóhajtok végül, majd hajamba túrva dőlök hátra. Így, hogy tanítani is fog, talán nekem fog kedvezni ez az egész. Végülis, csak Őt kell elviselnem, de még jól is kijöhetek a dologból.
- Majd találja ki, hogy mennyit kér a szobáért a nyárra és hogy mikor akarja, hogy beköltözzek. Viszont remélem nem tart háziállatot, nem kedvelem az állatokat különösebben... - az azért zavarna, nem is kicsit. Apámnak majd jelzem a fejleményeket, a pénzt megkapom, ez egyértelmű, elvégre nekem is van már egy "kisebb" számlám, a holmijaim nagy része pedig itt van, de bármikor haza tudok hoppanálni, ha kell. Szóval nyáron nála fogok élni... érdekes lesz.
- Remélem, normális könyéken él, nem kedvelem a mugli negyed egyikén... - és azt is remélem, hogy a lakása is valóban rendben van. Nem ismerem, igazság szerint nagyjából semmit se tudok Caspar Morrisonról, így rengeteg kérdőjel van a fejemben, de idővel talán megkapom a válaszaimat.
Anonymous

Caspar & Cameron  Empty
Vendég
Hétf. Júl. 05, 2021 4:26 pm

Cameron & Caspar
Csendben figyelem megint csak pár pillanatig, ilyenkor magamban mindig kicsit elemzem őt, próbálok rájönni a tettei mögött húzódó gondolataira.
- Nem igazán tudom, hogy milyen aranyvérűnek lenni, gondolom egészen másképp nevelkedtek, mint a többség. - Jegyzem meg pusztán tényként.
- Én azt se tudom, hogy milyen vérem van, sosem derült ki, és őszintén, nem is igazán izgatott. Volt aranyvérű családom is, de ők sem voltak sokkal jobbak, vagy rosszabbak más családoknál. - Vonok vállat érdektelenül.
- A nap végén mindenki csak ember, mindenki más, mindenki más értékeket és dolgokat hoz a múltjából. Mivel te ebben a szellemben nőttél fel, így egészen érthető lehet az, hogy miért frusztrál az, hogy az aranyvérűeknek manapság már nincs akkora hatalmuk a társadalom felett, mint ahogy egykor volt. De azt ne felejtsd el, hogy minden történetnek két oldala van és nem minden fekete, vagy fehér. - Nem akarom ráerőltetni a saját véleményemet, mert az nem igazán számít, úgyis azt fogja gondolni és hinni, amit akar, de valamiért mégis úgy éreztem, hogy ezt érdemes kimondanom.

Annyira látszik rajta, hogy még mindig nincs jól, de ez a tény tényleg csak az én érdekeimet szolgálja, és habár nem szeretem látni mások szenvedését még az övét sem annyira, azért a tény tény marad: megérdemli, hogy ennyire rosszul legyen a tegnapiak után.
- Ez sosem tervezett. Mindig csak egy-két ital, aztán elszalad az emberrel a ló. Én is voltam fiatal, tudom milyen ez. - Forgatom meg kicsit a szemeimet.
- Igen, az első alkalmat, tegnap is emlegetted, így egyáltalán nem csodálkozom, hogy ilyen pocsék állapotban vagy és voltál is. - Azt már meg sem említem, hogy legközelebb ne csináljon ilyet, szerintem tökéletesen jó lecke volt ez a számára, hogy a jövőben sokkal óvatosabb legyen. Ha mégis úgy tervezné, hogy le akar részegedni, akkor a következő alkalommal többször is át gondolja majd, hogy érdemes-e nyílt terepen megtennie ezt, vagy zárt falak mögött, ahol senki nem bukkanhat rá és arra, hogy mennyire nyomorultnak is látja az életét. Viszont feleslegesnek érzem ezt neki hangosan is elmondani, nem ostoba, akármennyire is szeret néha orbitális hülyeként viselkedni. Ezt igyekszem a fiatalsága számlájára írni… kár, hogy nem sokszor sikerül.

- Van választásod. Arról nem tehetek, hogy a második opció, számodra sokkal rosszabb, mint a másik. - Közlöm egyszerűen.
- Minden elhatározás kérdése. - Azt eszemben sincs megjegyezni, hogy igazából sokkal több lehetősége lenne. Ha egyszerűen csak fogná magát, és ő maga menne az igazgatóhoz, azzal a panasszal élve, hogy teljes mértékben átléptem a hatáskörömet, sőt egyenesen zaklattam őt, akkor az egészből ő jöhetne ki jobban. Habár senki sem tudja rólam azt, hogy meleg vagyok, de egy ilyen panaszt minden oktatási intézményben komolyan vesznek, és ha elég ravasz, vagy kegyetlen lenne, akkor minden bizonnyal egyből ez jutott volna az eszébe. Ellehetetlenítené a karrieremet, és ő kerülne ki győztesként. Arról pláne nem is beszélve, hogy akármennyire is tárnám az igazgató elé a történéseket, abból nem lenne semmilyen kirúgás. Mindenki tudja, hogy aurornak lenni stresszes dolog, ahogy az is, hogy gyakran az akadémiai évek alatt a fiatalok megőrülnek egy kicsit, és sok mindenki, sokféleképpen vezeti le a feszültségét. Az, hogy Cameron lerészegedett és azért baromságokat csinált, az csak egy ügy a sok közül. Az igazgató csak legyintene az egészre, hogy fiatalság-bolondság és hogy sokkal sürgetőbb és fontosabb dolgai is vannak, mint egy hülye gyerekkel foglalkozni, aki nem ismeri a saját határait. Különben sem vették volna fel őt sehova, ha nem találták volna alkalmasnak pszichológiailag. De… ezt Neki nem kell tudnia.

- Ugye? Tudom én, hogy remek időt fogunk eltölteni egymással, ahogy azt is, hogy már alig várod, hogy belekezdjünk a közös tanulásba. Én tudom, hogy igen. - Hagyom teljesen figyelmen kívül a morgását, és teszek úgy, mintha komolyan gondolta volna a szavait. Sőt, újra feltűnik egy mosoly az arcomon, amit biztos vagyok benne, hogy nem igazán tudna hova tenni, hiszen én magam sem vagyok azzal teljesen tisztában, hogy mi jó származik is nekem ebből. Mégis elégedett vagyok a helyzet alakulásával. Talán mert alig várom, hogy újra felmossam vele a padlót, ezúttal éppen azzal, hogy a fejében turkálok majd. Nem vagyok kegyetlen… csak néha nekem is szükségem van egy kis szórakozásra.
- Ezt jó tudni, akkor nem feltétlenül kell majd csak az alapokkal kezdenünk, bár mindenképpen szeretném felmérni, hogy pontosan mennyire is jók ezek az alapok, hogy tudjam majd, hogy honnan érdemes elkezdeni a tanításodat. - Mondom ezt már elgondolkodva, a jövőbe tekintve, mert kétségem sincs afelől, hogy bele fog menni az alkuba. Nincs más választása… legalábbis ő azt hiszi, hogy nincs, nekem pedig ez tökéletesen megfelel.

El kell fojtanom az elégedett mosolyomat, amikor valóban ez történik.
-Akkor ebben megegyeztünk. - Úgy érzem magam, mint egy elégedett macska, akinek sikerült az egeret becsalogatni a csapdájába-
-Rendben, majd küldök erről egy üzenetet. Ne aggódj, nem tartok háziállatot, és a környékre sincs panasz, habár tény, hogy mugli környék, de csendes, a muglik nem sok vizet zavarnak. - Avatom be egy kicsit jobban a részletekbe.
- Ha gondolod és már csak a vizsgaeredményeidre vársz, szánhatunk egy napot arra, hogy körbenézz a lakásban és a környéken is. - Ajánlom fel, nem mintha egyébként sok döntése lenne a dolgok alakulásával szemben, most, hogy belement a költözésbe. De legalább láthatja, hogy tényleg tudok fej is lenni, néha, ha nagyon akarok.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Caspar & Cameron  Empty
Cameron Castillo
Hétf. Júl. 05, 2021 7:37 pm
Caspar & Cameron

Az alkohol hatásai...

Elég őszinte vagyok most, pedig jelenleg már nem vagyok részeg, csak másnapos, mégse tagadom le azt, aki vagyok. Nem is tudnám, apám fia vagyok, az Ő nevelésében részesültem és szó szerint belém vert mindent. Nehéz másnak lennem, pedig igyekszem, ezt Holden Briggs tudja talán a legjobban.
- Nem minden aranyvérű... de vannak, akik igen. Én azok közé tartozom. - biccentek és most megállom azt, hogy szóba hozzam példának okáért a Weasleyket, akikről elég sok mágus családnak megvan a véleménye, de gyorsan szaporodnak és mára már szinte mindenhol ott vannak. Bosszantó, de... próbálom ezt is máshogy látni. Kitérni viszont a nevelésemre most nem fogok, semmi köze sincs hozzá amúgy sem. Az viszont meglep, hogy Morrison magáról mesél és elárulja, hogy fogalma sincs róla, hogy milyen vére van, az pedig, hogy aranyvérű családnál is volt...
- Árva volt? - bukik ki belőlem az ösztönös kérdés, amit talán magamban kellene tartanom, mégis képtelen vagyok rá. Ha így van, akkor tényleg elképzelni se tudja, hogy én miként lettem felnevelve, de talán jobb is ez így.
- Mintha kezdene kicsit jobban érteni. - pillantok rá és ezt most komolyan mondom. Tudom jól, hogy egyes aranyvérű családok milyen kegyetlenségeket tettek és bár apám ezt nem éppen negatívan mesélte nekem kiskoromtól fogva, mostanra már van saját véleményem és látom, amit látok. Voldemort idején veszélyes volt nem aranyvérűnek lenni, de Ő nem tért vissza és bár most is vannak mozgolódások, mára már minden megváltozott és nem akarok a halálfaló eszméi szerint élni, de egyben tagadni se a vérem. Büszke vagyok arra, hogy Castillo vagyok, de nem az apám miatt. Ez a név generációk óta létezik és a felmenőim más emberek voltak a feljegyzések szerint, hinni akarok benne, hogy így volt. De jobban most nem merengek el a dolgokon, ide kell koncentrálnom, mert érzem, hogy forró a talaj a lábam alatt.
- Mintha most olyan öreg lenne, ezt úgy mondja. - volt fiatal... De az első berúgást ezek szerint már mondtam, így nem ragozom tovább, tovaengedem a témát, egyébként sincs mit túlbeszélni rajta. Inkább rátérünk arra a bizonyos választásra, amelyről Ő is tudja, hogy nem igazi választás, mert megköti a kezem, én pedig valóban nem vagyok még teljesen itt agyban ahhoz, hogy jobban belegondoljak abba, mennyi mindent tehetnék ellene. De nem akarnám apám segítségét kérni és... valamiért kirúgatni se, mert nem történt velem még ilyen, hogy bárki akár egy pillanatra is gondoskodni akart volna rólam, és azért lássuk be, a reggeli is itt van előttem, az egy dolog, hogy csak pár falatot ettem belőle. Nem tudom, hogy álljak a férfihoz.
- A remek időtöltést szerintem nem ugyanúgy gondoljuk, de a különórákat valóban nem bánom. - biccentek és akaratlanul is mintha én is elmosolyodnék, amikor Ő teszi. Ettől függetlenül zsarolás ám a tette! Viszont nem árt tudnia, hogy nem vagyok teljesen kezdő a legilimencia terén, de túl ügyes se, különben képes lennék ellenállni az apámnak.
- Rendben van, Ön a tanár, úgy lesz, ahogy mondja. - meglepő módon nem ellenkezem most, mert tanárnak viszont remek, ezt elismerem. Csak azt utálom, hogy szivat, de ha nem teszi nos... talán valóban megéri majd ez az egész nekem is.
- Igen, meg! - biccentek, legyen akkor így. Azért akad bennem némi félsz az otthonával kapcsolatban, de talán nem lesz olyan vészes. Háziállata nincs, ami jó kezdetben, de a mugli környékre azért elhúzom a számat, de hangot nem adok nemtetszésemnek, úgyse tehetek semmit se ellene. Már egyébként is megegyeztünk, nem fogom megszegni.
- Nem kell. Így is, úgy is oda költözöm, tett róla, hogy így legyen. Majd felfedezem akkor a környéket, már ha érdekelni fog, de lehet megmaradok a hoppanálásnál. - akkor elég lesz csak a házban maradnom. De nem fogok erre plusz napot áldozni, ez biztos. Viszont nekem bőven sok volt ennyi beszélgetés mára vele, így felkelek, de óvatosan, hogy meg ne szédüljek.
- Akkor várom majd az üzenetét, de most mennem kell! - nagyon remélem, hogy nem akar visszatartani. Bőven van mit átgondolnom és bár a reggeli finom, nincs kedvem most maradni. Kavarog a fejem, kell egy kis friss levegő és talán egy normális zuhany is. Ha enged, akkor egy "viszlát" mellett távozom. Órán majd úgyis látjuk egymást, pár hét múlva pedig túl sokszor is... Az miatt viszont nem aggódom, hogy túl sokat kellene beszélgetnem majd vele csak azért, mert együtt fogunk élni. Apámmal is együtt élek, mégse váltunk több szót egymással a kelleténél. Tökéletesen el lehet kerülni egymást. Bár egy kúria nem éppen akkora, mint egy lakás, de... elleszek a szobámban.

//Köszi-köszi-köszi, hát imádtam, tudod mennyire! *- *//

Caspar & Cameron  Empty
Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 2 oldal
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: