HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Online muglik
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Vas. Márc. 13, 2016 1:19 pm-kor volt itt.
Adminok
Levin Dolohov

Profil
PM
Karakterlap

Dominic Linwood

Profil
PM
Karakterlap
Testvéroldalunk
Legújabb válaszok
Zara & Chris
by Christopher Broadmoor
Csüt. Júl. 07, 2016 1:49 am


Makepeace & Broadmoor
by Christopher Broadmoor
Kedd Jún. 28, 2016 3:09 am


London Life
by Vendég
Vas. Jún. 26, 2016 1:15 pm


Amelia Houghton
by Amelia Houghton
Szomb. Jún. 25, 2016 8:17 pm


Hírek
by Admin
Szer. Jún. 22, 2016 12:17 am


Playby lista
by Zara Rae Hale
Kedd Jún. 21, 2016 11:03 pm


Zara Rae Hale
by Admin
Kedd Jún. 21, 2016 10:39 pm


Liam várja szeretettel
by Liam Weasley
Pént. Jún. 17, 2016 8:38 pm


Dominic & Dolohovék
by Alexander Dolohov
Csüt. Jún. 16, 2016 7:54 pm


Julia & Dominic
by Dominic Linwood
Vas. Jún. 12, 2016 3:59 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:44 pm


Levin & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:14 pm


Xanthe & Jack
by Jack Durward
Szomb. Jún. 04, 2016 11:01 pm


Hataway keressetje
by Katherine Hataway
Szomb. Jún. 04, 2016 1:28 pm


Katherine Hataway
by Admin
Szomb. Jún. 04, 2016 12:01 pm


Ms. Granger & Mr. Dolohov
by Levin Dolohov
Pént. Jún. 03, 2016 11:45 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Csüt. Jún. 02, 2016 7:55 pm


Octavia Wright
by Octavia Wright
Kedd Május 31, 2016 6:57 pm


Gloria Dashwood
by Admin
Hétf. Május 30, 2016 10:24 pm


Tessa & Eliot
by Eliot Makepeace
Hétf. Május 30, 2016 10:01 pmShare | 
 

 Nancy&Mini

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar


Nem :
Kor : 17

TémanyitásTárgy: Nancy&Mini   Szer. Márc. 30, 2016 9:24 pm


• • •

Ó, Merlin szakállára! Hogy is gondolhattam volna, hogy engem, egy tipikus Weasley-t megkedvelhet egy mardekáros aranyvérű? Félvér vagyok – de legalább azért, mert a másik felem véla – hollóhátas, és a legidősebb Weasley csemete középső gyermeke. Még csak nem is az első, vagy a legfiatalabb… Ha nem lennék egy nyolcad véla, akkor akár azt is mondhatnák, hogy én vagyok maga az egyszerűség. Hisz a nevemben is benne van, nem?
Bánom, hogy egyáltalán hallgattam Lynre és a fogadás véghezvitelét Notton hajtottam végre. Ha aznap nem szólok hozzá, akkor valószínűleg soha az életbe nem hiszem el, hogy közte és köztem lehet több az utálatnál. És most itt vagyok, teljesen tanácstalan és úgy érzem magam, mint egy buta troll. Legszívesebben egy bunkóval fejbe csapnám magam, mi baj is lehetne belőle, ha amúgy is teljesen elment az eszem?
Jason úgy hallotta a griffendéles Lorentől, hogy Nancy és Theo összemelegedtek házifeladatozás közben, ami cseppet meglep, hisz az a lány griffendéles, és még csak aranyvérű sem, de ha többen is így látták, és ez a kis pletyka kering diákról diákra napok óta az iskolában, akkor valószínűleg van legalább egy kis igazságalapja. Hogy őszinte legyek, legszívesebben hagynám a búba az egészet és úgy tennék, mintha meg se hallanám azokat a sajnálkozó sóhajokat, amiket nekem szánnak egyesek, vagy a „Szegény Weasley lány”, „Ezt jól benézte”, „Mennyire naiv” és ezekhez hasonló megjegyzéseket. A baj csak az, hogy képtelen vagyok nem utánajárni a dolgoknak. Egész éjjel azt kérdeztem magamtól, hogy vajon mit nyernék azzal, ha kideríteném, igaz e, amit mondanak a szóbeszédek, és bár az egyik oldalon ott van a lehetőség, hogy minden hazugság és ha bebizonyítom, mindenki arcába dörgölhetem, hogy nem vagyok annyira ostoba, hogy olyasvalaki után vágyjak, aki csak gúnyt űzne belőlem, a másik oldalon ott áll az az esély is, hogy beigazolódik, amitől a legjobban félek.
Tudom, hogy nem helyes, amit teszek, nem szép a részemről, hogy előbb nem Theotól kérdezem, de ha bebizonyosodik, hogy tényleg összemelegedtek a griffendéles lánnyal, akkor meg nincs is értelme a szép és csúnya tettekről beszélni. A többiről elég később aggódni.
Az utolsó órám után, ami csodák csodáira Flitwick Professzorral volt – aki csak még jobban felhúzott az apró, buta megjegyzéseivel - írtam egy baglyot a hetedéves griffendélesnek, amiben a bagolyházba hívtam. Valami titkosabb helyet szerettem volna, mégsem beszélgethetek vele az egész diáksereg szeme láttára… a tiltott rengetegbe is mehettünk volna, de tekintettel arra, hogy az eleve szabályszegés lenne, attól tartottam, nem jön el.
A szívem szinte a torkomban dobog, félek, nehogy hülyeséget cselekedjek, és leátkozzam a lány fejét. Na jó, mivel idősebb nálam, lehet, tapasztaltabb is, sőt… bár nem mindegyik griffendéles olyan, mint Hermione nénikém volt, tehát lehet, hogy a lány sem sokkal gyakorlottabb, mint én. Mindegy is, addig jó, míg a pálcám ott marad, ahol jelenleg van. Amúgy sem ellenséges szándékkal jöttem. Azt hiszem. Remélem.


tényleg nem átkozlak meg:D
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :

TémanyitásTárgy: Nancy&Mini   Szer. Márc. 30, 2016 10:44 pm
Nancy& MiniÉppen az egyik levelet készültem, odaadni a bagolynak, amit Édesanyámnak címeztem, mikor halk lépteket hallottam. Nagyon remélem, hogy Dominique lesz az a Hollóhátas lány, mert én ki nem állhatom. Utállom, hogy ha valaki olyan dolgokat kezd el rólam terjeszteni, ami nem igaz. Foggalmam sincs, hogy ki indított el rólam, valami de ha megtalálom csúnya vége lesz ennek az biztos. Igaz, hogy Dominiquet ki nem állhatom, de akkor is milyen pofátlanság ez már? Szívesen megbeszélem vele a dolgokat és igen is felnőtt módjára próbálom, ezeket a dolgokat elintézni és nem verekedéssel, de hogy én meg Theo?? Ez nevetséges. Egyébként, sem vagyok oda a Mardis fiúkért pláne nem az ilyen bunkókért. Láttam, hogy kinyílt az ajtó kicsit sem torppantam meg, ahogy gondoltam Dominique lépett be rajta. Kedvetlenül és még csak, meg sem kellett magam eröltetni köszöntem neki.
- Szia! Azt hittem, hogy el se jössz. - Egy kedvetlen mosoly kedvéért még biccentettem is neki egyet, hogy legyen egy kicsit jó napja, mint ha dühösnek vagy pedig len ingerültnek látnám a lányt. Kíváncsi vagyok, hogy milyen hátsó szándékkal jött most ide hozzám, mert nem véletlen. Valami szél csak idefújta őt, de kár is magam érte idegesíteni. Hagyom, hogy a szálak szép sorjában csak, úgy kibontakozzanak, aztán meglátjuk mi lesz belőle. Verekedés vagy felnőttek módjára megtudjuk beszélni az egész dolgot. Nagyon kíváncsi leszek rá, hogy ebből az egészből mi fog ki sűlni, mert nagyon nincs kedvem vele vitázni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 17

TémanyitásTárgy: Re: Nancy&Mini   Csüt. Márc. 31, 2016 8:55 am


• • •

Amikor a bagolyházba érek, a griffendéles lány már ott vár, ennek pedig kifejezetten örülök, hisz akkor gyorsan elintézhetjük és mehetünk is a dolgunkra. Bevallom, párszor eszembe jutott, hogy száznyolcvan fokos fordulatot tegyek és teljesen az ellenkező irányba induljak, azonban túlbuzgó kíváncsiságom nem hagyta, hogy feladjam és ne vigyem véghez, amit már elkezdtem.
Hangjában érezhető a feszültség, nem mintha meglepne, hisz a griffendéles növendékek nem arról híresek, hogy képesek magunkban tartani indulataikat, nem hiába oroszlán a címerük. És ha már itt tartunk, én is ingerült vagyok, de nem annyira, hogy ki is mutassam.
- Ami azt illeti, időben érkeztem, így nem tudom, miből vontad le ezt a következtetést… ha meg azt remélted, meggondolom magam, nos… mondanám, hogy sajnálom, amiért csalódást okoztam, de a hazudozás nem az én asztalom – vetem oda neki cseppet ellenségesen, de továbbra sem azért, mert nyugtalan vagyok, annál inkább azért, mert ő is hasonló hangszínezeten szólt hozzám. Kölcsön kenyér visszajár, nemde?
Lehet, már sejti is, miért hívattam ide, de ha nem is, az se baj, hisz rövid pillanatokon belül megtudja. Nem szándékozom hosszúra húzni, ő mégis csak egy griffendéles, méghozzá a kötekedős fajtából – nem véletlen, hogy ellenséges viszonyban állunk – mert amúgy semmi gond nem lenne a hovatartozásából. Elvégre a nővérem is a piros-arany színeket viseli az iskolában és attól még, hogy párszor összekapunk – ami testvéreknél valljuk be, teljesen normális, főleg ha mind a két fél lány – attól még szeretjük egymást.
- Nos… nem tudom, hogy mennyire vagy naprakész, ha az iskolában terjengő szóbeszédek a téma, de az utóbbi pár napban az a pletyka szál diákról diákra, hogy közted és Theodor Nott között több van szimpla „házi feladat társ” viszonynál – világosítom fel, ha esetleg le van maradva a történtekkel. Megkérdezném, hogy van e fogalma arról, miért hívattam ide, de mivel nem szeretném, ha egymás idejét rabolnánk, ezért inkább a lényegre térek. – Tehát csupán arra lennék kíváncsi, ennek mennyi a valóságalapja. – tájékoztatom, és immár biztos, hogy minden kételyt szétrombolok benne azzal kapcsolatban, miért kellett ma itt találkoznunk. Most rajta a sor, és mindössze remélni tudom, hogy igazat mond. Csak nem tenne máshogy, hisz a griffendélesekről nem hallani sűrűn, hogy valakinek ganajt kevertek. És mivel Lukey tipikus oroszlán, neki sem kéne. Remélem, nem becsülöm túl.
- Szóval?  verekedés?o.O az túl mugli tevékenység lenne Dom számára:D
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :

TémanyitásTárgy: Nancy&Mini   Vas. Ápr. 03, 2016 9:45 pm
Nancy& MiniErre elnevettem magam, amit most mondott nekem a lány. Hogy én meg Theo és van köztnk valami? Na kérem szépen, azért az már túlzs. Ő nem tudj, hogy gyűlölöm az aranyvérűeket és megvetem őke elég csúnyán ő tudna neki mesélni. Legye, egy jó napja kicsit megleckéztetem vagy is jobban mondva én csa viccet fgok cinálni ebből, a egészből, hogy bepöceyen rám, amúgy is rég párbjoztam már, egy jót avagy varázsoltam mindegy a lényeg, hogy ugyan az az egy. - Én és Theo? Az a Mardeáros fiú? Azt kell, hogy mondjam igaz amit rebezsgetnek rólunk, mert totál belezúgtam a srácba. Ráadásul még, egy csók is elcsattat köztünk. -Kaján igyort eresztettem, ki a szmszélére. Merlin szakálára, annyia szeretem, hogy ha hülyének nézik az embert. Jó azért még se vicces szegény lány itt fog düh kitöést kapni, vag csak szépen nyugodtan előfogja venni majd a pálcáját? Akezem az már készenétben van, de még nem kapodok el semmit. Hagyom, hogy ez a kisbájos cseverészés, egyre sak fokozódjon és így tovább aztán mehet is a varázslás. Nekem,amúgy is Max-ra fáj a fogam. Foggalmam sincs, hogy most mi a fenét fog ellenem tervezni a lány, majd csak kitalál valami vagy rögtönöz, bár inkább az az én stílusom. No, de mindegy tényleg nekem még van pár dolog a tarsojomba, de inkább azokat csak későbbe hagyom, hogy kibontakozhassanak. Próbálom magam nyugd irányba erelni, eddi mégsikerüt de engem nagyn könnyen fel lehet húzni csak, egy valakivel Maxxe. Tény és való, hogy szeretek párbajozni, de valahogy akár, hogy megtudom ezt csnálni konfliktus nélkül is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Nancy&Mini   

Vissza az elejére Go down
 
Nancy&Mini
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Finite Incantatem :: Roxfort :: Birtok :: Bagolyház-
Ugrás: