A kirándulás állomásai A Roxfort vezetősége 2020 nyarán rendhagyó tanulmányi kirándulást szervez diákjai, cserediákjai és az ő családjaik számára. A 2019-2020-as tanév megpróbáltatásai és tragédiái után a tanári kar úgy érezte, hogy a diákközösségnek jót tenne a csapatépítés és a rengeteg felgyülemlett stressz, félelem levezetése a nyári szünetben, ezért egyben a külföldi varázslóiskolákkal kialakított kapcsolatot is erősítve három hetes utat szerveztek az Egyesült Államokba. A kirándulás állomásai és programjai a következők: ↠ New York, városnézés ↠ Rushmore-hegy ↠ Bryce Canyon Nemzeti Park ↠ Orlando, Disneyland ↠ Washington D. C., városnézés ↠ Niagara-vízesés ↠ Yellowstone Nemzeti Park ↠ Grand Canyon ↠ Yosemite Nemzeti Park
Az állomások közötti közlekedés zsupszkulccsal történik, amelyekről a két kísérőtanár, Wilhelmina Wilkinson professzor asszony és Neville Longbottom professzor úr gondoskodnak. A kaland a Yosemite Nemzeti Parkban veszi kezdetét, az éjszakai táborozás során. Ezen kívül, a korábbi karácsonyi kalandhoz hasonlóan most is lesz lehetőség az össznépi játéktól független, páros vagy kisebb csoportos játékokat is kezdeni a felsorolt állomásokon, mesélő nélkül. Tehát ha te szeretnél Disneylandben játszani valakivel és nem csak az össznépi kalandhoz írt reagokban emlegetni hogyan sikítottad végig a hullámvasutat, ezt is megteheted majd.
Kik vehetnek részt és mit hozzanak magukkal? A kiránduláson a Roxfort diákjai (azok is, akik idén ballagtak el), cserediákjai és a tanulók családjai vehetnek részt. Tehát a roxfortos diák és cserediák karaktereken túl jelentkezhetnek olyan karakterek is, akiknek a gyermekük vagy testvérük az iskola tanulója. Ezen kívül az úton elkíséri a csapatot Cain Runcorn tanfelügyelő úr is. A résztvevők hozzanak magukkal a magától értetődő csomagokon kívül (mint a váltóruha, törölköző stb.) sátrat is, ugyanis a Nemzeti Parkok területén éjszakai táborozás vár majd a kirándulókra. Az iskola vezetősége mindenki számára javasolja, hogy a klasszikus mugli sátrak helyett igyekezzenek azok mágikus változatát beszerezni. A jelentkezéshez szükséges adatok sablonját lejjebb találjátok. Jelentkezési határidő: 2020. július 8.
[b]Egyedül veszel részt a kiránduláson vagy valamelyik hozzátartozód is veled tart?[/b] szövegszövegszöveg [b]Melyik állomás volt a kedvenced/várod a legjobb?[/b] szövegszövegszöveg [b]Mennyire vagy tapasztalt túrázó, természetjáró?[/b] szövegszövegszöveg [b]Mely varázslatokat tudod éles helyzetben is végrehajtani az alábbiak közül?[/b] Aguamenti, patrónusbűbáj, Invito, Leperex, Protego, Commikulus, Erecto, Hippokrax, Lumos, Piroinitio, Transportus, Relaxo [b]Egyéb fontos információ:[/b] pl.: allergiás vagy a méhcsípésre, nem tudsz úszni stb. [b]Meddig tartson egy kör?[/b] Lehetőleg két hétnél hosszabb időt senki se adjon meg, mert olyan lassú reagkörökkel sosem érnénk a kaland végére. Természetesen, ha valaki nem tud majd írni egy-egy körhöz valamilyen okból, annak nem harapjuk le a fejét és nem esik ki a játékból, találunk rá megoldást.
Egyedül veszel részt a kiránduláson vagy valamelyik hozzátartozód is veled tart? egyedül megyek Melyik állomás volt a kedvenced/várod a legjobb? Disneylaaaaand. De túrázni is szeretek, egy erdőben élek, mikor éppen nem a Roxfortban csinálok hatalmas rumlit a Hugrabug hálókörletében, szóval elég közel áll hozzám a természet is. Mennyire vagy tapasztalt túrázó, természetjáró? otthonosan mozgok az erdőben, mint egy farkas Mely varázslatokat tudod éles helyzetben is végrehajtani az alábbiak közül? Aguamenti - ez jól megy patrónusbűbáj - már kétszer sikerült SVK órán, de lehet éles helyzetben nem menne elsőre Invito - ez is jól megy Leperex - ez is Protego - szerintem menne Commikulus - ez is Erecto - megy, de kézzel is tudok sátrat állítani Hippokrax - inkább nem próbálom meg, még a végén eltüntetem valakinek a fél arcát Lumos - ez is megy Piroinitio - ez is Transportus - ez nem megy Relaxo - ez is megy Egyéb fontos információ: vérfarkas vagyok, de viszem magammal a farkasölőfű-főzetet, no para Meddig tartson egy kör? én kb. 1 hétre szavazok
Hunter Tuttle
When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies but the pack survives.
Egyedül veszel részt a kiránduláson vagy valamelyik hozzátartozód is veled tart? Az öcsémmel, @Leo Black-el megyek.
Melyik állomás volt a kedvenced/várod a legjobb? Az, ahol el tudtunk szökni a csoporttól, oh wait.... de ha már mondani kell valamit, akkor New York, jó volt újra ellátogatni a Kowalski Pékségbe, a murmánc formájú töltött kenyerük még mindig a legjobb.
Mennyire vagy tapasztalt túrázó, természetjáró? Közepesen. Kirándultam már erdőben, de nem sátoroztam még ott, mindegy is. Van varázssátrunk, szóval ez nem jelenthet gondot.
Mely varázslatokat tudod éles helyzetben is végrehajtani az alábbiak közül? Aguamenti ✓ patrónusbűbáj ✘ Invito ✓ Leperex ✓ Protego ✓ Commikulus ✓ Erecto ✘ Hippokrax ✓ Lumos ✓ Piroinitio ✓ Transportus ✓ Relaxo ✓
Egyéb fontos információ: Animágus, át tud változni macskává és feldorombolni magát bárkinek a kezébe, hogy vigye. Auror és nála lesz a jelvénye...
Meddig tartson egy kör? Egy, maximum két hétig (sokat segítettem, tudom)
You never know how Strong you are. . . until Being Strong is the only choice you have.
Vendég
Szer. Júl. 01, 2020 3:38 pm
Egyedül veszel részt a kiránduláson vagy valamelyik hozzátartozód is veled tart? bizonytalanul oldalba bökdösi @Fred Weasley-t Melyik állomás volt a kedvenced/várod a legjobban? Grand Canyon & Bryce Canyon Nemzeti Park Mennyire vagy tapasztalt túrázó, természetjáró? Várakozáson felüli Mely varázslatokat tudod éles helyzetben is végrehajtani az alábbiak közül? Aguamenti patrónusbűbáj Invito Leperex Protego Commikulus Erecto Hippokrax Lumos Piroinitio Transportus Relaxo Egyéb fontos információ: - Meddig tartson egy kör? mondjuk 6-7 nap
Vendég
Szer. Júl. 01, 2020 6:35 pm
Egyedül veszel részt a kiránduláson vagy valamelyik hozzátartozód is veled tart? szerintem egyedül, de jó lenne ha mondjuk jönnének a többiek is, mint mondjuk @Jesus Madden; @Nina Travers; @Mercy Shunpike - @Flora Travers is, meg @Blaise Finch-Fletchley is, de ők tuti lelöknének a GrandKanyonba (ja, ők a családom) meg a Little Blackbirds is, hadd boldogítsuk egymást! Melyik állomás volt a kedvenced/várod a legjobb? New York meg a Grand Canyon Mennyire vagy tapasztalt túrázó, természetjáró? eléggé, például tudom hogy néz ki a marihuána levél, ha tépni kéne. Mely varázslatokat tudod éles helyzetben is végrehajtani az alábbiak közül? Aguamenti, patrónusbűbáj, Invito, Leperex, Protego, Commikulus, Erecto, Hippokrax, Lumos, Piroinitio, Transportus, Relaxo - megy az összes, kiválóan változtatok át mindenkit bármivé, amivé akarja Egyéb fontos információ: én vagyok Judas Madden, szóval ha kell valami: tudod hol találsz.. Meddig tartson egy kör? szerintem egy, 1,5 hét sima <3
Vendég
Szer. Júl. 01, 2020 6:56 pm
Egyedül veszel részt a kiránduláson vagy valamelyik hozzátartozód is veled tart? Egyedül, ha @Lars Ødegård vagy a Little Blackbirds nem jön vele, meg akár apu is beugorhat NJK-ba szétrúgni Judas seggét Melyik állomás volt a kedvenced/várod a legjobb? az összes nemzeti parkot, vagy túrázós részt, ahol nem kell a nagyvárosok szmogjától fulladozni Mennyire vagy tapasztalt túrázó, természetjáró? tapasztalt, szinte minden nyáron Larsszal, vagy a családjával túrázni jár Mely varázslatokat tudod éles helyzetben is végrehajtani az alábbiak közül? Aguamenti – elég könnyen megy neki patrónusbűbáj − teljes alakosat biztosan nem tud Invito – ez is könnyű Leperex – ez is könnyű Protego – ezt is megtudná szerintem Commikulus – esélyes, bár hirtelen nem biztos, hogy eszébe jutna Erecto – esélyes, hogy menne neki, de jobban szeret kézzel sátrat állítani Hippokrax – hirtelen nem biztos, hogy eszébe jut Lumos – megy neki Piroinitio – megy neki Transportus – sose használta ezt a varázslatot Relaxo – megy neki Egyéb fontos információ: ismer egy rakat növényt, gombát; nagyjából tud tájékozódni a nap állása és a csillagok szerint; mugli módszerrel is tud tüzet gyújtani és sátrat állítani; bármikor fejből idéz Lockhartot Meddig tartson egy kör? nagyon max 1,5 hét szerintem
Vendég
Szer. Júl. 01, 2020 6:58 pm
Egyedül veszel részt a kiránduláson vagy valamelyik hozzátartozód is veled tart? megyek pesztrálni @Judas Madden-t ha már ennyire hiányzik neki a Little Blackbirds. Melyik állomás volt a kedvenced/várod a legjobb? Grand Canyon, Niagara, Rushmore Mennyire vagy tapasztalt túrázó, természetjáró? Megvan hozzá a tapasztalatom, nyugi. Mely varázslatokat tudod éles helyzetben is végrehajtani az alábbiak közül? Aguamenti, patrónusbűbáj, Invito, Leperex, Protego, Commikulus, Erecto, Hippokrax, Lumos, Piroinitio, Transportus, Relaxo - Hollóhátas vagyok, szerintem ez az alap, hogy tudjam. Egyéb fontos információ: Tartsatok távol Héloise Brugiére-től ha ő is jön. Meddig tartson egy kör? 1 hét, ha esetleg nem tudnék írni mindenképp szólok. (Van egy családi kirándulás tervezve valamikor július vége fele, pontos dátumot még nem tudok, de egy hét lenne, ha nem érnék időben ide akkor szólok.)
Egyedül veszel részt a kiránduláson vagy valamelyik hozzátartozód is veled tart?@Dante Fortescue velem lesz, és @Gilbert Ollivandert sem úszom meg Melyik állomás volt a kedvenced/várod a legjobb? Niagara-vízesés és a nemzeti parkok Mennyire vagy tapasztalt túrázó, természetjáró? Nem tartom magam profinak, de sokszor jártam apámmal és a kutyáinkkal az erdőket. Mely varázslatokat tudod éles helyzetben is végrehajtani az alábbiak közül? - Aguamenti - simaliba - patrónusbűbáj - teljességgel esélytelen - Invito - nem okoz gondot - Leperex - ez sem - Protego - nem tökéletesen, de biztos működne - Commikulus - nem gond - Erecto - ez sem - Hippokrax - ha muszáj, használom, de nem vagyok benne teljesen biztos - Lumos - az baj lenne, ha gondot okozna... - Piroinitio - a specialitásom és a kedvenc varázslatom - Transportus - ez nem valószínű - Relaxo - ez igen Egyéb fontos információ: - Meddig tartson egy kör? Max. 1-másfél hét
Vendég
Szer. Júl. 01, 2020 8:13 pm
Egyedül veszel részt a kiránduláson vagy valamelyik hozzátartozód is veled tart? Egyedül, bár ahogy látom lesznek ismerősök is a csapatban, úgyhogy nem fogok unatkozni. Melyik állomás volt a kedvenced/várod a legjobb? Grand Canyon, Niagara, Yellowstone Nemzeti Park Mennyire vagy tapasztalt túrázó, természetjáró? Voltunk már túrázni a családdal, szóval remélhetőleg nem lesz gond. Mely varázslatokat tudod éles helyzetben is végrehajtani az alábbiak közül? Aguamenti, patrónusbűbáj, Invito, Leperex, Protego, Commikulus, Erecto, Hippokrax, Lumos, Piroinitio, Transportus, Relaxo - mindegyik megy, ha szükség van rá. Egyéb fontos információ:Doromboló nyálgépek, aka macskák, vagy macskának kinéző bármik kíméljenek... khm. Meddig tartson egy kör?1-1,5 hétig
Vendég
Szer. Júl. 01, 2020 8:25 pm
Egyedül veszel részt a kiránduláson vagy valamelyik hozzátartozód is veled tart? Elhagyhatatlan utánfutóként én is ott leszek @Clyde M. Corner mellett Melyik állomás volt a kedvenced/várod a legjobb?Grand Canyon, Rushmore - hegy Mennyire vagy tapasztalt túrázó, természetjáró?Tapasztalt vagyok Mely varázslatokat tudod éles helyzetben is végrehajtani az alábbiak közül? Aguamenti, patrónusbűbáj, Invito, Leperex, Protego, Commikulus, Erecto, Hippokrax, Lumos, Piroinitio, Transportus, Relaxo - Megy mind. Hollóhátasként fura lenne, ha nem tudnám őket végrehajtani, nem igaz? Egyéb fontos információ: - Meddig tartson egy kör?Kb. egy hétig
Vendég
Szer. Júl. 01, 2020 10:24 pm
Egyedül veszel részt a kiránduláson vagy valamelyik hozzátartozód is veled tart? Egyedül.. Senki nem örülne, ha anyám is beköszönne... Melyik állomást várod a legjobban? Az összeset? Öröm lesz végre amerikai földre lépni. Mennyire vagy tapasztalt túrázó, természetjáró? Nem esek kétségbe egy kis terepmunkától. Kérdezzétek csak Neville-t. Mely varázslatokat tudod éles helyzetben is végrehajtani az alábbiak közül? Aguamenti, Patrónusbűbáj, Invito, Leperex, Protego, Commikulus, Erecto, Hippokrax, Lumos, Piroinitio, Transportus, Relaxo és sok más egyéb bűbáj is lapul a tarsolyomban, ha szükség volna rájuk. Egyéb fontos információ: Viszem a rókámat is, de nem kell aggódni, Phoenix rendkívül jól nevelt. Meddig tartson egy kör? 1 hét vagy 7 nap
Vendég
Szer. Júl. 01, 2020 10:36 pm
Egyedül veszel részt a kiránduláson vagy valamelyik hozzátartozód is veled tart? Örülnék, ha a gyerekek, @Marigold Longbottom és @Franklin Longbottom is művelődnének kicsit Amerikában.
Melyik állomás volt a kedvenced/várod a legjobb? Mindegyiket várom, töretlen lelkesedéssel.
Mennyire vagy tapasztalt túrázó, természetjáró? ...ezt tényleg ragozzam?
Mely varázslatokat tudod éles helyzetben is végrehajtani az alábbiak közül? Aguamenti, patrónusbűbáj, Invito, Leperex, Protego, Commikulus, Erecto, Hippokrax, Lumos, Piroinitio, Transportus, Relaxo - még nem kopott meg a tudásom és nem felejtettem el semmit, legfeljebb a reflexeim nem a legjobbak.
Egyéb fontos információ: Gyógynövények teljes készletét állítottam össze, ha bármi baj lenne.
Meddig tartson egy kör? Heti egy tartható lenne.
Vendég
Szer. Júl. 01, 2020 10:59 pm
hozzátartozó:@Tatiana Krum kedvenc állomás: majd ahova teliholdkor érünk természeti tapasztalat havonta egyszer körülnézek itt-ott varázslatok: Aguamenti, patrónusbűbáj, Invito, Leperex, Protego, Commikulus, Erecto, Hippokrax, Lumos, Piroinitio, Transportus, Relaxo egyéb: remélem lesz teliholdas éjszaka & bármikor fejből idézek Lockhartot és Bibliát egy kör: 5-7 nap
Vendég
Csüt. Júl. 02, 2020 12:03 pm
Egyedül veszel részt a kiránduláson vagy valamelyik hozzátartozód is veled tart? Ha valakinek nagyon hiányoznék, akkor @Clyde M. Corner, @Bonifatius G. Corner és @Judas Madden közelében megtalhat. Melyik állomás volt a kedvenced/várod a legjobb? Bármelyik, ahol előhozhatom az állat énemet. Mennyire vagy tapasztalt túrázó, természetjáró? Nem sokszor túráztam még, de szerintem nem lesz gond. Mely varázslatokat tudod éles helyzetben is végrehajtani az alábbiak közül? Aguamenti, patrónusbűbáj, Invito, Leperex, Protego, Commikulus, Erecto, Hippokrax, Lumos, Piroinitio, Transportus, Relaxo - Aguamenti és Erecto kivételével mind megy. Egyéb fontos információ:Ha valami olyan helyre megyünk, ahol sok a madár, és valakit éppen letoj az egyik, akkor valószínűleg nem én vagyok az (de). Még a feltételezés is aljas rágalom! Meddig tartson egy kör? 1-másfél hét
Vendég
Csüt. Júl. 02, 2020 5:02 pm
Egyedül veszel részt a kiránduláson vagy valamelyik hozzátartozód is veled tart?@Vladimir N. Kamensky társaságában érkezik Melyik állomás volt a kedvenced/várod a legjobb? NYC, Disneyland, Washington DC Mennyire vagy tapasztalt túrázó, természetjáró? tapasztalt nagyvárosi lány, a természetben már nehezebben találja fel magát Mely varázslatokat tudod éles helyzetben is végrehajtani az alábbiak közül? Aguamenti – ezt könnyedén megcsinálja patrónusbűbáj – ez nem megy neki Invito – ez szintén könnyű Leperex – ez is könnyű Protego – ha eszébe jut, akkor megy Commikulus – itt előbb lesokkol, minthogy eszébe jusson a varázsige Erecto – ezt tudja Hippokrax – ezt is ismeri Lumos – ez is könnyű Piroinitio – ez is könnyű Transportus – nem ismeri Relaxo – ezt is meg tudja csinálni Egyéb fontos információ: fél a sötéttől, rémálmok gyötrik folyton, látó (álmaiban látja leginkább a jövőt) Meddig tartson egy kör? 1-1,5 hét, de ha esetleg nem tudnék lenni, úgyis jelzem
Vendég
Csüt. Júl. 02, 2020 5:24 pm
Egyedül veszel részt a kiránduláson vagy valamelyik hozzátartozód is veled tart?@Poppy Willows velem jön, vagy én megyek vele? Valamelyik a kettő közül, inkább utóbbi. Melyik állomás volt a kedvenced/várod a legjobb? New york, városnézés. Mennyire vagy tapasztalt túrázó, természetjáró? Semmennyire, de jó kondiban vagyok, csak túlélem. Mely varázslatokat tudod éles helyzetben is végrehajtani az alábbiak közül? Aguamenti - Megyeget Patrónusbűbáj - Mostanában nem sikerül, pedig esküszöm, hogy tudom! Invito - Néha megy, néha nem Leperex - Megy Protego - Rutinból megy Commikulus - Rutinból megy Erecto - Ha jó kedvemben vagyok, és a pálcám is együttműködik velem, akkor megy Hippokrax - Inkább nem próbálnám meg, valószínűleg kétszeresen is eltörném az illetőnek a valamilyét. Lumos - Rutinból megy Piroinitio - Nagyon jól megy Transportus - Tanulom még, mert érdekel, de még nem sikerült egyszer sem Relaxo - Szintén nagyon jól megy Egyéb fontos információ: Eléggé béna vagyok túrázásban, mert ezüstkanállal a számban születtem, de nagyon jó a fizikai kondícióm, amivel kicsit ezt ellensúlyozom. Nem tudok sátrat állítani, nem értek a szokásos táborozós cuccosokhoz, egyáltalán minek is mentem bele abba, hogy eljöjjek? Poppy, ezért tartozol nekem! Ezen kívül tudni kell rólam azt, hogy mindig jobban teljesítek stesszhelyzetekben. Meddig tartson egy kör? Szerintem is olyan 1-1,5 hét jó lesz.
Vendég
Csüt. Júl. 02, 2020 5:32 pm
Egyedül veszel részt a kiránduláson vagy valamelyik hozzátartozód is veled tart?@Neville Longbottom természetesen. Melyik állomás volt a kedvenced/várod a legjobb? Mindet nagyon várom. Mennyire vagy tapasztalt túrázó, természetjáró? Eléggé, családdal gyakran jártunk túrázni, egész kiskorom óta. Mely varázslatokat tudod éles helyzetben is végrehajtani az alábbiak közül? Aguamenti - Megy Patrónusbűbáj - Nem megy Invito - Megy Leperex - Megy Protego - Nem igazán megy Commikulus - Nem megy Erecto -Megy Hippokrax - Csukott szemmel is menne Lumos - Megy Piroinitio - Eddig még sosem sikerült Transportus - Nem megy Relaxo - Nem megy Egyéb fontos információ: Nagyon jól értek a gyógynövényekhez, és egyéb növényekhez, rutinosan tudok mindent megkülönböztetni egymástól. Gyorsan és hatékonyan tudok sátrat állítani varázslattal, vagy anélkül, és minden más olyan dolog is megy, ami egy túrázónak elengedhetetlen. Elég jól értek a gyógyító varázslatokhoz, kenőcsökhöz, bájitalokhoz, mert szabadidőmben szorgalmasan tanulmányozom ezeket. Sajnos a védekező és támadó varázslatok nem igazán mennek, így ha szembekerülnék egy fenevaddal, vagy valamilyen veszéllyel, csak hátráltató tényező lehetek. Meddig tartson egy kör? 1-1,5 hét
Vendég
Csüt. Júl. 02, 2020 5:40 pm
Egyedül veszel részt a kiránduláson vagy valamelyik hozzátartozód is veled tart?@Linda Somerset-et kísérem el, magamtól nem jöttem volna. Melyik állomás volt a kedvenced/várod a legjobb? Nem tudom... Mennyire vagy tapasztalt túrázó, természetjáró? Nem igazán, de elég jók a túlélőösztöneim. Mely varázslatokat tudod éles helyzetben is végrehajtani az alábbiak közül? Aguamenti - Megy Patrónusbűbáj - Nem megy Invito - Megy Leperex - Megy Protego - Megy Commikulus - Megy Erecto -Megy Hippokrax - Megy Lumos - Megy Piroinitio - Megy Transportus - Megy Relaxo - Megy Egyéb fontos információ: Rémálmaim vannak éjszakánként és fantomfájdalmak gyötörnek, de ezt mindenki előtt igyekszem titkolni, így nagy valószínűséggel nem sokat fogok aludni. Nagyon jól értek a saját és mások védelmezéséhez, pálcával vagy anélkül, és soha nem panaszkodom, bármi is legyen. Meddig tartson egy kör? 1-1,5 hét
Vendég
Pént. Júl. 03, 2020 3:05 pm
Egyedül veszel részt a kiránduláson vagy valamelyik hozzátartozód is veled tart? a kistesóimat és @Caroline Dolohovot kísérem Melyik állomás volt a kedvenced/várod a legjobb? New York és minden túrázós program Mennyire vagy tapasztalt túrázó, természetjáró? nagyon, tulajdonképpen ez a hobbim, már elég kemény túrákon is voltam Mely varázslatokat tudod éles helyzetben is végrehajtani az alábbiak közül?Aguamenti - pipa, patrónusbűbáj - éles helyzetben nem menne, Invito - pipa, Leperex - pipa, Protego - elméletben tudom, gyakorlatban fogalmam sincs, Commikulus - az SVK órákon néha sikerült, néha nem, Erecto - pipa, Hippokrax - esélytelen, biztos nem menne, Lumos - pipa, Piroinitio - pipa, Transportus - nem megy, Relaxo - pipa Egyéb fontos információ: - Meddig tartson egy kör? 1 hét
Vendég
Vas. Júl. 05, 2020 12:12 am
Egyedül veszel részt a kiránduláson vagy valamelyik hozzátartozód is veled tart? elméletileg egyedül, gyakorlatilag @Lilibeth von Rotenburg rángatta ki a csigaházából Melyik állomás volt a kedvenced/várod a legjobb? New York és Washington DC Mennyire vagy tapasztalt túrázó, természetjáró? semennyire Mely varázslatokat tudod éles helyzetben is végrehajtani az alábbiak közül? Aguamenti - megy patrónusbűbáj – nem megy Invito - megy Leperex - megy Protego - megy Commikulus - megy Erecto - megy Hippokrax – ebben lehet nem lenne ügyes Lumos - megy Piroinitio - megy Transportus – nem ismeri Relaxo – nem túl ügyes ezzel sem Egyéb fontos információ: klausztrofóbiás; zseniális érzéke van ahhoz, hogy megtalálja az összes jó kajáldát a nagyvárosokban; folyékonyan beszél angolul és németül Meddig tartson egy kör? 1-1,5 hét
Vendég
Vas. Júl. 05, 2020 12:02 pm
Egyedül veszel részt a kiránduláson vagy valamelyik hozzátartozód is veled tart? Vettem a bátorságot, hogy elhívjam @Maximilian Zoransky-t randira kirándulni. Melyik állomás volt a kedvenced/várod a legjobb? Az összes! Sosem jártam még Amerikában... Mennyire vagy tapasztalt túrázó, természetjáró? ... a nürnbergi erdőben viszont igen! Mely varázslatokat tudod éles helyzetben is végrehajtani az alábbiak közül? Aguamenti, patrónusbűbáj, Invito, Leperex, Protego, Commikulus, Erecto, Hippokrax, Lumos, Piroinitio, Transportus, Relaxo Minek nézel engem? Megy minden.. De azért remélem nem kell patrónust idézni! Egyéb fontos információ: Negyedvámpír vagyok, elég jó önuralommal, de az ördög sosem alszik. Meddig tartson egy kör? Kb. 1 hét.
Vendég
Vas. Júl. 05, 2020 12:20 pm
Egyedül veszel részt a kiránduláson vagy valamelyik hozzátartozód is veled tart? @Tyler Roquetaillade, a vőlegényem kísér engem. Melyik állomást várod a legjobban? Leginkább az összeset, meg azt, hogy három hétre elszabaduljak otthonról. Az sem lenne baj, ha utána megnéznénk Ázsiát is. Vagy a világ végét. Longbottom professzor? Mennyire vagy tapasztalt túrázó, természetjáró? Semennyire. Mely varázslatokat tudod éles helyzetben is végrehajtani az alábbiak közül? Aguamenti, patrónusbűbáj, Invito, Leperex, Protego, Commikulus, Erecto, Hippokrax, Lumos, Piroinitio, Transportus, Relaxo Egyéb fontos információ: Van egy betegségem, amit mindenki elől titkolok, és fogalmam sincs, mikor leszek rosszul legközelebb. Meddig tartson egy kör? Kb. 1 hét.
Vendég
Vas. Júl. 05, 2020 2:43 pm
Egyedül veszel részt a kiránduláson vagy valamelyik hozzátartozód is veled tart?@Aurelius L. Lestrange Melyik állomás volt a kedvenced/várod a legjobb? New York Mennyire vagy tapasztalt túrázó, természetjáró? Nem nevezném magam tapasztaltnak, de megbirkózom a kihívással. Mely varázslatokat tudod éles helyzetben is végrehajtani az alábbiak közül? Aguamenti, patrónusbűbáj, Invito, Leperex, Protego, Commikulus, Erecto, Hippokrax, Lumos, Piroinitio, Transportus, Relaxo. Mindegyiket, a patrónusbűbáj szó szerint a szakterületem, a patrónuskutatásokat vezetem a Misztériumügyi Főosztályon. Egyéb fontos információ: nincs Meddig tartson egy kör? szerintem is 1-1,5 hét
Egyedül veszel részt a kiránduláson vagy valamelyik hozzátartozód is veled tart? Húgom, @Roxanne Weasley társaságában megyek. Melyik állomás volt a kedvenced/várod a legjobb? New York & Washington D.C. Mennyire vagy tapasztalt túrázó, természetjáró? Több tapasztalatom van, mint szeretném, de kevesebb, mint szükséges. Mely varázslatokat tudod éles helyzetben is végrehajtani az alábbiak közül? Aguamenti, patrónusbűbáj, Invito, Leperex, Protego, Commikulus, Erecto, Hippokrax, Lumos, Piroinitio, Transportus, Relaxo - nem véletlen titulálnak strébernek. Egyéb fontos információ: Gyakran állítom magamról, hogy allergiás vagyok a méhekre, de csak félem és gyűlölöm őket. Meddig tartson egy kör? 1-1,5 hét, ha már a többség ezt akarja
Egyedül veszel részt a kiránduláson vagy valamelyik hozzátartozód is veled tart? Velem tart nővérem, @Cassiopeia Black Melyik állomás volt a kedvenced/várod a legjobb?Rengeteg emlék fűz New Yorkhoz, így nem kérdéses, melyik állomást vártam legjobban. Mennyire vagy tapasztalt túrázó, természetjáró? Nem érzem magam elveszve a szabadban, a bátyámmal hajdanán eljártunk táborozni, ugyanakkor nem vagyok hippi, aki eggyé válik a természettel. Mely varázslatokat tudod éles helyzetben is végrehajtani az alábbiak közül? Aguamenti, patrónusbűbáj, Invito, Leperex, Protego, Commikulus, Erecto, Hippokrax, Lumos, Piroinitio, Transportus, Relaxo Egyéb fontos információ: Bejegyzetlen animágus vagyok (közönséges petymeg), melyről csupán apám tud. Meddig tartson egy kör? 1 hét?
The corners of my broken heart will be sharp I will be the one stabbed again anyway