| | | Pént. Szept. 25, 2020 9:31 am | Freya & Arnfrod
Nyomozás 2.0 Büszke vagyok magamra, és a bátorságomra, a találékonyságomra még inkább. De még is érzek valami hiányt. Szerettem volna látni a tárgyat is amit elátkoztam, de sajnos azt már elvitték. Azt nem tudom, hogy már a minisztériumban van e az osztályomon, vagy a kórházba. Talán várhattam volna pár napot mire bejövök faggatózni, de nem csak én "kapkodtam el a dolgot" , ugyanis egy aurorral is találkoztam, aki ugyan azért volt a betegnél mint én. Természetesen bizalmatlan volt velem szemben, de némi információ morzsát még is sikerült kicsikarnom. Miután ő távozott én most magatehetetlenül állok a folyosón. Még is mi legyen a következő lépés? Valamiért nem akarok haza menni, és szeretnék több infóhoz jutni, ne vesszen kárba a napom. De nem vagyok auror, nem képeztek ki erre , fogalmam sincs ilyenkor mi a következő lépés. A férfinál meg nem akartam tovább húzni az idegeit, mert a végén még engem visz be. Mély levegőt veszek, mindig jobb ezzel foglalkozni, mint az eljegyzésemmel. Bármit... komolyan már ott tartok akár be is fekszem ide. Annyira összeszorítottam a szemeimet, hogy mire kinyitom csillagokat látok, és valamiért egyből elindulni szeretnék a kijárat felé, amig le nem pattanok valamiről. Mikor kitisztul a látásom, látom inkább valakiről. - Elnézést, uram. - kapkodva segítek neki felszedni a pergameneket, amiket miattam elejtett. Azonban meglátom az egyiken, annak a nőnek a nevét, akit megsebzett az elátkozott tárgy... nem is zavartatva magam elkezdem olvasni a jelentést... , amig a varázsló ki nem kapja a kezemből, és csúnyán néz rám. - A... a rokonom... - komolyan, ennyi? Ennél kicsit lehettem volna határozottabb is. Remélem tetszik ^^ |
| | | | Szomb. Szept. 26, 2020 10:13 pm | Freya & Arnfrød Change the world by being yourself. T ermészetes, hogy kíváncsi vagyok, hogy minden érdekel, ami egyszer csak lehetséges. Így lehet az is, hogy a kíváncsiságomból fakadóan érdekelnek a betegek. Hogy mi történik velük, min mennek keresztül. Mivel jöttek be, úgy értem milyen problémával kerültek be. Most épp egy rakás beteglapot kell átadnom az illetékes medimágusnak. Nem akarok késlekedni, ezért is sietek és igyekszem minél előbb oda érni. Egy nap én is szeretnék fejlődni és egyre jobb lenni ebben, most sem díszből vagyok itt. Büszke vagyok arra, hogy segíthetek másoknak, főleg mert tudom, hogy ezzel én is jobban érzem magam, egy kicsivel. Semmi rossz nincs ebben. Épp befordulnék az egyik folyóson amikor összeütköztem véletlenül valakivel. Pár írat kiesett a kezemből, de nem vészes. Össze tudom szedni, igazából segítség nélkül is, de sebaj. Ha már volt kedves felvenni egy-két dokumentumot, akkor, persze, hogy én sem ordítom le a fejét, amúgy se tenném, de ez inkább addig jó, amíg a civilek nem tudják. – Semmi baj, nem történt semmi hölgyem. – most mondhatnám, hogy hozzászoktam ehhez, de igazából annyira nem. Na de nem is ez a lényeg. Épp sikerül mindent összeszedni, aztán kíváncsian nézek rá, amikor a nála maradt pergameneket kezdi szemmel láthatóan tanulmányozni. Persze nem engedhetem meg neki, hogy a betegekről információt szerezzen ezért egy kicsivel határozottabban sikerül „kikapni” a kezéből a pergament. Majd ránézek amikor azt mondja, hogy a rokona az illető. Megnézem a papíron írt nevet is, majd visszaemelem a pillantásomat a hölgyre. – Maga is? Ne aggódj, minden rendben lesz. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Biztosíthatom arról, hogy a rokona biztos kezekben van itt. Rendbe fog jönni, csak egy kis idő kell neki. – magyarázok, egy picivel kedvesebb hangnemben. Talán nem kellett volna nekem sem olyan hirtelen elkapnom azt a pergament. De akkor is. Honnan tudhattam volna én azt, hogy egy rokon az? Na honnan? Hát pont ez az. – Volt már bent nála? – kíváncsiskodom. Természetesen nem rosszból kérdezek én ilyeneket, hogy inkább menjen oda hozzá, hogyha esetleg megnyugszik. Lehet, hogy nem mindig az a legjobb. Az is lehet, hogy egy kis friss levegőre van szüksége. Van akinek nehéz átdolgozni, hogy egy szerette ide került. Nem csodálom, hogy mindent is tudni akar róla, még akkor is ha erről nem én hanem közvetlen a medimágus kell tájékoztassa a beteg hozzátartozóit. ◈ |
| | | | Hétf. Szept. 28, 2020 6:44 pm | Freya & Arnfrod
Nyomozás 2.0 Sajnálatos módon nem sok minden tudtam meg. Az auror nem volt éppen közlékeny. Kiküldött mielőtt bármi fontosat megtudhattam volna. A folyosón vártam megsemmisülten, amig el nem ment. Aztán a boszorkány pedig elaludt, így semmi esélyem nem volt bármilyen infót kicsikarnom tőle. Így szerencsének, vagy épp a sorsnak tekinthetem? Hogy neki megyek egy fiatal varázslónak, akinek a kezéből csak úgy potyognak ki miattam a pergamenek, és az első ami a kezem közé akad a boszorkány kartonja. Ajkamba harapva hazudok arról, hogy a rokonom. Szegény srác, tényleg nem akarom átvágni, és hazudni se szeretek, bár nagyon jól csinálom... - Én is? - meglepődök. Hűha lehet itt van már a hölgynek egy rokona? Akkor baromi ciki lesz a találkozás. Mi legyek elveszett unokahúg ? Na jó nem kell egyáltalán pánikba esnem! Türtőztetem magam, és megfogadtam, hogy kivárom mit fog válaszolni. Csupán felegyenesedünk, ő pedig rendezi a kezében az iratokat. - Igen, de alszik. Nem akarom felzavarni. Így tudna segíteni, hogy mi történt egész pontosan? Szeretném tudni, még is hogy történhetett meg. - az aggódásom valódi, így nem kell megjátszanom, de azért próbálok úgy tenni, mintha tényleg ismerném a boszorkányt. - Még is mi volt azaz átkozott tárgy? Hogy került hozzá, és pontosan mit tett vele? Kérem.. nagyon aggódom érte. - pillogok, kettő... hármon... négyet. Megijesztem saját magamat, mennyire jól megy. Nem tetszik a helyzet, azt hittem könnyebben megtudok mindent, minden hazugság nélkül. Bejövök, a minisztériumból, a hölgyet megkérdezem mi történt vele, és távozom. Ennek ellenére, nehezen jutottam be, hazugsággal, majd találkoztam, egy aurorral aki ki küldött, majd most egy szerencsétlennek ismét hazudozok. Főleg, mert látom rajta igencsak komolyan veszi, és lehet még teljesen friss dolgozó is. Csak ne kerüljön bajba miattam... Remélem tetszik ^^ |
| | | | Kedd Okt. 06, 2020 11:50 am | Freya & Arnfrød Change the world by being yourself. K omolyan nézek a nőre, megpróbálom kitalálni, hogy vajon mit kereshet itt. Mármint valójában. Az egy dolog, hogy meglepi őt, hogy azt mondom már volt itt valaki ugyanennél a személynél. Persze nem meglepő, hogy a családtagok nem közlik egymással, hogy mi a helyzet ha meglátogatják egy beteg rokonukat. Kíváncsi vagyok. Nem bolond. Ha nagyon rákoncentrálok talán ki tudom deríteni, hogy mi jár éppen a fejében. De aztán leteszek róla. – Igen. Tudja a másik lánya, gondolom az ön testvére. – magyarázok, mintha ez lenne a leglogikusabb dolog a világon, hogy közlöm az illetővel, hogy a testvére már járt itt. Ami elég fura, hogyha ezt az apró részletet nem kommunikálják le egymással. Na mindegy. Nem az én problémám, nem lehet mindenki olyan, mint én és a testvérem, ha a kommunikálásról van szó. Persze Samuel minden csak nem egyszerű testvér, mert hozzá hasonló bizonyára nincs. A maga módján különleges is, meg nem. Attól függ, hogy az ember kit kérdez. Összeszedtem a papírokat. A nőtől is elvettem még mielőtt túlságosan sokat tanulmányozna olyasmit, ami nem igazán tartozik rá. Nekem meg azt tanították, hogy figyeljek oda arra, amit éppenséggel csinálok vagy mondok. Éppen ezért, mivel tudtam, hogy nem kéne sokáig szorongatnia a papírt rajta az információkkal inkább elvettem tőle. Más lehetőségem nem igazán volt. – Ne haragudjon, de erről csak a medimágus beszélhet. – én meg nem voltam medimágus, legalábbis még nem. Éppen ezért tényleg jobbnak láttam, hogyha erről az egészről nem beszélek, még akkor is hogyha éppen egy hozzátartozóról van szó. Valószínűleg ettől most én leszek a legrosszabb a világon, de csak azt teszem és mondhatok ami a munkakörömbe beletartozik, szóval semmit. Még. Felsóhajtok. – A rokonáért viszont tényleg nem kell aggódnia, itt jó kezekben van. Ha emiatt is aggódna, nem kell. Rendbe fog jönni, azért vagyunk mi itt, a Szent Mungóban dolgozók. – magyarázok tovább. – De ha gondolja jöjjön velem, jobb ha elkísérem a menzára, addig talán lenyugszik egy kicsit, mit szól hozzá? – útba esik az a medimágus is, akinek oda kell adnom a papírokat szóval nem lesz gond, ha ezektől az információ dús papíroktól megszabadulok és valahogyan lenyugtatom a nőt. ◈ |
| | | | Pént. Okt. 09, 2020 9:40 am | Freya & Arnfrod
Nyomozás 2.0 Utálom magam, hogy így kell hazudjak. De még is mi más lehetőségem van? Csak egy kotnyeles aktatologató vagyok. Így legalább némi infót ki tudok csalni, remélem. Oh testvérek... elsőnek meglepődött arckifejezést vágok, majd próbálok uralkodni rajta. - Igen, igen. Ne haragudjon, csak nem vagyunk valami jóban. - húzom el a számat, hogy van ilyen, előfordul. Úgy vélem, és látom neki egyenlőre elég lesz. Viszont úgy csinálok, mintha sietnék, és a kedves rokonon aludna, hogy gyorsan csak mondja már el még is mi volt az eszköz és mit tett a beteg rokonommal, de ... merlin szakálára, hogy itt milyen piszok nehéz egyszerű infókat is kicsikarni... mélyet lélegzek. - Tudja elég sok dolgok van. - mondom már megsemmisülten. Hát kísérjem el a menzára. Legyen arra időm? Lehet megtudom puhítani közben? Egy próbát megér, bár lehet nem kéne húznom addig a dolgot, hogy lebukjak. De tudnom kell hol a határ, nem? - Persze, megértem. - vetek felé egy barátságos mosolyt. - Csak aggódom, és sok a dolgom, azért szerettem volna, gyors infó szerzést - közben meg is indulunk, de fogalmam sincs hogy csináljam... most komolyan flörtöljek vele? De hát sokkal fiatalabb nálam... az égnek emelem a szemem. Mindig rájövök ezt nem hiába tanulják. - Elég fiatal, csak nem gyakornok még? - hát akkor kezdjük egy baráti csevejjel, hátha kapok egy kis bizalmat tőle. Kicsit félek, ha egy medimágussal találkozom átlát rajtam, vagy találkozunk egy ismerőssel.... na ez eddig eszembe se jutott... egy pillanatra megtorpanok, aztán összeszedem magam. Ennyire szerencsétlen csak nem lehetek. - Bocsánat csak nem bírom... borzasztóan hangzik a "kórház" aurát. - próbáltam szépen fogalmazni, és nem sértőnek lenni, miközben folytatjuk az utunkat, vagyis követem őt. - Ezért is szerettem volna gyorsan végezni. - sóhajtok hátha kapok némi együttérzést. Remélem tetszik ^^ |
| | | | Pént. Okt. 09, 2020 7:08 pm | Freya & Arnfrød Change the world by being yourself. P róbálok együtt érző lenni, vagy legalábbis úgy tenni, mintha együtt éreznék vele, holott kezdem kapiskálni, hogy miről van szó. Vagyis miről nincs szó. Bizonyára megvan a saját oka amiért ennyire bizonytalan velem szemben, amiért nem akarja megmondani, hogy ki is ő valójában, mert az biztos, hogy nem a beteg rokona. A legilimentorság átka. De nem árulom el magam, vagy legalábbis nem olyan egyszerűen. Inkább hagyom, hogy magától mondja majd el, hogy mi az eredeti célja. Valószínűleg elsőre nem fog kiderülni, mert miért is derülne ki, ugyebár… De talán néhány perc elteltével. – Igen? Pedig a testvére is nagyon kedvesnek tűnt, akárcsak ön. Na persze nem tudhatom, hogy mi miatt vesztek össze, biztos én se jönnék ki jól vele ha nekem kellett volna felnőnöm mellette. – mondom mindezt határozottan, mintha tényleg így lenne. Pedig nem volt így, azonban ezt a nőnek nem kell tudnia, hogy tudom mi jár a gondolataiban. – Elhiszem, hogy sok a dolga. Viszont én nem vagyok feljogosítva arra, hogy bármit is mondjak a betegek családtagjainak, csak a medimágus teheti meg. – nyomatékosítom őt, hogy megértse nem a rossz szándék vezérel engem, csak tényleg köt a titoktartás. – Gyógyítóinas vagyok, a bájital és növénymérgezések részlegen, de megkértek, hogy ezt az adag pergament adjam át a varázstárgyak okozta balesetek részleg egyik ügyeletes medimágusának. – mert nyilván biztos, hogy megkérdezte volna, mit keresek ezen a részlegen, hogyha az enyém nem is itt van és honnan tudom ezeket a dolgokat az esetleges rokonról, akiről tudom, hogy nem a rokona, de nem mondhatom neki el. Nagyon egyszerű válaszom lenne erre is, csak akkor valószínűleg meg kellene magyaráznom, hogy minden a velem született képességekkel kezdődött. De mivel nem vagyok idevalósi, senkit sem érdekel, hogy milyen képességeim vannak, hacsak nem a szakmával kapcsolatos, mert az nagyon fontos. – Áh értem. – ettől függetlenül azonban tudom, hogy nekem továbbra is hallgatnom kell erről, mert kénytelen vagyok rá. – Sokan vannak ezzel így. – megyek azonban tovább a menza irányába, csak előre kell menni, majd letérni jobbra és a folyosó végén már ott is van a nagy ajtó, ami sokaknak „kincseket” rejt, másoknak meg csak a szörnyű kórházi kaját, de ettől függetlenül a kávé például isteni tud lenni. ◈ |
| | | | Szomb. Okt. 10, 2020 8:11 pm | Freya & Arnfrod
Nyomozás 2.0 Az a baj a hazugsággal, hogy még több hazugságot szül. Én pedig nem vagyok hozzá szokva, azaz gyakorlatias benne, így azt se tudom mennyire megy ez nekem. Lehet teljesen átlátszó vagyok, és már rég lejött neki, hogy mekkora egy kamu gép vagyok. Viszont akkor jó fej, mert nem hívott biztonságiakat, vagy aurort. De az is lehet simán paranoiás vagyok, és teljesen jól játszom a szerepemet, vagy csak gyanakszik. Viszont nem szabad sokáig elméláznom, mert az is feltűnő lehet. Legyél természetesen Freya. Csak próbálok a helyzethez viszonyítva barátságos lenni, és közben természetes aggódó rokon lenni. - Oh hát ez igen zűrös ügy, Nem minden testvér értheti meg egymást. A szerencsések igen. - én hála az égnek jól kijövök az öcsémmel. De ezt ugyebár nem kell tudnia. - Persze, teljesen megértem. - kicsit a lelkesedésem itt kezd lankadni. Egyáltalán nem olyan könnyű a dolgom, mint gondoltam. Viszont lehet az igazsággal többre mennék, de már nyakig benne vagyok a hazugságban, így még is hogy húzzam ki magam? Viszont túlzásba se szeretnék esni, nem akarok flörtölni , ennyire nem akarok nevetséges lenni. Viszont lehetek, kedves és barátságos. - Oh értem, ez nagyszerű. Akkor elég okos lehet, mindig irigyeltem az ilyen varázslókat. - barátságosan rám mosolygok, miközben úgy döntök vele tartok, amíg eldöntöm mit kéne tennem. Az a baj amúgy is szar döntéseket szoktam hozni, na még nyomás alatt... Az agyam folyton jár, és kattog, közben a paranoia is kezd elhatalmasodni rajtam, a szemem ide-oda járkál ismerősöket keresve. Ajkamba harapva, és zavaromban, csak annyit tudok neki mondani, hogy feszült vagyok a kórházaktól, ami az egyetlen ami nincs messze a valóságtól. - Akkor szeret segíteni az embereken... - elmélkedek hangosan. - Ha jól tudom elég sokan kerültek be mostanában, akik átkozott tárgyakkal találkoztak. - kezdek puhatolózni. Meg kell tudnom mennyire lehetne benne megbízni ha esetleg odáig kell eljutnom, hogy az igazságot mondjam el neki. Hátha úgy jobban segítene. Remélem tetszik ^^ |
| | | | Hétf. Okt. 26, 2020 3:26 pm | Freya & Arnfrød Change the world by being yourself. N em akartam ráijeszteni azzal, hogy legilimentor vagyok, ez sokszor hasznos tud lenni, főleg ha egy betegről van szó, aki nagyon makacs és nem képes elmondani, hogy mi is baja, mert fél. Ezen a nőn is azt láttam, hogy fél elmondani az igazat. De nem bánom, engem egyáltalán nem zavar, hogy nem bízik meg bennem. Valószínűleg én se mondanám el magamnak, hogy miért vagyok itt valójában. Mindenesetre tetszik ez a játék, ezért belemegyek, hogy úgy teszek, mintha elhinném azt amit mond. Egy darabig vicces, viszont egy idő után megunom és minden bizonnyal rávilágítok arra, hogy mennyire rossz úton jár, hogy nem kell félnie. A félelem az ami meggátolja az embert mindentől, de főleg az újításoktól és egy beteg estében a javulástól. Éppen ezért csak bólintok először arra amit mond, végtére is igaza van azzal kapcsolatban, hogy ez az egész egy kicsit zűrös dolog lehetne, ha tényleg ez lenne. – Megértem, nem mindig olyan testvért kapunk amilyet szeretnénk, viszont ott vannak helyettük a barátaink, őket mi választhatjuk meg. Szóval gondolom biztos van egy-két olyan barátja, akit esetleg testvéreként szerethet vagy jobban kijön vele, mint a testvérével. – nem vagyok jó a bölcsességek mondogatásában, de talán hátha megérti, hogy miről beszélek. De neki nyilván nincs ilyen problémája, nekem azonban teljesen bele kell élnem magam ebbe a szerepbe. – Nap, mint nap tanulok valami újat. De azért köszönöm. – a folyosón sétálva megpillantom Wallie-t, oké tudom, hogy mindkettőnknek dolga van, viszont arra gondoltam, hogy ezeket a papírokat rá bízom. Ő úgyis nagyon kíváncsi és szerintem ha így folytatja nagyszerű medimágus lesz belőle. – Szervusz! Ne haragudj, tudom, hogy elfoglalt vagy, de ezt esetleg oda tudnád adni Dr. Montgomery-nek? Köszi.– nem vártam meg a válaszát, ilyenkor az a baj, hogy muszáj cselekednem és a kezébe nyomnom, mert ő is láthatta, hogy ez lesz a legjobb és én biztos voltam abban, hogy őt nagyon érdeklik a varázstárgyak okozta balesetek is. Plusz magam is elvittem volna oda, ha nem lettem volna lefoglalva. Visszapillantok a nőre. Na erre biztos ő sem számított, nem baj. Igazából én sem, de örülök annak, hogy megpillantottam Wallie-t. Valószínűleg most megvan szegény gyereknek a véleménye rólam, de nem baj. Inkább engem utáljon, mint mást. Aztán megérkezünk valahogy a menza elé is. Végre. – Igen és talán. Csak nem az újságtól jött? – kíváncsian felvonom a szemöldökömet. – Mert akkor sajnos nem nyilatkozhatok erről sem. ◈ |
| | | | Szer. Okt. 28, 2020 9:30 am | Freya & Arnfrod
Nyomozás 2.0 Kissé feszengek, ami minden bizonnyal látszhat is rajtam. Nem igazán vagyok gyakorlott ebben, és nem is igazán szeretek hazudozni. Mindig is egyenes embernek találtam magam, maximum elkerültem a konfliktusokat, amire úgy vélem csak heves vita lehetne a vége. Nem szeretem a hazudozást, és épp ezért szégyellem magam a legjobban. Már megbántam, hogy elkezdtem ezt a játékot. Csak sóhajtok, lehet a végén nem is fogom megerőltetni magam. Egy dologra vágyom, még pedig arra, hogy végre kimehessek innen. Főleg a testvér témánál nyelek nagyot, ebbe se gondoltam bele, hogy ezt a témát ennyire húzni fogjuk. Az öcsémet imádom, és a legjobb. Rossz így beszélni egy testvérről. - Vagy egy unokatestvér. - fűzőm oda csak mellékesen, célozva Luella-ra. Ezt a témát szerintem eléggé kiboncoltuk. Elkísérem közben a menzára, hátha valami érdekeset kitudok belőle préselni, de egyre inkább hagy el a hitem. Próbálok kedves lenni, és bókolni, azaz egy gyenge próbálkozás a flörtre, de nekem az se megy igazán. Ahogy haladunk pont arra gondolok fel kéne adnom. Erre hirtelen megtorpan, és átadja a papírokat egy orvosnak aki megy is tovább. Olyannyira lesokkolódom, hogy még tátva marad a szám egy percig. Próbálok magamhoz térni, és az ajkamba harapok. Na most mi a .... francot kezdjek. Majd mély levegőt veszek. - Na jó, én a Minisztériumnak dolgozom a Tárgybűvölésügyi Ellenőrző és Nyilvántartó Hivatal részlegén. Kis magánnyomozásba kezdtem, mert találok a mostani átkok között összefüggéseket, és senki nem foglalkozik vele. Szeretnék rájönni, ki hagy ott egyre több helyen átokverte tárgyakat, még mielőtt valakinek nagyobb baja esik. Tudom, az aurorokra kell ezt hagyni, de nem foglalkoznak addig vele, amíg nagyobb baj nem történik. - na itt mély, és nagy levegőt veszek, mert az egészet elhadartam egy szusszra. Nagyon remélem, nem az aurorokat fogja hívni, hanem benne is meg van a segítőkészség, vagy legalábbis szabadjára enged. Remélem tetszik ^^ |
| | | | Hétf. Dec. 14, 2020 7:14 pm | Freya & Arnfrød Change the world by being yourself. K íváncsian végig nézek a nőn, valójában arra próbálok rájönni, hogy mit akarhat itt, és miért pont tőlem akarja megtudni azt amit. Természetesen játszom az elérhetetlent, nem csak azért mert jó móka, hanem azért is, mert ilyennek kell lennem. Megbízhatónak és hűségesnek, végtére is a munkahelyemről van szó. Amit szeretek és nem akarok kockáztatni. Elég gondom van az öcsémmel is, nem kell még azon fáradoznom, hogy új munkahelyet keressek. Szerintem a Szent Mungó a legjobb és legalkalmasabb hely arra, hogy még én is fejlődjek, mert mindig történik itt valami, ha akarja az ember ha nem. Egész addig békésen sétálok mellette amíg meg nem látom Wallie-t és ezzel egyidejűleg a lehetőséget is, hogy a papírokat biztonságba helyezzem. Mert nálam már nincsenek jó kezekben és tudom azt is, hogy Wallie szívesen segít. Cserébe persze valamivel majd meg kell hálálnom neki, de az a legkevesebb, amiért úgymond most ugráltattam őt. Lehet, hogy pontosan oda ment volna, még mielőtt megszólíthattam volna szegényt. Nem is lényeges már. Ám azon már nagyokat kezdek el pislogni amikor a nő végre kifakad és elmondja az igazat. Mit mondhatnék neki? Csak idő kérdése volt, hogy elmondja az igazat nekem saját magától? Természetesen nem fogom elárulni magam. Helyette inkább nagyon türelmes és értelmes fejet próbálok meg vágni, hogy még véletlenül se zökkentsem ki magam a megközelíthetetlen szerepből. – Értem. – válaszolom röviden. Bár azt is tudom, hogy ha valami ennél is értelmesebbet nem mondok neki, akkor minden bizonnyal nagyon kétségbeesett lesz és ki tudja, ha nem engem talál meg, akkor minden bizonnyal mást, aki vagy sokkal idegesebben kezeli a kérdezősködést vagy túlságosan megtörik és elmondja, hogy mi is a helyzet azzal kapcsolatban, amire választ szeretne kapni. – Sajnos nem azon a részlegen dolgozom, viszont ha elmondja, hogy mire gondol talán segíthetek, de nem itt. – egy pillanatig sem remélem, hogy ezzel esetleg feladná a további kutakodást. Sajnos ha elég elszánt személyről van szó, akkor tudom, hogy talál másik módot arra, hogy kiderítse tulajdonképpen mi is folyik a háttérben. ◈ |
| | | | Vas. Dec. 27, 2020 1:19 pm | Freya & Arnfrod
Nyomozás 2.0 Túlságosan izgatott vagyok, sokkal jobban, mint kéne. Nem vagyok ebben gyakorlatias, nem is szeretek hazudni, bár színésznek mindig is jónak tartottam magam, de most ez nem az a helyzet. Félek hogy lebukok, és hogy ezzel valami törvényt szegek. Ráadásul hamar kiderül, hogy a kiscserkész is gyanút fogott, amin nem is csodálkozom. Hisz jó béna vagyok, és eléggé átlátszó. Így hát nincs mit tenni, és elmondom, szinte hadarva az igazságot, amivel teljesen meglepem. Úgy látszik együtt akar működni , így mély megkönnyebbült sóhajt ejtek meg. - Köszönöm a segítséget. - ennyit tudok hirtelen mondani. - Ha tudsz segíteni elmondanám. - mondom gyorsan, és még mindig úgy érzem túl izgatottan. - Akkor vezess... - majd elindulunk olyan helyre, ahol nyugodtan tudunk beszélgetni. Gondolom egy csendesebb zúg felé, ahol nincs a falnak is füle. Mikor megérkezünk erre a helyre, nagyot sóhajtok. Út közben próbáltam össze szedni a gondolataimat, majd megállunk egymással szembe, és kérdő tekintettel néz rám, ami teljesen jogos. - Szóval, nem bonyolult a történet. Elátkozott tárgyaknál dolgozol, a minisztériumba, és valamiért úgy érzem, a mostani átokverte tárgyak között lehet összefüggés. Mind mugli tárgy, és az ő világukba antiknak számít. Minden héten elő kerül egy, és egyre súlyosabb, és veszélyes rajtuk az átok. Az aurorok nem foglalkoznak az üggyel, mert nem találnak egyezést az ügyek között, csupán csínyeknek tudják be. De a mostani helyzetet is elnézve... majdnem belehalt... - fejezem be a tudálékos mondandómat. Remélem minden érthető volt, és mindent elmondtam, amire gondoltam. Jó volt végre elmondanom valakinek, és csak remélni merem, nem néz totál hibbantnak. - Igen és csak irattáros vagyok, szóval nem nyomozhatnék saját szakállra... azért is próbáltam... szóval nem lebukni. Így örülnék neki, ha ez kettőnk között maradna, még így ismeretlenben is. Komolyan , csak segíteni szeretnék... - ennél őszintébb már nem tudok lenne, ha ennyire felismeri azt hogy hazudtam, akkor most is kell látnia, hogy őszinte vagyok. Remélem tetszik ^^ |
| | | | Csüt. Feb. 04, 2021 11:55 am | Freya & Arnfrød Change the world by being yourself. Ú gy tenni, mintha nem tudnám mi jár a fejében egyáltalán nem esett nehezemre. Már egész jól megy, arra figyelni inkább ami körülöttem történik nem pedig mások gondolatait kihallgatni a tudtukon és akaratukon kívül. Sosem fedem fel ezt a titkot, hogy ne bukjam le, ezt most sem fogom megtenni. Hiszen látszólag nem bízunk meg egymásban, bár nekem annyi előnyöm van, hogy egy kicsit tisztában vagyok azzal mi az ami igaz róla és mi az ami nem. A többit ugyanis a testbeszéde úgyis elárulja róla. De most nem vagyok gonoszkodó kedvemben. – Különös. Az ember azt hinné, hogy semmi érdekes nem történik maguknál és csak itt van igazán élet. – értem ezt a helyzet bonyolultságára. Bár azzal is tisztában vagyok, hogy ilyesmibe nem kellene bele ütnünk az orrunkat, de lássuk be, rengeteget próbálkozott azon, hogy meggyőzzön engem. Nem voltam és nem is leszek könnyű eset. De most már tudom a miérteket is, hivatalosan, mert szóban is elmondta. – Nem kell aggódnia azzal kapcsolatban, hogy bárkinek is elmondanám ezt. Kétlem, hogy pont ez az ami a munkatársaimat érdekelné. – mindenki megvan a maga dolgával, szereti is azt amit csinál, éppen ezért csak a saját teendőivel foglalkozik. Én is kíváncsi lettem, nem tagadom. De az ilyen akcióknak általában nincs jó végkimenetele, ha a feljebbvalóink nem tetszésére gondolok így hirtelen. – Kíváncsi vagy van valami célja annak, hogy erre próbál rájönni? Kideríthetek egy-két dolgot az esettel kapcsolatban, hátha rájövök valamire ami felett az aurorok szemet hunytak. – elgondolkodtam egy pillanatra, hogy tényleg megéri-e bízni benne. – Addig azonban amíg rájövünk erre ígérje meg, hogy nem kerül bajba és kerülni fogja a feltűnést. Nem szeretném ha egy látogatóból hirtelen beteg lenne a Szent Mungóban. – komolyan néztem rá, remélve, hogy érti a célzást és amúgy is… tud vigyázni magára. Elég céltudatos nőnek látszik, abból kiindulva, hogy mindent megtett azért, hogy megszerezzen egy információt magának. ◈ |
| | | | Szomb. Feb. 20, 2021 8:43 pm | Freya & Arnfrod
Nyomozás 2.0 Tudom, hogy fel vagyok pörögve, szinte tombol bennem az adrenalin. Legszívesebben felpofoznám magam, hogy megnyugodjak. Mindig is úgy gondoltam jobb őszintének lenni, és most is próbálom ezt az elvemet kivitelezni. Vagy összejön vagy nem. Maximum a kedvelt aurorjaim fognak ki kisérni. De tudtam , hogy ennél a srácnál már lebuktam, szóval inkább elmondok neki mindent. És milyen jól is tettem... ugyanis még segíteni is akar nekem. A reakcióján kicsit felnevetek, azért vissza fogom magam ne vegye úgy, hogy őt nevetem ki. - Ugyan, szerintem a minisztériumnál a wc pucolóknak is izgalmas sztorijuk lenne. - hálásan mosolygok rá, de tényleg az vagyok. Nem hittem volna, hogy így fog reagálni. - Köszönöm, bár minden boszorkány és varázsló ilyen lenne. - sóhajtok fel, hisz a segítség nyújtás nem a kenyerük... A kérdésére kicsit lefagyok. Miért is csinálom ezt az egészet? Hát ennek lehet sok indoka lehet, de nem igazán tudnám még magamnak is megfogalmazni miért is csinálom. Múltkor én is elgondolkodtam ezen... kíváncsiság? Unalom? Kalandvágy? Vagy inkább bizonyítani szeretnék? Az az igazság, hogy szerintem kicsit mindegyik. De ezt egy vadidegennek hogy is vallhatnám be? Igen beszélnék valakinek ezekről az érzéseimről, de egyszerűen nincsen kiben megbíznom, így hogy tehetném? - Zavar, hogy szerintem ez eléggé fontos ügy, és senki nem foglalkozik vele. Se nálunk az osztályon, sem az aurorok, és úgy hiszem ez egy nagyobb dolog is lehet. Nem szeretném, ha rossz vége lenne. Ha viszont rosszak a megérzéseim, akkor csak egy jó kaland volt. Inkább legyen így, én azt kívánom. - sóhajtok és mély levegőt veszek, rossz szokásommá vált a hadarás, és az, hogy mindent egy szusszra kiakarok adni magamból. Felcsillan a szemem mikor segítségét felajánlja. - Nagyon örülnék a segítségnek. Bár sok dologra nem jöttem rá, mert nem rég kezdtem a nyomozásomat. És nyugodtan tegezz kérlek, nem vagyok ennyire öreg, és nem szeretem a formaságokat, ha nem sértelek meg... Tetszik, hogy óvatosságra int, jól esik hogy valaki ráadásul ismeretlenként aggódik értem, bármilyen szánalmasnak is tűnik... - Igyekszem, miért most eléggé feltűnő voltam, valamit rosszul csináltam? Új vagyok ebben... - mondom kissé zavartan. Miben is vagyok új? Leégetni magam? Remélem tetszik ^^ |
| | | | Vas. Feb. 21, 2021 10:52 pm | Freya & Arnfrød Change the world by being yourself. R engeteg titok rejlik az emberekben, amit nem szívesen osztanak meg másokkal, az eltitkolt vágyaik, a gondolataik és azok a célok, amiket még maguknak is félnek bevallani, ki tudja miért, mindig is érdekeltek. Egy kicsit ilyenkor sikerült kifürkészni a szándékukat és ez tetszett a leginkább abban, hogy legilimentor vagyok. Kár, hogy a képességem mindenre is használom, amire nem kellene jobb esetben. De van, hogy nem tudom elzárni mások gondolatait, hanem csak úgy meghallom őket és kénytelen vagyok úgy tenni, mintha nem hallottam volna semmit sem. Ugyanez a helyzet akkor is, amikor az öcsémmel vagyok együtt otthon. A nő megjegyzésén, hogy még a WC pucolónak is izgalmasabb sztorijuk lenne a minisztériumban igyekeztem nem elröhögni magam, pedig nagy volt a késztetés rá. Ám nem akartam udvariatlan lenni, hiszen még nem ismertem őt. Az ember az ismerősével, sokkal jobban és bizalmasabban fecserészik, mint egy vadidegennel. De ha az a vadidegen végre az ismerősövé válik, akkor megfordul a világ. Most épp hasonló cipőben járhattunk mi is azt hiszem. – Erre inkább nem mondok semmit sem. – helyette inkább mosolyogtam egyet ezen az egészen. – Nincs míg, előbb lássuk meg, hogy találunk-e valami használhatót az ügyben, esetleg bizonyítékot az igazságra. – elgondolkodtam, így egy kicsit engem is elkezdett foglalkoztatni a dolog, de amíg nem biztos semmi sem, addig nem mászok bele semmibe sem. Inkább kérdezgetem még egy kicsit. Hogy mi az indítéka és bár egy kicsit mást mond, mint amire gondol, engem nem igazán zavar. Hiszen mindebben van valami igazság. Valószínűleg egy idegennel én se közölnék ilyesmit, ha nem lenne biztos az, hogy megbízhatok benne. Azért valljuk be, én még nem vagyok és nem is nagyon tűnhetek túlzottan megbízhatónak. – Reméljük a legjobbakat, én azt mondom ezzel az üggyel kapcsolatban. – egyelőre nem akartam, hogy túlreagálja. Persze sejtem, hogy azt fogja tenni, ha ennyire felizgatta magát a témával kapcsolatban, hogy a hazugság tévutjára lépett. – Rendben, nyugodtan szólíts csak Frødo-nak. – mindenki így tesz, aki valamennyire is ismer, majd ő is meg fog ismerni. Valószínűleg látni fogjuk, még egymást úgy érzem. – Semmi baj sem volt veled. Nyugalom. Csak érzem, ha hazudnak nekem. – sejtelmes voltam, persze, hogyan is lehetett volna kinyögni, hogy igazából mindent hallok? Na, sehogy! Ez olyan, amit az ember csak néhány személynek árul el, vagy senkinek sem. ◈ |
| | | | Vas. Feb. 21, 2021 11:28 pm | Freya & Arnfrod
Nyomozás 2.0 Örülök, hogy nem vette el a lelkesedésemet, ami azt illeti fel is tüzelte. Azt hittem , hogy bárki aki tudni fog a kis tervemről bolondnak fog nézni. Tényleg kevés dolgot tudok az ügyről, ha lehet ügynek számítani ... de jó lenne ha lenne bizonyítékom, amit legalább feltudnék használni a minisztériumban, és kapnék segítséget. De sajnos semmibe vesznek, ami azt illeti, szándékosan ignorálják azt amit én mondok, én a kis szerencsétlen, akinek a nagyapja intézte a munkáját. Szánalmas. Ők ennek látnak, és sajnos jó sokáig én magam is. Nagyapám nem az a fajta ember, aki jót mond a másikról, barátaim pedig nem sokan vannak, csak is olyanok akikkel nagyon bizalmas dolgot nem igazán tudok , vagyis inkább nem igazán szeretnék megosztani. Eléggé magaménak való vagyok, és bizalmatlan, de mindennek megvan a maga oka. Egyedül az öcsémmel tudok mindent megbeszélni, de manapság sok a dolga, és jó lenne már személyesen beszélni vele. Azt se tudom, hogy az eljegyzést elmondjam e neki... na megint remekül elkalandoztam. Zseniális. Elmosolyodom, mikor látom a kis poénom feldobta, és nem csak komoly képet vág. Helyes ha mosolyog, és bennem is önt önbizalmat, hogy bátrabban tudjak vele beszélgetni. - Konkrét bizonyítékom nincs, ami azt illeti nem is tudom mi tudhatnék felmutatni, ami elég lenne, hogy ügyet csináljanak belőle. Nem következőek vissza a tárgyak. Csupán a hasonlóságot tudok felhozni: régi mugli tárgyak, és mindegyik átok ugyan úgy kezdőtött... mintha megmérgeznék az embert. Elején nem volt komoly baja annak aki megtalálta. Következőnél rosszul lét , szédülés, és ájulás volt, de felkelt az illető. Ez a harmadik ennek a hírére kezdtem gyanakodni, azért lettem volna kíváncsi az illető kartonjára. De ahogy gondolom ez is mérgezés lehet... ha antik mugli tárgy akkor már tényleg három eset függ össze. És egyre rosszabb. - csalódottan rázom a fejem. - Attól tartok csak magáncélú nyomozást tudok folytatni, mert nekem csak azért sem fognak hinni, mert nem vagyok aruror. - vonom meg a vállamat. Majd felajánlom, hogy tegeződjünk, a magázódás mindig bénának tartottam főleg, ha két fiatal teszi. Csak rámosolygok a nevét hallva. - Freya vagyok. És bocsánat, hogy belekevertek. És... köszönöm a bizalmadat. - majd aggódva kérdezek rá, hogy mit szúrhattam el a kis színészkedésemben. Majd a mentő válaszán felnevetek. - Oh csak nem legilimentor vagy ? - jegyzem meg viccesen, mindig is tartottam tőlük, szóval tőlem ez eléggé morbid poén volt. - Akkor szerinted tudunk kartont szerezni kideríteni mi a baja pontosan? Mielőtt tényleg hülyének tünök.. - sóhajtok. Borzasztóan hangzik de akkor nyugodnék meg ha igazam van... vagy ha nem? Ebbe most csak Frødo segíthet nekem. Remélem tetszik ^^ |
| | | | Szer. Ápr. 21, 2021 12:13 am | Freya & Arnfrød Change the world by being yourself. N agyon vicces volt a nő, de igyekeztem tényleg komolyan venni őt. Végtére is, nem díszből jött ide és kezdett el gyanakodni. Még az a szerencse, hogy itt voltam én és időben megállítottam őt abban, hogy ennél is nagyobb bajba keverje magát, mert biztosan ez lett volna a vége és van egy olyan érzésem, hogy azt senki – főleg ő meg a munkatársai s, az aurorok – se köszönte volna meg. De így van esélye még, talán. Csak nekem is több információ kell az esetekről, meg róla, hogy mennyire megbízható és számítható személyről van szó. A bizonytalanokat nem szeretem, szerintem senki sem. Éppen ezért, amit elmélkedik közben egy kicsit talán még meg is sajnálom őt. De nem adom fel, ilyen könnyedén az ő megnyugtatását sem. Ha már belekevertem magam ebbe az egészbe, akkor jó lesz ha használom is valamire az eszem és a tehetségemet is. Hmm. – Semmi baj. Majd találunk valamit. Persze jobb lenne ha nem lenne összefüggés, de ez elég érdekes egybeesés. Talán véletlen, talán nem. Ki kell deríteni.Nem azt mondtam, hogy nekünk kellene, de ha más nem veszi ennyire komolyan a dolgot, akkor tényleg nincs más választásunk. Jó kaland lesz. Hátha másnál is kérdezősködhetek, csak úgy mindenféle ok nélkül. Az esetleg előre segíthet még. Talán magukat a betegeket, ha hallom a gondolataikat, akkor nem lesz nehéz rájönni mi is volt tulajdonképpen. – Ez elég kellemetlen helyzet. Azok az aurorok akiket én ismerek… Nem tudom mennyire vennék komolyan a dolgot. De ha esetleg az egyik valami miatt bekerülne a Mungóba akkor csak úgy simán kérdezősködhetnék szerintem. Persze mindenféle gyanú nélkül. Nem az a szándékom, hogy lebuktassam a kutatásodat. – széles vigyorra húzom a számat. Ám rögtön az arcomra fagy, amikor rákérdez, hogy legilimentor vagyok-e. Hát. Hallva a nyomos érvet az ellen, hogy mennyire bizonytalan velük kapcsolatban. Nos, nem tudom mit mondhatnék. – Erre inkább nem válaszolnék. – hagyom, hogy eldöntse magában és mérlegeljen egy kicsit. Valószínűleg sikerül cukkolni ezzel egy egész pillanatig, de nem számít. Addig is elterelődnek a gondolatai másra. – Feleslegesek a papírok. A pletykákból sok információt meg lehet szerezni. – főleg ha egymás között beszélnek erről a kollégáim és én kénytelen vagyok végighallgatni a gondolataikat ezzel kapcsolatban. ◈ |
| | | | Hétf. Ápr. 26, 2021 6:50 pm |
Freya and Arnfrod
Nyomozás 2.0
Nagyon fura, hogy valaki elem ilyen segítőkész legyen. Azt hittem bolondnak fog tartani, de látom rajta komolyan érdekli a dolog. Csak zavarban vagyok, picit még úgy érzem, mintha lehet bolondját akarja járatni velem? Áh, nem hiszem, hogy ennyi ideje lenne erre. Majd véleményez mindent, még ötletet is add, segít nekem. Tényleg nem a bolondját járatja velem. Esküszöm mindjárt meghatódom, és ebben semmi szarkazmus nincsen. Manapság ennyire ritka ha valaki ennyire segíteni akar, és bízik a másikban. De egyszerűen ki kell jönnie belőlem a kérdésnek: - De komolyan miért segítesz nekem? Ne értsd félre, nagyon örülök neki... de más komolyan bolondnak nézne, főleg ilyen rövid ismeretség után. Manapság ugye sok boszorkának és varázslónak van üldözési mániája. De te valamiért első elméletemre megbízol bennem. Ne haragudj kérlek ha kételkedek, csak tudni szeretném a miértjét. - viccnek tettem fel a legilimentoros kérdésemet, de rögtön elkomorodik, és nem igazán cáfolja meg a dolgot. Enyhe o-ra kerekedik a szám, ezek szerint betaláltam. Kicsit félek az ilyen varázslóktól, és boszorkányoktól, nem mintha lennének nem illő gondolataim. De azért szeretné ezeket az ember magáénak tudni, legalább a gondolataim legyenek az enyémek. - Szóval akkor segítesz ? - kérdezem vidáman. Azta máris lenne egy informátorom? - Kaphatnék egy papír fecnit és egy pennát? - kérdezem, majd mikor megkapom a tárgyakat felírom rá a levelezési címem, hova írhat. - Itt eltudsz érni, ne aggódj biztonságos nem érdeklik a levelezésem. - ha aggódna esetleg a Shafiq név miatt, eléggé híres... - Nagyon jók az ötleteid, de ha nem bízol a levelezésbe, csak beszéljünk meg egy találkozót, és személyesen megbeszéljük ki mit derített ki. Nagyon izhalmas, mintha tilosban járnék, pedig hivatalosan nem követek el semmi bűnt, még is úgy érzem magam. ***** |
| | | | Vas. Május 23, 2021 5:54 pm | Freya & Arnfrød Change the world by being yourself. T isztában vagyok azzal, hogy nem minden esetben ennyire barátságosak az emberek, de én nem vagyok idevalósi. Így nem igazán ismerem a szokásaikat, nem is vagyok olyan, mint ők, talán ez lehet az oka annak, hogy nem hiszi el tényleg komolyan beszélek. – A válasz nagyon egyszerű, de még nem mondom el. – halványan elmosolyodok, majd biztatóan nézek rá. Nem akarom, hogy féljen tőlem, éppen ezért inkább nem magyarázok neki sok dolgot, túl sok mindent látna bele és azt nem akarom. Általában a segítséget elfogadni kell, nem megkérdőjelezni, legalábbis az én világomban ez így van. Talán mások nem így cselekednek, de pont ezen kell javítani egy kicsit. Ha azt szeretnénk, hogy a világ egy jobb helyé váljon akkor tennünk kell valamit érte, nekünk kell változnunk, hogy a világ is változhasson velünk együtt. – Segítek, csak ez a lényeg. Nincs mitől és miért félnem másoktól. Tudom ki az akire megéri az időt szánni. – minden bizonnyal a képességem tehet róla, hogy ilyen könnyedén és könnyelműen meg tudom állapítani valakiről, hogy segíthetek rajta vagy sem és mennyire érdemli meg ezt a fajta segítséget. Természetesen nem akartam felháborítani őt, nem állt szándékomban. – Tessék, használd ezeket. – előveszem a táskámból a pennát és a határidőnaplómat, úgy döntök, hogy inkább hagyom, hogy abba írja fel a dolgokat, ne pedig egy sima papírra amit elveszíthetek. Valószínűleg ha ebbe ír, akkor nem fogom elveszíteni a cetlit egykönnyen. – Nem félek a levelezéstől sem. Nekem teljesen megfelel, ha levelezünk és találkozunk is amikor kell vagy úgy látjuk szükséges. – nem akartam leterhelni, minden bizonnyal nekem is lesz olyan alkalmam amikor nem lesz alkalmas a találkozásra, ezért lesz jó a levél. Azt lényegre törően meg tudom írni, akkor is ha éppen nincsen semmi dolgom, csak leellenőrizni mi történik aznap és csak úgy lézengünk. – Reménykedjünk abban, hogy sikerrel járunk és kiderítünk valamit. Elkezdett érdekelni a dolog, ami azt illeti. ◈ |
| | | | Pént. Május 28, 2021 3:38 pm |
Freya and Arnfrod
Nyomozás 2.0
Örülök neki, és egyben tök furcsa, hogy valaki segíteni akar teljesen önzetlenül. Kissé bizalmatlan vagyok, ezt meg kell hagyni. Pórbálok ezen javítani, mondjuk elég vakmerő húzás részemről, hogy pont egy idegennel kell kezdeném. - Rejtélyeskedünk? Hát, rendben. - kacsintok, ez nem az a flörtös kacsint inkább a bohókásabb fajta, el is nevetem magam. Eléggé pozitívan kezdek hozzáállni a dologhoz, a végén még tényleg sikerülhet bármit kideríteni. Lehet egy új barátságra is szert teszek, ami ugye soha nem árt. Vannak barátaim, de mindenki borzasztóan elfoglalt, és mindenki nyilván valóan a saját dolgával van teljesen elfoglalva. Én ezt tiszteletben tartom, és nem is zaklatom őket, majd ők keresnek. Hát jah... keresnek. - De nem is szeretnélek természetesen bajba keverni, ez nem erről szól. Csak akkor segíts, ha a munkádat se veszélyezteted ezzel. Rendben? -beindul a védekező mechanizmusom , mert tényleg Merlin látja lelkem nem akarom, hogy vagy bajba kerüljön, vagy ami még rosszabb, esetleg kiderítünk valamit ki tudja mibe csöppenünk bele. Nekem ez tökéletes figyelem elterelésnek, de az ő munkájával, és életével nem akarok játszani. Csak annyi, hogy szeretném ha tisztában lenne minden kockázattal. Rendes, kapok tőle amire írhatok, így leírom hova kell küldenie , a bagolynak hova kell hoznia a levelet. Hát a Shafiq kúria nem tudom mennyire lesz az ínyére, egyáltalán mennyire ismeri nemes, és elég nagy családunkat. - Helyes, akkor itt a címem, ahogy megtudsz valamit, várom. És köszönök mindent, de tényleg. - elnevetem magam, mikor bevallja tényleg elkezdte érdekelni a dolog. - Hát bizonyára nem számítottál rá, hogy mi fog várni téged, mikor bejöttél ma reggel dolgozni, igaz? - kérdezem mosolyogva. Ez ugyan úgy rám is igaz, nem hittem volna valóban bemerek ide jönni, kémkedni, majd egy kapok is egy lelkes segítséget. Kezdem élvezni én is a dolgot, mert tényleg nem tudok számítani arra, hogy mi is lesz a következő, mi fog történni. Izgalmas, és ez kellett... majd aki akar foglalkozik az esküvővel, nekem fontosabb dolgaim vannak... ***** |
| | | | Csüt. Júl. 15, 2021 9:22 pm | Freya & Arnfrød Change the world by being yourself. K íváncsian végigmérem újra a nőt, hogy megbizonyosodjak róla, hogy tényleg ártalmatlan és nem valami olyasmibe keveredek amiből csak valami rossz lehet. De amint megbizonyosodtam róla, hogy semmi gond nincs vele nem kezdek el pánikolni és azt hajtogatni, hogy ez az egész helyzet rossz, mert nem volt az egyáltalán. Talán csak szüksége volt valakire akiben megbízhat, aki meghallgatja őt és hasonlók. Néha tényleg jól jön, a munka nem mindig boldogít és ezzel egyet kell értenem sajnos. Jól jönnek az ilyen kitérők, ez tény maradjunk annyiban. Egy kicsit megvakarom a tarkómat zavaromban. – Ne aggódj, minden rendben lesz. Ha bajban lennék akkor szólni fogok időben róla. – magyarázok lelkesen továbbra is. Már semmi sem tudta elvenni a kedvemet ettől az úgynevezett akciótól, szóval emiatt nem szomorkodtam. Csak fáradt voltam egy kicsit. – Shafiq kúria? – kíváncsian megnézem a címet amit felírt a határidőnaplómba. Ez érdekes lesz. De majd igyekszem észben tartani. – Itt az áll, hogy Freya Morgan, tényleg ez a cím? – nem kételkedtem benne csak meglepő volt, bár a választ ki tudtam olvasni a gondolataiból, nem amiatt aggódtam igazából, hogy rosszul írta volna ezt fel, áh ugyan. – Egyáltalán nem számítottam erre az igaz. – értek vele egyet, mert valóban nem gondoltam volna, hogy ez a nap így alakult. – Majd írok. Vigyázz magadra és csak nyugodtan, ne reagáld túl a dolgokat, csak viselkedj természetesen. Nem kell ennyire túl aggódnod a dolgokat. Az elárul. – magyarázok és adok neki egy tanácsot azzal kapcsolatban, hogy hogyan járjon legközelebb túl valaki eszén. Nem tudom, hogy segít-e egyáltalán valamit. De szerintem még mindig jobb a semminél. Azért az se kis dolog, hogy vette a bátorságot és elkezdett ügyködni valamin, ami nem az ő reszortja mert érdekli és ki akarja deríteni valamivel kapcsolatban az igazságot. – Légy óvatos, ez a legfontosabb. – azzal megölelem őt, nem szoktam ilyet csinálni egy ismeretlennel, de úgy gondoltam most muszáj így elbúcsúznom tőle. ◈ |
| | | | Szomb. Júl. 17, 2021 11:21 pm |
Freya and Arnfrod
Nyomozás 2.0
Mindig teljesen fura számomra, hogy nem rég ismerkedtem meg vele, és teljesen elhiszi amit mondok, és valóban segíteni akar nekem. Kissé bizonytalan vagyok minden emberi lénnyel, és ennek meg is van a maga oka. Nem sok szerencsém volt eddig más emberekkel, lehet én taszítom el őket, és alakítok ki bizalmatlanságot, vagy kényszert azért, hogy sokáig ne foglalkozzanak velem... A lényeg, hogy most kellemes csalódás ér, bár nem mondom hogy nem fordul meg a fejembe, hogy esetlen csak szórakozik velem. De nem úgy néz ki, látszik a tekintetén, hogy hisz nekem, és ő is furcsállnak találja az esetet. - Rendben, feltétlenül. Jó lenne ha nem hiába lenne az egész, de azt se szeretném hogy veszélyes legyen. Nem tudhatom ha valóban igaz az elméletem, nem veszélyes e. - sóhajtok, de megadom a címemet, hova tud baglyot küldeni ha esetleg kiderülne valami. Muszáj vagyok a kúria címét megadni, máshol nem igazán kapnám meg. Már gondoltam rá, kéne egy dugi hely, ami csak az enyém. Akár egy faház, ami csak az enyém, és ott nem kéne feszengenem, vagy titkolóznom. - Igen, igen. Anyám a Shafiq családi vonal, apám Morgan... - mosolyodom el, nem szeretnék belemenni, hogy miért nem az aranyvér nevet vittem tovább, gondolom ez a rész is furcsa, de hogy erről meséljek részletesen nagyon ki kell alakulnia a bizalmamnak. A családomról nem szeretek beszélni részletesen. - Igen gondolom, és tényleg sajnálom hogy ezzel felborzoltam a napodat. - húzom el a számat, és csak reménykedhetek benne, hogy nem valami szarba kevertem bele. Amilyen szerencsétlen vagyok úgy sem jelent az egész semmit se. - Rendben, köszönöm a tanácsot, és úgy mindent. Igyekszem jobban csinálni, ez idáig nem az én terepem volt. - nevetem el magam halványan. Majd nem feltűnően kimegyünk a kis búvóhelyünkről. - Te is vigyázz magadra, és légy óvatos. - kacsintok rá, nem flört szerűen , inkább cinkos módon, hogy van kettőnknek egy közös kis titka. - Viszlát! - biccentek, majd igyekszem minél gyorsabban elhagyni az ispotályt, hogy végre a gyomor görcsöm teljesen elmúljon, és megnyugodjak. Ahogy kilépek elmosolyodom magamba, el se hiszem, hogy találtam valakit, aki nem néz hülyének, és hajlandó nekem segíteni. ***** |
| | | | | | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | Nincs Jelenleg 183 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 1 rejtett és 182 vendég :: 2 Bots |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Tegnap 10:04 pm-kor Juliet Denoir Tegnap 8:59 pm-kor Theodore Nott Tegnap 6:04 pm-kor Hollyn Shelby Csüt. Nov. 21, 2024 7:06 pm Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson |
|