A következő hetekben nagyobb plotváltozásokat megelőzően megtartjuk az oldal következő aktivitásellenőrzését. Nem kell semmi komolyra számítani, nem kérünk minden user minden karakterétől reagokat, csak azt, hogy tudjuk, ki az, aki itt van még velünk. Jelezni vagy itt kommentben tudtok, vagy egy nekem írt PM-mel akár itt, akár Discordon (CSAK ÉN fogom vezetni a neveket, hogy ki marad és ki megy). Ha vannak multik is, akkor nem kötelező velük külön felhasználóról írni, kivéve ha nem szeretnéd, ha nyilvánosságra kerüljön, hogy ki kicsoda. Ugyanitt van most lehetőségetek multikat le is adni, ha van, akit nem szeretnétek megtartani, inaktiválással és teljes törléssel is. Akinek érvényes kiírása van a hiányzásnaplóban, automatikusan maradni fog, ne aggódjatok, senkit nem törlünk szó nélkül! Aki nem jelez vissza, inaktívba kerül, kivéve, ha nincsen kész karakterlapja, mert akkor azonnal törlésre! Itt nem fogom kiírni a teljes listát, hogy ki marad és ki megy, de ha valaki felől érdeklődnétek bármilyen okból (plotok, játékok, kapcsolatok), akkor keressetek meg nyugodtan, megpróbálok segíteni :) A határidő jelenleg február 21. vasárnap, 21:00. Kérésre, vagy ha nem érkezik be elég visszajelzés, hosszabíthatunk ezen.
FONTOS! Ha van karakter, aki NEM marad aktív, mindenképpen figyeljetek rá, hogy külön legyen írva az, akit csak inaktívba tesztek (a későbbi újraaktiválás lehetőségével) és külön az, akit teljesen törölni szeretnétek!
LEGFONTOSABB!!! Ha sok multitok van, legyetek szívesek ne írjatok olyat, hogy "mindenkivel maradok", mert nem feltétlenül tudom nyomon követni, hogy ki kicsoda, ezért legyetek szívesek kiírni mindegyik karakter nevét! Ha itt nyilvánosan nem szeretnétek, továbbra is megtehetitek pm-ben itt vagy discordon!
Plusz: Ezzel az alkalommal az előfoglalásokat is rendeznénk, főleg PB-k terén, így ha van előfoglalásotok bármiben, bárhová, azt is jelezzétek kérlek!
Tudom kicsit beállt nálam a reagírás, de élek és jövök vissza Sajnos beteg volt a kutyusom és... Szóval kezdem összeszedni magam
Marad: - Naomi C. Briggs - Eadlyn Lehnhardt - Cora A. Macmillan - Elayna Newsome (készülök vele is na és tudom, h őt már várjátok szervezni a nagy napokat )
Törlés: - Sorsha Woodley - Marietta J. McKinnon
Vendég
Pént. Feb. 12, 2021 6:17 pm
hát én tudom, hogy tökre nem bukkanok fel itt mostanában, de totál szétcincál az egyetem :"(((( (szóval majd dobálok erről posztot a hiányzásnaplóba is, de azért szeretnék maradni és egyszer majd feltámadni, ha lehet <3)