Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Amy & Emerson - Roxfort

Anonymous

Amy & Emerson - Roxfort Empty
Vendég
Kedd Május 11, 2021 10:24 pm
Amy &
& Emerson

Már vártam az új év kezdést, a szeptembert. Mindenféle jó tanácsot fogadtam a családtól, térképet böngésztem, hogy mit merre találok, de aztán a sorsra bíztam mindent. Ha törik, ha szakad egyedül megyek Roxfortba és nem apámmal „kézenfogva”. Milyen ciki lenne már te jó ég. Mindenesetre a cuccaimat bepakoltam, a legszükségesebb dolgokat. Úgy gondolom boltok ott is akadnak, amik elmaradnak, azt pótolni fogom majd amott. Nem fogok összeroskadni egy sarokba mert eltévedtem kicsit. Nem én lennék az. Egy nevet is néztem, hogy elsősorban kit is keressek majd, aki útba igazít. Ő is ott lesz majd. Sajnos még nem ismerjük egymást, de ami késik, az nem múlik.
A nagy napon egy hajborzolással indultam az utamra. Nagyapám rá bíztam a továbbiakban is a kutyámat, mely remélem nem okoz problémát neki semmilyen formában. Az út úgy nézett ki, mint ami végtelen és soha nem érné véget. Unalmas volt, olykor hangos a zsivajtól, olykor némán telt. Emlékszem az első Ilvermorys napomra mikor az iskola felé haladtunk, akkor izgultam nagyon. Most is hasonló a helyzet, de az izgalom nem az új dolgok miatt vannak... Valami más miatt történik mindez.
Az úton nem aludtam, felkészültem testileg és lelkileg erre az egészre. Először járok majd a híres nevezetes Roxfort falain belül. Hogy kire vagyok kíváncsi? Vagy hogy mire? Mindenkire és mindenre. Nem keverek bajt, mert minek azt... majd megtalál. Mint általában mindig! A hatodik. Hogy elmentek az évek, s ezt egyedül töltöm az ikrem nélkül. Nem vagyunk össze nőve, hozzá szokom majd pikk pakk. Ahogy a Roxfort épületének látványához is. Eddig élőben nem láttam még, de így most hogy látom, hát nem csalódtam. Nagy durranás a számomra. Izgatott mosoly tör fel belőlem, talán még öröm ujjongás is felszakadhatna belőlem, na de annyira már nem eresztem el magam. Jó lenne, de nem. A „túravezető” és a nagy csarnoki összegyűlés összesen 1,5 órán keresztül tartott, ez alatt ezerféle dolgot megtudtam. Szoba beosztás, órák és az egyéb alig fontos apróságokat. Mindenesetre elfelejteni sem tudnék semmit sem, szóval mikor szabad utat kapott mindenki úgy indultam felfedező túrára. A folyosót szeltem át, hogy felkutassam az egyik termet, ám ahogy végig száguldottam rajta és fordultam a kanyarban, úgy el is sodortam azzal a lendülettel egy lányt. Rideg tekintettel kaptam utána, újonnan érkezve nehogy már büntetésben részesüljek bármi miatt is. Ha sikerült elkapni a lány karját egy apró rántással állítom talpra.
- Figyelj oda máskor... - szidom még kicsit, mintha én aztán olyan ártatlan lennék ebben az egészben. De semmi hiba nincs az én dolgaimban.

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Szer. Május 12, 2021 8:04 am
Emerson & Amy

Az ütközet

Hatodév! El se hiszem, hogy sikerült eljutnom idáig. Most már csak két év van vissza a Roxfortból és az a nagy helyzet, hogy kezdem úgy érezni, hogy hiányozni fog. Sok mindent köszönhetek ennek a helynek, és bár sok fájdalom is ért, megérte.
Otthon sajnos nem túl rózsás a helyzet, Oliver egyre kevésbé bír magával, kitalálta, hogy elköltözik rövid időn belül, a szüleim pedig szomorúak. Még több teher hárul Mariusra és tudom, hogy szükségük lenne rám, hogy kevés volt az a pár hónap, amit nyáron otthon töltöttem, mégis, idővel így fogok tudni igazán segíteni nekik. Csak ki kell bírniuk ezt a két évet, ami bár hosszú, talán nem lesz baj. Bízni akarok benne, hogy nem lesz.
Jó volt otthon lenni, nagyon is, mégis volt némi hiányérzetem. Már öt éve a Roxfortba járok, sok barátot szereztem, akik hiányoztak nekem. Megszoktam, hogy itt élek, és most nyáron éreztem először azt, hogy furcsa érzés egyáltalán nem varázsolni és úgy élni, mintha... mintha a mágia nem is létezne. Pedig nagyon is létezik, átjár mindent és itt, az iskolában ismét érezhetem. Szinte a bőröm alá hatol. Otthon viszont beszélni se tudtam senkivel a varázsvilág dolgairól és arról is lemaradtam, hogy mi minden történt a világban. Már azon részéről, ami a varázslókat érinti. Nem meglepő talán, hogy most az egyik újságot bújom sétám közben, ami bár friss, majd haladok visszafelé és bepótolok mindent. Nem biztos, hogy jó ötlet így közlekedni, de azért olykor kilesek, figyelek rá, hogy ne zúgjak le sehonnan és senkit se lökjek fel, csak nos... más nem figyel erre. És már meg is van a baj.
- Áucs... - halkan puffanok a padlón, az újság pedig mellettem köt ki a földön. Aprókat pislogva tekintek fel a srácra, mert ez... ez most nem az én hibám volt, ugye? Vagy mégis? Fogalmam sincs hirtelen, de már nyúl is értem és ránt rajtam némileg, ami bár segítőkész gesztus, a szavai már kevésbé azok.
- Mintha én tehettem volna róla... - motyogom magam elé, de aztán észbe kapok, hogy mit mondtam, így félrepillantok, majd lehajolok az újságomért is.
- Mármint, bocs, persze. - állok félre az útjából. Menjen csak. Időközben realizáltam, hogy nem én voltam a hunyó, kivételesen. Kicsit megpaskolom nadrágomat, hogy lekerüljön róla a folyosó pora, majd sóhajtok. Ez van. Ez is olyan év lesz, mint a többi, pedig olyan jó lenne, ha végre nem mindenki engem találna meg.
Anonymous

Vendég
Vas. Május 23, 2021 9:22 pm
Amy &
& Emerson

Hangja mérgesen pezseg, ám gyorsan kapcsol és a szavai is gyors váltakoznak. Az újság is előkerül a földről és az utamra enged. Szóval eme Roxfort is kérked a vérmániásoktól és a bujkálóktól.  Egy röpke másodpercig még az indulásra fókuszálok, de mivel senki más sincs a folyosón, így máris engedek a feszült tartásról. Nehogy már rossz színben tűntessem fel az Én iskolám, az Ilvermorny-t. Apám bánatára, aztán majd főhet a feje... Meg az enyém is, ha megdorgál, mert vissza küldenek rossz magaviseletért. Hallgatom majd hónapokig. Aztán nem mehetek sehova, se haverok, se a hobbijaim... basszus!
- Bocs a lendületért. - igen, tudok ilyet is. Nem vagyok sem harapós, sem piszkáló...persze haveri körbe kicsit el kell engedni magam, ám ha kell, a nem Aranyvérűek mellett állok. Most is más a helyzet.
- Tudnál segíteni? - no nem az ilyenekért persze. Apró mosoly csillan ajkaimon, de nem az a gúnyos fajta. Más.
- Útba igazítanál kicsit? - persze nem a melegebb éghajlatra gondoltam rögtön, oda én küldöm az embert általában. Apró hallgatás, remélhetőleg nem hagy faképnél egy szó nélkül. Ha itt hagy, akkor mindketten pórul járunk. Miért? Hátat fordítana, jómagam még beszólnék és kezdődne a hadelhad. Kihagyják, már csak amit az előzőleg apámról szóban forgó Ft, már csak az miatt is. Meg még kicsit had maradjak itt. Külön a kis családtól.
- Egy tanárt keresek... A repüléstant, vagy a Kviddics csapatokat ki vezeti? - kérdem, bár lehet nem túl egyértelmű ez az egész. Van egy papír nálam, mit át kellene adnom, hogy itt is megkezdjem a repülésem. Bár elsőre nem leszek túl szimpi mindenkinek, de talán egy repülésbevezetés majd jót tesz mindenkinek. Vagy sem. Apa mondta, vagyis szigorúan „megparancsolta” hogy viselkedjek. Próbálom tartani magam hozzá, S remélem több sikerrel a továbbiakban. Nehéz már most nem elengedni magam, de míg tartani tudom magam, addig én nyertem.

Anonymous

Vendég
Kedd Május 25, 2021 8:43 pm
Emerson & Amy

Az ütközet

Egyáltalán nem esik jól a hátsómnak ez az esés, de túlélem, ahogy mindig. Sokszor magamnak köszönhetem az ilyen baleseteket, de most nem én voltam a hibás és valahogy besokaltam az elmúlt öt év után, hogy mindig semmibe vesznek. Ezért is a tőlem különös megjegyzés, de aztán mégis bocsánatot kérek, félreállok az útból, menjen Isten hírével, én nem akadályozom ám meg. Mégse teszi, sőt, Ő is elnézést kér, így felpillantok rá, mert sikerül meglepnie, de pozitívan, így végül ajkamon apró mosoly jelenik meg.
- Ismerős, de nem történt semmi, megvagyok! - de még nem megy sehova, még marad, sőt, az én segítségemet kéri. Pont az enyémet!
- Persze! Merre tartasz? Mit keresel? És... ezek szerint te új vagy itt? - tudom-tudom, nem nekem kellene kérdeznem, de mégis felkelti az érdeklődésemet a dolog. Több cserediák jár az intézményben, Ő is egy lenne közülük? És vajon honnan jött? Vajon milyen a többi Varázslóiskola?
- Oh, Őt Aaron Carneirusnak hívják, mármint a tanárt, de nem igazán tudom, hogy hol találod. Elsőben tanított, azóta nem és... nos... én nekem nem nagyon megy a repülés. - ismerem be, zavartan még egy barna hajtincsemet is eligazítom az útból.
- Mindegyik kviddics csapat vezetője érdekel? - persze ezt tudom, mert bár repülni nem tudok, a kviddicsezést pedig agresszív sportnak tartom, mégis érdekel és ki szoktam menni a meccsekre. Ha mindegyik csapatkapitányra kíváncsi, akkor felsorolom ám neki, de ha nem, akkor megkímélem a felesleges információktól, nehogy összekeverje magában.
- Ha gondolod, elkísérhetlek a kviddicspályára, hátha van arra valaki és többet tud segíteni, mint én. Csak nem csatlakozni szeretnél valamelyik csapathoz? Melyik posztra? - jaj Amy, állítsd már le magad! Túlbuzgó vagyok, érzem, és én nem voltam ilyen, de ahogy telnek az évek, nos... kezdek felnőni, a nyuszi énem pedig szépen lassan mintha némileg háttérbe szorulna. Érdeklődőbbé váltam, kíváncsibbá és... talán valamennyire merészebbé is. Nem is megyek sehova, az újság pedig teljesen ráér, nem fognak eltűnni belőle a hírek.
Anonymous

Vendég
Szomb. Jún. 05, 2021 9:57 pm
Amy &
& Emerson

A saját érdeklődésem is meglep, hát még őt, hogy nem tapostam, tiportam a földbe. Minek?
- Új? - nem fekszik ez a kérdés nekem. Hogy új? Miképpen értelmezzem eme kérdést? Mindegy is, képzeletben vállát vonok, végül bólintok, aztán lesz ami lesz.
- Ilvermorny-ból jöttem egy évre cserediáknak. - csak hogy kicsesszek apámmal és ne tartson szem és fül alatt. Kicsit sok volt már belőle. Mindegy. A magyarázat ami a lánytól érkezik az sokkal jobban leköti, hallgatom, figyelem, észben tartom szavait. Aaron. Nem ő biztos nem. Főleg ha csak a kezdőkkel foglalkozik. Neki meg a repülés se megy... Mi? Hogy jutottunk el az ő repülés tudásához?
- Mi? Mindegyik? Nem...Ízé... A mardekáros rész érdekelne. - röpke agyalás a néven, s már ki is csússzan a számból a híres név. Csak nem ijesztem el majd ezzel az egésszel. S remélem nem ez a félelmetes ház az egész épületben. Mondjuk nekem mindegy. A Wampus sem a kedvességről híres. Mindenesetre a kviddics sem a biztonságos „játékok” egyike. Én mindenesetre szeretem, már ha nem gondolok a balesetre, ami a haverom körül történt. De ez sem tartozik mindenki orrára. Utálom a kérdéseket. A részvét nyilvánításokat. A hideg is kiráz ettől.
- Megköszönném, ha elkísérnél. - mégis csak gyorsabb lenne, mint itt kóvályogni. Kb 5 perccel előbb megtalálom így, mint egymagam. Így aztán jól jön egy aprócska segítség is.
- Persze ha csak nem kapsz lecseszést mert késel valahonnan majd emiatt. Rossz pont lenne ... – azért megemlíteni neki emezt is, ha órára siet, akkor ne hagyja ki. Jobban jár ha oda igyekszik, majd eltalálok oda. De ha jönni akar, akkor hajrá.
- Fogó vagyok. A cikeszt elkapó... - hátha nem tudja, de ha a kíséretemet elvállalta, akkor csak tudja ezt az apróságot. Ha elindulunk, akkor követem őt, mellette lépkedek. Gondolom ugyanaz lesz a képlet... mutassam meg mit tudok, aztán majd lehetek fogó. Tulajdonképpen ha cserének is betesznek rendben lesz. Bizonyítás. Ezt tettem odaát is, S teszem hát itt is.
- Említetted, hogy nem megy a repülés... történt valami rossz, ami miatt nem megy... vagy csak másban vagy jobb?
Anonymous

Vendég
Szomb. Jún. 12, 2021 11:43 am
Emerson & Amy

Az ütközet

Lehet, hogy rossz kérdést tettem fel? Visszakérdezése erre enged következtetni, így kicsit zavarba jövök, nyitom a számat, hogy megmagyarázzam, amikor végül bólint és felel. Oh!
- Az Ilvermornyból? Nahát! Jó sokan jönnek onnan, milyen az az iskola? Olyan, mint a Roxfort? Jaj, ne haragudj, még csak most jöttél, még nem tudod, hogy ez milyen... Össze-vissza fecsegek. - zavarban vagyok, nincs mit tenni, de próbálok túllépni rajta. Nico is onnan jött, Őt tavaly ismertem meg és nagyon pozitív volt az a találkozás, ki tudja, talán ez a srác is hasonlóan kedves lesz. Bízom benne. Én mindenesetre igyekszem segíteni neki, amiben csak tudok.
- Oh, a Mardekáros. - biccentek aprót. Valahogy reméltem, hogy nem abba a házba osztották be Őt is, de talán ez nem számít, elvégre Nico is oda jár, mégis más, mint a többi Mardekáros srác, akik már első óta ide járnak. Ők szóba se állnak velem...
- Aurelius Lestrangenek hívják a csapatkapitányt. - adok most egyenes és rövid választ, majd felajánlom, hogy elkísérem a kviddicspályára, hátha ott más konkrétabban el tudja majd igazítani, hogy kit keressen és miként intézkedjen. Mivel nincs ellenére, így elmosolyodom, biccentek, majd jobb kezem finoman előre tartom, jelezve, hogy merre kellene mennünk a folyosón, hogy kijussunk a Roxfort épületéből.
- Ha nem érnék rá, nem ajánlottam volna fel a segítségemet. Ne aggódj, nincs most órám. - pillantok fel rá, de a mosolyom még mindig ott bújkál arcomon.
- Fogó? Hű, akkor te ezek szerint elég jól repülsz! - hiszen a fogó poszt az egyik legnehezebb. Már szerintem. Az érdeklődése viszont jól esik, akkor is, hogyha saját bénaságom a téma, mégse érzem annyira egyirányúnak a dolgot.
- Egyszerűen csak nem éreztem rá, azt hiszem. Én egy ideig próbálkoztam, de aztán... mivel folyamatosan cikiztek miatta, inkább nem kockáztattam meg, hogy folytassák, így felhagytam vele, pedig... pedig csodálatos dolog lehet repülni. De majd talán egyszer megtanulok. - fő az optimizmus. Még fiatal vagyok, a jövőm pedig az én kezemben van. Talán majd lesz valaki, aki segít.
- Egyébként átváltoztatástanból vagyok jó, ami tök fura, mert a bűbájtan és az SVK például nem nagyon megy... Nem vagyok a legügyesebb boszorkány sajnos. - piszkálom meg kicsit a hajam zavartan, majd a fiúra pillantok.
- Neked mi a kedvenc tantárgyad? Az Ilvermornyban is ugyanezek vannak? - vagy ott mást is tanulnak? Kíváncsi vagyok nagyon arra az amerikai intézményre.
- Egyébként Amy Hendersonnak hívnak, a Hugrabug házba járok, hatodik évfolyam. - mutatkozom be neki menet közben, mert ha már így beszélgetünk, ezt azért nem árt tudnia. Engem is érdekel, hogy Őt hogy hívják, bízom benne, hogy nem kell rákérdeznem, hanem magától is elmondja majd.

//Ahogy néztem, Aurelius a jelenben hetedikes, tehát a játékunknál meglehet, hogy már nem jár a Roxfortba, ettől tekints el kérlek, mivel a jövőben játszunk, így nem tudom, hogy a következő tanévben ki lesz a Mardekár kviddicscsapat kapitánya. Very Happy Max majd ha kiderül, akkor vedd úgy, hogy Amy az aktuális csapatkapitány nevét mondta.//
Anonymous

Vendég
Vas. Jún. 20, 2021 6:34 am
Amy &
& Emerson

Hogy milyen lehet Roxfort? Hallottam-e már róla? Ezt azt. Rosszat is, jót is, szóval nem tudom melyiknek higgyek. Még nem állok készen arra hogy bízzak ebben az iskolában. Egy év, nem több, csak hogy egy pöppet apám idegeire menjek. Otthon is pikk pakk megy a dolog, de itt nem tart szemmel, nem lát belém. Nem látja a lépéseim. Amint szóba kerül a Mardekár, mintha kicsit változna benne valami, mondjuk nem is értem, hogy miért kellemetlen az, ha a házakról beszél valaki. Nem az mutatja meg teljesen a jellemünket. Mi határozzuk meg hogy éppen most milyen hangulatban legyünk. A csapatkapitány nevének említésére csak bólintok, felkeresem mindenképp, hisz ha kviddicsezni akarok, más út nincs is.
Az meg hogy nem kontárkodtam bele az életébe óra előtt, nos asszem’ megnyugtat. Nem lelkiekben, hanem fejben. Nem agyalok majd folyton ezen. Utálok leragadni valami apróságon, így nyugodtan lapozhatok.  
- Gyakoroltam is miatta éjjel és nappal. Ráment szinte minden időm. De megérte. - bekerültem egy szuper csapatba és mindenki éjjenez. Kell ennél több? Élek halok a posztomért még a kviddicsért, apámon olykor látok némi aggodalmat. Volt már pár éles helyzet, volt már pár baleset, de itt vagyok. Az meg hogy más nem érez rá erre az egészre... nos mindenki máshogy tanulja meg a repülés nehézségeket, még az élményeit. Az meg hogy mi megy jobban, vagy nehezebben, hát mindenki más adottságokkal rendelkezik.
- Úgy különlegesen nincs kedvencem, de bírom az  átvaltozástant, mondjuk csak azért mert apám tanítja, így az idegeire tudok menni. A sötét varázslatok a kedvenceim, ám ezek nehezebben tanulhatóak... - szusszanok, többet amúgy sem mondhatok erről, mert külön órám is van belőle, az pedig más úton megy mint a megszokott. Ami a bemutatkozást illeti, ő mutatkozik be előbb. Amy.
- Emerson Morton. Örülök hogy megismertelek Amy Henderson. Wampusos vagyok az Ilvermorny-ból.
Anonymous

Vendég
Hétf. Júl. 05, 2021 8:30 am
Emerson & Amy

Az ütközet

Kicsit túl lelkes vagyok attól tartok, mert hiába a kérdések, válaszokat nem kapok. Nem firtatom egyelőre, ha nem akar felelni, hát nem teszi, pedig azért titkon reméltem, hogy többet megtudhatok majd arról az amerikai iskoláról. Érdekelne nagyon, hogy milyen lehet!
Na de addig is próbálok segíteni neki, így megtudom, hogy a Mardekár házba osztották be, azt pedig Ő, hogy kit kell majd keresnie a kviddics kapcsán. Nem ismerem azt a srácot, őszintén szólva soha nem is próbáltam megismerni, mert jobbnak látom kerülni a Mardekárosokat, a saját magam érdekében.
- Ezek szerint kitartó vagy. Alig várom, hogy lássalak majd repülni! - mosolygok rá bíztatóan, mert ha bekerül a háza kviddics csapatába, akkor látni fogom. De ki tudja, talán a válogatóra is kiülhetek majd, csak nem néznének nagyon ki. Majd még... még meglátom. Na de induljunk! Mutatom az utat a folyosókon a birtok irányába, hogy kijussunk az udvarra, majd pedig a pályára. Némi ideig eltart, amíg odaérünk, de addig is szóval tartom, beszélgetek vele. Szeretek új embereket megismerni.
- Apukád tanár és pont ÁTV-ből? Nahát! És hogy fogadta, hogy idén a Roxfortba jössz cserediáknak? - vajon örült vagy inkább félt attól, hogy a fia most távol lesz? Persze ehhez sincs sok közöm, de kérdések nélkül nehéz lenne ismerkedni, így rá bízom, hogy mennyi információt oszt meg velem saját magáról.
- Én is nagyon örülök! - mosolygok rá. Wampusos...
- Még nem igazán ismerem az ottani házakat, se a sulit, szóval... mesélnél róla vagy ne faggassalak? - próbálom be ismét ezzel a kérdéssel. Bármit mondhat, minden érdekel az Ilvermornyról, csak... csak osszon meg velem pár információt. Most kicsit úgy viselkedhetek, mint egy Hollóhátas, mert szomjazom a tudást, de az érdeklődés őszinte.
Anonymous

Vendég
Hétf. Aug. 02, 2021 10:22 pm
Amy &
& Emerson

-Én meg alig várom, hogy szurkolj nekem. - dobok egy mosolyt neki, hiszen ha már látni akar repülés közben, akkor hadd halljam kántálás közben a nevem a szájából. Fúh, már tűkön ülök hogy végre megmutassam mi van bennem, hogy végre seprű háton nyargaljak a cikesz után. Minden vágyam itt is megmutatni, hogy vannak még tehetségesebb Kviddicsezők, mint ők! Na de térjünk ide vissza le a földre. Az udvarra érve hamar körül is nézek, elmosolyodom a látottakon, de a figyelmem még mindig Amy-n van.
- Hogy fogadta? - vakarom meg a tarkóm, hiszen némileg kínos és zavaró dolog pont ilyesmiről beszélni.
- Hát nem örült neki ... Mondjuk úgy, hogy jobban örül, ha szemmel tarthat. Túl sok olykor a zűr körülöttem ... Ez meg most egy púp lesz a hátára! - vallom be nehezen, de ha ez az igazság, hát most mit sétafikáljak körülötte? Jobb őszintének lenni, legalább a bizalom meglesz. Már most az elején lerendezzük hogy jófej vagyok, a többi meg nem érdekel. Figyelem a csapatot a zöld színnel, megbeszélés van, szóval még addig kell lépnem, míg a levegőbe nem emelkednek, de Amy megakaszt...
- Ha következőre összefutunk és lesz egy kis időnk, akkor leülünk és elmondok ezt azt, rendben? – mosolygok rá, miközben rá nézek. A hajamba túrok, majd vissza tekintek a csapatra.
- De most ezt rendezném le előbb, úgy érzem kemény menet lesz. Szoríts, hogy minden klappoljon! Köszönöm a segítséget, nem is tudom, hogy hálaljam majd meg, de kitalálok majd valamit. - felé fordulva hátrálok, úgy beszélek, majd Intek és fejemhez emelem 2 ujjamat, mutató és középső, nálunk ez egy elismerő viszlát, még találkozunk mód az elköszönésre, hiszen nem végleges az elválás. Így nem is mondok mást már neki, elköszönni is felesleges, úton útfélen is összefutunk majd. Várom a pillanatot.

//Nagyon szépen köszönök mindent, de leginkább ezt a játékot !!  Amy & Emerson - Roxfort 1320201944  Amy & Emerson - Roxfort 1320201944
Anonymous

Vendég
Szer. Aug. 04, 2021 9:22 am
Emerson & Amy

Az ütközet

Hogy szurkoljak? Kicsit zavartan mosolyodom el, miközben Emersonra nézek, majd megköszörülöm némileg a torkomat.
- Én másik házba tartozom, szóval ne vedd majd rossz néven, ha nem a Mardekárnak fogok szurkolni. - pislogok rá aprókat. Nem fogok hazudni neki és szerintem egyértelműen elvárható, hogy a saját házamnak kiáltsam a nevét, főleg úgy, hogy ezt a fiút gyakorlatilag alig ismerem.
Kiérve az udvarra tovább folytatódik a beszélgetésünk, így az apja is szóba kerül és megtudhatom, hogy Ő tanár az Ilvermornyban. De vajon mit szólt ahhoz, hogy a fia idén a Roxfortban fog tanulni? Büszke volt rá és örült vagy pont az ellenkezője történt?
- Oh, értem. De azt Ő is biztosan tudja, hogy itt más ismeretekkel bővítheted a tudásodat, mert gondolom nem teljesen egyforma a tananyag az Ilvermorny és a Roxfort között. - de ezen csak elgondolkodom hangosan, mert amúgy nem tudhatom, Ő pedig még nem mesélt nekem és szomorúan tudatosul bennem, hogy nem is fog. Igazság szerint kicsit úgy érzem, hogy csak kihasznált, nem érdekelte egyáltalán az ismerkedés, de ezen nem kellene meglepődnöm.
- Jó, persze… Megtalálsz. - már ha akar, bár szerintem a saját háztársaival jobban ellesz. Halkan sóhajtok, pedig megszokhattam volna már, hogy mindenki lazán félresöpör.
- Ugyan, nem szükséges. Szia Emerson és sok sikert! - intek utána, de megállok, én talán jobb, ha nem megyek közelebb a Mardekárosok csapatához. Semmi keresnivalóm a közelben, mégis egy kis ideig még figyelem az újfiút, de aztán távozom. Ideje a saját dolgaimmal foglalkoznom.

//Én is köszönöm, aranyosak voltak! Very Happy Kicsit szomorú, hogy máris leráztad szegény Amyt, de majd talán még összefutnak. Very Happy //

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: