Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

The games you'd play - Maya & Seph

Anonymous

The games you'd play - Maya & Seph Empty
Vendég
Hétf. Május 17, 2021 6:50 pm

Maya & Seph
- Persze, ez remekül hangzik. - Bólogatok az egyik háztársamnak egy kedves mosoly kíséretében, pedig legszívesebben a képébe vágnám, hogy nem, semmi kedvem lemenni a Roxmortsba a következő hétvégén, mert dolgom van.
-[b]Akkor jövő héten. [/color] - Mondja a lány lelkesen, majd int és már csatlakozik is a többi lányhoz, hogy újabb és újabb pletykákat terjesszenek egymás között. Még szerencse, hogy ez egyébként határozottan jó dolognak számít az én számomra, csak ezért döntöttem úgy, hogy érdemes az ügyeletes pletykafészkekkel összebarátkozni. A látszatot ugyanis fenn kell tartani. Magamhoz veszem a számlakönyvet, ami egy sima, romantikus regény látszatát kelti mindenki más számára, és egy újabb  barátságos mosoly és intés után felvonulok a hálókörletbe. Amint végre beérek a szobába, fáradtan felsóhajtok, és kell pár pillanat, hogy az ajtónak támaszkodva összeszedjem magamat. Fárasztó dolog kedvesnek lenni, amikor minden idegszálam tiltakozik az emberek társasága ellen és az egész színjáték ellen, még akkor is, ha tudom, hogy az érdekeimet viszont ez szolgálja. Kénytelen vagyok továbbra is megjátszani magam, nem veszíthetem el a butuska, de népszerű lány szerepét, ha azt szeretném, hogy senki ne sejtsen meg semmit abból, ami a háttérben folyik igazából.

Ellépek az ajtótól és leülök az ágyamra, kiélvezve hogy jelenleg teljesen egyedül vagyok és a számlakönyvet kinyitva a múlt heti bevételekre és kamatokra kezdek koncentrálni. Ez segít abban, hogy kikapcsoljam kicsit az agyamat: a számolás egyszerű és puszta tényeken alapul, és kell egy kis szünet abban, hogy azon gondolkodjak mi legyen a következő lépés. A Bagman féle szigorítások alaposan megnehezítik a dolgomat: egyre nehezebb megszervezni a titkos találkozókat, és ezért az új tagok toborzása is nehézségekbe ütközik. Az viszont alaposan segítségemre van, hogy egyre inkább kitűnik az, hogy mennyire megkülönböztetett bánásmódban részesülnek az aranyvérűek, különösen azok, akiknek a múltjában fellelhetőek voltak a halálfalók. Ez lázadást szít. Több embert jelent, aki fel akar majd szólalni a mostani rendszer ellen, ami azt is jelenti, hogy így több tagot tudok majd szerezni az oldalamra. Okosan kell csak csinálni. Egészen belemerülök a számolásba, de nem kerüli el a figyelmemet, amikor újra nyílik az ajtó. Gyors pillantást vetek a belépőre és már épp tenném el a könyvet, de szerencsére csak Maya az, ezért mindenféle félelem nélkül tovább folytathatom a számolást. Ő egyike azon keveseknek, akik tisztában vannak az igazi énemmel.
- Szia. - Üdvözlöm cseppet sem olyan barátságosan, mintha megjátszanám magam, de nincs is ellenségesség a hangomban.
- Ugye a többiek még nem tervezik, hogy feljönnek? Nem igazán van kedvem más helyet keresni. - Vallom be egy nagyon apró, fáradt mosollyal. Nem szeretem, ha sok ember vesz körül.

Vissza az elejére Go down
Anonymous

The games you'd play - Maya & Seph Empty
Vendég
Csüt. Aug. 26, 2021 9:15 pm
Maya & Seph

Szobatársi kapcsolat
A kviddics edzésen sikerült egy gurkót bekapnom, persze nem szó szerint, de az ütközést még ha nem is frontális volt, mégis megéreztem, nem csak én, hanem a seprűm is. Nem para, úgyis kapok másikat, megtehetjük, ám a vállam azért még fáj. Hiába vagyunk boszorkányok, mégsem gyógyítunk meg mindent, főleg mi sportolók nem. Igazából túlélem, csak most még kellemetlen, ahogy fáj a vállam, meg hát jó csúnya lesz, amit a hálótársaimon kívül más nem fog látni úgysem. A seprűmet ki is dobtam, mert menthetetlen lett, annyi baj legyen, néha előfordul az ilyen, amíg megjön az új, addig meg van kölcsön seprűm úgyis. Alig várom, hogy levegyem a sáros ruháimat és letusoljak, de előbb tisztát is kéne magamhoz venni. A klubhelyiségbe a csapattal megyek, jó hangulatban, nevetgélve, jól kijövök velük, bár nagy barátság nem fűz senkihez sem.
A szobába belépve seprű nélkül csak Sephet találom, aki sajátosan köszönt, legalább előttem nem kell megjátszania magát, de szerintem még így is visszafogja az igazi énjét.
- Szia! - üdvözlöm fáradtan és a komódomhoz sétálok, amire ledobom a kesztyűmet, majd egy zsákba belekotrok pár tiszta ruhát, miközben válaszolok a kérdésére.
- Nem tervezik, sőt! Vacsora után mennek a bagolyházba, mert lesz valami csillagászati néznivaló vagy mi, hívtak minket is, de mondtam, hogy fáradt vagyok és kihagyom, de majd szólok neked, ne keressenek meg. Nos, úgy fest szóltam is. - Mosolyodok el a végén és a fiókját a komódnak a fenekemmel lököm vissza a helyére, de nem olyan erővel, hogy belezengjen a szoba, csak finoman.
- Gyors lefürdök és tanulnom kéne nekem is, nagyon nem vágom az anyagot és nem szerezhetek rossz jegyet. - Sóhajtok egyet a mondat végén. Nincs semmi kedvem tanulni, a kviddicsből akarok majd megélni, egyre jobb vagyok benne, de sajnos nem elég jó még. Szóval marad a tanulás. Távozom is egy jó fertály órára, amíg lefürdök, majd visszaérve lehuppanok az ágyamra, egy pólóba és egy melegítőnadrágban. A vállam már elkezdett bekékülni, szép nagy foltban, szóval kilátszódik, miért is ne tenné, nem is én lennék, ha titokba tudnám tartani, mennyire béna vagyok. Mondjuk nem csak az én hibám, de mindegy, egy csapat vagyunk és nem fogok személyeskedni.
- Ezt hogy a francba lehet megtanulni. - Morgolódok pár oldal csendes olvasás után, komolyan kikészít ez a tantárgy, nincs hozzá semmi érzékem, nem tudom Seph hogy képes mindent megtanulni és emellett megjátszani a butust.
Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: