Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Lost in space ~ Dylan & Riley

Anonymous

Lost in space ~ Dylan & Riley Empty
Vendég
Vas. Ápr. 25, 2021 1:43 pm

Fel nem fogtam, hogy tudott rávenni Theo erre a bulira. Persze én voltam a buzgómócsing, hogy meg akartam őt jobban ismerni és azt mondta, hogy ezt csak megmutatni tudja. Ezért mentem bele, semmi másért. Na meg jó volt végre kiereszteni a gőzt, ami a heten lévő órák miatt összegyülemlett. Szerencsére el tudtam cserélni a hétvégi járőrözésemet is, emiatt adódott meg az, hogy most Roxmortsban lehettem. Már beesteledett, de a buli csak akkor buli, ha az éj leple alatt zajlott, nem igaz? Theo után jutottam be a menő helyre, amiről fogalmam sem volt, hogy létezett. Felmerült bennem a kérdés, hogyan szerzett erről tudomást, de inkább nem kérdeztem meg. Erre az információra még nem állt készen a lelkem. Egy biztos volt: ha most valamelyik tanár vagy olyan személy meglátott, aki köphetett, nekem lőttek. Egyrészt prefektusként tilosban jártam; másrészt hamis személyivel jutottam be, mert hát nem voltam nagykorú. A tilosban járás viszont vonzott, főleg mert a cserediák társaságában lehettem. Talán nem az ő barátságát kéne kergetnem…
Bent elég hangos volt a zene és hatalmas tömeg is volt. Pillanatok alatt el is vesztettem Theo-t. Hajamba túrva, bosszúsan indultam meg a pulthoz. Ott minden bizonnyal biztonságosabb volt számomra. Nem sodorhattak el és átláthatóbb is volt a terep… valamennyire. Kértem magamnak egy italt, és azt iszogatva néztem is végig a tömegen. Senki ismerőst nem láttam. Ez jót jelentett, mert nem bukhattam le, hogy itt voltam. Utólag már kár is volt agyalnom azon, hogy milyen következményekkel járt, ha mégis kiderülne az igazság. Amit viszont kiszúrtam, hogy rajtam kívül mindenki idősebb volt. Ez frusztrációt váltott ki belőlem, ami az erőmet tekintve rosszat jelentett. Nem szabadott, hogy itt és most elszabaduljon, mert az senkinek nem lett volna jó. Inkább kértem még egy italt, az jobban ment és reménykedtem egy olyanban is, hogy nem gyújtok fel senkit se.

Dylan && Riley
Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Vas. Ápr. 25, 2021 9:43 pm

riley x dylan
nagy testvérnek lenni mindig nehezebb

Sose jártam még Roxmortsban, pedig azt mondják, nem rossz hely. Nem meglepő, én nem ebben a szürke és esős országban nőttem fel, hanem az óceán túlfelén, szóval nem meglepő, gondolom. De most itt vagyok, bulira készen, mert Luka meghívott, hogy menjek vele. Ennyit nem nagyon utazok egy buliért, mert elég sok jó hely van a környéken is, de hát na, azt ígérte, hogy életem legjobb partija lesz és halálomig bánni fogom, ha ezt kihagyom. Meg hát na, sosem voltam még itt, innentől kezdve meg úgy voltam vele, hogy csapassuk akkor.
A hangulat tényleg nem rossz, bár azért nem életem bulija. Sok az ismeretlen, kevés a jó csaj, Luka is megpattan valami kisgyerekkel. Mármint csaj, ő nem olyan ferdehajlamú mint én, de a kiscsaj szerintem tizennégy sincs, szóval bőven beleesik a kisgyerek kategóriába. Nem értem. Mármint na, én legalább a tizenhatos korhatárt tartom, azalatt senkivel. Olyan fura lenne, mintha a saját kistestvéremet dugnám, az meg olyan fura lenne. Mármint betegesen fura, nem a jó értelemben.
Szétnézek, hátha látok valakit, akihez érdemes lenne odamennem. De jó csajok, vagy éppen csávók helyett csak egy elveszett kissrácon akad meg a szemem. Aranyos gyereknek tűnik, rém zavarban, gondolom életében nem járt még ilyen helyen, aztán most csak pislog, mint szűzlány a nászéjszakán. Nem tudom, milyen indíttatásból lépek oda hozzá, és kapom el a vállát, de megteszem, szóval nincs visszaút. – Először jársz itt? – kérdezem, mintha nem lenne egyértelmű, csak hogy beszélgetést kezdeményezzek. Sose voltam jó ebben, mármint a megszólításban, utána viszont tudom, hogy magával ragadó egy személyiség vagyok, hogy a bájos pofimról ne is beszéljünk.  

Anonymous

Vendég
Vas. Május 02, 2021 9:52 pm

Olyan hirtelen jött az a mondat, hogy nem tudtam hova tenni. Ha a srác nem fogja meg a vállam, simán elengedtem volna az egészet a fülem mellett, mondván: biztosan nem nekem címezte a kérdését. De nem így volt. Egyébként se értettem, hogy miért tette fel a kérdést. Annyira egyértelmű jelekkel adtam mindenki tudtára, hogy elsőnek voltam itt, hogy annál már csak akkor lett volna könnyebb kitalálni, ha egy táblára írt szöveggel a nyakamban rohangásztam volna. Helyesbítek: álldogáltam volna a pultnál. Poharammal a kezemben fordultam az idegen felé. Szerencséje volt, hogy ijedtem meg annyira a megszólításától, hogy az látszódjon is. Elég ciki lett volna.
– Ahha. Ráadásul akivel jöttem, olyan szépen eltűnt a tömegben, hogy nem is látom sehol sem. –Ezt az információt lehet nem kellett volna megosztanom vele. Mi van akkor, ha most fog elrabolni? Ohh, lehet hogy az neki jobban fájna. Ahogy jobban szemügyre vettem a srácot, rögtön tudtam, hogy nem a sulinkba jár. Szinte mindenkit ismertem már látásból, és idősnek tűnt ahhoz, hogy végzős legyen. Szóval vagy a faluban lakott vagy csak lejött a buliba. Áhh, nem is érdekelt, legalább volt társaságom, még akkor is, ha ez csak néhány percig tart majd.
– Na és te? –Válaszából úgy is kiderült, hogy melyik spekulációm nyert majd igazságot. Örültem az idegen társaságának, mert kezdtem érezni, hogy idegességem alábbhagyott. Így is elveszett voltam természetesen, mert Theoval jöttem ide, csak ő eltűnt az éterben, de már volt beszélgetőpartnerem, ami nagyon is sokat segített rajtam. Úgy gondoltam, ezt meg kellett hálálnom neki és egy buliban ez hogy máshogy tehetné meg az ember, ha nem egy piával, nem igaz?
– Meghívhatlak valamire? –Lehúztam a második kis alkoholos italomat és ha a mellettem lévő srác választott egy italt, akkor azt is meg a sajátomat is kikértem. Ha nem, akkor csak magányos farkasként iszogattam, de elég hülyén néztem a másikra, ha nem kért semmit. Elvégre ki jön el bulizni anélkül, hogy inna? Na ugye, hogy senki.

Dylan && Riley
Anonymous

Vendég
Kedd Május 04, 2021 10:21 pm

riley x dylan

Kiscsávó rendesen elveszettnek tűnik, és azt hiszem felélednek bennem a testvéri ösztönök, ezért szólítom meg. Más reális magyarázatot ne látok erre, mint a kistesók hiányát. Eddig ott voltak mindig láb alatt, akkor is ha nem akartam, most meg hónapok óta nem is találkoztam velük, csak leveleken keresztül tudom, hogy mi van velük. De azért mégsem nézek a srácra úgy, mintha az öcsém lenne, mert nyilván nem az, hanem valaki, aki elég nagynak hiszi ár magát ahhoz, hogy itt lehessen, csak aztán kiderül, hogy mégsem áll erre egészen készen. Ezt hívják úgy, hogy szar ügy.
- Ha hiszed, ha nem, én is először vagyok itt. – Mert igen, a társaság és a helyszín új, szóval mondhatni először vagyok itt. Csak egész más értelemben, mind a kissrác, mert ő szerintem bulit is életében először lát, ami túlutat az ötödik születésnapi zsúrján. Nekem mondjuk ezek az átmeneti lépcsőfokok kimaradtak, mint a gyerekkori szülinapi bulik, mert ahhoz mindig túl csórók voltunk, házibuliba meg nem jártam, mert taszított a társaság. Klubbokban, bárokban ismerkedtem meg a nagybetűs éjszakai élettel, és esküszöm, tökre nem bánom, hogy így lett. Így lettem önmagam, nagyban meghatározta a felnőtt életem, már ha ezt amit most művelek nevezhetjük felnőtt életnek.
- Majd inkább én, rólam még el is hiszik, hogy nagykorú vagyok – szélesedik ki vigyorom. Heccelem kicsit, hogy lássam, mennyire állja a sarat, aztán ha nem rezel be, tényleg a vendége egy körre, ha kinyögi, mit inna. Mármint kólát meg narancslevet biztos nem veszek neki, azt igyon otthon anyucival, de bármire ami üt egy kicsit szívesen meghívom. – Szóval mit innál? – teszem fel a nagy kérdést, ne hogy az legyen, hogy nem érti meg, hogy mit akarok. Szerintem elég világos vagyok és egyértelmű, de nem lehet azt tudni sosem.

Anonymous

Vendég
Szer. Május 26, 2021 7:25 pm

Há! A srác is most volt itt elsőnek. Ez azt jelentette, hogy együtt veszítettük el a roxmortsi buli szüzességünket vagy mi a fenének mondják ezt a muglik. Ez már jobban tetszett, mert némi biztonságérzetet adott. Igaz, mondhatni mondhatott volna bármit. Az ellenkezőjét bizonyítani nem tudtam volna amúgy sem, ezért úgy is elhittem volna minden szavát. Ha átbaszott, majd felgyújtom. Jó nem, csak megpörkölőm vagy hasonló finomság.
– Egyedül? –Mintha számítana, hogy kivel jött ide. Most az én társaságomat élvezte, a partnere minden bizonyára tudott még várni néhány percet. Persze csak akkor, ha valaki mással érkezett ide. Nem is értettem magam, hogy miért kérdeztem rá. Talán azért, mert jó srácként nem akartam túlságosan is feltartani azzal, hogy életidegenként viselkedtem a buliban és ezzel lehúztam őt is. Partyarcabbnak látszott, mint én.
– Jajj, de kis vicces vagy. Bekented magad nevetgéllel, vagy mi? –Szar poén volt, de a vigyora miatt azt vettem le, hogy vevő volt a poénkodásra. – Tökre elmúltam 17 és simán kiszolgálnak alkohollal. Eddig se üdítőt ittam, nem vagyok én hülye. Akármennyire is fura nekem ez a hely, mégis csak egy buli, ahol nem lehet nem alkoholos italt inni. Szerintem itt amúgy sem lehet alkoholmenteset kapni, de egyezzünk meg abban, hogy az első kört te, a következőt meg én állom, nah? –Természetesen ez nem volt erőszak. Ha csak ő fizetett, az én pénztárcám volt tőle boldog. Na meg én, mert ingyen pia és bebaszhattam anélkül, hogy túl sok galleont költöttem volna el. Szép az élet vagy szép az élet? – Hmm… nem is tudom. A mostanit már unom. Tudod mit? Kérj valamit nekem, rád bízom a dolgot. –Valami azt súgta, hogy ebből nem származhat károm. Feltételeztem, hogy ő sokkal jobban benne volt a pia dolgokban, mint én. Eddig csak ráböktem valamire az itallapon, hogy azt kérem, és már kaptam is. Panaszkodni egyszer sem tettem, mert a szesz égette a torkomat rendesen és kicsit, mintha elkezdett volna hatni is. De fiatal volt még az éjszaka ahhoz, hogy már most részeg legyek.

Dylan && Riley
Anonymous

Vendég
Vas. Jún. 27, 2021 3:27 pm

riley x dylan

Haverral – mutatom meg a kiscsávónak is a nyáladzó párocskát. Undorítóak, de komolyan. Egyszerűen csak így, fúj és kész. Nem is bánom, hogy ezt nem az én társaságomban csinálja, még a végén azt hinnék, hogy én is ilyen kurvára égő vagyok, mint az a tag. Na még mit nem. Kiscsávónak mondania sem kell, úgyis tudom, hogy ő sem egyedül van itt, ahhoz túl elveszett, hogy csak úgy besétáljon ide, egy ekkora buli közepébe. – Gondolom nálad is hasonló a téma. – Ez amolyan félig érdeklődés, félig meg kijelentés, hogy nem is kell válaszolnia, mert úgyis tudom. Tudok én mindent, ez hazai terep, itt gond nélkül átlátom a parti-hierarchiát. Mert bizony, van ám olyan is. Én vagyok a nagyvad, ez a gyerek meg a préda, de erről neki nem kell tudni. Még most. Majdnem telibe képen röhögöm. De komolyan, egy egészen ici-pici kell ahhoz, hogy kibukjon belőlem a vinnyogás. Nevetgél? Komolyan? Meg mi ez a túlmagyarázás az alkoholos italokról? Hát ha eddig nem vágtam volna, hogy tizenhét fixen nem múlt el, akkor most már lejött, köszi. – Tökre lehetsz vagy tizenöt, engem nem baszol át. Na de akkor fizetek én. – Nem fogok szentbeszédet tartani, nem az anyja vagyok, nem nekem kell nevelni. Meghívom egy körre, aztán legfeljebb ha nagyon bebaszik, majd kitámogatom. Nem ő lesz az első, és valószínű nem is az utolsó, akit félrészegen cipelek haza. Kész élmény, én mondom. – Na jól van, akkor jövök mindjárt. – Megveregetem a vállát, mielőtt ott hagynám a tömeg közepén, hogy aztán alig néhány perccel később két pohárral egyensúlyozzak vissza arra, amerre hagytam. Nem voltam túl kreatív, vagy csak nem ittam még ma eleget és hiányzik a bemelegítés, de megmaradtam a jó öreg lángnyelvnél. Ezzel nem lehet mellélőni, és talán a kiscsávót sem teszi taccsra azonnal.

Anonymous

Vendég
Szomb. Aug. 07, 2021 9:35 pm

Fintorogva húztam el a szám a pár láttán. Hát nem irigyeltem a másikat, de totál átéreztem a helyzetét. Rá is tapintott a lényegre, ahogy a félig kérdés félig kijelentés elhangzott az ajkai közül.
– Jah, olyasmi. De én nem látom azt, akivel jöttem… Pedig a vörös feje kitűnik mindenhonnan. –Utaltam Theo hajára, de addig jobb, még nem látom meg. Túlságosan is haragszom rá, amiért itt hagyott elveszett bárányként a buli kellős közepén. De elhatároztam, hogy jól érzem majd magam és a mellettem lévő srác minden bizonyára kapóra jön majd.
– Mert itt aztán mindenki nagykorú. Hagyjuk már, ezt te sem hiszed el. Az ember azt hinné, hogy a varázsvilágban hamarabb kiszúrják a hamis személyit, mint a mugliknál. A biztonságiak viszont ugyanolyan hülyék, mint ott. –Természetesen mugli partyban nem voltam, csupán hallottam az utcán, mikor Londonban sétáltunk anyával. Meg is jegyeztem neki, hogy milyen dolgokat művelnek és áldottam az életem, hogy varázslónak születtem. Csupán most bizonyosodott be az, hogy itt sem különbek a biztonságiak. Ez viszont nem az én bajom volt, majd az aurorok eljárnak az ügyükben, amiért hülyék voltak. Uhm, mondjuk akkor mi is pórul járunk… inkább ne jöjjenek.
A srác viszont vissza is tért, mire gondolataimból feleszméltem. Észre sem vettem, hogy elment piáért, de elfogadtam tőle és koccintás után le is húztam az egészet. Ez sokkal erősebb volt az eddigieknél. Arcomra ki is ütött a meglepettség és a fintor miatta. – Fuh, ez erősebb cucc. Ebből kell majd még, de gyere táncolniiiiiiiii. –Ha már buli volt, hát muszáj volt bulizni is, nem igaz? A pia amúgy is tette a hatását és oldotta a hangulatomat. Megragadtam a srác karját és húztam is egy olyan helyre, ahol lehetett is mozogni. Úgy is valami jó szám ment éppen, szóval csak átadtam magam a hangulatnak.

Dylan && Riley
Anonymous

Vendég
Kedd Aug. 10, 2021 11:05 pm

riley x dylan

- Majd előkerül valahonnan. – Ez bizony ilyen, néha a haverok eltűnnek, aztán elkerülnek kissé talán túlmámoros állapotban. Ez a kis tacskó még annyira nem rutinos, hogy nem tudja mindezt és még kis aggodalmat is látok csillanni a szemében, szóval igyekszem megnyugtatni, hogy nem kell befosni, mert nincs baja.
- Ilyet egy szóval sem mondtam édes, csak azt, hogy te kurvára nem vagy az. – Nem is értem, mit pattog itt nekem, nem kell megjátszania a nagyfiút. Én is voltam kamasz, én is beszöktem szórakozóhelyekre, én is piáltam még akkor is, mikor amúgy nem lehetett volna. Nekem nem kell, hogy lökje itt a dumát meg játsza a nagyfiút, sokkal jobb, ha adja magát, aztán ennyi.
Hangosan felröhögök, ahogy meglátom az arcát. Nem hiszem el, ez rohadt vicces, de tényleg. Imádom az ilyen kisfiúkat, olyan szórakoztatóak. Csak elég rájuk nézni, és már elfogja az embert a röhöghetnék. Szebbé teszi itt az estém, de kajakra, ha már egy rendes nő, vagy csávó sincs erre. – Ne igyon aki nem bírja – ingatom a fejem vigyorogva, mielőtt megragadná a karom és magával rángatna a tömegbe. Szemöldököm a homlokom közepéig szalad, de ebből ő mit sem láthat, hiszen épp utat tör kettőnknek a tömegben. Meglep ez az egész, mert egy, nem vagyok már tizenhét éves, hogy ilyen faszságokat csináljak, mint buliban táncikálás (legfeljebb akkor, ha kurva jó a csaj és nagyon akarja) kettő, általában én vagyok a kezdeményező és domináns fél. Azt hiszem, a törpicúr nagyon meg akarja mutatni, hogy ki a keményebb legény. Majd elfárad, semmi baj, és akkor újra enyém lesz az irányítás.  

Anonymous

Vendég
Vas. Szept. 05, 2021 7:52 pm

Megforgattam a szemeimet a kijelentésére. Pont nem érdekelt, hogy előkerül-e a másik vagy sem. A mostani társaságom sokkal érdekesebb volt és a kezdeti feszültségem is kezdett alábbhagyni. Ezt mondjuk betudtam a piának is. Már így is volt bennem és a srác is hozott egy erősebbet. Annak hatása ki is ült az arcomra, de megjegyzésére nem válaszoltam. Csak kiöltöttem a nyelvemet rá, aztán húztam is táncolni. Még hogy minek iszok, ha nem bírom? Hát honnan kellene megtudnom, hogy mennyit bírok, ameddig nem próbáltam ki és nem feszegettem a határaimat. Nem igaz?
A zene kikapcsolt, éltem a pillanatot. Már nem tudom, hogy időközben hány szám ment le, vagy hány felest toltam be, de már éreztem azt, hogy a talaj akkor is forgott, ha éppen mozdulatlan voltam. Azt hiszem, ezt mondták annak, hogy be vagy baszva. Kezdett túlságosan is melegem lenni, de vetkőzés helyett inkább utat kezdtem törni magamnak. Nehezen ment az arrébb tologatás, de csak-csak sikerült eljutnom a bejáratig. Az ideglenes partneremet magam mögött hagytam, de arra emlékeztem, hogy szóltam neki úticélomról. Kellett a friss levegő. Hittem, hogy az majd segít lehűteni felhevült énemet, de helyette inkább más történt. Ahogy kiléptem a szórakozóhely ajtaján és elbotorkáltam a fal mentén a sikátorba, kezdtem érezni valamit. Kellemes, hideg szellő simogatást kellett volna éreznem. Ehelyett a gyomrom tartalma úgy gondolta, hogy megviccel és ahelyett, hogy a helyén maradt volna, ugyanúgy tört utat felfele, mint én bent a szórakozó helyen. Telibe hánytam a falat, nem egyszer és nem is kétszer. A harmadik után már nagyon nem számoltam, csak arra próbáltam összpontosítani, hogy a cipőmet ne hányjam le és ne is lépjek bele a pia-kaja keverékbe. A falnak támaszkodtam, hogy ne essek össze. Pár perc pihenőt engedélyeztem magamnak. Aztán valahogy megindultam vissza a buli bejárata felé, de már nem engedtek be. Hiába mondtam, hogy csak egy haveromnak akartam szólni, hogy lelépek, nem hitték el. A személyit valahol elhagytam bent tánc közben, nem tudtam igazolni magam. Sóhajtva ültem hát le a bejárattal szembeni padra, ha addig nem jött ki Dy és vártam rá… rá, és nem Theora.

Dylan && Riley
Anonymous

Vendég
Szer. Aug. 17, 2022 11:00 am

riley x dylan

Beadom a derekam, legyen csak egy jó estéje, nem bánom igazából. Régen csináltam már ilyesmit, ideje amúgy is kicsit felfrissíteni a múltat. Elvégre nincs ebben semmi rossz, amíg ő is akarja, márpedig kurvára úgy tűnik, hogy ő akarja kettőnk közül jobban. Nem is tudom, mióta vagyok én ilyen jó lelkű, hogy kisfiúk kedvére akarok tenni, mindenesetre ez ma úgy tűnik, egy ilyen jótékony nap. Ha már semmi jó nő nincs a láthatáron, legalább ennyit megtehetek.
A kiscsávó úgy húzza a feleséket, mint aki nem ismer határt, és minél több alkohol van a szervezetében, annál felszabadultabban dörgölőzik hozzám. Tudom, hogy nem fogja sokáig bírni ezt a tempót, s lám, igazam van. Valamit odakiabál nekem, de a zenétől nem értem, és mire kettőt pislogok eltűnik a szemem elől. Mélyet sóhajtok, dilemmázok, mit csináljak. Igazából nem kénen érdekeljen, mi van vele, de valamiért nem hagy nyugodni a gondolat, hogy mi a fasz lehet vele. Szóval én is elindulok le a tánctérről, előbb a mosdóban nézek szét, majd mikor ott nem találom elindulok kifelé, hátha. És lássanak csodát, tényleg megvan.
- Mondtam, hogy ne igyon, aki nem bírja – dobom le habtestem mellé a padra, ami ettől a kissé hirtelen, ám annál hatásosabb mozdulattól reccsen egyet. De nincs baj, csak recseg, de hát annyi baj legyen. – Minden rendben? – Tudom, hogy nincs, épp úgy néz ki, mint aki az előbb hányt ki magából mindent is, de azt hiszem az illem azt diktálja, hogy kérdezzem meg. Ilyenkor így illik, nem? Nem vagyok valami mesteri ilyen dolgokban, úgy őszintén megmondva, talán a családi hátterem miatt, talán mert szarok rá magasról. Mármint általában azért nem nagyon szoktak érdekelni az ilyenek, mert örülök, ha azt tudom, hogy én merre vagyok arccal előre. Néha inkább hátra, ha nagyon csattra sikerül az éjszaka. Bár ez mostanában egyre ritkábban esik meg, mert kicsit mintha elkezdenék felelős felnőtté válni.

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: