A Fini életében először közös karácsonyozásra invitál mindenkit a staff. Ne izguljatok, nem kell bejglit sütni és mézeskalácsot dekorálni senkinek, bár ha ilyen ambíciótok lenne, kreatív sarokban annak is teret engedhetünk . A közös karácsonyozás nagyon egyszerű, tartja a social distancing szabályait és garantáltan mosolyt csal majd mindenki arcára. Minden jelentkezőnek véletlenszerűen kisorsolunk majd valakit a többi résztvevő közül, akinek titokban egy online átadható ajándékot kell majd készítenie. Ez az ajándék lehet bármi, például egy csinos reagkód, új avatarok a karaktereinek, néhány gif, egy hangulatos lejátszási lista YouTube-on, egy általatok írt egyperces, novella vagy éppen vers, rajzolhattok is egymásnak, de igazából csak a fantáziátok szab határt annak, hogy mit készítetek a másiknak. Csupán arra kérünk mindenkit, hogy aki jelentkezik a közös karácsonyozásra, az tényleg készítsen valamilyen ajándékot és ez az ajándék online formában átadható legyen. A finis karácsonyra december 10-ig jelentkezhettek, a sorsolás eredményét mindenkinek privátban küldjük majd el.
Itt Alina, mert Börti mint részvevő szeretne meglepődni azon, hogy ki ajándékozza, így én vettem át a húzás technikai részleteit innentől Tehát: lejárt a határidő, itt az ideje, hogy megtudjátok kit húztatok. Pillanatokon belül minden jelentkező kap tőlem egy discord üzenetet vagy itt egy baglyocskát - attól függően fent van-e a szerveren -, hogy megtudja kit húzott. De! Előtte itt van pár hasznos információ és gyakorlati tudnivaló:
Csere nincs, azt kaptad akit Alina a gép dobott, szerintem nem lesz gond
Innentől kezdve két hetetek van elkészíteni az ajándékotokat, december 24-ig
A Kész ajándékot egy december 24-én 0:00-kor megnyíló ajándékos topikba tudjátok majd betenni. A topikot majd linkelem ide karácsony napján.
Legyetek kreatívak és ne feledjétek legalább olyan jó adni mint kapni
Ha bármi kérdés, óhaj, sóhaj, panasz bánat lenne, esetleg segítség kéne, keressetek bátran. Ajándék készítésre és ajándékozásra fel!