Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Caspar & Cameron - Bunyózzunk!

Cameron Castillo

Auror

Caspar & Cameron - Bunyózzunk! Cam-icon

Lakhely :

Docendo Discimus Mágusakadémia

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Caspar & Cameron - Bunyózzunk! Empty
Cameron Castillo
Kedd Május 25, 2021 3:53 pm
Caspar & Cameron

Az első közös edzés, avagy bunyózzunk!

Ez a mai nap úgy, ahogy volt szar volt. Nem igazán értem, hogy mi van velem, de az éjszaka alig tudtam aludni, feszült vagyok és az órákon se voltam ott teljesen agyilag, csak fizikálisan. A feszültségem pedig nőttön nő, amit úgy érzem, hogy muszáj levezetnem, erre pedig a legjobb lehetőség a kastélyban lévő edzőterem. Időnként lejárok gyúrni, mert fontos a test ápolása, az izmok építése, így bár lassan közeledik az este, engem ez egy picit se zavar. Legalább nem lesznek sokan, egyébként sincs hangulatom senkihez se.
Egy fekete melegítőnadrágban és felső testemre némileg rátapadó, rövid ujjú, fekete pólóban sétálok végig a folyosókon, természetesen sportcipőben, a pálcám pedig ahogy mindig, most is nálam van. Nincs olyan, hogy ne lenne, kötelező tartozékom. Az utat mivel már kivülről tudom, így szinte nem látok és nem is hallok, úgy teszem meg a métereket, majd benyitok a terembe, amely nos... sajnálatos módon nem teljesen üres. De akit bent látok, annál rosszabbal aligha futhattam volna itt össze, ez pedig érzem, hogy bearanyozza a napom. Nagyszerű...
- Üdv! - csak ennyit morgok oda a tanárnak. Caspar Morrison, akinél kezdem úgy érezni, hogy kedvenc órai időtöltése az én szívatásom és lejáratásom, pedig szerintem semmit se követtem el ellene. Mivel az SVK szakon vagyok az aurorság mellett, így viszont kénytelen vagyok elviselni Őt és nem beolvasni neki addig, amíg a tanárom, mert sajnálatos módon rajta is múlik, hogy milyen eredménnyel végzek. Szívás. Rá se nézek tovább, csak odébb sétálok, majd bemelegítek, de nem hagy nyugodni a tény, hogy itt a nagy lehetőség. Levezethetem a feszkót is és legálisan törölhetem fel Mr. Idegesítő professzorral a padlót. Ajkamra gonosz mosoly húzódik, majd Morrison felé tekintek.
- Professzor úr, nem lenne kedve közösen edzeni? - látom, hogy a boxzsákot püföli, de püfölhetnénk egymást is. Nem hiszem, hogy Ő ellene lenne és kétlem, hogy erősebb lenne nálam. Azt látom, hogy nem vézna, de egészséges önbizalmam és egom van, mely szerint esélye sincs. Arra pedig most nem gondolok, hogy ezt a későbbiekben, egy tanórán még visszakaphatom. Talán bele se megy a felvetésembe... mindjárt kiderül.
Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Szomb. Május 29, 2021 3:06 am

Cameron & Caspar
Csatt. Visszhangzik újra a teremben az ütés zaja, mert kivételesen egyedül tudom püfölni az előttem lévő boxzsákot. Szeretem ezt az időszakot: ilyenkor általában senki, vagy nagyon kevesen veszik igénybe a termet, ezért teljes nyugalomban élvezhetem az egyedüllétet és vezethetem le az összes felgyülemlett feszültséget a zsákon. Minden nap szükségem van arra, hogy valahogy meg mozgassam magam, ha nincs sok időm, akkor egyszerűen csak elmegyek futni, de jobban szeretem azt, amikor újabb és újabb ütéseket mérhetek a zsákra. Segít kitisztítani a fejemet, a régen begyakorolt mozdulatok pedig már annyira ösztönösen jönnek, hogy teljes mértékben elengedhetem magam, és nem kell semmire se gondolnom. Főleg nem egy bizonyos idegesítő Castillo nevezetű ficsúrra, aki mostanában kifejezetten megnehezíti a napjaimat. Teljesen belemerülök az ütésekbe, az sem igazán érdekel, hogy valószínűleg az edzés végére megint fel fog repedni a kezemen a bőr. A fájdalom legalább jelzi azt, hogy képes vagyok még emberi érzésekre. Az utóbbi időkben amúgy is üresnek éreztem magam, csak a Castillo gyerek volt képes kihozni a sodromból az ostoba viselkedésével. Az elmerült ütögetést a nyíló ajtó zaja zavarja meg, egy pillanatra ki is esek a ritmusból. Remek… pont Ő hiányzott ide. Üdvözlésképp csak mogorván biccentek, majd vissza is fordulok a zsákhoz. Nem, és nem érdekel, hogy mennyire tapad rá az a fránya póló. Teljesen hidegen hagy.

Aztán elhangzik az a bizonyos kérdés. Abbahagyom a zsák ütését és felvont szemöldökkel fordulok a fiú felé. Ezt most halál komolyan kérdezte? Pár pillanatig próbálok valami jelet találni az arcán, ami azt mutathatná felém, hogy nem gondolta komolyan és hamarosan újra megszólal, hogy ó, csak viccelt, de nem, sajnos nem ezt látom. Most már hivatalos, hogy Castillo nem normális. Erre nincs más magyarázat.
- A meggondolatlansága, nagyon hamar a temetőbe fogja juttatni magát, Castillo. - Jegyzem meg, miközben elkapom a lengő zsákot.
- Tudja egyáltalán, hogy kell boxolni? - Érdeklődöm puszta kíváncsiságból, de most már teljesen felé fordulva. Jobban belegondolva, egyáltalán nem bánnám, ha alaposan el láthatnám a baját. Egyértelműen megérdemelné.
- Legyen. - Egyezek bele végül, egy egészen… apró, de gonoszkás mosollyal. Fogalma sincs, hogy mibe vág bele. Vajon mennyire töröljem fel vele a padlót, hogy megtanulja a leckét?

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Szomb. Május 29, 2021 9:50 am
Caspar & Cameron

Kölcsönös az "öröm", hogy látjuk egymást, így meg se lep a mogorvaság, amit kapok tőle. De mosom kezeim, illedelmesen köszöntem, szóval egy szava se lehet. Beljebb sétálok, majd bemelegítek, lefoglalom magam testem átmozgatásával, néhány felüléssel, fekvőtámasszal, de aztán felkelek és egy különös ötlet jut eszembe, ami most rendkívül jónak tűnik, de nos... kiderülhet még, hogy nem éppen az. Bár szinte biztosra veszem az elutasítást, csodák még vannak...
Figyelem mozdulatait, ahogy felhagy a zsák püfölésével, majd felém fordul, én viszont magabiztosan állok tőle jó pár méterre, végig a szemeibe nézek és egyértelműen kimutatom, hogy jól hallotta előbbi szavaimat, még mintha alig láthatóan el is mosolyodnék meglepett képe láttán.
- Ugyan. - vonok vállat, majd most már jól látható mosollyal csóválom meg a fejem.
- De ha mégis így lesz, örülhet, annál rövidebb ideig kell elviselnie. - alapvetően nem vagyok meggondolatlan, se hamari, most se érzem annak magam, viszont a megjegyzése valahol meglepő. Ő is magabiztosnak tűnik, de hogy tudom-e, hogy kell boxolni? Nos...
- Nem igazán. Egyébként se látok itt boxkesztyűket és fejvédőt... - egy szóval se mondtam, hogy pont boxoljunk csak azért, mert Ő a boxzsák püfölésével volt elfoglalva.
- Egyéb küzdősportok is léteznek, akár vegyíthetjük is Őket. - senki se fog ránk szólni, hogy szabálytalan egy-egy mozdulat, és úgy sejtem, hogy mi se egymásra. Amikor viszont belemegy most Ő lep meg engem, mert valahol arra számítottam, hogy lazán elutasít, de nem teszi, így biccentek, majd a pálcámat lassan előveszem és némileg odébb leteszem, nem kockáztatva, hogy baja legyen. Nem ijeszt el a magabiztossága, inkább segít, hogy még jobban elhatározzam magam a győzelemben. Na jó, talán finoman kellene bánnom vele... Az igazat megvallva nem szoktam bunyózni, én párbajozni szeretek, varázspálcával, mágiát használva, de most érzem, hogy le kell vezetnem a bennem felgyülemlett feszültséget és ha már Morrison itt van, két legyet üthetek egy csapásra. Végre visszaadhatom neki a múltkorit. Az egyáltalán nem volt szép tőle, fogalmam sincs, hogy mivel támadt rám, de fájt és igazságtalan volt, ezt a csoportban más is látta. Csak tudnám mivel érdemeltem ki, hogy kiszúrjon magának... Lehet Őt is az aranyvér zavarja úgy, ahogy engem a sárvér. Ő is biztosan az...
Mivel akad a teremben egy szivacsokkal kirakott rész, így odasétálok, majd felmegyek rá és ez után nézek vissza a tanár felé. Most tűnik csak fel, hogy ketten maradtunk. Hmm, jobb is ez így, senki se fog megzavarni minket. Lábaimmal némi terpeszbe állok, egyiket hátrébb elhelyezve, támasztva magam, kezeimet pedig magam elé emelem, miközben tekintetem kihívóvá válik.
- Támadjon csak! - gyorsabb vagyok, mint azt gondolná, de az ütés erősségétől derül majd ki, hogy megpróbálom-e alkarral kivédeni vagy inkább félrelépek előle. De nincs bennem félsz és alig várom, hogy beverjem a képét. Na jó, tudom, hogy nem kellene fejre menni, de pusztán véletlen is lehet, khm.
Anonymous

Vendég
Csüt. Jún. 03, 2021 7:01 pm

Cameron & Caspar
Miért van az, hogy a sors mindig azokat az embereket sodorja az utamba, akiket éppen próbálok elkerülni? Mintha direkt azt tűzte volna ki célul, hogy engem gyötörjön. Nem elég, hogy nap, mint nap szembe kell néznem Castilloval az előadótermekben és egyéb gyakorlati órákon, de a hétvégém sem lehet nyugodt, pedig éppen minden erőmmel azon vagyok, hogy kiverjem őt a fejemből. Ő viszont makacsul és bosszantóan ott marad, akármit is próbálok csinálni vele. Ezért is igyekszem minden figyelmemet alaposan visszafókuszálni a zsák ütésére, de az elmém önkéntelenül is vissza-vissza vándorol a fiúhoz, ami csak még inkább felbosszant, az ütések pedig erősebbek lesznek ennek hatására. Aztán felteszi azt a bizonyos kérdést. Amivel nem tudja, hogy milyen rejtett dolgokat szabadít fel bennem és talán jobb is ez így, mert akkor soha nem kérdezte volna meg, nekem pedig soha nem lenne lehetőségem arra, hogy a földbe döngöljem, ami viszont meg határozottan jót fog tenni a lelkivilágomnak.
- Ha végez az akadémián, utána már amúgy sem kell többé elviselnem. Miért kívánnám azt, hogy meghaljon? - Kérdezem vállat vonva.
- Kétségtelen az, hogy állandóan táncol az idegeimen, de az élet értékes, nem kellene csak úgy meggondolatlanul elherdálnia. - Sötétedik el egy pillantásra a tekintetem, de aztán hamar összeszedem magam. Fiatal még, nem tudhatja, hogy mennyire értékes mindaz, amilye van.

- A box nem feltétlenül az eszközökről szól. - Jegyzem meg egy bosszús sóhajjal, de teljesen feleslegesnek érzem, hogy belemenjek egy litániába arról, hogy mit is jelent. Megint figyelmeztetnem kell magam, hogy ezeket Ő nem tudhatja.
- Nem feltétlenül gondolnám magáról az, hogy belemélyedt volna bármelyik küzdősportba annyira, hogy képes legyen még vegyíteni is azokat. Sőt, maga kifejezetten annak a típusnak tűnik, aki meg sem tud lenni a varázspálcája nélkül. Vagy tévednék? - Kérdezem kicsit felvonva a szemöldököm. Nem, szinte biztos vagyok benne, hogy Castillo kifejezetten az a típus, aki megállíthatatlan, ha pálca van a kezében, de ha nincs… akkor elég tehetetlen. Én tudom milyen pálca nélkül harcolni. Az árvaházi élet nem könnyű, és azon kívül is gyakran keveredtem verekedésekbe, sokáig pedig azt sem hittem volna, hogy valaha lesz lehetőségem pálcát tartani a kezemben. Meg kellett tanulnom megvédeni magam anélkül is. Nem vagyok rossz párbajozó, kifejezetten jó ösztönökkel rendelkezem, de ha választanom kéne, akkor biztos, hogy inkább a közel harcot választanám, mert abban sokkal erősebb vagyok.

Valamiért mégis belemegyek ebbe az ostobaságba, ennek pedig egyetlen oka van: hogy megtanítsak neki egy leckét. Nem hagyhatja, hogy ennyire vezéreljék az érzelmei, nem hagyhatja, hogy felülkerekedjen benne a harag, vagy a gyűlölet, vagy hogy megpróbáljon megbosszulni egy olyan sérelmet, ami lényegében szintén az ő okulását hivatott szolgálni. Meg kell tanulnia, hogy nem mindig győzhet és hogy veszíteni kell ahhoz, hogy képes legyen felülkerekedni ezen, hogy később éles helyzetben győzni tudjon. A legnehezebb dolog ezt megtanulni, hogy hogyan tudjon veszíteni az ember. Főleg egy olyan fiúnak, mint amilyen Castillo, aki alapvetően is nagyra van magával és a képességeivel, amik bár benne lapulnak, de még egyáltalán nem kiforrottak. Tehát amikor beáll a kezdő pózba, önkéntelenül is megint feltűnik az arcomon egy apró mosoly a merész kijelentésére, hogy támadjam meg. Nem is habozok. Az egyik pillanatban még pár méterre állok tőle, a következőben szinte követhetetlen gyorsasággal intézek felé egy ütést, de őszintén, ez inkább csak elterelés. Amint felemelné a kezét hogy kivédje azt, egyszerű mozdulattal rúgom ki alóla a lábait, ha minden valószínűség szerint inkább az ütésemre koncentrált. Ha így lenne, akkor hamar a szivacson találhatja magát. Tudom, hogy szívós, ezért nem engedem le a védelmeimet, minden pillanatban várom azt, hogy ezúttal ő támadjon, hiába került esetleg a földre. Nem szabad alábecsülni az ellenfelet. Mindig ez az első szabály egy verekedés során.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Csüt. Jún. 03, 2021 7:41 pm
Caspar & Cameron

Alapvetően megfontolt embernek tartom magam, mégis olykor előfordul, hogy az érzelmeim vezérelnek. Ma egyébként is rendkívül feszült vagyok és pont Morrisont találom az edzőteremben, amikor reménykedtem, hogy lesz némi nyugtom, de ha már itt van, elszórakozhatok kicsit. Bár látom rajta, hogy nem vézna, nem hiszem, hogy lenne esélye velem szemben. Bár nem vagyok az a verekedő típus - a pálcámmal egyszerűbb és elegánsabb megoldani a konfliktusokat -, de azért elég sűrűn lejárok edzeni és építettem én is izmot, na meg a kockahas is megvan. Adok a külsőmre, minden téren, és szeretnék fizikálisan is erős lenni, nekem ez fontos. Nos, úgy érzem, hogy jó úton járok és ha megnyerem ezt a küzdelmet, legalább ez a szar nap is jóvá fordul.
- Sose lehet tudni. - vonok vállat lazán, de tény, elég lesz neki, ha nem kell többé megtűrnie az óráin. Amikor tud, belém köt, hiába vagyok kitűnő tanuló, mégis meg tudja nehezíteni az életemet. Franc gondolta volna, hogy az SVK szaggal ilyen tanár jár. De nem hagyom, hogy eltántorítson a célomtól, akkor is küzdök a kitűnőért, mégha nála ez lehetetlennek is tűnik. De csak nekem, a többiekkel sokkal normálisabb. Tényleg érdekelne, hogy mivel értem el ezt az utálatot nála, akad rajtam kívül még más aranyvérű is az osztályban.
- Nem tervezem és ez kölcsönös professzor úr. Nem én szúrtam ki magamnak, hogy szivatni akarom, amikor csak tudom. Egyébként mire fel ez a megtiszteltetés? Mit ártottam magának? - nem tervezem erre rákérdezni, de tessék, a szavak kicsúsznak ajkaim közül, szóval legyen tökös és válaszoljon, mondja a szemembe, hogy mi a faszom baja van velem. Tény, hogy van egy stílusom, de a tanáraimnak megadom a tiszteletet. Eddig megadtam, de Morrison átlépte azokat a bizonyos határokat nálam. A boxhoz ugyan nem értek, de nekem elegendő az is, ha lazán egymásnak esünk. Nem kell legalább figyelni a szabályokra és győz a jobbik.
- Azt jól sejti, hogy a pálcámmal szívesebben harcolok, de azt tagadnám, hogy nem tudok meglenni nélküle. Had bizonyítsam be! - mosolyodom el némileg pofátlanul, mondandója elejét pedig lazán félresöpröm. Nem számít, hogy mit hisz vagy az, hogy tanultam-e konkrétan küzdősportokat. Bunyóztam már, bár nem sokszor, de most itt az alkalom. Nem akarom, hogy visszalépjen, szóval kezdjük el, várom a szivacson! Jót fog tenni, ha kikapcsolom az agyam, így pedig talán menni fog, és leszarom, ha bekapok pár ütést. Adok majd cserébe én is.
Figyelem, ahogy felém tart, felszólítom a támadásra, Ő pedig nem habozik. Helyes, táncoljunk! Bár eszem ágában sincs félrelépni az első támadása elől, inkább kivédeni szándékozom, érezze csak, hogy nem féltem a kezeimet, hogy nem félek a fizikai fájdalomtól. Apám tökéletes edzőm volt el téren, elég sokat bírok és ezt megtapasztalja majd. Meglepően sokat egy "magamfajtához" képest, aki elvileg csak a varázsláshoz ért és egy aranyvérű arisztokrata család legfiatalabb tagja.
Figyelem Morrison mozdulatait, kezem mozdul a kezével egyidőben, de arra nem számítok, hogy a lábával is támadni akar. Gyorsnak tűnik, nagyon is, ezt pedig nemsokára biztosan megtapasztalhatom, mivel hirtelen rúgja ki alólam lábaimat, én pedig halkan puffanok hanyatt a szivacson. Baszki! Nem gondoltam, hogy máris cseleskedni akar, de persze, a célja az volt, hogy földre küldjön. Csak villan felé tekintetem, de egyetlen szót se szólok, már mozdulok is, hirtelen, hogy most én rúgjam ki Ő alóla a lábait, de sejtem, hogy reagálni fog rá, így a következő pillanatban már fel is pattanok, mintha az előbb semmi se történt volna és szándékomban áll bevinni egy ütést legalább. Mozdítom is karjaimat felváltva, hol gyomrát, hogy felső testét támadva, meglátjuk, hogy kihátrál-e vagy támadni próbál. De most igyekszem figyelni a lábaimra is, akár csak az övéire. Fejre egyelőre nem megyek, de ha betalál egy ütés se állok le, folyamatosan szándékozom sorozni Őt, már most felhasználva a maximális energiát, nem tartalékolva.
Anonymous

Vendég
Kedd Jún. 08, 2021 4:49 am

Cameron & Caspar
A megjegyzésére önkéntelenül is megforgatom a szemeimet, de azért egy egészen rövid pillanatra magamba kell néznem. Valóban olyan durván viselkednék vele, hogy azt hiszi annak örülnék, ha halott lenne? Valóban annyira elvesztettem volna az emberségemet, hogy valóban kívánjam a halálát? Nem, erről szó sincs. Pont azt szeretném, hogy ne haljon meg, hogy ne adja fel az életét, de hogyan is érthethetném meg azzal a makacs, “ki ha én nem” hozzáállású kemény fejével? Sehogy. Jelen pillanatban nem tudok hatni rá, és kicsit bele is fáradtam abba, hogy próbálkozzam. Viszont még így is attól tartok, hogy ha nem cselekszem, ha nem bánok vele olyan durván és szigorral, mint ahogy azt tettem és teszem, akkor soha nem fog eljutni hozzá az, hogy mi a célja ennek az egésznek. Ezt a gondolatomat pedig csak még jobban megerősíti, amikor végül egyenesen is rákérdez a miértekre. Vajon válaszoljak neki? Van értelme? Egy próbát mindenképp megér.
- Mindennek megvan az oka, és ezt maga is tudhatná. - Jegyzem meg némiképp komoran, de aztán csak frusztráltan sóhajtok.
- Nem nekem árt, hanem magának, ha pedig ezt nem veszi észre, akkor nagyobb problémák lapulnak a háttérben, mint ahogy valaha is gondoltam volna. Emlékeztet engem valakire, még akkor is, ha még a lába nyomába sem ér jelenleg, de a potenciál megvan magában… csak túlságosan el van foglalva a saját egójával, hogy ezt a potenciált rendesen is ki lehessen dolgozni. - Avatom be a féligazságba.
-Igen, kifejezetten irritál a viselkedése, az hogy olyannal van nagyra, amire nem kellene, hogy annyira biztos minden cselekedetében, hogy az már-már sértő a társaira nézve. Ki nem állhatom, hogy azt hiszi az egész világ az irányítása alatt áll és hogy sérthetetlennek képzeli magát, ezzel pedig nem csak kísérti a halált, hanem a társaira is bajt hoz. Soroljam még, vagy elég lesz? - Kérdezem tőle.

Biztos vagyok benne, hogy egy egész estét is rá tudnék szánni arra, hogy elmondjam neki, mi minden az, ami irritál benne. Rengeteg minden, és sajnos nem feltétlenül olyan dolgok, amikről szeretném, hogy tudomást szerezzen.
- Ó, egy pillanatig sem szeretném letörni a szárnypróbálgatásait. Próbálkozzon csak nyugodtan, ráérek. - Jelentem ki végül teljes magabiztossággal, mert tisztában vagyok abban, hogy esélye sincs ellenem, hiába hiszi azt, hogy van. De ha ennyire bizonyítani akar, hát legyen. Miért is fosztanám meg magam egy kis szórakozástól, amiben amúgy is igencsak kevés alkalommal volt részem? A harc tehát megkezdődik közöttünk, és Castillo hamar a földre kerül, mint ahogy arra számítani is lehetett. Hogy meglep-e, hogy ilyen hamar összeszedi magát? Kicsit talán igen, de nem annyira, hogy képes legyen áttörni a védelmemen. Azt elismerem, hogy kitartónak kitartó, de hát mindig is az volt. Hidegvérrel fogadom a rám záporozó ütéseket, könnyedén, szinte elegánsan védve ki az összeset, türelmesen várva egy adandó alkalomra, amikor vissza támadhatok. Amint erre lehetőség kínálkozik egyből ki is használom azt, és megcélzom a gyomrának viszonylag elég érzékeny részét. Hagyok esélyt neki arra, hogy kivédje, igazából szeretném is, hogy ez történjen. Még azt is megengedem neki, hogy az egyik ütése célba érjen, ami valószínűleg neki jobban fog fájni, mint nekem, mert az ütés előtt még időben megkeményítem az izmaimat, így olyan lehet ez számára, mintha csak egy betonfalba ütne bele. Aztán… amikor már azt hiszi nyeregben van… újra ütök, ezúttal precízen megcélozva a veséit. Ami egyértelműen szép kis fájdalmat fog neki okozni. Mintegy figyelmeztetésként, hogy nem érdemes velem olyan csatába belekezdenie, amiben egyszerűen nem győzhet.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Kedd Jún. 08, 2021 7:23 am
Caspar & Cameron

Talán ma jött el az ideje, most, ebben a percben, hogy rákérdezzek az okára, hogy mi a baja velem. Most kettesben vagyunk, bátran elmondhatja, ki nem fog tudódni, már ha őszinte lesz, de kétlem, hogy a színtiszta igazságot hallhatnám tőle. Ettől függetlenül kivárok, tekintetem az övébe fúrom, alig várom, hogy megszólaljon, de a kezdeti mondatra csak felciccenek, viszont még mielőtt bármit mondhatnék végre megered a nyelve.
- Emlékeztetem valakire? Ez igazán... khm, kedves? - kicsit közelebb lépek, mert ezzel felbasz egy pillanat alatt.
- Én önmagam vagyok, nem egy árny a múltjából, akire emlékeztetem. Fogalmam sincs, hogy ki volt az az illető, de nem is érdekel! Ne hasonlítson máshoz és főleg ne ez alapján ítélkezzen felettem. Az egom pedig köszöni szépen, rendben van! Arra vagyok egoista, amire képes vagyok, nem vagyok elszállva magamtól, mégha Ön ezt is hiszi. - kikérem magamnak! De tényleg felhúzott azzal, hogy valami régi tanítványához (?) hasonlít és azt várná, olyan legyek, mint az volt. Vagy franc se tudja, de hagyjon a hülyeségével. A további szavaknál viszont kibújik a szög a zsákból, most már több mindent a fejemhez vág, amik egyértelműen arra utalnak, hogy nagyjából mindent utál bennem, mert a jellemem az, amivel igazán baja van. Nos, a kedvéért biztos nem fogok megváltozni.
- Engem meg az Ön viselkedése írritál, kvittek vagyunk! - most nem órán vagyunk és bár meglehet, hogy ennek a mondatnak lesz következménye, most pont leszarom. Talán van benne annyi, hogy a mostani beszélgetésünket még most lezárjuk, akár egy jó bunyóval a végén és nem viszi át a tanításba. Bár kétségeim vannak e felől.
- Igen, magabiztos vagyok, de ez nem bűn és azt soha se mondtam, hogy az egész világ fölé képzelném magam vagy sérthetetlennek. De ha annak képzelném, legutóbb úgyis a gyengélkedőre küldött, bebizonyíthatta bárkinek, hogy lehet nekem ártani. Remélem elégedettséggel töltötte el! Felőlem sorolhatja, de semmit se tud rólam, egy picit se ismer és mindketten tudjuk, hogy nem is venné a fáradtságot arra, hogy megismerjen. - szóval igazság szerint nincs miről beszélnünk. Vegyék hát át a tettek a főszerepet, ha már ilyen lazán mondja, hogy próbálkozzam csak. És még engem vádol túlzott magabiztossággal. Akkor az mi, amit most Ő csinál?
Nem szegi kedvem, amikor a földön kötök ki, a puha szivacsnak hála még csak meg se ütöm magam, így hamar talpra szökkennek, és bár kirúgni nem sikerül a lábait, megsorozni megpróbálom, figyelve a légzésemre és arra, hogy az ütéseimnek rendesen legyen ereje. Viszont védekezik, túl jól is, a fenébe! Figyelem mozdulatait, hogy miként hárít, hogyan lép félre, próbálom felérni, megismerni, aztán amikor támad, én is hozzá hasonlóan védekezek, habár magamtól máshogy tettem volna. Sikerül is kivédenem a gyomromat ért támadást, így visszatámadok, talán egy picit elbízva magam, kezem pedig végül eléri mellkasát. Hiába van az ütésben erő, Ő kibaszottul masszívnak tűnik, ezt érzem, ahogy öklöm gyomra környékére ér. Igen, némileg fáj, a fenébe is, de neki mintha meg se kottyant volna. Miből van ez a pasas? Egy másodpercre ki is zökkent, de nem torzul el arcom, nem mutatom fájdalom jelét, nem érdekel, ha a kezeimet is szétverem rajta, mert most érzem, hogy forr a vérem és pontosan erre van szükségem és nem a következő ütésre, ami bassza meg, betalál! Hiába próbálom félreütni, majd kilépni oldalra, túl késő, most Ő a gyorsabb, a vesém pedig bekapja a találatot, ami bassza meg, hát kurvára fáj. Igyekszem ezt visszafogni, összeszorítom fogaimat, de valamiféle halkabb nyögés csak kiszökik, miközben hátrébb lépek pár lépést, picit összébb görnyedek és jobb kezem kicsit megremeg, miközben az ütés helyére fogok. A fenébe! Oké, lehet, hogy így még nem bunyóztam soha és bár apám rendszeresen vert, a veséim eddig még megúszták.
Valami elkattan bennem, mert hirtelen lövök ki, hogy ismét támadjak, először gyomor felé, majd lazán megyek fejre is, de most próbálok figyelni kezeire, félrelépni, ha szükséges és ha támad, igyekszem elkapni karját, hogy kicsavarhassam azt és így kerüljek mögé. A tervem az, hogy elkapjam, kifeszítsem kezét és némi rúgással térdre kényszerítsem háta mögé kerülve, még mindig megtartva karját is. Túl sok ilyen mozdulatot nem ismerek, de ezt igen. Meglátjuk hogy fog védekezni.
Anonymous

Vendég
Szer. Jún. 09, 2021 4:37 pm

Cameron & Caspar
Érzem a csontjaimban, hogy nem jó ötlet az, hogy megmondom neki azt, hogy mit gondolok, de sosem voltam olyan ember, aki visszafogja a véleményét, és most sem tervezem, akármilyen kellemetlen is legyen a végeredmény. Az, hogy ezzel sikerül kihoznom a sodrából nem is kellene igazán meglepnie. Azt sem kellene hagynom, hogy még jobban felbosszantson, de így tesz. Mint mindig, amikor a közelemben van.
- Ne értsen félre. - Mondom ezt olyan hideg hangon, hogy senki sem feltételezné rólam, hogy valójában képes vagyok uralmam alatt tartani a tüzet. Nehezen veszítem el a hidegvéremet, de ha igen, akkor mindenki meneküljön, most pedig közel állok hozzá.
- Nem hasonlítom hozzá, mert a közelébe sem ér. Pusztán annyit mondtam, hogy látom magában a potenciált. - Minden erőmmel kell visszafognom magam, hogy ne vágjak még jó pár sértést hozzá, amit komolyan is gondolok.
- Tisztában vagyok azzal, hogy sosem lesz olyan, mint ő és nem is akarom, hogy olyan legyen. Az sosem történhet meg.   - Az utolsó  mondatot inkább magamnak mondom, és önkéntelenül jelenik meg pár lángnyelv az ujjaimnál, de egy pillanat alatt összeszedem magam, és így már ott sincsenek. Nem szabad elveszítenem a fejemet.

- Nem azért lettem oktató, hogy a viselkedésemmel kedvében járjak a tanítványaimnak, hanem azért, hogy tanítsak is nekik valamit. - Jegyzem meg, egyáltalán nem véve a szívemre azt, hogy visszavág azzal, hogy őt is irritálja a viselkedésem.
- Castillo, nem kell kedvelnünk egymást ahhoz, hogy elviseljük egymást a következő években. Azt viszont meg kell tanulnia, hogy az óráimon nem tűröm az öntelt viselkedést. Ha ehhez tartja magát, akkor én sem fogom a gyengélkedőre küldeni. Ilyen egyszerű.  - Én is csak ember vagyok, elég sok elfojtott érzelemmel, amiket szinte lehetetlen bárhol is levezetni, ő pedig be kell vallanom, hogy tökéletes célpont a számomra. Viszont azzal is tisztában vagyok, hogy ha professzionális akarok lenni, akkor félre kell tennem bizonyos érzéseket.
- Miért is kellene megismernem, amikor maga sem veszi erre  a fáradtságot? Jelenleg pedig nem magamról beszélek, hanem a társairól. Egyébként pedig valóban nem akarom megismerni, a kelleténél jobban. Azt a múltkorit, pedig megérdemelte, még akkor is, ha maga úgy gondolja, hogy nem. Unfair volt? Lehet. De mit gondol, ha kint lesz a terepen és egy sötét varázslóval fog szemben állni, ő mit fog csinálni? Küld majd maga felé egy kedves kis lefegyverző átkot? Mindennek tudom magát nevezni, de naivnak nem. - Mutatok rá a tényekre.

Szerencsére a beszélgetést felváltják a tettek, és egyre inkább érzem, hogy nekem most pont erre van szükségem, hogy alaposan elverjem őt. Már csak nem is azért, hogy bebizonyítsak neki valamit, amit amúgy se ért meg, egyszerűen csak a saját megkönnyebbülésem érdekében, Castillo pedig csak adta és adta alám a lovat, hogy ez a vágy, csak még erősebb legyen bennem. Ő akarta, viselje a következményeit. A tervem pedig sikeresnek látszik, ahogy az várható volt. A fiú mozdulatai kiszámíthatóak, és habár gyors, és jó reflexei vannak - amikkel eddig is tisztában voltam hála annak, hogy láttam hogy párbajozik -, esélye sincs velem szemben. Talán akkor lenne, ha nem lennék ennyire tapasztalt a közelharcokban, de ígyaz esélye egyenlő  a nullával, akármennyire is igyekszik. Az ütés így el is éri a veséit, és mivel ezúttal nem feltétlenül akarom a gyengélkedőre küldeni, hagyok neki pár pillanatot, hogy összeszedje magát. Kicsit szokatlanul gyorsan képes felülkerekedni a fájdalmon és támadni, de… erre is számítottam. Úgy kezelem Castillot, mintha csak egy sérült fenevad lenne, akiben még bőven van energia ahhoz, hogy megpróbáljon ártani nekem, és ez jó taktikának tűnik. Gyorsan reagálok és habár azt hagyom, hogy a gyomromat megüsse - megint inkább neki fájóan, mint nekem -, a fejemre mért ütést egyszerűen kivédem. Figyelem a szemeit, figyelem a mozdulatait, kalkulálok magamban, hogy mi lehet a következő lépése, és amikor rájövök arra, hogy mit akar, önkéntelenül is újabb mosoly jelenik meg az arcomon. Érdekes. Ezért viszont nem támadok. Ó, nem miért is könnyítsem meg a dolgát? Sosem volt az a célom, már az elején sem. Hagyom hogy üssön, könnyedén védekezek, néha engedek neki egy-egy ütést bevinni puszta szívjóságból, és miközben ezzel van elfoglalva, újra a lábait célzom meg egy rúgással. Ezúttal az egyik térdét, hogy elveszítse az egyensúlyát. Megint. Semmi nem okozna nagyobb megelégedést, ha megint láthatnám a földön.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Szer. Jún. 09, 2021 8:56 pm
Caspar & Cameron

Túl könnyedén képesek vagyunk felhúzni a másikat, ez tisztán érződik és egyikünk se próbál tenni ellene. Nem fogom jópofával tűrni, hogy valaki máshoz hasonlít, mert önmagam vagyok, tökéletesen egyedi, és nos igen, most az egom nem engedi, hogy máshoz hasonlítasson, de hmm, félreérteném? Na mégis miért? Kérdőn pillantok rá, meséljen akkor, hogy mit értek félre? A rideg tekintet és hang pedig nem hat meg, egy picit se, ugyanis nem félek tőle, hiába ezt akarja elérni. Végül csak vigyorogni kezdek, amikor kiböki, hogy annak a bizonyos embernek a közelébe se érek. Na ne mondja...
- Ebben úgy tűnik, hogy egyetértünk! - hogy nem akarok olyan lenni, mint az az árny a múltjából. Az utolsó mondatot is jól hallom, hiába mondja halkan, szinte csak magának, mivel kettesben vagyunk és egyéb hangforrás nincs körülöttünk. Elgondolkodtat egy kicsit, főleg, amikor meglátom az ujjai hegyén táncoló lángnyelveket. Mi a...
- Úgy rémlik, hogy a bunyóban nem használnak mágiát, de szóljon, ha inkább párbajozna... - mert akkor én is kézbe veszem a pálcám. Az nélkül is tudok néhány egyszerűbb varázslatot, de azokkal esélyem se lenne ellene, ebben biztos vagyok. Bár sajnos abban is, hogy mindenhogyan Ő nyerne, nem véletlenül nem varázslópárbajra hívtam ki a tanáromat. Viszont azok a lángok... Pyromágus volna?
- Még szerencse, hogy nem kell egymást kedvelnünk. - ciccenek fel némileg, mert már csak az hiányozna...
- És teljesen normálisan viselkedek az óráin, csak Ön lát bele mást, gondolkodjon csak el ezen! - a jó tanároknak mindig is megadtam a tiszteletet és ez alól Morrison se volt kivétel. Viszont amikor elkezdtem érzékelni, hogy kinézett magának és folyamatosan engem szekál, ahogy csak tud, nos... változtak a dolgok, ez tény. De Ő tehet róla, Ő provokálta ezt ki nálam. Tény, hogy nem vagyok a legkedvesebb ember az akadémián, de a tanáraimnak még sincs okuk panaszra rám, kivéve persze neki.
- Akarná, hogy vegyem a fáradtságot? Kétlem, de ha mégis ragaszkodik hozzá, szóljon és elviszem teázni. - irónia, csak úgy csöpögnek szavaim felé. Egyértelműen nem haverkodni szándékozom vele, akkor vajsört mondtam volna vagy egyéb italt. De egyetértünk abban, hogy nem akarunk ismerkedni, ezt nemsokára kerek perec kijelenti Ő is.
- A társaimról? A legtöbbjük el se fogja végezni az akadémiát, ezt mindketten tudjuk, majd ráérek azokkal együttműködni, akikkel esetleg együtt is fogok dolgozni, de az SVK szakból nem sokan lesznek aurorok. Mindkettő szakot egyszerre tanulom és higgye el, feltűnik, hogy ki az, aki velem együtt jár minden órára. - ezzel nem tudom, hogy tisztában volt-e, de ha nem, akkor tessék, ennyit most megtudhat rólam. Auror leszek, mindenáron!
- Megszoktam már, hogy az élet nem fer, de magától valahogy többet vártam, nem ilyen aljas húzást. - és ezzel részemről lezártnak tekintem a témát. Megérdemli mindazok után, hogy jól elgyepáljam, tudja csak, hogy hol a helye a jövőben.
Bár először én leszek az, aki a matracon köt ki, idővel ez változni fog. Teszek érte, mert nem adom fel. Kitartó vagyok, még az után is, hogy bekapok egy erős ütést a vesémnél és bár picit hátrébb tántorodok, néhány másodpercnél nincs többre szükségem, hogy összeszedjem magam és folytassam. Van taktikám is, amit be akarok vetni ellene, de előtte még az ütések, melyek egy része betalál, ez pdig rendkívül nagy elégedettséggel tölt el, hiába érzem ökleimnél én is, hogy nekem is fáj némelyik.
A mosoly megjelenését kiszúrom és rögtön felhúz vele. Mégis mi a fenét mosolyog? Élvezi, akár csak én, ez kétségtelen, de ne mosolyogjon rám, mert mindjárt teszek róla, hogy én kerüljek fölénybe. Mégse közeledik, pedig el akarom kapni a karját, így egyelőre maradok a támadásnál. Több ütésem is célt ér, kezdem elbízni magam és bizony jól számol, nem figyelek a lábaimra... megint nem. A rúgás tehát betalál, méghozzá tökéletesen, én pedig hangosabban nyögök fel, miközben bár a másik lábamon próbálok megmaradni a térdem összecsuklik, én pedig előbb féltérdre ereszkedem előtte, majd elkapva fájó testrészemet dőlök oldalra. Basszus! Normális, hogy térdre megy? Jó erősen megrúgott, érzem, hogy sajog, hogy talán a csont is repedt, de bízom benne, hogy nem. A fenébe... a fenébe már!
Szemeim szinte lángolnak, ahogy felpillantok rá, de nem, ennyivel még nem dőlhet el ez a küzdelem. Nem leszek gyenge, nem lehetek az. Nem adom meg neki ezt az örömet, így másik térdemre térdelek, majd felnyomom magam, és bár jobb lábam remeg, még kitart. A súlyom persze balomra helyezem és tudom, hogy ezzel most előnyben van. Erősebben szuszogok, gyorsabban veszem a levegőt, barna hajtincseim pedig arcomra tapadnak. Egy pillanat alatt jobban leizzadtam, mint az eddigi erőfeszítésektől.
- Még nincs vége... - jelzem, de most én várok ki, hogy támadjon. Igyekszem figyelni, ha kell, ellépni, mert számítok rá, hogy kihasználja majd a sérült testrészt és úgy támad. Én is ezt tenném. Kitérek tehát, ha kell, bár arcom picit eltorzul a fájdalomtól, ha meg kell erőltetnem, de képes vagyok rá, ahogy kezeimmel is védekezek. Most türelmesnek kell lennem, és a taktikám ugyanaz. Ha el tudom kapni a kezét, még a földre kényszeríthetem, ha kicsavarom a karját. Még nyerhetek. Felteszek erre most mindent.
Anonymous

Vendég
Szer. Jún. 09, 2021 10:33 pm

Cameron & Caspar
Nem tudnám megmondani, hogy pontosan mi zavar engem ebben a fiúban. Voltak már nagyon idegesítő tanítványaim az évek alatt, mégsem tudok egyikük sem úgy kihozni a sodromból, mint ahogy ő képes rá. Mintha kifejezett tehetsége lenne ehhez, és habár a szívem mélyén tisztában vagyok az okokkal és a miértekkel, de ezeket a gondolatokat nem vagyok hajlandó soha a felszínre hozni, mert csak fájdalmat, csalódást, és további keserűséget hozna az életembe, az pedig nem hiányzik. Soha nem is hiányzott. Mégis… olyan egyszerűen képes egy pillanat alatt felvinni a vérnyomásom, hogy attól tartok képes lennék olyan dolgot tenni, amit soha nem bocsátanék meg magamnak. Le kell nyugodnom valahogy, de Castillo nem könnyíti meg a dolgomat. Nagyon nem.
- Talán ez az egyetlen dolog, amiben valaha is egyet fogunk érteni. - Mondom sötéten és igyekszem az összes fájdalmamat és dühömet elzárni jó mélyre, de úgy látszik nem teljesen sikerül, és egy pillanatra megjelenik a gyengeségem a lángok formájában. Remek. Még csak az hiányzott, hogy pont előtte mutassam meg az egyik gyenge pontomat.
- Nem. Hagyjuk ki a mágiát ebből. - Mondom ellentmondást nem tűrően. Mint már említettem, nem akarom holtan látni és félő, hogy ha hagyom, hogy a tűz megint átvegye felettem az uralmat, azt csak ő fogja fizikálisan megsínyleni, és még én sem vagyok ennyire kegyetlen.

- Ez az egyetlen szerencsénk, Castillo. - Értek egyet.
- Kétlem, hogy így lenne. Lehet, hogy jobban észreveszem, mint más tanárok, de látom, amit látok, és nem tetszik. - Feleslegesen lenne kerülgetni a forró kását. Ezt már akkor feladtam, mikor egyenesen rákérdezett, hogy mi bajom van vele.
- A pokol legmélyebb bugyrába is előbb mennék, mint hogy magával bárhová is. - Forgatom meg a szemeimet. Tudom, hogy nem komolyan gondolta, a hangsúlyából ezt még egy hülye és gyenge értelmű is simán le tudta volna szűrni, de jobb szeretem tisztázni a dolgokat, hogy nekem is annyi kedvem lenne őt megismerni, mint neki engem. Aztán megint egy pillanat alatt képes felidegesíteni, pedig épp hogy csak sikerült lenyugtatnom magam. Pompás…
- Az lehet, hogy sokan nem végzik el az akadémiát, de ez az időszak a tanulásé. Ahol azt is meg kell tanulnia, hogyan működjön együtt másokkal, még akkor is, ha lenézi őket. - Most már el sem tudom rejteni a hangomban rejlő haragot, mindig is gyűlöltem azokat, akik lenéznek másokat, teljesen mindegy, hogy milyen indíttatásból. Nem értettem meg soha az aranyvérűek fajgyűlöletét, ahogy azt sem, hogy csak azért, mert valaki gyengébb vagy kevésbé jobban teljesít, azt egyből el kell könyvelni olyannak, akinek az élete sikertelen lesz. Én nem tudom a származásomat és nem is érdekel, de azt tudom, hogy milyen az, amikor gyengének néznek, amikor mindenki azt feltételezte rólam, hogy soha nem lesz belőlem semmi. Ahhoz képest, lám mi lett belőlem… Szánalmas vagyok az érzelmi életemben, de erős vagyok, és olyan varázserővel rendelkezem, amikkel kevesen, a tudásomról nem is beszélve. Büszkén tudok mindezekre az elért eredményekre gondolni, tudván azt, hogy vért izzadva szereztem meg mindazt a tudást és gyakorlatot, ami most a birtokomban van. Erre jön ez a kölyök és pontosan megszemélyesíti azokat az embereket számomra, akik mindig lenéztek és mindig gyengének és semmirekellőnek tartottak.

- Jól figyeljen arra, amit mondok, mert nem fogom még egyszer elmondani. Nagyon hamar, nagyon egyedül fogja magát találni, ha folytatja ezt a fajta viselkedést. Ha igazán auror akar lenni, akkor tudnia kéne, hogy az együttműködés élet vagy halál kérdése, és nincs olyan luxusa, hogy kiválassza, hogy kit tart maga mellé megfelelőnek és kit nem. Olyan társat is beoszthatnak maga mellé, aki bár kevésbé képzett és kevesebb tudással rendelkezik, vagy még az is lehet, hogy abszolút nem arra a munkára tervezték, de mindenkinek megvan a saját tehetsége, amivel boldogulni tud. Ha pedig ennyire elizolálja magát másoktól, hogy mindent a saját irányítása alá vonjon, akkor hamar észreveheti hogy mások hátat fordítanak magának és akár ott is hagyják meghalni, csak azért, mert érezni fogják azt, hogy lenézi őket. Mert ezt lehet érezni. Nem kell kimondani szavakkal, még csak feltétlenül nem is kell cselekedetekkel kimutatni, elég az, ha csak rájuk néz és tudni fogják. - Kétlem, hogy képes lesz a tanácsom elérni ahhoz a makacs fejéhez, de egy próbát megér.

Makacs, ezt már sokadjára is el kell ismernem, ahogy tökéletesen illik rá a kitartó jelző is. Nem hiába látom benne a potenciált, és nem hiába bánok vele szigorúbban, mint a többiekkel. Mindennek megvan az oka. Amivé viszont ez a verekedés válik, annak már egyáltalán nincs semmilyen fensőbbséges, oktatói érzülete. Egy bizonyos ponton már elvesztettem a csatát a saját elmémmel, kikapcsolt a józan eszem, és semmi mást nem akarok már csinálni csak fájdalmat okozni neki. Teljesen átszellemültem a verekedésnek hála, és már nem érdekelnek a következmények. Nem tudhatja, hogy milyen fájdalmas emlékeket szabadított fel bennem, és igazán nem is hibáztathatnám érte, hiszen nem tudja, de mégis engedem, hogy az érzelmeim vegyék át az irányítást. Eddig csak játszadoztam vele, mint egy macska az egérrel, de most… valami villan a szemeimben és jön az a bizonyos rúgás  a térdére, és innen már nincs megállás. Már nem tudom leállítani magam. Akkor sem állnék le, ha azt mondaná, hogy elég. Alig hagyok neki időt, hogy összeszedje magát és már újra támadok, ezúttal sokkal nagyobb és fájdalmasabb ütéseket intézve a teste szinte minden pontjára, és minden egyes védekezési próbálkozását és trükkjét nemes egyszerűséggel kivédem. Tudom, hogy arra számít, hogy a gyenge oldalát támadom, ezért már csak azért sem azt veszem célba. Aztán… reccs. A csendes edzőteremben szinte fájóan hallatszik a törő csont hangja, amikor egy kegyetlen, pontosan becélzott ütéssel újra eltalálom a már amúgy is sérült  térdét. Ha ugyan nem sikerül eltáncolnia előlem, amit erősen kétlek. Egészen eddig a pontig semmit nem látott abból, hogy mire vagyok képes. Visszafogtam magam, mert nem akartam maradandó sérüléseket, de most… most mintha már egy szörny szabadult volna fel bennem. Csak akkor lépek tőle távolabb, ha már tudom, hogy nem fog tudni többé felkelni a matracról. Kell pár hosszú, örökkévalóságnak tűnő másodperc amíg képes vagyok lenyugtatni magam és visszatérni a jelenbe. Elcsesztem. Ezt nem így akartam.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Szer. Jún. 09, 2021 11:25 pm
Caspar & Cameron

Én személy szerint a tűzet nem gyengeségnek könyvelem el magamban, sokkal inkább hatalomnak, egy olyan erőnek, amelynek én nem vagyok a birtokában, pedig mennyi mindenre lennék vele képes! Mindenesetre biccentek, a mágiát akkor most nem fogjuk a bunyónkba bevonni, és őszintén szólva nem bánom. Ha már most ennyire felhúztam, hogy a tűz előtérbe került, ki tudja, hogy mikor akarna porrá égetni és nos... arra egyáltalán nem vágyom. De ettől függetlenül nem ijedek meg, nem fogom be a számat, tovább szájalok vele, végre nem tartva magamban a véleményemet. Ideje volt már, hogy elmondjam neki mindazt, ami bennem van.
- Látja, amit lát és nem tetszik... Pfú, de borzalmas lehet! - nekem meg a szavai nem esnek jól, csak tudnám miért érdekel egyáltalán a véleménye. Mégis mélyre hatol, mint egy penge, melyet meg is forgatnak bennem, de arcom érzelemmentes marad. Még csak az hiányzik, hogy észrevegye mindezt. Inkább némi iróniával ütöm el a dolgot, de szavaira most már felkacagok, majd fejem egy pillanatra ez után oldalra döntöm, miközben Morrison arcát fürkészem, majd... ki tudja, hogy milyen indíttatásból hangzanak el a következő szavak.
- "Én rajtam jutsz a kínnal telt hazába, én rajtam át oda, hol nincs vigasság, rajtam a kárhozott nép városába." Jól gondolja meg. - kacsintok felé az idézet után, melyet úgy sejtem, hogy felismer majd. Dante Isteni színjátéka egy olyan mű, amely mellett nem lehet csak úgy elmenni. De érezze csak a célzást idézett szavaimból.
- Ha szükségszerű, képes vagyok együttműködni másokkal, még magával is képes lennék, ha elkerülhetetlen lenne. - csak azért, mert egy tanórán nem feltétlenül teszem, még nem jelenti azt, hogy képtelen vagyok rá. A további szavaival viszont felkelti az érdeklődésemet. Na halljuk, hogy mit akar mondani, figyelek! Végig is hallgatom, nem vágok közbe, kék íriszeimet pedig nem veszem le arcáról egy másodpercre se. Amikor viszont végez, akkor felelek, választ vár úgy is.
- Az már nem az Ön problémája lesz professzor úr! De nem kell aggódnia, túlélő típus vagyok, majd valahogy megoldom. - apám erőssé tett, Őt is túléltem a mai napig, viszont amit mondok, azok nem a teljes választ képezik. Tudom, hogy van igazság szavaiban, mégis az a fránya büszkeségem nem engedi meg, hogy ezt ki is mondjam neki, éppen ezért nem teszem. Vannak barátaim, már... változtam. Még Devont is elfogadtam, aki a Roxfortban a Hugrabugba járt, de nem megy minden azonnal, nekem is idő kell. Hagyjuk is ezt a beszélgetést, ideje a tettek mezejére lépni.
A verekedésünk normálisan indul, szinte csak kóstolgatjuk egymást, de aztán minden megváltozik. Másodszorra is a földön kötök ki, érzem a térdemre mért támadásából, hogy komolyabb a dolog, talán meg is repedt némileg a csont, de... még nem lesz gond, még bírni fogom. Csak nem szabad megerőltetnem, nem szabad ráállnom. Nem maradok a földön, szégyen lenne máris feladnom, csak azért, mert kaptam egy erősebb ütést, bár a vesémet is még mindig érzem. Összeszedem magam, ismét felkelek, szembe helyezkedek vele és folytatom a bunyót ott, ahol abbahagytuk. De azért értékelem, hogy adott néhány másodpercet és nem jött nekem, amikor a szivacson voltam.
Valami viszont megváltozik, ezt tisztán érzem. Az ütései sokkal erősebbek, mint eddig voltak, a kezei szinte kőkemények, én pedig képtelen vagyok eltalálni Őt, nem úgy, mint Ő engem. Mi történik? Eddig is ennyire erős lett volna? Bár próbálok védekezni, ezt az alkarom bánja, de kap felkarom is, ahogy felső testem se ússza meg. Egyre durvábbak, egyre pontosabbak, így felnyögök olykor, néha össze is görnyedek kissé, mely után a fejem se ússza meg. A fogam felsérti alsó ajkam, vér csordul számból lefelé állam irányába és igyekszem fejem védeni, hogy monoklit ne kapjak. De a felső testemet újabb ütések érik, fájnak, baromira és most már képtelen vagyok a támadással tovább próbálkozni, az is egyre inkább nehezemre esik, hogy ép lábammal megtartsam magam. Kicsit rá is nehezedek a fájó térdemre, nem számolva arra a kegyetlen tettre, amit ez után tesz. Nem akarom kimutatni a fájdalmam, mégis felkiálltok, mert ahogy térdemre rúg olyan szintű fájdalmat érzek, amit már régen nem. Szinte csillagokat látok magam előtt, miközben összeesek előtte és ha belém akarna rúgni vagy leütni, könnyedén megtehetné. Ezt mégse teszi, szükség sincs rá igazából, mert képtelen vagyok már folytatni ezt a küzdelmet, ezt pedig akármennyire fáj, de be kell látnom.
Jelenleg el vagyok hasalva előtte, még ép lábammal picit támasztom testem, akár csak könyökeimmel, de sérült lábam csak úgy lóg, pihen a matracon, fejem pedig előre hajtom, homlokommal támaszkodom meg. Kiköpök egy kis vért magam elé, de testem megremeg, fáj mindenem... rohadtul fáj. Még némi könny is gyűlik a szememben, de nem, ezt nem láthatja meg, így dühösen próbálom megtörölni arcom, pislogni párat, visszapislogni a kikívánkozó cseppeket, melyek végül nem jönnek létre, csak csillogóbbá válnak a kékségek.
Némi idő után próbálom kicsit kitolni magam, hogy feltérdeljek legalább vagy felüljek, de... egyszerűen nincs erőm rá, így eldőlök bal oldalamra, majd reszketve nyúlok jobb térdem felé. Mozdítani se merem a lábam. Egyértelmű, hogy Ő nyert, viszont most megélheti azt a pillanatot, amikor egyetlen szót se szólok. Nem szitkozódom, nem pofázok be neki, egyszerűen... semmit se szólok, csak csendben tűrök, de kerülöm tekintetét. Nem nézek fel rá... egyszerűen most nem merek. Oly sok régi emlék zúdul elmémbe, apám ütéseit is szinte magamon érzem. Nem akarom, hogy folytassa... Csak hagyjon békén, lépjen le, majd... majd megleszek. Valahogy megoldom. Csak ne fájna ennyire a testem. Összeszorítom a fogaimat is, próbálok jobban koncentrálni a légzésemre, mert tudom, hogy le kell nyugodnom, a saját érdekemben.
Anonymous

Vendég
Csüt. Jún. 10, 2021 12:01 am

Cameron & Caspar
Mindig olyan embernek ismertem magam, aki viszonylag könnyen képes józanul, mindenféle befolyásoltság nélkül nézni a dolgokat. De bizonyos szituációkban… pont ugyanolyan gyenge vagyok, mint mások, és sajnos ez a helyzet is pontosan ebbe a kategóriába tartozik. Nem tudnám megmondani, hogy pontosan mi ennek az oka, talán Matt még mindig kísértő emléke, az évek óta elfojtott érzelmeim, a tudat, hogy soha nem lesz lehetőségem olyan életre, amire igazán vágynék… minden egyszerre kerülnek elő a lelkem egyik mélyre temetett részéből, hála ennek a nagyszájú, merész, irritáló fiatal fiúnak. Ez pedig egyenesen rettegéssel tölt el, még akkor is, ha tudom, hogy soha nem adhatok ennek hangot.
- Gúnyolódhat, amennyit csak akar, de  a tény, tény marad. - Mondom már-már fáradtan az egész beszélgetéstől.
- Nem is tudja, hogy milyen pontosan illik ide az idézet. - Nézek egy pillanatra mélyen a szemeibe, talán túl hosszú ideig is, de újra vissza is térek a szokásos, hűvös, távolságtartó énemhez. Kicsit meglep, hogy ismeri a művet, de kezdek belenyugodni abba, hogy Castillo egy olyan ember, aki mindig is fog meglepetéseket tartogatni, akármilyen öntelt és egoista is legyen, és akármennyire is áll távol tőlem a karaktere.

- Lehet, hogy így lenne. A probléma az egésszel az lenne, hogy más nem akarna együttműködni magával. - Mondom halkan, de jelentőségteljesen. Amikor újra próbálom valamiféle tanáccsal ellátni, látszik, hogy megint nem sikerült elérnem hozzá. Ez pedig frusztrál, de nem tehetek ellene semmit. Csak sóhajtok, és rá hagyom, mert mi mást tehetnék? A beszéd  nem győzi meg, bízok tehát abban, hogy a tettek ezt megteszik helyettük is. Arra viszont tényleg nem számítok, hogy ennyire el fognak harapózni a dolgok az én részemről. Mintha az elmémre ereszkedett volna egy erőszakos köd, ami után már nincs megállás és… ennek csak Castillo látja kárát. Nem tudom, hogy pontosan mennyi idő kellett ehhez az eredményhez, de amikor újra képes vagyok rendesen gondolkozni, már csak azt látom, ahogy a matracon hever, teljesen összeverve, és törött térddel. A gondolatok fájó hirtelenséggel térnek vissza a fejembe, magamat hibáztatva természetesen, amiért ennyire képes voltam elveszíteni a hidegvéremet és most tényleg jogtalanul láttam el ennyire a fiúnak a baját. Ami viszont még  elkeserítőbb az az, hogy… mintha egy teljesen más személyt látnék magam előtt. Egy olyan fiút, aki nem szól vissza, nem makacskodik, egyszerűen csak össze van törve és tűri a fájdalmat. Ez a látvány pedig túlontúl is ismerős számomra, hogy csak egyszerűen képes legyek átsiklani felette.

A bűntudat egyből elönt és legszívesebben a falba verném a kezemet, hogy meg büntessem magam azért, amit tettem, de most erre nincs idő. Kell pár pillanat, amíg össze tudom szedni magam annyira, hogy végre megmozduljak felé. Nem teszek semmilyen hirtelen mozdulatot, csak lassan, óvatosan közelítek felé, majd térdelek le mellé.
- Nem akartam, hogy ez történjen. - Mondom nagyon halkan, szinte suttogva, csodálkoznék, ha egyáltalán meghallaná a szavaimat.
- Rendbe hozom, túl messze van a gyengélkedő, és kétlem, hogy örülne annak, ha a hátamra kapnám és elvinném oda. - Próbálom visszahozni magamban a tanárt, de még magamnak is be kell vallanom, hogy ez nehezen megy.
- Nem nyúlok magához. Csak egy gyors gyógyító varázslat, és eltűnök. - Biztosítom, mert szinte érzem a zsigereimben, hogy azok után, amiket tettem vele, biztos, hogy nem fogja megengedni azt, hogy bármi mást is tegyek. De ennyi a minimum, amivel tartozok neki, és habár makacs, én ugyanannyira makacs vagyok, és addig nem fogok innen elmenni, amíg meg nem gyógyítottam, azt amit elrontottam. Még akkor is, ha vannak olyan dolgok, amiket egy egyszerű gyógyító varázslattal nem lehet megoldani…

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Csüt. Jún. 10, 2021 7:46 am
Caspar & Cameron

A tény valóban tény marad azzal kapcsolatban is, ahogy én vélekedek róla. Nemsokára elhangzik tőlem egy idézet is, de a megjegyzésére nem felelek semmit, csak viszonzom a szemkontaktust, aztán elengedem a témát. Meglátjuk, hogy a Pokolhoz kikövezett utat követjük-e.
- Majd elválik, hogy mi lesz a sorsom, de mint mondtam, az már nem az Ön problémája lesz. - szóval szálljon le rólam és tartsa meg magának a tanácsait vagy valaki másnak, aki kíváncsi is rá.Inkább bunyózzunk, az majd jót fog tenni mind a kettőnknek, úgy érzem. Legalábbis eleinte. Nem zavar a fájdalom, az, hogy eltalál, még az a rohadt rúgás se a térdemnél, majd meggyógyul, de ami nemsokára következik azt nem tudom hova tenni. Vagyis... tippjeim vannak. Ennyire gyűlölne? Próbálok védekezni, ellépni tőle, de akár csak apámmal szemben, most is hamar tudatosul bennem, hogy nincs esélyem. Bármennyire is hitegettem magam, bármennyire én akartam nyerni, a csont törik, én pedig a szivacson kötök ki, nem kevés sérüléssel, mert nagyjából minden porcikám fáj és baromira nehezemre esik nem átadni magam ennek a fájdalomnak. De nem törhetek össze, nem itt, Morrison előtt. Nem lehetek gyenge! Mégse vagyok képes a továbbiakban keménynek mutatkozni, csak összehúzom magam és kerülöm tekintetét, remélve, hogy megelégszik azzal, amit kaptam és magamra hagy, hogy végre lelép. Nem is vágyok most másra, örülhet, hogy legyőzött, valóban Ő volt a jobb, csak tűnjön el innen. Túl sok emlék zavarja meg elmém, nehéz koncentrálnom bármire és a fájdalom is legyűr. Testem verejtékezik, szívem hangosan zakatol, szinte majd kiesik mellkasából, Ő mégis közelít. Nem nézek fel rá, csak akkor, amikor már mellettem térdel. Remek... ennél szánalmasabban aligha festhetnék.
- Dehogynem! Pontosan ezt akarta... - nézek lassan fel rá. Ha nem akarta volna, nem történik meg. Éreztem, hogy bekattant, ahogy már velem is előfordult ilyesmi, és szerintem ha több ütésem betalált volna se állítottam volna meg. Nem tudom az okát, de jelenleg nem is érdekel, csak az, hogy végre magamra hagyjon. Zakatol a fejem is, de felfogom szavait, így kisebb nyögéssel sikerül végre hanyatt feküdnöm, bár ahogy fájó lábam mozdul felszisszenek és combomra markolok. Basszus!
- Annak örülnék, ha békén hagyna. Majd megoldom, nem kell rendbe hoznia, én akartam, hogy bunyózzunk. - nézek fel a plafonra, még mindig nem nézve úgy rá, mint eddig, pedig korábban szinte mindig tartottam a szemkontaktust. De tessék, nem kell hibáztatnia magát, tudom, hogy én voltam az, aki ezt az egészet kezdeményezte, tiszta lehet a lelkiismerete. A fájdalom viszont észhez térít, ahogy mindig, így a további szavaira lassan fordul felé fejem és végre találkozhat tekintetünk.
- Azt mondtam, hogy nem! - sziszegem felé dühösen. Ne húzzon fel ismét, ne feszüljünk össze megint, egyáltalán nem vágyok rá, csak takarodjon innen.
- Rendben leszek... ahogy mindig... - utolsó szavaim halkan csúsznak ki ajkaim közül, pedig nem kellene így lennie. Ha eddig nem vált volná világossá Morrison számára, hát akkor majd most, hogy nem ez az első ilyen eset és bizony nem olyan tökéletes az én arisztokrata életem, mint amilyennek eddig magában gondolta. De nem fogok erről beszélni, nem csak vele, mással sem.
Anonymous

Vendég
Pént. Jún. 11, 2021 3:03 pm

Cameron & Caspar
A hirtelen rám rontó bűntudattal nem tudok mit kezdeni. Az a tény, hogy mindezt én tettem ezzel a fiúval… kétségbeejtő, ahogy az is, hogy mindenre képes vagyok olyankor, amikor teljesen elveszítsem a fejem és erre nincsen semmilyen mentség. Azért lettem tanár, mert azt hittem, hogy ez az egyetlen dolog, amiben igazán jó tudok enni, de úgy látszik, hogy ebben is csúfosan elvéreztem. Figyelve Őt a földön pedig ez csak egyre inkább erre emlékeztet, de tudom, hogy most nincs itt az ideje annak, hogy elmerüljek a saját szánalom tengeremben, nem olyankor, amikor Castillo szenvedve fekszik itt előttem és tudom, hogy pillanatokon belül meg tudom oldani azt, hogy jobban legyen. De persze nem engedi. Miért is engedné azok után, ami történt? Keresem a tekintetét, de látom, hogy szándékosan nem akar a szemeimbe nézni, és hülye lennék, ha ezt sem érteném meg. A viselkedése viszont… sok, nagyon sok dolgot elárul nekem, ami nem tetszik, és most kivételesen nem azért, mert irritálna. Ó, nem, pontosan ismerem ezeket a jeleket.
- Nem, akármennyire is tűnhet úgy, tényleg nem ezt akartam. Újra leckét akartam adni magának, hogy ne rohanjon megint a falnak fejjel? Igen, de azt nem akartam, hogy ilyen rossz állapotba kerüljön. Elvesztettem a fejemet, amiért elnézést kérek. Ez pedig igazából nem is teljesen a maga hibája volt. - Mondom halkan, őszintén, meglepően… gyengéd hangon. Nem úgy beszélek hozzá, mint aki sajnálná őt a jelenlegi állapotában, hanem mint aki az egész szituációt sajnálja, és ez igaz is. Nem tartom gyengének, sohasem tartottam annak, egyszerűen csak tapasztalatlannak.

- Lehet, hogy maga akarta, hogy bunyózzunk, de én voltam az, aki ebbe az állapotba juttatta, és pontosan tudjuk, hogy nem szívjóságból. - Jegyzem meg neki komoran. Az szép és jó, hogy ha Castillo ebben nem akar engem hibáztatni, de én pontosan tudom a felelősségemet az egészben, amit nem lehet csak egy csettintésre eltörölni.
- Cameron. - Mondom ki most először a nevét. Gyengéden. Mindenféle dühtől mentesen, mintha egy egészen másik ember lennék, mint akivel találkozott az órákon és még az egész verekedés előtt.
- Nem fogom itt hagyni ilyen állapotban. - Hagyom figyelmen kívül teljesen azt, hogy mérges. Én már nem vagyok az, és ha egy valamit tudhat rólam az az, hogy én is olyan eltántoríthatatlan vagyok valamitől, ha azt elhatározom, mint ő.
- Akármennyire is szeretné azt hinni, hogy nem így van, de van bennem emberség. - Teszem hozzá kissé keserűen, de valóban nem mozdulok el mellőle, és a pálcám is készenlétben tartom, hogy meg tudjam gyógyítani. A szavai pedig csak még jobban megerősítenek abban a gyanúmban, hogy nem ez az első alkalom, amikor valaki így ellátja a baját. Ez pedig újabb fajta elkeseredettséggel tölt el, de ez egy olyan dolog, amivel nem tudok mit kezdeni, sajnos. A magánélete, nem vagyunk jóban, és eszem ágában sincs turkálni az életében az engedélye nélkül, még akkor sem, ha minden idegszálam azt üvölti, hogy segítsek neki valahogy. De mást nem tudok tenni, mint hogy itt és most gyógyítsam meg a most szerzett sérüléseit, ha végre hagyja.
- Kérem. Soha nem fogom felemlegetni az esetet, hogy a segítségemre volt szüksége. Még akkor sem, ha megint felidegesít. Nem fogom megalázni mások előtt ezzel. Megígérem. - Remélem ez hatni fog rá, mert komolyan gondolom.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Pént. Jún. 11, 2021 6:50 pm
Caspar & Cameron

Nehezemre esik a férfire koncentrálni a fájdalmak közepette, de erőt veszek magamon, igyekszem összeszedni magam, próbálom kizárni a fájdalmat, a háttérbe szorítani, akkor is, hogyha ez egyáltalán nem egyszerű feladat. De hiába tagadja, ezt akarta és úgy sejtem, hogy bár ki nem mutatja, de lelke mélyén örül annak, ami történt. Elvégre most teljesen legálisan elverhetett, megtanítva nekem egy újabb leckét, amit gondolt, mégis, hangja másabbá válik, ahogy szavai se úgy csengnek, ahogy eddig. Különös... Ennyire szánalmasan festenék, hogy még meg is sajnált? Remek... Megalázó ez az egész helyzet a számomra.
- Nem teljesen az én hibám? Remek, most már mindjárt jobban érzem magam... Csak azt ne mondja, hogy annak a hibája, akit eszébe juttattam... - mert az valami csodálatos lenne. Mondjuk így is az, hogy szívtam más miatt, de ezen már fenn se akadok. Mindenesetre tisztában vagyok azzal, hogy én provokáltam ki ezt az egészet, szóval menjek csak, majd rendben leszek. Valahogy megoldom, de nem kérek a segítségéből. Egyszerűen nem akarok. Így is eléggé kellemetlen mindez, de hogy még az segítsen rajtam, akinek mindezt köszönhetem... Forrongok magamban, de egyben szenvedek is, mert a fájdalom túl intenzív, amikor pedig meghallom, hogy keresztnevemen szólít némileg meglepetten tekintek fel rá, most hosszabban belenézve szemeibe, majd halkabb sóhajjal végül én leszek az, aki félrenéz.
- Soha se mondtam, hogy nincs... és nem is feltételeztem. - tessék, én is képes vagyok a normális kommunikációra és jelenleg azt is felfogtam, hogy hol van a helyem. A fájdalom nyelvét jól ismerem, de meg nem hunyászkodok, eszemben sincs. Kijelentem, hogy rendben leszek, mindig túljutottam a nehézségeket, mindig sikerült megoldanom a gondokat, ez a mai nap se lesz kivétel. Mégis ismét felé nézek, amikor megkér újból, hogy engedjem, hogy segítsen, majd kijelenti, hogy nem fogja felhozni a most történteket, nem aláz ezzel meg mások előtt. Most már el kell mosolyodnom.
- Ezek szerint akkor másra készüljek. - tudom, kiforgatom a szavait, de a mosoly néhány köhögés után lehervad arcomról. A köhögés is fáj, mellkasomhoz kapok, de az erős köhögés miatt a testem többi része is megmoccan, így a térdem is. Ismét belemarkolok combomba, majd hátrahajtom a fejem és egy pillanatra összeszorítom a szemeimet is.
- Basszus! - próbálok venni pár nagyobb levegőt, hogy kicsit lenyugtassam magam, de érzem, hogy egyre rosszabb. Mit akarok én ezzel az egésszel elérni? Miért szenvedek egyáltalán feleslegesen? Az apám is mindig vert, arra se vágytam soha. Az a rohadt büszkeségem... Morrisonra pillantok, de tekintetemben most már nincs semmi harcias se, inkább a beletörődést láthatja, miközben a büszkeségem ahogy van a lábai elé hajítom.
- Rendben, segítsen... baromira fáj... mindenem. - végül nedves hajtincseim közé túrok, de nem moccanok. Bár korábban elgondolkodom azon, hogy felüljek, most már érzem, hogy esélyem sincs.
- De azért nyugtasson meg, hogy nem én vagyok ennyire béna, hanem maga túl jó. - mintha próbálnék elmosolyodni kissé és hangomban is mintha akadna némi elismerés. De aztán megint köhögök kicsit, de ettől már felszisszenek. Nem akarok tovább szenvedni, elég volt.
Anonymous

Vendég
Szomb. Jún. 12, 2021 7:11 pm

Cameron & Caspar
Sejtéseim vannak arról, hogy mit gondolhat most rólam, azt hogy valószínűleg csak megsajnáltam, pedig tényleg nem teljesen erről van szó. Nehéz ezeket a bonyodalmas érzéseket kibogozni a fejemben, és ő pontosan az, aki nem könnyíti meg nekem ezt. Nagyon nem.
- Nem. Bár eszembe juttatta, de nagyon különbözőek. Egyébként pedig az én hibám volt, én hagytam magamnak, hogy elveszítsem a fejemet, amit nem szabadott volna. - Nem hinném, hogy ettől bármivel is segítenék neki abban, hogy jobban érezze magát, nekem mégis ki kellett mondanom, mert ez így van. Ha már sok minden másban nem is, de ebben legalább őszinte tudok lenni hozzá és magamhoz is. Most pedig már csak abban bízhatok hogy sikerül, ha csak egy egészen kicsit is bekerülni az általa felhúzott falak mögé, hogy meg tudjam gyógyítani, mert ha nem, akkor biztos vagyok benne, hogy egész éjjel élvezhetnénk egymás társaságát, ami jelen pillanatban nem feltétlenül hangzik jól.
- Nem mondta, de nem nehéz feltételezni. - Mondom csak egyszerűen, de nem akarom, hogy újra dühös legyen. Igazából meg is érteném, ha ezt gondolná rólam, sokan teszik és nem feltétlenül alaptalanul. Az utóbbi években inkább viselkedtem úgy, mint egy robot, nem pedig úgy, mint egy ember.
- Nincs egyedül ezzel, nem én vagyok a legbarátságosabb ember a világon. - Jegyzem meg egy kis mosollyal.

- Nem látok a jövőbe, Castillo, olyat pedig nem ígérhetek, amit nem tudok betartani. - Csóválom meg kicsit a fejem.
- Szándékosan nem okoznék magának még több nehézséget, mint eddig. Az viszont biztos, hogy továbbra is szigorú leszek magával, akár tetszeni fog ez, akár nem. - Még mindig úgy gondolom, hogy neki erre van szüksége ahhoz, hogy kihozza magából a maximumot. Ha a véleményem a későbbiekben változna… nos… az már igazából csak rajta múlik. Egyelőre az is rengeteg, amit a mostani verekedésünkből megtudtam róla, az pedig határozottan segít abban, hogy egy teljesebb képet tudjak kialakítani róla. A gondolataimból az ránt vissza, hogy megmozdul és… hát nem lehet túl kellemes érzés.
- Merlin szerelmére… ugye tudja, hogy pár perc és olyan lesz, mintha kutya baja se lett volna? - Kérdezem sóhajtva, mert rossz érzés látni így szenvedni őt. Akkor is rossz lenne, ha nem én okoztam volna a szenvedését.

Egyből látszik rajtam a megkönnyebbülés, amikor végül megengedi, hogy meggyógyítsam és nem is habozok ezzel egy pillanatig sem. Az előkészített pálcám már működésbe is lép, miközben nonverbálisan küldök először a térdére, majd a teste többi részére pár gyógyító varázslatot.
- Egy kezdőhöz képest nem volt rossz a próbálkozása. Én viszont lényegében úgy nőttem fel, hogy verekedtem valakivel, vagy valakikkel. Tizennégy évesen pedig boxolni kezdtem, az se most volt már. Teljesen esélytelen volt, hogy egyáltalán megüssön. - Avatom be egy nagyon apró kis mosollyal, majd mivel végeztem a gyógyítással, felkelek mellőle és felé nyújtom a kezemet, hogy felsegítsem.
- A térde még így is sajogni fog pár napig, úgyhogy óvatosan álljon rá. Sikerült szilánkosra törnöm. - Magyarázom meg, hogy miért nyújtok neki segítő kezet. Ha akarja elfogadja, ha nem, akkor nem, de megkönnyíteni a saját helyzetét vele.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Szomb. Jún. 12, 2021 8:28 pm
Caspar & Cameron

Szerintem mindkettőnk hibája volt, de ettől függetlenül helyes, hogy vállalja a felelősséget, elvégre Ő ütött újra és újra, majd törte el a térdemet. Még sincs kedvem leragadni a dolgon, mert jobban el vagyok foglalva saját szenvedésemmel, amit egyre nehezebb elviselnem, hiába bírom jól a fájdalmat.
- Na ne mondja... - vettem észre, hogy nem éppen barátságos, bár én se, ezt pedig mindketten tudjuk. Szerencsére ez nem holmi barátságtalanság-verseny, azt pedig egyikünk se tudhatja, hogy mit hoz majd a jövő. További szavaira csak a férfi arcára tekintek és próbálom még mindig elnyomni a fájdalmat, teljesen rá koncentrálni, de egyre nehezebben tartom magam, ezt pedig tudom, hogy Ő is látja.
- Nem is reméltem mást professzor úr. - ez a mostani alkalom nem változtat semmin, ezt pedig az arcomon megjelenő mosolyféle is jelzi, de hamar eltorzul, mert a köhögésemnek hála mindenem ismét sajogni kezd. Túlságosan is... ezt pedig most már Morrison is megjegyzi a maga módján, mire csak elsötétül a tekintetem. Nem akarok tőle segítséget kérni, egyáltalán nem, mégis bármennyire büszke vagyok, most eldobom azt magamtól és feladom a küzdelmet. Segítsen.
A varázslat hatását szinte azonnal megérzem, kellemes meleg járja át a térdemet, bár ahogy a csontok összeforrnak és visszatérnek eredeti helyükre az nem túl kellemes érzés. Kicsit nyögök ismét, de aztán halkan szuszogok csak, miközben a mellkasom is gyógyulni kezd, talán még a szám is... Pár percig bizonyára eltart ez a varázslat, de most, hogy már határozottan jobb, ismét megszólalok, a válasz viszont meglep.
- Tehát balhés kölyök volt, és még engem szól le! - meglep viszont, hogy még boxolt is, így tényleg nem sok esélyem volt, viszont utolsó szavait azért nem hagyom válasz nélkül.
- Mégis megütöttem, nem is egyszer! - tehát nem volt az olyan esélytelen. Vagy engedte volna? Nem hiszem, melyik épeszű ember hagyna betalálni több támadást? A gyógyítás után viszont kicsit megmozgatom lábam, már jobb, bár azért még érzem, hogy nem a régi, a felém nyújtott kezet pedig egy ideig figyelem, majd némi hezitálás után jobbomat a tanáréba helyezem és engedem, hogy felhúzzon. Még másik kezemmel is rövid időre ráfogok, miközben érzem, hogy valóban nem túl jó ráállnom fájó lábamra, de aztán ahogy stabil lesz minden, eleresztem. Most meg kellene köszönnöm?
- Ne várja, hogy megköszönjem... - hangzik végül el a megjegyzésem, majd a pálcámhoz botorkálok, de nem ülök le, inkább lelépnék, hogy minél kevesebb időt kelljen most már Caspar közelében töltenem. A szobámba akarok menni és lepihenni, meg megfürödni, de először még innen kell kijutnom, hogy végre egyedül maradhassak.
- Találkozunk az órán! - biccentek aprót és ezzel részemről magára is hagyom. Két nap múlva úgyis lesz egy közös óránk, bár meglepő módon nem fogok jelenetet rendezni, se makacskodni. Meglepően nyugodtan viselkedem, teszem, amit mond és nem okozok bajt. Még a szám se fog járni, ahogy jelentkezni se jelentkezek, jegyzetelek, figyelek, majd távozom a többiekkel, kerülve a férfit érezhetően.

//Köszönöm a játékot, imádtam! <3 //
Anonymous

Vendég
Csüt. Jún. 17, 2021 3:43 pm

Cameron & Caspar
Nem nagyon akarom azzal az időt húzni, hogy azon vitatkozzunk, hogy mégis kinek a hibája volt ez az egész: a lényeg úgyis az, hogy mindkettőnk keze benne volt az eseményekben, habár még mindig úgy gondolom, hogy nekem nem kellett volna elveszítenem a fejem ilyen mértékben.
- Talán mégsem fáj annyira, ha még mindig tud ironizálni. - Forgatom meg a szemeimet, de azért eszem ágában sincs megváltoztatni a döntésemet, akármennyire is bosszantó legyen a személye. Nem akarom szenvedni látni, még akkor sem, ha egy egészen rövid pillanatig, határozottan élveztem azt, hogy a földön láthatom. Jó érzés volt, és talán pont ez ijesztett meg annyira, pont ezért elviselhetetlen a bűntudatom.
- )Örülök, hogy ebben is egyet értünk. - Biccentek elégedetten, annak viszont még jobban örülnék, ha végre megengedné, hogy meggyógyítsam és így mind a ketten mehetnénk a saját dolgunkra. Szerencsére végül enged, valószínűleg csak a fájdalom miatt, de én kiegyezek ezzel is. Én is sokkal jobban érzem magam, amint elmúlik a szenvedése, kevésbé lesz súlyos a bűntudat érzése.

- Az voltam, meg is volt az okom rá. Öntelt viszont soha nem voltam, és habár én sem fogadtam el mások segítségét és nem bíztam senkiben, de tanultam a hibáimból. - Avatom be kicsit a múltamba, de nem túl részletesen.
- Persze, hogy megütött. - Horkanok fel, már-már egészen jól szórakozva a szavain.
- Azért sikerült, mert azt akartam, hogy sikerüljön. Nem vette észre, hogy meg sem kottyantak az ütései? - Kérdezem egy nagyobb mosollyal.
- Azt szerettem volna, hogy elbízza magát, és kevésbé figyeljen, hogy akadálytalanul tudjak támadni. A taktika pedig egyértelműen bevált. - Időközben talpra is sikerült húznom, a megjegyzésére, pedig csak felvonom a szemöldökömet.
- Nem vártam, hogy megköszönje, nem azért tettem. Vegye ezt úgy, mint… bocsánatkérést. - Vonom meg kicsit a vállamat, majd elrakom a pálcámat és figyelem, ahogy az ajtó felé megy.
-Igen, találkozunk az órán. - Biccentek egyetértően, majd amint elhagyta az edzőtermet én egyből vissza is fordulok a boxzsákhoz. Érzem, hogy nekem még nem volt elég az edzés, és még jó darabig nem tervezem abbahagyni.

Darkness Settles In // En is köszönöm, nagyon élveztem  Caspar & Cameron - Bunyózzunk! 1690026391

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: