HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Online muglik
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Vas. Márc. 13, 2016 1:19 pm-kor volt itt.
Adminok
Levin Dolohov

Profil
PM
Karakterlap

Dominic Linwood

Profil
PM
Karakterlap
Testvéroldalunk
Legújabb válaszok
Zara & Chris
by Christopher Broadmoor
Csüt. Júl. 07, 2016 1:49 am


Makepeace & Broadmoor
by Christopher Broadmoor
Kedd Jún. 28, 2016 3:09 am


London Life
by Vendég
Vas. Jún. 26, 2016 1:15 pm


Amelia Houghton
by Amelia Houghton
Szomb. Jún. 25, 2016 8:17 pm


Hírek
by Admin
Szer. Jún. 22, 2016 12:17 am


Playby lista
by Zara Rae Hale
Kedd Jún. 21, 2016 11:03 pm


Zara Rae Hale
by Admin
Kedd Jún. 21, 2016 10:39 pm


Liam várja szeretettel
by Liam Weasley
Pént. Jún. 17, 2016 8:38 pm


Dominic & Dolohovék
by Alexander Dolohov
Csüt. Jún. 16, 2016 7:54 pm


Julia & Dominic
by Dominic Linwood
Vas. Jún. 12, 2016 3:59 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:44 pm


Levin & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:14 pm


Xanthe & Jack
by Jack Durward
Szomb. Jún. 04, 2016 11:01 pm


Hataway keressetje
by Katherine Hataway
Szomb. Jún. 04, 2016 1:28 pm


Katherine Hataway
by Admin
Szomb. Jún. 04, 2016 12:01 pm


Ms. Granger & Mr. Dolohov
by Levin Dolohov
Pént. Jún. 03, 2016 11:45 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Csüt. Jún. 02, 2016 7:55 pm


Octavia Wright
by Octavia Wright
Kedd Május 31, 2016 6:57 pm


Gloria Dashwood
by Admin
Hétf. Május 30, 2016 10:24 pm


Tessa & Eliot
by Eliot Makepeace
Hétf. Május 30, 2016 10:01 pmShare | 
 

 Nancy & Raphael

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar


Nem : Férfi
Kor : 30

TémanyitásTárgy: Nancy & Raphael   Hétf. Márc. 28, 2016 8:23 pm


Nancy & Raphael

***


Mivel én is tisztában voltam azzal, hogy a hetedévesek jelenlegi tananyaga elég nehéz, fel voltam készülve arra lelkileg, hogy többen oda fognak jönni hozzám órák után, hogy megköszönnék, ha ezt elmagyaráznám újra. Én pedig utáltam bár az egészet, de azt mégsem akartam, hogy megbukjanak a RAVASZ-on vagy az év végi vizsgájukon, úgyhogy egyetlen pofavágás nélkül elvállaltam mindenkinek, hogy segítek.
Nancy Lukey – vagy hogy hívják a lányt – jött oda hozzám először, ezért vele beszéltem meg találkozót a leghamarabbi időpontra, másnap ebédszünetre a termembe, ugyanis reméltem, hogy motiválni fogja a gondolat, hogy lekési az ebédet, és így hamarabb sikerül majd megértenie. Engem nem izgatott különösebben az ebédszünet gondolata, lévén rögtön utána lyukasórám van, úgyhogy majd lelógok a konyhába.

Ahogy kicsöngetnek ebédszünetre, az összes diák, akivel eddig órám volt – negyedéves hugrabugosok – azonnal kiszáguld a teremből, a legtöbben azzal sem fárasztják magukat, hogy elköszönjenek. Nem baj, én is hasonlóan érzek irántuk.
Előveszek egy almát a táskámból, hogy addig is ezt egyem ebéd gyanánt, és ahogy beleharapok, elgondolkozom azon, melyik volt az az eszement idióta, aki belerakta a tananyagba a különböző házlevédő bűbájokat. Ezeket legfeljebb az akadémián kéne tanítani, szerencsétleneknek így is épp elég baja van enélkül is – egy komolyabb védőbűbáj még engem is leizzaszt, pedig elvileg felsőfokú képzést kaptam ezen a szakon. A diákoknak nem csak arra van szüksége hozzá, hogy erősen tudjanak koncentrálni, de ki kell zárniuk mindent a külvilágból, és egyedül csak a bűbájra szabad figyelniük, miközben az előre megtanult pálcamozdulatot csinálják és a varázsiét is mondják; mindezt mozdulatlan testtel. Ez minden bizonnyal minden kis hormontúltengéses hiperaktív tizenhét évesnek gyerekjáték, nem igaz? Hogyne.
Az órámra pillantok. Nagyon remélem, hogy Nancy nem felejtette el a kis találkozónkat, mert sokkal jobb dolgom is lenne annál, hogy itt ücsörgök a termemben, mint például sétálhatnék a tóparton, ahogy szoktam.
Végre nyílik az ajtó, én pedig felpillantok.
- Nagyszerű, Miss Lukey, csak hét percet késett. Még szerencse, hogy rengeteg időnk van. – A hangomban enyhe irónia érződik, de nem gúnyolódom nyíltan. Szerencséjére ma egész jó napom van.
Felállok az asztalomtól.
- Kezdjük is rögtön, pontosan hol vesztette el a fonalat? – Nem mindegy, hogy a hadonászás még megy-e neki, és a varázsigét is tudja, csak nem tud eléggé koncentrálni, vagy már a pálcamozdulat is gondot okoz neki.
Előhúzom a pálcám, hogy ha úgy van, tudjam majd neki mutogatni.
_________________
Mr. Roveghan

Trust no one.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :

TémanyitásTárgy: Nancy & Raphael   Hétf. Márc. 28, 2016 9:42 pmNancy& Ralph
Valóban igaz, hogy az SVK a kedvenc tantárgyam és eddig végig kitűnő voltam belőle, de most behozta egy nehezebb tantárgya 7. évfolyamra, ami iszonyúan nehéz. Vége volt,már az órámnak gyorsan elszaladtam ebédelni, meg a legjobb barátnőmmel trécseltem Lizával és elfelejtettem, hogy ma meg kell keresnem a Tanár úrat. Tudom, hogy az SVK tantárgy a kedvencem és nem a tanár úr de lehet, hogy mind a kettő pont, most nagyon jó hangulatban fogtam el. Nekem pont a házlevédő bűbáj nem nagyon megy, de hát azt is jobb gyakorolni legalább, csak az év végi vizsgám azon múljon, hoy azt tudom az összes többin kívűl, amit eddig órán vettünk. Szaladtam a folyosói lépcsőkön és egyszer csak sikerült beérnem az SVK tantermébe, ahol a Tanár úr jó ízűen rágcsálta az almát, vagy már épp az utolsó falatokat ette. Már elkezdtem volna magyarázkodni, hogy miért késtem, de szerintem ez nem nagyon  hatotta volna meg. Ránéztem a Tanár úra, amikor kérdezett én pedig válaszoltam neki.
- Hát... a házlevédő bűbájnál ragadtam le. A plca intés a vaárzsige az még nekem. Nem tudom mi van most velem, mert eddig kitünő voltam SVK-ból meg há, ez a kedvenc antárgyam,csak ez most nehézséget okoz. Nekem is sokkal jobb dolgom lenne, mint itt a tanár urat fárasztani a hülyeségeimmel, de hát ez nem hülyeség hanem bizony cél, hogy leszeretném tenni a RAVASZt akkor sokat kell gyakorolni. Max-re is odaszeretnék figyelni a barátnőmme is sokat szeretnék lenni, ráadásul ott van, még a sakk amit el sem kezdtem fhú... igen csak jó sok dolgom lenne. Ez is egy fontos szempont az életemben. Tulajdonképpen nem is olyan szörnyű a tanár úr mnt gondolotam kedves ember nek tűnik, de már volt rossz napja is és valamikor, olyankor szokták felhúzni a Mardekáros tanulók vagy bárki. Egyszer, majd meghálálom a Tanár úrnak a segítséget.
♫ Írózene ♫Ruci ♥ Gyakorlás teszi a mestert©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 30

TémanyitásTárgy: Re: Nancy & Raphael   Hétf. Márc. 28, 2016 11:19 pm


Nancy & Raphael

***


Tényleg a legkevésbé sem érdekel, miért késett, nem is akarok rákérdezni. Nem áll szándékomban cseverészni, lévén nekem is a szabadidőmből megy el ez a kis különóra. Nem különösebben zavartatom magam, a lábam felpakolom az asztalra, majd belehajítom a megmaradt almacsutkát a szemetesbe, mielőtt válaszolnék.
- Persze, hogy ott ragadtál le, mert azt vesszük. - Tárgyilagosan nézek rá, enyhén félrebillentett fejjel, és nagyon jól leplezem unott arckifejezésemet. Hogy minek lettem én tanár... Egészen biztosan nem az ilyen pillanatokért.
Persze valójában semmilyen egyéb értelmes elfoglaltságom nincs, az is lehet, hogy ha látnak, elkaptak volna valami tanári összejövetelre. Rendben, akkor inkább ez. Úgyis remek kifogás az, hogy diákokat korrepetáltam, még a végén azt is elhiszik, hogy rendes ember vagyok.
Felsóhajtok, amikor nekiáll süketelni és egy pillanatra az ég felé fordítom a tekintetem, de végül is megtudtam belőle azt is, amit tudni akartam.
Szíveskedek lepakolni a lábaimat az asztalról, és szép lassan felállok.
- Nagyszerű. - Valószínűleg túl gyakran használom ezt a szót. - Akkor koncentrációs problémáid vannak, mint a társaid nyolcvan százalékának. Vedd elő a pálcád.
Ahogy szinte soha, hangomban most sincs felszólító hangsúly.
Amíg lepakol, előhúzza a pálcáját, meg fene tudja mit csinál még, én elsötétítem az összes ablakot és egyetlen mozdulattal meggyújtom a gyertyákat. Így egész biztosan nem fogja elvonni a figyelmét valami olyan dolog, ami kint történik, ilyenkor meg nem is nagyon járt erre senki, úgyhogy a zaj valószínűleg nem lesz probléma.
Visszaülök a székembe és újra az asztalra pakolom a lábaim.
- Hunyd le a szemed és koncentrálj. Lásd magad előtt ezt a termet, amit most le fogsz védeni. Csak a teremre figyelj, közben kezdd el a pálcamozdulatot és mondd hangosan a varázsigét. Zárj ki minden mást.
Amíg hozzá beszélek, végig a plafont bámulom és enyhén hintázom a székemen. Az ilyen dolgokon igazából a megfelelő környezet megteremtésén kívül nem nagyon tudok segíteni, mert ez fejben dől el.
_________________
Mr. Roveghan

Trust no one.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :

TémanyitásTárgy: Nancy & Raphael   Kedd Márc. 29, 2016 10:21 pmNancy& Ralph
Igen... szerintem az lehet a problémám, mert hiába is próbálok az órán odafigyelni becsukom a szemem és halgatom, amit a tanár úr mondd, de egyszerűen ez nem megy. Mindigazt látom magam előtt, hogy Max megcsal, meg ilyen baromságok hagyjuk már, ez az élet rendje. Senki sem lehet tökéletes ez igaz, de valahol ott va z, hogy én is vágyok az igaz szerelmre mint mindnki más lehet, hogy ott van az orrod előtt csak nem látod. Na jó nem szeretném tovább forszírozni a szót. Szóval ott jártam, hogy az almacsukt kidobta a szemetesbe és egy kissé kellemetlenül éreztem magam, amiért jól kisztott hogy azt vesszük, de hát igaza van. Miért a legnehezebb tantárgyakat kell mindig bevetni, hogy aztán külön órákra járjunk, amiből csak az időnket vesztegetjük? Némelyik tantárgynál eléggé jól járuk, hogy ne bukjunk meg. Annyit láttam,hogy a Tanár úr magyaráz nekem és eüt az asztalra a többit már nem, mivel csukva volt a szemem.
- Gyerünk Nancy sikerülni fog! Bíztattam magam, majd követtem amit motyogottt nekem a tanár. Hangosan ismételtem a mondani valóját. Természetesen a pálca mozdulatokal nincs különösebb problémám.
- Zárj ki minden mást - Ahogy kimondtam, egy óvtlan pálca mozdulattal remélem, hogy sikerült megcsinálnom. Kinyitottam a szemm és ránézem a tanárra, aki még mindig nem nagyon volt velem megelégedve. Béna vagyok, pedig minden kizártam a fejemből, még a rossz gondolatokat is de nem szeretnék egész nap ide bent lenni és abolni a tanár úr idejét no, meg az enyémet is mert van nekem enél sokkal jobb dolgom de még most nem itt van az ideje a feladásra, még nem jött el annak az ideje.
♫ Írózene ♫Ruci ♥ Gyakorlás teszi a mestert©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Nancy & Raphael   

Vissza az elejére Go down
 
Nancy & Raphael
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Finite Incantatem :: Roxfort :: Kastély :: Tantermek-
Ugrás: