HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Online muglik
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Vas. Márc. 13, 2016 1:19 pm-kor volt itt.
Adminok
Levin Dolohov

Profil
PM
Karakterlap

Dominic Linwood

Profil
PM
Karakterlap
Testvéroldalunk
Legújabb válaszok
Zara & Chris
by Christopher Broadmoor
Csüt. Júl. 07, 2016 1:49 am


Makepeace & Broadmoor
by Christopher Broadmoor
Kedd Jún. 28, 2016 3:09 am


London Life
by Vendég
Vas. Jún. 26, 2016 1:15 pm


Amelia Houghton
by Amelia Houghton
Szomb. Jún. 25, 2016 8:17 pm


Hírek
by Admin
Szer. Jún. 22, 2016 12:17 am


Playby lista
by Zara Rae Hale
Kedd Jún. 21, 2016 11:03 pm


Zara Rae Hale
by Admin
Kedd Jún. 21, 2016 10:39 pm


Liam várja szeretettel
by Liam Weasley
Pént. Jún. 17, 2016 8:38 pm


Dominic & Dolohovék
by Alexander Dolohov
Csüt. Jún. 16, 2016 7:54 pm


Julia & Dominic
by Dominic Linwood
Vas. Jún. 12, 2016 3:59 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:44 pm


Levin & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:14 pm


Xanthe & Jack
by Jack Durward
Szomb. Jún. 04, 2016 11:01 pm


Hataway keressetje
by Katherine Hataway
Szomb. Jún. 04, 2016 1:28 pm


Katherine Hataway
by Admin
Szomb. Jún. 04, 2016 12:01 pm


Ms. Granger & Mr. Dolohov
by Levin Dolohov
Pént. Jún. 03, 2016 11:45 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Csüt. Jún. 02, 2016 7:55 pm


Octavia Wright
by Octavia Wright
Kedd Május 31, 2016 6:57 pm


Gloria Dashwood
by Admin
Hétf. Május 30, 2016 10:24 pm


Tessa & Eliot
by Eliot Makepeace
Hétf. Május 30, 2016 10:01 pmShare | 
 

 Nott VS Dolohov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar


Nem : Férfi
Kor : 17

TémanyitásTárgy: Nott VS Dolohov   Szomb. Márc. 26, 2016 10:35 pmNott VS Dolohov


Túl hosszú nap volt. És ha figyelembe vesszük, hogy még csak délután felé jártunk, be kell látni, hogy még van hátra jó pár óra. A hetek is fárasztóan nyúltak egymásba, folytonos pörgés vett körbe, főként a kvidics végett. Mára viszont elég volt belőle. Vannak dolgok, amik őrült lépésekre késztetnek, mondjuk, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szeretnéd, hogy alakuljanak, ha dühös leszel egy zaklatótól, akit ki nem állhatsz, aki egyébként érzéketlennek tűnik, mintha bele se tudna gondolni, hogy mi a baj a viselkedésével, pedig nagyon is baj van vele. Talán érthető, ha pár hét múlva ilyen helyzetben nem tehetsz mást, mint hogy mégis megpróbáld...
Sokszor érzem úgy, hogy mindent tudni akarok, méghozzá mindennel kapcsolatban, de most… Béke és nyugalom. Már eléggé régen volt ilyesmiben részem. A világom az elmúlt időben kissé felbolydult, az események felgyorsultak körülöttem, a dolgok változtak és én is változtam. Az élet olyan, mint egy forgalmas vasútállomás. Az emberek jönnek-mennek, én pedig úgy érzem, leragadtam. Úgy érzem, hogy a vonat, amin lennem kellene, már elment. És én rohadtul lekéstem.
Számomra azt se volt könnyű feldolgoznom, hogy anya egyik napról a másikra csak úgy eltűnt az életemből. Életünkből.
Sose adtam idegenek véleményére, de lássuk be, még a szoros kapcsolatban lévőké is valósággal hidegen hagy. Jó annyira nem, hiszen szeretem a körülöttem lévőket. Nem szeretem, ha a magán életemet bolygatják fel olyan időpontban, amikor próbálok elmenekülni a társadalom minden egyes tagja elől, legyen az bárki.
Szerencsére apa és a nővérem nem pincsiként járnak a nyomomban. Szeretem őket, ha kell, akkor hozzájuk fordulok segítségért.
Minden esetre, talán itt az ideje egy új tervet találni. Vagy csak egy tartalékot. Az még nem ártott meg senkinek, nem? Tényleg, akárhogy is kerülgetném a dolgokat, vagy épp tagadó szindrómát adnék elő, enyhe pantomimes beütéssel, akkor se tudnám eltitkolni, hogy valóban elfáradtam a hetek súlya alatt. Semmi egyébre nem vágytam, csak hogy végre valahol kileheljem ezt a sok mindent, ami már fellegvárként épült fel bennem. Ezen súlyos gondolatok között haladtam a folyosón, nem figyelve kibe ütközök bele, de a földre huppantam, ahogy belém jött a... már megint ő? Ne már! Mardekárék Nottja. Körül pillantottam, egyedül voltunk.
Továbbra is ki volt hegyeződve minden mozzanatra, szóra, egy apró hangfoszlányra is, ami a férfitől származott.
Talán itt az ideje annak a tanácsnak, amit apa mondott a múltkor. Ahol nincs tanú, az meg sem történt...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Nott VS Dolohov   Kedd Márc. 29, 2016 12:31 pmKisdolohov&Nott

Nem volt jó napom, és ezt meg sem próbáltam leplezni. Már reggel kihúzták nálam a gyufát a griffendélesek, ugyanis bájitaltanra menet csoportosan nekem jöttek, nekilöktek a falnak és alkoholos filccel megpróbáltak Sötét Jegyet pingálni a karomra. Hozzátenném, az ilyesmi viselését ugyanúgy büntették, mint bármilyen más önkényuralmi rendszerét, legyen szó akár varázsvilágbeli történelmi eseményről, akár mugliról. Végül sikerült megakadályoznom, hogy befejezzék a művüket, így most csak valami koponyakezdemény volt a karomon és egy hatalmas fekete csík, amely akkor keletkezett, mikor nekiestem az engem kipingáló srácnak. Gyomron vágtam és bemostam neki egyet, majd szégyen, de beiszkoltam a terembe, mielőtt a társai nekem eshettek volna. Kivételesen nem köptek be, elvégre most tudtam volna bizonyítani, hogy ők kezdték az egészet. Úgyhogy a törött orrú gyerek jelenleg is a gyengélkedőn ült, mindezt azzal a címszóval, hogy leesett a lépcsőn.
Ezek után szerintem egy percig sem kell csodálkozni azon, hogy nyűgös hangulatban voltam egész álló nap. Hozzám sem lehetett szólni, gondolkodás nélkül leugattam bárkit, aki zavarni mert. Kellett valami, amin levezethettem a feszültséget, de egyszerűen nem találtam semmi erre alkalmasat. Eredetileg a Szükség Szobájába igyekeztem, hogy végre valahára elmerülhessek a saját gondolataimban egy könyv társaságában, de még a folyosón belebotlottam a Dolohov kölyökbe.
Legalább egy éve cseszegettem a kissrácot, már magam sem tudtam, miért kezdtem. Egyszerűen idegesített a mérhetetlen magabiztossága, azt hiszem, az a méltóság, amivel tűrte ezt az egész meghurcoltatást és minden más szart, amit ránk zúdítottak mostanság. Kisebb volt nálam és mégis jobban tűrte. Talán ez lehetett az egésznek az oka. És most megint itt volt és bámult bele az arcomba, ahelyett, hogy elmenekült volna.
- Mi van, már megint egyedül vagy? Még mindig nem áll veled szóba senki, kölyök? - Fenyegetően fölé magasodtam. Nem voltam különösebben magas, de a koromból adódóan nagyobbra nőttem nála. - Mondjuk én sem állnék le egy ilyen kreténnel, mint te. Apád nem szégyell téged?
Ledobtam a táskámat a földre, hogy az se gátolhasson semmiben. Pusztán testbeszéddel és némi fizikai ráhatással rákényszerítettem, hogy háttal a falnak álljon. Nem hagytam neki egérutat.

_________________

 The cool guys
wear green...


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 17

TémanyitásTárgy: Re: Nott VS Dolohov   Kedd Márc. 29, 2016 8:57 pmNott VS Dolohov

- Nem hiszem el… - motyogom kissé elcsendesedve az orrom alá.
- Azt a...
Ennyit tudok csak kipréselni magamból, amikor már kapok levegőt is, a falhoz hökkölésem után. Mozdulnék. Valamit tennem kell. Valamit muszáj, mert így csúffá, gyávává leszek mindenki szemébe
Miért tartoznék elszámolással neki? Nem tartozom elszámolással senkinek. Legalább is a mostani véleményem szerint már elszámoltam neki mindennel, ráadásul micsoda abszurd gondolat ez...
Megőrjít ez a tétlenség, rosszul vagyok ettől az egész, elbaszott helyzettől. Nem. Tudom, hogy ezt nem leszek képes megtenni. De mit is...? Várjunk csak. Az előző szavai…Az apám szégyell… apám kissé meglepődött hogy nem ütöttem előzőleg vissza, de megdicsérne ha egyszer megtenném. Ez lenne az? Itt az idő? És ha én járok rosszabbul?
- Apámat ne keverd bele ebbe…. - dörrenek mennykőként rázúdítva az utolsó szót, valami fáj, valami ki akar törni belőlem, de én csak dacosan nézek a szemeibe és előrébb lépek(ha tudok) a faltól, mondván, hogy nekem nem ott lenne a helyem. - Ez a mi csatánk.
- Nem... Ezt sajnos nem tehetem. Többé már nem.
Nyomatékosan döngölöm a levegőbe és a hófedte falba a szavakat, melyeket valamiféle eltökélt határozottság, és valamennyi fájdalmasan könnyeden csengő szomorúság tesz élettel telivé. És ez az érzéskavalkád csak fokozódik, ahogy látom, érzem gyűlöletét, megvetését irányomba.
- És most, mihez fogsz kezdeni? Kretén… - érdeklődöm, idült arckifejezéssel, mintha izgatott lennék a válaszától… cseppet sem, azt hiszem megfogadom végre apa tanácsát…. legalábbis egy részét biztosan.
- Ha tehetek egy javaslatot, vonulj vissza... - közöm vele nemes egyszerűséggel, ma ehhez nem sok türelmem van, apa nem akar olyan varázslatokat megtanítani, ami egy pillanat alatt kinyírná az ilyeneket, mint ez  a Nott... vagy a "nagyobbak"...pedig mennyivel könnyebb lenne.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Nott VS Dolohov   

Vissza az elejére Go down
 
Nott VS Dolohov
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Finite Incantatem :: Roxfort :: Kastély :: Folyosók, tornyok-
Ugrás: