Hát elérkezett ez is! Hosszú hetek várakozása után az óra elütötte az éjfélt, elérkezett a December 24-e, Szenteste napja. Nekünk pedig azt jelenti, hogy a karácsonyi angyalkák megajándékozhatják azokat a személyeket, akiket húztak. Az általatok készített ajándékot ide tudjátok beposztolni, majd kérlek discordon, pm-ben, ahol tudtok szóljatok a húzottatoknak, hogy biztos észre vegye az ajándékát.
Noha nem szeretnék időkorlátot megszabni, mert ilyenkor nyilván a család az első, mégis kérlek titeket, hogy legkésőbb December 26 éjfélig tegyétek be ide azt, amit készítettetek.
Kellemes ünnepeket kíván mindenkinek a Staff és Alina!
Vendég
Csüt. Dec. 24, 2020 12:11 am
Drága @Rose Granger - Weasley! Itt tekintheted meg mit alkottam számodra karácsony alkalmából. Békés karácsonyt és boldog újévet drága! <3
Kedves @Jagger A. Lestrange, azt vettem észre, hogy nagyon egyedül vagy, ezért ezt a pasit varázsoltam neked! Élvezd ki az ajándékodat!
Kattints a képre! :3:
Vendég
Csüt. Dec. 24, 2020 2:05 pm
Kedves Sophie! Beszéltem a Télapóval és elárulta, hogy idén milyen jó voltál. Úgy döntöttünk, ezért két ajándékot is érdemelsz. Az elfoglaltsága miatt idén én kézbesítem Neked a csomagot, már be is kukkanthatsz a fa alá. Remélem tetszenek, használd kedved szerint! Ölel, W.
Vendég
Csüt. Dec. 24, 2020 3:38 pm
Kedves @Neville Longbottom! IDE kattintva megtekintheted a karácsonyi angyalkád ajándékát. Áldott, békés karácsonyt és boldog újévet! <3
Vendég
Csüt. Dec. 24, 2020 4:07 pm
Én téged húztalak @Meissa Lestrange-Black, és bár komolyabb dolgot nem sikerült összehoznom, azért remélem ezeknek a kis apróságoknak örülsz.
Külön a Collage, és külön az Avik, egyben pedig itt találod meg, a Möjmöjexkluzív tag alatt, ki tudja, ha néha majd ráfrissítesz, lehet lesz ott pár apróság pluszba. :3 Boldog karácsonyt!
Vendég
Csüt. Dec. 24, 2020 8:50 pm
Ho ho ho!
Megjött tehát az én Mikulásom is, aki pedig a szerencsésebbek legrosszabbika volt, az nem más, mint @Gilbert Ollivander. Az egész éves példátalan viselkedését pedig megfelelően kell honorálni. Én pedig úgy döntöttem, hogy virgács helyett eme nagyszerű remekkel ajándékozom meg őt.
Mivel abszolúte nem vagyok az utolsó pillanat híve, ugye, így ezt már legalább két nappal ezelőtt idebiggyesztettem, csak láthatatlanul... Szóval tőlem egy karácsonyos~rajzos Vicet kapsz sok~sok szeretettel <3
Meg kódoltam is, de az nem karácsonyos, csak kisvirágos, meg stuff.