Ma szerencsénkre baromi jó idő van, így egyértelmű volt, hogy kihasználjuk a szombat délelőttöt és edzünk egy jót. Remekül aludtam az este, így mindenféle nyűgösség vagy morgás nélkül élvezhettem ki a kviddicsezést, az adrenalin pedig csak úgy száguldott az ereimben. Goldie-nak szóltam, hogy nézzen majd ki, utána jó lenne együtt tölteni némi időt, de mivel az edzésre koncentrálok, így csak a végén nézek körbe jobban odafentről a seprűről, hogy látom-e a lelátóban valahol a kicsi lányt, amikor pedig megpillantok, ajkamra mosoly költözik. - Menjetek csak, hamarosan én is megyek. - nézek a srácok után, és én a helyett, hogy az öltözőbe követném őket, egyenesen Goldie felé irányítom a seprűm. De nem érkezem ám meg azonnal hozzá, kicsit körberepülöm, majd végül lepattanok a seprűről. Az ütő mellénk kerül a padra, a seprűm pedig lebeg tovább a közelemben, miközen én már a lányka mellett is vagyok. - Szia Kicsim! - köszöntöm, majd finoman álla alá nyúlok, szemeibe tekintek, majd ajkammal már meg is találom az övét, hogy elvegyem azt, ami mindkettőnknek jár. Hosszan, puhán ízlelem ajkát, majd nyelvét, nem sietvel el semmit, majd miután a csók véget ér, finoman végigsimítok arcán. Kissé kiizzadtam, nincs jelenleg rózsa illatom és a hajam is arcomra tapad, de ez nem meglepő egy kemény edzés után és nem hiszem, hogy Goldie bánná. Valahogy szexinek hat, legalábbis a legtöbb lány szerint. - Örülök, hogy kijöttél! - végül hirtelen kapom el, játékosan téve mindezt és húzom ölembe. Egyik kezemmel megtámasztom derekánál, míg másik a combján pihen, így hajolok nyakához és szívom be finom illatát, majd harapom meg, de csak kicsit, borzongatóan. - Ma is nagyon tetszel... - mély baritonom szinte duruzsolóan hat. Belecsípek picit ajkaimmal fülébe is. Élvezem, hogy hatással vagyok rá és teszek róla, hogy ez így maradjon.
Vendég
Hétf. Május 24, 2021 2:39 am
Astor & Goldie
Ma kifejezetten jó idő van, ami határozottan arra késztetne alap esetben is, hogy az időm nagy részét kint töltsem. Így egyáltalán nem volt kérdéses, hogy amikor Astor megkért arra, hogy találkozzunk majd az edzése után, akkor egyből belementem. A reggel első felét az egyik üvegházban töltöttem, de utána az irányt egyből a kviddicspálya felé vettem. Általában el szoktam kerülni, ugyanis ki nem állhatom a repülést, és hálát adok Merlinnek, hogy már rég nem vagyok elsőéves, így nem kell többé még csak seprűk közelébe se mennem, nem hogy repülnöm, de… Astort élvezet nézni, miközben repül. Látszik rajta, hogy teljesen képes belefeledkezni, és szörnyen jól néz ki. Ez a tény valahogy sosem kerüli el a figyelmemet, ezért akár órákig is képes lennék figyelni, ahogy azon a nyomorult találmányon repked a levegőben. Sokáig nem élvezhetem a látványt, mert már végeznek is, helyette viszont élvezhetem a fiú hús-vér valóját, ugyanis egyből felém veszi az irányt, mire szélesen elmosolyodom. Amikor körbe repked, még el is nevetem magam, és igyekszem lefogni a szoknyámat, hogy ne repüljön fel a szél hatására, ami keletkezett. Utána megpróbálom a lehetetlent: hogy megzabolázzam a lehetetlenül viselkedő hajamat, de hamar feladom, amikor Astor leszáll a seprűjéről.
- Szia! - Mosolygok rá boldogan, és egy pillanatig sem tétovázok azzal, hogy viszonozzam a csókját. Pár hónappal ezelőtt még biztosan sokkal félénkebben viszonyultam volna hozzá, de azóta már sokszor, sokféleképpen csókolóztunk, így most már én is magabiztosabbnak érzem magam. Az, hogy ki van izzadva, egyáltalán nem zavar, sőt, csók közben önkéntelenül is közelebb húzódok hozzá, mintha nem érezném magamhoz elég közel. Arról is teljesen megfeledkezem, hogy elég nyílt terepen vagyunk és bárki láthat minket, ami pedig máskor biztosan zavarna. - Ki nem hagytam volna, és ezt te is tudod. - Csóválom meg a fejem mosolyogva, miután nagy nehezen sikerül túllépnem azon a tényen, hogy minden egyes alkalommal megremegnek a lábaim, amikor megcsókol. Aprót sikkantok, amikor hirtelen az ölébe húz, de valahogy most sem jut eszembe tiltakozni a dolog ellen. - Mindig ezt mondod… - Szinte suttogok, miközben igyekszem úrrá lenni a borzongásomon, amit a cselekedeteivel kivált belőlem. Nevetséges, hogy milyen nagy hatással van rám, és habár zavarban vagyok, de… még csak a gondolat sem suhan át a fejemen, hogy esetleg kiszálljak az öléből. Ó, nem, helyette gyengéd mozdulattal kisimítom az arcából a haját, hogy ezúttal kissé bár félénken, de én kezdeményezzek egy újabb csókot.
Vendég
Hétf. Május 24, 2021 4:16 pm
Goldie & Astor
Az edzés után
Miután vége az edzésnek elköszönök a csapattól, majd Goldiehoz repülök, de hallva csilingelő nevetését és látva szoknyáját nos... ráteszek még egy lapáttal a repkedésemre. Ha lennének a közelünkben nem tennék így, más nem láthatja Őt, csakis én, de mivel nincsenek, így a szél kicsit jobban feléled körülötte. Hiheti természetesen azt, hogy mindez a repkedésem következtében van így, mivel arról még nem tud, hogy képes vagyok irányítani a levegőt, de terveim között szerepel, hogy ezen hamarosan változtatok és beavatom Őt a titkomba. De jelenleg csak játszadozom, figyelem, miként próbálja meg lefogni szoknyáját és bizony éhes szemeim alig várják, hogy a combjából többet lássak, mint azt illendő volna mutogatnia. De aztán csak leszállok mellé, köszöntöm Őt először szóban, majd tettben is, amire pontosan azt a reakciót kapom, amit várok. Akarom Őt, mindig, így csókját is. Ahogy közelebb húzódik hozzám, egyik kezem derekára siklik és így húzom jobban magamhoz, finoman marva bele oldalánál a lágy húsba és mélyítem el a csókot, teszem szenvedélyesebbé, idővel pedig eleresztem. Egyelőre. - Igen, tudom! - simítok végig arcán. Jó kislány, azt teszi, amit én mondok, de véleményem szerint nincs rossz dolga mellettem. Tekintetem az övét fürkészi, majd hirtelen gondolattól vezérelve húzom az ölembe, a sikkantásra pedig felkacagok. - Mert mindig így van. - nem hazudok, tényleg tetszik nekem. Másként nem is lehetne velem, de így... Élvezem Őt harapdálni, csókolgatni, közel tudni magamhoz és Ő is egyre jobban átadja magát nekem. Eleinte még nem ment ilyen egyszerűen és van, amiben még betörésre szorul, de a fokozatosság elvét követem. Felesleges rohannunk, szépen lassan láncolom magamhoz és úgyis mindent meg fog tenni nekem. Elmosolyodom, olyan rosszfiúsan, amikor arcomra tapadó nedves hajtincseimet simítja el az útból, majd eszem ágában sincs ellenállni a csóknak, finoman, puhán viszonzom eleinte, majd szorítom jobban magamhoz, combján pihenő kezem pedig feljebb csúszik, be pofátlanul a szoknya alá, hogy alig, de mégis egy rövidke simításra megérintsem nőiességét, aztán visszacsúsztassam combjára, de a ruha anyagán belül maradva. - Szeretnék kipróbálni valamit és... egyben mutatni. Ha a srácok végeztek az öltözőben, bemegyünk. - nem kérdés, hanem kijelentés. Ez tény, jönni fog velem és ismerhet már annyira, hogy tudja, nem csak dísznek hívom majd magammal, hanem nagyon is akarok tőle valamit. A "kipróbálni" alatt pedig gondolhat arra, amire csak szeretne, nem könnyítem meg a dolgát azzal, hogy elárulom még most, hogy felkészülhessen. Nem-nem, majd éles helyzetben. - De úgy sejtem, hogy addig még van egy kis időnk. Mesélj, hogy telt az elmúlt két napod? - tegnap csak futólag találkoztunk, de most mesélhet. Minden érdekel vele kapcsolatban, mindent tudni akarok.
Vendég
Szomb. Május 29, 2021 2:14 am
Astor & Goldie
Furcsának is találhatnám, hogy így feltámadt a szél, de valamiért eszembe se jut emiatt aggódni, túlságosan lefoglal az, hogy a repkedő szoknyámat próbáljam meg megzabolázni. Szerencsére sikeresen, bár le merném fogadni, hogy Astor egy pillanatig sem bánja, hogy így alakultak a dolgok: szinte érzem a combjaimon a pillantását, ami zavarba ejtő, de voltaképpen jó érzés is egyben. Az év elején, még csak gondolni sem mertem olyasmire, hogy bárkinek is felkeltem az érdeklődését, erre jött Ő, és úgy felforgatta az életemet, mint egy szélvihar. Azt sem igazán mondhatnám, hogy a rossz irányba, nem, egyáltalán nem. Most először érzem azt, hogy valakinek tényleg tetszem, ami régebben teljesen elképzelhetetlen lett volna. Ezért is nehéz elhinnem, pedig tudom, hogy ez a valóság. - Még mindig nehezen hiszem el. - Vallom be végül hangosan is, miután már az ölében vagyok, de boldogan mosolygok rá, és élvezem a közelségét.
A mosolya megint olyan hatással van rám, mintha most először látnám, a csókjáról nem is beszélve, talán pont ezért is kerüli el teljesen a figyelmemet, hogy pontosan merre felé is halad a keze. Az, hogy a combomat simogatja, egyáltalán nem zavar, sőt, viszont amikor ennél feljebb is merészkedik. Önkéntelenül is összerezzenek: nem azért, mert nem esne jól, nem, egyáltalán nem erről van szó, csak hát mégis publikus helyen vagyunk. Pont ezért zavartan a vállába fúrom az arcomat a csók után és próbálom magam összeszedni annyira, hogy tudjak rá figyelni. - Jó… Nem fogod elmondani, hogy mit akarsz kipróbálni, ugye? - Kérdezem még mindig szörnyen zavartan. Főleg mivel pontosan tudom, hogy újra olyan dolgokat akar majd kipróbálni. Amikre még mindig nem feltétlenül állok készen, akármennyire is szeretnék a kedvében járni, tudva azt, hogy neki valószínűleg szüksége van ezekre a… dolgokra.
Az egyértelmű megkönnyebbülést jelent, hogy van még egy kis időm addig, hogy egyáltalán lelkiekben felkészítsem magamat az elkövetkezendőkre, így a kérdésére kicsit már kevésbé zavartan eltávolodok a vállától, hogy ne csak motyogást halljon. - Igazából nem történt semmi érdekes. Kicsit utolértem magam a tanulnivalókkal, meg foglalkoztam a gyógynövényekkel. Anyának is segítettem a gyengélkedőn, volt egy diák, akire rárobbant egy bájital, és nagyon érdekes dolgokat produkált a bőre, de… talán jobb, ha nem megyek bele a részletekbe. - Mondom egy kis mosollyal, mert pontosan tudom, hogy erről rengeteget tudok beszélni, de sok más embernek nem túl érdekes ez a téma. - Na és veled? Lefogadom, hogy te sokkal érdekesebb dolgokat is tudsz mesélni. - Kérdezek vissza egy sokkal szélesebb mosollyal, mert valóban érdekel.
Vendég
Szomb. Május 29, 2021 7:58 pm
Goldie & Astor
Az edzés után
Ez bizony a valóság kicsi lány, mert egyértelműen kimutatom tetszésemet irányában, és ebben semmi hazugság nincs. Tetszik, kell nekem, az enyém! De én is elég jóképű vagyok ahhoz, hogy tudja, jó partit fogott ki, mert nem kevés lány lenne ám a helyében, én mégis Őt választottam, becsülje meg! De tudom, hogy így tesz, nem véletlenül enged nekem újra és újra és nem utasítja el az ötleteimet se. A mait se fogja, mégha némileg kellemetlen is lesz a számára. De ne rohanjunk annyira előre... - Pedig nem álmodsz kicsikém, hidd csak el! - simítok végig bársonyos, hófehér arcán, majd csókolok bele nyakába, miközben már az ölemben csücsül. Kell viszont még a csókja, ahogy neki is az enyém, így nyelveink édes táncba kezdenek, miközben kezem pofátlanul halad felfelé a szoknyája alatt. Érzem a remegését, majd amikor elbújik csak jókedvűen felkacagok. Számomra igazán izgalmas így, publikus helyen tenni mindezt. - Ne aggódj, senki se lát! - főleg nem a szoknyája alatt lévő kezemet, khm. De egyelőre engedek, nem érintem ott ismét, pedig szerintem tetszene neki, ha elhúznám a kicsinyke anyagot és úgy kezdeném el kényeztetni... Erről jut eszembe! Ha a csapattársaim végeztek az öltözőben, bemegyünk. - Nem ám! Hidd el, izgalmas lesz és egy kicsit jobban megismerhetsz majd. - kacsintok rá. Izgalmas leginkább nekem lesz, már részben, de nem hazudok azzal, hogy még többet elárulok majd neki magamról. A szexel se akarok egyébként már sokáig várni, de ma még nem kell félnie, hogy azt kérném tőle, van más, amivel egyelőre beérem, bár az étvágyam egyre nagyobb... Most viszont meséljen! - Ha segítség kell a tanulásban, tudod, hogy nekem bármikor szólhatsz. - pillantok rá, miközben megsimogatom fejét, végighaladva szőke hajtincsein. Kitűnő tanuló vagyok és nem véletlenül Hollóhátas. E téren engedem, hogy kihasználjon, már ha igényt tart rá. Kölcsönösen jól járunk egymással, ezt tartom továbbra is. - Érdekes dolgokat? De, menj csak bele, kíváncsi vagyok! - biccentek és láthatja is rajtam, hogy valóban érdekel. A kérdésére finoman megvonom a vállaimat, majd elnézek a karikák felé. - Csak gondolkodtam az egyetemi szakválasztáson. Nemsokára vége az évnek, de egyre biztosabban érzem, hogy a Minisztériumba akarok majd bekerülni, viszont még nem találtam meg a megfelelő szakot hozzá. A Rejtély-és Misztériumügyi Főosztályhoz vajon milyen követelmények vannak? Jó lenne valakivel beszélnem onnan, előrébb lennék. - hümmögök. Aranyvérű vagyok, a családomnak vannak kapcsolatai és anyám is a Mágiaügyi Minisztériumban dolgozik, szóval majd megkérem, hogy hozzon össze valakivel. Nem protekció kell, csak információk. Max túlbuzgónak tartanak majd, annyi baj legyen. - Úgy sejtem, hogy te továbbra is a gyógyítást választanád. Segíteni másoknak... ez annyira te vagy. - jó ember, ez kétségtelen.
Vendég
Hétf. Jún. 07, 2021 5:03 pm
Astor & Goldie
Az összes hitetlenkedésem valós, de egyből enyhülnek ezek a bizonyos tünetek, amikor Astor közelében vagyok, és ez segít nekem abban is, hogy több legyen az önbizalmam. Segít abban, hogy jobban elfogadjam magam, jobban, mint eddigi életem során bármikor, ez pedig olyan változásokat indított el a viselkedésemben, hogy néha én magam sem ismerek magamra, és a jó értelemben. A zaklatások az idősebb lányok részéről már a múlté, és nem azért, mert anno hirtelen felindulásból bevertem az egyikük orrát, és azért sem, mert Astor tudna arról, hogy mi történt tavaly és ő védne meg, még ha biztos is vagyok benne, hogy megtenné. Egyszerűen csak a kisugárzásom változott, ami jelzi mindazoknak, akik megpróbálnának megint a földbe döngölni szavakkal, hogy most már sokkal kevésbé lennének ezzel sikeresek. - Könnyű neked mondani. - Mosolygok rá a fiúra. - De igyekszem elhinni. - Talán akkor majd az is kevésbé lesz furcsa, hogy mi mindent akar velem csinálni. Félek elveszíteni őt, ezért majdhogynem mindenre hajlandó vagyok ésszerű határokon belül. Tudom, hogy kedvel, hogy nem lenne velem, ha nem így lenne, és hogy képes arra, hogy lassítson, amikor arra kérem, de azt is tudom, hogy örökké nem húzhatom a dolgokat, akármennyire is érzem úgy jelenleg, hogy soha nem leszek kész semmire, amiket tartogat a számomra.
Mint ahogy most sem. Amint szóba kerül, hogy amint szabad lesz az öltöző és odamegyünk, egyből érzem a jeges félelem szorítását. Gyáva lennék? Miért tölt el ekkora félelemmel az, hogy megint valami újat próbálunk ki? Nem azt kellene éreznem, hogy bármit megtennék azért, hogy ő jól érezze magát? Rengeteg ellentmondásos érzés kavarog bennem, az előbbi kis közjáték miatt is, amiért még mindig erősen ég az arcom, abba pedig tényleg nem akarok belegondolni, hogy a közeljövőben mit fog tervezni abban a bizonyos öltözőben. - Tudom… csak zavarba ejtő. - Suttogom szinte alig hallhatóan, miközben még mindig próbálom összeszedni magam. Kicsit, nagyon tartok attól, hogy apa például tanúja lenne ennek az egésznek, mikor még nem is tudtam vele rendesen beszélni arról, hogy egyáltalán létezik Astor. Talán túlságosan is tartok a reakciójától, pedig nem igazán kellene, hiszen tudom, hogy apa milyen: mindig is megértett és mindig is a jót akarta nekem. De akkor is… zavarba ejtő. - Jobban megismerni… az… az jó. - Jelenik meg egy halvány mosoly az arcomon, de süt rólam, hogy nem igazán tudott meggyőzni, akármennyire is igyekszem felvenni a bátor álarcomat. Nem vagyok bátor. Sosem voltam az, különösen nem akkor, mikor a szexel kapcsolatos dolgok kerülnek előtérbe.
Szinte úgy kapok az új téma után, mint egy fuldokló a levegőért: kell nekem ez ahhoz, hogy le tudjam nyugtatni a szívemet, ami olyan gyorsan ver, hogy attól félek, hogy egyszer csak túl fogja dolgozni magát. - Tudom és köszönöm, de így is rengeteg dolgod van, nem akarlak még ezzel is terhelni. - Mosolygok rá újra, most már sokkal őszintébben. - Az SVK megy a legrosszabbul, azzal nem nagyon tudok mit kezdeni, de egyszer véletlenül összefutottam Albussal, pont itt, és volt olyan kedves, hogy felajánlotta a segítségét. Párszor már próbálkozott is, de elég reménytelen eset vagyok, valahogy nincs érzékem hozzá. - Mesélem neki. - De nem is baj, jó volt vele egy kis időt eltölteni. Régen tettük már, és mégis csak gyerekkori barát. - Folytatom ártatlanul, örülve a téma változásnak.
- Biztos? De nem valami szép téma. - Csak akkor kezdek bele, ha erre is rábólint, utána viszont egyből felcsillannak a szemeim és el is kezdem a beszámolót, mert nagyon érdekes eset volt, ami kihívást jelentett. - Általában máskor nem szokott már semmilyen problémám adódni a gyengélkedőn. Néha anya még egyedül is szokott hagyni, mert tudja, hogy szinte mindent képes vagyok már egyedül megoldani, mert a diákok nagy részénél mindig ugyanazok a balesetek történnek, de az a múltkori, nagyon csúnya volt, mert tényleg több bájital is rárobbant. A bőre olyan volt, mintha lenyúzták volna, de mégsem. Vörös volt, mintha megégett volna, de ha megfogta az ember, akkor jéghideg volt. Jó pár órába telt, mire sikerült anyával kitalálnunk, hogy hogyan oldjuk meg, de végül sikerült. - Mondom széles mosollyal és büszkén.
- Hm. Igen, az biztos sokat segítene a döntésedben, ha beszélhetnél róla valakivel. Szóljak apának, hogy érdeklődjön a dolog után? Vagy majd a családod segít neked? - Kérdezem kedvesen. - De egyébként szerintem nagyon illene hozzád az a főosztály. Azt tudod, hogy ott majd melyik terem érdekelne inkább? Vagy az még a jövő zenéje? - Kíváncsiskodom, miközben önkéntelenül is bele-belesimítok a hajába, élvezve, hogy még mindig közel vagyok hozzá. - Igen, ezt jól látod. Tavaly még bizonytalanabb lettem volna azzal kapcsolatban, hogy mit akarok, de most már egyre biztosabb vagyok benne, hogy talán jó is lennék a gyógyításban. Anya is azt mondta hogy valahogy nálam ez természetesen jön. Hogy gondoskodjak másokról. - Mosolygok.
Vendég
Szomb. Jún. 12, 2021 1:06 pm
Goldie & Astor
Az edzés után
- Igyekszel elhinni? És mikor hiszed végre el? - hiszen már hónapok óta egy párt alkotunk, felvállalom mindenki előtt, nincs oka hitetlenkedésre. Ha nem tenném és minden csajjal flörtölnék, akkor megérteném, de így nem tudom és ezt érzékeltetem is vele. Hangom is keményebben csendül némileg, kifejezve nem tetszésemet. Nem gyerek már, ne viselkedjen úgy. Tervezem még közelebb engedni magamhoz, megmutatni neki valamit, amit oly kevesen tudnak, de természetesen ezt nem átlagos, könnyed módon fogom tenni, mert arra most is sort keríthetnék. Oh nem, egészen mást tervezek. Érzem, hogy tart tőle és ez se tölt el éppenséggel boldogsággal. - Szeretem, amikor zavarban vagy, jól áll neked a pír. Rendkívül édes, de azért nem szeretném, ha félnél, mert nincs rá okod. Ugye tudod? - fogom meg finoman állát, emelem meg kissé, hogy tekintetünk találkozzon. Nem bántottam, komolyabban soha. Az egy dolog, hogy erélyes vagyok, hogy határozottan tudom, hogy mit akarok és azt véghez is viszem, de nem véletlenül nem szexeltünk még. Ő még nem akart, pedig tudja, hogy én már nem vagyok szűz, így gondolom azt is összerakta már az okos kis fejecskéjében, hogy bármeddig ezt a dolgot nem húzhatja mert nos... a vágyaim valósak, nem elegendő akármeddig az oralitás, mert amit megtapasztaltam, arra vágyom. Kamasz fiú vagyok, kíváncsi fajta és a libidóm is elég magas. Ha nem akarja, hogy mással elégítsem ki a szükségleteimet, idővel engednie kell... Na de váltsunk témát, egy kis időre, mert az öltözős tervemet nem fogom félretenni, ezt szerintem Ő is nagyon jól tudja. - A párom vagy, nem terhelsz Goldie! Szólj, ha kellek, rendben van? - akarom, hogy megtegye. Testem viszont megfeszül, amikor tovább beszél és szóba hozza azt a Potter gyereket. Tekintetem is elárulja, hogy nem örülök annak, amit mond, egyáltalán nem. - Már megbocsájs, de nem egy másik sráctól kellene segítséget kérned és elfogadnod, amikor itt a párod is, aki kitűnő tanuló, tehát SVK-ból is. Mit gondolsz, Ő jobban tanít majd, mintha én tenném? Ez igazán bántó Goldie! - érezze csak, hogy igenis megbántott ezzel. Csak azért, mert Potter, nem olyan, mint az apja, akit szintén nem tartok túl sokra. Nem egyedül érte el azt, amit és Voldemorttal se önmaga miatt tudott elbánni. De persze, gyerekkori barátok, akár csak a szüleik... remek. - Tudod, egy fiú és egy lány között a komoly barátságot mindig elcsúfítja az, hogy az egyik fél elkezd többet érezni a másik iránt. Nem akarom, hogy nálatok is ez legyen. - remélem világosan fogalmaztam. Bízni akarok benne, de Albusban nem bízok. Goldie az enyém és eszem ágában sincs másnak átengedni. Érzem, hogy a feszültségem csak növekszik, de ezt vissza kell fognom, mert ha nem megy, akkor a lánynak lesz még kellemetlenebb mindaz, ami az öltözőben vár majd rá. - Persze, biztos. És nem baj... - terelje el a gondolataimat, meséljen akkor arról a gyengélkedős esetről. Igyekszem én is lenyugodni, bár kicsit talán erősebben szorítom combját, miközben testem is feszültebb, mint korábban volt. - Ez elég csúnyán hangzik... - húzom el a számat, mert elég jó a vizuális memóriám, tehát tökéletesen elképzeltem. - És hogy oldottátok meg végül? - kérdezek rá, majd ez után mesélek én is a jövőbeli terveimről és a kétségeimről, melyek sajnos akadnak, de ezt nem vallanám be ám bárkinek. Remélem érzi, hogy bízok benne. - Apádnak? Ő tanár Goldie, aligha segíthetne többet, mint az anyám, aki a Minisztériumban dolgozik. De azért köszi... - eszem ágában sincs Neville Longbottom segítségét kérni, csak akkor, ha muszáj lesz, de kétlem az lenne. - Még a jövőjé, de leginkább az elátkozott tárgyak érdekelnének, jelenleg úgy érzem. - hümmögök kissé, de elmosolyodom, hogy a lány szerint is illik hozzám a választásom. Bízom benne, hogy jó döntést fogok hozni, ahogy mindig. Kezdek egyébként nyugodtabb lenni, Goldie simogatása is határozottan jó hatással van rám, szerintem ezt Ő is érzi. Már nem vagyok olyan feszült és ujjbegyeimmel is csak lágyan cirógatom combját. - Helyt fogsz állni, ne aggódj! - mosolygok rá, majd csókolom meg puhán. Ez után simítok arcára, majd tekintek a távolba, ahol látom a srácokat távozni az öltözőből. Eljött a mi időnk! - Na gyere, menjünk! - finoman megpaskolom a feneke oldalát, hogy kelljen fel az ölemből, majd ha megteszi, akkor a seprűt a kezembe fogom, másik kezem Goldie kapja, hogy ujjaim az övéi közé csúsztathassam és megindulunk az öltöző felé. Ahogy sejtettem, teljesen üres, de én azért biztosra megyek és miután a lány is bent van, egy egyszerű bűbájjal bezárom az ajtót, hogy ne nyithassanak ránk. Ez után leteszem a seprűmet, majd magamhoz húzom Goldiet, hajába túrok és hosszan, szenvedélyesen megcsókolom. Finoman fenekére marok mindkét kezemmel, majd végül mosolyogva húzódom cseppet hátrébb, de csak fejemmel. - Vetkőztess le! - kérés... parancs... utasítás... Eleresztem lágyan és várom, hogy teljesítse kérésemet. Szerintem tisztában van vele, hogy teljesen meztelen akarok lenni, ahogy a felől se lehet kétsége, hogy Ő is az lesz nemsokára. De nem siettetem, én ráérek.
Vendég
Szer. Jún. 16, 2021 2:31 am
Astor & Goldie
A hangja egyből keményebben cseng, és tudom, hogy jobb lett volna, ha inkább magamban tartom a gondolataimat. Nem akarom, hogy feszült legyen, elég, ha én az vagyok sokszor. - Sajnálom, igazad van. Egyszerűen csak néha úgy érzem, hogy túl jó vagy hozzám képest, ne haragudj. - Mondom halkan, igyekezve oldani a feszültségét. Ezt nem akartam, és mindent megtennék annak érdekében, hogy visszatérjen a jó kedve. A saját önbizalom hiányommal meg majd megküzdök egyedül, még közel sem vagyok ahhoz a célhoz, mint amit kitűztem magam elé, és habár tudom, hogy fejlődtem, azért még bőven van mit ezzel kapcsolatban fejlesztenem magamban. -Igen… igen tudom. - Bólintok egy kicsit a szavaira. - Nem tőled félek. - Vallom be megint kissé zavartan, de nem nézek el a szemeiről, mert szeretném, hogy ha tudná, hogy komolyan gondolom. - Inkább attól tartok, hogy csalódást okozok neked. - Teszem hozzá szinte suttogva. Nagyon is tisztában vagyok azzal, hogy valószínűleg sokkal tapasztaltabb lányokkal volt kapcsolatban eddig, vagy olyanokkal, akik sokkal egyszerűbben tudnak mindenfélébe belemenni, de nekem ez… nehéz. Nagyon nehéz. Egészen addig, amíg nem találkoztam Astorral nem is gondoltam semmilyen szexuális dologra, és elborzasztott az, hogy a korombeliek már milyen nyíltan beszélnek a magánéletükről a hálókörletekben. Én sosem voltam ilyen, és nem gondoltam volna, hogy valaha ilyenné is válok. Nem… nem beszélek róla senkivel, mert ez magánügy főleg inkább arra nem gondoltam, hogy én magam is részt fogok venni ilyen tevékenységekben. Sok tekintetben nagyon felnőttes vagyok a többiekhez képest, de ebben nem. Minden egyes alkalom előtt halálra izgulom magam, és tartok attól, hogy újra és újra hibázni fogok, hogy nem fogok tudni neki olyan élvezetet nyújtani, mint amit megérdemel.
- Rendben, szólni fogok. - Mosolygok rá kicsit, de amikor szóba hozom Albust, egyből érzem, hogy megint feszült. - Nem igazán kértem tőle, hanem felajánlotta… azt gondoltam, kedves tőle, sajnálom, hogy nem gondoltam arra, hogy ezzel megbánthatlak. - Nézek rá valóban bűnbánóan. - Legközelebb egyből hozzád fordulok, rendben? Emiatt pedig igazán nem kell aggódnod, semmi ilyesmi nincs köztünk és nem is lesz. - Próbálom biztosítani erről, miközben megsimogatom az arcát gyengéden. - Albussal nőttem fel, inkább olyan, mintha a bátyám lenne. - Füllentek egy egészen aprót, mert habár jelenleg tényleg úgy érzem, hogy inkább testvérként tekintek rá, de régebben nagyon bele voltam esve. Viszont még mindig úgy gondolom, hogy az csak egy apró kis időszak volt, és inkább rajongásnak nevezném a dolgot, mint igazi szerelemnek. Azt tudom, hogy szeretem Astort és ezen jelenleg semmi és senki nem tud változtatni.
Végül rátérünk a gyengélkedőn történtekre, és egyből érződik, hogy mennyire felélénkülök a téma hatására. - Nem volt túl egyszerű megoldani. Ki kellett derítenünk, hogy pontosan milyen hozzávalók miatt lehetett a baleset, és utána kikísérletezni egy tinktúrát, amivel kezelni tudtuk szerencsétlennek a bőrét. Kihívást jelentett, vagy háromszor csináltuk újra, mire sikerült eltalálnunk a megfelelő arányokat és visszafordítani a folyamatot. - Mesélem továbbra is lelkesen. - Lehet, hogy csak tanár, de azt ne felejtsd el, hogy rengeteg kapcsolata van a minisztériumban is. De persze, megértem, ha inkább anyukádat kéred meg erre. - Mosolygok rá újra. - Elátkozott tárgyak… az érdekes választás! - Lelkesedek most éppen érte. Teljes mértékben el tudom őt képzelni, ahogy ezzel foglalkozik. - Köszönöm, sokat jelent, hogy ezt mondod. - Pillantok rá hálásan, majd örömmel viszonzom a csókját.
A mosoly habár nem tűnik el az arcomról, de kicsit halványabb lesz, amikor azt mondja, hogy menjünk. Felkelek az öléből, és némiképp idegesen szorongatom Astor kezét, de összeszedem minden bátorságomat és igyekszem pozitívan állni az előttem álló eseményekhez. Talán nem lesz olyan rossz. Talán nem leszek béna, és nem lesz kellemetlen sem. Amint beérünk az öltözőbe és bezáródik az ajtó, egyre nehezebb leküzdenem a zavaromat és idegességemet, ez csak akkor sikerül némiképp, amikor a fiú magához húz és megcsókol. Ez megy. Ezt szeretem. Készségesen kapok én is az ajkai után, élvezve, hogy közel húz magához, ahogy a fenekemre markol. Kicsit kipirulva nézek rá, amikor elhúzódik kicsit, majd az utasításra csak rámosolygok kicsit és habár alig láthatóan kicsit remegnek a kezeim, de habozás nélkül kezdem el vetkőztetni. Ez is megy, ezt nem lehet elrontani, ugye? Nem kapkodok, szépen lassan fosztom meg a ruháitól, gyakran végigsimítva a meztelenné váló részeken, élvezve a bőrének az érintését. Sőt, még arra is képes vagyok elég bátorságot gyűjteni, hogy amikor épp a nadrágját húzom le róla, a vállaira adok pár apró csókot. Izgulok, igen, de amíg olyan dolgokat csinálunk, amit még ismerek és nagyjából tudok, addig nem lehet nagy baj.
Vendég
Szer. Jún. 23, 2021 8:48 am
Goldie & Astor
Az edzés után (+16/+18)
Túl jó... Tisztában vagyok ezzel a félelmével, ahogy azzal is, hogy jó okkal érez így, mégis úgy hiszem, hogy eleget bizonyítottam már. - Én nem jövök össze olyan lánnyal Goldie, aki nem elég jó. - legyen elég ennyi válasz, ebben minden benne van, amit gondolok. Ha nem lenne elég jó hozzám, nem lenne a párom. A félelmeit pedig le kell győznie, mert túl sokáig már nem fogom halasztani a dolgokat. - Még szerencse... - felelek egy apró sóhajjal, mert ha tőlem félne, az már régen rossz lenne. Szeretek domináns lenni, de nem egy olyan kapcsolatra vágyom, ahol a másik fél retteg. Nem vagyok ilyen... szerintem nem. - Nem fogsz! - legyen kicsit magabiztosabb, mert ha már most a csalódástól fél, akkor tényleg csalódást is okoz majd. De ezt ki nem mondom, nem teszek rá több lapáttal erre. Azt viszont felháborítónak tartom, hogy nem tőlem, a párjától kér segítséget, hanem Albus Pottertől. Nem véletlenül kerültem a Hollóhátba és a képességeimmel tökéletesen tisztában vagyok. Használjon ki e téren nyugodtan, megengedem. Neki meg. - Rendben! - biccentek. Arra pedig, hogy nincs köztük semmi és nem is lesz most már némileg elmosolyodom. Bízom Goldie-ban, nem hazudna nekem. Keze érintése is jóleső az arcomon, finoman belehajtom a fejem és egy másodpercre még szemeimet is lehunyom, majd visszanézek azokba a gyönyörű szemekbe. - Jól van, nem gondolom túl. - elvégre Aprilnek én is mindenben segítenék és ha lesz majd valakije, az se fog különösebben érdekelni, a húgom rám akkor is számíthat majd. De Goldie-nak van vérszerinti testvére is, mégis, egyelőre tova űzöm az Albussal kapcsolatos gondolataimat. - Gondolom ez a procedúra nem volt éppen kellemes a betegnek, de a lényeg, hogy sikerült. Nem is gondoltam volna, hogy nem fog. - jó gyógyító lesz majd belőle, ebben biztos vagyok. Magammal kapcsolatban viszont mostanában vannak kétségeim, mert közeledik az idő, amikor a Roxfort után szakot kell majd választanom az Akadémián, mégse gondolom úgy, hogy Goldie apjának a segítségét kellene majd kérnem. - Nem felejtem, de először megkérdezem anyám, viszont, ha nem tud rendesen segíteni, szóba hozom apádnak is, rendben? Egyébként a családod mit szólt ahhoz, hogy együtt vagyunk? - erről még nem beszéltünk, de érdekel és természetesen minden családtagja véleménye, nem csak az apjáé. Meg se fordul a fejemben olyan lehetőség, hogy esetleg ne tudnának arról, hogy ősszel összejöttünk. Mivel a srácok időközben elhagyják az öltözőt, sőt, a kviddicspálya területét is, így jelzem Goldie-nak, hogy ideje mennünk. Le kell vezetnem a bennem lévő feszültséget, amit okozott, de segíthet benne. Vagyis segíteni fog benne, ez csak természetes. Az öltözőbe beérve magunkra zárom az ajtót, majd elkapom a kicsi lányt, hogy ajkát ízlelhessem, kezeimmel pedig formás testét simogassam. Folyamatosan változik, ahogy telnek a hónapok és egyre inkább kedvemre vannak a gömbölyded formák. Nem akarok sokáig már az edző ruháimban maradni, ezért az utasítás, hogy vetkőztessen le. Ha kell, akkor segítek, de élvezem cirógatásait és csókjait. Olyan kis ártatlan és ezzel az ártatlansággal húz fel még jobban. Mélyet sóhajtok, úgy szívom be a levegőt, de hagyom magam, viszont, ha a boxert rajtam felejtené, ujjait annak széléhez vezetem, jelezve, hogy az is kerüljön ám le. - Van kedved velem zuhanyozni? - most van rá lehetőségünk, én pedig élnék vele. Előtte nem várok mást tőle, egyértelmű, hiszen leizzadtam, de a válaszát meg se várva már bújtatom ki felsőjéből, majd csúsznak ujjaim melltartójához hátul, hogy a csatot szétbonthassam és ez után egy egyszerű mozdulattal húzzam le róla. Felül váljon Ő is meztelenné. Képtelen vagyok ellenállni a hófehér halmoknak, így bal kezem jobb mellére siklik, ajkam pedig másikra hajol, hogy a finom bimbót beszívhassam, így ingerelve mindkettőnket, jobb kezem pedig letalál fenekére. - Kívánlak! - kúszik fel ajkam lassan kulcscsontjára, majd nyaka vonalára. Lágyan megszívom, majd finoman megharapom, ez után pedig jöhetnek a bocsánatkérő csókocskák, melyek egészen arcáig vándorolnak, hogy utána egy újabb forró csókban forrhassunk össze. Nem sietek, de kezeim némi idő után már a nadrágjától igyekeznek megszabadítani Őt és nem nyugszom addig, amíg meztelen nem lesz. Ha igennel felelt a kérdésemre, ha nem, ruha nem maradhat rajta. A vizet megúszhatja, megvárhat így, sietni fogok, de egyértelműen jobban élvezném, ha együtt zuhanyoznánk.
Vendég
Kedd Júl. 06, 2021 3:14 am
Astor & Goldie
+18
A szavai bizonyos szinten képesek megnyugtatni. A közelsége, az hogy biztosít erről újra és újra, segítenek abban, hogy előbb, vagy utóbb, de tényként kezeljem azt, hogy nem választott volna engem, ha úgy gondolná, hogy tényleg nem vagyok elég jó neki. De hallanom és éreznem kell, sokszor, ahhoz, hogy képes legyek elhinni. Mostanra már annyira fejlődött a dolog, hogy képes vagyok arra, hogy amikor vele töltök huzamosabban több időt, képes vagyok elfeledkezni egy idő után a félelmeimről, de amikor pont egy olyan időszak történik, mint ami most is beütött, ezek a félelmek és bizonytalanságok újra visszatérnek. Csodálom, hogy képes ennyire türelmes lenni… viszont ez megint csak egy újabb jele annak, hogy valóban fontos lehetek a számára. - Igen… igazad van. - Bólintok csak sokkal nyugodtabban, mint a beszélgetésünk elején, habár még mindig tartok attól, ami az öltözőben vár rám. - Mindent megteszek azért, hogy valóban ne így legyen. - Mosolygok rá félénken, de elhatározva magam. Lehet, hogy a szexet még képtelen vagyok neki megadni, mert még tényleg nem állok készen rá, de… azon kívül még sok minden más is történhet, ahogy azt már tapasztaltam mellette. Addig jó, amíg van időm arra, hogy lelkiekben készüljek arra, ami egyszer úgyis meg fog történni, az addig lévő… ismerkedés meg csak előkészít erre. Tudom ezt, a fejemmel tudom, mégis még mindig idegenkedek rengeteg mindentől. Csak abban bízom, hogy Astor nem fog rám unni.
Szerencsére sikerül a fiút megnyugtatnom, mikor biztosítom arról, hogy semmi nem volt és nem is lesz köztem és Albus között. Öröm látni, ahogy kevésbé feszült, és ahogy beledől az érintésembe: ennek hatására már én is nyugodtabban mosolygok, mert sikerült elhárítom a katasztrófát. - Ne is tedd. Számomra csak Te létezel. - Mondom őszintén, és mintegy lepecsételve ezt a vallomást adok egy apró puszit az ajkaira. - Igen. Kicsit ellentétes érzéseim vannak, mert egyrészt sajnálom szerencsétlent, hogy ilyen rosszul járt, másrészt viszont egy részem örül annak, hogy kihívással találtam szembe magam. Ettől egy kicsit rossz embernek érzem magam. - Vallom be nevetve, mikor számomra sokkal kellemesebb témára terelődik a szó, ami legalább már nem okoz semmilyen feszültséget közöttünk. Szeretem a beszélgetéseinket, mert ebből is látszik, hogy képesek vagyunk komolyan is megérteni egymást, bármennyire is különbözőek legyünk. Márpedig azok vagyunk. Astor szociális, népszerű, könnyen szerez barátokat, magabiztos, minden, ami én nem vagyok, talán pont ezért is vonzódom hozzá annyira.
- Persze, ez érthető. - Bólogatok arra, hogy első körben az anyukájához fordul majd segítségért a jövőjével kapcsolatban. - Igazából elég vegyesen. - Vallom be a kérdésére, kicsit zavartan. - Anya megértő volt, bár egy kicsit tart attól, hogy amolyan mindenki kedvence típus vagy, és hogy esetleg más lányok felé is kacsintgatsz, habár szerintem eléggé sikerült biztosítanom arról, hogy ez nem így van. - Mosolygok. - A bátyám eléggé szkeptikus, de ő mindig is túlságosan védelmező volt velem szemben, a válás miatt ez megsokszorozódott, teljesen kifordult magából, lázad a világ és mindenki ellen, de főleg a szüleink ellen, de úgy tűnt, bízik bennem és abban, hogy rossz emberbe nem szerethetek bele. - Frankie emlegetésére kicsit halványul a mosolyom, de csak azért, mert borzasztóan aggódok miatta. - Ami pedig, apát illeti… hát, ő apa. - Nevetek fel. - Elfogadta, de nem hiszem, hogy még sikerült feldolgoznia. Neki mindig is a kicsi napsugara maradok, nekem pedig ő a nagy hősöm. - Sosem tagadtam Astor előtt sem, hogy rajongok az apámért, és ez most sincs másként. Nem hiába nem osztok meg vele túl sok részletet az egész kapcsolatunkból, mert mind a kettőnknek csak kínos. Tudja, tudja, de szeretünk nem beszélni róla, elég volt akkor átrágnunk magunkat rajta, amikor vettem a bátorságot és beszámoltam neki róla.
Időközben kiürül az öltöző, így itt az ideje annak, hogy szembenézzek a félelmeimmel és kövessem a fiút a zárt ajtó mögé. Félek, de igyekszem ezen felülkerekedni, és az valóban segít, hogy sikerül mindenről megfeledkeznem, amikor megcsókol és megérint így, érezhetően, hogy valóban kíván. Ez megnyugtat, és segít összekaparni a magabiztosságomat ahhoz, hogy kevésbé bizonytalanul álljak neki a vetkőztetésének. A boxernél egy egészen rövid pillanatra valóban elbizonytalanodom, de a néma ösztönzésére megint sikerül összeszednem magam, és így végül az is akadálytalanul kerül le róla. A hirtelen kérdésére, viszont egyből zavarba jövök. Ahogy az is zavarba hoz, még mindig, hogy meztelenül álljak előtte, így amikor a melltartó is lekerül rólam, önkéntelenül is nyúlnék, hogy eltakarjam magam, de végül kényszerítem magam arra, hogy ne így tegyek, a mozdulat félúton megáll, és különben sem lenne sok lehetőségem arra, hogy takargassam magam, mert a keze és az ajka egyből cselekszik. Halkan sóhajtok az érzékek hadára, főleg mivel kifejezetten érzékenyek a melleim minden behatásra, és ez most sincs másképp, és ezt határozottan élvezem. -Van. - Válaszolok végül némi fáziskéséssel már-már suttogva. Hamar visszatalálnak a kezeim a testére és habár annyira bátor nem vagyok, hogy lejjebb is intézzek simogatásokat, de a mellkasát és a hátát elhalmozom finom, apró simításokkal, továbbra is élvezve azt, hogy ilyen közel lehetek hozzá. - Én is kívánlak. - Ezt már valóban suttogom, de legalább őszinte vagyok. Lehet, hogy sok mindentől tartok, de a tény, hogy hatással van rám, az tagadhatatlan. Ez pedig minden apró kis reakciómból is látszik. Nem vagyok kifejezetten hangos, vagy olyan, aki szabadon ki tudja mutatni az élvezetét, de az harapásába beleremegek, és az újabb csók után már az sem tud zavarni, hogy pillanatok kellenek hozzá, hogy teljesen meztelenül álljak előtte. Sikerül elterelnie a figyelmemet megint a saját zavaromról, és olyannyira képes vagyok elfeledkezni, hogy ösztönösen húzódok hozzá közelebb, teljesen és készségesen hozzásimulva.
Vendég
Szer. Aug. 04, 2021 9:19 am
Goldie & Astor
Az edzés után
+18
Alapvetően nem vagyok egy féltékeny típus, mert kellően birtoklónak és jó fogásnak tartom magam ahhoz, hogy ilyesmi miatt aggódnom kelljen, de Albus mégis csak egy Potter, Goldie pedig egy Longbottom… Tisztában vagyok a két család közötti szoros kapcsolattal. Nem állok tehát a barátságuk közé, az túl nagy kérés lenne, de azért korlátoznám némileg. Például ha a lánynak segítségre van szüksége, akkor engem keressen, ne pedig Pottert. - Ezt jó hallani! - lehelek egy puha csókot ajkára, viszonozva a puszit, amit ad, majd elmosolyodom némileg, de aztán rátérünk a gyógyításra, amely úgy sejtem, hogy a hivatása lesz. Amit mesél az nem éppen kellemes téma, a beteg számára bizonyára fájdalmas volt, de szükségszerű. - Ne érezd, nem te tehetsz arról, amit átélt. Te segítettél neki, Ő pedig segített abban, hogy másnak ne kelljen mindazt átélnie, amit neki. Az orvostudományban mindig elkerülhetetlen voltak az emberi kísérletek, csúnyán fogalmazva, de hidd el, te jó vagy, és nem olyan gyógyító, aki ártani akar vagy fájdalmat okozni. - de ezt Ő is tudja. Mégis tudom, hogy olykor emlékeztetnem kell arra, hogy bár a gyógyítást választotta, mindenképpen erősnek kell lennie hozzá, mert tudja jól, hogy nem tud majd mindenkin segíteni, és ahogy most is, nem egyszer fog fájdalmat okozni. És hogy mi lesz az én jövőmmel? Nos, még vannak bennem kétségek, főleg az akadémiai szakválasztásom miatt, de anya majd talán tud segíteni, de ha mégsem, akkor meglehet, hogy valóban beszélek majd Goldie apukájával, Longbottom professzor nem hiszem, hogy ellenségesen fogadva. Vagy mégis? Vajon mi a véleményük rólam? Hmm… vegyes, ez nem kezdődik túl jól, de csendben figyelek. - Nem, ez valóban nincs így, de megértem anyukádat. - biccentek aprót, mert tény, volt olyan időszakom is, de Goldiehoz jelenleg hű vagyok, amíg elég érdekes a számomra és az marad, ebben biztos vagyok. A bátyjára csak felciccenek, de inkább komment nélkül hagyom, inkább az apja érdekelne. A fivére aprócska porszem csak, na meg velem egyidős srác, még jó, hogy nem fogok odáig lenni azért, mert nem bízik bennem. A húgomat én is védeném minden sráctól, szóval valahol meg is értem a dolgot, de ezt ki most nem mondom. - Ez aranyos, de azért remélem idővel elfogadnak majd. - ha bizonyítok. Hogy én nekem ehhez mennyire nincs kedvem, de nincs mit tenni. Mindenesetre félresöpröm a családi témát és inkább az öltöző felé húzom a lányt, jelezve, hogy valami sokkal kellemesebb dologgal folytatnám. Az öltözőben rábízom a lányra a vetkőztetésemet, de jelzem neki, hogy semmi se maradjon ám rajtam. Rajta se fog… Viszont, ha akar, fürödhetne is velem, én élvezném és ritka alkalom, amikor ezt megtehetjük. Viszont, amíg a válaszára várok, addig elkezdem kényeztetni Őt és elmosolyodom a “van” szóra. - Jó válasz… - suttogom halkan füle környékére, majd röviden lehunyom szemeimet. Jól esik, ahogy simogat és neki is bizonyára, hiszen testem izmos, ki van dolgozva rendesen, de még sincs túltolva. Szeretem, ahogy érint, hiába bátortalan. Tetszik, hogy nem olyan könnyűvérű, mint sokan, akikkel eddig már dolgom van. Amikor kiejti kicsiny ajkain, hogy kíván, akkor megszabadítom a rajta lévő felesleges ruhadaraboktól, majd magamhoz húzom, egyik kezemmel derekát fogva, másikkal fenekébe markolva, majd behúzom a zuhany alá. A vizet is megengedem, majd fordítok Goldien és lágyan a falhoz tolom hátát, én pedig testéhez bújok, csókjaimmal bombázom. Eleinte csak ajkát, majd nyakát is, kezeim pedig finoman simogatják fenekét, formás kis melleit… oldalát, majd végül jobb lábammal finoman előrébb lépek, be lábai közé és lágyan némi terpeszre ösztönzöm, hogy ez után csúszhasson le melléről jobb kezem hasára, majd combjára és végül tovább befelé öle irányába. De még mielőtt bármit is mondhatna már ajkára is kerül ajkam, vadul csókolom őt, ujjaim pedig megtalálják a féltett kincset, amit eleinte csak lágyan érintek, masszírozok. El akarom Őt lazítani, azt akarom, hogy élvezze, hogy teste felforrósodjon az enyémnek hála. Érinteni vágyom, mert Ő az enyém, csakis az enyém és látni akarom örömtől csillogó szemeit, kipirult arcát, hallani élvezete hangját, megkóstolni Őt az orgazmus után… Mindent akarok