| breakfast for two | a x t |
| | Pént. Okt. 30, 2020 11:27 am | Anneliese & Lilibeth breakfast for two Szombat reggelente az átlagosnál korábban ébredek, de csak mert tudom, hogyha a húgomon múlna kihagynánk az egész reggelit és az ebéddel kezdenénk a napot. Én pedig nem óhajtok addig éhezni sosem, így magamra vállalom azt a hálátlan feladatot, hogy megpróbálom kitalálni, aznap épp mit szeretne Anne reggelizni. Benjivel sosincs ilyen probléma, talán azért, mert fiú vagy mert hozzám hasonlóan ő is mindig éhes. De most csak kettesben leszünk, mert bár imádom az öcsémet és valószínűleg tudja hol talál minket, ha megéhezik egy kis szombat reggeli Rotenburg-piknikre, az utóbbi hetek tapasztalata miatt szinte biztos vagyok benne, hogy nem kíváncsi rám. Az amerikai kaland olyan jól indult, komolyan éreztem, hogy Max és köztem kialakul valami, hogy pattognak a szikrák, gombócba ugrik a gyomrom, hacsak rám pillant. Már-már ijesztően jól éreztem magam a társaságában, ám ez a kábulat mindössze addig tartott, míg ki nem derült, hogy az egész hazugság. Míg elém nem állt, és be nem ismerte, hogy teljesen idiótának nézett hónapokig, de reméli meg tudom neki bocsátani. Nos, én remélem, hogy ő is megérti, hogy a bizalmam törékeny dolog és nem fecsérlem olyasvalakire, aki nem tudja megbecsülni. Összetört engem, mert szégyen szemre teljesen a bűvkörébe kerültem. Pechére azóta igyekszem tudomást sem venni a létezéséről. Bár ami azt illeti, nem olyan kitartó fajta, vagy túl határozottan a tudtára adtam, hogy nem kérek a hazugságaiból többet. Azóta viszont elég érzékeny vagyok. Mindenre. De ki ne lenne az? Anne és én annyi időt töltöttünk a könyvtárban a német családfákat bújva, hogy bele se merek gondolni, mennyi felesleges időt fordítottunk arra, ami végig ott volt az orrom előtt, csak túl egyszerű lett volna elvonatkoztatni a rózsaszín ködtől. De napok óta érzem, hogy lassan, de biztosan visszatalálok a régi énemhez, és változtam is. Sokat. Az új év - remélhetőleg - jobb dolgokat hoz magával. Beálltam a Little Blackbirdsbe, indulunk a "Ki mit tud?"-on is, bár nem vagyok meggyőződve arról, hogy Judas tudja mit csinál és szinte biztos, hogy meg fogja bánni, hogy megkért, hogy legyek a partnere ebben, de jelen pillanatban még egy tökkel is hamarabb értetem meg az álláspontomat, mint vele. Minden esetre ezen kár izgulni, a múlton pedig kár keseregni. jelenleg amiatt aggódhatok, hogy az új tanfelügyelő majd nem nézi jó szemmel, hogy a többiektől eltérő módon, nem a Nagyteremben fogyasztjuk el a reggelinket. A piknik viszont már akkor szokásunk volt, mikor Bagman még ki sem találta, hogy ideeszi őt a fene, hogy megkeserítse mindenki életét, hát nem most fog eljönni az a pillanat, hogy nem tartjuk magunkat ehhez a hagyományhoz. Még miatta sem. Két bögre, egy termosz forró kakaó, egy kis gyümölcs és néhány péksütemény társaságában kivonulok az udvara és nem zavartatom magam, amiért többen felém lesnek, mikor a füves rész egy kellemesnek ígérkező, napsütötte pontjára kiterítem a plédemet, eligazgatom a sarkait, majd letelepedek rá. Fel kellett volna ébresztenem a húgomat, de a másik négy lány biztos nem vette volna jó néven, ha szombat reggel felverem őket... Így csak abban reménykedhetek, hogy ha elég erősen szuggerálom az udvart körülvevő oszlopcsarnokot, akkor egyszer csak felbukkan egy kócos barna hajzuhatag. zene • szószám • outfit • izé |
| | | | Csüt. Jan. 21, 2021 11:38 am | Lilibeth & Anneliese Having a sister is like having a best friend you can’t get rid of. Nyöszörögve fordult egyik oldaláról a másikra. Hiába sütöttek be már a reggeli nap sugarai a Hollóhát torony ablakán, Anneliese nem sok indíttatást érzett magában ahhoz, hogy elkezdje ezt a napot. Sem bármelyik másokat egyébként. Nem mintha problémája lett volna bármivel is, egyszerűen az ágya minden reggel rettenetesen puhának és hívogatónak tetszett, sokkal kényelmesebbnek, mint esténként, az őrjáratok után. Akkor megesett, hogy gondjai akadtak az álomba merülés alapvetően nem túl bonyolult folyamatával. Ahogy most megébred, átsuhant a fején egy futógondolat, hogy visszafekszik és délig ki sem dugja semmijét a paplan alól, egyébként sem volt egy éhes típus. Amíg megvolt a szervezete számára a kellő folyadékmennyiség akár napokig is elélt egy szelet száraz kenyéren. Nem mintha tapasztalat lett volna, a mostohaanyja sosem hagyta, hogy otthon ne reggelizzen, ahogy ez a Roxfortban sem volt opció. Lilibeth is folyton emlékeztette rá, hogy enni kell. Amint pedig eszébe jutott a nővére olyan gyorsan pattant fel, mintha csak egy rugó lökte volna hátulról. A reggeli…, nyögött fel, majd ugrott ki a kényelmes, meleg takaró alól. Nem mintha gondot jelentett volna számára Beth-el a reggeli, szeretett a nővérével lenni, de néha hálás lett volna, ha inkább ebédelnek. Akkor nem úgy jelenet volna meg minden alkalommal, mint egy ágrólszakadt, akit éppen akkor dobott ki az ágy. Az más lapra tartozott, hogy ez fedte a valóságot. A fésülködés, mint olan eszébe sem jutott, mindössze felkapta az első két olyan ruhadarabot, ami a keze ügyébe került, bizonyosan az övé volt és az összepárosításuk nem bizonyult divatkatasztrófának. Ezután pedig futott. Át a kastélyon, fel-fel lökve néhányakat, de a nehéz idők áldozatokat követeltek. - Itt… vagyok… - érkezett meg lihegve, kócos hajjal a szokásos helyszínre, ahol fél perc sem telt bele, hogy mély levegőket véve terüljön el a nővére takaróján. - Bocsi a késésért, nem hinnéd el, ha azt mondanám, hogy betört egy ogre a női mosdóba és azzal kellett foglalkoznom, ugye? - kérdezte mosolyogva, tekintetével az ég helyett immár a nővére arcát fürkészve. Valójában, bár szavakba sosem öntötte, aggódott Beth-ért, főleg azok után, ahogy Max átverte. Mind a kettőjüket tulajdonképpen, noha őt magát nem viselte meg annyira, sosem táplát sem gyengéd, sem semmilyen más érzelmeket a fiú felé. A nővérével ellentétében, aki noha úgy festett, kezd magára találni a történtek után, még mindig nem volt teljesen önmaga. - Amúgy - nyúlt az egyik péksüteményért, amit Beth hozott ki -, hogy vagy? Milyen a zenekar? - kérdezte óvatosan, mert hiába látták egymást minden nap egyfolytában körül voltak véve az iskola diákjaival, akik között azért nem panaszkodik vagy beszélget olyan felszabadultan senki, mintha csak ketten, testvérek lennének. - Még gondolsz arra a szemétre, akinek nem mondjuk ki a nevét? |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | Hollyn ShelbyJelenleg 60 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 59 vendég :: 1 Bot |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Tegnap 10:04 pm-kor Juliet Denoir Tegnap 8:59 pm-kor Theodore Nott Tegnap 6:04 pm-kor Hollyn Shelby Csüt. Nov. 21, 2024 7:06 pm Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson |
|