Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

first time - N&J

Anonymous

first time - N&J Empty
Vendég
Hétf. Márc. 22, 2021 8:40 pm

Nate

- Túléltük - megkönnyebbül sóhajjal csukom be magunk mögött a hálószobám ajtaját. Nekidőlök, és elmosolyodom. Tekintetemmel az övét keresem, próbálom pusztán ebből leszűrni, vajon mennyire érezte magát rosszul a szüleim társaságában. Apa nem egyszerű eset, kikérdezte szegény teljes élettörténetét, és terveit a jövővel kapcsolatban, beleépítve persze azt is, hogy hány gyerekünk lesz. Ennél a pontnál mondtam, hogy mi inkább most akkor elvonulnánk beszélgetni, elég volt belőlük egy egész este vacsorával és társalgással együtt.
Összességében szerintem nem ment rosszul, nem mondhatja, hogy rossz fiút hoztam haza, és azt láttam a szemében, hogy mintha még szimpatizált is volna Nathaniellel. Jelen pillanatban annak örülök, hogy nem sült el rosszul az este, és úgy zárhatom magunkra az ajtót, hogy tudom, nem akar azonnal összecsomagolni és elhúzni, hogy többet se a családomat, se engem ne kelljen látnia.
- Mondtam már, milyen szuper vagy? - kérdezem tőle mosolyogva, miközben teszek egy lépést felé. - Erkély. Te, meg én, éééééés ez - jobbomban egészen eddig egy üveg pezsgőt tartottam, amit most szándékaim szerint ki is bontok. Vagyis...jobb, ha átadom Nate-nek, és ő nyitja ki.
Szabad kezemmel beletúrok a hajába, aztán addig nyújtózkodom, míg el nem érem ajkait egy csók erejéig. Két hónap úgy repült el, mintha két hét lett volna, és én azt érzem, hogy minden egyes nappal jobban és jobban beleesek ebbe az emberbe.
Az első nagy lépés az volt, hogy bemutattam a testvéremnek, most pedig már a szüleim is ismerik. Ha szerencsém van, apu nem fogja halálosan megfenyegetni holnap, de ha nincs...hát legalább az utolsó együtt töltött estét szeretném kihasználni mellette.
Ezért is lépek ki pár pillanattal később a szobámból nyíló ajtón, hogy elém táruljon a csillagos ég, és az alatta elterülő erdő csodálatos látványa.
Vissza az elejére Go down
Anonymous

first time - N&J Empty
Vendég
Hétf. Márc. 22, 2021 11:22 pm

Jagger & Nate

"...stop time right here in the moonlight..."
Őszintén, alig vártam a vacsora közben, hogy végre kettesben lehessünk Jaggerrel. Nem mintha rosszul telt volna, de alapjáraton ideges voltam a szüleivel való találkozás miatt, amit csak tetézett, hogy az apja kellően megizzasztott, nekem pedig muszáj volt egész este a legjobb formámat hozni, mert... Mert jó benyomást akartam tenni. Mikor a testvéreinknek mutattuk be egymást is egy mérföldkő volt, rögtön a kapcsolatunk kezdetén, de az legalább csak egy egyszerű iszogatás volt a Három Seprűben. Így két hónap elteltével viszont, valójában egész időszerű volt, hogy a szüleivel is találkozzak,viszont vallatásra valahogy nem számítottam. Mondjuk lehet csak azért, mert soha egy lány sem mutatott még be a szüleinek... Szóval nem tudom elmondani, mennyire hálás voltam, amikor végre feltessékelt a szobájába, ahogy egyre kínosabb kérdéseket kaptam a jövőmre, a jövőnkre vonatkozóan. Mikor beléptünk az ajtón, és becsukta mögöttünk első dolgom az volt, hogy szembe fordultam vele, mély levegőt vettem, majd elnevettem magam.
- Igen, túl... Bár nem sokon múlt, a következő kérdések szerintem már az unokáinkra vonatkoztak volna. - Hirtelen ahogy kettesben maradtunk, varázsütésre sokkal nyugodtabb lettem, és nem akartam levenni róla a szememet. Csak mosolyogva néztem rá, és picit félrebilentettem a fejem, ahogy tett felém egy lépést.  
- Ugyan mért lennék szuper? Mert igyekeztem nem beégetni magam apudék előtt? - szűkítettem össze a szemeim gondolkozva, de csak azért, mert nem akartam már most rögtön elmondani neki, hogy szerinem ő milliószor szuperebb minden tekintetben mint én.
Ahogy felém nyújtja a pezsgős üveget, úgy vettem át tőle, hogy kezeink összeértek, miközben megsimítottam az arcát, és egy cseppet sem vonakodtam, hogy ajkaihoz hajoljak és gyengéden viszonozzam a csókját. Bármikor el tudnék benne veszni, és örökké tudnám csókolni, ha nem érne véget mindig a pillanat. Az elmúlt két hónap olyan, mintha egy pillanat lett volna, és egyben, mintha ezer év, mikor vele voltam, számomra megszűnt az idő létezni, és ezt cseppet sem bántam. Szemem sarkából figyeltem ahogy kilép az erkélyre, mialatt én a pezsgőt bontottam. Miután a dugó halk pukanással a kezemben maradt, egy pillanatig csak néztem őt hátulról, majd mögé léptem, átöleltem a derekát, az üveget elé tartva, mélyen magamba szívtam az illatát, majd a fülébe suttogtam.
- Elárulod, mire is fogunk koccintani?
Bár az erkélyéről csodás kilátás tárult az éjszakai égboltra, én mégis inkább lehunytam a szemem, csak egy perc erejéig, és azt kívántam, bár ne kellene soha elengednem ebből az ölelésből.

Anonymous

first time - N&J Empty
Vendég
Kedd Márc. 23, 2021 10:07 pm

Nate

Az emberek általában a hátuk közepére sem kívánják azt a napot, amin bemutatásra kerülnek a másik családjának, de főleg a szülőknek. Viszont ennek is eljön az ideje, azt hiszem ebben mérhető egy kapcsolat komolysága, és a szándékaink. Ennyi idő után pedig már be kellett mutatnom a fiút, aki miatt néha teljesen ok nélkül, a semmibe mosolygok.
- Ha nem az ükunokáink iskolai házára - kontrázok rá, és elnevetem magam. Örülök, hogy ahhoz képest jól ment, Nate pedig nem érzi úgy, hogy egy teljes estés kínzás alá vetettem. Abban azonban megegyezhetünk, hogy mindketten örülünk, amiért végre kettesben lehetünk, és senki nem zaklat minket a kérdéseivel.
Megrázom a fejem. Nem gondolnám, hogy bármivel képes lett volna beégetni magát, habár apu elég nagy elvárásokat támaszt azokkal szemben, akik valamelyik gyereküket szeretnék megkörnyékezni.
- Csak. Mert szuper vagy, és kész. És az enyém - ezt most már könnyedén mondom ki, mert ez az igazság. Ő az enyém, én az övé. Nem szoktam hangsúlyozni, felesleges, de ilyen esetekben jól esik. Ahogy az is, ahogy megcsókol, és megsimítja a kezem, valamint az arcom. Boldogabb nem is lehetnék jelen pillanatban.
Előre megyek, az erkélyen megtámaszkodok a párkányon, ott várom, hogy kinyissa az üveget. Én útközben az asztalról elemelek két poharat, igaz, nem pezsgősek, de megteszik arra a célra, hogy koccintsunk velük.
Megborzongok egy perc után, de sokat segít, hogy hamarosan megérkezik és átölel. Mosolyogva hunyom le a szemem és simulok karjaiba.
- Mire, mire...hogy bemutattalak és apám nem nyelt le egyben - mosolyogva fordulok meg, hogy szemben legyek vele. A poharakat elé tartom, hogy öntsön a pezsgőből és koccinthassunk. - Meg akár ránk is, az olyan romantikus - nem hittem volna, hogy egyszer említeni fogom a romantikus szót olyan kontextusban, amiben rólam is szó esik. És mégis, azt hiszem, fülig belezúgtam ebbe a bolondba.
Ha átveszi az egyik poharat, én a felszabaduló karommal átölelem. Ezen a ponton már sokkalta erősebben kell "fűtenem" bentről a testem, hogy ne fagyjak oda a korláthoz.
- Szeretnél aludni? Vagy nézzük a csillagokat? - kérdezem oldalra billentett fejjel.
Anonymous

first time - N&J Empty
Vendég
Csüt. Márc. 25, 2021 10:32 pm

Jagger & Nate

Pár éve, mikor beléptem abba a korba, mikor az ember fia randizgatni kezd, el nem tudtam képzelni, mért lesz az jó nekem, ha kapcsolatom lesz. Egyszerűen nem érdekelt, nomeg egy lány sem volt, akivel annyira meg tudtam volna találni a közös hangot. Aztán egyszercsak belépett az életembe Jagger, amitől fogva minden megváltozott. Nem tudtam mitől, nem tudtam, mi ez az érzés, ami bennem van irányába, egyszerűen csak azt éreztem már két hónapja, hogy mérhetetlenül boldog vagyok mellette, és egyre többet, és többet akarok belőle. Így hát, mikor úgymond kisajátított, és közölte, hogy az övé vagyok, semmi ellenérzésem nem volt ezzel kapcsolatban, sőt. Nem is akartam másé lenni, és azt akartam, hogy ő meg az enyém maradjon mindig. Elmosolyodtam, és mielőtt még megcsókoltam volna, suttogva válaszoltam.
- Nem is tudod, mennyire a tiéd... - Sosem gondoltam volna, hogy valaha belecsöppenek egy romantikus regény főszerepébe, erre tessék. De nem tehettem róla, hogy nehezen szakadtam el tőle, hiszen egyszerűen magával ragadott, és minden pillanattal egyre inkább elcsavarta a fejem. Még a pezsgő kibontása sem terelhette el annyira róla a figyelmem, hogy ne kövessem tekintetemmel, amíg elveszi a poharakat, és kilép az erkényre.
Mikor aztán a már bontott pezsgővel mögé léptem, és átöleltem, boldogság járta át minden porcikám, ahogy belesimult az ölelésembe, és tényleg minden ilyen helyzetben azt kívánom, bár sosem kellene véget érjen. Ezeket a pillanatokat csak kimerevíteném, és benne maradnék, amíg világ a világ, legyen szó akár az öleléséről, a csókjáról, vagy arról, ahogy kezeink összesimulnak. Van ennél jobb érzés a földön? Jelenleg nem hiszem, de ha mégis volna, azt is vele akarom.
Felém fordult, de még nem engedtem el rögtön az ölelésből, csak szavai nyomán kicsit felvontam a szemöldökömet. - Miért, félő volt, hogy lenyel? Én nem féltem tőle... - maximum iszonyatosan zavarban voltam, de szerintem ez totálisan elnézhető. Ahogy elém tartotta a poharakat, kényetelen voltam végül picit elhúzódni tőle, hogy önteni tudjak mindkettőbe pezsgőt, majd belétem a szobába, csak hogy letegyem az üveget. Egy lépés volt csupán, meg mégegy vissza, kevesebb mint egy szempillantás, mégis nehezemre esett. Átvettem tőle az egyik poharat, mélyen belenéztem a szemébe, és összekoccintottam poharaink száját.
- Akkor hát igyunk ránk. Minden egyes együtt töltött percünkre - hangzott el a tósztom, majd belekortyoltam a pezsgőbe, ahogy azt koccintás után illik, és közben szorosan magamhoz öleltem szabad karommal. Éreztem bőrének lassan fokozódó melegét, és szemöldökömet ráncolva néztem fel a csillagokra kérdése nyomán.
- Mondanám, hogy inkább a csillaglesést választom, de... előtte kezdeni kell valamit a hőmérséklettel, mert mindjárt megfagysz. Ha ki nem gyulladsz előbb, de egyik opció sem tetszik... - válaszoltam, majd lágy csókot leheltem a homlokára, és újra elhúzódtam tőle, hogy elővegyem a pálcám, és pár suhintással meleget varázsoljak az erkély területére. Tüzet nem akartam gyújtani, hisz annak a fénye csak elnyomná a csillagokét, és egyébként is reméltem, hogy a hősugárzó bűbájom melege kevésbé szökik ki az erkélyről. Nem úgy mintha holmi tűzcsóvát kéne körbeüljünk, ami meg félő, hogy az egész házat felgyújtaná. Ahogy ezzel végeztem, a pálcámat egyszerűen csak bedobtam a szobába, az ágyat megcélozva, gondolván hogy már úgysem lesz rá szükségem, és újra Jaggerre néztem. - Szóval... Nézünk csillagokat? Jobb a levegő kicsit? - kérdeztem ártatlan mosollyal az arcomon.

Anonymous

first time - N&J Empty
Vendég
Kedd Márc. 30, 2021 12:02 am

Nate

Néhány hónappal ezelőtt gondolkodás nélkül azt mondtam volna, hogy ilyen szerelem csak a mesékben létezik, hülyeség az egész, és nekem nincs szükségem egy férfira, aki csak hátráltat. Na, hát akkor még nem ismertem őt, aki ahogy átölel, a karjaiban biztonságban érzem magam. Mintha a felhők között repkednék, a gyomromban állandóan minicikeszek repdesnek, egy pillantása elég hozzá, hogy olyan érzéseket váltson ki belőlem, amiket el sem tudtam képzelni.
Szerencsére az első vitánk óta nem éreztem bizonytalanságot, sőt, inkább a bizalmam épül felé napról napra egyre szilárdabbá. Ez pedig így jó, jobbat nem is tudnék elképzelni, és az igazság az, hogy nem is akarok. Amíg Nate itt van nekem, nem kell más.
- Nála nem lehet tudni - vonok vállat. Nem igazán szeretnék az apámról beszélgetni ebben a helyzetben, elég mára annyi, hogy ők láthatóan elégedettek a választottammal, a választott pedig nem menekült el, ami még jobb jel. Így egyre nagyobb rá az esély, hogy gond nélkül megtarthatom.
A mosoly talán már az arcomra fagyott, de nem tehetek róla. Boldog vagyok mellette, és ezt nem akarom leplezni. Még egy szusszanással is jelzem, hogy nem vagyok elragadtatva tőle, hogy akár csak egy néhány másodpercre is, de megszakad az ölelés.
Szívesen kívánnám a mostani helyzetben, hogy az érzéseim melegítsenek is, jó nagy butaság lenne. Abban viszont igaza van, hogy ha a csillagok alatt szeretnénk folytatni a beszélgetést, ez ebben a formában nem lesz szerencsés.
- Iiigen, van némi hátránya is annak, ha a tűz benned él, nem jó játszani a kialtatásával - nem szívesen beszélek a elemi mágiáról, aminek néha több a hátránya, mint az előnye, mert úgysem tudnám leírni, milyen ez, azt viszont tudnia kell, hogy velem a trópusi szigetekre, és nem a havas hegyekbe kell utaztatni. Sokkal több energiát vesz el melegen tartani magam, mint egy tízórás kviddicsmeccs.
Különösen jó érzés, amikor a homlokomat puszilja meg, mindig elmosolyodom miatta. Kíváncsian figyelem, mivel rukkol elő megoldásként, közben pedig a pezsgőmet kortyolgatom. Ritkán iszom alkoholt, így elég egy-két pohár, és már képes vagyok táncolni tőle.
- Hűha, lenyűgözöl - elismerően biccentek. Máris kellemesebb a levegő így, de hiányzik valami... A varázslástól megkímélve magam belépek a szobámba, és felnyalábolom az ágyam tartalmát. Az összes takaró és párna így az erkély sarkába kerül.
- Talán így kényelmesebb lesz - ahogy Nate, úgy most én is az ártatlan pillantásomat veszem elő.
Anonymous

first time - N&J Empty
Vendég
Szer. Márc. 31, 2021 11:56 pm

Jagger & Nate

Nem is lehetne elképzelni jobb időtöltést annál, hogy Jagger társaságában nézegessem ezen a fantasztikus estén a csillagokat. Igazából, több oka is volt annak, hogy az általa felajánlott két opció közül inkább ezt választottam. Egyrészt, mert jelenleg a valóság sokkal szebb, mint amit álmodni tudnék, és minden pillanatot ki akartam egyébént használni, amit vele tölthetek. Másrészt, mert... nos baromira izgultam, tekintve, hogy eddig ha együtt is töltöttük az éjszaka nagyrészét, az nem valamelyikünk szobájában volt, hanem nyilvános helyen, és fogalmam sem volt, mennyire lesz furcsa érzés mellette aludni el. Mármint, nyilván az minden vágyam, hogy mellette ébredjek reggel, csak azért mégis, egy kissé zavarban voltam. Szóval jelenleg kényelmesebb volt az az elképzelés, hogy kifekszünk az erkélyre, és bámuljuk egy ideig az éjszakai égboltot, miközben beszélgetünk. Így nem kellett azon merengeni, hogy vajon képes leszek-e elaludni mellette, hisz ébren lenni, és vele tölteni az időt a világ legegyszerűbb dolga. De ez persze nem azt jelenti, hogy úgy kell a szabad ég alatt tölteni az estét, hogy közben csontig átfagyjunk, mert bár napközben már jó idő van, estére azért még kellően lehűlik a levegő. Én is éreztem, bár számomra még nem volt zavaró,viszont ahogy átöleltem éreztem, hogy a bőre percről percre melegebb lett, ami mondjuk több mindent is jelenthetne, de valahonnan mégis éreztem, hogy fázik.  Ezt a helyzetet pedig nagyon gyorsan orvosolni kellett, így kivételesen én voltam az, aki felforrósította körülöttönk a levegőt.
- Eszemben sincs kioltani a benned élő tüzet... - vontam meg a vállam, de azt csak magamban tettem hozzá, hogy már csak azért sem, mert az alapnál is vonzóbbá tette. Meg persze mert egyátalán nem akartam, hogy bármi baj érje. Már éppen léptem volna oda hozzá, hogy újra magamhoz öleljem, mikor ő kezdett akcióba, és kihozott az ágyról mindent, bár a pálcám bent maradt, és az erkélyen elhelyezett matracra dobta a takarókat, és párnákat. Nem szóltam egy szót sem, csak elmosolyodtam, megfogtam a kezét, és ahogy leültem a matracra, húztam őt is magammal, hogy ha már ilyen jól felkészítette a terepet a csillaglesésre, akkor heveredjünk el. Hátamat megtámasztottam egy párnával, és ha ő is elhelyezkedett, magamhoz öleltem, és felnéztem a csillagokra.
Picit elgondolkodtam egy pillanatra, talán a szemöldökömet is összeráncoltam.
- Jagger... - mondtam ki a nevét, valójában egy kicsit indokolatlanul komoly hangon, és szinte suttogva. Egyszerűen eljutottam arra a pontra, hogy már kár lett volna mindent tagadnom, meg körmondatokban kifejtem az érzéseimet. Tartottam egy pillanatnyi szünetet,amíg a gondolataim csatáztak egymással, mélyet sóhajtottam, majd olyan halkan suttogva szólaltam meg újra, hogy abban sem voltam biztos hogy hallja. Egyetlen szót mondtam ki, amit előtte a családomon kívül senki más nem hallott még tőlem. Nem, a barátaim sem.
- Szeretlek...

Anonymous

first time - N&J Empty
Vendég
Szer. Ápr. 07, 2021 5:25 am

Nate

Általában Jerichoval fekszünk itt amikor hazalátogatunk, és egy hosszas tesós beszélgetésre van szükségünk. Amíg nem jött Nathaniel, nem tudtam, milyen ez neki Josie-val, de azt hiszem, így már megértem, miért inkább vele lóg, és nem velem. Az elképzelés is más, hogy egy olyan fiúval dőlök le csillagokat lesni, aki miatt hevesebben ver a szívem.
Egy pillanatig sem ellenkezek, mikor magával húz a puha párnák közé. Párna helyett hozzá bújok, ez pedig őszinte meglepetésemre olyan egyszerűen és természetesen megy, mintha épp csak a versenyseprűmre pattannék fel. Jelenleg el sem tudnék képzelni ennél jobb estét.
Követem a tekintetét, kiszúrom a legfényeseb csillagot, és mikor a nevemen szólít, hümmögve, lustán emelem rá a tekintetem. Ebben a percben még nem fordul meg semmi a fejemben, ami miatt így kéne megszólítania ahelyett, hogy megkeresnénk a csillagképeket az égen. Aztán néhány másodperc elteltével kíváncsibban vonom fel a szemöldököm.
Szeretlek.
Visszhangzik a fejemben a szócska egy ideig. Fogalmam sincs, meddig, mert ebben a pillanatban el is vesztem a tér- és időérzékem. Error, kékhalál, négyszáznégyes hibaüzenet. Teljes fagyás.
- Köszi - nyögöm ki a választ az újraindítást követően. Azt hiszem, egy pillanatra elveszítem az uralmat az elemem felett, mert akkor kapom el a kezem az övéről, amikor szemem sarkából meglátom az aprócska lángot, ami a tenyerem alól akarna kitörni. Elkapom róla, mielőtt baja esne, és felülök, arcomon láthatóvá válik a kisebb idegösszeroppanás és pánik jele.
- Merlinre! Ne haragudj, nem akartalak bántani - kezeimbe veszem az övét, és megnézem, megsérült-e a bőre. Remélem, még időben kapcsoltam, nem lenne túl jó az ispotályba, vagy a szüleimhez rohangálni azzal, hogy égési sérüléseket okoztam a fiúmnak, aki épp szerelmet vallott.
Nagyot sóhajtok, s miközben átgondolom az elmúlt két percet, nyomok egy óvatos puszit kézfejére, hátha ettől majd meggyógyul. Tekintetemet lassan ráemelem, és elmosolyodom.
- Én is szeretlek - mondom ki nagy nehezen a választ, amivel meg is könnyebbülök. Ebben a pillanatban már nem óvatoskodok, odahajolok hozzá és hosszan megcsókolom, hogy a válaszomat komolyan is vegye. Ez a helyzet, Jagger Lestrange szerelmes, és boldogabb nem is lehetne.
Anonymous

first time - N&J Empty
Vendég
Csüt. Ápr. 08, 2021 11:52 pm

Jagger & Nate

Nem tudom, miért, de ahogy a karjaimba simult miután elhelyezkedtünk, valahogy teljesen más érzés volt, mint mikor csak úgy magamhoz öleltem. Elmondhatatlanul természetesnek éreztem ahogy hozzám bújt, ahogy kezünk egymásén pihent. Úgy éreztem, minden megnyugszik körülöttem, és ahogy néztem az eget, a csillagok kezdtek összemosódni, mintha nem is milliónyi fényév távolában izzó tüzes gázgömbök volnának, csak holmi pöttyök az égen, jelentéktelen semmiségek. Az egyetlen ami számított ebben a pillanatban az ő volt, a lány, aki hozzám bújt, akinek éreztem az illatát, akinek a közelségétől úgy zakatolt a szivem, mint egy gyorsvonat, és aki két hónap után is képes volt elérni egyetlen érintésével, vagy pillantásával, hogy tündérmanók röpködjenek a gyomromban. A lány, akibe teljes mértékben, megkérdőjelezhetetlenül, és visszavonhatatlanul beleszerettem.
Fogalmam sem volt, mivel jár az, ha ezt kimondom, bár sejthettem volna hogy nem lesz egyszerű menet, hogy mennyire nehezen bukott ki belőlem is. Mármint igazából olyan volt az egész, mint egy vulkánkitörés. Éreztem, hogy ott dübörög bennem de valahogy mindig volt valami ami meggátolt, aztán most, hogy kitört belőlem, mintha komplett hegységek robbantok volna le a mellkasomról. Egy pillanatra éreztem a felszabadulás édes teljességét, majd a következőben a totális zavart. Be kell valljam valahogy nem így képzeltem el az egész szitut. Mármint a filmekben ez úgy zajlik, hogy főhőseink egy nagyon romantikus helyzetben vannak éppen - pipa -, a srác kimondja ezt a nagy szót - pipa -, mire a lány érzékien hozzásimul, megcsókolja, és valami olyasmit suttog, hogy "én is téged"...
~ Köszi ~ úgy üvöltött ez a szó bennem, mintha ezer tükör verné vissza újra és újra, és pillanatokon keresztül csak megilletődve pislogtam Jaggerre. Mármint oké, nem azért mondtam ki, hogy szeretem, hogy azonnal vissza is mondja, nyilván minden ember máskor áll készen erre, de hogy így azért... Köszi? Tényleg? Mármint...
Azzal igyekeztem nyugtatni magamat, hogy az ő szemében is felfedezni véltem a totális zavart, de nem volt időm sokáig agonizálni ezen, mert a következő percben felszisszenve kaptam el a kezem az övétől. Vagyis hogy egyszerre kaptuk el, és azzal a lendülettel úgy rebbentünk szét, mint valami megzavart gerlepár. Lepillantottam a kezemre, mely ugyan kicsit piroslott, mintha csak vízzel forráztam volna le, de azt leszámítva semmi egyéb baja nem volt. Nem is a fájdalom, inkább az ijedség volt a nagyobb, ami el is múlt, ahogy jött, szóval hagytam, hogy ő is megszemlélje, és közben az arcát fürkésztem, és... Elvigyorodtam. Másik kezemmel megigazítottam egy - valósznűleg a nagy ijedelem miatt eltévedt - rakoncátlan tincsét, míg ő gyógypuszival látta el rettentően súlyos sérülésemet, és továbbra is vigyorogva szólaltam meg.
- Nem hittem hogy ennyire zavarba lehet téged hozni. - Egyszerű megállapítás volt, semmi több, mert nem láttam még egyszer sem ennyire zavartnak. Mintha bepánikolt volna. Be kell valljam, nem számítottam rá, hogy mihelyst szerelmet vallok neki, fel akar majd gyújtani, és bármennyire is volt kínos a szituáció, legszivesebben elnevettem volna magam. De aztán rám nézett, tekintete mintha kitisztult volna, és elmosolyodott. Nekem pedig akkorát dobbantam a szivem hogy azt hittem menten megáll, ahogy kimondta a valódi válaszát.
Mikor hozzám hajolt, hogy megcsókoljon, eldöntöttem, hogy most nem fogom egy perc múlva el is engedni, ha egész éjjel nem is láthatok egyetlen csillagot sem mert őt csókolom, az sem érdekel, hisz a legfényesebb csillag számomra éppen ő. Derekára csúsztattam mindkét kezemet, és gyengéden, de határozottan húztam magamhoz, hogy bújjon csak vissza, és úgy vesszünk el a csókban. Egyszerűen ahogy felült, túl messze került, túl nagy lett köztünk a tér, és én érezni akartm közelségének melegét.

Anonymous

first time - N&J Empty
Vendég
Vas. Május 02, 2021 9:09 pm

Nate

Nem éppen így kellett volna reagálnom, amikor életem első igazi szerelme a lehető legromantikusabban, a szemembe nézve és a kezemet fogva kimondja a bűvös sz-betűs szót. Nagy összeborulásnak kellett volna történnie, nem pedig égetésnek. Szó szerint vett értelemben. Én magam sem számítottam rá, hogy ilyen elő fog fordulni, szánt szándékkal sem bántanám a számomra kedves fiút, nem hogy az erőmet szabadon eresztve.
Mondjuk olyan ez, mint egy erőteljes pirulás, ami nem az ember arcán jelentkezik. Szabadkozás, bocsánatkérés, minden van itt, ami nem illik egy szerelmes lányregénybe. Hogy is lehetne minden tökéletes? Hisz rólam, Jagger Anna Lestrange-ről beszélünk, akinek az életben egy dologban volt szerencséje, az pedig nem a magánélet, hanem a sport. Ez pedig, hát messziről sem nevezhető sportnak.
Ez a vallomás és az érzések, amiket kivált belőlem, leírhatatlan. Mintha az égen világító csillagok szabadesést folytatnának a gyomromban, hogy végül itt-ott a testem minden táján felrobbanjanak.
Jelen pillanatban úgy érzem, a testem és a lelkem külön utakon járnak, nem irányítom a mozdulataim. Beleveszek a csókjába, az ölelésébe, elveszítve az idő- és térérzékelésem.
Nem is nő lennék, ha a gondolataim közben nem kezdenének lázadásba. Átgondolom, hogy be van-e zárva a szobám ajtaja, és hogy ugye tényleg nincs itthon mondjuk a kisöcsém, aki kéretlenül ránk rontana, miközben elveszünk idekint a párnák ölelésében. Lopva az ajtó felé pillantok, és megnyugtatom magam, valószínűleg a szüleimen már rég nincs annyi ruha, mint rajtunk, így eszükbe sem fog jutni, hogy bejöjjenek arról faggatni minket, szükségünk van-e valamire. Gumira, esetleg...
- Én...öhm... - kis időre hátrébb húzódok, míg Nate szemébe nézek. Ujjaimat a hajába fúrom, aztán levezetem kezeimet a vállán egészen az alkarjáig. - Szeretném kihasználni veled, hogy kettesben lehetünk - remélem, hogy érti, mire akarjuk kilyukadni, és nem kell hosszasan pislognom rá.
Anonymous

first time - N&J Empty
Vendég
Hétf. Május 03, 2021 10:53 pm

Jagger & Nate

Tény, hogy ezt az egész szerelmi vallomás dolgot nem úgy képzeltem el, ahogy végül alakult, de az az igazság, hogy annyira nem bántam. Mármint oké, megilletődtem a random köszi után, meg majdnem fel lettem gyújtva, de igazából még örültem is neki, hogy nem egy klisébe beszorulva történt. Persze, az ember képzeletében a klisék élnek, mintha az volna az elvárás, hogy mindennek egy sémán kell mozognia, de így a maga módján sokkal izgalmasabb és őszintébb volt. Tényleg nem gondoltam volna, hogy ennyire zavarba tudom hozni Jaggert egy apró, bár annál nagyobb jelentőséggel bíró szóval, hisz eddig ilyenre nem volt példa. Valahogy úgy éreztem, nem csak magával a vallomással, de ezzel is, hogy megismerhettem, hogy van egy ilyen oldala is - bámily ritkán mutatja ki -, valamiféle egészen új szintre emelkedett a kapcsolatunk. Bár lehet ez csak bennem fogalmazódott meg, mégis, amit az elmúlt két hónap során tapasztaltam vele kapcsolatban, nem olyan lánynak ismerem, akit bárki bármivel annyira zavarba tud hozni, hogy elveszítse a kontrollt az ereje felett. Még a leges-legején, aznap, mikor összejöttünk, és előtte tajtékzott a dühtől, és tényleg azt hittem fel fog gyújtani sem veszítette el az uralmat. Szóval összességében szerintem jobbra nem is sikerülhetett volna ez a vallomásosdi, hisz ez az egész helyzet csak méginkább fokozta bennem az iránta érzett szerelmet.
Az pedig, hogy miután a szabadkozások közepette a gyógypuszimat is megkaptam, milyen viszonzásra talált a vallomásom, nos az maga volt a tökéletesség. El lehet képzelni jobb estét annál, minthogy kettesben legyek a lánnyal, akit szeretek, és aki viszont szeret, és összeforrjunk egy hosszú csókban a csillagok alatt? Bevallom, hazudnék, ha azt mondanám, hogy az összebújva csókolózástól gondolatban nem vittem tovább a fonalat, de szerintem ezt senki nem róhatja fel nekem. Hiszen egy megletősen romantikus környezetben feküdtem a kedvesemmel egy matracon az éjszakai égbolt alatt, kettesben, és szüntelenül egymás ajkait kerestük. Teljesen természetes, ha ilyenkor az ember tovább viszi az események áramlását gondolatban, de az az igazság, hogy egy kissé beparáztam, és nem akartam elrontani a pillanatot, vagy hogy bármit tolakodásnak érezzen, vagy nem tudom. Sosem voltam még ilyen helyzetben, szóval... inkább beértem a csókkal, amíg el nem húzódott, és mélyen a szemembe nem nézett.
Ahogy beletúrt a hajamba, és végigsimított a karomon, ugyan úgy elöntött a forróság belül, mint valahányszor, ha csak megérint, és - egy pillanattal korábbi gondolataim ellenére - mégis eltartott pár másodpercig, mire el is jutott az agyamin a szavai értelme. Rajtam volt a sor, hogy zavarba jöjjek, és éreztem, hogy pirul is a fejem - ilyenkor áldom az eget, hogy éjszaka jellemzően sötét van, és csak a hold világítja meg az erkélyt.
- Mármint... úgy érted, hogy... oh... - fogalmaztam meg rettentően intelligens módon a gondolataimat, és kicsit fészkelődni kezdtem. Basszus, Jagger, azt egy szóval sem mondtad, hogy gondolatolvasó is vagy... Egy pillanatra lesütöttem a szemem, majd mikor újra kerestem a tekintetét elmosolyodtam, ujjaimmal megsimítottam az arcát, majd homlokomat az övéhez érintettem, és lehunytam a szemem. Közben persze a szívem majd kiesett a helyéről, és az agyam fogaskerekei teljesen leálltak, szóval a gondolataimból, csak annyit hallottam, hogy "légyszi Nate ne legyél barom, és ne cseszd el". - Szeretnél bemenni a szobába, vagy...? - kérdeztem halkan, és reméltem, nem kell kimondanom, ennyiből is érti, hogy én is ugyan úgy szeretném kihasználni a kettesben töltött időt, mint ő.

Anonymous

first time - N&J Empty
Vendég
Szer. Május 05, 2021 11:53 pm

Nate

Sokkal könnyebb ezeket a dolgokat fejben lejátszani, és kimondani, mint aztán élőben, amikor kockázattal jár, és a szavaknak, valamint a tetteknek súlya van. Nem abban kételkedek, hogy ő ne akarná-e ugyanazt, amit én, vagy hogy én magam ne lennék biztos benne. Az vagyok, érzem és tudom is, hogy Nathaniel az a különleges fiú, akire megérte várni. Teljesen megbízom benne, ezt pedig szerintem ő is tudja. Az viszont más kérdés, hogy mennyire kell elmagyaráznom, mire is gondolok.
Mikor visszakérdez, felvonom a szemöldököm, és zavartan mosolygok. Hiszem, hogy nem lehet kellemetlen a szituáció, bár ha a szeretlek szócskára sikerült úgy reagálni, ahogy...nem is biztos, hogy olyan jó ötlet ez az egész.
- Úgy - bólintok megerősítve az előbbi kijelentésem. Lazán átölelem a nyakát, s az időnket kihasználva egyszerűen csak kiélvezem a pillanatot, a közelségét. Nem fogok tudni sohasem betelni az illatával, amiről fogalmam sincs, hogy parfüm, vagy a saját illata, de ezer közül is megismerném és magához vonzana.
- Nem, tökéletes itt. - Válaszomat követően közelebb húzódom hozzá. Nem akaratoskodom, és nem is siettetek semmit. Ha ez az ő számára nem is, nekem még új és egy nagy mérföldkő az életemben. Én is kamaszokkal barátkozom, de az idősebbek is meséltek már részletesen az első alkalomról sok jót, és sok rosszat is. Azt talán senki nem tudja - mert nem kötöm az orrukra -, hogy a flörtölések ellenére sem barátom, sem gyors ágyba ugrós kapcsolatom nem volt korábban. Nate tudja, furcsa is lett volna, ha nem merül fel a téma korábban, de hogy ez változtat-e valamin, azt nem tudom.
Gyengéden csókolom meg újra, s miközben kényelmesen elhelyezkedem az ölében, hátra is döntöm a matracon. Belemosolygok a csókba, mert eszembe jut, hogy ha akkor este az Üstben nem futunk egymásba, most nem tartanánk itt. Valószínűleg még mindig Jayden elől menekülnék, nem pedig a szerelmem hasának izmait tapintanám épp ki tízből minimum nyolc ujjammal.
Anonymous

first time - N&J Empty
Vendég
Hétf. Május 10, 2021 9:27 pm

Jagger & Nate

Együtt tölteni Jaggerrel egy egész hétvégét, kettesben… Komolyan, álmodni sem lehetne szebbet: nem véletlen, hogy nem akartam lefeküdni aludni, csak vele lenni, és bámulni a csillagokat, amiből persze valami egészen más alakult. Bevallom, nem sok csillagot láttam eddig ma este, ami azt illeti csak egyet, és az a karjaimba simuló lány, ahogy egymás ajkait keressük összebújva, és nem is kívántam ennél többet. Mikor aztán elhúzódott kicsit, és elmondta mivel szeretné tölteni a mai estét, zavaromban először csak dadogtam egy sort, majd igyekeztem összeszedni, és nem lejáratni magam előtte. Mosolyából éreztem, hogy azért nem csak én jöttem picit zavarba, ami kicsit segített megnyugodnom, és összeszedni annyira a gondolataimat, hogy megkérdezzem, szeretne-e maradni, vagy menjünk inkább be a szobába. Bár az értelmes, összetett mondatok megfogalmazásában súlyosan gátló tényező volt a közelsége, aminek hatására még így két hónap elteltével is annyira képes vagyok elbódulni, hogy legszívesebben semmi mást nem tennék, csak nézném, ölelném, csókolnám, és mélyen magamba szívnám az illatát. És mégis, szavainkkal valóságosabbá vált minden a közében. Ahogy válasza közben közelebb húzódott hozzám, és éreztem leheletének melegét az arcomon, minden idegszálam megfeszült. Tény, hogy nem először voltunk egymáshoz ennyire közel, hisz valahányszor megcsókoljuk egymást, a másik közelségét keressük, de ehhez hasonló szituációban viszont nem csak hogy vele, de egész eddigi életemben először voltam. És igazából örültem is neki, hogy így van, és éppen ő van itt velem, nem pedig bárki más. Másfelől viszont bennem volt a félsz, hogy mi lesz, ha valamit elszúrok, ha úgy érek hozzá, hogy az kellemetlen lesz neki, vagy hogy teljesen elbénázom az egészet, és egyáltalán nem olyan lesz, mint amilyennek képzeltem. Az az igazság, hogy csak sejtésem volt róla, hogy pontosan mit is kéne tennem, elméletben tudtam is, de a tapasztalatnak híján voltam. Bár ha ismereteim nem csalnak, akkor ő is, ami azt illeti, de ez nem igazán nyugtatott meg.
Gondolataim robogtak a fejemben, miközben igyekeztem kontrollálni a légzésemet, hogy minimálisan is csillapítsam a helyéről kiugrani készülő szívemet. Hisz ezerszer elképzeltem ezt a pillanatot, köztük éppen az imént is, csókolózás közben… Csak nem lesz gáz. Hisz én szeretem, ő szeret, itt vagyunk ketten a csillagos égbolt alatt… Kell ennél több?
Gyengéd csókja elkezdett feledtetni velem minden aggályt, minden félelmet, és csak átadtam magam a közelségének, és hagytam, hogy hátra döntsön, hasizommal lassítva a dőlésemet, hogy ne verjem be a fejem sehová. Bár max a párnákba tehettem volna, az meg ugye nem fáj, de egyrészt jobb a biztonság, másrészt kezének érintésétől, reflexből feszült meg a hasfalam. Kezeimet gyengéden végig futtattam a hátán, majd óvatosan becsúsztattam őket a felsője alá, és immár bőrét simítottam. Úgy döntöttem, ideje átadni magamat, az ösztöneimnek. Az az igazság, hogy minden pocikám vágyott az érintésére, és arra, hogy én érinthessem őt, teljes valójában. Lassan, ahogy kezem felfelé haladt a gerince mentén, a felsőjét is tolta az alkarom felfelé, majd óvatosan megfogtam az anyagot, és elkezdtem levenni róla. Közben elszakítottam ajkainkat egymástól, és a füléhez hajoltam, hogy bele suttogjam a szavakat.
– Ha valami… Bármi… nem tetszene, azonnal szólj…

Anonymous

first time - N&J Empty
Vendég
Szomb. Május 15, 2021 9:13 pm

Nate

Mindig az első lépés a legnehezebb, főleg, ha ilyesmiről van szó. Biztos vagyok abban, hogy most, és itt akarom őt, nem akarok tovább várni, mert száz százalékosan megbízom benne, és a szívemnek sem tudok parancsolni. A helyzet az, hogy sosem vert még ilyen hevesen a szívem, és nem éreztem a tüzet ennyire forrónak.
Szemeiben a saját kétségeimet látom tükröződni, ami csak azért nyugtat meg valamelyest, mert így tudom, hogy ez nem csak nekem ennyire...fura, és kínos, ha valamit rosszul csinálok. Bár remélem, arra nem kerül sor, hogy bármi miatt is szégyenkeznünk kelljen. Elvégre azt mondják, mindennek az alapja, hogy hogy érzel a másik iránt, és én nagyon is őszintén, tiszta szívemből szeretem ezt a fiút.
Majd' kiugrik a szívem a helyéről, de eszembe sem jut, hogy visszakozzak. Ahogy mondtam, minden percet ki akarok vele használni. Lassan, szerelemmel csókolom, kezeimet pedig szabadjára engedem testén. Izgulok, borzasztóan, közben viszont nagyon is akarom.
Mosolyogva simítom hátra a haját, s bólintok. Most először szabadítom meg a ruhájától, úgyhogy remélem megbocsátja nekem a pillanatnyi lányos somolygást, mikor tekintetem végigszalad meztelen felsőtestén.
- Szeretlek - gondolom most jön az, hogy esőre kimondtuk, és ezentúl minden ötödik percben ismételgetni fogjuk, de ez magától jön. Vissza is hajolok ajkaihoz, hogy ott folytassuk, ahol az előbb egy percre abbahagytuk...

Túlságosan hamar érkezik a reggel. A szemembe sütő napfényre ébredek, és kell néhány perc, hogy realizáljam, hol is vagyok. Visszaemlékezve az éjszakára szemem dörzsölése közepette elmosolyodom. Hogy is mondjam...jobb volt, mint arra számítottam az alapján, ahogy mások beszéltek róla. A pillangók máris repkedni kezdenek a gyomromban, ahogy Nate belemászik gondolataimba.
Miután hozzászoktatom a szemem a fényekhez, oldalra fordítom a fejem. A takaró alól kilátszó bőre úgy vonz magához, hogy muszáj odahajolnom, és megpuszilnom a vállát. Finoman nyomok pár csókot a kulcscsontjára, majd a nyakára is.

Anonymous

first time - N&J Empty
Vendég
Kedd Május 18, 2021 10:12 pm

Jagger & Nate

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy egy pillanatig sem paráztam. Mármint attól, hogy valamivel elrontom majd ezt a tökéletes estét. De ahogy megcsókolt, ahogy hozzám ért, hamar elfeledtetett velem minden kétséget, és bármennyire is zakatolt a szívem, mégis azt éreztem, hogy végre eljött a nagy pillanat. Amit már annyiszor elképzeltem.
Mikor levettem róla a felsőjét, pár pillanatig csak néztem, ahogy bőrén megcsillan a hold halvány fénye. Eddig is úgy gondoltam rá, mint a legszebb és legvonzóbb lányra, akit csak ismerek, most viszont, ebben a percben ez hatványozódott, és azt éreztem, hogy a továbbiakban bármikor lehunyom a szemem, így akarom őt magam előtt látni. A holdfény sejtelmes csillogásába burkolózva. Halványan elmosolyodtam azon, ahogy elkaptam a tekintét és valami hasonlót véltem látni az ő szemében is megcsillanni, ahogy végigfuttatta pillantását a felsőtestemen. Kicsit zavarban voltam - kicsit talán nagyon -, de annyira azért közel sem, hogy ne ismerjem fel magamban a vágyat iránta.
- Én is szeretlek - na tessék, mennyit vesződtünk azon, hogy kimondjuk végre ezt a szót, most pedig, pár perc elteltével olyan természetességgel csúszott ki, mintha napi szinten dobálnánk egymásnak. - Elképesztően gyönyörű vagy... - suttogtam halkan, mielőtt ajkaink újra öszeértek volna.

Ahogy elérkezett a reggel, az álmomba elkezdtek beszűrődni a külvilág dolgai: a nap fénye, ami a bőrömet kezdte melegíteni, a madarak csicsergése a távoli fákon, nomeg a lenge szellő. De mindezekre még nem ébredtem fel, olyan mintha beleálmodtam volna a természetet az álmomba. Aminek hatására viszont lassan kinyitottam szemeimet, nem más volt, mint ahogy megérztem Jagger ajkait a nyakamon. Kellet egy kis idő, míg realizáltam, hol is vagyunk pontosan, és mi történt az éjjel. Na nem mintha minimálisan is felejthető lett volna, sokkal inkább úgy éreztem, mintha álmodtam volna az egészet. De ahogy megpuszilta a takaró alól kilátszó bőrömet, boldog mosollyal realizáltam, hogy nem csak álmodtam az éjszakát. Valóban együtt töltöttük, és sikerült nem elszúrnom bármit is, szóval... Nos bármikor meg tudnám ismételni. Lassan felemeltem egyik kezemet, hogy megsimítsam az arcát, és a mosoly a pillanatra sem szűnt meg létezni az arcomon.
- Jó reggelt, szerelmem... - "Szerelmem"... Eddig, amíg nem mondtuk ki azt a bizonyos "sz" betűs szót, egyszer sem szólítottam így, furcsa is lett volna, de most egy pillanatig sem gondolkodtam a megszólításán, egyszerűen ez volt az első ami a számra esett, és olyan természetességgel mondtam ki, hogy az első pillanatban észre sem vettem. Mikor azonban feltűnt, nagyon halványal elpirultam egy másodpercre, amit gyorsan le is küzdöttem. Elvégre már nem volt sötét, hogy eltakarja a zavaromat...

Anonymous

first time - N&J Empty
Vendég
Vas. Május 30, 2021 8:39 pm

Nate

Nem akarom szándékosan felébreszteni, de úgy vonz magához, mint egy mágnes. Muszáj megérintenem, megpuszilnom, és magamba szívnom az illatát. Úgy érzem, nem tudok betelni vele, órákig is tudnám nézegetni ahogy alszik. Mi ez, ha nem szerelem?
Mosolyogva dőlök le szorosan mellé, és csak remélni merem, hogy nem tartja túlságosan furcsának, vagy ijesztőnek amit csinálok. Én úgy érzem, ez életem legszebb reggele, még akkor is, ha kezd kicsit hűvössé válni a levegő körülöttem. Ennek ellenére nem akarok mellőle felkelni még egy ideig.
Összepréselem ajkaim a megnevezés hallatán. A szívem nagyot ugrik odabent, a gyomrom pedig akkorát bukfencezik, hogy akár egy akrobataműsorban is megállná a helyét. Mosolygok, és Nathanielhez hasonlóan arcbőröm halvány pirosas színt vesz fel.
- Ezt mondd még egyszer, és elolvadok - vigyorogva hajolok közelebb hozzá. Orromat az övéhez dörgölöm, majd jó reggelt csókkal is üdvözlöm. Azt hiszem, az éjszaka során leküzdöttünk minden kétséget, ezért is bátorkodom a közelséget teljesen minimálisra redukálni azzal, hogy a takaró alatt teljesen ráfekszem életem legújabb szerelmére.
- Jól aludtál? - érdeklődöm két csók között. Boldogan felsóhajtva teszem le a fejem a mellkasára, a takaró alól kilógó mutatóujjammal pedig apró mintákat kezdek rajzolni bőrére. Gondolom mindkettőnknek kell néhány perc hozzá, hogy életképessé váljuk, ami majd erőt ad ahhoz, hogy ki is másszunk a puha paplan alól. Addig viszont eszem ágában sincs elengedni. Ahogy este is mondtam, minden együtt töltött percet maximálisan ki akarok élvezni, hisz ki tudja, mikor lesz rá legközelebb alkalmunk.
- Szerinted hány óra van? Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem pótolnom kell az elhasznált energiákat - sejtelmesen vigyorogva emelem fel a fejem, és nézek a szemébe. Egy kiadós reggeli után ugyanitt lehetne folytatni mindent, ahol abbahagytuk...hacsak a szüleim nem találnak ki valami sokkal izgalmasabb tevékenységet egész napra. Nem lennék meglepődve.
Anonymous

first time - N&J Empty
Vendég
Hétf. Jún. 07, 2021 7:13 pm

Jagger & Nate

Nem hittem volna, hogy valaha lehet ennyire csodálatos egy reggel. Az ébredéssel általában hadilábon állok, és kevés dolog van, amit jobban utálok annál, hogy felébresztenek. De ez az ébresztés, amit Jaggertől kaptam… nos meg tudnál szokni. Sőt, minden áldott reggel arra akarok ébredni mától, hogy megérint, az ujjaival, az ajkaival, és hozzám bújik. Az arcát figyeltem, mikor kibukott belőlem a jó reggelt köszöntés, és boldog mosoly kúszott az arcomra mikor elpirult, épp úgy, mint én is. Lassan simítottam végig az arcát, mélyen a szemébe nézve, majd mielőtt ajkaink összeértek volna, nagyon halkan suttogva ismételtem meg amit az imént mondtam.
– Jó reggelt, szerelmem… - Örömmel fogadtam, és viszonoztam a csókját, miközben kezeimet a takaró alá  csúsztatva öleltem át a derekát ahogy hozzám bújt. Létezhet ennél jobb reggel? Egy ágyban ébredni a lánnyal, akit szeretek, szorosan összebújni, és csak vele létezni; nem hiszem, hogy ezt az érzést bármi überelni tudná bennem. Nem lehetne örökre ebben az ébredés utáni pillanatban maradni? Eszemben sem volt elereszteni, csak öleltem magamhoz a takaró alatt, és csókolgattam az ajkait.
– Sosem aludtam még ilyen jól, mint melletted. – vallottam be mikor egy pillanatra eltávolodott egymástól a szánk, és mélyet sóhajtottam, ahogy a mellkasomra hajtotta a fejét. Lassú mozdulatokkal kezdtem simogatni a haját, a vállát, a hátát, és mélyen magamba szívtam az illatát. Olyan volt az egész, mintha még mindig álmodnék, és a mosoly egyszerűen nem akart csillapodni az arcomról.
– És te hogy aludtál? Álmodtál valami szépet? – kérdeztem vissza lehunyt szemekkel. Nagyon nem akaródzott elhinnem, hogy reggel van, és ideje volna felkelni az ágyból, ezért inkább nem is vettem róla tudomást, még akkor sem, mikor halkan megkordult a hasam. Csak akkor nyitottam ki a szemem, mikor éreztem, hogy felemeli a fejét a mellkasomról, és mélyen belenéztem a szemébe.
– Fogalmam sincs, de igazad lehet. Reggeliznünk kellene… De… - mélyet sóhajtottam, majd csókot leheltem a homlokára, és szelíden néztem rá. – Az az igazság, hogy nagyon nem szeretnék most felkelni, vagy megmozdulni… Túl jó veled – vallottam be halkan. Persze tudtam, hogy nem maradhatunk így egész nap, mégis, annyira jó lett volna. Csak még öt percet! Mellette az éhség sem érdekelt, mert ahhoz, hogy együnk fel kell innen kelni.

Anonymous

first time - N&J Empty
Vendég
Szer. Jún. 09, 2021 6:44 pm

Nate

Egyszerűen tökéletes. Ha az egész nap olyan lesz, mint ez a reggel, szerintem életem legjobb napjaként könyvelhetem el. Mondjuk erősen vetekszik azzal, amikor az első meccsemet játszottam, de már majdnem.
Eszem ágában sincs megmozdulni egy ideig még. Meleg testéhez bújok, és teljes mértékig elveszek a csókjában. Őszintén? Ha lehetne, itt maradnék vele egész nap, és ágyba hozatnám a reggelit, hogy aztán hamar ott folytathassuk, ahol abbahagytuk. Ha lehetne... Ezt viszont a szüleim nem hiszem, hogy túlzottan támogatnák, mert azért hoztam haza életem első igazi fiúját, hogy ők is megismerhessék némi időt közösen együtt eltöltve.
- Csak rólad mindenféle szépet - mosolyogva puszilom meg ahol épp érem. Nem emlékszem az álmaimra, de az arcára belőlük igen. Mondjuk az is igaz, hogy mostanság gyakran álmodom róla, de hát az lenne a furcsa, ha nem így lenne. Nincs is kellemesebb álom, mint amikor a szerelmem a karjaiban tart, majd ébredéskor rájövök, hogy tényleg mellettem van.
A kötelesség mellett az éhség is arra késztet, hogy ha már kiölelgettük magunkat, itt az ideje kikászálódni az ágyból, és életet lehelni magunkba. Elég közelről figyelem a szemeit ahhoz, hogy teljesen elvonja a figyelmem minden másról. Beharapom az ajkam, majd a következő pillanatban belé fojtom a szót egy, a kelleténél túlfűtöttebb csókkal. Beletúrok a hajába közben, abba a madárfészekbe, amit egész álló nap el tudnék piszkálni.
- Oké...menjünk - sóhajtok fel elszakadva ajkaitól. Nehézkesen ugyan, de lefordulok róla, onnan pedig a takarót húzva magam után fel is kelek. Visszafordulva a kezem nyújtom neki segítségül. Talán még néhány csók belefér...

first time - N&J Empty
Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: