Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

kinder meglepetés - Iason&Hannah

Hannah Abbott

Boszorkány

kinder meglepetés - Iason&Hannah 1591028327_4veeplkbfz

Lakhely :

Foltozott Üst

Elõtörténet :

once upon a time...

Multik :

horcruxok

Playby :

Margot Robbie

40

kinder meglepetés - Iason&Hannah Empty
Hannah Abbott
Vas. Ápr. 25, 2021 10:55 pm

Erős túlzás lenne azt mondani, örülök a kialakult helyzetnek. Nem hittem volna, hogy azon nők sorába fogok tartozni, akik házasságon kívül, egy vadidegentől esnek teherbe, aztán ott állnak kétségek között, tehetetlenül, mert fogalmuk sincs róla, mi lesz ezután.
Az nyilvánvaló volt az első perctől fogva, ahogy megtudtam, hogy ez a gyerek nem megy sehová, megtartom, és ahogy a másik kettőt, úgy őt is felnevelem a legjobb tudásomnak megfelelően. Biztosan nem akartam volna ebben a korban gyereket vállalni, de meg sem fordult a fejemben a gondolat, hogy lemondjak róla, csak mert váratlanul érkezett.
A helyzet viszont még ennél is bonyolultabb, mert nem egy fix apajelölt van, hanem egyből ketten is. Tudom, tudom, egy igazi ribanc vagyok, kellett nekem beleugranom alkalmi kapcsolatokba... Nyilván ha előre tudtam volna, most nem malmoznék a szokásos hotelszobában fel-alá járkálva, míg az egyik férfira várok. Nem kellemes, sőt, elég kellemetlen, mert azt sem tudom, mivel kellene kezdenem. Biztos nem arra számított, mikor idehívtam, hogy majd egy ilyen titkot osztok meg vele - elsőként egyébként, mert még senki nem tud róla a nőgyógyászon kívül, aki egy ultrahangképet, és vállszorítást adott a találkozásunkkor.
Persze a kép is nálam van egy borítékban, ha esetleg Iason bizonyítékot is szeretne. Az is igaz, hogy láttam a mugli filmekben, hogy csinálják ezt. Magyarázat nélkül odatolják a férfi elé a képet, hadd jöjjön rá magától, mi a beszélgetés tárgya. Talán...az talán drasztikus lenne...
Az ablakhoz lépek, s kinézve a városra kezeimet a hasamra helyezem. Egyelőre nincs látható jele - szerencsére - az ott növekvő életnek, de nem tudom már sokáig titkolni, a következő hetekben növésnek fog indulni. Azt pedig nem tudom hazudni a családomnak, hogy gyomorbántalmak, egyikük sem buta. A két férfi mellett azt is ki kell találnom, nekik hogy fogom elmondani.

Iason && Hannah
Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Vas. Május 02, 2021 6:53 pm

Hannah & Iason

"Szeretnél egy masszázst?"

Mióta hazatértem volt már egy-két hódításom, ami azt illeti, de csak egy nő volt, akivel talán már a kelleténél is többször összejártam. Na persze nem olyan sokszor, hogy az már kapcsolatnak legyen mondható, de pár éjszaka még nálam is belefér. Nem vagyok szőrösszívű, hogy csak egyetlen éjszakával ajándékozzak meg valakit, aki esetleg többet is igényelne, de azért vannak határok. Általában ez a határ ott húzódik, hogy én keresem fel a nőket, mikor nekem volna szükségem némi kikapcsolódásra, szóval eléggé meglepett, mikor hozzám érkezett be a hívás Hannah-tól, hogy találkozzunk a szokásos hotelszobában. A kis telhetetlen. Értem én, hogy válás, meg kapuzárási pánik, de azért nekem is van ám életem. De gondoltam egye fene, majd maximum ha kieresztettük a fáradt gőzt megmondom neki, hogy ebből ne tessék rendszert csinálni. Végülis nagy veszíteni valóm nincs, többnyire azért egy frissen elvált ember úgy általánosságban nem akarna rögtön gyűrűt húzatni az ujjára valaki mástól, meg gyerekeket meg miegyebet.
Nem szokásom késni semmilyen találkozóról, de most mégis becsúszott egy pár perces késés, félig-meddig szándékosan. Ha már ő hívott engem, kicsit azért érezze, hogy bokros teendőim mellett még rá is szánok időt. Halkan kopogtattam a szoba ajtaján, majd ha bármilyen visszajelzést is kaptam odabentről, benyitottam, és csibészes mosollyal végignéztem a nőn.
– Hát helló, bocs hogy késtem, kicsit el voltam havazva… – köszöntem, majd becsuktam magam mögött az ajtót, és közelebb léptem.
Az arcán mintha némi feszültséget, és gondterheltséget véltem volna felfedezni, szóval nem kellett sok idő, hogy összevonjam minimálisan a szemöldökömet, és kérdőn néztem rá. Nem illik rögtön ajtóstul rontani a házba, szóval gondoltam, ha amiatt is hívott, amit sejtek, előtte azért legyen meg az udvarias társalgás kettőnk között. Hisz mégis csak brit úriemberek vagyunk, vagy mi a szösz, társas lények, nem pusztán egymás szexjátékszerei.
– Mintha feszült lennél kissé. Stresszes a válás? Szeretnél egy masszázst? – húztam újra félmosolyra a számat.

Nem tudom, mit mondhaték Very Happy

Hannah Abbott

Boszorkány

Lakhely :

Foltozott Üst

Elõtörténet :

once upon a time...

Multik :

horcruxok

Playby :

Margot Robbie

40

Hannah Abbott
Szer. Május 05, 2021 12:20 am

Szerintem senki nem akar így gyereket, önszántából biztos nem. Nem igazán tudom elképzelni még, hogy fogom egyedül, apa nélkül felnevelni ezt a kis harmadik babát, de van még nagyjából hat-hét hónapom kitalálni. Frankie-nél és Goldie-nál nem voltak ilyen kérdések, ott csak boldogság volt és a kételkedés amiatt, hogy jó anya leszek-e. Na de most? Mit fog egyáltalán szólni a családom ehhez? Aztán ha majd elmondom, ki az apja? Vagy ki a lehetséges apa? Gondolatok százai, nem is, inkább ezrei kavarognak a fejemben még akkor is, amikor megérkezik a férfi. Most a legkevesebb az, hogy késett, pont nem tud izgatni, milyen fontos teendői voltak, vagy vannak, amibe - gondolom sejtései szerint - egy gyors összebújás belefér.
- Mi? - kérdezek vissza felvont szemöldökkel. - Már hónapokkal ezelőtt elváltunk - ami azt illeti, egy éve van már, hogy beadtuk a válópert. Szerencsém van, mert Neville nem csak férjnek és apának, de exnek is jól megfelel.
- Kétlem, hogy azután, amit mondani fogok, még mindig ki akarnád masszírozni belőlem a stresszt, szóval... Sajnálom. Most nem azért hívtalak - összefonom magam előtt a karjaimat miközben beszélek, amolyan automatikus védelmi mechanizmus ez, semmi több. Jó, persze közrejátszik az is, hogy a gyerek miatt a hormonjaim úgy ingadoznak, ahogy nem kellene, és még pluszban a puszta ténytől is hányingert kapok, hogy én akár ettől a férfitól várhatom a gyereket.
Kerülöm a tekintetét, és őt is, inkább a táskámhoz lépek, ahonnan előveszem az előre bekészített borítékot. Egy szót sem bírok mondani egyelőre, olyan érzés kerít hatalmába, mintha fojtogatnának.
- Gondolom felismered - azt is szívem szerint hozzátenném, hogy biztos látott már párszor ultrahangfotót, de ráharapok a nyelvemre és magamban tartom a sértést. Hát a kommunikáció eddig sokkal...kellemesebben ment. Fogalmam sincs, hogy kellene ezt az egészet csinálni. Előbb meg kellett volna kínálnom valamivel?

Iason && Hannah
Anonymous

Vendég
Hétf. Május 10, 2021 9:28 pm

Hannah & Iason

Eleve nem vagyok az a típus, akinek a nők diktálhatnak, hiszen a szabadságom az, ami számomra mindennél többet ér, de gondoltam, engedhetek egyszer-kétszer. Úgy tisztességes, ha nem csak én kapom meg, amire vágyom, nem igaz? Ezért is voltam hajlandó arra, hogy eleget tegyek Hannah kérésének, és bár pár perces késéssel, de beléptem a hotelszobába, ahová a meghívás szólt. Oké, láttam rajta, hogy feszült, ezért is igyekeztem kicsit oldani a hangulatot, de a kissé támadó stílusú válasza nyomán én is felrántottam a szemöldökömet. Na nehogy már a nyúl vigye a puskát, én csak kedves akartam lenni. Megvontam a vállam a ténymegállapítására.
– Attól még lehet stresszes, nem? Nem t’om, sose váltam el senkitől… - mondtam, majd inkább ledobtam magam a szobában álló kanapéra, és onnan néztem fel rá. Szavait követve kérdőn tekintettem rá, és le sem vettem a szememet róla, miközben a táskájához lépett, és elővett valami borítékot. Most mi van, nekem is ad egy válókeresetet, vagy mi? Fogalmam sem volt, mire megy ki az egész játék, és ha nem azért hívott, ami miatt általában találkozni szoktunk, akkor pontosan mit is keresek én itt most, de egyelőre nem firtattam, csak szótlanul néztem a mozdulatait. Minden rezdülése idegességről tanúskodott, és láthatóan kényelmetlenül érezte magát mellettem, amire eddig nem igazán volt példa. Ami azt illeti, eddig elég felszabadultak voltunk egymás társaságában, és nem volt gond sem a verbális, sem a nonverbális kommunikációval, de ez a szituáció megtörni látszott, és sejtelmem sem volt az okáról. Lényegesen távolságtartóbb lett, én pedig az elmúlt évek során elég jó megfigyelővé váltam ahhoz, hogy ezt észre vegyem a gesztusain. Na nem mintha ezzel összetörné a szívem vagy valami, de szó ami szó, azért kicsit kellemetlenül érintett. Általában a nők kedvelik a társaságomat, és csak akkor kívánnak a pokolba, mikor közlöm, hogy én már nem kívánom az övékét. De ez még vele nem történt meg, és ha megtörtént volna, nyilván itt sem lennék, szóval totális képzavarban álltam a helyzet előtt, és meglepődve pislogtam rá, mikor a kezembe nyomta a borítékot.
– Ez meg mi akar lenni? – kérdeztem, majd óvatos mozdulattal kinyitottam és kihúztam belőle a sötét képet, majd felvontam a szemöldököm. Ha sejtéseim nem csaltak, márpedig ritkán szoktak, éppen egy ultrahang fotót tartottam a kezemben, bár anatómiát sosem tanultam, hogy meg tudnám róla állapítani, hogy mennyi idős is a magzat pontosan. Szóval még mindig nem teljesen értettem, mit is keresek ebben az egyre kényelmetlenebb szituációban, és kérdőn néztem fel a nőre.
– Most mit kellene mondjak? Gratulálok? – felvont szemöldököm mögött, az agyamban cikáztak a gondolatok. Végül kiböktem a kérdést, ami valóban érdekelt. – Ki az apja? – na nem azért mert féltékeny lennék, ha nem rám mutatna válaszul, sőt. Épp az ellenkezője. Hát mentem gutát kapok, ha benyögi, hogy lesz egy gyerekem, azért ilyen még nem fordult elő velem. Kínosan ügyelek az ilyenekre, és ha emlékeim nem csalnak, mintha azt mondta volna, hogy ő is „védekezik” a teherbe esés ellen… Szóval akkor ezt most mégis mire kéne véljem?

Hannah Abbott

Boszorkány

Lakhely :

Foltozott Üst

Elõtörténet :

once upon a time...

Multik :

horcruxok

Playby :

Margot Robbie

40

Hannah Abbott
Kedd Jún. 01, 2021 4:13 pm

Valószínűnek tartom, hogy a jövőben nem nagyon kell attól tartanom, hogy Iason láthatást követel, vagy lelkesen kísérget az ultrahangokra és vizsgálatokra. Én pont annyira nem szeretném, hogy ez történjen, mint amennyire ő nem, hogy gyereke legyen. Mármint nézzünk csak rá. Látszik az arcán, mit gondol magában, én pedig nem tudok máshogy, csak szemforgatással reagálni. Nyilván azért adom a kezébe a fotót, mert el akarok dicsekedni vele. Mert ez a hobbim, minden férfinak, akihez közöm volt, személyesen elmesélem, milyen boldog vagyok. Látszik is, hogy mennyire, nem?
- Lehet, hogy te - válaszolom kimérten. Tanácstalanul ácsorgok a szoba közepén, kezeim a mellkasom előtt összefonva, mintha ezzel védeném magam a kényelmetlen szituációtól. - Vagy te, vagy egy másik...férfi - a nyelvem hegyén van, hogy fiú, hisz Ozzy még csak egy gyerek. El sem tudom képzelni, mit tudnék kezdeni a helyzettel, ha ő lenne a gyerek apja. Tudat alatt talán ezért is mondom el először Iasonnak, remélve, hogy a két rossz közül legalább a kevésbé rossz lesz az. Mármint...melyik a rosszabb? Egy nőcsábász, vagy egy húszéves?
- Tudom, ha már egyszerre két férfival kavarok, lehettem volna óvatosabb - legyintek, mert hát nekem is ez volt az első gondolatom. - De gondolom ez már mindegy. Megtartom - a döntést én hoztam meg, ebbe nincs senkinek beleszólása. Egy gyermek nem sérülhet azért, mert az anyja rossz döntéseket hozott. Érte is mindent meg fogok tenni, ahogy az Frankie-vel és Goldie-val is volt.
- De nem kell aggódnod, mert nem kell felelősséget vállalnod, ha esetleg a tiéd. Csak gondoltam jogod van tudni... - sóhajtok fel miközben leülök az ágy szélére.

Iason && Hannah
Anonymous

Vendég
Hétf. Jún. 07, 2021 7:15 pm

Hannah & Iason

Oké, be kell vallani, ennél szörnyűbb rapid randim még sosem volt. Mármint komolyan, hogy a fenébe történhetett ez? Elvileg védekeztünk, mindketten, akkor most pontosan hogy is kerültem – abban a szituációban, hogy egy ultrahang képet szorongatva közlik velem, hogy lehet hogy apa leszek? Fejemben cikáztak a gondolatok, pár percig nem igazán tudtam megszólalni, egyszerűen csak bámultam a képet, bár kezdett minden elmosódni a tekintetem előtt. Kérdő tekintettel néztem vissza a szoba közepén ácsorgó nőre, majd kijelentésére elhúztam a számat, és biccentettem.
– Hát az mondjuk lehet nem ártott volna. De ezen tök felesleges filózni, nem igazán tudod visszapörgetni az időt… - igyekeztem megértő lenni, de basszus, baromi nehéz, mikor épp közölte, hogy talán lesz egy gyerekem. Egy kvázi idegen nő, akivel párszor volt egy jó éjszakám, de azon túl sokat nem tudok róla. Lassan álltam fel a kanapéról, beletúrtam a hajamba, és fel-alá sétálni kezdtem a szobában.
– Biztos vagy benne, hogy meg akarod tartani? – néztem rá sétálás közben, de az arca elég elszántnak tűnt ahhoz, hogy megbizonyosodjak róla, hogy nem hirtelen felindulásból mondta. Ezért gyorsan ki is egészítettem az előző kérdést, mielőtt még hozzám vágna valamit. – Mármint ne érts félre, nincs beleszólásom, tudom. De másik pali… Szóval… – magam sem tudom miért merültek fel bennem olyan kérdések, ami a nyelvem hegyén volt éppen, és nem igazán tudtam hova tenni, így egy pillanatnyi hatásszünet erejéig csak összeszorítottam a számat és a mellkasom előtt összefont karokkal sétáltam, majd rá se nézve folytattam. – Tegyük fel, hogy nem én vagyok az apja. A másik csávó alkalmas arra, hogy az apja legyen, vagy valami? – Nem mintha bármi közöm lett volna ehhez, de a kijelentésén, miszerint nem kell felelősséget vállalnom, ha az enyém, megütköztem. Oké, tény, hogy sosem akartam gyereket, és valószínűleg katasztrofális apa lennék, de basszus. A szüleim elváltak, apám újraházasodott, van egy alomra való féltestvérem, felőlem meg kábé akkor hallott utoljára a családom azon fele, mikor leléptem az országból. Egy gyereknek szívás apa nélkül felnőni, és a munkában sem lehet olyat mondani, hogy „beomlasztottál egy ókori piramist? Nyugi, nem gáz, megoldjuk, nem kell érte felelősséget vállalnod.”
– Baromság. Már hogy ne kéne? Ilyen nincs. Ha berakod a kenyeret sülni, nem égeted le a házat, mert nincs kedved kivenni a sütőből. – atyaég, stresszhelyzetben a világ legszarabb hasonlatai jutnak eszembe. Idő közben helyet cseréltünk, és én kerültem a szoba közepére, mikor megtorpantam a járkálásomban, és tanácstalanul pillantottam az ágy szélén ülő nőre.
– Szóval… Van valami konkrét terved? – tártam szét a karjaimat, jobbanban még mindig a fotót fogva.

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: