Mostantól veszi kezdetét az első komolyabb AC az oldalon. Nem szigorítottuk meg túlzottan a dolgokat, de most már nem lesz elég leírni, hogy maradok, hanem ezt reagokhoz is kötjük. Pontosabban: - Canon karakterekkel, akár Rowling-féle canon, akár helyi, kötelező reagot írni. - A karaktereid legalább felével írj legalább egy reagot, ez páratlan számnál felfelé kerekítődik. Ha tehát 8 karaktered van, úgy legalább 4 reagot várunk el, ha 7, akkor szintén. - A reagokat úgy osztod meg, ahogyan szeretnéd, azzal írsz, akivel szeretnéd, de nem válthatod ki úgy, hogy A-val írtam hármat is, akkor azzal megvan a három reag. A canon reagok is beletartozhatnak ebbe. - Ha több canonod van, mint a karaktereid fele, akkor több reagot is kell írnod. - A reagokat linkeld be! Ezt megteheted a jelenet linkjével vagy a karakter profilján található hozzászólások fül URL-jének bemásolásával is, rád van bízva, csak tudjuk ellenőrizni. - Karakterlap nélküli karikra, amennyiben van elkészült és elfogadott multi hozzá, ugyanúgy vonatkoznak ezek a szabályok, ha nincsen, akkor természetesen egy maradási szándék jelzése elég lesz.
Jelezni vagy itt kommentben tudtok, vagy egy nekem írt PM-mel akár itt, akár Discordon (CSAK ÉN fogom vezetni a neveket, hogy ki marad és ki megy). Ha vannak multik is, akkor nem kötelező velük külön felhasználóról írni, kivéve ha nem szeretnéd, ha nyilvánosságra kerüljön, hogy ki kicsoda. Ugyanitt van most lehetőségetek multikat le is adni, ha van, akit nem szeretnétek megtartani, inaktiválással és teljes törléssel is. Akinek érvényes kiírása van a hiányzásnaplóban, automatikusan maradni fog, ne aggódjatok, senkit nem törlünk szó nélkül! Aki nem jelez vissza, inaktívba kerül, kivéve, ha nincsen kész karakterlapja, mert akkor azonnal törlésre! Itt nem fogom kiírni a teljes listát, hogy ki marad és ki megy, de ha valaki felől érdeklődnétek bármilyen okból (plotok, játékok, kapcsolatok), akkor keressetek meg nyugodtan, megpróbálok segíteni :) A határidő jelenleg június 20. vasárnap, 21:00. Kérésre, vagy ha nem érkezik be elég visszajelzés, hosszabíthatunk ezen. Tudom, hogy beleesik a nagyrésze a vizsgaidőszakba, ezért igyekszünk nagyon rugalmasak lenni.
FONTOS! Ha van karakter, aki NEM marad aktív, mindenképpen figyeljetek rá, hogy külön legyen írva az, akit csak inaktívba tesztek (a későbbi újraaktiválás lehetőségével) és külön az, akit teljesen törölni szeretnétek!
LEGFONTOSABB!!! Ha sok multitok van, legyetek szívesek ne írjatok olyat, hogy "mindenkivel maradok", mert nem feltétlenül tudom nyomon követni, hogy ki kicsoda, ezért legyetek szívesek kiírni mindegyik karakter nevét! Ha itt nyilvánosan nem szeretnétek, továbbra is megtehetitek pm-ben itt vagy discordon! Ugyanide tartozik, hogy ha vannak olyan multik, amiket még privátban sem vállaltok fel, akkor azzal a multival reagot kell írni függetlenül attól, hogy összesítve megvagy-e a megfelelő mennyiséggel, hiszen ha nem vállalod fel, mi nem fogjuk tudni, hogy hogyan számoltál.
Mindenki marad Rose Granger - Weasley - 2 reag Edward Remus Lupin - 2 reag Séraphine Roquetaillade - 1 reag Alex Downmoore - 3 reag Michael R. Emerson - 1 reag
Valszeg az asszony lelőne ha nem írnám be magam tehát xd
Sid I. Moreau maradási szándéknyilatkozata aka az 1 reag.
Vendég
Csüt. Május 27, 2021 10:36 am
MARAD MINDENKI
- Emerson Morton 2 reag , 2 reag - Caelum Black 3 reag - Timotheus Z. Lestrange 1 reag - April Brewer 2 reag - Mila Armstrong-Shaw 1 reag Készül és marad - Jarnette E. Fontaine (ET még nincs, készül) - Quentin Macmillan (ET még nincs, készül)
Idővel és ha visszatér az életkedvem reagolni bűvöl a lista
Hogyaszongya: Canon: - Molly L. Weasley: itt - Alexander Dolohov: itt Meg a többi: - Dylan Javier Wayne: itt - Saxa A. Traore: itt - Marcelino M. Montero: itt - Aeren Halvor Jorgensen: itt - Giulia A. Marchetti: itt - Helena C. Fawley: itt
Aki hiányzik a listából, de azért maradna: Daisy Willows, Damien Nott, Vex N. Yanovicha, Athene Shacklebolt, Keira Lynch, Layla Brook
Lassan próbálok visszarázódni az írásba (bár szerintem ergya reagokat szültem), így Leo Black és Fred Weasley marad, valamint Ophelia Slughorn is hamarosan ideér.
Cassiopeia Black varázslatosnak találta
The corners of my broken heart will be sharp I will be the one stabbed again anyway
Vendég
Vas. Jún. 20, 2021 12:41 pm
Új vagyok még és készülgetek, szóval nincsen semmiféle reagom, de maradnék persze ^_^
Vendég
Vas. Jún. 20, 2021 6:53 pm
Maradnak:
Naomi C. Briggs - májusban 2 reag Cora A. Macmillan - májusban 1 reag Eadlyn Lehnhardt M. Jessica McKinnon Elayna Newsome
És jövök aktivizálódva rendesen, meg pótlok is most már lassan, köszönöm a türelmet