Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

rumors | A x F

Anonymous

rumors | A x F Empty
Vendég
Hétf. Szept. 21, 2020 2:33 pm

team
AVIS & FLORA

Sok minden változott az elmúlt napokban, és minden erőltetés nélkül tudom azt mondani, hogy a nyár utolsó napjaiban, mintha teljesen kicseréltek volna. Komolyan, mintha teljesen kifordultam volna önmagamból, persze a lehető legjobb értelemben. Mondjuk le merem fogadni, hogy Avis inkább örült annak, hogy kimaradt a 'hogyan szerezzük vissza Dan-t' hadműveletből, mintsem sajnálná, hogy nem vele karöltve csináltam valami hülyeséget, csak hogy Dan újra rám figyeljen. Na jó, hülyeséget talán nem csináltam volna, de komolyan gondolkoztam valami figyelemfelkeltő attrakción. Az, hogy Dannel végül összefutottunk, még semmi ilyesmire nem adhatna okot, de aztán végülis jól alakultak a dolgok, ő úriember volt és hazakísért... Nos, én meg nem voltam annyira úrihölgy, hogy ezt csak úgy annyiban hagyjam. De végülis ennek köszönhetem a jelenlegi helyzetet és azt, hogy újra egy párt alkotunk. Hiába jött azzal a hülyeséggel, hogy semmi sem valós abból, ami köztünk van és minden a véla-gének hatása. Igazán örülök neki, hogy végre megértettem vele, nem vagyok idióta és el tudom dönteni, hogy mit érzek. Persze nem mondom, hogy könnyű lesz, most hogy ő akadémiára jár én pedig itt senyvedek az új iskolafelügyelő mindent látó pillantása alatt. Komolyan, ha így haladunk akár börtönbe is zárhatnának minket... Egy cseppet sem szimpatikus ez a Bagman nőszemély, a mosolyától a szőr is feláll a hátamon... De legalább abban nem korlátozhat, hogy kitelepedjek az udvarra órák után.
- Csentem muffint.. - huppanok le mellé a fűbe egy cseppet sem diszkréten és elhelyezkedem mellette. Nem zavartatom magam amiért megzavarom, de cserébe - hogy ne húzza fel az orrát, ha esetleg újra a könyv legizgalmasabb részénél szakítom félbe - felé is nyújtok egy ilyen csokis csodát. A manók még mindig rettentően profin bánnak az édességgel is.
- Láttad az új bájitaltan tanárt? Esküszöm rühelltem Mendest, de hogy egy Adonisz fog minket tanítani.. Morgan prof után ő már a második.. - támagom le azonnal, mintha valóban ez lenne most a legfontosabb. Mondjuk a véleménye valóban fontos számomra. De ki mással beszélném meg a legújabb pletykákat, ha nem vele?
A bátyámmal nem tudom megosztani ezeket, apámmal szóba se állok egy ideje, kifejezetten jó barátnőm híján pedig sajnos - vagy sem - Avis marad minden sztorim elszenvedője. Szerencsére annyira nem veszi zokon. Remélem ez sem változott az előző év óta.

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: