Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Eadlyn & Nate - no beauty shines brigther than that of a good heart

Anonymous

Eadlyn & Nate - no beauty shines brigther than that of a good heart Empty
Vendég
Kedd Jún. 16, 2020 5:35 pm

Eadlyn & Nate
Say cheese!

A Nagyterem előtti csarnokban várakozok a falnak támaszkodva. Időmből bőven kitelik egy kis várakozás, hiszen hiába kellene tanulnom, mindig akad más, ami sokkal érdekesebbnek tűnik. Ez esetben Eadlyn kérésének teljesítése tűnt szórakoztatóbbnak annál, hogy a jegyzeteim felett görnyedjek.
Most viszont kivételesen nem a kamera mögül nézegetem az embereket. Halvánnyal mosollyal az arcomon nézem a srácokat, akik finoman egymást lökdösve viccelődnek egymással, vagy kicsivel odébb a lányokat, akik az iménti csoportból figyelik áhítatosan az egyik fiút. Hiába nem tartom a kezemben a gépemet, attól még nagyon is könnyedén észreveszem mások apró rezdüléseit.
Kezemet a táskámon pihentetem, s bár rendesen behúztam korábban a zipzárt, egyfajta biztonságtudat tölt el, ha tudom, nem fog kiesni onnan a kamerám.
Aztán felbukkan Eadlyn is a színen, így ellököm magam a faltól.
− Szia! – köszöntem őt vidám mosollyal az arcomon, mert attól még, hogy hollóhátas vagyok, az nem jelenti azt, hogy ne lehetnék szociális ember.
− Mindent elpakoltam, szóval milyen képeket szeretnél? Csináljunk beltérieket, vagy menjünk ki a birtokra, és ott szeretnél fotózkodni? – érdeklődök, hiszen ismerek egy-két gyönyörű helyet a birtokon, ahol tökéletes képeket lehet készíteni, viszont a kastély is tele van olyan zugokkal, ahol egy-egy jó beállítással igazán egyedi fotókat lehet készíteni. Szóval a választást Eadlynre bízom, én teljesen rugalmas vagyok. Talán ezért is olyan könnyű együtt dolgozni velem, ha fényképekről van szó.
− Egyébként hogy telt a napod? – kíváncsiskodok, noha puszta udvariasságnak tűnik az egész, mégis törődök azokkal az emberekkel, akikkel egy kicsit is jó viszonyt ápolok.

remélem, tetszeni fog :3
Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Hétf. Júl. 20, 2020 10:00 pm

from Eadlyn
•• no beauty shines brigther than that of a good heart ••
Vannak olyan mugli dolgok, amik még mindig furcsák néha a szobatársaimnak. Mostanra eljutottam odáig, hogy nem próbálom nekik megmagyarázni azt, hogy miért jó nekem folyton a telefonom lógni, ha nincs semmi dolgom, hogy miért fotózom olyan sokszor magamat meg a körülöttem lévő dolgokat. Fogalmuk sincs mennyire nehéz úgy posztolnom, hogy titokban tartsam, mennyire varázslatos iskolában és világban töltöm a napjaimat. Nem is ezért lett annyi követőm. Az egész egy hobbinak indult a barátnőimmel. Sminkeltünk, lehetőleg minél extrábban, aztán egymásról lőttünk pár képet és ezeket tettük ki. Nem gondoltuk, hogy ennyire bejön majd ez másoknak, így mostanra mindegyikőnknek egész szép követőtábora lett és nem szerettem volna ezt elveszíteni a Roxfortban töltött idő alatt sem, szóval folytattam a kontent gyártást. Ugyan a metamorfmágiát tökéletesen nem tudom még irányítani, de ha nagyon koncentrálok, akkor néha az történik, amit szeretnék. Még nem tettem ki színes hajjal képeket, úgy gondoltam azokhoz egy olyan ember kéne, aki nálam jobban látja, hogy hol mi mutat jól, ezért is kerestem meg Nate-et.
- Szia - köszönök Nate-nek a nagyterembe érve. Mivel leginkább a színekre mennék rá, ezért egy sima fehér trikót vettem fel, de ha hűvösebb lenne vagy az mutatna jobban van nálam egy farmerdzseki is. A sminkemet is feldobtam már, ami az egyik legnagyobb kedvencem a varázsvilágban. Egy tökre no name boltban találtam, azt hittem vicc az egész, de láss csodát nem! Volt egy varázsige a palettához, azt kell kimondani és koncentrálni egy színre és olyan színű lesz a sminked lényegtelen, hogy mit tettél fel. Eddig nem igazán használtam, mert nem szeretném, hogy gyorsan elfogyjon, ki tudja mikor találok még egyet, de most pont kapóra jött. Hála ennek, olyanra változtatjuk a make up-ot is, ami a hajamhoz illik majd.
- Inkább menjünk ki, amúgy is jó az idő és talán ott a színek is mutatósabbak. Igazából a metamorfmágiával szeretnék egy kicsit játszadozni a képeken. Végre tudom kicsit kontrollálni szóval megnézném, hogyan mutatnak a különböző színek, mert néha nagyon váratlanul ér némelyik. Aztán meg Instagramra tennék ki pár fotót ha az nincs ellenedre - és most jön a nagy kérdés, hogy mennyire lesz mázlim. Nate vágni fogja mi az az Instagram, vagy el kell mondanom neki?
- Egész jól. Képzeld jóslástanon szereztem tíz pontot a Hugrabugnak, azt hiszem ez volt a mai napom fénypontja, de a talinkat jobban vártam azért. Veled mi a heyzet? - kérdezek vissza lelkesen miközben elindulunk a bejárati ajtó felé.

to Nate
•• Megjegyzés ••©

Anonymous

Vendég
Pént. Júl. 24, 2020 4:21 am

Eadlyn & Nate
Say cheese!

Mindig remek móka másokat figyelni, s én ezt nem olyan ostoba módon teszem, mint Clyde. Merlinre mondom, az a srác komoly problémákkal küszködik! Mint amikor múltkor kitalálta, hogy halálra zaklat csak azért, mert Héloise Brugiére félig-meddig szerepel egy rohadt fényképen. Mondanom se kell, hogy nem végződött szépen az eset, de ez egy másik történet.
A tekintetemet a lánycsoportra szegezem, akikhez hamarosan egy olyan személy csatlakozik, aki érthetetlen oknál fogva irtó fontos nekem. Vagyis, hülye vagyok, nem fontos, csupán igen csak attraktív és figyelemfelkeltő. Ráadásul nem csak szép, de mellette igen intelligens is. Bosszúsan felszusszantok hihetetlen, hogy ennyire hatással van rám valaki.
Mindenesetre, amikor kiszúrom Eadlynt, megörülök, mert egyrészt nem kell azon gondolkoznom, hogy ma Anneliese mennyire csodálatosan néz ki, másrészt végre koncentrálhatok arra, amiért megbeszéltük ezt a kis találkát.
Végigpillantok Eadlyn-en, akinek a megjelenése bevallom kicsit meglep. Vagyis, a legtöbb lány úgy kicicomázza magát, és olyan drága és csinos ruhákba bújik egy-egy ilyen fotózás alkamával, hogy a trikós-farmer dzsekis kombó már most kész felüdülés azokhoz az alanyokhoz képest.
− Remek! Én is hasonlóképpen gondoltam, csak úgy vagyok vele, hogy mivel a képek neked készülnek, ezért szeretném, ha olyan helyre mennénk, ami neked megfelel – bólintok vigyorogva, hiszen örülök, hogy ebben egyetértünk. Az iskola ódon falai talán nem hoznák vissza azt a lazaságot, amit most a lány képvisel.
− Egyébként, ha van kérdésed metamorfmágiával kapcsolatban, akkor nyugodtan kérdezz. Én is az vagyok – jegyzem meg, s ahogy koncentrálni kezdek, a hajamba lassan szőkésbarna tincsek is keverednek, hogy aztán visszaváltoztassam az eredeti hajszínemre. Ezzel csak prezentálni akartam, hogy nem kamuzok, és esetleg tényleg tudok neki segíteni. – Amúgy ez izgalmasnak hangzik. Mármint, nem hiszem, hogy sok metamorfmágus akarna ezzel kísérletezni, pedig ebben a dologban rengeteg lehetőség rejlik – lelkesedek fel, hiszen eddig is tudtam, hogy Eadlynnel remekül elleszünk majd, de úgy, hogy a metamorfmágiát keverni fogjuk a fotózással… Már rajongok az ötletért, ha így folytatja, akkor hamar a kedvenc modellemmé fogja kinőni magát.
− Instagram? Nekem nincs ellenemre, viszont majd ki kell találnom valamit arra, hogy a képeket át tudjam küldeni, mert elhívni tudom őket meg ha otthon lennék, akkor esetleg gépről át tudnám küldeni, de itt nem igazán tudom továbbítani őket. Mindegy, majd kiokoskodok valamit – felelek. Kész szerencse, hogy aranyvérű létem ellenére igenis odáig vagyok a muglik kacatjaiért és dolgaiért, így az internet csodáit is ismerem. Nem sok embert ismerek, akik ennyire képben lennének a dolgokkal, de mindig örülök, ha valaki újat tud mutatni magából. – Amúgy nekem is van.
Csak úgy mellékesen jegyzem meg, annyira nem fontos dolog, azért említem csupán, hogy tudja, nem beszélek a levegőbe.
− Na, király. Idén elég sok mindenben jeleskedtek – felelem, hiszen a kviddics kupát ők nyerték meg, és nagyon sokszor vezetésre állnak a pontversenyben is. A fene tudja mitől táltosodtak meg hirtelen.
− Én megvagyok köszönöm. Nem történt semmi különös, csupán beültem az óráimra, próbáltam elkerülni a túlbuzgó öcsémet, aztán meg vártam, hogy végre délután legyen, és kitaláljunk közösen valamit – válaszolok neki, miközben mellette sétálok. Még egy utolsó pillantást vetek Anneliese, majd a fejemet csóválva kilépek az ajtón az udvarra.
− Rendben. És van valami elképzelésed, hogy hol szeretnél fotózkodni, vagy rám akarod bízni a helyszínválasztást?

remélem, tetszeni fog :3
Anonymous

Vendég
Csüt. Szept. 10, 2020 11:46 pm

from Eadlyn
•• no beauty shines brigther than that of a good heart ••
Tisztán emlékszem, hogy mennyire ijesztő és új volt ez az egész még pár hónappal ezelőtt. A metamorfmágia pont anya halála előtt kezdett el jelentkezni nálam és nem igazán tudtam mit kezdeni vele és mire tanácsot kértem volna tőle, addigra már késő volt. Bár lehet, hogy nem is tudott volna annál többet tenni a témában, minthogy megnyugtat. River pedig... Nos tőle nem vártam nagyon sokat az elején, hiszen mindkettőnknek új volt a másik létezése, de azt hiszem megbékéltünk egymással... Vagyis inkább azzal, hogy van a másik. A metamorfmágiával viszont Teddy segített a legtöbbet, még ha ezt ő nem is érezte annyira.
Kész csoda, hogy eljutottam arra a szintre, hogy magabiztosan viseem a különböző hajszíneket és tudom kontrollálni az érzelmeimtől függetlenül. Jó, persze néha még meggyűlik vele a bajom, de Rómát sem egy nap alatt építették fel és gyakorlat teszi a mestert meg hasonlók. Mivel kevés idő van még vissza a suliból, így gondoltam még gyorsan kihasználom a lehetőséget, hogy kedvemre váltogathatom akár percenként a hajamat. Örültem, hogy Nate igent mondott az ötletemre és csak még lelkesebben konstatálom, hogy úgy néz ki hasonló nevezőn leszünk a képeket illetően.
- Mi? - pislogok meglepetten, ahogy meghallom, hogy ő is metamorfmágus. Hát kicsi a világ, vagy mi? És ő miért nem égett be vele annyira még mint én, amikor kijött rajtam? Jó ez most úgy hangzott, akár egy betegség, például a bárányhimlő, pedig ez amúgy egy tök menő dolog szerintem. Csak ugye még tökéletesítenem kéne a kontrollálását az egésznek. - Na jó, erre nem is számítottam - bukik is ki belőlem azonnal, ahogy meglátom a szőke tincseket. - Igen amúgy, van valami abban, amit mondasz. De szerintem a legtöbb metamorfmágus maradi, nekem se volt könnyű megszoknom, hogy bármikor random színt válthat a hajam, de már kibékültem vele azt hiszem. A varázstalan barátaim között egyébként többen is színesre festetik a hajukat, szóval inkább az volt furcsa az elején nekem, hogy nem mindenki számára teljesen elfogadott az ilyen külső, de ezt talán te is tapasztaltad - annyit lógok az Instán is, hogy néha már ömlik belőlem az egyenlőség-elfogadás szöveg, közben meg Riverrel pont erről nem mertem még teljes egészében beszélgetni.
- Igen? Milyen néven vagy fent? Mindenképp bekövetlek majd. Köszi amúgy, a követőim még nem láttak a vörösön kívül más hajszínnel, szóval "kind of" meglepetésnek szánom - nincs is annál jobb érzés, mikor valaki képben van innen a muglidolgokkal és az Instagram határozottan az egyik legmenőbb dolog, ami velem valaha történt. Az egész csak egy kis mókának indult, sminkeltünk és fotóztunk, nem gondoltam, hogy ez ennyire érdekelhet másokat, de a mostanra több ezer aktív követőmmel már tudom, hogy rosszul véltem. Nate előtt lépek ki a hatalmas bejárati ajtón, hogy aztán felé forduljak a döntéshozatalhoz.
- Jó lenne valami olyan hely, ahol sok a lehetőség, szóval nem válnak egy idő után unalmassá a képek. Remélem érted mire gondolok. Például az egyik irányból látszik a tó, a másikból fák vannak, de azért van valami érdekes, más is mondjuk akár út közben. Nekem az is jó, ha több helyen megállunk mondjuk, akkor tuti nem lesznek tök egyformák a képek. Hogy legyen?

to Nate
•• Megjegyzés ••©

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: