Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Persephone & Cameron - 2020 karácsonya a Castillo kúriában

Cameron Castillo

Auror

Persephone & Cameron - 2020 karácsonya a Castillo kúriában Cam-icon

Lakhely :

Docendo Discimus Mágusakadémia

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Persephone & Cameron - 2020 karácsonya a Castillo kúriában Empty
Cameron Castillo
Szer. Május 12, 2021 7:26 am
Persephone & Cameron

Karácsonyi bál a Castillo kúriában

Közeledik a karácsony, az otthonomban pedig ismét felfordulás van. Nem tudom, hogy minek kell évről évre megrendezni ezt a báli estet, idén igazán kihagyhattuk volna, de tudom, ebbe nekem aligha van bármi beleszólásom. Viszont nézzük a jó oldalát, apám is normálisabb és anyám is sokkal élettel telibb. Végtére is, már ezért megéri, bár ezt ki nem mondanám.
A késő délután - a bál kezdete - piszkosul lassan jön el, de eljön, én pedig kénytelen vagyok kicsípni magam e jeles alkalomra. Hiába karácsony, a fekete öltöny, ing nyakkendő és méregdrága bőrcipő nem változik. Ez áll jól, ebben érzem jól magam. A hajam is belövöm, hogy normálisan álljon, majd mivel megkapom a megtisztelő feladatot, hogy fogadjam a vendégeket, így a kúria bejáratához sétálok, elszívok egy cigit teljes kényelemben, mielőtt még bárki megérkezne, majd utána megkezdődik az álszent viselkedés. Mindenkit illően köszöntök, mert úri kölyök vagyok ám, de kezdem úgy érezni, hogy sose lesz vége. Pedig ez az egész hajcihő még csak most kezdődött. Nem sűrűn iszom, de ma egy whisky szerintem remek társaságom lesz, így miután mindenkihez szóltam pár szép szót, bevonulok és megkeresem az italomat. Töltök is a pohárba rendesen, kerül bele jég is, majd lazán ladobom magam az egyik fotelbe a nappaliban, ahonnan nyílik az a nagyobb méretű terem, hol a bál zajlik. Bár még korán van, nem igazán táncolnak. Vagyis, ahogy nézem - mert pont rálátok ám a fotelról a helyre -, páran már most nem bírnak magukkal, táncoslábú népség... csak engem kíméljenek. Nagy sóhajt hallatok, kicsit meglötyögtetem az italt, majd kortyolok belőle ismét, miközben maradok a távoli megfigyelő, amíg lehet. Nekem is kell majd jópofiznom, mint a legfiatalabb Castillonak ez is kötelességem, de nem mindenkivel teszem ezt szívesen. Apám sötét ügyletei is szóba fognak kerülni, de addig még sok idő van, sejtem, hogy hajnalra tartogatja mindezt, addig pedig úgy tehetünk, mintha valóban ez egy tök átlagos és normális alkalom lenne.

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Csüt. Május 20, 2021 4:47 pm

Cameron & Seph
Furcsa dolog, hogy mennyi ellentmondásos dolog létezhet egy ember életében. Alapvetően ki nem állhatom az emberek társaságát, nem szeretem a tömeget, sem azt, ha körülöttem mindenki megjátssza magát, de az a személyiség, amit kialakítottam az évek folyamán, egyenesen keresi ezeket az összejöveteleket. Azt pedig még magamnak is be kell vallanom, hogy a bálokat kifejezetten szeretem, annak ellenére is, hogy mindennek ellentmond azzal kapcsolatban, hogy nem szeretem az embereket, sem pedig a tömeges összejöveteleket. A bálok valamiért mégis másnak számítanak. Nem tudnám megmagyarázni az okát. Talán azért szeretem, mert visszarepít a hagyományokba, szép ruhába bújhatok, elismerő tekinteteket láthatok magamon - ami mindig is erőteljesen legyezte a hiúságomat -, és az is sokat dob az alkalmon, hogy lehetőségem van komoly felnőttekkel beszélgetni, nem pedig a velem egykorúakkal, akik egyenesen untatnak. Sosem jöttem ki igazán jól az iskolatársaimmal: ha nem alakítottam volna ki a kedves, népszerű Persephonét, akkor biztos vagyok benne, hogy soha nem sikerült volna barátokat szereznem, vagy legalábbis nem sokat, nekem pedig akármennyire sem fűlött hozzá a fogam, kapcsolatokra volt és van is szükségem. Ez most sem változott. Izgatottan vártam a Castillo bált, nem csak azért, mert tisztában voltam azzal, hogy lehetőségem lesz újabb fontos embereket megismerni, hanem azért is, mert végre egy kicsit talán úgy érezhetem, hogy megfelelő beszélgetőtársakra találok. Bíztam abban, hogy végre kicsit levetkőzhetem a buta, naiv kislány szerepét, és előhozhatom egy kicsit a valódi énemet, hiszen ezekre a bálokra, amúgy is csak olyan személyeket hívnak meg, akik számítanak is valamit a világban.

A bál tehát jól kezdődött. Sikerült beszélgetnem pár fontos emberrel, és véleményem szerint még le is nyűgöztem őket, de a társalgás tud nagyon fárasztó is lenni. Habár az álarcaim egy részét szabadon leereszthettem ebben a környezetben, teljesen nem szabadulhattam fel: muszáj volt beszédesnek és bájosnak tűnnöm mindenki más előtt, ami igenis nehéz feladat, főleg valaki olyan számára, mint amilyen én vagyok. Szinte teljesen észrevétlenül lopok le az egyik tálcáról egy pohár pezsgőt, hogy aztán keressek magamnak egy nyugodtabb sarkot, ahol azt háboríthatatlanul elfogyaszthatom. Nem igazán szoktam alkoholt inni, de néha egy-egy pohár fehérbor, pezsgő itt-ott senkinek sem ártott még meg, így nekem sem fog. Ismerem a kúriát, gyakran voltam itt gyerekként, ezért elég hamar betalálok a nappali nyugalmába, ahol viszont úgy látszik: nem én voltam az egyetlen, aki el akart egy kicsit menekülni a báli forgalomtól.
- Cameron. - Szólítom meg halkan, de egy őszinte mosoly tűnik fel az ajkaimon, amikor meglátom.
- Csatlakozhatok hozzád? Kicsit tilosban járok, és nem szeretném, hogy megfosszanak a pezsgőmtől. - Emelem egy kicsit fel az emlegetett pezsgőspoharat, majd ha engedélyt kapok, akkor óvatosan, hogy ne gyűrődjön meg a báli ruhám leülök egy másik fotelbe, és csak utána kortyolok bele a lopott italba. Ami mennyei. Nem is vártam mást.
- Hogy bírod a mai estét? Próbált már valaki elrángatni táncolni? - Kérdezem derűs mosollyal. Régóta ismerjük már egymást, ezért teljesen természetesen, magamat adva tudok vele beszélgetni.
- Én a helyedben vigyáznék azokkal a vén keselyűkkel, mikor eljöttem, mintha épp téged kerestek volna. Szerintem egész évben arra várnak, hogy eljöhessenek erre a bálra és mindenkit táncra kényszerítsenek. A bátyáim mindig panaszkodnak, hogy utána másnap is molyirtótól bűzlenek, akárhányszor próbálják meg lesikálni magukról a szagot. - Mondom tőlem megszokottan komolyan, szinte mosoly nélkül, de a szemeim derűtől csillognak. Ha megjátszanám magam, akkor valószínűleg édesen felnevetnék, de az igazi énemtől ez nagyon távol áll.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Csüt. Május 20, 2021 7:47 pm
Persephone & Cameron

Természetesen nem háttal ülök a nagyteremnek, ahol a rendezvény zajlik, így látom, amikor az ismerős lány közeledik felém. Belekortyolok az italomba, finoman felmérem Őt, megfigyelve csinos ruháját és megállapítom magamban, hogy bizony egyre nőiesebb. Telnek az évek... Persephone azon kevesek közé tartozik, akit kedvelek, így nem bánom, hogy besétál hozzám, sőt, még egy kisebb mosoly is megjelenik arcomon, ahogy köszöntöm Őt.
- Szia kicsi lány! - fel azért nem kelek, hogy így tisztelegjek neki, ez felesleges lenne és tudom, hogy Ő se várja el. Kettőnk közül mondjuk szerintem Ő az, aki jobban élvezi ezeket az eseményeket, bár valami oka csak volt annak, hogy ide "menekült".
- Természetesen, örülök a társaságodnak... sokakéval ellentétben. - emelem fel jobb kezem, melyben a whiskys pohár pihen. Kissé meglöttyen, miközben a nagyterem felé mutatok vele, majd visszanézek a lányra és a kezében lévő ital láttán csak megcsóválom a fejem.
- Kezdeti lázadás? - én is megkóstoltam az alkoholt az Ő korábban, sőt, szerintem egy-két évvel már korábban is, de van egy olyan sejtésem, hogy Persephone-nak se ez az első itala, maximum a mai estén.
- Őszintén? A hátam közepére se kívántam, de a szüleim ragaszkodnak hozzá... minden egyes évben. - sóhajtok fel drámaian, mintha valóban olyan hatalmas probléma lenne kibírni egy napot, majd a táncolók felé tekintek.
- Szerencsémre még nem. Na és Téged megtáncoltatott már valaki? - teszem fel a nagy kérdést, majd a következő szavaira elhúzom a számat és inkább lehajtom a maradék whiskymet, melyet ez után egy laza mozdulattal az asztalra helyezek. Természetesen az alátétre, nehogy az üvegasztalon folt keletkezzen.
- Akkor nagyon úgy néz ki, hogy Téged kell táncba hívnalak. Szigorúan csak azért, hogy kihasználjalak és megússzam a vénségeket. - kelek fel, de az ajkamon játszó mosoly egyértelműen arról árulkodik, hogy nem fog ez annyira nehezemre esni ám és nem feltétlen csak a nyanyák miatt teszem. Elé lépek, bal kezemet hátam mögé helyezem, jobbomat pedig felé nyújtom, miközben elegánsan némileg előrébb hajolok, de fejem felszegem, szemeim pedig a lányét fürkészik.
- Persephone Amira Lestrange, felkérhetem egy táncra? - tudok táncolni, ezekben a körökben kötelező elsajátítani a tánc művészetét, így nem kell az miatt aggodalmaskodnia, hogy botlábú lennék, de szerintem ezzel tisztában van. Régen táncoltunk már együtt, talán két éve is volt már... Akkor sokkal inkább kislány volt még, mint most. Különös, de akarom ezt a táncot.
Anonymous

Vendég
Szer. Május 26, 2021 5:28 pm

Cameron & Seph
A kedves üdvözlésre, csak szélesebb lesz a mosolyom, tényleg hiányzott már, nem is tudom mikor tudtunk utoljára rendesen beszélgetni egymással. Azóta sok minden változott, én is idősebb lettem, alapítottam egy titkos társaságot, és lényegében illegális bankot is vezetek az iskola falai között. Pár évvel ezelőtt sem nevezhettem volna magam felszabadultnak, de ez azóta csak még tovább komolyodott. Néha olyan érzés, mintha soha nem is lettem volna gyerek, mert már régebben is folyton csak a jövőm járt az eszemben, és az, hogy hogyan tudnám olyanná tenni, ami megfelelő lesz majd a számomra.  Érdekes ezekbe belegondolni, így utólag is.
- Igen, ez ismerős. - Értek egyet vele egyből, mikor megjegyzi, hogy sokak társaságát legszívesebben elkerülné. Ebben mindig is hasonlítottunk egymásra.
- Nem mondanám lázadásnak. - Pillantok én is a poharamra.
- Az akkor lenne az, ha mértéktelenül fogyasztanám az alkoholt. Én viszont nem nagyon szeretem elveszíteni magam felett a kontrollt, úgyhogy erről szó sem lehet. Egyszerűen csak szeretem az ízét. - Vonom meg egy kicsit a vállamat, majd bele is kortyolok az italba.

- Muszáj megmutatniuk a világnak, hogy még mindig befolyásos emberek, ez érthető a részükről, főleg a mostani… bizonytalan időkben. Az iskolában is egyre inkább látszik, hogy megkülönböztetik az aranyvérű diákokat, és sajnos nem a jó értelemben. Nem csodálkozom, hogy a szüleid ragaszkodnak a bálhoz, legalább ezen az estén úgy érezhetik, hogy nem változott semmi. - Mondom ki őszintén a gondolataimat.
- Szerencsédre? Még mindig ennyire nem szeretsz táncolni? - Kérdezek rá egy mosollyal, mert emlékszem, hogy milyen morcos volt minden egyes alkalommal, amikor táncolnia kellett valakivel.
- Nem, még nem. Csak nemrég kezdődött meg a tánc, eddig pedig csak beszélgettem érdekes emberekkel. Főleg politikáról. - Vallom be.

Amikor meghallom a megjegyzését önkéntelenül is halkan felnevetek.
- Persze. Szigorúan csak azért, hogy elkerüld őket. - Ismétlem meg egy kicsit gúnyolódva, de azért az tényleg meglep, hogy ennyire önként jelentkezik a táncra, mikor tényleg tudom, hogy nem ez a kedvenc elfoglaltsága. Először a kinyújtott kezére nézek, csak utána nézek bele a szemeibe, majd pár pillanat után én is leteszem a poharat az egyik alátétre és a kezébe csúsztatom a sajátomat, miután felkeltem.
- Örömmel elfogadom a felkérést. - Főleg úgy, hogy én tényleg szeretek táncolni.
- Ez alkalommal már nem is kell a lábadra állnom, hogy rendesen felérjelek. - Jegyzem meg mosolyogva, visszaemlékezve a legutóbbi alkalomra, amikor sokkal, de sokkal alacsonyabb voltam, mint most, pedig most sem vagyok kifejezetten magas.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Szer. Május 26, 2021 10:27 pm
Persephone & Cameron

Bár itt az aranyvérűek prémje gyűlt össze, mégis megválogatnám azt, hogy kivel kezdek társalgásba és Persephone is hasonlít hozzám, jól tudom. Mégis, a szükség nagy úr és mindketten képesek vagyunk a tökéletes elvegyülésre, felhúzva álcánkat és kedvesnek mutatkozva bárkivel beszélgetésbe elegyedni. De némi pihenő kijár, akár csak a valóban kellemes társaság, mely most megadatik nekünk.
- Bölcs gondolat, ugyanígy vélekedek. Alkoholos befolyás alatt olyasmit is mondhatnánk vagy éppen tehetnénk, amit egyéb esetben nem. Jobb ésszel fogyasztani. - biccentek aprót, bár magamban némileg meglepődöm, hogy mindezt egy 15 éves lány mondta nekem. Mintha érettebb lenne a koránál... Nem teljesen így emlékszem rá, de felkeltette az érdeklődésemet, hogy vajon mennyit változott. Mennyire nőtt fel... A választ hamar meglelem, mert ahogy a mai báli estről is kifejti a véleményét bebizonyítja, hogy tökéletes beszélgetőtárs bármely felnőtt számára. Nem kislány már, hiába az ártatlan, szende külső, sokkal több van benne, mint azt hinnék. Kedvelem.
- Ez az Akadémián is tapasztalható. Régen jobb idők jártak. Gyűlölöm ezt, hogy nekünk kellene meghúznunk magunkat, akiknek tiszta a vérük, míg mások keverednek a muglikkal és a sárvérűekkel. - a szavakat nem köpöm ki úgy, ahogy jönnének, visszafogom magam, de tisztán érezhető az elfolytott szenvedély, mely megvetésről árulkodik mostani társadalmunk iránt. De jól látja, a szüleim okkal tartják meg évről évre ezt a rendezvényt, amellyel nos...
- Becsapják magukat. Minden megváltozott! - egy pillanatra mintha félrepillantanék, de némi idő után rátérünk a táncra.
- Inkább úgy fogalmaznék, hogy szeretem megválogatni a partnereimet. - nem utálom a táncot, de ritkán lelem kedvem benne. Persephone válaszára csak biccentek, de nem térek ki a politikára, most nem, inkább meghozom magamban a döntést, hogy Ő lesz az, akivel ma este táncra perdülök, mert biztosra veszem, hogy nem utasítana vissza. De azért megadom a módját a felkérésnek, mely biztosra veszem, hogy kedvére lesz. A keze pedig az enyémbe is kerül, így gyengéden ráfogok, majd kihúzom magam és lágyan felhúzom magam mellé. Igaza van, tényleg nőtt.
- Alig várom, hogy megmutasd, miként tudsz táncolni! - kacsintok rá játékosan és egészen kedvet kaptam hozzá. Finoman mellé lépek, kezét pedig könyökhajlatomhoz vezetem, majd fogok rá puhán kézfejére, így jelezve, hogy karoljon belém, had kísérhessem a táncparkettre. Tudok ilyen is lenni, csak nagyon kevesen tudják, Ő előtte viszont nem kell ezt titkolnom, ahogy mások előtt sem, mert akik itt vannak, azok mind számítanak.
A táncolók közé érve eleresztem, majd szembefordulok vele, finoman fejet hajtok, majd közel lépek hozzá, jobb kezembe veszem balját, majd másik kezem lágyan derekára fog, így vonom picit magamhoz, de egyáltalán nem tolakodóan vagy túl közvetlenül, majd amint érzékelem, hogy Seph is készen áll, finoman vezetni kezdem. Eleinte csak egyszerűbb mozdulatokat téve meg vele, kitapasztalva, hogy mennyire tud táncolni, miként érez rá a zenére, de aztán elmosolyodom és közelebb hajolok füléhez.
- Ideje felpörgetni ezt az estét! - eltávolodom, majd perdítem ezt a szépséges Lestrange-t a kezeim között, de követem gyors lépteimmel, majd vonom magamhoz és vezetem tovább, mutatva meg, hogy bár nem szeretek, de valóban tudok táncolni. A partneren sok minden múlik, a nyanyák pedig irigykedhetnek.
Anonymous

Vendég
Csüt. Jún. 03, 2021 5:05 pm

Cameron & Seph
Ritkán van alkalmam arra, hogy úgy viselkedjek, amilyen valójában vagyok. Még otthon is fenn kell tartanom egy bizonyos álcát a testvéreim miatt, mert habár mindegyiküket nagyon szeretem, de az tény, hogy nagyon sok mindenben különbözőek vagyunk és nagyon sok mindenben másképp gondolkozunk. Arról nem is beszélve, hogy… a családi szituációnkat egyáltalán nem lehet ideálisnak nevezni, hiszen az apánknak bújkálnia kell. Apa pedig… amúgy is egy másik olyan dolog, amiről nem beszélhetünk. Előtte pedig kifejezetten fontosnak tartom, hogy tökéletes legyek, ami azért lássuk be, hogy eléggé lehetetlen feladat. Hatalmasak az elvárásai, és engem általában csak a legkisebb lányának lát, akinek lényegében semmi haszna nincs, csak van… Ezt pedig ki nem állhatom, hogy ennyire nincs tisztában a képességeimmel, mégis… minden erőmmel azon vagyok, hogy csak egy kicsit is, de sikerüljön látnom, ha csak egy egészen rövid pillanatra is, a büszkeséget a szemeiben, még akkor is, ha tudom, hogy ez szinte a lehetetlennel egyenlő.
- Sok évfolyamtársamat láttam már részegen, ez bőven elég lecke volt ahhoz, hogy én soha ne akarjak olyan állapotba kerülni. - Vallom be egy kis mosollyal. Eszemben sincs az, hogy lerészegedjek annyira, hogy végül a világomat se tudjam: nem elég, hogy elég undorító és megfosztja az embert az összes eleganciától és büszkeségtől, pláne egy nőnél, de utána tényleg olyan dolgok történnek, amire senki nem lehetne büszke. Ezt pedig nagyon nem akarom.

- Én sem kifejezetten élvezem a helyzetet. - Bólintok egy kis sóhajjal.
- Minél előbb változtatni kell ezen. - Mondom olyan ambícióval, mintha mindez rajtam múlna, pedig józan ésszel tudom, hogy ez nem így van. De lehetek én az, aki elindítja a változást, és minden erőmmel azon is vagyok a háttérben munkálkodva, később pedig, amint végre lesz elég befolyásom, biztos vagyok, hogy képes leszek majd változásokat elérni a világban, még akkor is, ha mindenki kevésnek tart ehhez. Nem ismernek még engem.
- Igen. Minden megváltozott. De néha az embereknek be kell csapniuk önmagukat ahhoz, hogy ha csak egy kicsit is, de megtartsák a hatalmat a kezükben. - Mondom csendesen.
- Senki sem szereti beismerni, ha már nincs akkora befolyása, mint egykor volt. Kellenek az ilyen alkalmak, hogy újabb és újabb lehetőségeket szerezzenek. - Egy egészen rövid pillanatra megérintem a karját, mintegy vigasztalásként, mert habár sok mindennel nem vagyok tisztában, de azt tudom, hogy milyen bonyodalmasak a kapcsolatok az aranyvérűek körében. Hangosan sosem mondanám ki, ahogy egyikünk sem, de az, hogy valaki képes felfogni a dolgok súlyát és egyszerűen csak ott van, hogy kimutassa valaki mellett áll, az nagyon sokat jelent. Legalábbis nekem sokat jelentene.

- Hmm. Szóval ez azt jelenti, hogy én átestem a rostán? - Kérdezem kapva az alkalmon, hogy kellemesebb vizekre evezzen a társalgás.
- Megtisztelve érzem magam. - Teszem hozzá mosolyogva. Hamar elfogadom tehát a felajánlott kezét, majd hagyom, hogy kivezessen a táncolók közé, közben a mosolyom csak még szélesebb lesz a megjegyzésére.
- Ki tudja… lehet, hogy szörnyen botlábú vagyok és nagyon rossz döntést hoztál azzal, hogy felkértél táncolni. Lehet, hogy párszor rá fogok taposni a lábadra, ami nem feltétlenül kellemes, ha a partnered éppen tűsarkúban teszi azt. - Csillognak játékosan a szemeim, de aztán hamar odaérünk a kitűzött célunkhoz, hogy megkezdjük azt a bizonyos közös táncot. Viszonzom a főhajtást egy kicsit, majd engedem, hogy közelebb húzzon magához, miközben még mindig ott játszik az a kis mosoly az ajkaimon, mintha ezzel is jelezném felé, hogy nagyon nem tudhatja, hogy mi következik.

Az egyszerűbb mozdulatok után ez a mosoly csak még nagyobbá válik, hiszen érzem, hogy próbálja kipuhatolni azt, hogy mennyire tudok táncolni. Viszont nem kell tartania ettől. Olyan könnyedén követem őt, mintha erre születtem volna. A tánc mindig is az erősségeim közé tartozott, az egyetlen dolog amiért kevésbé szerettem, hogy sajnos így közel kell kerülnöm más emberekhez, de Cameronnal szerencsére ez más. Tőle nem kell tartanom, hogy kellemetlenül közel húzna magához, vagy hogy kiesne a ritmusból elrontva ezzel az élményt. Nem, tudom, hogy rábízhatom magam és kivételesen nem nekem kell a vezetőnek lennem.
- Legyen úgy. - Nevetek fel önkéntelenül is, mikor megpörget, és kivételesen engedem magamnak, hogy teljesen felszabadult legyek. Egy pillanatra sem esek ki a ritmusból, és lényegében hagyom Cameronnak, hogy úgy vezessen, ahogy csak akarjon. Biztos vagyok benne, hogy minden egyes kis trükkjét képes leszek megoldani: igen, valamilyen szinten még kihívásnak is veszem az előbbi megszólalását. Itt az ideje, hogy mindenki irigykedve nézzen minket, és én teljes mértékben benne vagyok ebben a játékban. Nem csak a nyanyák miatt: azt akarom, hogy mindenki minket figyeljen.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Szer. Jún. 09, 2021 7:47 am
Persephone & Cameron

Az alkohollal kapcsolatban egyetértünk, amit örömmel hallok. Finoman elmosolyodom, miközben Seph arcát figyelem, majd részemről továbblépek a témán. Inkább nem hozom szóba az akadémiai bulikat, melyek közül páron azért magam is részt vettem, de soha se ittam többet a kelleténél. Mint megbeszéltük, csak negatív oldala lenne, a pozitív pár óránál nem tartana tovább, ezért pedig nem éri mindaz, ami a következmény lehetne.
A jelenlegi helyzet viszont az aranyvérűeknél egyáltalán nem kedvező, minden megváltozott, negatív diszkrimináció ér minket azért, akik vagyunk, pedig nélkülünk aligha maradhatott volna fent a fajtánk. A tiszta vér fontos, mégis rendkívül ritka már.
- Úgy van! - ha összefogunk és nem húzzuk meg magunkat, még nagyra törhetünk, még lehet minden olyan, mint régen. De ez idő, jól tudom magam is, mégis egy a cél, nem véletlen hát, hogy ilyen összejöveteleket rendezünk a mai napig. Szükségesek, akkor is, ha nem feltétlen kedvelem őket.
- Nagyon jól látod a dolgokat, fiatal korod ellenére Seph. - nem lenézem, inkább bóknak szánom, de majd eldől, hogy miként ér célt. Rövid érintésére viszont csak elmosolyodom, néhány másodpercig mélyen a szemeibe nézek, szavak nélkül kommunikálva vele, hogy gondolataink nagyon is hasonlítanak, de aztán felkelek, ideje táncolni és megmutatni magunkat. Ez a kötelességünk, mi vagyunk az új generáció, nem maradhatunk örökre ebben a szobában.
- Igen, határozottan azt! - Persephone egy igazi Lestrange, méghozzá olyan eszmékkel, amelyekkel tökéletesen tudok azonosulni. Nála jobb partnerem aligha lehetne ezen az estén. A táncparkettre kísérem, miközben tovább beszélgetünk, úgy téve, mintha nem érzékelnénk, miként szegeződnek ránk a bent lévő szempárak.
- Hmm, valahogy kétlem így lenne, de ha mégis, akkor nos... vállalom a felelősséget! - utolsó szavaimat kicsit közelebb hajolva, pimasz mosollyal ajkamon mondom neki, majd a parkett közepére érve fordítom szembe magammal. Ideje a táncnak! A mosoly és huncut csillogás a lány szemeiben egyértelműen feltűnik, alig várom, hogy megtapasztaljam vajon mennyit fejlődött. Nem hiszem, hogy csalódást okozna.
Tartásom magabiztos és határozott, miközben vezetem Seph-at, de egyben könnyed és szinte légies is. Átadom magam a zenének, odafigyelek a partneremre és fokozatosan ismerkedem a tudásával, mely határozottan megmutatja, hogy tud táncolni. Nincs tehát ok aggodalomra, az elegáns cipőmet se fogja összetaposni, ha meg nem sértem és ez nem áll szándékomban. Kis idő után döntök úgy, hogy nem maradunk az árnyékban a többi táncos között, megmutathatjuk mindenkinek, hogy kell valójában táncolni. Beleegyezik, mire mosolyogva biccentek, így az alap táncmozdulatokba belecsempészek némi pörgést-forgást, követve folyamatosan a lányt, nem eresztve, nem okozva magam se csalódást. Szégyen lenne. Seph jól érzi, próbálok trükközni is, tesztelgetve Őt, de némi idő után halkan felkacagok magam is, mert rettentően élvezem, így húzom magamhoz némileg.
- Remekül táncolsz... - búgom halkan fülébe, de aztán hirtelen eresztem távolabb, majd nyúlok utána, jöhet egy újabb pörgés, majd másik irányba, aztán vissza hozzám. A tánctér kezd nagyobbá válni körülöttünk, néhányan fel is hagynak a saját táncukkal, hogy minket figyeljenek, amikor pedig a szám véget ér, tökéletes lezárást adok, némileg el is döntve a végén a lányt. Páran tapsolnak a végén, én felhúzom Seph-et, majd mosolyogva hajolok meg ismét felé, lágy csókot adva kézfejére, amit időközben ajkamhoz húzok.
- Köszönöm a táncot, nagyon élveztem! - nézek szemeibe, de még nem eresztem.
- Mit szeretnél? Még egy italt vagy még egy táncot? - döntöm meg némileg a fejem, egyelőre nem adva át Őt másnak.
- De ki is mehetünk levegőzni... - ez is egy lehetőség. Válasszon, most Ő választ.
Anonymous

Vendég
Pént. Jún. 11, 2021 3:31 pm

Cameron & Seph
RÖrülök annak, hogy Cameron hasonlóan vélekedik a dolgokról, mint én. Otthon ezzel nem igazán találkozom: mert habár a szüleim a saját értékeik alapján neveltek fel minket, a testvéreim nagyon távol esnek ezektől a régi, jól bevált értékektől. Ez valamilyen szinten elkeserítő, de nincs mit tenni, minden ember más, más elképzelésekkel és gondolatokkal és habár nem értek velük egyet, mégis csak a családom részeit képezik. Az iskolában ugyanez a helyzet. Ugyan van egy maréknyi ember, akinek hasonló gondolatai vannak, de ha én nem fognám össze őket, akkor csak eltűnnének a tömegben, ahogy a véleményüket sem igen hallaná meg senki, főleg ezekben a nehéz időkben, amikor még inkább kénytelenek vagyunk a bújkálásra, ami véleményem szerint továbbra is nevetséges. Nekünk soha nem szabadna bújkálni, és soha nem kellene szégyellnünk a származásunkat.
- Köszönöm. - Mosolygok rá Cameronra, amikor megdicsér.
- Sokan nem hinnék rólam, de nekem pontosan megfelel is így. Egyszerűbb naiv, szerencsétlen, segítségre szoruló kislánynak tűnni, hogy közben olyan dolgokat tegyek a háttérben, amik segíthetnek is valamit az ügyünkön. Ki gyanakodna egy kicsit butácska tizenöt éves lányra, aki mindenkivel kedves? - Kérdezem egy furcsa kis mosollyal.

Órákig el tudnék még beszélgetni erről, de tudom, hogy annyi időnk nincs, ráadásul most épp egy bál kellős közepében vagyunk, és akármennyire is esne jól egy részletekbe menő beszélgetés, tudom, hogy nem maradhatunk a szobában örökké.
- Ezt örömmel hallom. - Lesz szélesebb a mosolyom, amikor megjegyzi, hogy átestem a rostán, és nagyon remélem, hogy ez azért van, mert valóban élvezi a társaságomat és nem csak a nevem miatt. De érzem, hogy inkább az előbbiről van szó, ami határozottan jól esik. Amikor pedig kiérünk a táncparkettre, teljesen képes vagyok kizárni a ránk bámuló szemeket, és így továbbra is természetesen viselkedni Cameronnal.
- Bátor vagy. - Jegyzem meg halkan nevetve, de utána már hagyom is, hogy a közös táncunk magával ragadjon. Ez segít felszabadulni, főleg, amikor az ember lánya ilyen jó táncpartnerrel találja magát szemben. Az egész tánc alatt egyetlen fennakadás sincs, mintha képesek lennénk kommunikálni pusztán apró érintésekből, és pillantásokból, ami egyértelmű felüdülést jelent számomra. Régen éreztem már ilyen jól magam bárki társaságában is.

- Te sem panaszkodhatsz. - Súgom vissza neki, amikor hirtelen magához húz, de aztán csak megint felcsillannak a szemeim, amikor újra kipörget. Őszintén szólva teljesen meg is feledkezem arról, hogy hol is vagyunk, pár egészen rövid percre, már az sem tűnik fel, hogy tényleg mindenki minket figyel, engedem magamnak, hogy elmerüljek a mostani pillanatban és csak élvezzem. Csak akkor térek vissza kicsit a földre, amikor a szám véget ér, és Cameron újra a talpamra állít. Boldogan, és kissé kipirultan mosolygok rá, amikor kezet csókol.
- Én köszönöm, én is nagyon élveztem.  - Mondom őszintén és valahogy én sem sietek abban, hogy elengedjen.
- Igazából mind a három opció elég jól hangzik. - Vallom be, továbbra is mosolyogva, de amikor látom, hogy néhányan felénk veszik az irányt, hogy beszélgetésbe elegyedjenek velünk, vagy hogy táncba hívjanak minket, egyből rászorítok Cameron kezére és elegáns, de gyors léptekkel megindulok kifelé.
- Oké, ez eldőlt, menjünk ki, ott biztosan kevesebben vannak. - Pillantok rá, remélve, hogy nem fog ellenkezni.
- De később még táncolhatunk, ha már lenyugodtak kicsit a kedélyek. - Teszem hozzá derűsen.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Hétf. Jún. 14, 2021 10:09 pm
Persephone & Cameron

Persephone sokkal érettebbé vált a koránál, ezt pedig lehetetlen nem észrevenni. Még csak 15 éves, de gondolkodásmódja és viselkedése sokkal többé varázsolja. Jó érzés a társaságában lenni, határozottan és bár két évvel ezelőtt se bántam, amikor a lábamra lépve táncikáltunk, most mégis kiélvezném vele az egyenrangú táncot is.
- Igen, ez egy remek taktika. Mesélsz a terveidről, hogy mi mindent akarsz a háttérben cselekedni? Hátha tudnék segíteni... - bár már nem a Roxfortba járok, az Akadémián attól még a segítségére lehetek vagy akárhol máshol. Kíváncsi vagyok, hogy mik a hosszú távú tervei és arra is, hogy eddig mi mindent vitt célba.
Ez után térhetünk rá arra a bizonyos táncra, a felkérés tehát elhangzik, Ő pedig nem utasít el. Sértő is lenne, meg egyébként sincs semmi oka rá, hogy úgy cselekedjen. A bátorságra csak elmosolyodom, de nem felelek semmit, hagyom, hogy a tettek beszéljenek a szavak helyett. Eleinte igaz tesztelgetem, de aztán már csak élvezem a táncot, megmutatva itt mindenkinek, hogy miként is táncol egy Lestrange és egy Castillo.
- Köszönöm! - örülök, hogy kölcsönösen élvezzük a közös táncot, akár csak egymás társaságát, de a zeneszám lassan véget ér, így egy döntés, majd egy kézcsókot követően megköszönöm a táncot. Seph dönt, hogy miként szeretné folytatni ezt az estét.
- Igen, szerintem is. - mégis még kivárok, de akár csak a lány, úgy én is érzékelem, hogy közelednek néhányan felénk. Nem sok kedvem van most a társasághoz, se pedig ahhoz, hogy másokat táncra hívjak, de Seph előbb cselekszik, én pedig veszem a lapot, így felzárkózom mellé szinte azonnal.
- Igen, határozottan eldőlt! - kacagok fel menet közben halkan, hogy csak a lány hallhassa. Nem csak Ő érezte régen ilyen jól magát, én is hasonlóan érzek. Az erkély előtt lévő hatalmas ajtók nyitva vannak, így kényelmesen ki tudunk sétálni a nagy méretű teraszra, ahol egészen a korláthoz vezetem a lányt.
- Rendben, később folytatjuk! - menet közben eleresztem Seph-et, de csak azért, hogy felvegyek két pezsgőspoharat. A korláthoz érve nyújtom át az egyiket a lánynak, majd a másikat már koccintásra is emelem.
- Mire igyunk? - mi legyen a nagy alkalom? Ha megvan, akkor szemeibe néve koccintom össze poharamat az övével, majd iszom pár kortyot a hűvös italból, utána pedig kitekintek a távolba.
- Gyerekként szerettem itt élni... de akkor minden könnyebb volt. - csak halkan jegyzem ezt meg, nem pillantva most a lány felé. Minden változott, az életem pedig egyre inkább kicsúszik a kezeim közül.
Anonymous

Vendég
Vas. Jún. 27, 2021 3:47 pm

Cameron & Seph
A kérdésére egy egészen rövid időre el kell gondolkodnom. Vajon bízhatok-e a fiúban annyira, hogy meséljek neki a szervezetről? Erre a röpke pár pillanatra látszik is rajtam, hogy habozok,de aztán végül mégis úgy döntök, hogy Cameron olyan személy az életemben, aki nem árulna el.
- Igazából… - kezdek bele halkan - Az iskolában létrehoztam egy titkos társaságot. Névlegesen nem én vezetem az egészet, hanem az egyik fiú barátom, ugyanis úgy vettem észre, hogy az emberek jobban befolyásolhatóak, ha úgy teszek, mintha segítségre szorulnék. Több mindent érek el úgy, hogyha egy kicsit butácskának és naivnak tűnök, mintha tudnák azt, hogy milyen vagyok valójában. A névleges vezetője a társaságnak azt teszi, amit én mondok neki és a háttérből én irányítom a szálakat. Az a tervem ezzel, hogy így hűséges embereket tudok majd magam köré gyűjteni a későbbiekben, miután elhelyezkedtem majd a politikai életben. A társaságba csak meghívottak kerülhetnek be, és nagyon ügyelek arra, hogy minden titokban maradjon és csak az arra érdemesek kerüljenek be a belső körben. Jelenleg olyan… tizenketten vagyunk, de a szám lassan, de biztosan növekedik. - Avatom be, de nem túlságosan részletesen.
- Ezek mellett alapítottam egy bank-szerűséget is, hogy legyen saját vagyonom és ne kelljen a családomra támaszkodnom. A diákok, ha kölcsönt akarnak, akkor a bankhoz fordulnak, én pedig a kamatból szépen lassan építem fel a vagyonomat. Azt tervezem, hogy be is fogok fektetni pár ígéretesnek látszó roxmortsi üzletbe, természetesen névtelenül. - Magyarázom a fiúnak lelkesen, de egyben komolyan is. Tudom, hogy más talán nevetségesnek találná azt, hogy mindezt egy tizenöt éves lány vezeti, de sosem voltam átlagos,és az ambícióim is olyan távlatokba tekintenek, amikről a legtöbben álmodni sem mernének. Ezek után egyáltalán nem meglepő, hogy miért nem tudok igazán barátokat szerezni, hiszen a legtöbb időmet elveszi az, hogy minden másra koncentráljak, csak a társas kapcsolatokra nem. Már amikor egyáltalán képes vagyok magamat adni mások előtt, ami nem igazán van így a Roxfort falain belül.

Örülök, hogy ezután a komolyabb beszélgetésünk után lehetőségünk van egy kicsit lazítani a táncnak köszönhetően. Jól esett, hogy felszabadultan tudtam szórakozni, amikor erre tényleg elég ritkán adódik lehetőségem. Az viszont nem hiányzik, hogy másokkal táncoljak és báj csevegjek, ezért, amilyen hamar csak lehet meg is ragadom az alkalmat - és Cameron kezét -, hogy elszabaduljak a kötelesség  elől. Szerencsére ebben partneremre is találok, mert a fiú egy pillanatig sem habozik abban, hogy kövessen, ami önkéntelenül is újabb mosolygásra késztet. Hamar kiérünk a jelenleg kihalt teraszra, és egy hálás pillantással fogadom el tőle az újabb pohár pezsgőt.
- Igyunk az estére? Sokkal jobban alakul, mint ahogy azt az elején gondoltam volna. - Vetem fel, majd ha ez neki is megfelel, akkor koccintok vele, hogy aztán bele is kortyoljak az italba. Egy darabig csendben hallgatom és figyelem őt, és ha őszinte akarok lenni, nem tetszik az, ahogy ezt az egészet mondja. Sokáig nem töröm meg a csendet, majd végül mégis közelebb lépek hozzá,és habár nem vagyok az a kifejezetten ölelgetős típus, most mégis átölelem őt.
- Gyerekként mindig minden könnyebb, de akármilyen nehézségekkel is kell most szembenézned, biztos vagyok benne, hogy ez később csak jobb lesz. - Mondom halkan, de biztatóan.
- Hiszem azt, hogy senki más nem tudja alakítani a sorsot, csak saját magunk. Hogy ha elhatározol valamit magadban, azt véghez is tudod vinni, csak cselekedned kell. Lehet, hogy sokszor úgy érzed, hogy ez lehetetlen, hogy valamit nem tudsz megcsinálni, de igazából képes vagy rá. - Végül elengedem és én is a távolba kezdek figyelni.
- Akármi is legyen az, ami most emészt téged, biztos vagyok benne, hogy a jövőben képes leszel arra, hogy a mostani problémáidra úgy tekints, mint egy állomásra az életedben, olyan akadályra, amin át kellett lépned ahhoz, hogy fejlődhess. Mert nem létezik olyan, hogy lehetetlen. - Mondom teljes meggyőződéssel. Nem tudom, hogy mennyire leszek képes ezzel segíteni neki, de remélem sikerül, mert nem szeretem így látni.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Szer. Júl. 14, 2021 9:10 am
Persephone & Cameron

Érdekelnének Persephone tervei, ezért kérdezek bele jobban a dolgaiba, és bár érzékelem a habozást, ez egyfajta tesztnek is elmehet. Vajon mennyire bízik bennem? Kíváncsian fürkészem arcát, nem sürgetem, amikor pedig beszélni kezd megkapom a választ a ki nem mondott kérdésre: élvezhetem a bizalmát.
Érdeklődve hallgatom, amit mond és őszintén szólva meglep, hogy ennyire felnőtt és ilyen agyafúrtan cselekszik, hogy még névleges vezetőt is választott magának, így ha lebuknának se hozzá lesz visszavezethető első körben minden. Persze idővel kiderülhet az igazság, de... egyáltalán nem biztos, hogy belebukik.
- Ez igazán okos ötletnek tűnik, csak figyelj oda arra a névleges vezetőre, nehogy idővel föléd akarjon kerülni és gond legyen belőle. Tudod... sokakban nem lehet megbízni, még akkor se, hogyha azt feltételeznéd róla, hogy soha nem árulna el. - legyen tehát résen, mert bemárthatja, ha nem is most, akár egy vagy két év múlva is. A pénzügyi vonalra viszont már szélesen rámosolygok, nocsak-nocsak, tényleg rendkívül okosan gondolkodik. Ez tetszik!
- Tényleg megváltoztál Seph, nem gondoltam volna, hogy az a kicsi lány ennyi mindent véghezvihet. És a politikai életbe hogyan szeretnél a későbbiekbe belefolyni? Erre is van már most konkrét terved vagy még gondolkodsz rajta? - elvégre csak 15 éves. Nem akarom lenézni, félreértés ne essék, de ezek komoly döntések, melyeket lehet, hogy most megalapoz, de nem kapkodhat el.
A komolyabb témák után a tánc mellett döntünk, egyébként is elvárnák tőlünk, hogy megmutassuk magunkat és meglepően kellemes lesz. A lány jól táncol, nem esik nehezemre megtáncoltatni, de egyetértünk abban, hogy máshoz most nincs kedvünk, így amikor a veszély közeleg, idejét látjuk lelépni. A teraszon kényelmesebb lesz. Bár fiatalkorú, nem fog megártani neki ennyi pezsgő, ha pedig mégis, majd kijózanítom, de nem aggódok feleslegesen. Kiderült, hogy nem olyan kislány már, mint amilyennek látszik.
- Hmm, legyen, az estére! - a drága poharak összekoccannak, majd mosolyogva kortyolok bele ez után az aranyló folyadékba. Finom, félédes, de kellemes. Elmerengenem viszont nem lenne szabad, túl sebezhetővé válok, pedig nem így tervezem, így megfeszül a testem, amikor megérzem a kis kezemet magam körül. Lepillantok a lányra, majd halkan szusszanva ölelem át egyik karommal, a pezsgőt pedig az erkélynél lévő kőből készült korlátra teszem.
- Kössz, de ne aggódj, nem szorulok bíztatásra. - nem engedem át a pajzsomon, nem láthatja az igazságot, még akkor se, hogyha sejti, hogy valami nincs rendben. Ennyire nem engedem közel, veszélyes lenne és egyébként se szeretek sebezhetőnek tűnni.
- De tetszett azért ez a bíztató beszéd, de ismersz, nem kell félteni. - kacsintok rá, majd játékosan simítok bele a hajába, aztán eleresztem. Igazából hazugak a szavaim, nagyon is sok félnivalóm van, főleg itthon, idővel pedig a parancsnokságon, mert amit elvár tőlem apám, az akár az életembe is kerülhet. Ha meg nem is ölnének, az Azkabanban tárt karokkal fogadnának. Nem akarok oda jutni.
- Senki élete se egyszerű, mindenkiében akadnak nehézségek, állomások, de ahogy mondod, mi alakítjuk a sorsunkat és mi tehetünk azért, hogy jobb legyen. - ezzel részemről lezártam a témát. Nem fogom beavatni, szerintem erre már rájött Ő is, de ha nem, akkor nyíltan is kimondom majd.
- Na és mondd csak, van már udvarlód? - pillantok felé mosolyogva, átterelve rá a témát és bár nem sok közöm lenne hozzá, elkezdett nőiesedni, biztos észrevették már és egyébként is tini, érdeklődő... Számítok arra, hogy most Ő fog más témába kezdeni, de aztán ki tudja... Inkább iszom még egy kicsit a kellemesen hűvös pezsgőből, jól esik, jobban, mint szokott.
Anonymous

Vendég
Kedd Júl. 27, 2021 2:48 pm

Cameron & Seph
Néha az ember kénytelen kockázatot vállalni az életében, én pedig úgy döntöttem, hogy Cameron olyan, akiben megbízhatok, és nem kell tartanom attól, hogy azzal, hogy elmondok neki mindent, nem fogok elindítani egy olyan lavinát, ami megállíthatatlanul maga alá temet. Látom, hogy érdeklődve hallgat végig, hogy nem feltételezi egyből azt, hogy én ezt biztos nem tudom egyedül véghezvinni, ez pedig… jó érzés.
- Igen, tudom. Szemmel tartom, de egyelőre megszavazom neki a bizalmat. Gyerekkorom óta ismerem őt is, olyan ember, aki elkötelezetten híve annak, amit képviselek, de sosem szerette, ha magának kell hoznia a döntéseket, és jobb szereti, ha mások teszik meg ezt helyette. Viszont ő sokkal karizmatikusabb, jobban bánik az emberekkel, mint ahogy én tenném, és rá jobban hallgatnak. Idősebb is, fiú is, kell ennél több? - Kérdezem egy kis mosollyal, habár az engem erőteljesen zavar, hogy csak azért mert lánynak születtem, az apám nem képes mást látni bennem, csak azt, hogy majd a jövőben kiházasítson valami jó családba, pedig nekem ennél sokkal nagyobb terveim vannak.
- Egyébként a többiek azt hiszik, hogy az ostoba szeretője vagyok. - Mondom mintegy mellékesen. Annyira tipikus… de jelenleg ez nem baj, mert így akármilyen közel is kerülnénk a lebukáshoz, így minden lelkiismeret nélkül tudnám azt hazudni, hogy csak “szerelemből” cselekedtem úgy, ahogy.
- Persze, hogy vannak konkrét terveim. - Mosolyodok el lelkesen.
- Egyszer mágiaügyi miniszter szeretnék lenni. - Mondom határozottan.
- Tudom, hogy addig még nagyon hosszú út áll előttem, de makacs vagyok. - Addig még van hova fejlődni, de olyan vagyok, hogy ha valamit a fejembe veszek…

Kifejezetten jól esik a pezsgő, így egy percig sem tiltakozok, mikor kapok egy újabb pohárral, mikor már kint vagyunk a teraszon. Koccintunk is az estére, és egy pár pillanatig élvezem a kellemes levegőt, meg a finom pezsgőt, de nem tudja elkerülni a figyelmemet az, hogy Cameront valószínűleg emésztheti valami. Nem vagyok kifejezetten olyan ember, aki megfelelően képes viselkedni ilyen helyzetekben - mindig is gondot okozott nekem az, hogy hogyan viszonyuljak az emberekhez, különösen ilyen helyzetekben -, de Cameron a barátom, és  valamit mindenképpen akartam tenni érte, még akkor is, ha bénácska és nem is feltétlenül van szüksége rá.
- Fontos vagy nekem, ne csodálkozz, ha aggódok. - Mosolygok fel rá, de értettem a célzást, nem is kell neki többet mondania. Vannak olyan dolgok, amiket senkivel sem oszt meg az ember, és ez is ilyen lehet, ami őt emészti. Megértem. Ez pedig elég is ahhoz, hogy ne feszegessem tovább a témát.
- Persze, ismerlek. Tudom, hogy nem kell félteni. - Küldök felé egy újabb mosolyt, most már végleg elengedve, és habár nem hagy nyugodni a gondolat, de beletörődök abba, hogy ez egy olyan dolog, amit egyedül kell megoldania, így nem is mondok mást ezzel kapcsolatban.

A hirtelen kérdésére, sikerül félrenyelnem a pezsgőt. Kicsit elfordulok tőle, hogy kiköhögjem magam és csak utána nézek rá vissza, kicsit szemrehányóan, hogy ilyen hirtelen rohant le egy olyan kérdéssel, amivel őszintén szólva nem tudok mit kezdeni.
- Nagyon remélem, hogy nem kenődött el a sminkem a kis akciód miatt. - Jegyzem meg kissé talán duzzogva, de hamar ellenőrzöm a kis kézi tükrömben, és szerencsére semmi ilyesmi nem történt, akármennyire is fenyegettek ezzel a köhögés miatt megjelent apró könnycseppek.
- Egyébként… vannak. Mit gondolsz, kik cipekednek helyettem, kik írják meg helyettem az unalmas házi dolgozatokat, és kik a verőembereim, ha saját magam nem akarom bepiszkítani a kezem? - Kérdezem most már teljes mértékben összeszedve magam.
- Egyébként semmi más funkciójuk nincs, csak az, hogy kihasználjam őket. - Vonom meg a vállamat.
- Egyikük sem olyan, akit egyáltalán figyelembe akarnék venni, ha igazi kapcsolatról van szó. - Önkéntelenül is megjelenik a lelki szemeim előtt Jessie arca, mire egyből halvány pír jelenik meg az arcomon, de ebből én mit sem veszek észre. Különben is elég hamar elhessegettem azt a bosszantó hólyagot a gondolataim közül, nem is értem, hogy miért jelent meg előttem, mikor ki nem állhatom.

Cameron Castillo

Auror

Lakhely :

Elõtörténet :

Előtörténet

Playby :

Jeremy Irvine

259

Cameron Castillo
Hétf. Aug. 09, 2021 9:00 am
Persephone & Cameron

Jól esik a bizalma, hogy elárulja nekem mindazt, amit sokaknak biztosan nem, de meg is lep az információkkal. Sokat változott, szinte felnőtt, bár azért még van hová érnie. Bízom benne, hogy okosan folytatja majd a megkezdett dolgait és nem bukik bele.
- Hmm, ezek alapján, amit leírtál talán valóban megfelelő és bízhatsz benne, de azért sose árt résen lenni. - biccentek, mert jó választásnak tűnik, ígéretesnek, de az emberek változnak, főleg, ahogy idősebbek lesznek. De ezt Seph is tudja, saját magán is tapasztalja bizonyára.
- Így a legjobb, bár ostobának nem feltétlen kellene mutatnod magad, mégis csak egy Lestrange vagy. - a neve miatt szégyennek tűnik számomra ez a viselkedés. Az, hogy a párjának tűnik a kivülállók számára viszont ténylegesen jó ötlet, de van még finomítani a dolgokon.
- Mágiaügyi Miniszter? Nagyratörő tervek! - nem becsülöm le, de még soknak érzem, ez tény. Jól mondja, hosszú az út odáig, de sose baj, ha az ember komolyan tervez, a céljainkat csak küzdés árán érhetjük el.
Na de ideje megtáncoltatnom a lányt, mely után egy kellemes pezsgőt is elfogyasztunk az erkélyen. Élvezem a friss levegőt és a nyugalmat, hogy most nem vagyunk annyira szem előtt. Egyre kevésbé kedvelem az ilyen alkalmakat.
Azt viszont nem hagyom, hogy Seph túl sokat lásson meg a bennem lévő örvényekből. Nem vagyok gyenge és elég kellemetlen lenne, ha egy 15 éves lánynak kellene engem megnyugtatnia. Tudom-tudom, nem gyermek már, de valahol mégis csak az.
- Köszönöm, jól esik ezt hallani! - biccentek felé mosolyogva, majd eleresztem és témát váltok, méghozzá olyasmire, amire láthatóan nem számít, így halkan felkacagok, ahogy arcát nézem, mert nocsak, félrenyelt!
- Nem, és szerencsére meg se fulladtál, de ha kell, még hátba veregethetlek. - vigyorgok rá pimaszul, mert bár számítottam ilyesmire, azt hittem nem lepem meg. De ezek szerint még képes vagyok rá, helyes!
- Ezek költői kérdések, úgy sejtem nem vársz rájuk választ. - pislogok felé teljesen ártatlan ábrázattal, majd hallgatom tovább, de aztán az a pír… Hmm, mindent elárul. Felé fordulok teljes testemmel és kezemmel lágyan simítok végig arcán.
- Egészen jól áll a piros is, mondták már? - igen, tovább piszkálom, de csak játékosan, még a határokon belül maradva.
- Nyugi, nem kell nekem semmiről se beszámolnod, a te dolgod. - nem szívom tovább a vérét, de azért éreztetem, hogy lebukott ám, csak hogy tudja.
- Azért ne válj jégkirálynővé, hidd el, nem feltétlen lenne jó döntés. - apró tanács, majd eldönti megfogadja-e.

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: