Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

separated by distance, joined by love | Rudi x Mae

Anonymous

separated by distance, joined by love | Rudi x Mae Empty
Vendég
Szer. Nov. 25, 2020 6:54 pm
Rudolph & Mavis
Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Szer. Nov. 25, 2020 7:26 pm
Kalandozás a magaslatokban.
Esteledik. Befejeztem a mai napra a gyakornoki munkát és bedőltem az ágyba kicsit. A hétvégére kaptam szabadnapot, és szerintem küldök egy levelet Mavisnek, hogy lenne kedve elmenni egy Japán étterembe itt London környékén. Nagyon jó volna kicsit kimozdulni a nagyokossal kicsit, és igazából rég láttam a tündéri mosolyát. Legyen este hétkor a Saint Streeten a hatvanhármas számon a találkozó, ahol majd ketten eszünk egy jó Ráment vagy akár mehetnének a  sushizgatások kis szakéval, azt is szívesen fogyasztanám vele, de persze nyilván nem a kaja miatt mennénk csak, hanem segítséget akarok kérni egy nő ügy miatt, mert azt hiszem megint szerelembe estem . . . A héten már másodjára…
Anonymous

Vendég
Szer. Nov. 25, 2020 7:31 pm

Rudolph & Mavis
Az, hogy az öcsém bizonyos időközönként megkeres, nem okoz túl nagy meglepetést. Mióta elköltöztem otthonról, egyébként is sokkal jobb a viszonyunk, már csak azért is, mert így esélyünk sincs egymás agyára menni. Persze hiányzik a kis taknyos feje, épp úgy, ahogy a húgomé is, de mi lányok azért mégiscsak gyakrabban futunk össze a lányos dolgaink miatt. Most mégis a Saint Street felé igyekszem, hogy a kis Rudolph-fal falatozzunk egy kicsit. Tudja, hogy nem tudok ellenállni a keleti ételeknek, így a Ramen és a sushi is mindig terítéken vannak. Valószínűleg Dash, Dom és Sky bácsi is- aki persze utálja, ha bácsinak hívom - megköszönné neki, hogy kivételesen nem egyikük hűtőjét fosztom ki vacsora után kutatva. Mostanában ez szokásommá vált. Nem lehet mindig gyereknap.
- Helló, öcskös.. - borzolom össze a haját üdvözlésképpen. Na jó, az ölelés sem marad el, mégiscsak régen láttam őt. - Hosszú volt a nap? - kérdezem tőle harsányan, még mielőtt mindenfélét kezdenék fecsegni neki magamról. Minden napra van egy sztorim. Néha kettő is.
Anonymous

Vendég
Szer. Nov. 25, 2020 9:25 pm
Igen, Mavis megint összeborzolta a hajam pedig most, hogy ilyen hosszabb stílusban van, jobban látszik a kóc, de legalább kaptam egy meleg ölelést a drágától. Hirtelen olyan sok minden jutott eszembe, amikről még nem akarok mesélni neki.
- Azt hidd el Mavis, hogy egyszerűen nem is tudom, hogyan lett este hét, gondolom, mert szabadnapom volt hisz olyankor bosszantóan, de gyorsan telik az idő. - Majd átkarolva a vállánál be is sétáltunk a japán étterembe, ahol hirtelen megláttam egy csodaszép keleti nőt akin rajta is maradtak a szemeim mind addig a három másodpercig, amíg Mavis meg nem fogta az állam majd egy laza mozdulattal előre tolta. Kicsit mintha elmosolyodott volna, de nem szólt semmit.
Helyet is foglaltunk az étterem emeletén egy nagyon szép kilátással rendelkezőasztalnál.
Egy hatalmas nagy pultnál sütögettek és főztek a szakácsok, még rájuk is lehetett látni.
Amolyan nyílt főzős, hogy a vendégek tudják élvezni az illatokat és a művészi mozdulataikat a séfeknek, miközben készítik a finomabbnál finomabb harapnivalókat.
Egy nagyon csinos japán nő hozta az étlapot, pont az, akin a szemeim rajta maradtak még a vendéglő földszintjén. Halványan rám mosolygott, majd én is vissza nézve egy cuki, de félénk mosollyal viszonoztam a nő édességét. Ekkor kicsit Mavis már megvetően nézett rám, hiszen eleve egy nőről akartam beszélni erre megint van valaki, aki elrabolja a szívemet.
- Pont az esetem - mondtam amikor láttam, hogy mondott volna valamit Mavis, majd a mosolygós tekintetemmel nemtudott rám haragudni úgy érzem, úgyhogy ki is nyitottam neki az étlapot. – A mai estét én állom. – mondván, hogy lássa mégis csak a tanácsára van szükségem és, hogy mennyire manipulatív vagyok a nők iránt.
Anonymous

Vendég
Hétf. Dec. 21, 2020 3:38 pm

Rudolph & Mavis
A kusza tincseit igazgatva, de jókedvűen lépjük át az étterem küszöbét, készen állva a legfinomabb fogásokra. Mert én bizony készítettem a hasamat, és ha sushiról van szó, bizony nem ismerem a lehetetlen szót. Még csak hírből sem.
- Szalad az idő.. A szerkesztőségben is szaladhatna így, igazán nem bánnám..- hümmögök egyetértően. Bár nekem nem volt szabadnapom, de legalább elmondhatom magamról, hogy végre időben szabadultam el a munkahelyemről. Persze örömmel maradok bent tovább, ha Mr. Hami úgy óhajtja, meg hát íratlan szabályként olykor el is várják, hogy viselkedjek úgy, vagy legalább nézzen ki úgy, mintha a világ legfontosabb  munkája lenne az enyém. Pedig néha még Mr. Hami fikuszai is érdekesebbek, mint azok a feladatok, amikkel az az átkozott Travers megbíz engem. De csak idő kérdése, hogy megtörjem. Ami pedig Rudit illeti, nos örülhet, hogy legalább neki laza volt a napja.
A hely még mindig hangulatos, bár nem először járunk itt, még mindig látható rajtam, hogy  gyermeki lelkesedéssel nézek körbe, hátha felfedezek valami újdonságot. Az nem számít annak, hogy az öcsémet néhány kedves mosollyal is le lehet venni a lábáról, így csak felbiccentem az állát, ezzel is emlékeztetve, hogy nem muszáj végig nyitva tartani a száját.
- Miért nem lepődöm meg ezen?! De komolyan, Rudolph, neked mindenki az eseted... - forgatom meg a szemeimet, de immár nem beszélek olyan hangosan. Pedig az ilyen megnyilvánulásaiért igazán megérdemelne néhány kínos pillanatot és a fültanúk szúrós tekintetét. Ilyenkor csak azzal nyugtatom magam, hogy majd elmúlik nála ez az állapot.
- Felvitte Merlin a dolgodat, öcskös? Vagy az a Blomqvist-izé ilyen jól fizet? - vonom fel kérdőn a szemöldökömet, mikor magára vállalja az esténk költségeit. Naná, gáláns, igazi lovag, pedig tudja, hogy ha rajtam múlik addig eszek, míg végül a nadrágját is kénytelen lesz itt hagyni zálogba. Egy szó mint száz, van itt valami a háttérben. Nekem pedig ne legyen a nevem Mavis Yates-Newman, ha úgy zárom az estét, hogy nem húzom ki belőle. De egyelőre csak a rendelést adom le, kezdetnek pedig mondjuk jöhet egy kis rizspálinka, hogy megoldjam a nyelvét. Kivel rúghatna be nagyobb nyugalomban az ember, ha nem a tulajdon testvérével?

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: