Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

All Distortions Are Intentional - Gwen & Travis

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Anonymous

All Distortions Are Intentional - Gwen & Travis Empty
Vendég
Vas. Júl. 26, 2020 1:19 pm

Travis & Gwen

N
em szeretném részletezni azt, hogy mi történt az elmúlt két órában. Igazából nem is emlékszem és nem is igazán hinne nekem senki, hisz árad belőlem a piaszag - már megint. Helyette csak igyekszem feleleveníteni azokat a csodás perceket, amikor az a seggfej belém kötött a kocsmában, én pedig férfiasan a képébe vágtam a korsóm tartalmát és közöltem, hogy intézzük el férfiasan. Mit ne mondjak, kicsit más értelmezést nyer neki a dolog, mint nekem, mert amennyire viszketett a tenyerem, hogy szétverjem azt a sunyi turcsiorrú kalácsképét, úgy lepett meg, ahogy pálcát húzott. Ja, te seggfej, te is varázsló vagy. De így az alkoholmámorban hajlamos vagyok erről egy pöppet elfeledkezni és különben is az lett a vége, hogy letaroltam és derékból felemelve a szeméttárolóba dobtam.
Az még nem jelenti azt, hogy az a seggfej teljesen ártalmatlan volt, mert sikeresen megszórt engem egy irritare crabrones-sel, aminek következtében egy komplett darázsraj lepett el és szarrá csípték az arcom. Hogy utána mi történt? Megbolondultam és a raj követett engem is, a fickóval együtt, mindeközben pedig riasztották az aurorokat ránk. Egy ejnye-bejnyével megúsztam és még milyen rendesek is voltak, hogy behoztak - ja nem. Inkább borogatnám fagyasztott sörös dobozzal a képem, mint ücsörögnék itt az osztályon egy ágyon, várva, hogy a beadott szérum következtében lejjebb lohadjon a csípés. De még így is elég karfiol fejem van. Nincs mit tenni, várni kell. Szerencsétlenek így sem tudták eldönteni, hogy ezekkel a sérülésekkel melyik osztályra vigyenek, de végül nem tartottak elég súlyos esetnek. Pedig az vagyok, én mondom.
Vagy akár járhatnám a várost, mehetnék vége seprűt javítani. Legalább a két nap múlva esedékes Roxfortos kiruccanásomra elmúlnak ezek a francos kis duzzanatok, de mondja már valaki, hogy nem vagyok elég jóképű így is? A csapzott hajammal, a megrángatott ruhámmal, ami itt-ott sörfoltos és véres, a gomb elszakadt az ingemen - pedig esküszöm ma úriember módjára akartam kinézni. De hát semmi nem úgy alakult, én pedig utálom a kórházakat. Csak fölösleges időpocséklás itt tölteni az időt, amikor...
Honey? - gyullad fel a piros kérdőjeles lámpa a fejemben, hogy ő mégis mit keres itt? De biztosan nem engem, szóval kizárásos alapon és az öltözete alapján csak arra tudok következtetni, hogy ő itt dolgozik. Nem is mondta, különben már biztosan kértem volna tőle valami jó tömény alkoholt vagy pár jópofa pirulát - őt ismerve pofont is előbb kapnék, minthogy kiszolgálna. Ilyen ez a nő, kész szeszély.
Kényelmesen hátradőlök az ágyon, kezeimet a fejem mögé pakolom és összekulcsolom az ujjaimat, miközben a lábaimat felpakolom az ágy végén lévő rácsra. Arany életem is lehetne itt a békében és nyugalomban, akkor már kihasználom.
Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Pént. Aug. 14, 2020 9:37 pm

daily surprise
Nem díjazom kifejezetten, hogy a nap közepén arra lettem kárhoztatva, hogy egy idős urat kísérgessek az épületen belül, de gyakornok és önkéntesek híján, valakinek ezt is meg kell tennie. Közben viszont már pörög a fejemben, hogy mennyi minden vár még rám. Hosszú napnak nézek elébe, ezzel már reggel is tisztában voltam. A nap folyamán pedig csak bebizonyosodott, hogy senki nem fogja megkönnyíteni a helyzetemet.
- Maradjon csak itt, Mr. Farraday, meg se moccanjon, máris visszajövök... - csomózom az öreg lelkére, mert őszintén szólva elég nagy őrültek háza van ahhoz, hogy még keresgélni is kezdjem, ha elkóricálna. Tiszta sor lenne, ha leültetném és ott is maradna.
Közben vetek egy pillantást a következő betegre, akit ellátott már az ügyeletes medimágus, de szemlátomást nincs a közelben senki, aki ráleshetne.
- Hogy vagyunk? - veszem el a kartonját, hogy megnézhessem mivel állok szemben, meg hogy kivel, mert elég nehezen ismerném fel, tekintettel arra, hogy be van dagadva az arca. Nagyjából mindenhol. Darázstámadás áldozata lett, ez azért megmagyaráz elég sok mindent. - Megkapta már a Lohasztó-főzetet, Mr.... Macmillan? - pillantok a nevére és egy pillanat alatt meg is áll bennem az ütő. Travis Macmillan. Úgy pillantok fel rá, mintha legalábbis szellemmel találkoznék, de mentségemre szóljon, hogy erre aztán tényleg nem voltam felkészülve. Pedig a testbeszéde elég árulkodó. Mégis ki más vágná magát ilyen kényelembe, miközben egy kórházban van?
- Blenda, kérlek átvennéd az urat? - nézek rá, miközben az előző páciens kartonját nyújtom át neki, egyetlen kérő pillantással nyomatékosítva, hogy sürgős dolgom akadt idebent. Méghozzá olyan állapotban, hogy örülök, hogy egyáltalán felismerem. Önkéntelenül igazítom meg a ruhámat, hisz már jóval azelőtt éreztem magamon a pillantását, hogy én felfedeztem volna őt. Fogalmam sincs mit látott, de a legutóbbi találkozásunk után egy kicsit zavarban érzem magam. Elvégre ez a munkahelyem. Neki pedig rohadtul nem kellene itt lennie.
- Mi a bánatot keresel itt? - intézem immár neki a kérdést, miután a kolleganőm kisegít, bár biztos vagyok benne, hogy még futunk egy kört a magyarázattal. Láttam az arcán. Eddig nem vertem nagy dobra, hogy felbéreltem egy ex-kviddics sztárt, hogy eddze az öcsémet. Különben honnan ismerném őt? - Miért nézel ki így? És miért van olyan szagod, mint egy három napos buggyant sörnek? - vetek rá közelebbről is egy pillantást, de azt hiszem elég jól leképezi a hangom, mennyire nem örülök annak, hogy így látom. Igazából látni se nagyon akartam, de ha már muszáj, akkor inkább normális körülmények között. Macmillan, te átok, hát nem tudsz vigyázni magadra?
Anonymous

Vendég
Pént. Aug. 14, 2020 9:59 pm

Travis & Gwen

V
alahogy nem számítottam elnöki lakosztályra, meg a hozzá passzoló fogadtatásra, de azért arra semmiképp sem, hogy majd úgy itt hagynak engem, mint annak a rendje. Hé, emberek, egy jókora takonyhal ül a nyakamon és ezt anélkül is meg tudom állapítani, hogy tükörbe néznék. Az kellene még csak, biztosan megijednék saját magamtól is. Mindenesetre azért az ágy elég kényelmes. Nem panaszkodhatok igazán, főleg miután magamra hagytak. Pedig én most úgy de úgy beszélgetnék valakivel, aki meghallgatja az ide kerülésem sztoriját. Nem hétköznapi, annyi szent. Mi több, igazán hősies, hogy eljutottam egyáltalán idáig élve, nem igaz?
A nyugodt lelki békémet végül egy olyan személy forgatja fel, akire nem számítok. Nem csak, hogy megpillantom ŐT itt és egészen kikerekednek a szemeim a meglepettségtől - biztosan jelen pillanatban megszégyenítenék bármilyen ázsiai személyt az így is résnyire szűkült szemeimmel -, de megpróbálom felidézni, hogy mondta-e, hol is dolgozik. Biztosan nem azért van rajta az a ruha, hogy valami szexi szerepjátékhoz beöltözzön. Oké, jól áll rajta, nem tagadom. De még mindig csak csöndben ülök, amikor oda is jön hozzám és megszólít. Csak amikor tekintete találkozik az enyémmel, akkor vigyorodok el amolyan jóllakott gyerek módjára.
- Honey. - nem felejtem el a becses nevén hívni őt és mellé még szélesebben vigyorogni. De végül csak felülök.
- Elvileg kaptam valamit, de akkor nem használ, ha ilyen kétségbeesett arcot vágsz. - görbül le bánatosan a szám, miközben még mindig az öltözetét forszírozom. Nem tehetek róla, hogy ennyire másképp látom most innen őt. Lehet, hogy az az oka, hogy alig látok a duzzanattól.
- Volt egy kis... nézeteltérésem. Aztán nekem eresztettek egy méhkast. - vonok vállat, történet vége. Nem kell részleteznem, hogy miért tettem, ahogy az orra megrándul, észreveszem, hogy kapisgálja már, honnét jöhettem. De még csak véka alá sem rejti.
- Az most mindegy, nem tudsz valami gyorsabban ható istentelen cuccot adni? - kissé azért kellemetlenül érzem magam, mert tényleg minél tovább néz rám, annál jobban látom az undor jeleit rajta. Hé, ennyire nem vagyok visszataszító.
- Ennyire csúf? - kérdezem mellékesen, de szinte rögtön témát is váltok.
- Miért nem mondtad, hogy itt dolgozol?
Anonymous

Vendég
Pént. Aug. 14, 2020 10:31 pm

daily surprise
Pályafutásom alatt találkoztam már csúnyaságokkal, rosszul elsült varázslatokkal - vagy épp jól sikerültekkel csak a célszemély járt pórul - és láttam épp eleget ahhoz, hogy ne hozzon zavarba szinte semmi, amivel a kórház falain belül csak összefuthatok. Kivéve, ha nem valamivel, hanem valakivel sodor össze a sors - Merlin vagy Murphy keze, ki hogy nevezi. Én leginkább úgy hívnám, hogy 'Macmillan már megint nem tudsz megülni a seggeden', de ennél azért képes vagyok jobban moderálni magam. Még akkor is, mikor kiejti a száján az ominózus becenevet, amit rám aggatott az első alkalommal és amiről azóta sem tud leszokni. Pedig komolyan hálás lennék érte, ha nem hozna úton-útfélen kellemetlen helyzetbe vele. Ez itt a munkahelyem, ha nem tűnt volna fel...
- Az "elvileg kaptam valamit" nem meríti ki a válasz fogalmát. Mikor, kitől és mit? - szegezem neki a kérdéseket, mielőtt még jobban beleásnám magam a papírjai közé. Miért nem képes ide felvésni az orvosság nevét az, aki belé diktálja? Olyan nagy kérés lenne betartani a protokollt... - Lássuk csak... Milyen íze volt? - próbálom másképp, mert őszintén szólva kétlem, hogy a nevére emlékezne, de az íze... Egyiknek sem jó, úgyhogy talán meg tudja mondani mire hasonlított.
- Kitalálom, a Zsebkoszközben kalandoztál... - jegyzem meg, talán kissé lekezelő stílusban, de sosem titkoltam, hogy mennyire undorodom attól a helytől. Egyszer jártam ott, akkor is csak miatta vettem erőt magamon, úgyhogy ezt igazából nagyra értékelhetné. Ha tudná.
- Tudok. Majd ha lesznek pontos információim arról, hogy mikor történt mindez, és ha nem ficánkolsz annyit. Feküdj már vissza. Megnézem a duzzanatot... - sóhajtok fel lemondóan. Nem tehetek vele kivételt csak azért, mert nehezen viselem el a jelenlétét. Ő itt ugyanolyan beteg, mint Mr. Farraday, csak éppen nála sokkal idegesítőbb. - Jut eszembe, megtennéd azt a szívességet, hogy Gwennek hívsz? - fordítom magam felé az arcát, hogy jobban szemügyre vehessem a csípések helyét. Nincsenek fullánkok, szóval a méhek voltaképp darazsak voltak.. Ellenben szinte biztos, hogy igen mérges fajta. - Fáj? Nem zsibbad? - kérdezem ahogy végig nyomogatom a nagyobb puklikat a bőrén. Valószínűleg nem én játszom el ezt vele először, de a hasamra csapva mégsem adhatok neki semmit...
- Miért? Szerinted rád tartozik, hogy hol dolgozom? Számít ez bármit is? - vonom fel a szemöldököm, míg a válaszára várok. Jól gondold meg mit szólsz, Macmillan, el tudom intézni, hogy örökre olyan csúnya maradj, hogy az anyád se ismerjen rád... Más kérdés, hogy sosem tennék ilyet, de azért néha eljátszom a gondolattal.
Anonymous

Vendég
Pént. Aug. 14, 2020 10:58 pm

Travis & Gwen

K
ötekedik. Hát nem hiszem el, hogy már itt is kötekedik. De bírom, különben nem tudnék ilyen jól szórakozni az egész szituáción és az összes beszélgetésünkön. Tényleg imádom szívni a vérét, de csak mert máskülönben biztosan halálra unnám magam. Oké, kell, hogy valaki őt is tréningezze és kimozdítsa a komfortzónájából. Én csak vigyázok arra, hogy ne legyen a jövőben besavanyodott vénasszony belőle. Mint mondjuk az a bácsi, akit épp kísérgetett. Nem tűnt egy hű de kedves fickónak, inkább egy csendes gyilkosnak. Mindegy is, olyan főleg nem kell, hogy legyen.
- Nemt'om. - adom meg a rövid tömör és velős választ. Biztosan nagyon éli, hogy ennyire segítőkész vagyok azzal kapcsolatban, hogy mit tömtek belém. De esküszöm, ha valaki csak latin szavakat vág hozzám, még én sem leszek egy kibaszott tudós, hogy megmondjam, ez mi és miként hat. Már azt sem tudom, hogy hangzott és nem is arra figyeltem, amit mondott, hanem hogy mennyire kurvára fáj az, ahogy szétnyomkodja az arcom.
- Konkrétan megszadizott! - vágom rá még kifogásként, de inkább a kérdésén kezdek el kattogni. Hmm, ha leszámítjuk az instant hányingert, ami akkor kerülgetett, amikor szétnyomodott, majd belém tukmálta azt az izét, aminek utána kellemesen...
- Karamellizált íze volt! - akartam mondani karamell, de így azért mégis csak jobban hangzik. Nem vagyok azért műveletlen, csak piás. Na és akkor mivan?
- Nahát, honnét találtad ki? - kínos vigyor és kínos csend a velejárója annak, hogy válaszolok rá. Erre tényleg nem lehetek olyan kurva büszke, hogy kihívtam az ipsét bunyózni. Ő biztosan nem értené meg, ez különben is férfi dolog. Gwen pedig annyit vonna le az egészből, hogy műveletlen és oktalan, felelőtlen seggfej vagyok. És ebben még igaza is van, kiskezét csókolom.
- Rám küldtek egy egész rajt, hogy a máját is vinné el az alkohol. - újabb rövid és velős információ, amiről lemaradt az, hogy mikor történt és hogyan. Nem, a hogyant már megválaszoltam. Vagyis a mit. Mindegy is.
- Nem olyan rég, két órája. - tűnődök el egy pillanatra, mielőtt még újabb megjegyzéseket nem szegezne hozzám. Megforgatom csak a szemem a válaszára. Igenis, Honey.
- Jó... - törődök bele, de ahogy megint hozzá ér az arcomhoz, iszonyatos lüktetés lesz úrrá konkrétan az egész fejemen.
- Ne bassz már ki velem, Honey, nem dehogy fáj, csak úgy csinálok, mint aki igen. - konkrétan vinnyogok, ahogy válaszolok, mert másra képtelen vagyok. Kurva férfias, de ez van.
- Ha az öcséd lesérül, akkor legalább téged keresnélek vele és nem csak behoznám. - lényeges információ lehet, hogy azért ő is tudjon róla, mert biztos vagyok benne, ha egyszer így alakulna és behoznám anélkül, hogy szólnék neki, biztosan lekapna a tíz körmömről, hogy miért nem szóltam neki.
- De csinálj már valamit. Menthetetlen vagyok?
Anonymous

Vendég
Pént. Aug. 14, 2020 11:36 pm

daily surprise
Megnyugodhatna a lelkem, elvégre immár semmi kétség sem fér ahhoz, hogy kezdem kiismerni ezt az ürgét, de mégsem a béke keríti hatalmába az idegrendszeremet. Mégis ki az az idióta, aki nem figyel a medimágusra, miközben vizsgálja? Ja, kérem szépen, az, aki részeg... Vagy legalábbis erősen ittas állapotban van, ami lássuk be messziről látható és érezhető is. Nem mellesleg tiszta mocsok, szóval összességében úgy néz ki, mint egy hajléktalan.
- Hatalmas segítség vagy... - sóhajtok fel. Pont ezt vártam igazából, de sajnos nem vagyunk előrébb, és ugyan elmúlna ez magától is minden bizonnyal, de az hosszú órákig tartana, talán reggelig is. Én pedig szeretném minél hamarabb kitakarítani őt innét, még mielőtt jelenetet rendezne és kiderülne bárki számára, hogy ismerjük egymást.
- Nos, akkor az még nem a Főzet volt, csak egy ellenanyag, ha esetleg allergiás lennél a darázscsípésre - állapítom meg kellő szakértelmemhez nyúlva. A főzet ízére biztosan emlékezne, elég pocsék, egy életre megjegyzi, hátha demotiváló tényezőként használ majd számára a jövőre nézve. Bár ha ezt akarom elérni talán csak be kellene zárnom ide reggelig, míg kiszenvedi magát. Annak nagyobb haszna lenne. Kár, hogy nem tehetem meg.
- Máskor nem kell legénykedni az Egérlyukban és nem fog fájni.. - adom a kedvesnek épp nem mondható választ a sziszegésére. Én attól még szemügyre veszem a duzzanatait, akkor is, ha közben sziszeg vagy jajjgat. - Csak azért nem hívlak seggfejnek, mert nem hívhatom úgy a pácienseket, remélem tudod... - morranok fel. Komolyan annyira nehéz lenne Gwennek hívnia? Pedig nem hosszú, csak négy betű és nem is olyan bonyolult, mint mondjuk a Lukrecia, amit egy hozzá hasonló muslicának biztos több időbe kerülne megjegyezni.
- Megnyugodhatsz, túl fogod élni.. - indulok el végül a gyógyszeres szekrény felé, hogy egy tálban néhány gyógynövényt vegyek magamhoz. Forrázatot készítek belőlük, majd lehűtöm az egészet és azzal együtt visszaülök az ágya mellé. - Az ingedet levennéd kérlek? - nézek végig rajta. A nyakán is akadnak csípések, nem vagyok benne biztos, hogy a mellkasát megkímélték. Én sem fogom.
- Ha az öcsém lesérül, téged személyesen teszlek érte felelősség. Az a dolgod, hogy megtanítsd úgy jól játszani, hogy a lehető legkisebb eséllyel legyen bármi baja a pályán.. - ecsetelem neki újra a munkakörét, hátha elfelejtette két sör között, miközben vastag gézlapot áztatok a lehűtött főzetbe, majd kinyomkodom és végigtörlöm vele az arca egyik oldalát, majd rá is helyezem.
- Ettől zsibbadni fog egy kicsit, de fájdalomcsillapító hatású és gyorsabban fog hatni a főzet... - pakolom körbe az arcát, az orrát, még a feje oldalára és a fülére is teszek, majd jön a nyaka és a mellkasa, tehát minden lehetséges hely, ahol megcsíphették őt a darazsak. - Most az a dolgod, hogy meg se moccanj. Menni fog? - sóhajtok fel, remélve, hogy érti a célzást. Én itt éppen a munkámat próbálom végezni, miközben kint lehet, hogy nála súlyosabb sérülések is várnának rám.
- Szólj, ha rosszul érzed magad tőle vagy elálmosodnál... - intem figyelemre, nehogy azt higgye, hogy világi dolga van. Még egy ideig úgyis szenvedni fog, és nem azért, mert én így akarom, hanem mert a darazsak így intézték.
Anonymous

Vendég
Szomb. Aug. 15, 2020 12:25 am

Travis & Gwen

S
enki nem mondta azt, hogy vele könnyű lesz. Alapból is egy kibaszott kórházban vagyunk, ahová nem szórakozni járnak az emberek, de ő még itt a szokásosnál is gyászosabb szerepet erőltet magára. Pedig a múltkor már egészen tetszett az a spicces megnyilvánulás, amit egyetlen pohár bor kiváltott belőle. Nem vagyok boros, de esküszöm, ha megyek hozzájuk, akkor legközelebb is bontatok egyet vele, hogy aztán megint igyon. Nem gyakorlott ivó, de aranyos, ahogy megnyilvánul. Ellenben a mostani stílusával. Komolyan, mintha az utolsó kenetet akarná egyben feladni nekem. Mit ártottam neki? Ha nem tetszik, hogy itt vagyok, akkor passzoljon le valaki másnak, ahogy tette azt az öregemberrel. Nem várja senki tőle, hogy tegyen pont velem csodát, csak ne legyen ennyire karót nyelt.
Csak vágok egy grimaszt a megjegyzésére. De komolyan, most mit kellene csinálnom? Betűzzem le magamnak, hogy mit tuszkoltak le a torkomon? Ráadásul fantasztikus módon nem is az ellenszérumot kaptam, csak valami átmeneti cuccot. Remek, itt tényleg azt szeretnék, ha kimúlnék. Úgysem hiányoznék senkinek, a fülük botját sem mozdítanák. Oké, ennek már így a fele sem tréfa és én is csúnyán kezdek kijózanodni. Lehet, hogy még spicces vagyok, de nem jelenti azt, hogy ennyire lekezeljen.
- Szóval valakinek mindegy az is, ha feldobom a pacskert. - cisszegek is mellé a változatosság kedvéért. Persze, nem tetszik, ez még kérdés?
Nem is tudok igazából figyelni arra, amit mond, mi több elfeledkezek arról is, hogy mit kér, annyira fáj ahogy már csak hozzá is ér az arcomhoz. Nem egy kellemes dolog és biztos vagyok benne, hogy ennél visszataszítóbbnak nem is láthatna. Más kérdés, hogy nem neki kell tetsszek. Igazából azt sem tudom bántani, aki már így hozzám sem érne, de az megint más lapra tartozik.
Kínok kínját megélve tűröm - a lófaszt tűröm - el a nyomkodását, mire nagy sokára abbahagyja. Épp csak fellélegezhetek egy pillanatra, de tényleg csak annyi időre, amíg figyelem, hogy készíti el azt az izét. Mindjárt nem lesz kedvem ellenkezni vele és lejjebb vetkőzöm az inget, ahogy arra kér. Csak szabadítson meg ettől az izétől, oké?
- Ebben nem vagyok biztos. - már abban, hogy túlélem. Ennyire rossz talán egyszer volt, amikor akkorát zakóztam egy meccsen, hogy azt hittem a földön fetrengve, a tüdőm leszakadt a helyemről, olyan sokára kaptam végre levegőt. Nem kis becsapódás volt, utána rendesen megkaptam a magamét az asszonytól. Régi szép idők. Most pedig ugyanezt átélem az arcommal. Csodálom, hogy még nem szálltam el egy ekkora lufival.
- Tudom a dolgom. - ez ellenben már nem tetszik. Amíg konkrétan múmiát farag belőlem, nem felejtem el rosszallóan a tudtára adni, hogy olyan témába durrog már megint bele oktalanul, amibe nem kellene. Vagy ha ennyire nem bízik bennem, miért az én kezembe adja a felelősséget?
- Rajta vagyok. - rendesen elfekszek, hogy azok a gézdarabok ne akarjanak levándorolni idő előtt rólam, miközben figyelem, amit és ahogy csinálja. A fene a gyors és ügyes kezeit, elég menő, ahogy csinálja.
- Én már csak attól is boldog vagyok, ha leszedálsz... - bele sem gondolok, hogy mennyire félreérthető, amit mondok, de már mindegy is neki.
Anonymous

Vendég
Szomb. Aug. 15, 2020 1:05 am

daily surprise
Az első pillanatban azt hittem, hogy semmi jót nem jelent, hogy én kaparintottam a kezeim közé, de mégis van pozitív oldala. Legalább senki másnak nem kell elviselnie a faragatlan modorát. Komolyan elgondolkozom azon, hogy nincs még szilánkosra törve az orra és vannak a helyén a fogai. Ennél kevesebbért is kapartak már ki szemet, ugyebár...
- Ez egyáltalán nincs így, de bármily' meglepő, ez egy kórház és vannak prioritások. Ha allergiás lennél, már meghaltál volna.. - válaszolom továbbra is kimérten. Nem vigasztalok túl kedvesen, tudom. De épp a munkámat végzem, ehhez pedig nem feltétlenül kell kedvesnek lenni. Elég ha jól csinálom. Persze valószínűleg ezt ő éppen úgy éli meg, hogy aljas módon újra szétnyomkodom a fejét, pedig van neki enélkül is éppen elég baja. De tényleg a jó szándék vezérel, nem szeretem nézni, ha bárki szenved. Még akkor sem, ha épp ő az alanya annak a szenvedésnek.
- Én viszont biztos vagyok benne. Ennél több méreg kell ahhoz, hogy elpatkolj. Ha beütne a toxin, akkor pedig először elálmosodnál, elájulnál, aztán kómába esnél és nagyon valószínű, hogy nem kelnél fel többet. De ez csak az emberek nagyon kis százalékára vonatkozik... - mondtam már, hogy szarul nyugtatok meg bárkit is? Minden esetre, ebből leképezheti, hogy nincs olyan katasztrofális állapotban, mint amilyenben lehetne, szóval akár örülhet is neki, hogy néhány órán belül kirakom innét a szűrét. Legalábbis az a terv.
- Én is tudom a dolgom.. - adom egyértelmű tudtára, hogy bízza csak rám magát, ha eddig nem tette volna. Nem kísérleti alanynak szánom őt, a szokásos módszert alkalmazom, mikor telepakolom az arcát gyógynövényes főzettel átitatott lapokkal. Ennek persze lehetnek mellékhatásai, így ha akarnám sem tudnám őt magára hagyni, de egyébként is el kell készítenem a főzetet, amit majd meg kell innia.
- Csak ne aludj el alatta, rendben? - forgatom meg a szemeimet. Bár díjaznám, ha befogná, de most nem szabad elveszítenie az eszméletét. Az semmi jót nem jelentene, ennek érdekében pedig csak annyit tehetek, hogy beszéltetem. - Inkább mesélj valamit, míg megcsinálom a főzetet... - nyögöm ki nagy nehezen. Gyerünk, hümmögni még tudok, bármilyen hülyeségre is kezd rá. Addig pedig egy kis üstben adogatom a Lohasztólé hozzávalóit: egy kis uborkafüvet, két kanál koldustetűt, zápóca levelet és a végén egy kevés ecetes gőtemirigyet. A tanult ütemben kavarom, majd állni hagyom néhány percig.  Végül a főzetet kifacsart édesgyökérrel keverem össze és várok, míg besűrűsödik. Addig Travis relaxálhat a gyógynövénylében dagonyázva. A főzetnek úgyis hűlnie kell egy kicsit.
Anonymous

Vendég
Szomb. Aug. 15, 2020 10:02 pm

Travis & Gwen

N
em vonom kétségbe a szavait, mégsem tudok teljesen hinni neki. Azért engem előbb hagynak itt ilyen állapotban, mint mást, mondván, hogy magamnak köszönhetem azt, hogy így nézek ki. Ami végülis úgy igaz, ahogy az van, de most mit tegyek, ha így van? Nem tehetek róla, hogy bűzlök a piától - de, igazából tehetnék, de így kényelmesebb - és arról sem, hogy ennyire visszataszító vagyok. Van egy sanda gyanúm, hogy mostantól mindig ez a fantasztikus arcom fog Gwen eszébe jutni. Nem lepne meg, ha ennyire sokkolnám. De hé, nálam nem kell már semmin sem meglepődni.
- Ugyan nézz már rám, ki látna el szívesen? - próbálom elütni szórakozottan a dolgot, hogy igen csak visszataszító képem van. Bár alighanem ez inkább komolyan van így, mint nem. Ki piszkálna szívesen egy csöves megjelenésű fickót?
- És mi van akkor, ha én vagyok az a kis százalék? - azért jócskán rám tudja hozni a frászt, ha ilyeneket mond nekem. Jó, hogy nem már az utolsó kenetet adja fel. Azért hagyom, hogy az arcomra gyömöszölje azt a sok gusztustalan szagú fáslit. Annyira büdös, hogy még a piaszagomon is túlteljesít, pedig az azért nem akármilyen. Amondó vagyok, hogy már a beszédemmel is akadályozom a mumifikálásom folyamatát, szóval abbahagyom a mocorgást és a dumálást és inkább csak nézem. Nem tudom eldönteni, hogy azért nincs jó kedvében, mert meglátott itt engem és ennyire gáz mutatkoznia velem, vagy mert ennyire visszataszító volnék, vagy egyszerűen mindegyik miatt. Komolyan nem, ezen a nőn nem lehet kiigazodni és annyira árad belőle a kedvesség és a szeretet, mint a csaposból, amikor már nem viselkedek épp úriember módjára.
- Megpróbálom. - forgatom meg a szemem, kezeimet pedig ismét a fejem mögé pakolom támasztékként. Mondhatnám, hogy pokoli jó dolgom van, de nem, mert gecire fáj. Pedig most tényleg körbeugrál egy nő, még akkor is, ha nem szeretné.
- Sztorizzak? Szerintem nem érdekelne, hogy mi a helyzet velem, mert a kocsmába is egyetlen egyszer jöttél el, akkor is hozzám. Szóval igazából tök mindegy, hogy mit mondok. De azért kíváncsi lennék, hogy egyszer úgy őszintén is megkérnél, meséljek valamit. - észreveszem ám, hogy nem is figyel, mert a negyedik hümmögése már inkább bassza a fülem, mint el tudnék fölötte siklani. Bár mit csodálkozok, ha ő hozzám képest úrikisasszony módjára viselkedik? Nem is érdekel, egészen kellemesnek kezdem érezni ezt a borogatást is, így csak lehunyom a szemem és megelőzöm az újabb hümmögést. Majd meglököd, ha elkészül.
Anonymous

Vendég
Szomb. Aug. 15, 2020 10:41 pm

daily surprise
- Itt nem arról szól a történet, hogy szívesen ellátnak-e vagy sem.. Ha ide bekerülsz, előbb-utóbb ellátnak, de ha behoznak egy darázscsípésnél súlyosabb esetet, az nyilván prioritást élvez. Egyébként pedig itt vagyok vagy nem? - teszem fel a költői kérdést. Ha nem is lát rendesen a szűkre csípett szemeivel, a hangomat nagyon is hallja. Egyébként kimondottan örülök is neki, hogy nem mér végig úgy, mintha csak egy darab hús lennék a piacon. De ettől függetlenül természetesen dolgozom azon, hogy megszűnjön ez az állapot.
- Ha a nagyon kevés százalékba tartoznál, már rég meghaltál volna és most nem beszélgetnénk erről. Csak relaxálj, oké? Egy-kettőre helyre raklak.. - forgatom meg a szemeimet. Nem csoda, hogy nincs türelmem, hozzá sosem volt. Furcsa, ugyanis másokkal szemben képes vagyok végtelen empátiát mutatni, ő viszont kihozza belőlem a legrosszabbat. Most is.
- Nem azért vagyunk itt, hogy bájcsevegjünk. Elég csúnyára dagadt az arcod, ezért muszáj beborogatnom, hogy maradéktalanul eltűnjön minden duzzanat. Ez azonban tömény gyógynövény, mely elálmosíthat téged, ha pedig nem veszem le időben, akkor pedig hasonlóan rossz eredményt érünk el, mintha nem is használtam volna. Szóval nagyon kérlek, ne játszd most a sértődöttet. Veszekedhetünk is, de jobban örülnék neki, ha erre nem lenne szükség ahhoz, hogy szóval tartsalak. - próbálom beavatni őt röviden abba, hogy miért is szükséges beszéltetnem. Mások nem akadnak fent ilyesmit, igaz, másokat nem is ismerek személyesen, mielőtt a kezeim alá nem kerülnek. De legalább most azt nem állíthatja, hogy bunkó volnék, hisz moderálom magam és még az egyik elcsúszott kötszert is megigazítom az arcán, majd teszek belőle a mellkasára is egy újabb adagot.
- Ez a te véred? - kérdezem, mikor a kezembe veszem az inget, ami mocskos, büdös és sötétlik rajta az alvadt vérfolt. Lemondóan megrázom a fejemet még mielőtt választ adhatna rá. Nem lepődnék meg, ha az övé lenne.
A lohasztólé már készen gőzölög, még mindig szükség van néhány percre, mielőtt megitathatnám vele a főzetet, így végül a szokásos protokollt követve tájékoztatom a pácienst a lehetséges következményekről.
- Hamarosan elkészül a főzet, elég rossz íze lesz, nem fogod kedvelni, de mindet meg kell innod. Választhatod azt is, hogy nem teszed, nem erőltethetem rád, de ez néhány órára rövidíti a szenvedésedet. Este haza is mehetsz. A mellékhatásaként előfordulhat hirtelen rosszullét, émelygés és szédülés, ezek még a toxin miatt persze. Továbbá érzékelhetsz némi változást az... öhm.. erekcióddal kapcsolatban a következő néhány napban.. - sorolom neki, az utolsó tényezőt mindig vonatkozva teszem csak hozzá. Kötelességszegésnek minősülne, ha nem említeném meg, de ez a legsarkalatosabb pontja az egésznek és őszintén szólva Travis pont olyan fickónak tűnik, akit ez ki fog akasztani.
Anonymous

Vendég
Szomb. Aug. 15, 2020 11:13 pm

Travis & Gwen

G
ondjon bármit, amit csak akar, most már nem fogja lemosni magáról úgysem azt, hogy csak azért lát el, mert muszáj. Nem mintha bármit várnék tőle, de ebben teljesen biztos vagyok, ahogy abban is, hogy eszem ágában sincs neki igazat adni. Hiába tudom, hogy tényleg el kell lássanak és hiába látom, hogy némiképp enyhül. Nahát, lassan észreveszi magát? Hé, eddig még nem rendeztem jelenetet, szóval igazán elégedett lehetne az itt töltött időmmel. Én csak végre kijutni akarok innét legyen ez bármily' meglepő, de ebben egyezik a célunk. Ő megszabadul tőlem, én meggyógyulok és mindenki is boldog lesz.
- Elég kézzel fogható vagy. - dörmögöm végül egykedvűen még akkor is, ha sejtem, hogy erre nem feltétlenül vár választ. Hogy mi ez a makacsság? Csak úgy, mert eddig mindig úgy kezelt, mintha tényleg muszájból kellene hozzám szólnia. Pedig ő bízott meg, miatta van ez az egész átkozott helyzet és nem várom el, hogy jó képet vágjon hozzám, de a megjegyzéseire semmi szükségem. Kösz, nélküle is tisztában vagyok dolgokkal, csak egyszerűbb a homályban elfedni.
- Hurrá, akkor szerencsés vagyok. - ismét megforgatom a szemem, de a figyelmem már inkább az vonja el, hogy mennyire rohadtul csiklandoz meg a géz és úgy kezdem el rángatni a szám, hátha attól jobb lesz. Hát nem, szóval megtanulok együtt élni ezzel a viszketéssel pár percig. Fő a relaxálás, nem?
- Te is letehetnél arról, hogy állandóan azt nézed, figyelnek-e minket, mert láttam ám azokat a pillantásokat. - nem tudom, hogy ennek a szarnak a hatása vagy az az egyetlen viszkető pont zavar ennyire, hogy kezdem elveszíteni a türelmemet, de úgy érzem most magam, mintha zabszem lenne a seggemben és hirtelen mindenre is tudnék ugrani.
Inkább relax... az jobb lesz, miután tényleg nem jut eszembe több minden. Most mi a francért meséljek bármit is neki, ha tudom, hogy úgysem kíváncsi rá igazából? Néha az a sanda gyanúm, hogy amíg náluk voltam többször a szünet alatt, akkor sem volt egy cseppet sem kíváncsi arra, hogy mi van velem. De hát a szemében csak egy csöves vagyok, akinek nincs jobb dolga, mert csak úgy. Úgyis elittam az agyam, nem? Ellenben az öccse kérdéseire alig győztem válaszolgatni és őszintén tényleg felüdülés volt, hogy ennyire faggatott, még ha ezt nem is vallanám be.
- Mi? Nem... vagyis nem tudom, hogy az összeszurkálás okozott-e ilyet. - vonok vállat. Az biztos, hogy egy pillanatra sem tudott a fickó hozzám érni, szóval csak én ropogtathattam meg egy kicsit jobban a kelleténél.
Szinte azonnal kipattannak a szemeim, ahogy megemlíti a mellékhatásokat. Hogy micsoda? Hát ez gyönyörű lesz, ha mondjuk a kocsmában tör rám a dolog, mert aztán magyarázhatom a nagyérdemű előtt, hogy nem épp a szomszéd sörös, büdös néhány napos kabátjára gerjedtem be. Franc essen bele, ez akkor egyet jelent azzal, hogy sörözhetek a lakásom magányában jó néhány napig.
- Nem, akkor inkább nem iszom meg. Erekció ki tudja meddig? Nekem? Az... inkább a halál.
Anonymous

Vendég
Szomb. Aug. 15, 2020 11:46 pm

daily surprise
Megfogadtam, hogy a hivatásom gyakorlása közben mindenkit egyenrangúnak fogok kezelni, még a hozzá hasonló seggfejeket is. Azért néha viszket a tenyerem, hogy odasózzak egyet a mocskos megjegyzéseikre. A férfiak sokszor tudnak szexista megjegyzéseikkel a plafonra küldeni, de ugyebár ez nem számít, mikor sérülteket kell ellátni. Pedig a matrónáknak sem mindegy ám, hogyan szólnak hozzájuk. Travissznek az az egyetlen szerencséje, hogy addig még nem süllyedt a szememben, hogy hentes kézre adjam őt.
- Voltaképpen igen, szerencsés vagy.. - értek egyet vele. - Tudom, most nem érzed magad annak, de pár óra múlva kutya bajod sem lesz... Csak kerüld a kocsmát pár napig, ha lehet. Holnap nem akarlak itt látni.. - tessék, még viccelődni is megpróbálok vele, bár könnyen lehet, hogy rosszul csinálom és csak beszólásnak veszi mindezt tőlem. Ha így van, akkor én tényleg feladom. A tündérke szerep nem nekem való, inkább csak a dolgomat végzem.
- Minden rendben? - kérdezem tőle, mikor megpillantom, hogy nagyon grimaszol valamiért. Nem szeretném azzal megkeresni az ügyeletes medimágust, hogy több kárt csináltam egy egyszerű csípéssel, mint hasznot. Sokat rontana a tekintélyemen.
- Mi? Nem nézem, hogy figyelnek-e minket. Ha nem tűnt volna fel, minden egyes idegszálammal rád koncentrálok... - förmedek rá. Komolyan nem tűnik úgy neki, mintha teljesen lekötné a figyelmemet? Pedig így van... Igazából kiemelt figyelemmel kísérem az állapotát, mert nem szeretném, ha komolyabb sérülést szenvedne, mint amivel behozták. Lehet, hogy vicces a darázscsípés gondolata, de súlyos következményei is lehetnek.
- Én sem látok rajtad sebet.. - vezetem végig a tekintetem a mellkasán. Magamban meg is állapítom, hogy képtelenség, hogy egy hozzá hasonló kocsmatölteléknek ne legyen hatalmas sörhasa, de hát nem az a látvány fogad. Talán egy cseppet meg is bámulom őt, jobban mint egy átlagos pácienst szoktam szemügyre venni, de Merlin lássa lelkem, én csak a munkámat végzem!
- Nyugodj meg! - próbálom csitítani, mielőtt még kiugrana az ágyból is és úgy döntene, hogy jó így magának és inkább hazamegy. Azt azért nem hagyhatom. - Nem így értettem. A Lohasztólé mellékhatása igazából az lehet, hogy egyáltalán nem lesz merevedésed néhány napig.. De ez teljesen természetes.. - nyugtatásból még mindig nem szeretnék diplomát, ez teljesen biztos. Ha a hosszan tartó erekcióra ilyen reakciót produkált, talán most lecsillapodik kicsit. Örülnék neki, ha nem most gondolná meg magát, bár az én műszakom hamarosan letelik. Ha minden jól megy, őt penderítem ki innen az utolsó percekben.
Anonymous

Vendég
Vas. Aug. 16, 2020 12:16 am

Travis & Gwen

L
átom ám, hogy nem tetszik neki a válasz és azt is, hogy igazából kikívánkozna belőle a nemtetszése, de most itt munkahelyen van és neki teljesen mindegynek kell lennie, hogy én most épp mit mondok. Igazából bele sem gondolok, hogy ezzel lazán visszaélhetnék, mert ennyire barom én sem vagyok. De most valamit válaszolnom kellett, mert még mindig jobban esik, hogy enyém az utolsó szó, mint nem. Hát ez van, hogy őszinte legyek, tudom, hogy egy kiállhatatlan seggfej vagyok. Bizonyára okkal, de ezt nem kötöm az orrára, mert ő maga sem kötötte az orromra, hogy itt dolgozik.
- Ha hiszed, ha nem, ma is seprűt javítani indultam, csak gondoltam legurítok előtte egy sört. Aztán nézd meg, most oda sem érek, az ingemnek is lőttek és még vállalható állapotban sem vagyok. - na igen, ez az, ami inkább a neheze a dolognak, valószínűleg többet oda sem hívnak, hogy kezdjek valamit az átkozott seprűikkel, amit gyakorlatilag minden héten lenulláznak. Valahogy nem érzem szégyennek, hogy pont neki vázolom ezt, amikor tőle kapok és nem is keveset.
Annyira lefoglal a viszkető rész kiküszöbölése, hogy csak utólag jut el a fülemig a kérdése és úgy nézek rá meglepetten, mintha nem is az én nyelvemen kérdezte volna meg azt, amit.
- Jah, persze. - vágom rá, miközben lassan összerakom a dolgot. Hé, ez a zsibbadós baszás a józan gondolkodást is blokkolja, mert hogy a sör nincs már bennem, az is ezer százalék. Meg kellene kérdeznem, hogy mennyire normális ez a hatás. Rohadtul nem kóser, de még azt is kinézné belőlem, hogy tényleg ilyen lassú a felfogásom.
Rosszallóan vonom össze a szemöldököm és vágok vissza egy "jól van már"-t, hogy akkor egye meg a fene a gyanúsítgatásomat, de ennyire ne morranjon már rám, amikor nem is hallucinálok.
- Hát akkor a másiké. - Tárom szét a kezeimet amolyan nekem mindegy alapon, mire érzem, hogy picit megmozdulnak a lassan rám tapadó gézdarabok, lehet nem kellene megmozdulnom? Mindegy is, mert tulajdonképpen teljesen más köti le a figyelmem, mint az, hogy nagyon bámul.
De az már inkább jobban hangzik, amit mond. Oké, akkor a nőkről kell lemondanom. Nem mintha bármelyik is szóba állna velem ilyen saláta fejjel. Kénytelen leszek lemondani nagyon sok mindenről amiatt a seggarc miatt és ezt még le fogom rajta verni. Ellenben azért némi sápadtság kiül rám, nem mintha látszana a rögtönzött arcmaszkom alatt.
- Áh... szóval... ne számítsak semmit a kis haverra.
Anonymous

Vendég
Vas. Aug. 16, 2020 9:36 am

daily surprise
Csoda, ha egyetlen porcikám sem kívánja ezt a beszélgetést? Lehet rám sok mindent mondani, de érzéketlen nem vagyok. Macmillan viszont pillanatok alatt kihoz a sodromból a hozzáállásával. Meg azzal, hogy körülötte aztán mindig történik valami. Jobban belegondolva még örülhetek is neki, hogy az én kezem alá került, máskülönben biztosan nem lettem volna beavatva a kis kórházi kalandjába.
- Igen, ismerem ezt az egy sörös kitérőt. Aztán mire észbe kapsz megjelenik egy haver vagy rájössz, hogy egy sör nem sör és ott is ragadtál. És egyébként a sorrendeddel is van némi probléma. Pár sör után ne mondd azt nekem, hogy vidáman mennél seprűket javítani... - forgatom meg a szemeimet, aztán gyorsan vissza is fogom magam. Senki nem kérdezte a véleményemet ugyanis, ez csak így egyszerűen kifakadt belőlem. De nekem nem tartozik elszámolással, míg a munkáját rendesen - és főleg pia nélkül - elvégzi.
- Annak a másiknak van neve is? Behozták őt is? - kérdezősködök még egy sort, megelőzvén, hogy hirtelen felindulásból egymásnak essenek a folyosón vagy ilyesmi. Nem szeretnék közéjük állni, de azt sem, hogy balhé legyen a kórházban, itt ugyanis nem ez a szokás. Amíg viszont itt bent van, addig nem kell azon aggódnom, hogy még nagyobb kárt tesznek egymásban. Itt maximum én tudnék kárt tenni benne, de nekem nem ez a célom.
- Húzódik a kötés... Ugye relaxálsz? - célzás értékű kérdésemmel karöltve a helyére is igazítom a  lapokat, a szárazabbakat pedig újra benedvesítve helyezem vissza az arcára, majd ugyanezt játszom el a nyakával is.
- Ha randevúd lenne a következő két napban, akkor én a helyedben elhalasztanám. Máskülönben lehet, hogy mindkettőtöket csalódás fog érni.. - próbálom kevésbé pironkodva elmondani, hogy végül képes volt megérteni a mellékhatás jellegét. Ez nem igazán az én szakterületem, másként nem érezném magam ilyen kínosan. De talán az is közrejátszik, hogy ezt épp neki kell előadnom.
- Szóval vállalod? Hozhatom a főzetet? - igazítom el újra a borogatást a szája környékén, hogy ha igennel válaszol, segíthessek is neki meginni a főzetet.
Anonymous

Vendég
Vas. Aug. 16, 2020 10:23 am

Travis & Gwen

C
sak elhűlök, nem is kicsit, amikor nekem szegezi a feltételezett vádjait. Oké, lássuk be, hogy úgy mond igazat, hogy nem is látja. Egy pillanatig megfordul a fejemben, hogy vajon gondolatolvasó és fosnom kellene, hogy kiolvassa az összes többi titkom, vagy teljesen véletlenül ráhibázott? Nem, ennyire biztos nem hibázhat rá. Mégis annyira kifagyok tőle, hogy egy szó, annyi sem szalad a nyelvemre, amit mondhatnék neki. Most komolyan jól jönne olajozáshoz a sör, de gyógyszerre főleg nem kapok. És nem is kaphatok, szóval felejtsem el a dolgot sürgős gyorsan. Aztán csak megköszörülöm a torkom.
- Nos... ez aztán a kioktatás. - hümmögök még párszor tovább, amíg nagyjából magamban sikerül elrendeznem a dolgot.
De még kezdjen el a másik miatt aggódni, hát komolyan mondom, felkelek és itthagyom. Én kurvára nem érzem mázlistának magam, hogy ellát, hozzám vágja a megjegyzéseit és még a másik után érdeklődik. Hé, az senkit nem érdekel, hogy én igazából elszenvedője vagyok valaminek?
- Jobb is, hogy nincs itt, jön nekem néhány lepedővel. - vagyis galleonnal, de az most teljesen mindegy. A lényeg, hogy tartozik és még jól ki is babrált velem, szóval ne most akarjon elém kerülni itt, mert megint megütöm.
- Csak jól találtam el az orrát, azért ennyi vércsepp. Nem a halálán van, nem kell aggódni. - attól még, hogy iszok, van erőm, nem tunyultam el, mint a legtöbb sörhasas fickó. Ha nem is látszik, én edzek, hisz mibe telik megemelni egy olyan jókora korsót?
- Persze, relaxálok, nem látszik? - kérdezek vissza. Minél tovább vagyok itt, annál idegesítőbb az egész szituáció. És most már tényleg nincs sok türelmem. Pedig nekem ne lenne? Mindent arra a cuccra fogok, amivel mumifikált. Esküszöm az sem lepne meg, ha most és itt örökre fiatal maradnék, mert ez a szer olyan csodát tesz velem.
- Kár, pedig épp a napokban akartam benézni hozzád. - nem bírom ki. És nem bírom ki, szóval ez van. Muszáj lecsapnom azt a magas labdát, ahogy meglátom az arcán a pírt, hát milyen aranyos már? Ez is csak az elméletemet igazolja, hogy nem sokat mozog férfitársaságban.
- Hozd... legfeljebb valaki szomorú lesz.
Anonymous

Vendég
Vas. Aug. 16, 2020 11:15 am

daily surprise
Kioktatás? Tényleg? Komolyan befogta a száját ez a nagy mamlasz? Nem hiszek a szememnek. Ezt eddig még senki nem mondta meg neki? Hát akkor éppen itt volt az ideje, hogy hallja, még akkor is, ha csak tőlem. Nem sokat ad a szavamra ugyanis. Máskülönben a nevemen hívna, ahogy azt legalább tucatszor kértem már tőle mindenféle módon. Szépen, és kevésbé szépen is.
- Gondolom nem fogadod meg a tanácsot és nem teszed parkolópályára az alkoholt.. - jegyzem meg csak úgy. Ha már lúd, akkor legyen a kövér fajta. Ennyit még talán ő is elbír két lábon. Már persze akkor, ha majd kisétál innen, ami ha rajtam múlik, néhány órán belül megtörténik.
- Szóval csak te vagy a halálodon, értem... - próbálok nem mosolyogni, de nehéz eldugni előle, inkább csak hátat fordítok neki. Élvezem, pokolian élvezem. Végülis megígértem neki, hogy egyszer még visszakapja, hogy a kocsmában a bolondját járatta velem, csak arra nem számítottam, hogy majd ő kínálja hozzá tálcán a legmegfelelőbb pillanatot.
- Az látszik, hogy elég feszült vagy. Kérsz egy kis nyugtatót? - pillantok vissza rá, mikor sikerül levarázsolnom a mosolyt az arcomról. Még a végén megbélyegeznének, mert jót mulatok magamban egy beteg szenvedésein. Pontosabban nem azon, de ez kívülről azért annak tűnhet.
- Hozzám? - nézek rá értetlenül egy rövid pillanatig, majd csak belepirulok. Ezt most minek kellett? - Oh... Nem szeretem a hívatlan vendégeket.. A barátnőid pedig talán kibírják pár napig - próbálom rendezni a vonásaimat, és inkább azzal kezdek foglalatoskodni, hogy pohárba töltsem a sűrű, zöld főzetet, aminek az illata, az állaga és az íze is valószínűleg valami mocsárszerű képződményre hasonlít. De én ezt most bele fogom diktálni, ha tetszik neki, ha nem. Mindketten előbb szabadulunk.
- Óvatosan nyisd a szád... - csúsztatom szabad kezemet a feje alá, hogy meg tudjam emelni és kényelmesebben tudja meginni a főzetet. A poharat a szájához emelem, miközben azon ügyködök fél kézzel, hogy ne csússzon se minden kötés a helyéről. Végül lemondó sóhajjal konstatálom, hogy ez igen nehezen jön össze, de majd foglalkozom vele miután megitattam.
- Hogy érzed magad? - kérdezősködöm két korty között. Nem lehet kellemes lenyelni, de ez nem is arról szól, nem nyaralni jött be. Bár ha minden rendben lesz, akkor talán új emberként távozhat.
Anonymous

Vendég
Vas. Aug. 16, 2020 11:58 am

Travis & Gwen

G
ondoltam, hogy egyszer eljön az a pillanat, amikor egymásnak feszülünk a túlságosan is eltérő nézeteink miatt. Én túlságosan élem a szabadságom és azt, hogy nem kell kinek megfelelnem, ő pedig annyira szigorú szabályok közé préseli magát, hogy azon gondolkozok, vajon ez mennyire vall mazochista jellemre? De most őszintén, ki akarná annyira bekorlátozni magát, mint ő? Mikor először találkoztam vele, annyira abszurdnak tűnt ott a kocsmában és még mindig nem javult sokat a megítélése. Pedig a múltkor talán már szavaztam volna neki egy kis bizalmat, hogy mégis van remény. A frászt van!
- Szerintem ebbe csak ne szólj bele. - adom a tudtára, hogy bizonyos témákat csak jobb nem boncolgatni. Biztos talál jobb elfoglaltságot is annál, mint hogy azt forszírozza, mennyire normális a kapcsolatom a sörre. Tökéletesen megvagyunk, köszönöm!
- Nem vagyok a halálomon! - ha látná, hogy most rosszallóan összehúztam a szemöldököm, akkor biztos azt is tudná, hogy mennyire nem derogál ez a viselkedés. Hé, még mindig kórházban van és még mindig én vagyok a beteg, ne akarjon még itt pattogni nekem. Tudom, hogy nehéz természet vagyok, de ilyet akkor sem játszunk, ha amúgy tök jó kedvemben lennék. Nem vagyok.
- Nem... - vágom rá amolyan dulifuli módon, mert azt meg kösz nem kérek. Esküszöm, hogy vesztésre állok az ő terepén, amin igazából nincs mit csodálkozni. Miért élvezi ennyire, hogy most ő van nyeregben? Bezzeg, ha egy férfi végre helyre tenné, nem lenne ennyire besavanyodott, csipkelődő és magabiztos. A fene vinné el, hogy ilyenkor nem tudok úgy igazán visszavágni neki.
- Vannak egyáltalán vendégeid? - kérdezek vissza immár megkapaszkodva az egyetlen elém vetett fogódzkodóban, miközben eleresztem a fülem mellett a barátnős megjegyzését.
- Pedig hidd el, csodákat tenne veled. - úgy fest ha egy picit is szexuális jellegű a téma, egy pillanat alatt zavarba tudom hozni. Úgy fest, kilátásba került az új hobbim, amit esküszöm imádni fogok.
Kényszeredetten nyitom a szám, ahogy oda illeszti az első kortynyit, de ahogy lenyelem azt, már el is fog az undor. Ha nem fogom magam vissza, még ki is rókáznám magam mellé a földre. Szerencsére az ilyen visszatartásában már profi vagyok, de attól még nem esik olyan hű de jól. Most komoly a kérdése?
- Szerinted? Ennél még az is jobb, ha hagysz itt helyben meghalni. Mi ez az ocsmány izé?
Anonymous

Vendég
Vas. Aug. 16, 2020 1:13 pm

daily surprise
Még hogy ne szóljak neki. Ő vár tőlem segítséget, de azért rám förmed, ha megjegyzést merek tenni az alkoholfogyasztási szokásaira. Csoda, hogy vissza tudom fogni magam. Máskülönben felőlem aztán tényleg vakarhatná reggelig az égő, viszkető duzzanatait, míg elmúlnak maguktól.
- Ugyan miért ne? Szeretnéd, ha az ügyeletes medimágus intene absztincenciára? Szólhatok néhány szót az érdekedben.. - vonom fel kérdőn a szemöldökömet, ugyanis ne legyen kétsége afelől, hogy receptre íratnám neki a józanságot, ha csak azon múlna, hogy ne nézzen olyan gyakran a korsó fenekére. Nem olyan nehéz az, még én is kibírom.
- Persze, pont úgy nézel ki, mint aki nem akar belehalni néhány csípésbe... - heccelem tovább, aztán rendezem a vonásaimat, mielőtt még annyira megorrol, hogy a kezelés előtt kitámolyog az ajtón. Persze szigorúan emlékezetből, ugyanis a dagadt arcától az orráig se látna. Ebben biztos vagyok.
- Pont olyan csodákat, mint amilyet én teszek most veled... - hümmögök, bár kétségtelenül nem pont ugyanarra gondolunk, de inkább nem mélyedek bele az ő verziójába. Sokkal jobban járunk mindketten, ha inkább figyelmen kívül hagyom a következő perverz megjegyzéseit. Máskülönben a következő fiola felett talán megremeg egy kicsit a kezem és a kelleténél egy csipettel több koldustetű majd gondoskodik a tartósabb impotenciáról. Aztán megnézheti magát.
- Mégis mire gondoltál? Hogy töklevet kapsz? Vagy sört? Azt ugyan lesheted, mikor adok én neked sört.. - ciccenek fel szórakozottan. Oké, talán élvezem, hogy ennyire undorító kotyvalékot kell letuszkolnom a torkán. Ettől még nem vagyok szadista. Inkább csak belédiktálom a maradékot is, mielőtt a gyomra rájönne, hogy ez a keserű most nem maláta és komló keveréke és kiadná magából. Nem szeretnék takarítani, köszönöm szépen.
- Szóval most az fog történni, hogy a főzet elkezdi végezni a dolgát, elkezdi belülről melegíteni a tested. Olyan lesz majd, mintha lázas lennél, nem kell megijedned. Biztos voltál már lázas. Szólj, ha az arcodon a kötés már kellemetlenül meleggé válik. Akkor fogom leszedni. De csak ha már tényleg nem bírod... - intem le mielőtt még kijelentené, hogy akár most is megszabadíthatom azoktól, mert csak útban vannak neki. Mondjuk zavarják a kilátásban vagy ilyesmi.
Anonymous

Vendég
Vas. Aug. 16, 2020 2:08 pm

Travis & Gwen

A
ljas húzás lenne a részéről, ha tényleg beajánlana a medimágusnak, ugyanis nekem van csak és kizárólag jogom arra, hogy eldöntsem akarok-e inni, mikor és mennyit. Addig mit foglalkozik vele, ameddig az öccsét józanul tréningelem? Mert egy rohadt szava nem lehet, én sem teszek megjegyzéseket arra, hogy ő meg igazán lejjebb adhatna a kurva falaiból, amivel folyton-folyvást pofán vág. Nem azt kértem tőle, hogy legyen az enyém, csak egy kicsit jobban elviselhetne. Nagy kérés lenne ez tőle? Mert úgy fest, hogy ő a gondolatom tényét sem akarja elviselni, nem hogy még a szokásaimat... Eh...
- Dehogy akarok belehalni. Fogalmad sincs, hogy mibe lehet tényleg belehalni. - állom a tekintetét és ebben nem engedek. Ha őt érte volna olyan szégyen, mint annak idején engem, akkor átértékelné, hogy miért iszok. Mert azt nem lehetett ott és akkor kibírni, de hát ezt miért is kössem az orrára? Biztos vagyok benne, hogy nem hinne nekem és elbagatellizálná. Mint most ezt. Inkább csak elhessegetem a gondolatát is, hogy ne mérgesedjek jobban fel a kelleténél. Esküszöm kihozza belőlem a legrosszabbat és még csak nem is kell különösebb erőfeszítéseket tennie érte.
- Tegyél, várom. - inkább csak megint kényelembe helyezem és várom tőle a csodát. Ugyan nem olyat, mint szeretnék, de ha már megint úgy látnék, mint eddig, az is nagy előrelépés lenne. Mondjuk úgy a szemhéjamnál tovább és még tovább.
Nem ízlik ez a szar ráadásul és még csak meg sem jegyezhetem. Kissé megütközve nézek rá, aztán csak elkap a röhögés. Próbáld csak meg te meginni.
- Egy szóval sem mondtam, hogy sört kérek, nem tudom honnét veszed. Mára elég is volt a sörből. - és már megint az ő sztereotípiáinál tartunk, amit lássuk be, hogy elég nehéz megcáfolni. Biztos, van alapja, de akkor sem érzem, hogy oka lehetne ennyit szurkálódni vele.
Nem sokáig hagy szóhoz jutni, de annál hamarabb diktálja belém a löttyöt, hogy még levegőt is vegyek közötte. Hát... jobb túlesni rajta, nem?
- Pedig felőlem levehetnénk, úgysem leszek már szebb múmia tőle. És ezzel az izével meddig kell még itt feküdnöm? - meg úgy különben is, itt hagy akkor ezek után? Gyanítom van dolga még, én pedig úgysem leszek nála elsőosztályú beteg. Pedig ha tudná, hogy az öccsének mit mutattam...
- Az öcsédet meg kellene tanítani felszedni egy normális lányt. Nem nagyon megy neki.
Anonymous

Vendég
Vas. Aug. 16, 2020 7:20 pm

daily surprise
Nem tudom, hogy tényleg komolyan gondolja-e, hogy nem tudom mibe lehet belehalni matróna létemre, vagy csak úgy kikívánkozik belőle az ellenkezés bármit is mondok. Mivel hülyének nem tartom, így nagyon remélem, hogy csak az utóbbi. Azt még meg is érteném, hiszen nem éppen arról vagyunk híresek, hogy olyan könnyedén elcseverészünk. Pláne, hogy sosem hagyom szó nélkül a megnyilvánulásait.
- Azért csak van némi rálátásom.. Mondjuk abba bele lehet, ha eliszod a májad.. - teszem hozzá inkább csak halk megjegyzésként. Nem tehetek róla, hogy ennyire zavar. Fiatal még, előtte az élet és tönkreteszi magát... Ki tudja mióta növeszti az egója helyett a máját, de elég jól haladhat vele, ha engem kérdeznek. Többször láttam részegen, mint józanon, és ez nem megjegyzés, csak egy tény.
- Ezt örömmel hallom, ugyanis ezután jó sok vizet kell majd innod. Remélem még menni fog.. - mosolyodok el a végére, de csak mert immár ténylegesen letuszkoltam a torkán a főzetet és innentől kezdve csak várni kell.
- Most mondtam el, amíg melegedni nem kezd... Ja, hogy arra vagy kíváncsi, hogy ez időben mennyi. Lássuk csak, egy pár percen belül levesszük a borogatást, utána még kapsz egy másikat, amitől jobban is érzed magad, nagyjából két-három óra, míg teljesen elmúlik a duzzanat, minél több vizet iszol, annál gyorsabban hat a főzet. Mondtam, estére már otthon leszel.. - fejtem ki neki bővebben, hogy mi vár még rá. Igazából a legrosszabbon már túl van, innentől kezdve már tényleg csak pihennie kell. Az talán nem kivitelezhetetlen feladat.
Én közben nekilátok rendbe szedni a pultot és elmosogattatom a szivaccsal a főzethez használt eszközöket. Rendezkedek kicsit. Más esetben ilyenkor magára hagynám a pácienst, de nem kockáztatom meg, hogy leszedje magáról a gézlapokat idő előtt, úgyhogy végül csak leülök mellé. Egy kicsit talán úgy érzem magam, mint egy bébiszitter, de bevallom, nekem is jól esik kinyújtani egy kicsit a lábaimat.
- Az öcsém jól megvan csajozás nélkül is.. - vetem még oda neki, mielőtt belemerülne az ötletének kifejtésébe. Nincs szüksége közvetítésre.. Erről jut eszembe...
- Értesítettek valakit, hogy kórházban vagy? Jön érted valaki?
Anonymous

Vendég
Vas. Aug. 16, 2020 7:36 pm

Travis & Gwen

N
e csináljon már úgy, mint akit érdekel, hogy mi van vagy mi lesz a májammal. Teljesen nyilvánvaló, hogy nincs vele semmi gond, épp ezért sem azzal vagyok itt. De már megint az én piásságomat firtatja és ez egyre jobban nem tetszik. Nem tudja csak úgy elengedni az egészet? Nem az ő mája, nem az öccse mája, kész. Téma lezárva.
- Szerintem elég ha tényleg azok májával törődsz, akik igényelik. - jegyzem meg amolyan sunyi surmó módjára, mielőtt még azt gondolná, hogy mennyire okosakat mond. Vagyis de, okosakat mond, csak épp nem vagyok kíváncsi rá. Az én életem, az én döntésem, hogy hogyan szándékszom elpatkolni mondjuk.
Nem olyan kényelmes ezt a francot meginni, miközben érzem, hogy kezd melegem lenni. Ha rajtam lenne még az ing, biztos most jönne el a pont, hogy ledobjam magamról. De mivel már átesett Gwen mindent látó szuper lézerszűrő tekintetén, így aztán nem kell megválnom tőle. Ahhoz képest tényleg kényelmetlen, mert olyan mintha a bőrömet is le akarnám lassan dobni. Vagy még a nadrágot, az alsót, a bakancsot, ilyesmi.
- Hogy mi? - olyannyira belesüppedek ebbe a gondolatmenetbe, hogy igazából csak utána gondolom végig, mit is mondott. Erős nem tetsző grimasszal konstatálom, hogy a vizet sulykolja. Oké, értem, szóval lényeg, hogy nem lehet alkoholtartalma, különben tényleg elpatkolok.
- És mondd Honey, az normális, hogy nekem már most geci melegem van? - kérdezem nem túl diszkréten tőle, mert bizony kényelmetlenné is kezd válni a dolog. Vagy erre mondta volna, hogy igyak mint egy alkesz gödény? Mert akkor mondja csak, hol az a víz?
Én is felülök, ahogy látom, hogy ő is leül. Oké, szóval itt marad és nem hagy magamra meghalni. Akkor ideje, hogy az öccséről beszéljünk. De úgy komolyan, mert rájöttem, hogy mi lehet igazából a baja.
- Nézd, ez hozzájárulna a kviddicsbeli sikereihez. Tudod egy kamasz kölyök elég frusztrált és ha le tudja vezetni, utána tud koncentrálni. - fejtem ki neki minden szégyenérzet nélkül. Közben érzem, hogy kurvára innom kell. De végül csak megszeppenve kussolok el a kérdésére.
- Nem. Miért jönne értem bárki?
Anonymous

Vendég
Vas. Aug. 16, 2020 8:42 pm

daily surprise
Ugyan nem kérte a tanácsomat és nem azért van itt, hogy teljes kivizsgálást tartsak, de ha nem én, a kollégám is biztosan megjegyezte volna neki, hogy jóval túllépi az alkoholfogyasztás egészséges határát.
- Szóval te nem igényled a törődést.. Vettem.. - forgatom meg a szemeimet. Ettől függetlenül azért én nem rejtem véka alá a véleményemet. Nem kéne ennyit innia, ő is tudja. Mindenki tudja, aki csak ránéz. Ezt csak ideig-óráig tudja rejtegetni mások elől is. Nem véletlenül nincs normális állása. Kétlem, hogy ne lenne igénye rá.. Vagy hogy díjazná, hogy mindenki úgy néz rá, mintha csak egy lecsúszott szerencsétlen alkoholista lenne. De vettem a lapot, részemről úgyis megitatom pár liter vízzel, úgyhogy olyan józan lesz mire kiteszi innen a lábát, mint utoljára csecsemőkorában.
- Vizet, tudod, mint a normális emberek.. - sóhajtok nagyon, aztán csak visszatolom az ágyra, mikor meglátom, hogy fel akar ülni. Hát mondtam én ilyet? A fülével is baj van? Az eszem megáll.. Még a borogatás is elkezd lehullani róla. Mondjuk nem gond, így legalább vethetek egy pillantást az arcra közelebb eső felére, és meggyőződhetek arról, hogy lassan, de biztosan javulás várható.
- Teljesen normális, a szervezeted birkózik a gyulladással, ami kiült az arcodra. Nem lesz kellemes, de visszahúzódik majd minden.. - magyarázom és már tartok is a szájához egy pohár vizet. Szinte látom, hogy vágyódik utána, a következő órákban pedig úgy fogja kívánni a vizet, mint valószínűleg még sosem. Nem mintha ez akkora baj lenne, legalább hidratálja egy kicsit a szervezetét, mielőtt újra kocsmázásra adná a fejét.
- Nem akarok erről többet hallani. A válaszom NEM.. - zárom rövidre az öcsémet illető terveit. A hideg is kiráz, ha arra gondolok, hogy mit tervez és mibe vonná bele őt csak azért, hogy javuljon a koncentrációja. Az én szememben Cromwell még gyerek és jó darabig az is marad.
- Kórházban vagy, ha nem tűnt volna fel.. Nem szóltak róla senkinek? Értesítsek valakit? Biztos van valaki, aki aggódik érted... - nézek rá értetlenül. Mi ez a kérdés? Innen nem egymaguk szoktak távozni a páciensek jobb esetben.
Anonymous

Vendég
Vas. Aug. 16, 2020 9:26 pm

Travis & Gwen

O
ké, felfogtam. Nem olyan nehéz ám megérteni, hogy mennyire káros. Ó, ha tudná, hogy nem ő az első, aki igyekszik meggyőzni arról, hogy szokjak le. A húgomtól annyiszor kapom meg, ahányszor ellátogat hozzám. Mert én ugye nem tudom őt, a család el nem bírná viselni, hogy én csont szárazon is beállítsak. Hát mind meghalnának a szégyentől, ha velem kellene mutatkozniuk. De hogy azért ennyire kiforgassa a szavaimat, ahhoz kell tehetség. Ha így folytatjuk, akkor inkább nem is fogunk szólni egymáshoz, szép lesz. Végül is csak addig kell elviselnünk egymást, amíg az öccse otthon van vagy ne adj isten bekerülök ide. De akkor már ezt a helyet is messziről elkerülöm legközelebb, annyi szent.
- Én ilyet nem mondtam. - visszakozok is sértetten, de végül rá hagyom. Nem kell mindent szó szerint venni tőle, mert még elkap az idegméreg. Így sincs eléggé melegem, hát... inkább menekülnék már, mert egyre jobban érzem, hogy felgyulladok és nem tőle. Pedig sokkal kellemesebb lenne. Bár amilyen beszólásai vannak, instant leveri azt a kurva libidót is.
- Nahát, olyan is létezik? - hojojojoj, nem tudok felkelni tőle, mert esküszöm úgy tol az ágynak, hogy menten hanyatt vágódok. A gézlapok azok rendre útjukra is indulnak és őszintén nem ez a legnagyobb gondom. Nem is merek most már ellenszegülni, csak visszapuffanok a helyemre. Oké, inkább mozdulatlan maradok.
- Az tök klassz, de felgyulladok, mire végére érek, ha pedig megitatsz, akkor szétdurranok. Hát nem látod, hogy így is mekkora a fejem? - hüledezek nem is kicsit, mert igen csak féltem magam, hogy szétdurranok. Ha nem a sör visz el, akkor Gwen és a töménytelen mennyiségű vize.
- De hidd el, hogy jót tenne neki, nem gyerek már. - megforgatom a szemeimet. Miért érzem úgy, hogy ebben szélmalomharcot fogok vele folytatni?
Elhallgatok. Nem tudom, hogy kommunikáljam le máshogy, hogy senki nem jön értem. Ez az igazság, rám se bagóznak a rokonok, a tizenhat éves unokahúgomat pedig nem fogom ide rángatni.
- A húgom épp külföldön van. Más nem jönne. - vonok még egyszer vállat és értetlenül nézek rá. Remélem ebből jobban érti.
Anonymous

Vendég
Vas. Aug. 16, 2020 10:57 pm

daily surprise
Próbálok kedves lenni. Tényleg próbálok, de ha ilyen hangon szól hozzám, attól nem hogy kedves nem leszek, még a segítőkészségem is elég bizonytalanná válik pillanatok alatt. Én azzal csak segíteni akarok, hogy nem hagyom, hogy egy idegen borítsa ki őt órákon keresztül. Tőlem legalább azt tudja, hogy mire számíthat. Azt hiszem.
- Pedig pont ezt mondtad.. - kötöm az ebet a karóhoz, mielőtt még a szemembe mondaná, hogy én találtam ki ezt az egészet. Nem úgy van az! Egye csak meg, amit főzött.
- Normális emberek? Léteznek, képzeld.. - nevetem el magam a reakcióján. Biztosan nem erre gondolt, de nem szeretném búskomorságban tölteni a nap hátralevő részét. A vidámság pedig alapjáraton nem áll tőlem messze, csak nem szeretem a váratlan meglepetéseket. Mondjuk őt a traumák részlegén megpillantani.
- Bízhatnál bennem egy kicsit. Nem ma kezdtem és nem te vagy az első, akit kezelek... - kivételesen nem kioktató hangnemben nyilvánulok meg, mert vele szemben az csak sértődöttséget szül. Azzal pedig nem megyek sokra, ha úgy viselkedik majd, mint egy sértett kiskölyök, akinek az önérzetébe tapostam, de legalább páros lábbal. - Se felgyulladni, se szétdurranni nem fogsz. Csak hagyd ezt rám és ne pánikolj.. Én rád hagyom a kviddicset, nem szólok bele, de most tőled is ugyanezt várom! - teszem helyre fejben, hogy itt nem ő a főnök. Ehhez mérten moccanni is csak akkor merjen, ha engedélyt adok rá.
- Még gyerek és a válaszom továbbra is NEM... - a türelmem azért fogytán van. Miért nem lehet csak úgy elengedni a témát? Nehezére esne most tényleg arra koncentrálni, ami fontos? - Ha tovább idegesítesz a végén nem marad orrod! - fenyegetem meg. Nem ő lenne az első, aki orr nélkül él, de szerintem kihagyná az önéletrajzából. Én is kihagynám a kórtörténetéből. Meg az ajánlólevelemből is. Nem venné ki magát túl jól a dolog.
- Óh, értem... Rendben.. - válaszolom aztán, miközben újra a szájához emelem a poharat. - Semmi gond. Majd hazakísérlek.. - rántom meg a vállamat. Nem olyan nagy dolog ez. Ő is betámogatott a nappaliba, mikor spicces voltam. Szerencsém van, a sok víz miatt ő részeg nem lesz, maximum a feje fog fájni a szédülés mellett.
Anonymous

Vendég
Vas. Aug. 16, 2020 11:55 pm

Travis & Gwen

V
alószínűleg sok mindent inkább csak a fáradtság és a fájdalom mondat velem, mert ennyire kényes nem szoktam lenni. Még akkor sem, ha egy nagyon szar napon vagyok túl. Ami azt illeti, normális esetben lehet, hogy egy kicsit elszégyellném magam, most mégsem ez történik, hisz kisebb bajom is nagyobb, Máskülönben még egy kicsit érzem a sör jótékony hatását magamon és ettől sem jobb a józan ítélőképességem.
Rögtön elcsitulok, ahogy meglátom, hogy olyanná válik, mintha belenyúlt volna a véres kardba és ezen nem kicsit házisárkánnyá válik. Gwen, amikor egyszer csak teljesen ártatlan visszafogott nőből valami brutálisat alkot. El is felejtem pillanatok alatt, mi is volt az én nyűgöm és csak rá tudok figyelni. Mert rá KELL figyelnem jelen pillanatban.
- Oké, bízok. - szűkszavú vagyok, de csak mert nem találtam még rá igazán a saját hangomra. Gáz, mi? Álmomban nem gondoltam volna, hogy majd ő így oda csap az asztalra és aztán jól megmondja a frankót. Perpillanat azt, hogy igenis rakjam vissza a seggem és lefogadom, hogy ahhoz is ragaszkodik, hogy csak akkor mozdulhatok meg, ha azt ő mondja. Mint egy jól nevelt kölyök, úgy sunnyogok vissza és egy nyikkanásom sincs. De tényleg nincs, mert annyira belém fagyasztja a szót, hogy még azt is elfelejtem, hogy rohadtul melegem van. Meg úgy egyáltalán minden bajom IS.
- Oké-oké, értelek. Bízok benned, jó? - válaszolok, hátha ezzel megnyugtatom és úgy iszok, amikor kell, mintha azért külön fizetnének.
Az öccse témájától azonban én nem akarok tágítani. Mi több, kész vagyok felhasználni a szavait és visszavágni vele. Pont úgy, ahogy ő tette, pont annyira fájdalmasan. És ami késik, nem is múlik.
- Akkor te se vond kétségbe a szakértelmemet és hidd el, hogy bármi ilyen jót tenne az öcsédnek. Különben is, inkább csinálja a hátad mögött? - nem, akkor sem tágítok, ha ezért konkrétan ostorral agyon ver. Lásd kölyök, hogy mit meg nem teszek érted és a karrieredért.
Inkább vesézem azt a témát, mint szembesíteni, hogy értem tényleg nem jön el senki. De az ég adta világon senki. Ki mutatkozna mégis egy ilyen lezüllött alakkal, hát nem? Ez eszébe juthatott volna amúgy is, hogy felhozom és akkor meg sem kellett volna ejtsük ezt a beszélgetést róla. Vagyis rólam.
- Nem kell, tényleg. Tudom merre az arra. Nem kell fáradoznod, biztos a nap végére kifáradsz. Különben is, mit mondasz, ha valaki megkérdezi, hogy mit keresel velem?

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 2 oldal
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: