Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

There's a flame in the darkness - Margo & Persephone

Anonymous

There's a flame in the darkness - Margo & Persephone Empty
Vendég
Szomb. Ápr. 10, 2021 7:11 am

Margo & Seph
A Hugrabug klubhelyiségére mélységes csend borul. A tűz már csak halványan pislákol, jelezve, hogy későre jár, és szinte senki nincs már jelen, a legtöbben az igazak álmát alusszák, de van, akik ilyenkor kezdenek csak igazán aktívak lenni. Én is ebbe a kategóriába tartozom. Az éjszaka sötétje mindig is segített abban, hogy a lehető legdiszkrétebben mozogjon az ember, és ez a mai beavatásnál sincs másképp, ami ezúttal kifejezetten különleges, hiszen Margoról van szó. Nem érezném feltétlenül szükségesnek azt, hogy nála is ugyanúgy végig menjünk ugyanazon a lépcsőfokokon, mint a többiek esetében, de már ismerem annyira, hogy tudjam, ha nem tennénk, akkor nem érezné magát jogosan tagnak, ezért kivételesen fejet hajtottam az akarata előtt és neki is szerveztem egy beavatási feladatot. Ezúttal egy igazán különleges feladatról van szó. Mozdulatlanul várom az egyik sötét sarokban, hogy megjelenjen a lány, kihasználva hogy sikerült szereznem egy láthatatlanná tévő köpenyt, amivel el tudom kerülni a nem kívánt pillantásokat. Az egyik tagunk segített bejutni észrevétlenül a klubhelyiségbe, és most már nincs más dolgom, mint türelmesne várni. A beavatásba lényegében nem fogok beleszólni: szokásomhoz híven a háttérből fogom figyelni Margo minden mozdulatát és csak annyi lesz az egészben a szerepem, hogy nyomokat hagyjak neki, amint tovább haladt az egyes szakaszokon. Tudom, hogy neki nem lesz szüksége semmilyen segítségre: de azt is örömmel a rendelkezésére bocsátom, ha így alakulna, viszont bízok a képességeiben annyira, hogy tudjam, az én dolgom a mai éjszaka tényleg csak puszta megfigyelés lesz, hogy aztán a végén büszkén köszönthessem őt is a köreinkben.

Elégedett mosoly kúszik az arcomra, amikor látom megjelenni. Az első üzenetet a délután folyamán kapta, teljesen váratlanul, habár valószínűleg számított rá, de azt nem tudta, hogy mikor fognak elkezdődni a feladatai. A könyvtárban olvasott egy könyvet, amikor hirtelen az olvasott sorok között egy titkos üzenet is megjelent, ami instruálta arról, hogy ma éjszaka, pontban hajnali egy órakor jelenjen meg a klubhelyiségben. Ennyi és nem több, hogy még véletlenül se maradjon elég nyom esetleg ahhoz, hogy később lebuktassanak minket. Most pedig itt áll, valószínűleg várva a feladatai további részét, és mivel nem szeretem senkinek sem az idejét pazarolni, a köpeny jótékony takarása alatt az alig pislákoló tűz felé intek a pálcámmal, elsuttogva a nem olyan régen elsajátított ügyes kis varázsigét. Ennek hatására a tűzből jelenik meg az újabb üzenet, jól olvashatóan táncolva Margo szemei előtt: A feladatod a Tiltott Rengetegben vár. Ne vegyen senki észre. Ha észrevesznek, elbukod a lehetőségedet. Az üzenet tiszta utasítást ad neki arra, hogy merre vegye az irányt, de ennél konkrétabbat nem árul el és ennek is megvan az oka. A Tiltott Rengeteg veszélyes hely, de mivel követni fogom az egész feladatsora közben, tudom, hogy ha bármi is rosszul sülne el, én még mindig ott leszek, utolsó mentsvárként, arról nem is beszélve, hogy Lenniet is megbíztam azzal, hogy menjen biztosra, hogy a helyszín, amit kiválasztottam a feladatához, biztosítva legyen. Most már csak arra kell várnom, hogy meginduljon, hogy aztán az árnyékok sötétjében követhessem az útját, hogy végre részese lehessen a Társaságunknak.

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: