Be like the sun, shine even if no-one ever thanks you for it..
Azt hiszem, a mai napot joggal lehetne különlegesnek nevezni. Kivételes alkalom volt, hogy rendes munkaidőben dolgoztam és nem én voltam az ügyeletes. Szerintem ez hetek óta nem fordult elő. Pont ezért, végre Blájen mellett ébredhettem és közösen reggeliztünk. Egyszerű kis program, de ez már nagyon hiányzott. Hiányzott az, hogy együtt süssünk palacsintát és közben apró csókokat adjunk egymásnak. Nem kéne elkalandoznom munka közben, különben biztos képesek és behívnak az esti ügyeletbe. Azt pedig tényleg nem szerettem volna. Az automatához sétálva vettem magamnak egy kávét és nekiláttam a napi teendőknek. Egy-két sebet bekötöztem, majd a babaosztályra lépve játszottam egy kicsit a csöppségekkel. Merlinre, akármilyen fiatal vagyok, nagyon szeretnék egy kisbabát Blájennel. Álmodozva néztem a kiságyukban fekvő apró kis embereket. Hát mi ez, ha nem egy különleges nap? Boldogan mosolyogva mentem el ebédelni a babázás után. Vagyis az ebédlő felé vettem az irányt, ideje volt némi táplálékot is magamhoz venni. Már a számban éreztem az étel ízét, amikor a pult előtt elsétálva felfigyeltem egy lányra. Nem is tudom, mi hívta fel rá a figyelmem, talán a haja, talán az, hogy olyan szigorú tekintettel ült ott. Velem egykorúnak tűnt, de elég furcsán tartotta a kezét, valószínűleg eltört a karja, nem tűnt úgy, hogy valami komolyabb lenne. Egye fene, az gyorsan megvan, majd utána ebédelek. -Jó napot, Suzette vagyok, én fogom meggyógyítani ma. Vagyis, én leszek az ön gyógyítója. -mosolyogtam rá kedvesen, amikor megálltam előtte. -El tudja mondani, hogy mi történt? Bólogatva hallgattam őt, igazam volt, tényleg csak egy kartörés. Azzal nem lesz gond, egy gyors forrasztás, meg egy kis fásli és mehet is. Esetleg majd írok neki fel egy kenőcsöt, hogy ne fájjon a karja később sem. -Velem tudna jönni a hetes vizsgálóba? Rögtön itt van a folyosó végén. Szüksége van valami segítségre? Táska, bármi ilyesmi? -nagyon furcsa volt egy velem egyidőst magázni, de ez volt a kötelezően elvárt magatartás, pláne mások előtt. Hogy zárt ajtók mögött tegezem-e, az már nem számított. Az ajtón belépve az első dolgom volt megkérni a lányt, hogy vegye le a felsőjét. Anélkül sokkal könnyebben meg lehet állapítani, hogy sikeres volt-e a varázslatom és mellesleg meg tudtam nézni, hogy van-e más problémája is. Levenni szerintem sokkal egyszerűbb, mint feltűrni. -Segítsek levenni? Ugye nem szégyellős? Csak mi ketten leszünk itt. Szerencsére ebbe a vizsgálóba rajtam kívül nem nagyon járt más, szóval tényleg csak kettesben voltunk. Csak nem lehet zavarban így. Másnem, majd bezárom az ajtót, ha neki az úgy jobb lesz. -Szóval, mi is történt pontosan? Oh, és hogyan tudom szólítani önt? -néztem rá mosolyogva. .
❃ Nyugi, nem fog fájni. ❃
Vendég
Kedd Feb. 23, 2021 4:41 pm
Clarissa & Suzette
Egy ritka szar nap...
Utálok megsérülni, épp ezért nem is szoktam. Elővigyázatos vagyok, annak ellenére, hogy minden egyes alkalommal fejjel megyek a falnak, és boszorkány létemre nem csak pálcámat használom. Ezt ugyan nagyon nem szeretik bennem, mert mi varázslók nem alacsonyodunk le odáig. Az az igazság én jobban érzem magam így, hogy pálca nélkül is megtudjam védeni magam, mert lehet olyan eset mikor lefegyvereznek, és az ember puszta keze marad. Ugyan a nonverbális varázslatok se kizártak, de ahhoz erős koncentráció kell, így az se épp teljesen megbízható dolog. De ez a szarházi aztán felhúzott teljesen, ha lehetett volna és ha jelvényem megengedi felrobbantottam volna. Többször is találkoztam vele, kis szerencsétlen sötét varázsló a zsebpiszok közbe. Mindig élteti az igét halálfalók visszatéréséről. Rég elakarjuk már kapni, de mióta társam sincs ... nem véletlen... nehéz dolgom van, mert nem szeretek mással együtt dolgozni. Nem bízom senkiben. Bár ezt állítólag maga Harry Potter nem igazán szereti, és azt se ha becses aurorjai veszélyes helyzetbe keverik magukat. Hát engem biztos nem kedvelhet. Párszor láttam , én magam nem beszéltem vele. Egyszerűen undorodom azoktól akik nyalják a seggét... de én is tisztelem, és engedelmeskedek... mikor úgy adódik. Ez a piszok most vagy harmadszorra csúszott ki a kezeim közül. Sikerül lefegyvereznie majd, vagy három métert repültem... A kisebb sérüléseimet sikerült ellátnom,és annyira rendbe hoznom magam,hogy a minisztériumba hopponáljak... felettesem pedig rögtön gyógyítóhoz küldött mikor meglátott. Mindig ellenkezem, és a saját készítésű gyógyfőzeteimmel gyógyulgatok otthon, de most kénytelen voltam megadni magam. A fájdalom ugyanis elviselhetetlen, bár nem látszik rajtam, mert mély levegőket veszek, és próbálok a fájdalmamon uralkodni. Attól tartok ezekután ismét lesz a főnökömmel egy remek beszélgetésem arról, hogy most már igazán fogok kapni egy társat, mert megfogom öletni magamat. Gondolataimból kizökkent egy női hang. Mikor felnézek alig nálam fiatalabb lányt pillantok meg. Mennyi lehet? Huszonegy ? - Öhm... Már megne sértődjön a kérdésemért, de elég idős ? - kérdezem kissé lehet pofátlanul, de nem szeretném ha egy tanuló gyógyító a karomat elrontsa...hallottam már történeteket. Biztos nem rég kezdhetet, mert ilyen kedves viselkedéssel nem igazán találkoztam még itt, azért se szeretek ... kórházba járni. - Öhm, nem köszönöm... - felállok, de egy kis fintort megkell hogy ejtsek. Sajog minden tagom, szükségem lenne a gyógyfűveimre. De biztos a gyógyítómtól is fogok valami fájdalom csillapítót kapni. Majd bemegyünk a betegszobára, és lehuppanok az első ülő alkalmatosságra, amit megpillantok. Pont mikor készülnék a kabátomat levenni, kérdezi meg hogy segítsen e. - Ugyan nem kell, köszönöm... - az egyik karomról leveszem a kabátomat, ami nem sérült meg. Próbálok óvatos lenni, mert mindenem a zsebeiben van. A pálcám, pénztárcám, stb, ami munkához és lánynak kelleni fog. Volt nálam egy főzet biztonság kedvéért, de az is eltört esés közben, és kifolyt, így foltot hagyott a dzsekimen. Megejtek egy grimaszt, és még egyett mikor a sérült karomról , de kipattannak a szemeim, és könnybe lábadnak. - Azt a jó kú.... fúrkászba. - gyorsan moderálom magam, még is nő lennék... jah. Nem szeretek segítséget kérni, jobban szeretem megoldani magamnak a gondjaimat, és esetlen végképp nem szeretek lenni. De nem megy, eltört a karom. - Csak óvatosan kérem, benne van a dzsekibe mindenem. - válaszolok végül, muszáj megadnom magamat. - Elég hosszú történet, hogy mi történt. Auror vagyok, és elbénáztam. Ennyi amit tudhat. - kissé nyersre sikerül a válaszom, de nem így akartam. Kedves lány , nem akarom megbántani, mert nekem szar napom volt. Ő fog segíteni rajtam. - Clarissa. - válaszolok kedvesebben.
Vendég
Szer. Feb. 24, 2021 10:18 am
Clarissa
& Suzie
Be like the sun, shine even if no-one ever thanks you for it.
Hozzászoktam az ilyesmi kérdésekhez, hogy nem vagyok-e túl fiatal ahhoz, hogy itt dolgozzak. Ennyire nehéz elhinni, hogy valaki kitűnő diplomával rögtön el tud helyezkedni? Illetve, miért él az emberekben mindig egy olyan kép, hogy csak az lehet gyógyító, aki már idős és lassan nyugdíjba kéne vonulnia? A fiatalok elvileg jobbak, mert frissebb a tudásuk és nem akarnak állandóan elavult módszereket használni. Meg nincsenek befársulva, kedvesebbek, nem sietnek. Részemről, ha olyan bajom lenne, én kifejezetten kérném, hogy egy fiatal vizsgáljon meg. Szerintem azzal ezerszer jobban járnék, mint egy kapkodós, bunkó gyógyítóval. Igen, ismertem ilyet és nem akartam ott kikötni. Igyekeztem figyelmen kívül hagyni a kérdését, vagyis nem akartam rá válaszolni, inkább elengedtem a fülem mellett és inkább mosolyogva néztem őt. Maradok kedvesnek, az szerintem mind a kettőnknek sokkal jobb lesz. -Biztosan nem kell segítség? Azért vagyok itt, hogy segítsek önnek. -magyaráztam neki, amikor felállt és láttam a fájdalmat az arcán. Ha nem, hát nem. Figyeltem őt, miközben levette a kabátját. Igencsak makacsnak tűnt, mert nem hagyta, hogy segítsek neki, pedig biztos, hogy kevesebb fájdalommal járt volna, ha nem egyedül bénázik, hanem hagyja, hogy lehúzzam róla óvatosan. Végül is, ennél nagyobb kárt már úgysem tehet magában, vagyis reméltem, hogy nem olyan béna. Az enyhén szólva kellemetlen lenne. -Csak nyugodtan káromkodjon, mindenki szokott. Elvileg segít elviselni a fájdalmat. -mondtam neki vidáman, továbbra is mögötte állva, ha netalán mégis segíteni kéne neki. Inkább megfogtam a dzsekije nyakát, és óvatosan lehúztam róla. Jobb a békesség. -Persze, ez evidens, én megértem. Táska helyett néha ezerszer egyszerűbb csak a zsebünkbe rakni mindent. -mosolyogtam és felakasztottam a kabátját a fogasra. Ott biztosan nem fog zavarni és könnyen le tudja majd venni. -Hát rendben, nem muszáj megmondania, csak érdekelt. Egyelőre megnézem, hogy mennyire súlyos a seb, rendben? Utána egy egyszerű varázslattal összeforrasztjuk a csontot és kap rá fáslit. Azt majd kérem, legalább a mai nap tartsa magán, hogy biztosan tökéletes legyen a gyógyulás. Illetve, meg kell kérdeznem, hogy van valami allergiája? Szeretnék felírni egy krémet, de ezt előtte tudnom kell. -magyaráztam neki kedves hangon. A betege szerették tudni, hogy mi fog történni velük, én pedig nagyon szívesen elmagyaráztam nekik minden egyes alkalommal. Így sokkal egyszerűbb volt kialakítani a bizalmat közöttünk. -Bocsánat Clarissa, de láthatóan alig idősebb tőlem egy-két évvel. Nem lehetne az, hogy tegeződünk? Szerintem sokkal kellemesebb lenne úgy. Most pedig meg fogom fogni a kezed, kérlek ne sikíts túl nagyot. -mondtam neki halkan és óvatosan felemeltem a kezét, hogy megnézhessem. Még mindig csak egy szimpla kartörésnek tűnt, de meg kellett győződnöm róla, hogy helyesek a feltevéseim.
Vendég
Szer. Feb. 24, 2021 6:49 pm
Clarissa & Suzette
Egy ritka szar nap...
Tudom kissé szókimondó vagyok, és nem szeretek köntörfalazni. Ezért lehet megtudok embereket sérteni, pedig nem szánt szándékkal. Soha nem áll módomban , annyira szemtelennek lenni, hogy ezzel bárkit is megbántsak. De nem mindig veszem észre, és tudom kordában tartani magam. Ez a lány is teljesen kedves, mégis látom már a legelején megbántom a kérdésemmel, dacára annak hogy a mosolya mögé bújik. Így szó nélkül végül felállok, és követem a betegszobára. Nem nagyon szeretek segítséget elfogadni, legfőképpen kérni, de makacsságom most nagyon nem helytálló. Ugyanis a törött kezemmel olyan hirtelen mozdulatot teszek, annak érdekében hogy a dzsekimet levehessem, hogy szó szerint csillagokat látok. Majdnem el is káromkodom magam, de gyógyítóm bíztat arra, hogy nyugodtan tegyem. - Nem szeretném elkezdeni, mert lehet nem tudnám abba hagyni. - jegyzem meg félmosollyal, bár belül sírok. Hogy tud ennyire fájni? Egy ujjam már eltört régen, még a suliban, de nem fájt ennyire, szinte nem is éreztem. Csak azt, hogy háromszorosára dagadt, és belilult. Akkor éreztem , hogy valami nem stimmel azzal a kisujjal. Majd csak megkérem, hogy segítsen és arra is, hogy vigyázzon a dzsekimmel, mert a zsebébe van minden cuccom. - Hát igen, főleg hála a tágító bűbájnak. Komolyan, azért hálát is mondanék. - próbálom enyhíteni a szenvedésemet, és már lent is van az a dzseki. - Köszönöm. Tudom, nehéz paciens vagyok. - szóval jár igazából neki némi elismerés. Végig hallgatom a diagnózisát, tudom hogy ezt a kart legalább jó pár napig pihentetnem kell, és kenegetnem, még is teljesen összerogyok, mikor a gyógyító mondja. Akkor már teljesen biztos, hogy nem dolgozhatok, és kapok egy kis betegszabit. Bár őszintén, jó lenne már kicsit mást is csinálni... de nem fogom kibírni. - Hm allergia ? Hát pollen, meg pár gyógynövény, semmi extra. - mondom neki félve. Tényleg bizonyára allergiás lehet egy két növényre, bár még nem teszteltem le melyikre. Az tuti, hogy egy- két gyógynövényes kenőcstől folyton kijöttek a pattanásaim, és kiütéseim lettek. De hát melyik alapanyagtól. Asszem a teafa volt mindegyikbe... - Teafa szerintem, bár nem hiszem az szerepel a gyógykenőcsök receptjén, de azért elmondom, kitudja mivel illatosítja. - vonom meg a vállamat, remélem nem volt olyan tudálékos mint ahogy hangoztam, bár lehet nagy hülyeséget mondtam. - Ja persze, igen, tegeződjünk. Én is jobban szeretem. - mondom minél kedvesebben, amennyire tőlem telik. Majd bejelenti, hogy megnézi a kezemet, ne sikítsak. - Mármint hogyan.... - majd felemeli a kezem , hogy megvizsgálja. Mély levegőt , veszek s az ajkamba harapok, hogy egy hangot, meg egy rohadt merlinbent se mondja. - Szerintem.... szerintem egészen biztos, hogy eltört. - motyogom neki, kissé ziláltan. - De ugye nem kell hetekig pihentetnem? Sokat nem akarnék kimaradni a munkából... - kérdezem reménykedve. Nem vagyok mazochista, ha azt mondja pihentetnem kell, mert rosszabb lesz, akkor azt fogok tenni. Sokkal rosszabb ha tartósabb bajom származna belőle. Végülis... csak eltudok egy kis betegszabit tölteni valahogy nem? Rég volt három seprűben is, annyira hiányoznak ezek a helyek. Sikerült elterelnem a figyelmemet , amig befejezte gyógyítom a vizsgálatot legalább.
Vendég
Kedd Márc. 02, 2021 9:07 am
Clarissa
& Suzie
Kisgyermekkorom óta odavoltam a gyógyításért. De tényleg, azóta erre készültem minden szabad percemben, hogy egyszer én is gyógyító lehessek, aki segít mindenkin, akármi is legyen a baja. A legkisebbektől a legnagyobbakig, a kis balesetektől a súlyosokig. Talán az egyetlen, amire nem tudtam felkészülni, az az volt, ahogyan az emberek reagáltak. Tudom, hogy pályakezdő vagyok, tudom, hogy fáj, tudok én mindent. Jó, nem mindent, de amit egy ilyen helyzetben tudnom kell, azt tudom. És megértem. Megértem, hogy nem jó, de örülnék, ha nem rajtam töltenék ki. Mindegy, ez van. Amíg levette a kabátját, csak ezen tudtam gondolkozni, ezért reagáltam olyan későn, hogy tényleg segítenem kéne neki. -De tényleg, csak nyugodtan káromkodj, ha úgy érzed. Másnem kapsz egy némító bűbájt. -kuncogtam. -Na jó, nem fogok azt küldeni rád, csak a kedvedet próbáltam egy kicsit feldobni. Csak bólogattam, amikor a tértágító bűbájról beszélt, én magam is sokat alkalmaztam, így tökéletesen megértettem őt. Viszont arra legyintettem, hogy nehéz páciens. Ennél rosszabb is lehetett volna, pláne, ha az éjszakai ügyeletem végén talál meg, akkor nem biztos, hogy ennyire jókedvűnek talált volna. -Ühhüm, a pollen nem vészes, mármint nekünk ez ma nem számít, nem fogok neked olyan felírni. Mentára ugye nem vagy allergiás? Az mindenképpen lenne a kenőcsödben, mert az hűsít, ezáltal csökkenti a fájdalmadat. Szóval azt lehetőség szerint nem hagynám ki. A többi gyógynövényre pedig csak nem lehetsz allergiás, nem említetted, hogy valami extrára lennél az. -magyaráztam neki szépen lassan és érthetően. Tényleg fontos az, hogy megértsék a betegek, hogy mi segíteni vagyunk itt, akkor is, ha néha fáj. -Mint mondtam, csak nyugodtan káromkodj, ha jól esik. És igen, eltört, de semmi extra. Tényleg csak egy apró bűbáj, kérsz valamit, amire ráharaphatsz? -lassan elővettem a pálcámat a kabátkám zsebéből, hogy mihamarabb összeforrasszam a csontjait. -Ez lehet, hogy fájni fog. - mondtam neki, majd elmotyogtam a varázsigét. Máris jobban nézett ki. -Ha hetekig nem is, de még egy pár napig ne erőltesd. Ma még mindenképp viselned kell a kötést, meg alán holnap is, ez attól függ, hogy mennyire fogod tudni mozgatni. Most egyelőre át kell mozgatnunk az összes izmodat a karjodban. Ez már nem fog annyira fájni, erre csak azért van szükség, hogy ne legyenek olyan merevek és tudd használni később is. Tényleg élveztem azt, ahogyan láttam, hogy összeforr a csontja, ahogyan meggyógyul a karja. Ezért tanultam ennyit, hogy az ilyeneket is sikerként könyveljem el. Boldog voltam attól a tudattól, hogy én segítettem neki és jobban is lett. Mondjuk az elég ciki lett volna, ha egy ilyen egyszerű bűbájt elrontok. Na mindegy. -Szóval akkor írok egy kenőcsöt és elkezdjük a tornát, rendben? Van esetleg még valami kérdésed? -néztem rá egy széles mosollyal. .
Vendég
Szer. Márc. 03, 2021 5:05 pm
Clarissa & Suzette
Egy ritka szar nap...
Utálom ezt a helyzetet, ezt a kiszolgáltatottságot. Nem szeretem ha másra vagyok utalva... ez régen nem így volt. Sőt, nem féltem segítséget kérni, szeretettem másokkal együtt dolgozni, főleg egy bizonyos személlyel. Apámról is kezdtek furcsa pletykák terjengeni, úgy érezem a családomra se számíthatok. Elveszett minden bizalmam, szinte minden ember felé. Ezért sincs társam, ezért se tudom más kezébe helyezni az életemet. A társ dolog, főleg ebben a munkában egy kötelék. Akiben bízom annyira, hogy a kezébe is adjam az életemet. Kinek fedeznie kéne... Volt egy ilyen ember az életembe, akit azóta is jobb szeretnék elfelejteni. Volt idő, mikor mindent odaadtam volna azért, hogy megtaláljam, de ma már feladtam, inkább csak az üresség maradt. Pedig bekéne vallanom magamnak, hogy néha igenis... nem árt a segítség. Szoktak mellém rendelni idéiglenes segítséget, vagy csak járőrözésre, vagy épp nyomozásra. De csak ha rám kényszerítik. Pedig ma , még magamnak is be kell, hogy valljam... nehéz volt. Ennek is köszönhetem hogy lefegyvereztek, és repültem métereket pár pillanat alatt, és még az a mocsok is megszökött. Nem csoda, hogy szar kedvem van. - Köszönöm, ez kedves. Csak ha én káromkodok, azt mindenki meghallja. - de azért felnevetek az ajánlásán, kedves lány. Több ilyen medimágus kéne. - A kedvemet sajnálatos módon nem igazán meggyógyítani, de kedves tőled hogy próbálod. - tudom egy törött kar nem éppen gyorsan gyógyuló dolog, így reméltem hogy nem fog megtörténni, szoktam a vakmerőségem ellenére is vigyázni. Őszintén szólva, kicsit félek az unalomtól. Ha nincs munka... megörülök majd a gondolataimtól. - Nyugi csak vicceltem, tudom hogy olyanok nincsenek benne. - válaszolom mosolyogva. - Lehet a humorom is sérült. De gondolom arra, nincs semmid. - a beszéd kicsit segít abban, hogy elterelje a figyelmemet a fájdalomról. Ahogy elhangzik a varázsige kipattannak a szemeim. Ajkaimba harapok de egy morgás, kis kiáltás így is elhagyja a torkomat. - Bazdki... - csúszik ki a számon. Erős nyílalló érzés, égő, majd zsibbadó... kis enyhülés. - Kicsit jobb.. köszönöm.- szűröm ki hálámat a fogaim közül. Hallgatom a további teendőket, majd csak pislogok a válaszán. Oké a több nap, de ... - Öhm... nem akarok okoskodni, de a törött csontot hogy szeretnéd tornáztatni? Pont hogy nem szabad mozgatni amíg nem forr össze... - oké most lehet a helyébe magamat is pofon vágnám az okoskodásomért. De ha ezt megmozgatja, abban a pillanatban elhopponálok.
Vendég
Hétf. Márc. 22, 2021 10:11 am
Clarissa
& Suzie
Felnevettem a szavaitól. Hadd káromkodja ki magát, mindenki szokott, nem ő lenne az első. De ha nem, hát nem. De valóban olvastam olyan tanulmányokat, hogy káromkodás közben jobban elviseljük a fájdalmat. Egyszer ezt ki kéne próbálnom magamon, vagy esetleg Shawn-on, amikor legközelebb megsérül és hozzám jön, hogy ápoljam le őt. Merlinre, mennyire szeretem az ilyen napokat, amikor otthon ülünk és őt ápolom! Megráztam a fejem. A fantáziálásnak nem most van itt az ideje, nem akkor, amikor betegem van és vele kell törődni. Elvégre ezért fizetnek engem, nem? Jó, az sem másodlagos szempont, hogy a beteget mindig meg kell gyógyítani. -Hát, a kedvedre vagy tudok javasolni egy cukorkát, mert a cukor jó dolog. Vagy tudom azt is ajánlani, hogy menjél le a kocsmába és igyál egy kis alkoholt. Ismert a hangulatjavító hatásáról, de ez tényleg közismert dolog. Persze nem arról beszélek, aki egy üveggel iszik meg, de ezt érted. -kuncogtam. Hagytam, hadd beszéljen, tudom, hogy az is sokat segít. Addig sem a fájdalomra koncentrál, hanem a szavaira. Ez nekünk most pedig nagyon jól is jött, ugyanis a törött kar összeforrasztása nem igazán egy kellemes művelet. Végül pedig mosolyogva tekintettem a művemre. Ismét egy sikeres varázslat. Beültem az asztalom mögé, és felpillantottam a kérdése közben. Én csodálkoznék a legjobban, ha egy betegnek sem lenne semmilyen kérdése hozzánk. -Nos, nem a csontodat szeretném megmozgatni, hanem az izmaidat. A válladat és a csuklódat mindenképpen, különben tényleg nagyon görcsös lesz és fájni fog már az alvás is. És a csont már nincs eltörve, hiszen most forrasztottuk össze. Hidd el Clarisssa, tudom, hogy fájdalmas, de ez mind a te javadat fogja szolgálni. -mosolyogtam rá szélesen majd pennát ragadtam. Egy pillanatig gondolkoztam, hogy mi a neve annak a kenőcsnek, amit neki szándékoztam felírni, de szerencsére hamar eszembe jutott és rá tudtam firkantani a receptre. Majd lent a pultnál kiadják neki. Lassan felálltam az asztal mögül és megálltam előtte. Tudom, hogy nem ez a legkellemesebb program, amit egy ember el tud képzelni, de ha muszáj, akkor muszáj. -Ha szeretnéd, akkor csak megmutatom magamon, hogy hogyan is kéne megmozgatnod, ezek után egyedül is tudni fogod csinálni. Ennél többet sajnos nem tehetek érted. Illetve, majd felkötöm még a kezed, azt is bemutatom, hogyan kell csinálnod. -mosolyogtam rá, megnyugtatónak szántam a mosolyom. A mi célunk a beteg megnyugtatása. Vagy valami ilyesmi. Ezért is igyekszem mindig kedves lenni velük, hiszen ki tudja, mikor máskor kapnak kedvességet. Egy kis Suzie-féle extra kedvesség, amiért nem kell fizetni. Mindenki jól jár, nem?
Vendég
Pént. Márc. 26, 2021 8:34 pm
Clarissa & Suzette
Egy ritka szar nap...
Csak pislogok a javaslatán. Hát ilyet se mindennap hal a boszorkány a gyógyítójától, hogy alkoholt igyon. Na ezzel sikerült elterelnie a figyelmemet, és fel is nevetek. Ilyen is jó rég volt, mikor jó ízűen tudok nevetni, nagyon rég. Teljesen igaz, hogy rám férne egy ital, és biztos nem fogom ma kihagyni. Jól esne a lelkemnek, egyszerűen úgy érzem szükségem van rá. Érdekes gyógyítóm van, de meg kel hagyni elég jól végzi a dolgát. Megkedveltem. Bár azért valljuk be, megnézném egy pár évvel később mikor már 20 éve lesz a szakmában, és sok mindenkivel fog találkozni , akkor is ilyen lesz e. Én azt kívánom, hogy igen. Ilyen gyógyítókra, és boszorkányokra van szükségünk. Nekem eddig velük kapcsolatban csak negatív élményem volt. - Hát pedig pont egy üveg lángnyelvre gondoltam. - vigyorgok rá. - Áh, azt nem élném túl, annak is örülök ha abból hármat megtudok inni, és akkor sem biztos emlékszem az estére. De komolyra fordítva a szót, köszönöm. Azért meg kell hagyni nem vagy mindennapi gyógyító. Úgy látom megtaláltad a szakmádat. - mondom őszintén, gondolom ezt ő is szívesen halja. Ne csak a morgásomat, és a panasz áradatomat. A kezelés gyors, és igen fájdalmas volt. A szemem is kiakadt, pedig elég magas a fájdalom küszöböm. Hála égnek nem ordítottam, vagy sikítottam el magam, csak egy enyheee morgás jött fel a torkomon, enyhe káromkodás kíséretében. Az hogy tornásztatni akarja ezt a kart, egyszerűen nem feltűnő... pánik lesz úrrá rajtam, és kissé kérdőre vonom szegényt. De ami azt illeti nem szegény, mert elég jól kezeli a tudálékosságomat. Ja, hogy ezzel be is forrasztotta a csontomat. Értem. Mély levegőt veszek, eléggé agyhalott vagyok, fáradt és borzasztóan fáj a karom, és sajog minden porcikám. Így nem csoda, hogy nem tudok rendesen koncentrálni. - Hűha, hát rendben. De van valami fájdalom csillapítód még mielőtt el kezdenénk? A pián, és a cukron kívül. - mosolyodom el kedvesen, ezzel is bocsánatot kérve a szemtelenségeimért. Amúgy se vagyok egy kedves személyiség, de ha szarul vagyok még rosszabb. - Hát inkább magadon mutasd meg, ha megkérhetlek. - sóhajtok fel, hogy nem akarja az enyémet első körben megmozgatni. Majd én át tornáztatom a karomat, amint tudom hogy kell. Soha nem szerettem ha segítettek , nem tudom mikor alakult ez ki nálam. Jobban szeretem magam csinálni, és tudom nem szégyen segítséget kérni, de szoktam is... az utolsó pillanatban.
Vendég
Csüt. Május 06, 2021 2:41 pm
Clarissa
& Suzie
-Egy pohárka elég, a franciák is azt fogyasztanak a vacsorájuk mellé, tudtad? Illetve a röviditalok meghozzák az étvágyat. -magyaráztam neki. Talán semmi értelme nem volt annak, hogy ezeket elmondtam neki. Viszont a következő szavaira elpirultam és hálásan mosolyogtam rá. Nagyon jól estek a szavai. -Azt hiszem, igen. -suttogtam meghatódva. Fogalmam sincs, hogy miért ment el a hangom, de nem ez a lényeg. Jól esett, hogy így gondolja egy kívülálló, hogy jó vagyok a szakmában és értékeli a gondolataimat. Remélem, hogy soha nem fog változni a karrierem végéig. Miután sikerült összeforrasztanom a csontját és megírtam a receptjét, visszasétáltam elé. Hiába kérdezett érdekes dolgokat, nagyon szívesen válaszoltam neki a legjobb tudásom szerint. Egyáltalán nem vette el a kedvem a dolgoktól, hiszen azért állok én itt előtte, hogy meggyógyítsam és elmondjam neki, amit csak tudnia kell. Ez is a szakmámhoz tartozik. -Sajnálom, ha fájdalmat okoztam, de ez vele jár, hiába örülnék neki én is, hogyha pont az ellenkezője lenne. Meggyógyítom a beteget és mosolyog, hogy nem fájt. Oké, tudom, ez volt az egyik leghülyébb mondatom, engedd el Clarissa. Mosolyogva bólintottam a kérdésére. Igaza van, a cukorkával nem megy sok mindenre, ha erősek a fájdalmai. Benyúltam a köpenyem zsebébe és átadtam neki egy fájdalomcsillapítót, amit a múltkor szereztem be egy mugli gyógyszertárból. Komolyan mondom, életem egyik legjobb ötlete volt. -Tessék Clarissa, vedd be nyugodtan. Aztán az alkohollal ezek után csak óvatosan. Merlinre, de innék én is egy jó pohárkával. Irigykedek, hogy ezek után te elmehetsz inni. -sóhajtottam és elővettem egy adag fáslit a másik zsebemből. Fogalmam sincs, mennyi mindent rejthetett a köpenyem, pláne, hogy egyszer véletlen rászortam egy tértágító bűbájt. Igen, hiába vagyok itt gyógyító, én is tudok hülyeségeket csinálni. Megfogtam óvatosan a lány kezét és átkötöttem neki, gyorsan és precízen. Minél kevesebb fájdalmat akartam neki ezek után okozni. -El is magyarázzam, hogy mit csinálok és miért, vagy pedig elég, ha megmutatom Clarissa? A mutatás gyorsabb, és akkor mehetsz is inni egyet a kocsmába. De akkor kérlek igyál egyet helyettem is. Szükségem lenne egyre nekem is. -motyogtam. Túl régóta voltam itt a kórházban, valahogy sehogy sem akart vége lenni a munkaidőmnek. Pedig ma nem is én voltam ügyeletben. -Bízol bennem, ugye? Ígérem, ez már annyira nem fog fájni, mint a törött csont összeforrasztása. Pláne, ha vigyázol magadra, ahogy kértem, akkor maximum csak éjjel fog fájni, ha ráfordulsz. De tényleg, nem kell félni, ez már a kellemesebb része a dolognak Clarissa. -mosolyogtam rá kedvesen.
Vendég
Pént. Május 28, 2021 2:08 pm
Clarissa & Suzette
Egy ritka szar nap...
N[color=#ffffff] agyon szórakoztató egy fiatal gyógyítót kaptam. Egyszerűen olyan hatást ér el a határtalan vidámsága, hogy te is kénytelen vagy vigyorogni, meg mosolyogni. Meg lep milyen lelkes, és kedves. Több ilyen gyógyító kellene, én mindig a bunkó, házsártost fogtam ki, aki még élni is alig akart. - Semmi gond, tisztában vagyok vele, köszönöm. - nyöszörgöm, majd a fájdalomcsillapítót úgy kapom be, mintha az életem múlna rajta. - Nyugi nem szoktam amúgy se túlzásba vinni, csak néha jól esik, mint például ilyen nap után. - jegyzem meg kedvesen... kedvesen... már is hat a fájdalomcsillapító hatása. Mély levegőt kell vennem. - Rendben, mutasd meg, valóban úgy egyszerűbb. - vallom be, és próbálok mély levegőt venni miközben meg lesz tornáztatva a karom. A bogyó hatott, és egész jól, alig érzek fájdalmat, amíg lelkes gyógyítom megmutatja mit is kell csinálni. - Hűha, majd megpróbálom, csak sikerülni fog. - nyöszörgöm. Majd eszembe jut valami, nem szoktam ilyet csinálni, de mikor beszéltem anyámmal, teljesen igaza volt. Barátokat kell szereznem, igaz ami igaz magányos vagyok, és mindenkit elmartam magam mellől, és nem keresek senkit. Meg kell próbálkoznom, máshogy ez nem megy. Igaza van, és meg kell próbálnom. Mély levegőt veszek, mintha valami nagyon rossz hírt akarnék közölni. - Meddig vagy szolgálatban? Úgy értem , ha lenne kedved csatlakozni, egy kis ivászathoz... - remélem nem félre érthető vagyok, a mai világban soha nem lehet tudni, kit minek hisz. Tényleg csak egy kis társaságra vágyom, és benne van valami , ami feldob, kell most egy pozitív ember a közelembe. Amúgy meg ki tudja, akár barátok is lehetünk, bár nem tudom ki akar olyan barátot, mint én.