A következő hetekben megtartjuk az oldal első aktivitásellenőrzésést. Nem kell semmi komolyra számítani, nem kérünk minden user minden karakterétől reagokat, csak azt, hogy tudjuk, ki az, aki itt van még velünk. Jelezni vagy itt kommentben tudtok, vagy egy nekem írt PM-mel (én fogom vezetni a neveket, hogy ki marad és ki megy). Ha vannak multik is, akkor nem kötelező velük külön írni, kivéve ha nem szeretnéd, ha nyilvánosságra kerüljön, hogy ki kicsoda. Ugyanitt van most lehetőségetek multikat le is adni, ha van, akit nem szeretnétek megtartani, inaktiválással és teljes törléssel is. Akinek érvényes kiírása van a hiányzásnaplóban, automatikusan maradni fog, ne aggódjatok, senkit nem törlünk szó nélkül! Aki nem jelez vissza, inaktívba kerül, kivéve, ha nincsen kész karakterlapja, mert akkor azonnal törlésre! Itt nem fogom kiírni a teljes listát, hogy ki marad és ki megy, de ha valaki felől érdeklődnétek bármilyen okból (plotok, játékok, kapcsolatok), akkor keressetek meg nyugodtan, megpróbálok segíteni :) A határidő jelenleg június 21. vasárnap, éjfél. Tudom, hogy még vizsgaidőszak van és sokan el vannak havazva, ezért kérésre, vagy ha nem érkezik be elég visszajelzés, hosszabíthatunk.
FONTOS! Ha van karakter, aki NEM marad aktív, mindenképpen figyeljetek rá, hogy külön legyen írva az, akit csak inaktívba tesztek (a későbbi újraaktiválás lehetőségével) és külön az, akit teljesen törölni szeretnétek!
Tőlem sem szabadultok ám meg! Itt vagyok és leszek! : D
Vendég
Szer. Jún. 03, 2020 7:05 pm
Én is maradok mindenkivel.
Vendég
Szer. Jún. 03, 2020 8:01 pm
Maradok - amint elkészülök az ET-vel ez látható is lesz.
Vendég
Szer. Jún. 03, 2020 9:12 pm
Én is szeretnék maradni!^^
Vendég
Csüt. Jún. 04, 2020 10:32 am
Maradnék mindkéthárom énemmel
Vendég
Csüt. Jún. 04, 2020 8:15 pm
Írtam a hiányzásnaplóba korábban, tesó tud is mindenről, hogy mi a helyzet, a szakdogám leadom holnap, akkor már csak a szigorlat szóbelim van nagy vízválasztónak, szóval mindjárt visszatérek extrém boldogan közétek
Mindenki marad részemről: Naomi C. Briggs, Eadlyn Lehnhardt, Sorsha Woodley, Marietta J. McKinnon
Vendég
Csüt. Jún. 11, 2020 3:55 am
Maradok én is mindenkivel és most már végre aktivizálom is magam ( Tyler, Goldie, Vlad, Dash, Domi, Jackie)