HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Online muglik
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Vas. Márc. 13, 2016 1:19 pm-kor volt itt.
Adminok
Levin Dolohov

Profil
PM
Karakterlap

Dominic Linwood

Profil
PM
Karakterlap
Testvéroldalunk
Legújabb válaszok
Zara & Chris
by Christopher Broadmoor
Csüt. Júl. 07, 2016 1:49 am


Makepeace & Broadmoor
by Christopher Broadmoor
Kedd Jún. 28, 2016 3:09 am


London Life
by Vendég
Vas. Jún. 26, 2016 1:15 pm


Amelia Houghton
by Amelia Houghton
Szomb. Jún. 25, 2016 8:17 pm


Hírek
by Admin
Szer. Jún. 22, 2016 12:17 am


Playby lista
by Zara Rae Hale
Kedd Jún. 21, 2016 11:03 pm


Zara Rae Hale
by Admin
Kedd Jún. 21, 2016 10:39 pm


Liam várja szeretettel
by Liam Weasley
Pént. Jún. 17, 2016 8:38 pm


Dominic & Dolohovék
by Alexander Dolohov
Csüt. Jún. 16, 2016 7:54 pm


Julia & Dominic
by Dominic Linwood
Vas. Jún. 12, 2016 3:59 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:44 pm


Levin & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:14 pm


Xanthe & Jack
by Jack Durward
Szomb. Jún. 04, 2016 11:01 pm


Hataway keressetje
by Katherine Hataway
Szomb. Jún. 04, 2016 1:28 pm


Katherine Hataway
by Admin
Szomb. Jún. 04, 2016 12:01 pm


Ms. Granger & Mr. Dolohov
by Levin Dolohov
Pént. Jún. 03, 2016 11:45 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Csüt. Jún. 02, 2016 7:55 pm


Octavia Wright
by Octavia Wright
Kedd Május 31, 2016 6:57 pm


Gloria Dashwood
by Admin
Hétf. Május 30, 2016 10:24 pm


Tessa & Eliot
by Eliot Makepeace
Hétf. Május 30, 2016 10:01 pmShare | 
 

 Irina & Levin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar


Nem : Férfi
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Irina & Levin   Hétf. Márc. 28, 2016 1:56 am


Irina & Levin

Néhány havonta felröppent egy-egy elcsépelt, csontig lerágott szöveg valamelyik újságban az egykori halálfalókról. Hol a kegyetlenkedéseiket tárgyalták, hol pedig pszichológiai magyarázatokat kerestek Voldemort önkényuralmi rendszerére - új titkokat tártak fel a Sötét Nagyúrról, vagy szerintük hatalmas horderejű képeket közöltek a csatlósairól. Nem hiszem, hogy az apáink fiatalkori képei vagy Voldemort árvaházi éveinek taglalása megváltoztathatta volna a múltat. Ezekkel a cikkekkel többnyire nem is törődtem, azonban amit ezen a reggelen jelentettek meg a Szombati Boszorkányban, az már több volt, mint amit hajlandó lettem volna eltűrni.
Félreértés ne essék, nyilvánvalóan nem járattam a Szombati Boszorkányt, de a húgom egy levéllel egybekötve továbbította nekem a legújabb példányát. Kis híján félrenyeltem a reggeli kávémat, amikor megpillantottam rögtön az első néhány oldalon azokat a hasábokat, mellettük pedig a képeket.
Hosszasan kivesézték a volt halálfalók családfáit, minden irányban levezetve, majd mindezekből - szerintem minden logikát nélkülözve - sikerült kihozniuk, hogy az ideológiák bizonyára öröklődnek családon belül. Ezt azzal próbálták indokolni, hogy a kivégzett exhalálfalókat és a rokoni szálakat összevetették, igyekeztek mindenféle botrányt keresni családon belül. Nem kellett olyan sokat keresgélniük, minden családban bőven akadt rejtegetnivaló. Csakhogy másnak a szennyese engem tökéletesen hidegen hagyott - a miénk viszont borzasztóan felidegesített.
A lapokon nagy méretben leközöltek egy legalább harmincéves fotót, de talán megvolt az harmincegy-harminckettő is, amelyen az apám, az anyám, a nagybátyám a feleségével és én szerepeltünk, alatta pedig hatásvadász cím hirdette a nagybátyám brutális halálát. A legtöbb olvasónak valószínűleg ez is csak egybefolyt a többi család történetével, de engem mélységesen felháborított. Egyáltalán honnan szereztek ehhez fényképeket és miért feltételezik, hogy jogukban áll nyilvánosságra hozni ezt a firkálmányt?
Félredobtam a magazint és mély levegőket vettem. Irina azt írta a levelében, hogy átjön, és akkor majd mindent megbeszélünk. Le akartam higgadni a húgom érkezésééig, nem szerettem volna, hogy feldúltnak lásson. Nehezemre esett mások előtt felvállalni az érzéseimet, még akkor is, ha csak ilyesféle dühről volt szó. És Irina esetében, bármilyen hihetetlenül is hangzott ez, leginkább őt akartam megkímélni bármiféle tehertől. Még a végén azt gondolná, hogy lelki segélyt kell nyújtania... Nem mintha rászorulnék bármi ilyesmire.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Irina & Levin   Pént. Ápr. 15, 2016 11:11 pm

Levin & Irina

Nem új keletű már ez az aranyvér ellenes közhangulat, ami a családunkat, apám folytán különösen sújtja, a Szombati Boszorkány legutóbbi száma mellett azonban már nem tudtam elmenni szó nélkül. Bár lehet, nem volt jó ötlet baglyot küldeni vele Levinnek. Hirtelen első felháborodásomban tettem csak, de vajon mit is várok tőle egyáltalán? Felidegesített, persze, de mit ért az, hogy Levint is felpaprikáztam vele? Mert biztos vagyok benne, hogy őt is kiakasztotta. Talán még jobban is, mint engem, hiszen az a bizonyos eset a nagybátyám halálával kapcsolatban még évekkel az én születésem előtt történt. Bár a bátyám sokat nem beszélt soha erről a dologról, amennyire ki tudtam venni ilyen-olyan elszólásokból, ő elég jó viszonyt ápolt a nagybátyánkkal, így őt biztosan még érzékenyebben érintette ez az egész. Még ha ezt nem is ismerné be. Nem is értem, miért küldtem el neki a lapot egy igencsak hosszúra sikerült levél kíséretében, amiben az első gondolataimat is megosztottam vele. Hirtelen, első felindulásomban cselekedtem és nem jutott eszembe más, akivel erről beszélhetnék. Meg így legalább van egy okom rá, hogy felkeressem. Már egy ideje úgysem láttuk egymást.
Nem vártam tőle választ a levelemre, egyszerűen közöltem, mikor jövök át, úgy a magam stílusában. Ha találkozót kérnék tőle, úgyis csak halogatná. Így meg fogadnia kell és pont. Épp ezért, annak teljes tudatában, hogy vár rám, állok meg a Kúria bejárata előtt, ahogy megérkezek és várok arra, hogy bebocsátást nyerjek.


✻ Bocsi a késésért! ✻ 230 ✻ There's an endless road to re-discover

_________________

Miss Icy Queen

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Irina & Levin   Szer. Ápr. 20, 2016 11:23 pm


Irina & Levin

A manók jelezték, hogy megérkezett a húgom, majd az én felszólításomra be is engedték őt. Az egyik szalonban vártam rá, az újság ott pihent a dohányzóasztalon. Bár nem volt szokásom a házon belül rágyújtani - sőt, egyenesen utáltam az ilyesmit - most mégis egy félig elszívott cigarettát tartottam a kezemben. Meg sem tudtam volna mondani, mikor bosszantott fel utoljára ennyire akármi is. Kevés dolog hozott ki igazán a sodromból, a családunk becsülete viszont ezek közé tartozott.
Már azelőtt tudtam, hogy Irina megérkezett a kúria első emeletére, hogy belépett volna a szobába. Norman, a termetes orosz agár azonnal felpattant eddigi fekhelyéről és merev tekintettel bámult az ajtó irányába. És valóban, alig egy-két másodperc múlva az ki is nyílt, a küszöbön pedig megjelent a húgom. Tulajdonképpen nem hasonlítottunk igazán, az anyánktól örökölt szőke hajunkat leszámítva nem sok külső jegyben osztoztunk. Ő anyánk finom vonásait és testalkatát örökölte, míg én az apánkra ütöttem mind arcra, mind pedig a tömegből messze kitűnő magasságommal. Ennek ellenére le sem tagadhattuk volna, hogy testvérek voltunk, ugyanazon elvek alapján neveltek minket, ez pedig az utolsó mozdulatunkba is beleivódott.
- Szívem szerint beperelném őket személyiségi jogok megsértése miatt - közöltem Irinával az álláspontomat. Nem fecséreltem az időmet köszönésre, volt annyira bizalmas a kapcsolatunk, hogy ne fáradjunk felesleges udvariassági körökkel. Nem azért látogatott meg, hogy vidáman elcseverésszünk. - Csak tudnám, honnan szerezték ezeket a képeket... Mivel nem tőled és nem is tőlem kapták, így kizárásos alapon maradt az anyánk és Boris. De ilyen mértékű ostobaságot még róluk sem feltételezek... Nekik is írtál? Gondolom nem.
Azt hiszem, ő nem táplált olyan gyűlöletet az öcsém és anyánk iránt, mint én, de nem is igazán nevezhettem bensőségesnek a viszonyukat. Ezek után meglepett volna, ha ilyen rövid idő leforgása alatt még őket is értesíti. És különben is, a drága édesanyánk lelkes olvasója volt annak a szennylapnak...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Irina & Levin   Szomb. Május 07, 2016 5:19 pm


Levin & Irina


Ahogy megérkezem, a manók már eresztenek is be, én pedig határozott léptekkel megindulok a szalon felé, ahol a bátyám általában fogadni szokott, nincs szükségem útbaigazításra sem. Nem is tévedek, ott ül a dohányzóasztalnál. Egy pillantás elég hozzá, hogy lássam rajta a feldúltságot. Valószínűleg nem volt a legjobb ötlet elküldenem neki azt a cikket a hozzá mellékelt igencsak terjedelmes levelemmel, amiben kifejtettem a saját felháborodásomat is az ügy kapcsán. Megszokhattam volna már a családunkat érő atrocitásokat, ez most mégis szíven ütött. Ahogy látom, őt is. Talán még jobban is, mint engem. Hiszen ő ismerte a nagybátyánkat, míg én nem. Még inkább személyesen érintve érezheti magát. Ebbe bele sem gondoltam felindultságomban. A legbensőbb érzelmeinket sosem volt divat kimutatni még egymás előtt sem. Ezért is gondolom, hogy komolyan feldúlhatta őt is ez a cikk. Ritkán látom őt így. Általában uralkodik magán. Most azonban már az első megszólalásából érződik, hogy a nyugodtságnak még csak az álcájától is messze van.
- Természetesen nem írtam nekik. Csak neked - válaszolom kimérten, miközben becsukom magam mögött az ajtót és leülök vele szemben a dohányzóasztalhoz. Nem várom tőle, hogy hellyel kínáljon, nincs rá szükség. Egyébként nem vagyok rideg, csak illően tartózkodó. Én már túl vagyok az első haragomon, amit a cikk kiváltott belőlem, már jóval tisztább fejjel tudok gondolkozni. Biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül Levinnek is menni fog. Csak addig kell lecsillapítanom, elviselnem valahogyan a kitörését.
- De hogy kitől szerezhették a képeket, azt én is szeretném tudni. Én egyikükről sem feltételezném, hogy eljuttatta volna őket a laphoz. Ez a cikk számukra is legalább olyan kedvezőtlen, mint rád vagy rám nézve. Ennyire még ők sem ostobák, Levin. Reméltem, hogy neked van valami valószerűbb elképzelésed arra, hogy ki lehetett a forrás - Tényleg úgy gondolom, ahogy mondom és szerintem az érveim is abszolút helytállóak. Ha Levin lehiggad, ezt biztosan ő is be fogja látni. Csak az első felindulása és az anyánk és az öcsénk iránti mély ellenszenv mondatja vele ezeket, ebben biztos vagyok. Bár én sem vagyok annyira jóban velük, de protokollból azért találkozom velük évente egyszer-kétszer. Nem a legjobb, legnemesebb emberek, de nagyfokú ostobaság lenne tőlük egy ilyen lépés, még ha Levinnek is akarnának keresztbe tenni vele. A családunk megmaradt becsületét ők is igyekeznek megőrizni, ez a saját érdekük is. Amilyennek lát engem vagy a bátyámat a közvélemény, ugyanolyannak tartja őket is a családon belüli ellentétek ellenére is. Viszont akkor ki lehetett a forrás? Ennek kell a végére járnunk a bátyámmal és ha sikerül, megmutatni az illetőnek, bárki is volt, hogy nem érdemes packáznia velünk. Nekem legalábbis ez a feltett szándékom és bízom benne, hogy Levin partner lesz ebben.


© ZENE: Hey brother | MEGJEGYZÉS: Bocsi a késésért!

_________________

Miss Icy Queen

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Irina & Levin   

Vissza az elejére Go down
 
Irina & Levin
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Finite Incantatem :: Otthonok :: Dolohov kúria-
Ugrás: