Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

GRIFFENDÉL - MARDEKÁR REAGOK

Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
Madam Hooch

Mesélõ

GRIFFENDÉL - MARDEKÁR REAGOK B782c5702f7268f49355649a817a64e088c6deff

164

GRIFFENDÉL - MARDEKÁR REAGOK Empty
Madam Hooch
Pént. Ápr. 16, 2021 1:25 pm
2020/21-es tanév - 1. meccs
Csapatösszeállítás

GriffendélMardekár
Hajtó: @James S. Potter - csapatkapitány (4)Hajtó: @Thales S. Lestrange (1)
Hajtó: @Olivia Leeland (4)Hajtó: @Jericho Z. Lestrange (3)
Hajtó: @Rose Granger - Weasley (3)Hajtó: @Maya Parkin (2)
Terelő: @Imani Akingbade (2)Terelő: @Aurelius L. Lestrange - csapatkapitány (5)
Terelő: @Franklin Longbottom (4)Terelő: @Tyler Roquetaillade (5)
Őrző: @Flora Travers (3)Őrző: Hugh Shelby (4) NJK
Fogó: @Cassandra F. Redbird (3)Fogó: @Regulus P. Black (0)

Eredmény

GriffendélMardekár
0 pont0 pont

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Hétf. Jún. 14, 2021 4:26 pm

Team Slytherin
Thales S. Lestrange | Hajtó
A kezdést Leo Lestrange nagy örömére a Mardekár csapata viheti véghez, a kvaf ugyanis először Parkin kezében kerül, aki a két Lestrange segítségével kicselezi az ellenfeleket. A dobás előtt Jericho-hoz kerül a kvaf, aki teljes mellbedobással megcélozza az ellenfél bal oldali karikáját. A következő körben ismét megpróbálják kicselezni az ellenfélt, de mivel Jericho gyanússá válik a szemükben ezért most a kissé bizonytalan de Leo Lestrange-nek köszönhetően sokat tanult és edzett Thales az aki Jericho-hoz hasonlóan szintén a bal oldali karikát célozza meg. A találatok innen már a Griffendél lépéseitől függenek.

Anonymous

Vendég
Hétf. Jún. 14, 2021 5:13 pm

Team Gryffindor
Flora Travers | őrző
A griffendél nagy reményekkel vág neki a meccsnek, bár Florán látszik, hogy az új év első mérkőzése miatt igazán izgul. Megszokta már a lámpalázat, most mégis úgy érzi, túl sok múlik rajta és ez cseppet sem tetszik neki. A karikák körül cikázva végig figyelemmel követi az eseményeket és szemrevételezi az ellenfél játékosait. Nem nézi jó szemmel, hogy a Lestrange-srácok próbálják kicselezni, pedig tudhatná, hogy mi a taktikájuk. Az elsőt majdnem meg is fogja, épp csak néhány centin múlik, a második találat viszont hideg zuhanyként éri. Máris húsz ponttal vezet a mardekár. Tudja, hogy több baklövést nem engedhet meg magának. Felszívja hát magát és csapattársa, Olivia Leeland kezébe dobja a kvaffot. Flora arcán egyértelműen látszik, hogy bosszús, míg a griffendél hajtó-hármasa lendületet vész és azonnal a mardekár karikái felé küzdi magát. Leeland és Granger-Weasley kilátása nem tiszta, de Potter remek pozícióba kerül, ezt pedig a lányok is észreveszik és előnyüket kihasználva pedig a kvaff is nála landol. James Potter egy pillanatot sem hezitál, a karikát alulról megközelítve biztos kézzel lendül támadásba a jobb oldalon.

Anonymous

Vendég
Hétf. Jún. 14, 2021 5:38 pm

Team Slytherin
Hugh Shelby | őrző
Potter jobb karikára lőtt dobásába ugyan Shelby sikeresen belenyúl, mégis épp csak egy ujjhegynyire érinti meg a kvaffot. A labda röppályáját mit sem téríti el a kezes, így a Griffendél megszerzi a pontot.
Shelby elégedetlenül ragadja meg végül a kvaffot, hogy kidobja a tőle nem olyan messze elhúzó Jerichonak a labdát, hogy némi összjátékkal végül a kapura is lőjön. A dobás biztosan nem fog bekerülni a legremekebb felvezetések közé, de talán érhet pontot.

Anonymous

Vendég
Hétf. Jún. 14, 2021 5:59 pm

Team Gryffindor
Olivia Leeland | hajtó
Úgy látszik, ez nem Travers napja és ezt a mardekárosok is észrevették. Ismét csak egy hajszálon múlik, hogy megállítsa Jericho Lestrange dobását. Egy biztos, ha legális lenne szemmel gyilkolni, a fiú imádkozhatna az életéért.
Már a griffendél legalacsonyabb hajtóján látszik, hogy nincs elragadtatva a csapat eredményétől, pedig messze még a meccs vége. Oda is kiált Traversnek egy: "Szedd már össze magad vagy...." kezdetű mondatot, de a mondandója vége a szél süvítésébe veszik. Mikor azonban Granger-Weasley lepasszolja neki a kvaffot megfeledkezik a bosszankodásról és arra koncentrál, ami a dolga. Nevezetesen, hogy átfurakodjon az ellenfél játékosai között és pontot szerezzen, ha már a csapattársa csak úgy osztogatja őket Lestrange-éknek, mintha cukorka lenne. Az utolsó pillanatban még a labda után is nyúl, hogy biztosan találatot eredményezzen, és ha időben reagált, immár a bal oldali karika is pontot jelent a csapatnak.

Anonymous

Vendég
Szer. Jún. 16, 2021 1:55 am

Team Slytherin
Tyler Roquetaillade | terelő
Habár Leeland dobása a lendület elején tökéletesnek tűnik, Shelbynek mégis sikerül kivédenie egy bravúros mozdulattal a támadást. Úgy látszik sikerült felszívnia magát az előző sikertelen védése után. Ebben a pillanatban Roqutaillade is akcióba lép, aki egészen eddig komoly koncentrációval repkedett a pályán, figyelve, hogy mikor kell valakit megvédenie, vagy támadnia. Úgy döntött, hogy ez lesz a megfelelő alkalom erre és be is célozza Granger-Weasleyt, sikeresen eltalálva a gurkót és egyenesen megcélozva a grifffendéles hajtó testét, reménykedve a legjobbakban. Úgy gondolja, hogy ha másnak nem is, elterelésnek tökéletes lesz. Magabiztosnak érzi a helyzetet, de esze ágában sincs elbíznia magát, hiszen pontosan tudja, hogy a játék mennyi váratlan fordulatot tartogathat.  

Anonymous

Vendég
Szer. Jún. 16, 2021 11:01 am

Team Gryffindor
James S. Potter | hajtó
Roquetaillade ugyan megcélozza a gurkóval Rose-t, de ő sikeresen észreveszi a felé küldött labdát és időben kitér előle. De nem tétlenkedik, kitérés közben csodával határos módon megszerzi a kvaffot, amit Olivia Leeland-nak passzol, tekintve, hogy ő közelebb van hozzá, mint James. Az esetet látva James akcióba lép és igyekszik kicselezni az ellenfélt. Amint esélyt lát rá jelez a többieknek, hogy ő iszonyatosan ráér és dobna már valamit, ezért amint Olivia és Rose ezt észre veszi, James felé küldik a kvaffot. Aki sikeresen megszerzi azt és megcélozza a jobb oldali karikát. Úgy gondolja, hogy a Mardekáros őrzőnek ez a gyengéje, de talán már számít rá. Minden esetre a dobás után James a Griffendél karikáihoz repül, hogy némi lelket öntsön Flora-ba. A lánynak össze kell szednie magát, különben egész évben hallgathatják Leo Lestrange röhögését. Miután James elmondta azt a néhány szót amit szeretett volna Flora-nak tovább megy, hátha újra sikerül kézre keríteni a kvaffot.

Madam Hooch

Mesélõ

164

Madam Hooch
Szer. Jún. 16, 2021 12:12 pm

1. kör eredménye

GriffendélMardekár
10 pont30 pont

Anonymous

Vendég
Csüt. Jún. 17, 2021 12:45 am

Griffendél vs. Mardekár

x

- Helló-helló mindenki. – rekedtes hangom szinte villámként sodor végig a stadionon. Bár nem rajtam van a reflektorfény, viszont gondolom, hogy a roxforti diáktársaim mennyire várják, hogy újra a kommentáromat hallgassák. Sunyiban megpróbáltam ugyan egy cigarettára gyújtani, de inkább nem kockáztattam meg. – Hosszú idő telt el tavaly nyár óta, megjöttek a seprűsök, engem még mindig nem sikerült innen kiseperni. Az öcsém üzeni mindenkinek, hogy sajnálja, de az iszonyatosan égő gyomra miatt nem tud részt venni, ezért inkább azt választotta, hogy valamelyik lány, talán Molly Weasley karjaiban vigasztalódik. Kösz Jesus, hagyj csak egyedül. – nem szokott érdekelni, hogy mit mondok. Igazából most sem, csak éppen körbe pillantok, hátha ült valamit a poénom. – Na akkor nézzük a Griffendél csapatösszeállítását: Potter, Leeland, Granger-Weasley, Akingbade, Longbottom, Redbird és a csodálatos Flora Travers. Aki a hatszázötvenharmadik randimeghívásomat is visszautasította. Tudod Flo, nem fáj egyébként. Csak kicsit vicces, hogy… - forgatom meg a szemeimet, aztán gyorsan böngészem a Mardekár csapatösszeállítását is. – A kígyók pedig idén kicsit újítottak. Lestrange, Lestrange, Lestrange – egek, ti sosem fogytok el? – Parkin, Shelby és Black. – hatásszünetet tartok. – Szeretném megkérni a kedves közönséget, hogy kerüljük el a mindenféle bántó rigmusok bekiabálását, sportszerű szurkolást vár el az iskolavezetés, elég ha az én csoffadt képemet akarjátok leátkozni a meccs után. No de, ahogy látom, már el is indult a meccs. Remekül alakul a Mardekár taktikája, a kvaff ügyesen cikázik Lestrange-ék között ÉÉÉÉÉS!!! – itt megvárom, hogy Flora bedobja, a kezem ökölbe szorul, ahogy drukkolok neki, de végül… - És Flora Travers nem ér oda időben… Vezet a Mardekár, 10-0 a Zöldeknek! Azt kell, hogy mondjam: szomorú vagyok. Nem csak azért, mert a Mardekár vezet és Flora nem jön el velem randizni, hanem azért, mert újra vezetnek a Kígyók! Hát ez hihetetlen, öregapám nem cseréli ki a pelenkát magán ilyen gyorsan, a koalák szent szerelmére! Erre innom kell egy korty vizet, amit biztosan nem én tettem ide, hiszen én magam mézborral kommentálnám a mérkőzéseket. – az ivás után pedig. – Kedves Roxfortiak, barátaim, ha bárki tud valami izgalmas dolgot, ami a Griffendél támadásainál jobb ne féljen vele…HOPPÁRÉZI, na oda nézzetek oroszlán-függők, megyünk ám előre, mint az iszapból kiszabadult krup! Egy csodás kontra után PONTOT SZEREZ A GRIFFENDÉL! Ezt már szeretem látni! – újra hatásszünet. – DE KOMOLYAN EZ AZ OROSZLÁN BIZTOS MEGPIHENT A SAFARIN! A jó Merlin fogadja irgalmas nyájába Jesus Maddent, ez is az ő hibája! Jericho támadása után növeli előnyét a Mardekár. Az állás 30-10 a Zöldeknek. Hogy fogja magát összeszedni a Griffendél? A reklám után – ahol a Weird Sisters nem fog zenélni, csak én iszom még egy kortyot, megtudjuk erre a választ! – csóválom a fejemet.
Megjegyzés, szószám, bármi

Anonymous

Vendég
Vas. Jún. 20, 2021 11:25 am

Team Slytherin
Maya Parkin | Hajtó
Haragosan pillantok az őrzőnkre, aki nem védte ki a griffendél dobását, így úgy fest feltámad a remény a szurkolók és játékosok számára, hogy lehet szépíteni s talán még le is győznek minket! Na álmodozzanak csak! A csapat szépen passzolja egymásnak a labdát, míg nem nálam köt ki. Amíg az öröm mámorában fürdenek, én megcélzom a bal szélső kört, hátha sikerül növelnem a fölényünket, itt az ideje megmutatni mit tudok és remélhetőleg hozzátesszek én is valamit a csapat győzelméhez végre.

Anonymous

Vendég
Vas. Jún. 20, 2021 12:55 pm

Team Gryffindor
Franklin Longbottom | terelő

Bevallom, egy kicsit aggódni kezdtem, amikor láttam, hogy Flora nincs teljesen a toppon. Esküszöm, ha vége lesz a meccsnek, akkor odamegyek, és elkapom azt az őrült Maddent, mert biztosra veszem, hogy az ő hülyeségei terelik el Flora figyelmét. Az is megfordul a fejemben, hogy Maddent esetleg lefizették a mardekárosok, hogy direkt zavarja össze az őrzőnket.
Félig figyelem csak Florát, de szerencsére ezúttal hárítja a dobást, szinte már hallom magamban, ahogy Madden rikácsoló hangja bezengi a stadiont. Mélyen magamba szívom a levegőt, ráhajolok a seprűmre, aztán repülés közben teljes erőből meglendítem az ütőmet. Remélem, hogy figyel a család, és látják, hogy ezzel az erővel bárki koponyáját betörhetném, így nem érdemes felbosszantani.
A gurkót a Mardekár őrzője felé küldöm, a kezét céloztam be vele, hiszen ha sikerülne a kvaffal a gyűrűk közelébe kerülni, akkor kevesebb esélye legyen hárítani.

Anonymous

Vendég
Vas. Jún. 20, 2021 1:21 pm

Team Slytherin
Aurelius L. Lestrange | Terelő
Míg Flora kivédi Maya dobását, addig Franklin megcélozza Shelbyt. A srác sikeresen kikerüli a gurkót sérülés nélkül.
- Hé, Longbottom, lehet egy nefeleddgömbbel előbb találatot érsz. - szólok is oda a gyereknek. Tudom, hogy ezzel fel fogom bosszantani, az pedig nekünk csak kapóra jöhet. A gyerek mostanában folyamatosan a falvédőt szaggatja. Nehéz követni sokszor a megbeszélteket, a játék során is folyamatosan változás áll fenn. De két dolog teljesen biztos, Madden rikácsolása még annál is idegesítőbb, mint amikor felvisít egy mandragóra. Másfelől pedig Longbottom húzása felhívás egy keringőre, ami aztán komoly dilemmába is taszít engem, Maddent küldjem el arcplasztikára vagy inkább az őrzőre küldjem a gurkót? Végül utóbbira esik  választásom, de az sem baj ha nem talál, mert egy találat kivédése még nem jelenti azt, hogy nem lesz lyukas még párszor a keze.

Anonymous

Vendég
Vas. Jún. 20, 2021 1:32 pm

Team Gryffindor
Franklin Longbottom | terelő

− Hé, Lestrange! Mi lenne, ha befognád a szádat, mert akkora hülyeségeket hordassz össze, hogy még Madden is féltékeny lesz rád! − Lestrange megjegyzése olaj a tűzre, pillanatok alatt felmegy bennem a pumpa, így nem érek oda időben, amikor visszaküldi a labdát Flora felé, de szerencsére a lánynak ezúttal nincs szüksége védelemre.
Elismerően pillantok Florára, és bocsánatot kérek a lassúságom miatt. Nem hagyhatom el magam, nem engedhetem meg, hogy Lestrange még egyszer felhúzzon, de egy percig se aggódjon senki, ha Lestrange így akar játszani, hát játsszunk így.
Liv, Rose és James egymás között passzolgatják a kvaffot, és törnek előre, én pedig igyekszem őket fedezni. Végül Livhez kerül a labda, ami nagy sebességgel megindul a Mardekár középső karikája felé.
Szeretnék odanézni, hogy lássam az eredményt, de felesleges, hiszen úgyis hallom majd Madden kicsit sem bársonyos hangján, nekem pedig jobb dolgom is akad, már előttem is van a terv: a legközelebbi gurkóval majd Leo Lestrange nagyszáját célzom meg.

Anonymous

Vendég
Vas. Jún. 20, 2021 11:36 pm

Team Slytherin
Jericho Z. Lestrange | Hajtó
Jericho egy percig se pislogott Madden megjegyzésein. Az volt a szerencséje, hogy a csapattársaira és a meccsre figyelt. Már régóta erre a napra várt, mint a csapatban mindenki. Amint lehetősége támad meg is célozza a Griffendélesek bal oldali karikáját. Az, hogy a dobás kivédődik az már Floran múlik. Azonban a többiek sem maradnak tétlenkedve. Épp megy az oltás Leo Lestrange és Franklin között. Ty eközben éppen elcseszi a gurkó dobását, amin Jericho akarva akaratalnul is elröhögi magát, amikor meglátja, hogy társa elkezd ezen szomorkodni.
- A labdára figyelj bakker! Majd lesz időd a nődre gondolni! - természetesen Leo nem tudja szó nélkül hagyni. Semmi baja nincs azzal, hogy Ty megházasodik, csak figyelne a kviddicsre. A következőkben Jericho felkészül a következő akciókra.

Anonymous

Vendég
Hétf. Jún. 21, 2021 12:19 am

Team Gryffindor
Imani Akingbade | terelő
Az egész eddigi meccs alatt, mint a víziló a vízben úgy figyelte Imani az eseményeket és a gurkók röppályáit, hogy majd egy remek ütéssel eltalálja az ellenfél egyik játékosát. Eddig még nem került rá sor, hogy a gepárd gyorsaságával megcélozza az egyik repülő kígyót és beszálljon az oroszlán és a kígyó küzdelmébe. A drámát távolról kémleli és várja a megfelelő alkalmat, hogy leüsse a seprűről az egyik fennhéjázó Lestranget vagy az a másik nagyszájú zöld taláros srácot, aki rárontani készült Florára.
Flora összeszedte magát, mert a közel-keleti városról nevezett srác támadási kísérlete nem sikerült. Nem pontosan látta Imani a védését, de biztos nagyon szép volt, mert őrjöng a griffendél ház.  Flora a kvaftot lepasszolja Oliviának majd  Rosenál a labda egy Reverse passzal James indul meg, aki gyönyörűen megcélozza a bal oldali karikát.  
−Ez az. - szorítja ökölbe a kezét és indul el az egyik labda felé, hogy felkészüljön a mesteri támadásra.

Madam Hooch

Mesélõ

164

Madam Hooch
Hétf. Jún. 21, 2021 9:39 am

2. kör eredménye

GriffendélMardekár
30 pont30 pont

Anonymous

Vendég
Hétf. Jún. 21, 2021 4:22 pm

Griffendél vs. Mardekár

x

Elsőkörben hagytam kicsit Maddent érvényesülni, de amikor láttam, hogy megpróbált bagózni, olyan lesújtó pillantással illettem őt, amely miatt McGalagony professzor büszke lett volna rám. Eleinte a háttérből figyeltem ezt a barmot, és bár jól szórakoztam a hülyeségein, kezdett átlépni egy határt.
Így amikor ismét vedelni kezdett, elragadtam tőle a mikrofont, és elhúzódtam tőle, mielőtt még megpróbálta volna visszaszerezni azt.
− Köszönjük Madden a csodálatos kommentárjaidat, de azt hiszem, eljött az idő, hogy elhallgass, mielőtt szájjal elfogod a cikeszt, az pedig szabálytalan, hiszen nem vagy egyik csapatnak sem a tagja – sandítottam rá, jelezve, hogy talán egy picit több dilibogyót kevert a reggeli töklevébe a kelleténél.
− Nos, lássuk mi történt eközben: Potter megcélozza a Mardekár karikáit, ééééés… TALÁLAT! –üvöltöttem túl a lelkes griffendéleseket, amikor a kvaff átrepült a gyűrűn.
− James Potter bravúrozik a mai napon, látszik, hogy a vérében van meg az is, hogy apámtól tanult ezt-azt – dőltem hátra a székemben, közben pedig, ha szükség volt rá, akkor megszabályoztam Madset, mert nem csak neki volt joga beszélni.
− Mindeközben a Mardekár megszerzi a kvaffot, némi passzolgatás után pedig Maya Parkinnak adódik lehetősége arra, hogy pontot szerezzen a csapatának, de… − Egy pillanatra elhallgattam, hiszen magam sem tudtam mi lesz ennek a dobásnak a kimenetele. Azonban úgy tűnik, hogy Florának sikerült összeszednie magát.
− Flora Travers egy gyönyörű megmozdulással hárítja a csavart labdát, és már passzolja is tovább az ő csapattársainak. Közben pedig ha jól látom, Longbottom Hugh Shelby karját célozta meg, azonban a srácot kemény fából faragták, és rohadt nagy mázlija volt, hogy sikerült kitérnie a gurkó elől, mert elég erősre sikeredett az a lövés. – Az emberek tomboltak a lelátókon, így ki kellett eresztenem a hangomat, hogy mindenki mást elnyomjak. Be kellett vallanom, egy kicsit hiányzott ez a közeg, és egyáltalán nem bántam meg, hogy elvállaltam a beugró kommentátor szerepét, még akkor sem, ha bizonyos időközönként alaposan bokán kellett rúgnom Judyt.
− Bocsánatot kérek mindenkitől, elvégre nem csak a levegőben zajlik csata Lestrange és Longbottom között, hanem Maddsen minden erejével azon van, hogy ismét fa… hülyeséget csináljon – szólaltam meg egy rövidke csend után, mert Judas úgy küzdött ezért a rohadt cigarettáért, míg más az utolsó tökös derelyéért a reggeliző asztalnál.
− Tehát, Leo Lestrange miután befejezte a szájkaratét Florát veszi célba, de mióta a lánynak nem kell hallgatnia, ahogy huszonhatezredjére is randira hívják, azóta Potter mellett tündököl ezen a mérkőzésen. És nem, nem olyan Stephenie Meyer-féle vámpírosan, az mind kamu – folytattam az események kommentálását, miközben azon voltam, hogy elvegyem Maddentől a cigarettát. Vélhetően úgy gondolta, ha már átadta a stafétát, akkor bagózhat is, de abból nem eszik.
− Közben az oroszlánok tudatosan, vagy tudattalanul, de karvalyfej-támadóalakzatot felvéve megindulnak a Mardekár gyűrűi felé. Merlinre! Annyira gyönyörű ezt látni, hogy majdnem bekönnyeztem! Azonban, ha besírtam volna ezen, akkor lemaradtam volna Olivia Leeland találatszerzéséről! Ez pedig azt jelenti, hogy az állás kiegyenlítődött! – harsogtam a mikrofonba a pillanat hevében, esküszöm, annyira belelendültem, hogy végül még Judast is megöleltem volna, ha nem félnék attól, hogy abban a pillanatban átugrálnának rám a bolhái.
− Szóval, a kvaff ismét a Mardekárnál, akik az eddiginél elszántabban támadnak vissza, ezúttal pedig Jericho kap egy lehetőséget arra, hogy ismét elhúzhassanak! Úristen! Flora, nem tudom mi a fene történt veled, de ha a meccs további részében is így játszol, akkor meghívlak egy vajsörre! – kiabáltam, és kezdtem arra gyanakodni, hogy valóban Madden terelte el a lány figyelmét. Nagyon büszke voltam rá, amiért így összekapta magát.
− Eközben Tyler Roquetaillade úgy dönt, hogy Florát veszi célpontba, de sajnos ezúttal még a gurkót sem sikerül eltalálnia. Ne aggódj Tyler! Az esküvőd csak a tiéd és a kedves párodé lesz, nem lehet mindegyik nap a te napod. – Itt már én is kénytelen voltam tölteni magamnak egy kevés vizet, de nem voltam hajlandó abból a pohárból inni, amelyhez Madden szája is hozzáért, így halásztam magamnak egy másikat, aztán ismét a magasba emeltem a tekintetemet.
− Habár nem sok szó esett még eddig róluk, de a két fogó folyamatosan próbálkozik elkapni a cikeszt, eddig kevés sikerrel. Azonban Regulus Black annyira cuki, hogy ha valaki kárt tesz benne, akkor a tanfelügyelőnő előtt én fogom darabokra törni a csontjaitokat! Mindeközben a labda visszakerül James Potter kezébe, aki ismét egy erős dobással megcélozza az ellenfél karikáit!

Tedd már el azt a kurva cigit, Madden!

Anonymous

Vendég
Hétf. Jún. 21, 2021 7:06 pm

Team Slytherin
Thales S. Lestrange | hajtó
Thales egy kicsit kellemetlenül érezte magát, nem csak azért, mert a helyzet eléggé kezdett siralmas lenni. Ettől függetlenül azonban Maya Parkin megpróbálkozott egy támadással, ami sajnos nem sikerült. De még nincs minden veszve ugyebár. Thales is megpróbálkozik a támadással, ami véleménye szerint elég gyengére sikerült, hiába, lehet ez a nap nem az ő szerencséje. Ám akárhogy is sikerül reméli, hogy ezzel a dobással célba ér és végre boldoggá teszi a bátyját. Jó lenne már, ha nem rinyálós képet vágna Tyler-rel együtt.

Anonymous

Vendég
Hétf. Jún. 21, 2021 7:41 pm

Team Gryffindor
Rose Granger - Weasley | hajtó
Nem tudja miért, de úgy érzi össze kell kapniuk magukat, mielőtt csúnyán leszerepelnek. Egyelőre még tartják magukat, de a Mardekár nem arról híres, hogy könnyen feladnák a csatát. Sajnos. Pedig most mindenki örülne neki, ha így tennének... a Griffendélesek biztos. Bízik a társaiban, de lehet elkéne nekik egy üveg Felix Felicis, vagy ilyesmi. Fejenként. Na jó, remélhetőleg nem ennyire vészes a helyzetük, csak ő látja túlságosan is borúsan a szituációt. Ami egyébként nem szokása, szóval nem érti, mi történhetett vele.
A Roquetaillade gurkójával való majdnem - találkozás után kicsit tétovázik, mielőtt újabb akcióba lép, de tekintve, hogy a csapat számít rá, így nem gondolkozik, csak egy pillanatig. Florának sajnos nem sikerül kivédeni a dobást, így a Mardekár újabb tíz ponttal gazdagodik. Viszont nem szólhat semmit, hiszen jelenleg épp vezetnek, így tehát még győzhetnek is. Ebből pedig Rose is ki akarja venni a részét. Megszerzi a kvaffot, és célba veszi a Mardekár baloldali karikáját. Remélhetőleg náluk is lukas kezű lesz az őrző, így lefaraghatnak egy kicsit a hátrányból.

Anonymous

Vendég
Hétf. Jún. 21, 2021 7:55 pm

Team Slytherin
Jericho Z. Lestrange | Hajtó
A helyzet egyre reménytelenebb, de legalább Thales Lestrange dobása sikeres volt. A következő próbálkozások felhergelik Jericho-t, nem tudja, hogy a többiek hogyan viselik de egy biztos, szúrós szemekkel pillant az őrző Shelby felé.
- Szedjétek már össze magatokat! - kiállt oda Jericho a csapattársainak, nem tudja mit tegyen, talán kérvényt kellene írnia mindegyiküknek, hogy ne Tyler esküvőjén járjon az eszük, hanem a kviddicsen? Aurelius lehet, hogy felakarja vonni magára Franklin figyelmét, de Jericho díjazta volna, hogyha eltalálja valahol szerencsétlent, na de mindegy. Nem is ez a lényeg, Jericho igyekszik valahogyan fellelkesíteni a többieket, de ha nem sikerül akkor sem adja fel. Nagyon beleélte magát ebbe a meccsbe, újfent abban reménykedik, hogy lesz esélye megtámadni Flora Travers karikáit. De addig visszarepül a Mardekár felségterületére.

Anonymous

Vendég
Hétf. Jún. 21, 2021 8:15 pm

Team Gryffindor
Olivia Leeland | hajtó
A lány kezdi érezni, hogy még keményebb meccsnek néznek elébe, mint ahogy azt sejteni lehetett. Nem csak azért, mert a pasija a másik csapatban láthatóan totál ki van akadva azon, hogy az előző gurkót még csak megcélozni sem tudta, hanem azért is, mert az állás elég szoros. Minden pontért foggal-körömmel küzdenek, tényleg mindent beleadnak most is, mint ahogy azt az edzésen is nagy erővel gyakorolták. Épp itt az ideje megmutatni az ellenfélnek, hogy van még a tarsalyukban egy s más, tavalyról pedig azt is tudhatják, hogy Potter és Leeland szinte tökélyre fejlesztette a Csorszkov-féle féle cselt. Granger-Weasley előbbi sikeres találata után újra a griffendélnél a kvaff, meg is indulnak a karikák felé, Leeland egészen felfelé repülve cselezi ki a mardekár játékosait, majd az utolsó pillanatban elejti a kvaffot, az épp alatta repülő Potter kezébe, aki így azonnal rá is tudja dobni a karikára, de elvéti. Olivia a fogát szívja, amiért ez a gyönyörű manőver ilyen csúfos kudarcot vallott, de nem esik kétségbe, a Lestrange fiúktól újra megszerzi a kvaffot és ezúttal egyedül indul a karikák irányába, hogy bepótolja, az elmaradt találatot. Mi tagadás, szereti hallani, ahogy a lelátón megőrülnek a griffendélesek.

Anonymous

Vendég
Hétf. Jún. 21, 2021 8:36 pm

Team Slytherin
Aurelius L. Lestrange | Terelő
Ha az én érzelmi és idegállapotomat mérni lehetne, akkor biztosan már egy szeizmográf is kevés lenne a készülő vulkánkitöréshez. Ezt nem lehet ép idegekkel bírni, hogy először Tyler nem találja el a gurkót, majd sorra kapjuk a gólokat. Olyannyira, hogy Shelby hiába kapcsol és vetődik időben a kvaff felé, azt Rose olyan lendülettel küldi meg, hogy a kezéről is bepattan a karikába. A francba már!
De hogy ez mind nem lenne elég és kövessem is figyelemmel, lehet későn veszem észre a felém érkező gurkót, amit hiába akarok megküldeni egyenesen Longbottom felé, csak tompán puffan az ütőn és teljesen más pályaívet vesz fel, mint amit én szeretnék. Most, a káosz kellős közepén kellene lehiggadnom és nem felvennem azt, hogy a kommentátorok vagy rohadtul elfogultak vagy csak a bénázásunkat tudják harsogni, nem, a mindent is ki kellene zárnunk és villámgyorsan összeszedni magunkat, mert így nem csak a meccset veszítjük el, de totális megsemmisítés után a csapatszellem is szertefoszlik. Sürgősen elő kell rukkolnunk valami erős és hathatós támadással. Nem lenne rossz, ha Jericho támadása célba is érne és visszahozná a csapat lelkesedését és hitét.

Anonymous

Vendég
Hétf. Jún. 21, 2021 8:57 pm

Team Gryffindor
James S. Potter | hajtó
Szegény Flora nem védi ki Jericho Lestrange dobását így a Griffendél szerencsétlenségére 10 pontot szerez a Mardekár. De James természetesen abban reménykedik, hogy sikerül valahogyan kicseleznie az amúgy is gyanús körülmények között bekerülő Shelby-t a Mardekáros kviddicscsapatba. Ebben is biztos Bagman keze van, különben az őrzőjük a tapasztalatainak megfelelően érne is valamit. De a Griffendél szerencséjére talán ismét keveset is ér és a cselezéseknek köszönhetően - hol Rose-nál, hol pedig Olivia-nál a labda, annyak függvényében, hogy ki a szabadabbik - végül újra James-hez kerül a labda, aki gondolkodás nélkül küldi a labdát a jobb oldali karikához.

Madam Hooch

Mesélõ

164

Madam Hooch
Hétf. Jún. 21, 2021 8:58 pm

3. kör eredménye

GriffendélMardekár
60 pont50 pont

Anonymous

Vendég
Kedd Jún. 22, 2021 12:38 am

Griffendél vs. Mardekár

x

- Téged is jó látni itt Tatiana, bár megjegyezném, hogy úgy hiányzott a kioktatásod, mint a diákoknak Madam Cvikker jelenléte. – tudom, hogy az oroszok nem értik igazán a viccet, de azért hozzáfűzöm: - Tessék nevetni, ez a poén helye. Egyébként pedig öröm hallani egy igazi szakkommentátort, de ha abbahagytad a Blackre való nyáladzást, figyelhetnél arra is, ami történik ugyanis a Mardekár indítana egy sikertelen támadást, de… Ejj, ez a kígyó a saját farkába harapott! – hatásszünet. – Hát itt védelem van, Merlin teremtsen gigantikus sütőtököket Hagrid kertjébe! Gyors ütésváltás következtében GÓLT SZEREZ A GRIFFENDÉL! Kiváló támadás az oroszlántól, halljátok srácok és lányok, ahogyan felüvölt? Mint a szafarin, amikor a vadász beletenyerel egy hatalmas nagy sz… akarom mondani bajba, és így bent volt a karikában a kvaff! Ám bajban vannak a pirosak, hiszen a Mardekár egy kiváló akcióval visszaadja a kölcsönt. Nem hiszem, hogy végzünk itt Tatiana holnap reggelig. Remélem hoztál hálózsákot is, mert ha az őrzőkön múlik, akkor bizony sok látványos védést láthatunk ma! ÚJABB GRIFFENDÉL GÓL, ezúttal Granger-Weasley keze büntetett! Miközben pedig Lestrange egy akkora luftot üt a gurkóra, hogy a keze majdnem beleáll az én fejembe! Persze nem garantálom, hogy ez a meccs után nem fog megtörténni, de akkor itt bizony csak szakértést fogtok hallgatni, nem pedig igazán szórakoztató kommentárt. – szusszanok egyet – Odanézzetek, hát mi történik itt? Játékot látunk kérem, játékot! Ez a meccs nagyon emlékeztet engem a tavalyi Hugrabug – Mardekárra, ahol Tuttle valami isteni taktikát dolgozott ki, gyors egymás utáni kontrákkal, lehengerlő mezőnyfölénnyel és a terelők váltóütéseivel. Persze az is kell, hogy a játékosok jól tudják alkalmazni a figurákat. Fogalmam sincs mennyi az állás, de ahogy az eredményjelzőre nézek, bizony segít nekem. 60-50 A GRIFFENDÉL JAVÁRA! Ez igen, az oroszlánok vadászatra indultak és nem úgy néz ki, hogy visszafordulnának. A Mardekár is szerzett gólt, igen, de megmondom őszintén elvesztem a Griffendél csodálatos taktikájában, mert hosszú idő óta nem láttam ilyen jónak a saját házam csapatát és… még mielőtt valaki elvenné a hangomat, hogy nem tudok pártatlanul kommentálni, itt jegyezném meg, hogy a Mardekár terelői kiváló munkát végeznek ma. Csak éppen annyira sikerül hatástalanítani az ő munkájukat a folyamatos gólokkal a Griffendélnek, hogy úgy tűnik, hogy eltörpülhet, pedig ez egyáltalán nem így van. Hugh Shelby viszont felkötheti a talárt, ugyanis kezd olyan minősíthetetlen teljesítményt nyújtani, mint én bájitaltanból. Mind tudjuk, hogyan jártam. EKÖZBEN MEG, NEM HISZITEK EL KEDVES FIÚK-LÁNYOK, ÉGSZAKADÁS, FÖLDINDULÁS! A két fogó elindul a cikesz után, láttam is valahol itt csillanni. Bár az lehet, hogy csak Flora Travers ragyogó védéseinek szelleme volt ezen a kicsit hűs középőszi délutánon! –
Megjegyzés, szószám, bármi

[/i]

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 3 oldal
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: