Helyes, helyes. Akkor megállapítom, hogy kellően művelt ember vagy
Jól van szóval a múltkor talán, hangsúlyozom talán nem mondtam el mindent. De olyan rosszul érezted magad és nem akartam, hogy rosszabb legyen TwT. Én csak azt akartam, hogy jobban legyél. Nem tudtam, hogy Carol is megy amúgy. Mármint de tudtam, mert én ugrok be helyette ha szerepel valamiben.
Mondjuk gyanús lehetett volna, hogy Dante sincs.... hm... nem véletlen nem a Hollóhátban vagyok...
Szóval a srác Dante Fortescue, tudod mint a fagyizó. Színész a színházban és mostanában vele lóg Carol. Lehet régen mesélt róla, midig is nagy rajongója volt, szerette a darabjait.
Ő az akiről mondtam, hogy vele mennek bulizni. Meg így együtt lógnak...
Lehet most nem úgy fest, de jó fej, tényleg, régebb óta ismerem, mint Carolt, gyerekként több darabban is játszottunk együtt. Tudom, hogy rossz, de hidd el vele biztonságban van.
Igen, az utóbbi időben szinte mindig együtt lógnak. A próbákon és utána is. Legalábbis az alapján, amit Carol mesélt.
Hát nem tudom. Mármint, egy picit talán, de nem volt ez olyan gyors, mint aminek hiszed. Csak annak tűnik, mert sokat voltak együtt.
Mármint nem úgy együtt, csak mint barátok... érted >//<
Én.... ne akadj ki.... kérlek, kérlek kérlek... de szerintem Carol is többet akar, csak még maga sem látta be... amikor a színházban nem a szüleim szarul titkolt, újraéledő kapcsolata a téma, akkor ez...
Nem próbálsz meg vele beszélni? Hátha sikerül. Talán jót tenne nektek.
de szinte lehetetlen. carol azt mondta, hogy nem áll most készen egy kapcsolatra
erre pár hónappal később idejön ezzel a sráccal
kb szivárványt hánynak a boldogságtól
nekem meg néznem kell mint egy hatalmas idiótának-.-
nem tudom mit kéne mondanom carolnak. olyan szánalmas lenne tőlem ha most letámadnám emiatt
igazából nincs is közöm hozzá. csak szarul esik, érted.
vagy szerinted mit kéne mondanom neki? mert nekem fogalmam sincs. szerintem nem tudnánk normálisan beszélni erről. meg állandóan vele van ez a dante gyerek, lehetetlen lenne négyszemközt beszélni...
Hát... lehet csak gyorsabban változtak az életében a dolgok és az érzések, mint gondolta ><"? Nem tudom, akármennyire is ismerem a fejébe nem látok be.
Nem vagyok legilimentor :/
Tudom hogy szar és fáj, nagyon, de legalább boldog... újra mosolyog. Ez... jó, nem?
Sajnálom, el nem hiszed milyen szarul érzem magam hogy nem szóltam neked ((. Hamarabb is összerakhattam, volna a képet és akkor most nem lenne ez a szitu :/.
Van közöd hozzá, az egyik legjobb barátja vagy. Tudom, hogy Carol is így gondol rád!
Nem tudom... esetleg kérdezed meg hogy van. Vagy az nagyon gáz lenne ebben a szituban? És ugyan, ott vannak a tesói is akkor, csak nem lehet olyan nehéz addig lekoptatni Dantét.
csak nem értem én hol rontottam el... mert velem nem ilyen volt
pedig nagyon igyekeztem. szerinted hol rontottam el?
mert valamit biztos elrontottam ha velem nem tudott ilyen boldog lenni
Alina!!! ne érezd magad rosszul!!! te nem csináltál semmi rosszat
próbáltál jó barát lenni és szerintem az is voltál. szóval ne merd magad rosszul érezni, oké?
háááááát... szerintem elég gáz lenne megkérdezni
és valószínűleg ez a dantegyerek nem is mozdulna el a közeléből ha én odamennék beszélgetni
nem mintha annyira beszélgetni akarnék...
figyelj... ha visszaérünk a kirándulásról akkor megpróbálsz beszélni carollal? nem kérnélek ilyesmire ha nem lenne létszükséglet, de talán te ki tudnád deríteni h most mi van kettejük között... és az nem is lenne annyira kínos, mintha én kérdezősködnék://
Egyszerűen csak kisiklottak a kezetekből a dolgok és.. így alakult.
Hé... hé... ha én nem hibáztathatom magam, akkor te sem. (Bár nem mindig érzem magam jó barátnak :/.)
Az, akit igazán hibáztatnunk kéne már föld alatt van, felesleges még csak felemlegetni is.
Akkor még hagyd, próbálj nem figyelni rá, tegyél út, mintha ott se lenne. Nincs olyan ismerős/csapattag, akivel jól el tudnál lenni?
Persze, mindenképpen, amúgy is akartam vele erről beszélni, kérned sem kellett volna. Ez csak természetes, én is szeretném, ha megint barátok lennétek, ha nem is úgy mint eddig, de szükségetek van egymásra.
Egyébként... lassan telihold. Hogy viseled? Félsz?
tudom... de nehéz nem magamban keresni a hibát amikor carol ennyire jól elvan ezzel a dantéval
Alina, te jó barát vagy. az egyetlen hibád h nagyon hülye vagy:( mert bocs de az vagy, ha ezt nem látod be:(
amúgy vannak itt ismerősök, csak nincs kedvem velük lógni. nem is vagyok túl jól
köszönöm, egy tündér vagy <3 !!!! majd veszek neked egy fagyit a kémszolgálataidért cserébe. SÓS KARAMELLÁSAT!
amúgy nem félek, pont egy erdőben táborozunk majd teliholdkor. hoztam bájitalt szval nem lesz baj. kicsit fáradt vagyok és gyenge, de hát ez ilyen. a másnaptól jobban tartok, de mivel mindenki piál esténként nem is leszek annyira feltűnő XD
Hidd el volt idő, amikor veled is ennyire elvolt. Én már csak tudom láttam és hidd el, az is nagyon unikornis hányásos volt, a legjobb értelemben. Csak... most ez van >w<.
Jó, ez így utólag nem tűnik túl biztatónak, de az akart lenni!!!!
Tudom:( mondtam, korábban, hogy nem véletlen sárga és nem kék egyenruhát hordok :/
De ha megpróbálnád lehet el tudnád terelni a figyelmed és akkor jobb lenne.
Ugyan semmiség . És ki nem hagynám, hogy lássam, amint szembemenve minden elveddel ever SÓSKARAMELLEÁS FAGYIT vegyél. Amúgy... mugli fagyizóba megyünk, igaz? Gondolom Fortescue most nem éppen a kedvenced :S.
Értem, csak vigyázz, nehogy valami para alak, vagy alakok szedjenek össze a "másnaposságod" után. Vagy egy medve. A medvék is veszélyesek lehetnek.
Jaj de aranyos * q *. Majdnem olyan cuki mint Newt nagypapa legújabb lénye,azt nem tudom micsoda, de Hank lett a neve mert... nem tudom ez tetszett neki.
hát tényleg nem tévedett a süveg... nem vagy egy hollis alkat, ha még ennyit sem értesz meg:/
igazából most te is eltereled a figyelmem:D
aha, mugli fagyizóra gondoltam. esetleg mehetünk mekizni is, néha nekem is belefér a bűnözés:D
longbottom prof azt mondta h itt élnek medvék, elég para. de levédik a tábort mindenféle bűbájjal, az biztos jó a macik ellen is. pedig biztos kéne nekik is mályvacukor
amúgy nem lenne rossz a hangulat ha nem lenne ilyen idegesítő a háttérben carol és a "barátja"
HANK*.* nem tudom mi lehet ez, de nagyon megsimogatnám!!!
okos vagy, csak néha hatalmas butaságokat mondasz:D
mivel nem jöttél el kirándulni, így kénytelen vagyok virtuálisan beszélgetni veled:/ a többiek kevésbé jófejek, ez van:/
a metamorfmágiát inkább használhatnád arra hogy kacsacsőrt csinálj magadnak, te vérkacsa:DD
jesszus AlinaO.o komolyan el kéne menned pszichológushoz, valami nagyon nincs rendben az ízléseddel már bocsi:(.........
és mi van akkor ha én Newt nagypapádat akarom megsimogatni? megharagudna?
hát... ha jól tartana... akkor esetleg beszélhetünk erről a gyűjtemény dologról:D
lassan mennem kell, mindjárt közös vacsi. runcorn meg fog fojtani a köntösével ha nem talál ott a létszám ellenőrzésnél (lefotóztam a köntösében, majd később átküldöm XD)
Mindenki mond butaságokat, ez nem indok, legalábbis nem a jobb fajtából.
Mert Carol menni akart és megkért, hogy ugorjak be helyette, más nincs, aki tudja a szerepeit és nagyjából vállalható is :/. Meg nem vagyok a egy Trip Queen, jobb szeretem a városokat.
LOOOOOL vigyázz miz kívánsz Hunter Tuttle, nagyon vigyázz .
Hester néni szerint teljesen rendben vagyok:(, szerintem itt inkább a te ízlésed a ficamos.
Megengedné, jó fej az öreg . Nem mondanád meg róla, hogy régen badass volt és legyakta Grindit. És az állatkáival mindig jól bánik <3. Mondjuk néha egy Obscurussal tarja együtt őket, de elvileg tanult a hibájából XD.
Jézus, először a nyúl most meg ez. Te tuti azt akarod, hogy visszamaradjak a fejlődésben X"D. Akarom látni a képet? (költői kérdés küldd csak át )
Na de jó étvágyat és bármikor, erre valók a barátok